Jeg har fundet 11 webshops der sælger mdf plader, og skrevet deres priser ned for 100 m2 inkl. levering.

Den laveste pris lige nu er 100 m2 for kun 4.726 kr. Det er 49 % billigere end den højeste pris.

Laveste pris for 100 m2 mdf plader inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
4.726 kr.Køb
5.154 kr.Køb
5.250 kr.Køb
6.246 kr.Køb
6.508 kr.Køb
7.001 kr.Køb
7.235 kr.Køb
7.288 kr.Køb
7.514 kr.Køb
8.136 kr.Køb
9.294 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til radiatorskjuler til skabe til møbler til vægge til senge til udendørs brug til gulv til trailer

Varianter: hvide med riller højglans laminat med huller med spor farvede sorte finerede grå med finer

Størrelser: 19 mm 30 mm 15 mm16 mm 20 mm 12 mm 28 mm 22 mm 5 mm 40 mm 13 mm 10 mm 25 mm

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er absolut utrolig relevant at se, hvorvidt de produkter du vil købe online overhovedet er tilgængelig i byggecenteret. Hvis ikke kan du være tvunget til lede andre steder.
For en del er et byggeprojekt forbundet med adskillige spørgsmål. Dermed bør du overveje at bestille ved en netbutik, som kan give tips og tricks til valg af mdf plader.
Når du har brug for varerne med det samme eller blot gerne vil undgå fragtgebyret, så kunne du tænke over at hente varerne selv. Dette er specielt et alternativ ved de store byggecentre.
Flere byggekæder tilbyder et bredt udvalg af produkter, imens nogle fokuserer på en specifik gruppe af vare. Du skal vide hvorvidt det er essentielt for dig at du har mange typer af varer at vælge i mellem, udover blot mdf plader.
Du bør være opmærksom på hvilke handelsbetingelser der gælder i forbindelse med dit køb online, så du slipper for problemer med eksempelvis returnering. Derfor bør du tjekke byggemarkedets handelsbetingelser.
Der er ikke lighed i priserne på billige mdf plader fra netbutik til netbutik. Nogle har fokus på de bedste priser, og øvrige fokuserer på faglig rådgivning. Du bør bestemme hvad der betyder mest for dig.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggemarkeder køber varer fra mange producenter, og så kan du shoppe fra et bredt sortiment af mdf plader online.
De store byggecentre er etablerede og velkendte firmaer, som kan medvirke til ubekymrethed når du shopper online. Det vil nogle se som en fordel.
De udbredte byggecentre findes i nærheden af dig selv, og som følge af det har folk mulighed for at købe online og transportere byggematerialerne selv. På grund af det kan du overveje at undvære leveringsomkostningen, og tilmed skaffe produkterne på kortere tid.

Nichewebshop

Forskellige specialiserede netshops styrer selv produktionen af de varer der forhandles i de store byggecentre. Ved at købe direkte hos de nichefokuserede netbutikker online er det muligt at få bedre priser.
Størsteparten af webshops som sælger få produkter er iværksættervirksomheder, der tit har danske ejere, gerne ovenikøbet fra dit lokalområde. Disse har du mulighed for at hjælpe ved at bestille mdf plader online på deres webshop.
En masse webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er specialister i deres online produktudvalg, da de har skarpt fokus på denne lille niche. Af den grund forventes det at du får en høj grad af kyndig sparring fra nogle der er eksperter i lige præcis mdf plader.
Danmarks største byggemarkeder

Davidsen åbnede i 1944, og udgøres nu af i nærheden af 1.000 ansatte i selskabets 9 varehuse. Davidsen har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og styres dagligt af over 2.000 personer i deres 72 butikker. Stark er specialiseret i at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og er nu arbejdsplads for cirka 2.000 mennesker i byggemarkedets 104 varehuse. XL-Byg har fokus på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

mdf plader silvan

Silvan kom frem i 1968, og lønner i dag over 1.000 kollegaer i selskabets 41 butikker. Silvan tilstræber salg til private, og omsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

mdf plader bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og udgøres nu af i nærheden af 1.000 mennesker i virksomhedens 17 butikker. Bauhaus specialiserer sig i salg til private, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

mdf plader jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og udgøres i dag af ca. 2.100 mennesker i firmaets 122 byggecentre. Jem og Fix er specialiseret i at sælge til private, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og styres dagligt af i nærheden af 2.300 kollegaer i virksomhedens 56 byggecentre. Bygma fokuserer primært på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og omfatter i dag ca. 100 medarbejdere i kædens 6 butikker. 10-4 har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

mdf plader harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og omfatter i dag mere end 2.000 ansatte i deres 33 butikker. Harald Nyborg er specialiseret i salg til private, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og er nu arbejdsplads for ca. 500 personer i forretningens 9 butikker. Johannes Fog har specialiseret sig i at sælge til private, og sælger hvert år for cirka 1 milliard kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Du kunne overveje hvorvidt projektet kan klares alene, eller du hellere skal sikre dig professionel assistance til færdiggørelsen af byggeriet. Forudsat at du vil benytte assistance fra en fagmand er det normalt at få tilbud fra flere virksomheder.
2Typisk vil det vise sig fundamentalt at have en budgetoversigt for renoveringen, så man har kontrol over omkostningerne. Det kan være rationelt at tage noter til hver enkelt udgiftspost, hvorefter man bør nedskrive omkostningen ved dem enkeltvis.
3Der viser sig typisk ubelejlige bump på vejen ved krævende byggeprojekter, og af den grund vurderes det af stor betydning at der afsættes passende plads i agendaen, således at man kan føle sig selvsikker på at man får det færdiggjort.
4Godt forarbejde er vejen til at nå problemfrit i mål med dit byggeprojekt. Du anbefales at have en effektiv handlingsplan, der dikterer hvilke opgaver der skal udføres hvornår, samt en tilhørende numerisk orden. Det anbefales at være realistisk idet du udarbejder tidsplanen.
5Det kan blive fundamentalt at have alle byggematerialer klar til brug forinden du iværksætter dit arbejde. Du har fordel af at notere en simpel huskeliste som indeholder de materialer der bliver brug for, og bagefter gennemgå listen, så du kan føle dig sikker på at du har styr på det.
6Du må aldrig forsømme dit eget helbred, så husk sikkerhedstøj såsom arbejdssko som hjælp med henblik på eventuelle risici. Det er klogt at du har styr på din sikkerhed i arbejdet, specielt ifald du ikke køber assistance fra en fagperson.
7Ved byggeprojekter udendørs har vejrsituationen en essentiel rolle. Af den grund kan du jævnligt se vejrvarslen i dagene op til projektets begyndelse, så det forhåbentlig ikke ud af det blå starter med at stå ned i stænger netop som du arbejder hårdt på dit avancerede projekt.
8I visse tilfælde kan man hente et bidrag fra det offentlige til ombygninger. Det fås i tilfælde af at byggeprojektet er CO2-besparende. At få tilskud er altså afhængig af at renoveringen forbedrer planeten.
9Det kan være til god gavn at spørge om assistance til ens byggeprojekt, hovedsageligt når det kommer til omfattende projekter. Flere ombygninger kræver flere personer. Endvidere bør det blive bedre og mere socialt at være flere om det.
10Du skal for alt i verden ikke fattes udstyr. Tit kan det vise sig fordelagtigt at have værktøjet klar til brug forinden du iværksætter arbejdet. Det er derudover godt at tage højde for de tilhørende omkostninger i økonomien.
11Du kan finde en overflod af guides og videoer fra alverdens hjemmesider hvorfra du kan få inspiration. Ikke mindst YouTube giver ret så meget brugbar information, navnligt hvis du benytter den engelske version.
12Før du starter arbejdet kan det blive ufatteligt vigtigt at have styr på, at det du vil bygge overholde de gældende regler. Afhængigt af hvordan du bor kan der vise sig forskellige retningslinjer for, hvad der er lovligt, og hvad der ikke må laves.
De bedst vurderede byggecentre
Bauhaus.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som jo er meget beundringsværdigt. Evalueringen grundlægges af 23.161 ratings, hvoraf intet mindre end 69 % har givet 5 stjerner, og alene 8 % har givet den laveste karakter. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er usædvanligt godt arbejde. Evalueringen er baseret på 19.208 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 84 % giver den bedste karakter, og kun 2 % kvitterer med den laveste karakter. Nu her har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
DavidsenShop.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket jo er meget betryggende. Bedømmelsen grundlægges af 11.467 anmeldelser, hvoraf imponerende 86 % har givet den bedste karakter, og kun 2 % har givet dumpekarakter. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er kolossalt betryggende. Karakteren tager udgangspunkt i 2.856 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 59 % kvitterer med toprating, og kun 9 % giver 1 stjerne. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en score på 4,6 ud af 5, hvilket tydeligvis er yderst betryggende. Vurderingen er et gennemsnit af 28.109 anmeldelser, hvoraf imponerende 76 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 4 % har givet dumpekarakter. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.

Normale spørgsmål angående mdf plader

 • Hvordan maler man mdf plader?
 • Hvordan laver man mdf plader?
 • Hvad bruger man mdf plader til?
 • Hvad vejer mdf plader?
 • Hvad kan mdf plader bruges til?
 • Hvad koster mdf plader?
 • Hvad er mdf plader lavet af?
 • Hvilken fragtløsning skal jeg vælge?

  Masser af e-forhandlere tildeler nu til dags flere billige former for levering til mdf plader. En af dem der er mest populær er nu til dags pakkeshoppen, som giver dig mulighed for at hente dine nye produkter når det passer ind i din hverdag. Den er nemlig i høj grad simpel, og endda endvidere den mest billige løsning til levering.

  Du kan ydermere beslutte dig for at få ordren sendt til din private bopæl eller ud på dit arbejde. Fragtmuligheden bliver for det meste en lille smule mere omkostningsfuld, men ydermere rigtig enkel ift. mdf plader online. Den billigste leveringstype er dog selv at hente produkterne, men dette kræver at du lever i nærheden af internet webshoppens byggecenter, fx Jem og Fix, Silvan, Bauhaus eller Harald Nyborg.

  Fragttiden på mdf plader er naturligvis ultra udslagsgivende i tilfælde af at du har brug for dine nye produkter om et øjeblik, så i det øjemed er det øjensynligt relevant at du tjekker leveringstidspunktet for mdf plader. De fleste online selskaber – herunder Bauhaus, Silvan, Jem og Fix og Harald Nyborg – frembyder billig 1 dags levering på flere produkter online, men vær vagtsom da det er forudsat at bestillingen indsendes inden et fastsat klokkeslæt, således at de har udsigt til at kunne nå at få varerne distribueret forud for at logistikpersonalet får fri.

  Visse e-shops i Danmark frembyder fri fragt på mdf plader online, men typisk gælder det kun hvis man shopper for en konkret pris. Som alternativ skulle man vælge den mest prisbevidste mulighed for fragt, som i mange tilfælde vil blive at få dem til at levere din ordre til et afhentningssted.

  Adskillige byggemarkeder foreslår afhentning hvor du handler billig mdf plader hjemmefra og afhenter i butikken. Eksempelvis Stark, Davidsen, Bauhaus, Silvan, Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4 og Jem og Fix. De udlover blandt andet klik-og-hent på mdf plader i følgende byer:

  Rønne, Virum, Skive, Hørsholm, Frederikssund, Vordingborg, Hillerød, Vejle, Vanløse, Værløse, Rødovre, Aarhus, Tårnby, Herning, Varde, Nykøbing Falster, Horsens, Fredericia, Frederiksværk, Solrød Strand, Taastrup, Albertslund, Søborg, Frederikshavn, Silkeborg, Dragør, Odense, Køge, Helsingør, Herlev, Frederiksberg, Ballerup, Næstved, Hjørring, Brabrand, Ølstykke, Aalborg, København, Nørresundby, Holbæk, Kolding, Brønderslev, Gentofte, Risskov, Kalundborg, Holstebro, Birkerød, Viborg, Grenaa, Hvidovre, Aabenraa, Vallensbæk, Åbyhøj, Struer, Haslev, Brøndby, Tilst, Nærum, Greve, Thisted, Valby, Rudersdal, Esbjerg, Gladsaxe, Svendborg, Nakskov, Jyllinge, Randers, Hobro, Ringsted, Skanderborg, Ikast, Ishøj, Hedensted, Korsør, Lillerød, Odder, Slagelse, Roskilde, Sønderborg, Allerød, Hedehusene, Brønshøj, Haderslev, Højbjerg, Kokkedal, Farum, Charlottenlund, Nyborg, Glostrup, Lyngby, Lystrup, Stenløse, og Middelfart, .

  Afhentning af mdf plader er muligt i alle områder af landet: Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Østfyn, Sydfyn, Vestfyn), Jylland (Vestjylland, Østjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Syddanmark, Sydjylland) og Sjælland (Hovedstaden, Sydsjælland, Lolland, Østsjælland, Nordsjælland, Vestsjælland, Midtsjælland, Bornholm, Amager, Falster).

  Ved kig i søgedata bliver det tydeligt, at folk ofte leder efter bl.a. mdf plader tilbud og billig mdf plader. Derudover ser vi tit folk efterspørge blandt andet mdf plader online, mdf plader priser og køb mdf plader, plus de udbredte byggecentre som XL-Byg, Stark, Bauhaus, 10-4, Silvan, Bygma, Harald Nyborg, Davidsen og Jem og Fix.

  Få den bedste pris på mdf plader

  Det er jo ret simpelt for almindelige dødelige at finde information om priser på billige mdf plader online på diverse internet forretninger, og med det motiv har en hel del internet outlets set sig tvunget til at formindske priserne på mdf plader drastisk, og i øvrigt præstere fragt uden gebyr.

  Men det kan imidlertid vise sig indbringende at efterprøve diverse internet firmaer efter tilbud og udsalg på mdf plader online inden du gennemfører din handel, så du er skråsikker på at indhente den mest attraktive pris. Se ikke blot på de gængse byggemarkeder som Jem og Fix, 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus, Stark og Davidsen.

  Man må lige meget hvad huske på, at i tilfælde af at en e-forretning frembyder billige mdf plader online på tilbud til en pris der virker utrolig fremragende, kunne det undertiden være et signal om en bedragerisk internet virksomhed. Handler med kort er i hvert fald indbefattet af en forordning, hvilket forsvarer os imod uoprigtige online webshops.

  Vi anbefaler generelt betalinger med kort eller MobilePay. Som alternativ kan du drage nytte af en afdragsordning som eksempelvis ViaBill, når du foretrækker at godtgøre omkostningerne til mdf plader over flere uger. Dette foreslåes normalt hos specialiserede webshops, i modsætning til de gængse byggemarkeder som for eksempel Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, Silvan, 10-4 og Stark.

  Når der ses på data bliver det markant, at folk tit leder efter bl.a. mdf plader tilbud og mdf plader priser. Derudover oplever vi som regel netshoppere lede efter fx billig mdf plader, mdf plader online samt køb mdf plader.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg mdf plader er 4726 kr. Pristjekket er vurderet til 4.1 ud af 5 stjerner baseret på 21 brugeranmeldelser.

  Fuld tilfreds” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til radiatorskjuler til vægge til trailer til skabe til senge til gulv til udendørs brug til møbler

  Varianter: grå farvede finerede med riller hvide højglans sorte laminat med huller med finer med spor

  Størrelser: 13 mm 12 mm 10 mm 15 mm16 mm 25 mm 5 mm 30 mm 28 mm 22 mm 40 mm 20 mm 19 mm

  Undersøg folks anbefalinger

  Trustpilot tilbyder visse habile løsninger til at gøre dig bekendt med adskillige eksisterende køberes reflektioner og på grund af dette er det at foretrække, at du studerer online webshoppens vurderinger forinden du bestiller billige mdf plader online.

  Facebook frembringer endvidere en del fine chancer for at få indtryk af internet webshoppens troværdighed. Tilmed ser vi en række online firmaer som tilbyder folk at give en kritik af deres købsoplevelse, hvilket ligeledes kan tages i brug til at bedømme kundetilfredsheden.

  Før folk køber billige mdf plader online i en internet handler burde de ideelt set betragte deres forretningsaftale, det er dog i reglen ikke super spændende, især på de velkendte byggekæder som Stark, Silvan, Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen, 10-4, Harald Nyborg, Bygma og Bauhaus.

  Et andet alternativ kunne derfor være at kigge om online shoppen er verificeret af e-mærket, som generelt er en indikation om at internet forretningen føjer de danske love, samt at online shoppen ofte efterses af fagfolk som er meget bekendte med de gældende love.

  Dette er desuden din anledning til en håndsrækning, for så vidt du skulle få vanskeligheder med din ordre på mdf plader. Tilmed foreslår vi at køberen er omhyggelig omkring de mest relevante betingelser der kan have indflydelse på købet af mdf plader online, eksempelvis hvilken returrettighed webshoppen tilbyder.

  I den sammenhæng er det desuden essesentielt, at man stadig opbevarer ens kvittering på e-mail, således man altid vil kunne vidne om bestillingen af mdf plader, uanset om man shopper ved Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, Silvan, Stark, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg eller 10-4.

  Morten Nielsen gav 5 stjerner

  Quick expedit

  Poul M gav 4 stjerner

  Rigtig hurtig levering.

  Helle Sørensen gav 5 stjerner

  Alt var som aftalt. Nemt og lige til.

  Lene gav 5 stjerner

  Hurtig ekspedition

  9 tips til køb på nettet
  1Den billigste fragtmulighed vil altid være at du selv henter pakken, hvilket dog forudsætter at du bor nær e-butikkens lager. Den leveringsløsning kan være vældig aktuel i tilfælde af at man har brug for mdf plader lige om lidt. Alternativt så frembyder nogle få online webshops gratis fragt, men ofte forudsætter det at der shoppes for en præcis sum.
  2Leveringstidspunktet kan i nogle tilfælde være meget vital i tilfælde af at vi står og skal bruge dine nye produkter om kort tid, så af den grund er det utvivlsomt passende at man gransker leveringstidspunktet ved mdf plader. De fleste online firmaer præsterer billig levering på næste hverdag på masser af varenumre, men som trods alt påkræver at ordren køres igennem forinden et fastsat klokkeslæt.
  3Forinden nogen bestiller billige mdf plader i en netshop burde de altid tage stilling til netshoppens handelsaftale, dog er det tit ikke særlig spændende. Foruden dette er det godt at kunden er sat ind i de vigtigste betingelser der kan spille ind i forbindelse med shopping af billige mdf plader online, f.eks. den ombytningsrettighed online virksomheden tilbyder.
  4Vi tilråder at bemærke hvorvidt internet virksomheden er e-mærket, eftersom det almindeligvis er et bevis på at online firmaet adlyder gældende dansk lovgivning, udover at internet shoppen jævnligt revideres af eksperter der er inde i vilkårene. Før nogen bestiller billige mdf plader i en webshop bør de helt sikkert se på deres forretningsaftale.
  5Det er jo efterhånden ekstremt simpelt for internetbrugere at sammenligne priser online på billige mdf plader fra diverse netbutikker, og herved frembyder langt de fleste internet virksomheder billig levering. Trods dette kan det immervæk være profitabelt at undersøge visse online virksomheder efter billige priser før du placerer ordren, sådan at du er tryg ved at opnå den bedste pris.
  6Nogle e-butikker lover gebyrfri levering på mdf plader, men oftest kun hvis man køber for en præcis sum. Desuden bør man gribe den prisbilligste fragtmetode, hvilket gerne vil være at få dem til at levere ordren til et afhentningssted. Fragttypen bliver tit endda vældig smart. Den billigste mulighed for fragt er unægtelig at hente pakken selv.
  7Vi foreslår generelt kortkøb eller betalinger med mobilen. Handler med kort er omfattet af en orden, som skærmer dig overfor fup butikker på nettet. Alternativt burde du drage nytte af en afbetalingsløsning fra f.eks. ViaBill, såfremt du gerne vil afbetale beløbet over flere uger.
  8En række e-handler yder nu om stunder alverdens billige leveringsmetoder til mdf plader. En af dem der er mest anvendt er nu om stunder at få sendt til en pakkeshop, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente dine nye produkter når det passer dig bedst. Muligheden er jo temmelig ligetil, samt ofte endda den mindst kostelige fragtmetode.
  9Trustpilot tilbyder dig en del fornemme løsninger til at dechifrere forskellige andre konsumenters observationer og herved tilråder vi, at du sonderer online forhandlerens anmeldelser før du handler billige mdf plader online. Facebook indebærer tilsvarende faktisk gunstige metoder til at få kendskab til internet virksomhedens troværdighed.