Jeg har fundet 7 webshops der sælger masonitplader, og skrevet deres priser ned for 100 m2 inkl. levering.

Den laveste pris lige nu er 100 m2 for kun 2.317 kr. Det er 55 % billigere end den højeste pris.

Laveste pris for 100 m2 masonitplader inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
2.317 kr.Køb
2.524 kr.Køb
2.755 kr.Køb
2.848 kr.Køb
3.000 kr.Køb
4.180 kr.Køb
4.891 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal kende de retningslinjer butikken udsteder i forbindelse med din bestilling online, så du kan slippe for problemer med fx returnering. Af den grund bør man læse firmaets regler.
Det er naturligvis meget vigtigt at tjekke, hvorvidt det produkt du vil købe online faktisk er på lager hos byggekæden. Hvis ikke bør du overveje at kigge andetsteds.
For de fleste er byggeri lig med diverse spørgsmål. Derved bør du vælge et online byggemarked, hvor du får råd og vejledning til valg af masonitplader.
Ifald du står og skal bruge dine byggematerialer hurtigt eller blot har lyst til at spare fragtomkostningen, så kunne du overveje at hente materialerne selv. Det er især en mulighed hos de kendte byggecentre.
Der findes forskelle i prisniveauet på billige masonitplader hos de forskellige online byggekæder. En del har fokus på gode priser, hvorimod øvrige har fokus på et højt serviceniveau. Du må tænke over hvad der for dig betyder mest.
Nogle byggecentre tilbyder et enormt sortiment, imens andre fokuserer på en specifik varetype. Du kan vide om det er essentielt for dig at have mange forskellige varer at vælge i blandt, udover blot masonitplader.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggekæder udbyder produkter fra mange leverandører, og dermed har du mulighed for at købe fra et stort udvalg af masonitplader online.
De velkendte byggekæder findes i hele landet, og som følge af det har man mulighed for at købe online og hente varerne på eget initiativ. Hermed har du chancen for at undgå fragtomkostningen, og ovenikøbet skaffe produkterne straks.
De store byggekæder er etablerede og almenkendte forretninger, som kan bidrage til en tryghedsfornemmelse når man handler online. Det er noget nogle vil se som positivt.

Nichewebshop

De fleste nichespecifikke netbutikker er producenter af varerne som du finder i byggemarkederne. Når du køber direkte igennem de nichefokuserede netbutikker online kan du forvente at få lavere priser.
Størsteparten af online nichebutikker er iværksættervirksomheder, som tit er dansk ejede, muligvis ovenikøbet lokalt i dit område. Dem støtter du når du køber masonitplader online på deres side.
En masse små butikker har ekstremt meget forstand på det produktudvalg de har online, da de udelukkende sælger disse produkter. Pga. dette kan du forvente super god assistance fra nogle med ekspertviden i lige præcis masonitplader.
Danmarks største byggekæder

10-4 startede i 1947, og udgøres nu af mere end 100 kollegaer i kædens 6 butikker. 10-4 har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 500 millioner kroner.

Davidsen startede i 1944, og udgøres i dag af over 1.000 medarbejdere i de 9 varehuse. Davidsen er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

masonitplader harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og beskæftiger nu i nærheden af 2.000 ansatte i forretningens 33 butikker. Harald Nyborg har specialiseret sig i at sælge til private, og sælger årligt for mere end 5 milliarder kroner.

masonitplader silvan

Silvan begyndte i 1968, og beskæftiger nu flere end 1.000 mennesker i kædens 41 butikker. Silvan har sit primære fokus på billige priser til private, og sælger årligt for omkring 1 milliard kroner.

masonitplader jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og udgøres i dag af i nærheden af 2.100 medarbejdere i selskabets 122 varehuse. Jem og Fix har specialiseret sig i gode tilbud til private, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.000 personer i kædens 72 butikker. Stark har specialiseret sig i salg til professionelle, og afsætter årligt for ca. 7 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og styres dagligt af i nærheden af 2.000 personer i byggemarkedets 104 varehuse. XL-Byg har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og udgøres nu af omtrent 2.300 mennesker i selskabets 56 byggecentre. Bygma har fokus på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

masonitplader bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og beskæftiger nu i nærheden af 1.000 medarbejdere i de 17 varehuse. Bauhaus sætter ind på gode tilbud til private, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og beskæftiger i dag omtrent 500 ansatte i virksomhedens 9 varehuse. Johannes Fog sætter ind på at sælge til private, og omsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Du burde måske overveje om du selv bør stå for hele projektet, eller du i stedet for bør investere i professionel assistance til delelementer af byggeriet. Hvis du indhenter assistance fra en fagmand anbefales det at tage imod tilbud fra en håndfuld firmaer.
2For byggeprojekter udenfor kan eventuelt regnvejr få en afgørende rolle. Af den årsag skal du hyppigt tage et kig på vejrprognosen i de dage der er op til byggeriets start, så det ikke uventet starter med at stå ned i stænger i samme sekund som du er i fuld gang med det omfattende byggeprojekt.
3Før du igangsætter dit byggeprojekt kan det vise sig yderst afgørende at sikre sig, at byggeriet overholder gældende love. Med udgangspunkt i hvor du bor vil der gælde fastsatte regler for, hvad der er lovligt, og hvad der er ulovligt.
4Typisk vil det være afgørende at udfærdige et udgiftsbudget for optimeringen, så man har styr på penge-delen af det. Det må være en fordel at kortlægge samtlige omkostninger, og dernæst dokumentere prisen på hver eneste af dem.
5Du kan få offentligt tilskud til byggerier. Det gives i tilfælde af at projektet er energi- og miljøvenligt. Af få tilbud om et bidrag forudsætter med andre ord at byggeriet gør en positiv forskel for planeten.
6Man skal ikke på noget tidspunkt stå uden det nødvendige udstyr. Typisk kan det være erstatteligt at du har grejet tilgængeligt akkurat som du tager fat på arbejdet. Det er desuden vigtigt at medtage de tilhørende udgifter i udgiftsbudgettet for byggeprojektet.
7Det kan være til god gavn at få assistance til byggearbejdet, hovedsageligt ved omfattende arbejdsopgaver. Nogle byggerier kræver mere end en person. I øvrigt må det være hurtigere og sjovere at dele arbejdet med andre.
8Du skal ikke på noget tidspunkt undlade at tage højde for din sikkerhed, så glem ikke beskyttelse herunder arbejdshjelm som sikring imod eventuelle skader. Det er fornuftigt at have styr på sikkerheden i dit byggeprojekt, ikke mindst når du ikke skaffer professionel hjælp.
9Det kan vise sig vigtigt at have de presserende bygningsmaterialer parat inden du indleder byggeprocessen. Du bør forfatte en enkel huskeliste hvor der bør fremgå alt det der skal bruges, og bagefter efterse hver eneste ting, med det formål at du bliver sikker på at du har husket det hele.
10Der præsenterer sig uden tvivl uventede hovedpiner når det gælder avancerede byggeprojekter, og altså er det afgørende at der er afsat passende plads i arbejdsplanen, med formålet om at man kan være sikker på at kunne få det færdiggjort.
11Du har adgang til mange forskellige artikler og videoer via nettet hvorfra du kan få tips og tricks. Især YouTube bringer dig enorme mængder anvendelig information, særligt hvis du bruger engelske søgeord.
12Godt forarbejde er metoden til at nå problemfrit i mål med byggeprocessen. Du anbefales at forfatte en velovervejet køreplan, som viser hvilke opgaver der skal udføres på hvilke dage, samt derudover en rækkefølge. Det anbefales at være konkret idet du nedskriver din agenda.
De bedst vurderede byggemarkeder
10-4.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er temmelig flot. Bedømmelsen er baseret på 19.208 meninger, hvor hele 84 % har givet toprating, og bare 2 % har givet 1 stjerne. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
XL-Byg.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er enormt beundringsværdigt. Karakteren er baseret på 2.856 ratings, hvor ikke mindre end 59 % giver den højeste karakter, og kun 9 % kvitterer med dumpekarakter. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, hvilket utvivlsomt er ekstremt flot. Ratingen tager udgangspunkt i 23.161 kommentarer, hvoraf imponerende 69 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 8 % kvitterer med dumpekarakter. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket vel at mærke er virkelig godt arbejde. Bedømmelsen er et gennemsnit af 11.467 anmeldelser, hvor ikke mindre end 86 % har givet den bedste karakter, og bare 2 % har givet dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating er 4,6 ud af 5, som selvsagt er yderst imponerende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 28.109 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 76 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 4 % har givet den dårligste rating. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
Hvilken form for levering skal du vælge?

En lang række byggemarkeder yder efterhånden et hav af forskellige billige leveringsmetoder til masonitplader. En af dem der er mest anvendt er nu om dage afhentningssteder, og så afhenter du blot produkterne præcis når det passer dig. Den er jo rigtig let, samt endda endvidere den prisbilligste fragtmetode.

Du kan endvidere afveje for og imod at få produkterne bragt hjem til dig eller ud til dit arbejde. Leveringsmetoden er som regel et hak mere omkostningsfuld, men endda i høj grad simpel for masonitplader online. Den mest billige form for levering er uden tvivl at hente produkterne selv, som jo kræver at du er nærved online firmaets byggecenter, fx Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus eller Jem og Fix.

Leveringshastigheden på masonitplader er naturligvis ekstremt relevant i tilfælde af at vi behøver produktet om kort tid, så derfor er det naturligvis essentielt at vi kigger nærmere på den estimerede leveringstid på masonitplader. Temmelig mange e-handler – for eksempel Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus og Silvan – giver billig levering efter en enkelt hverdag på mange af shoppens varenumre online, som dog betinges af at handlen laves inden et nøjagtigt tidspunkt, med det formål at de garanteret kan nå at få dit nye produkt på posthuset forinden logistikmedarbejderne holder fyraften.

En række online virksomheder sikrer levering uden beregning på masonitplader online, men undertiden kun hvis man aftager for en bestemt sum. I øvrigt må man foretrække den mest prisbevidste fragtmetode, hvilket typisk vil være at få dem til at levere varerne til et afhentningssted.

Størstedelen af webbutikker udlover afhentning hvor du handler billig masonitplader på nettet og selv henter i butikken. Fx Bauhaus, Davidsen, Stark, XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix, Bygma og Silvan. Byggecentrene giver bl.a. click-and-collect på masonitplader i disse områder:

Tårnby, Gentofte, Albertslund, Lillerød, Hjørring, Herlev, Kokkedal, Viborg, Skive, Brabrand, Frederiksværk, Ikast, Tilst, Nyborg, Slagelse, Hobro, Valby, Brønshøj, Stenløse, Struer, Aarhus, Næstved, Sønderborg, Thisted, Risskov, Helsingør, Frederiksberg, Frederikshavn, Hedehusene, Charlottenlund, København, Birkerød, Farum, Vejle, Allerød, Varde, Kolding, Odder, Hørsholm, Odense, Korsør, Hvidovre, Lystrup, Haslev, Nærum, Rødovre, Roskilde, Randers, Aalborg, Skanderborg, Grenaa, Vallensbæk, Brønderslev, Haderslev, Brøndby, Ishøj, Gladsaxe, Taastrup, Værløse, Nørresundby, Dragør, Herning, Glostrup, Kalundborg, Ballerup, Rønne, Ringsted, Søborg, Rudersdal, Nakskov, Greve, Hillerød, Horsens, Ølstykke, Nykøbing Falster, Højbjerg, Holstebro, Fredericia, Svendborg, Virum, Holbæk, Middelfart, Frederikssund, Lyngby, Silkeborg, Hedensted, Aabenraa, Køge, Solrød Strand, Åbyhøj, Esbjerg, Vordingborg, Jyllinge, og Vanløse, .

Klik-og-hent af masonitplader er muligt i alle regioner af landet: Jylland (Sydjylland, Syddanmark, Nordjylland, Vestjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Østjylland), Sjælland (Hovedstaden, Vestsjælland, Sydsjælland, Lolland, Bornholm, Amager, Nordsjælland, Østsjælland, Falster, Midtsjælland) og Fyn (Sydfyn, Østfyn, Nordfyn, Vestfyn, Midtfyn).

Når man ser på tendenserne fremstår det tydeligt, at netshoppere mange gange efterspørger blandt andet køb masonitplader og billig masonitplader. Foruden dette oplever vi mange gange mennesker efterspørge bl.a. masonitplader tilbud, masonitplader online og masonitplader priser, plus de kendte byggekæder som XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix, 10-4, Davidsen, Stark og Silvan.

Priser på masonitplader

Det er rigtig enkelt for købere at prissammenligne på billige masonitplader online hos diverse internet selskaber, og herved har de fleste forretninger på nettet været tvunget til at reducere prisen på masonitplader eftertrykkeligt, og endda sikre fri fragt.

Dog kan det trods alt blive udbytterigt at undersøge enkelte e-forhandlere efter tilbud på masonitplader online inden du shopper, så man er garanteret at indhente den laveste pris. Se ikke bare hos de udbredte byggemarkeder som XL-Byg, Stark, Harald Nyborg, Bygma, 10-4, Bauhaus, Silvan og Davidsen.

Du skal lige meget hvad være obs på, at i tilfælde af at en internet forhandler annoncerer billige masonitplader online på tilbud til en pris der kan ses som mystisk billig, kan det mange gange være en indikator for en svindel shop. Kortbestillinger er på den anden side inkluderet i en anordning, der værner en overfor fup outlets på nettet.

Generelt tilråder vi kortbetalinger eller mobilbetaling. Som alternativ bør du drage fordel af en afbetalingsløsning fra fx ViaBill, når du vil godtgøre omkostningerne til masonitplader senere. Det tilbydes typisk ved online nichebutikker, men sjældent de udbredte byggemarkeder som eksempelvis Bauhaus, Silvan, Stark, Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen, 10-4 og Bygma.

Når vi kigger i tendenserne bliver det tydeligt, at netshoppere mange gange søger efter for eksempel køb masonitplader og billig masonitplader. Foruden dette ser vi som regel netshoppere søge efter blandt andet masonitplader tilbud, masonitplader priser og masonitplader online.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg masonitplader er 2208 kr. Pristjekket er vurderet til 4.2 ud af 5 stjerner baseret på 19 brugeranmeldelser.

Super har ikke andet af sige om det.” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.
Gennemsøg nuværende kunders betragtninger

Trustpilot byder på uden sammenligning værdifulde chancer for at blive klogere på en række eksisterende forbrugeres reflektioner og derfor er det klogt, at du eksaminerer online firmaets bedømmelser inden du placerer din ordre på billige masonitplader online.

Facebook giver dig på samme måde faktisk fordelagtige muligheder for at få en idé om internet butikkens pålidelighed. Tilmed møder vi nogle webbutikker som gør det muligt at notere en kritik af deres køb, som tillige kan benyttes til at vurdere hvor tilfredse kunderne er.

Inden folk køber billige masonitplader online i en butik bør de uden tvivl gennemlæse dens vilkår, det er dog normalt et omfattende arbejde, i særdeleshed på de kendte byggemarkeder som Jem og Fix, Bygma, XL-Byg, Stark, Davidsen, 10-4, Bauhaus, Silvan og Harald Nyborg.

Et andet alternativ kunne måske være at se hvorvidt webbutikken er e-mærket medlem, eftersom det generelt er et sympol på at webbutikken følger de danske love, og at online forhandleren tit evalueres af specialister som har megen viden om de gældende bestemmelser.

Desuden får du chance for at få assistance, ifald du får besvær som følge af din ordre på masonitplader. Ligeså stiller vi forslag om at køberen er omhyggelig omkring de mest vitale vedtægter der er gældende for købet af masonitplader online, til eksempel hvilken returpolitik webbutikken kører med.

I relation til det er det samtidig vigtigt, at man permanent gemmer ens faktura, så man fremadrettet vil kunne bevidne sin bestilling af masonitplader, hvad end man har købt hos Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4, Davidsen, Silvan, Stark, XL-Byg eller Bygma.

Michael gav 5 stjerner

God pris og extremt hurlig levering

Maria Jørgensen gav 4 stjerner

Hurtig og høflig betjening

Niels R gav 5 stjerner

Dag til dag levering

Lene Jørgensen gav 4 stjerner

Helt i orden.

9 gode råd til online shopping
1En række e-firmaer sikrer fragt uden betaling på masonitplader, men for det meste kun hvis der bestilles for et bestemt beløb. Derudover burde man tage den mest billige leveringsmåde, hvilket tit vil blive at få fragtfirmaet til at køre din pakke til et afhentningssted. Den bliver som regel endvidere rigtig bekvem. Den prisbilligste mulighed for fragt er uden tvivl selv at hente ordren.
2Forud for at folk bestiller billige masonitplader på en netshop kan de i virkeligheden gennemløbe webbutikkens betingelser, men det er i mange tilfælde en omfattende opgave. Derudover tilrådes det at kunden er påpasselig med de mest aktuelle reglementer der har indvirkning på købet af billige masonitplader online, eksempelvis hvilken bytteret e-firmaet har.
3Trustpilot fører til ganske strålende løsninger til at undersøge forskellige andre forbrugeres synspunkter og herved rekommanderer vi, at du tager et kig på internet shoppens ratings forud for at du bestiller billige masonitplader online. Facebook tilbyder lignende ret pålidelige muligheder for at få et kig ind i e-firmaets kundetilfredshed.
4Den mindst kostelige leveringstype kan ikke modsiges at være at du selv henter ordren, men den løsning betinges af at du befinder dig tæt på internet forhandlerens adresse. Den løsning til levering er super essentiel ifald man behøver masonitplader om få sekunder. Alternativt så sikrer flere forretninger på nettet portofri levering, men ofte afkræver det at man køber for et bestemt beløb.
5Det er efterhånden ualmindeligt uproblematisk for alle og enhver at søge information om priser online på billige masonitplader i blandt flere online shops, og til tak præsterer en lang række e-shops gebyrfri levering. Til gengæld kan det imidlertid blive indbringende at udforske et par forretninger på nettet efter billige priser inden du gennemfører din handel, sådan at man er garanteret at opnå den mest betalelige pris.
6Generelt tilråder vi at undersøge hvorvidt e-forretningen er medlem af e-mærke ordningen, eftersom det ofte er en sikring om at e-handlen efterlever de opstillede regler, samt at shoppen løbende kigges til af specialister der er inde i lovgivningen. Forud for at nogen bestiller billige masonitplader i en shop på nettet burde de faktisk sætte sig ind i netbutikkens betingelser.
7Mange online outlets giver til alt held et stort udvalg af billige løsninger til levering til masonitplader. En af dem der er mest anvendt er for øjeblikket levering til en pakkeshop, hvor det er nemt for dig at hente dine produkter når det passer ind i din hverdag. Fragtmuligheden er jo ret så overkommelig, samt endda også den mindst kostelige mulighed for fragt.
8Leveringshastigheden er ret så essentiel ifald man har behov for produkterne om få sekunder, så i det øjemed er det selvsagt relevant at du efterser den forventede leveringsdato på masonitplader. En stor portion internet handler præsterer billig dag-til-dag fragt på en række varer, som trods alt forudsætter at ordren indsendes forinden et fast tidspunkt.
9Generelt anbefaler vi køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Kortbetalinger er inkluderet i Indsigelsesordningen, hvilket beskytter køber overfor uærlige netshops. Alternativt burde du drage fordel af en billig afbetalingsløsning som f.eks. ViaBill, forudsat du foretrækker at klare betalingen over en længere periode.