Husejeren.dk

Mikroovn

Sharp Mikroovn R200 - Sølv
499 kr.
Læs mere
Sharp Mikroovn R200 - Sort
623 kr.
Læs mere
Sharp Mikroovn R742 m/grill - Sølv
900 kr.
Læs mere
Sharp Mikroovn R822 m/grill/varmluft - Rustfri Stål
1.226 kr.
Læs mere
Sharp Mikroovn R222 - Rustfri Stål
999 kr.
Læs mere
Sharp Mikroovn R622 - Rustfri Stål
899 kr.
Læs mere
Sharp Mikroovn R322 - Rustfri Stål
899 kr.
Læs mere
Sharp Mikroovn R922 m/grill/varmluft - Rustfri Stål
1.399 kr.
Læs mere
Sharp Mikroovn R742 m/grill - Hvid
899 kr.
Læs mere
Sharp Mikroovn R200 - Hvid
623 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Ifald du skal bruge produkterne hurtigst muligt eller bare gerne vil spare leveringsgebyret, så kan du tænke over at transportere produkterne på eget initiativ. Det er hovedsageligt muligt i de gængse byggekæder.
Du skal vide hvilke betingelser webshoppen udsteder ved dit køb online, så du kan slippe for udfordringer med for eksempel returnering. Derfor bør man tjekke virksomhedens handelsbetingelser.
Det er helt klart ekstremt afgørende at tjekke, hvorvidt de produkter du vil købe online faktisk er på lager i byggemarkedet. Alternativt må du finde et andet.
Der er forskel på priserne på billige mikroovn hos de forskellige online byggekæder. Nogle har fokus på lave priser, hvorimod nogle har fokus på kompetent sparring. Du bør reflektere over hvad du vil prioritere.
For mange er byggeri lig med adskillige spørgsmål. På grund af det kan du overveje at bestille ved en netbutik, hvor du får sparring og vejledning omkring mikroovn.
Nogle byggecentre har et enormt sortiment af produkter, hvorimod øvrige er specialiserede i en enkelt type af vare. Du bør tænke igennem om det er essentielt for dig at have mange produkter at vælge i mellem, udover blot mikroovn.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er populære og velkendte virksomheder, som kan medvirke til en tryghedsfølelse når du shopper online. Dette vil nogle se som positivt.
De udbredte byggemarkeder samler produkter fra mange leverandører, og hermed kan du shoppe fra et bredt udvalg af mikroovn online.
De gængse byggekæder er tilgængelige i det meste af landet, og som følge af det har kunderne adgang til at købe online og fragte varerne personligt. Derigennem er det muligt at undgå fragtomkostningen, og tilmed hente varerne straks.

Nichewebshop

Diverse nicheforhandlere er små familiefirmaer, der typisk er danske, muligvis endda lokalt nær dig. Disse kan du hjælpe idet du bestiller mikroovn online hos dem.
Diverse webshops med fokus på en enkelt niche har ekstra meget forstand på det produktsortiment de har online, idet de kun sælger disse varer. Altså kan du modtage endnu mere kompetent hjælp fra folk med specialistviden i lige præcis mikroovn.
Mange nicheforretninger på nettet styrer selv produktionen af de produkterne som du kan købe hos byggekæderne. Idet du køber direkte hos disse nichewebshops online kan du forvente at få gode tilbud.
De største byggemarkeder i Danmark
mikroovn jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og beskæftiger nu flere end 2.100 medarbejdere i virksomhedens 122 byggecentre. Jem og Fix tilstræber salg til private, og omsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og lønner i dag omtrent 100 mennesker i deres 6 varehuse. 10-4 fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 500 millioner kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.000 medarbejdere i selskabets 104 byggecentre. XL-Byg satser på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

mikroovn harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.000 medarbejdere i selskabets 33 varehuse. Harald Nyborg har specialiseret sig i at sælge til private, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og beskæftiger nu omtrent 2.000 mennesker i deres 72 varehuse. Stark fokuserer på salg til professionelle, og omsætter årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

mikroovn silvan

Silvan kom frem i 1968, og udgøres nu af over 1.000 personer i byggemarkedets 41 varehuse. Silvan har sit primære fokus på billige priser til private, og afsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

mikroovn bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og styres dagligt af ca. 1.000 mennesker i de 17 butikker. Bauhaus fokuserer primært på gode tilbud til private, og afsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og lønner i dag omtrent 500 kollegaer i kædens 9 byggecentre. Johannes Fog er specialiseret i at sælge til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og styres dagligt af i omegn af 1.000 kollegaer i deres 9 byggecentre. Davidsen er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og udgøres i dag af over 2.300 medarbejdere i de 56 byggecentre. Bygma har fokus på at sælge til professionelle, og sælger årligt for mere end 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Der findes et bredt udvalg af hjælpeartikler og videoer på nettet som der kan findes inspiration i. Særligt YouTube kan hjælpe med overvældende meget almennyttig oplysning, specielt hvis man kigger i hele verden.
2Du må unden ingen omstændigheder undlade at tage højde for dit eget helbred, så glem ikke beskyttelse såsom sikkerhedshjelm som sikrer dig overfor potentielle risici. Det er uundværligt at du husker dit eget ve og vel i dit byggeprojekt, specielt når du ikke sikrer dig hjælp fra en professionel.
3Muligvis kan det blive essentielt at have de påkrævede bygningsmaterialer parat på forhånd inden du går i gang med byggeriet. Du har fordel af at udfærdige en overskuelig indkøbsliste som samler alt hvad der bliver brug for, og derefter granske listen, så du føler dig overbevist om at alt er klar.
4Ved byggeprojekter udenfor kan eventuelt regnvejr få en væsentlig rolle. Således må du tit undersøge vejrudsigten i dagene op til projektets begyndelse, så du ikke kommer til at opleve at det pludselig går i gang med at stå ned i stænger når du lige arbejder hårdt på det ellers velplanlagte byggeprojekt.
5Det er anbefalelsesværdigt at søge assistance til byggearbejdet, især når det er væsentlige projekter. Større ting stiller krav om flere personer. Samtidig må det være mere effektivt og mere minderigt at dele arbejdet med nogen.
6Du kan hente et bidrag fra det offentlige til renoveringer. Det ydes i tilfælde hvor renoveringen bidrager positivt til klimaet. Bidraget kræver altså at ombygningen influerer positivt på klimaet.
7Typisk vil det være meningsfuldt at have et udgiftsbudget for dit byggeri, så du følger sig i kontrol med udgifterne. Det bør være en god idé at kortlægge hver eneste udgiftspost, hvorefter man bør nedfælde den billigste pris på dem hver især.
8Godt forarbejde vil være kilden til et godt forløb med byggeprocessen. Du anbefales at have en velovervejet agenda, der viser hvilke opgaver du vil lave hvornår, samt derudover en nummerorden. Det anbefales at være konkret idet du nedskriver din handlingsplan.
9Der kommer som regel uforudsete problematikker når det kommer til store opgaver, og derfor viser det sig vigtigt at man har afsat tilstrækkelig tid i handlingsplanen, som er vigtigt for at man kan være afslappet omkring at man ikke kommer i tidsmangel.
10Inden du iværksætter byggeprojektet kan det blive meget fundamentalt at være sikker på, at byggeriet ikke er ulovligt. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor kan der gælde en række retningslinjer for, hvad du må, samt hvad der er ulovligt.
11Måske det burdes overvejes hvorvidt du bør stå med det hele selv, eller du hellere bør sikre dig assistance fra en fagperson til noget af det. Når du benytter hjælp fra en professionel kunne det være en god idé at lede efter prisoverslag fra diverse selskaber.
12Man vil ikke på noget tidspunkt mangle arbejdsredskaber. Typisk kan det vise sig essentielt at du har grejet til rådighed akkurat som du indleder arbejdet. Det er desuden godt at medtage disse udgifter i udgiftsbudgettet for byggeprojektet.
De højest ratede byggekæder
10-4.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som selvsagt er hamrende godt arbejde. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 19.208 anbefalinger, hvoraf imponerende 84 % har givet den højeste karakter, og blot 2 % kvitterer med 1 stjerne. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en rating på 4,3 ud af 5, hvilket vel at mærke er absolut beundringsværdigt. Evalueringen er regnet ud fra 2.856 bedømmelser, hvor intet mindre end 59 % har givet 5 stjerner, og alene 9 % har givet 1 stjerne. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Bauhaus.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er fantastisk flot. Ratingen tager udgangspunkt i 23.161 anmeldelser, hvoraf imponerende 69 % giver den højeste karakter, og blot 8 % kvitterer med den dårligste rating. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har en rating på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er virkelig godt arbejde. Vurderingen grundlægges af 28.109 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 76 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 4 % kvitterer med den laveste karakter. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
DavidsenShop.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som jo er utrolig flot. Ratingen er baseret på 11.467 meninger, hvoraf intet mindre end 86 % har givet den bedste karakter, og bare 2 % kvitterer med 1 stjerne. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Hvilken metode til levering skal du vælge?

Adskillige e-firmaer giver på nuværende tidspunkt flere billige metoder til levering til mikroovn. En af de mest moderne er nu om stunder udleveringssteder, hvor det er nemt for dig at hente de købte produkter når du har lyst. Fragtmuligheden er nemlig ultra gnidningsløs, og tit endvidere den mest betalelige mulighed for fragt.

Du burde ligeledes prøve at bestille pakken til levering hjem til din privatadresse eller til når du er på job. Leveringsmetoden bliver oftest en kende dyrere, men også ultra let gængelig ved køb af mikroovn online. Den mest letkøbte leveringsversion er utvivlsomt at hente pakken selv, men dette stiller krav om at du har bopæl nær e-firmaets byggecenter, eksempelvis Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Leveringstiden på mikroovn kan vise sig at være ret central hvis du mangler produktet inden for få dage, og derfor er det fuldkommen på sin plads at man ser det forventede leveringstidspunkt for mikroovn. En hel del online webshops – for eksempel Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg og Bauhaus – udlover billig levering på næstkommende hverdag på deres bedst sælgende produkter online, men som ikke desto mindre nødvendiggør at handlen gemmenføres forud for et aftalt tidspunkt, med hensynstagen til at de har en chance for at nå at få ordren afsted forud for at de lageransatte tager hjem.

En række e-forretninger i Danmark byder på levering uden beregning på mikroovn online, men tit kun såfremt der bestilles for en fastsat pris. Ellers skulle du foretrække den billigste mulighed for fragt, der gerne er at få fragtmanden til at bringe din ordre til et udleveringssted.

Adskillige webbutikker udlover click-and-collect hvor man bestiller billig mikroovn online og afhenter i butikken. For eksempel 10-4, Davidsen, Jem og Fix, Silvan, Stark, Bauhaus, XL-Byg, Bygma og Harald Nyborg. Byggecentrene udlover bl.a. click-and-collect på mikroovn i følgende byer:

Randers, Lillerød, Allerød, Ballerup, Herlev, Kolding, Nyborg, Fredericia, København, Åbyhøj, Ishøj, Rødovre, Nørresundby, Vejle, Odder, Holbæk, Nykøbing Falster, Aabenraa, Hvidovre, Ølstykke, Søborg, Gentofte, Stenløse, Esbjerg, Charlottenlund, Tilst, Køge, Tårnby, Haslev, Virum, Vanløse, Brønshøj, Grenaa, Sønderborg, Ringsted, Hjørring, Solrød Strand, Jyllinge, Silkeborg, Varde, Taastrup, Roskilde, Næstved, Helsingør, Kokkedal, Gladsaxe, Skive, Svendborg, Aarhus, Holstebro, Frederiksværk, Frederikssund, Nærum, Slagelse, Herning, Skanderborg, Højbjerg, Brabrand, Korsør, Ikast, Rønne, Hedehusene, Aalborg, Dragør, Værløse, Farum, Rudersdal, Glostrup, Birkerød, Brønderslev, Hørsholm, Frederikshavn, Brøndby, Odense, Albertslund, Frederiksberg, Risskov, Hobro, Haderslev, Vordingborg, Hedensted, Hillerød, Greve, Horsens, Nakskov, Viborg, Valby, Thisted, Vallensbæk, Lystrup, Middelfart, Lyngby, Struer, og Kalundborg, .

Afhentning ift. mikroovn er en mulighed i de fleste dele af landet: Jylland (Sydjylland, Østjylland, Nordjylland, Vestjylland, Midtjylland, Syddanmark, Sønderjylland), Fyn (Sydfyn, Midtfyn, Vestfyn, Nordfyn, Østfyn) og Sjælland (Sydsjælland, Hovedstaden, Nordsjælland, Bornholm, Lolland, Amager, Vestsjælland, Østsjælland, Midtsjælland, Falster).

Når man ser på data står det tydeligt, at internet shoppere som regel kigger efter blandt andet mikroovn online og køb mikroovn. Foruden dette oplever man mange gange mennesker kigge efter blandt andet mikroovn priser, billig mikroovn samt mikroovn tilbud, plus de gængse byggecentre som Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, Stark, XL-Byg, Silvan og 10-4.

Gode priser på mikroovn

Det er ultra overkommeligt for almindelige mennesker at vurdere prisniveauet på billige mikroovn online på diverse e-butikker, og til tak har mange online outlets været presset til at at stampe salgspriserne på mikroovn markant, og endda tilbyde levering uden omkostninger.

Det kan dog immervæk vise sig indbringende at granske visse internet shops i Danmark efter tilbud og udsalg på mikroovn online forud for at du køber, så du er tryg ved at opnå den skarpeste pris. Kig ikke bare på de velkendte byggekæder som Harald Nyborg, Stark, Silvan, 10-4, Davidsen, XL-Byg, Jem og Fix og Bygma.

Du skal bare være klar over, at såfremt en internet handler forhandler billige mikroovn online for en tilbudspris der kan ses som himmelråbende fremragende, kunne det tit være en indikation på en bedragerisk online webshop. Køb med kort er heldigvis indbefattet af et regulativ, der redder folk overfor fup e-firmaer.

Vi går generelt ind for betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning bør du vælge et afbetalingstilbud som f.eks. ViaBill, når du foretrækker at klare prisen på mikroovn i flere bidder. Dette fås typisk hos specialiserede netshops, men ikke de velkendte byggecentre som eksempelvis Stark, Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix, Silvan og Bygma.

Ved indkig i søgedata fremstår det markant, at internetbrugere jævnligt efterspørger for eksempel mikroovn priser og billig mikroovn. Foruden dette oplever man tit folk søge efter for eksempel mikroovn tilbud, køb mikroovn samt mikroovn online.

Kig på eksisterende kunders bedømmelser

Trustpilot giver dig helt passende muligheder for at besigtige en stor gruppe aktuelle forbrugeres oplevelser og herved tilråder vi, at du udforsker e-forretningens vurderinger inden du shopper billige mikroovn online.

Facebook leverer også de facto strålende muligheder for at få indtryk af webbutikkens kundetilfredshed. Derudover møder vi faktisk internet outlets som giver folk mulighed for at frembringe en vurdering af købsoplevelsen, hvilket desuden kan anvendes til at afveje kundetilfredsheden.

Før folk bestiller billige mikroovn online hos en internet virksomhed burde man sådan set tage stilling til netbutikkens forretningsaftale, det er dog for det meste ikke super spændende, i særdeleshed ved de udbredte byggekæder som Bygma, Stark, Silvan, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix, XL-Byg og Bauhaus.

En nemmere løsning er at tjekke om netbutikken er e-mærke tilsluttet, fordi det almindeligvis er et fingerpeg om at e-shoppen respekterer de danske retningslinjer, udover at online forretningen en gang i mellem ses til af jurister der forstår reglerne.

Desuden giver det dig genvej til en håndsrækning, for så vidt du får dilemmaer ved dit køb af mikroovn. Derudover er det at foretrække at man er påpasselig med de væsentligste reglementer der kan influere på købet af mikroovn online, for eksempel den returpolitik butikken har.

Her er det virkelig vigtigt, at man permanent bibeholder sin faktura, så man i fremtiden kan vidne om sin bestilling af mikroovn, uagtet om man shopper ved Jem og Fix, Bauhaus, Bygma, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan, XL-Byg eller Stark.

Bente L gav 5 stjerner

Vi er meget tilfredse med hele…

Christian gav 4 stjerner

Super hurtig levering og ok priser

Susanne U gav 5 stjerner

Fremragende service.

Else Jørgensen gav 5 stjerner

Fin omgående levering

9 tips til indkøb via nettet
1Den prisbilligste fragttype vil altid være at hente pakken selv, som dog nødvendiggør at du er tæt på internet webshoppens lager. Den leveringsmetode er jo særligt udslagsgivende såfremt man har behov for mikroovn øjeblikkeligt. Alternativt så yder nogle e-forretninger i Danmark levering uden beregning, men undertiden er det under betingelse af at du shopper for en bestemt pris.
2Trustpilot tilbyder dig fuldt ud anstændige løsninger til at vurdere en hel del tidligere kunders domme og derved kan det være til hjælp, at du gransker online butikkens ratings forud for at du handler billige mikroovn online. Facebook resulterer i ydermere fuldkommen ærlige løsninger til at få et kig ind i online firmaets kundetilfredshed.
3Generelt anbefaler vi køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Kortbetalinger er inkluderet i et lovbud, der beskytter folk overfor fup online virksomheder. Som en alternativ mulighed kunne du drage nytte af en afdragsløsning fra fx ViaBill, for så vidt du ønsker at dække pengene over tid.
4Indtil flere e-handler i Danmark sikrer levering uden omkostninger på mikroovn, men tit forudsætter det at der aftages for en konkret pris. Derudover skal man snuppe den mindst kostelige leveringsmodel, som tit er at få dem til at bringe produkterne til et udleveringssted. Muligheden viser sig beklageligvis tillige usædvanlig ukompliceret. Den billigste leveringsversion vil dog til enhver tid være at du selv henter pakken.
5Inden folk køber billige mikroovn på en webbutik bør man ideelt set gøre sig bekendt med indholdet af netbutikkens regler, det er dog almindeligvis ikke videre interessant. I øvrigt anbefaler vi at man er vaks omkring de elementære bestemmelser der influerer på handlen med billige mikroovn online, f.eks. den byttepolitik webbutikken kører med.
6En hel del outlets på nettet tildeler efterhånden en række forskellige billige leveringsmåder til mikroovn. En af de populære er i øjeblikket at få bragt ordren til en pakkeshop, fordi du dermed nemt kan hente dine nye produkter når det passer ind i din hverdag. Denne er jo særdeles ligetil, og ofte også den prisbilligste løsning til levering.
7Generelt slår vi et slag for at efterse om webshoppen er verificeret af e-mærket, eftersom det er en angivelse af at internet firmaet overholder de opstillede regler, foruden at internet forhandleren ofte føres tilsyn med af specialister som har meget erfaring med vedtægterne på området. Forinden nogen bestiller billige mikroovn hos en forhandler på nettet behøver de helt sikkert overveje shoppens forretningsvilkår.
8Det er rigtig uproblematisk for forbrugerne at analysere priser online på billige mikroovn hos diverse online firmaer, og af den grund tilbyder flere webbutikker fragt uden betaling. Til gengæld kan det stadigvæk vise sig rentabelt at sammenholde et par forskellige online forhandlere efter rabat og tilbud forinden du gennemfører din bestilling, sådan at man er skudsikker på at indhente den mest betalelige pris.
9Fragtperioden er ekstremt central ifald man behøver din ordre øjeblikkeligt, så derfor er det temmelig afgørende at du dobbelttjekker tidshorisonten for levering ved mikroovn. En hel del internet forhandlere byder på billig levering på næste hverdag på en masse produkter, hvilket er forudsat at bestillingen anbringes forud for et angivent tidspunkt.