Husejeren.dk

Maskinomrørere

Maskinomrørere 160x750mm m14
510 kr.
Læs mere
Maskinomrørere 85x500mm, turn
120 kr.
Læs mere
Maskinomrørere 80x400mm, speed
110 kr.
Læs mere
Maskinomrørere 160x750mm
457 kr.
Læs mere
Maskinomrørere KGC 5780
254 kr.
Læs mere
Maskinomrørere 85x460mm,junior
192 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du vil finde forskelle i priserne på billige maskinomrørere fra byggekæde til byggekæde. Enkelte har fokus på gode priser, hvorimod øvrige satser på kompetent rådgivning. Du bør overveje hvad du vil prioritere.
Det er absolut utrolig afgørende at vide, om den vare du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Alternativt må du tjekke de andre.
Hvis du vil have varerne hurtigt eller bare har lyst til at spare fragten, så kunne du tænke over at transportere varerne personligt. Dette er i høj grad en mulighed hos de gængse byggemarkeder.
Du skal være opmærksom på hvilke betingelser der gør sig gældende når du bestiller online, så du kan slippe for problemer med eksempelvis returnering. Af den grund bør du kende virksomhedens betingelser.
For mange er gør-det-selv projekter ens betydende med en verden af spørgsmål. Dermed bør du vælge en webshop, hvor du kan få sparring og vejledning omkring maskinomrørere.
Nogle byggekæder tilbyder et enormt udvalg af varer, og øvrige er specialiserede i en specifik type af vare. Du kan beslutte om det er essentielt for dig at du har mange forskellige typer af varer at vælge fra, udover bare maskinomrørere.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggemarkeder udbyder produkter fra forskellige nichebutikker, og dermed kan du købe fra et stort udvalg af maskinomrørere online.
De store byggekæder er etablerede og højtprofilerede firmaer, som kan medvirke til en tryghedsfornemmelse i forbindelse med dit køb online. Dette kan du se som positivt.
De kendte byggemarkeder er tilgængelige i de større byer, og derfor har du chancen for at handle online og køre materialerne på eget initiativ. Af den grund kan du vælge at slippe for fragtgebyret, samt sågar hente varerne nu og her.

Nichewebshop

Majoriteten af nichebutikker på nettet er ekstraordinært passionerede omkring deres online produktkategori, da de ikke sælger andet. Derfor vil du opleve super informativ hjælp fra folk som er specialister i lige præcis maskinomrørere.
Forskellige webshops med fokus på en enkelt niche er opstartsfirmaer, som i de fleste tilfælde er danske, gerne sågar fra dit lokalområde. Dem kan du hjælpe ved at købe maskinomrørere online på deres hjemmeside.
Størstedelen af nicheforhandlere styrer selv produktionen af de varer som byggekæderne sælger. Ved at købe direkte på niche netbutikkerne online kan du få en lavere pris.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning
maskinomrørere harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og er nu arbejdsplads for over 2.000 personer i kædens 33 butikker. Harald Nyborg har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og omfatter i dag omkring 500 ansatte i kædens 9 varehuse. Johannes Fog har sit primære fokus på salg til private, og omsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

maskinomrørere bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og er nu arbejdsplads for omtrent 1.000 ansatte i byggemarkedets 17 butikker. Bauhaus satser på gode tilbud til private, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

maskinomrørere jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og udgøres nu af cirka 2.100 mennesker i forretningens 122 byggecentre. Jem og Fix tilstræber gode tilbud til private, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og omfatter i dag ca. 2.000 ansatte i selskabets 104 butikker. XL-Byg fokuserer på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og beskæftiger i dag ca. 1.000 kollegaer i deres 9 byggecentre. Davidsen har fokus på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og er i dag arbejdsgiver for mere end 2.300 medarbejdere i virksomhedens 56 butikker. Bygma er specialiseret i salg til professionelle, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og lønner i dag omtrent 100 personer i firmaets 6 butikker. 10-4 har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

maskinomrørere silvan

Silvan begyndte i 1968, og beskæftiger i dag cirka 1.000 personer i deres 41 byggecentre. Silvan specialiserer sig i billige priser til private, og omsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

Stark startede i 1896, og udgøres i dag af ca. 2.000 medarbejdere i kædens 72 byggecentre. Stark specialiserer sig i salg til professionelle, og omsætter årligt for cirka 7 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Ofte vil det være essentielt at udarbejde et budget for dit byggeri, så man har et økonomisk overblik. Det kan vise sig at være forstandigt at gennemgå samtlige udgifter, og herefter nedfælde online tilbud på dem én efter én.
2Der findes endeløse guides og videoer på nettet hvorfra du kan få gratis hjælp. Ikke mindst YouTube er formidler af enorme mængder nyttig information, især forudsat at man søger på engelsk.
3Det kan overvejes at spørge om assistance til byggeprocessen, navnlig når det er krævende ombygninger. Flere opgaver kræver flere personer. Samtidig må det være bedre og sjovere når man ikke er alene om det.
4Husk at du kan indhente tilskud fra det offentlige til byggeprojekter. Det ydes forudsat at ombygningen er CO2-besparende. Bidraget forudsætter altså at renoveringen gør en positiv forskel for naturen.
5Det kan give mening at overveje hvorvidt du ønsker at stå for hele projektet selv, eller du kan have fordel af at anskaffe assistance fra en fagperson til områder af det. Hvis du søger assistance fra en fagperson vil det oftest være en god idé at søge prisoverslag fra flere foretagender.
6Forberedelse vil være nøglen til succes med dit byggeprojekt. Du skal have en velovervejet handlingsplan, der dikterer hvilke gøremål der skal udføres på hvilke tidspunkter, og derudover en prioriteringsliste. Husk at være realistisk i udarbejdelsen af oversigten.
7Inden du iværksætter byggeriet må det være ret meningsfuldt med et tilsagn om, at det du vil bygge overholder gældende love. Alt efter din bopæl vil der vise sig diverse regler omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke er lovligt.
8Muligvis kan det blive essentielt at have de presserende materialer til rådighed på forhånd inden du går til værks med byggeriet. Du har fordel af at sammensætte en simpel huskeliste som indeholder alt hvad der skal bruges, og så eftergå hver eneste ting, så du er overbevist om at alt er på sin plads.
9Ved udendørs byggeprojekter kan eventuelt regnvejr få en fundamental rolle. Derfor kan du tit lægge mærke til vejrudsigten i den tid der er op til byggeprocessen, så det forhåbentlig ikke uden du havde set det komme går i gang med at regne netop som du er trukket i arbejdstøjet til det omfattende projekt.
10Du bør ikke negligere dit velbefindende, så glem ikke sikkerhedstøj som fx sikkerhedssko som hjælper dig overfor hændelige skader. Det er fornuftigt med fokus på dit eget helbred i arbejdet, specielt ifald du ikke sikrer dig assistance fra en fagmand.
11Der viser sig utvivlsomt ubelejlige vanskeligheder i forbindelse med omfangsrige byggeprojekter, og pga. dette vil det vise sig af stor betydning at man afsætter nok tid i agendaen, som er vigtigt for at man føler sig ubekymret om at have tid nok til det.
12Man må ikke stå uden det nødvendige arbejdsredskaber. Ofte vil det være af stor betydning at have grejet klar forinden du går løs med byggeprojektet. I øvrigt er det fordelagtigt at tillægge de medfølgende omkostninger i budgettet for byggeriet.
De mest folkekære byggemarkeder
Brugerne på Trustpilot vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket naturligvis er usædvanligt imponerende. Ratingen er regnet ud fra 23.161 tilkendegivelser, hvoraf hele 69 % har givet toprating, og bare 8 % kvitterer med den laveste karakter. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
10-4.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som altså er enormt godt arbejde. Ratingen grundlægges af 19.208 anbefalinger, hvor hele 84 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 2 % kvitterer med den dårligste rating. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, hvilket naturligvis er absolut overlegent. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 2.856 anmeldelser, hvoraf imponerende 59 % kvitterer med maksimum point, og bare 9 % har givet den dårligste rating. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en score på 4,6 ud af 5, som vel at mærke er ultra godt arbejde. Scoren tager udgangspunkt i 28.109 ratings, hvor imponerende 76 % giver toprating, og alene 4 % kvitterer med bundkarakter. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket i særdeleshed er ultra godt arbejde. Scoren grundlægges af 11.467 kommentarer, hvoraf imponerende 86 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 2 % kvitterer med 1 stjerne. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Hvilken type af levering skal jeg vælge?

Flere internet webshops tildeler heldigvis en lang række forskellige billige former for fragt til maskinomrørere. En af de mest anvendte er p.t. at få leveret til et udleveringssted, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente de købte varer når der er tid til det. Fragtformen er jo virkelig let, samt typisk endda den prisbilligste leveringsudgave.

Du burde derudover vælge at få varerne sendt hjem til hvor du bor eller til dit arbejde. Fragtmetoden bliver for det meste en tand mere pebret, men samtidig i høj grad ukompliceret for maskinomrørere online. Den mest letkøbte leveringsmåde vil dog utvivlsomt være at du selv henter produkterne, men dette forudsætter at du bor nær online forretningens byggecenter, fx Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus eller Jem og Fix.

Leveringsdygtigheden på maskinomrørere er jo temmelig afgørende når man har behov for produkterne om få sekunder, og derfor er det fuldt ud væsentligt at vi checker det anslåede leveringstidspunkt på maskinomrørere. De fleste internet firmaer – herunder Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan og Jem og Fix – lover billig 1 dags fragt på de fleste produkter online, som stiller krav om at handlen laves inden et besluttet klokkeslæt, så de garanteret kan nå at få ordren betjent før logistikpersonalet tager hjem.

Nogle webshops garanterer levering uden beregning på maskinomrørere online, men i reglen stiller det krav om at du shopper for et bestemt beløb. Desuden må man snuppe den prisbilligste fragtform, hvilket gerne vil blive at få dem til at køre din ordre til et udleveringssted.

Adskillige byggemarkedskæder tildeler click-and-collect hvor du bestiller billig maskinomrørere hjemmefra og selv henter i butikken. Eksempelvis Harald Nyborg, Davidsen, 10-4, Bygma, Bauhaus, XL-Byg, Silvan, Stark og Jem og Fix. Byggekæderne frembyder bl.a. klik-og-hent på maskinomrørere i disse byer:

Søborg, Hørsholm, Vallensbæk, Ringsted, Værløse, Hobro, Vejle, Hedehusene, Skive, Nyborg, Jyllinge, Struer, Odder, Risskov, Hillerød, Højbjerg, Rønne, Helsingør, Slagelse, Herlev, Haderslev, Tilst, Hedensted, Thisted, Viborg, Brabrand, Holstebro, Taastrup, Korsør, Fredericia, Grenaa, Svendborg, Nakskov, Esbjerg, Virum, Dragør, Farum, Gladsaxe, Randers, Solrød Strand, Herning, Nørresundby, Lillerød, Brønshøj, Nærum, Glostrup, Hjørring, Rudersdal, Greve, Odense, Kokkedal, Haslev, Birkerød, Frederikssund, Lyngby, Brøndby, Horsens, Vordingborg, Nykøbing Falster, Hvidovre, Åbyhøj, Ikast, Allerød, Ishøj, Frederikshavn, Aarhus, Tårnby, Charlottenlund, Sønderborg, Aabenraa, Kolding, Holbæk, Brønderslev, Næstved, Ølstykke, Varde, Roskilde, København, Køge, Kalundborg, Gentofte, Valby, Vanløse, Middelfart, Stenløse, Lystrup, Albertslund, Frederiksværk, Rødovre, Aalborg, Frederiksberg, Skanderborg, Ballerup, og Silkeborg, .

Click-and-collect af maskinomrørere er muligt i de fleste regioner af Danmark: Jylland (Syddanmark, Sydjylland, Midtjylland, Nordjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Østjylland), Sjælland (Lolland, Midtsjælland, Bornholm, Østsjælland, Hovedstaden, Amager, Sydsjælland, Nordsjælland, Falster, Vestsjælland) og Fyn (Nordfyn, Østfyn, Midtfyn, Vestfyn, Sydfyn).

Ved indkig i statistikkerne står det tydeligt, at mennesker som regel efterspørger for eksempel maskinomrørere tilbud og maskinomrørere priser. Vi ser desuden typisk online shoppere lede efter blandt andet maskinomrørere online, køb maskinomrørere samt billig maskinomrørere, plus de udbredte byggecentre som Silvan, Stark, Bygma, Bauhaus, 10-4, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg og Davidsen.

Rabat på maskinomrørere

Det er efterhånden temmelig ligetil for os alle at finde de bedste priser på billige maskinomrørere online på flere internet virksomheder, og ergo har massevis af e-forretninger ikke kunne lade være med at nedskære salgspriserne på maskinomrørere drastisk, og i øvrigt yde portofri fragt.

Det kan til hver en tid vise sig tiden værd at efterse nogle enkelte forretninger på nettet efter tilbud på maskinomrørere online forud for at du gennemfører din handel, så man er skudsikker på at antage den mindst kostelige pris. Kig ikke bare på de kendte byggemarkeder som Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, 10-4, Silvan, Bygma, XL-Byg og Bauhaus.

Man må imidlertid være klar over, at når en webshop frembyder billige maskinomrørere online for en pris som kan ses som uhørt billig, så kunne det undertiden være et kendetegn på en bedragerisk butik. Bestillinger med kort er trods alt en del af en ordning, hvilket værner en overfor falske online outlets.

Generelt tilråder vi køb med betalingskort eller mobilbetaling. Som et alternativ kunne du bruge en afbetalingsordning fra eksempelvis ViaBill, hvis du ønsker at betale regningen på maskinomrørere i flere bidder. Dette fås ofte ved specialiserede webshops, men sjældent de kendte byggekæder som for eksempel Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan, XL-Byg, Stark og 10-4.

Ses der på statistikkerne står det markant, at online shoppere ofte søger bl.a. køb maskinomrørere og maskinomrørere priser. Foruden dette oplever man som regel folk kigge efter bl.a. maskinomrørere tilbud, maskinomrørere online og billig maskinomrørere.

Gennemsøg andre menneskers oplevelser

Trustpilot medfører uden sammenligning anstændige chancer for at iagttage forskellige tidligere køberes betragtninger og derved tilrådes det, at du bliver klogere på netshoppens kritik forinden du placerer din ordre på billige maskinomrørere online.

Facebook medfører ligeledes regulære pæne chancer for at få et kig ind i online firmaets kundetilfredshed. Foruden det ses faktisk internet varehuse som tilbyder folk at notere en bedømmelse af virksomhedens service, hvilket på samme måde bør bruges til afvejning af tidligere kunders oplevelser.

Forinden folk shopper billige maskinomrørere online i en internet handler kunne man ideelt set se på forhandlerens forretningsvilkår, men det er for det meste ikke videre spændende, i særdeleshed ved de gængse byggekæder som Davidsen, 10-4, Stark, Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma, XL-Byg og Silvan.

Et nemt alternativ kunne måske være at se om online webshoppen er e-mærke tilsluttet, da det længe har været en forsikring om at online virksomheden opretholder de danske retningslinjer, udover at internet firmaet regelmæssigt besøges af fagmænd som mestrer bestemmelserne på området.

Det er en rigtig god genvej til opbakning, hvis du bliver udsat for problemstillinger i processen med din handel med maskinomrørere. Ydermere er det en hjælp at man er sat ind i de mest vitale bestemmelser der kan spille ind i forbindelse med bestillingen af maskinomrørere online, som for eksempel hvilken byttepolitik internet virksomheden kører med.

I den forbindelse er det ligeledes relevant, at man altid opbevarer ens ordremail, så man i fremtiden kan bevise købet af maskinomrørere, uafhængig af om man har bestilt hos Silvan, Davidsen, Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus, Stark, 10-4 eller XL-Byg.

Maria C gav 5 stjerner

Udmærket

Jesper gav 4 stjerner

Altid gode priser og kvalitet svarer

Jette U gav 5 stjerner

Altid PERFEKT.

Karen gav 5 stjerner

Vi er meget tilfredse med hele…

9 tips til internetshopping
1Trustpilot leverer fuldkommen uafhængige muligheder for at tolke ganske mange aktuelle køberes iagttagelser og af den grund er det klogt, at du udforsker online firmaets kritik forud for at du shopper billige maskinomrørere online. Facebook resulterer i endvidere evigt sikre metoder til at få kendskab til e-shoppens popularitet.
2Nogle enkelte online firmaer præsterer gratis fragt på maskinomrørere, men undertiden kun ifald der købes for en præcis sum. I øvrigt kunne du gribe den prisbilligste leveringsmåde, der ofte vil blive at få bragt din ordre til et udleveringssted. Fragttypen viser sig undertiden desuden ekstremt simpel. Den mest billige leveringsversion vil dog utvivlsomt være at hente produkterne selv.
3En hel del e-butikker foreslår til alt held diverse billige leveringsmidler til maskinomrørere. Den mest moderne er på nuværende tidspunkt at få leveret til en pakkeshop, hvor du kan afhente de købte produkter når der er mulighed for det. Den er nemlig ualmindeligt problemfri, og oftest derudover den mest betalelige leveringsmetode.
4Antal dages levering kan være ultra væsentlig hvis vi absolut skal bruge pakken lige om lidt, så med det formål er det rigtig meningsfuldt at man checker den estimerede leveringsdato for maskinomrørere. En stor portion outlets på nettet udlover billig levering på næste hverdag på en lang række af deres varer, som dog regnes ud fra at handlen gemmenføres før et fastsat klokkeslæt.
5Det er temmelig nemt for almindelige mennesker at lave prissammenligning online på billige maskinomrørere fra diverse online webshops, og med det motiv garanterer en hel del internet virksomheder billig fragt. Dog kan det imidlertid vise sig indbringende at analysere et par forskellige online forhandlere efter tilbud og rabat inden du færdiggør din shopping, så man er garanteret at få fat i den billigste pris.
6Forinden nogen shopper billige maskinomrørere hos en shop bør de egentlig tyde e-shoppens handelsbetingelser, det er dog i reglen ikke super interessant. Herudover slår vi et slag for at køberen er obs på de væsentligste vilkår der har betydning for bestillingen af billige maskinomrørere online, f.eks. den ombytningspolitik online forhandleren garanterer.
7Den billigste mulighed for levering er uden tvivl at hente produkterne selv, men dette nødvendiggør at du lever i kort afstand af online forretningens bopæl. Den leveringsmanér kan i nogle tilfælde være usædvanlig betydningsfuld ifald vi mangler maskinomrørere fluks. Alternativt så frembyder visse e-handler i Danmark fragt uden gebyr, men oftest stiller det krav om at der handles for en præcis sum.
8Generelt foreslår vi kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Handler med kort er inkluderet i en foranstaltning, hvilket assisterer dig som køber overfor snydagtige webshops. Som et alternativ kunne du benytte en afdragsordning som for eksempel ViaBill, for så vidt du agter at dække betalingen senere.
9Generelt foreslår vi at kigge hvorvidt online webshoppen er støttet af e-mærket, da det ofte er et bevis på at internet selskabet respekterer gældende dansk lovgivning, og at e-shoppen undertiden monitoreres af fagfolk der er indført i de gældende love. Forud for at folk bestiller billige maskinomrørere på en e-butik burde man for at være sikker læse webshoppens forretningsaftale.