Husejeren.dk

Maskinmodtager

geoFENNEL Maskinmodtager FMR706-M/C 360° modtagerfelt
6.998 kr.
Læs mere
SPECTRA Maskinmodtager LR30
11.746 kr.
Læs mere
SPECTRA Maskinmodtager LR50
13.909 kr.
Læs mere
SPECTRA Maskinmodtager LR50 trådløs med display
17.121 kr.
Læs mere
geoFENNEL Maskinmodtager FMR800 og FRD807 display
16.244 kr.
Læs mere
geoFENNEL Maskinmodtager FMR706 og FPR707 display
8.245 kr.
Læs mere
geoFENNEL Maskinmodtager FMR800-M/C
14.375 kr.
Læs mere
SPECTRA Maskinmodtager LR60
19.290 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggecentre udbyder et stort udvalg, hvorimod andre er specialiserede i en enkelt varetype. Du skal overveje hvorvidt det er afgørende for dig at du har mange forskellige varer at vælge i blandt, foruden bare maskinmodtager.
For en del er byggeprojekter forbundet med alverdens spørgsmål. Hermed kan det være en god idé at købe fra en online byggeshop, som kan tilbyde råd og vejledning til valg af maskinmodtager.
Der er forskel på salgspriserne på billige maskinmodtager fra byggekæde til byggekæde. En del har fokus på lave priser, hvorimod øvrige vil have faglig rådgivning. Du skal tænke igennem hvad der for dig er det vigtigste.
Det er selvfølgelig meget relevant at se, hvorvidt den vare du planlægger at købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggecenter. Som alternativ må du finde et andet.
Ifald du skal bruge varerne hurtigt eller bare har lyst til at blive fri for fragten, så kunne du overveje at køre varerne på egen hånd. Dette er navnligt muligt ved de udbredte byggecentre.
Du bør vide hvilke regler der gælder ved din bestilling online, så du kan undgå problemer med eksempelvis returnering. Af den grund bør du undersøge forretningens regler.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er etablerede og højtprofilerede firmaer, hvilket bidrager til ubekymrethed når man skal købe online. Dette er noget nogle vil se som positivt.
De gængse byggemarkeder udbyder varer fra talrige producenter, hvilket giver dig mulighed for at vælge fra et bredt udvalg af maskinmodtager online.
De kendte byggecentre er fysisk til stede i nærheden af dig selv, og herigennem har flertallet valget om at bestille online og transportere materialerne selv. På grund af det har man valget om at slippe for fragtgebyret, og sågar skaffe varerne straks.

Nichewebshop

Majoriteten af nichefokuserede webshops styrer selv produktionen af varerne som de store byggemarkeder sælger. Ved at købe direkte hos nichebutikkerne online vil du få en billigere pris.
Hovedparten af online nichebutikker har et indgående kendskab til de varer de sælger online, idet de har skarpt fokus på disse varer. Ergo er det forventeligt at du får endnu mere anvendelig vejledning fra nogle med specialistviden i netop maskinmodtager.
Alverdens webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er opstartsfirmaer, som i de fleste tilfælde er dansk ejede, givetvis endda lokalt fra dit område. Dem hjælper du når du bestiller maskinmodtager online hos dem.
De største byggekæder i Danmark

Johannes Fog åbnede i 1920, og er nu arbejdsplads for i omegn af 500 personer i deres 9 byggecentre. Johannes Fog sætter ind på at sælge til private, og sælger hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

maskinmodtager harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og styres dagligt af flere end 2.000 mennesker i firmaets 33 butikker. Harald Nyborg sætter ind på salg til private, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

maskinmodtager jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og omfatter i dag mere end 2.100 ansatte i byggemarkedets 122 butikker. Jem og Fix er specialiseret i salg til private, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og udgøres nu af i nærheden af 2.300 kollegaer i kædens 56 byggecentre. Bygma har sit primære fokus på salg til professionelle, og afsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og er nu arbejdsplads for flere end 2.000 personer i kædens 104 byggecentre. XL-Byg specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

maskinmodtager silvan

Silvan blev etableret i 1968, og udgøres i dag af over 1.000 medarbejdere i virksomhedens 41 varehuse. Silvan har specialiseret sig i gode tilbud til private, og sælger årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og lønner i dag omkring 100 ansatte i forretningens 6 varehuse. 10-4 sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og lønner i dag i nærheden af 1.000 mennesker i selskabets 9 butikker. Davidsen sætter ind på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

maskinmodtager bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og er i dag arbejdsgiver for flere end 1.000 kollegaer i virksomhedens 17 butikker. Bauhaus fokuserer på gode tilbud til private, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og er nu arbejdsplads for mere end 2.000 personer i virksomhedens 72 butikker. Stark har fokus på salg til professionelle, og sælger årligt for cirka 7 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Husk at overveje om du selv vil klare det hele, eller du må anskaffe hjælp fra en ekspert til delelementer af projektet. Hvis du henter hjælp fra en professionel vil det typisk være fordelagtigt at lede efter prisoverslag fra forskellige foretagender.
2Inden du går i gang med byggeriet er det ganske afgørende med en forsikring om, at byggeprojektet overhovedet ikke er i strid med loven. Afhængigt af hvor du bor kan der være begrænsende retningslinjer for, hvad du må, og hvad du ikke kan få lov til.
3Det kan blive at have noget at sige at have de påkrævede bygningsmaterialer til disposition på forhånd inden du indleder håndværket. Du vil med fordel kunne notere en simpel indkøbsseddel med det som er nødvendige, og som det næste gennemgå hver enkelt ting, hvormed du kan føle dig tryg ved at alt er på sin plads.
4Der findes stribevis af guides og videoer på nettet som der kan findes inspiration i. Navnligt YouTube er kilde til overvældende meget konstruktiv information, særligt hvis du benytter engelske ord i din søgning.
5Du skal aldrig nogensinde nedprioritere din sikkerhed, så glem ikke beklædning herunder fod- og hovedbeklædning der hjælper dig overfor eventuelle risici. Det er afgørende at du har styr på din sikkerhed i arbejdet, ikke mindst når du ikke køber professionel hjælp.
6Ved udendørs byggeprojekter har vejrsituationen en betydningsfuld rolle. På grund af dette bør du tit holde øje med vejrprognosen når du nærmer dig igangsættelsen af arbejdet, så du slipper for at det ganske ubelejeligt går i gang med at piske ned når du lige står midt i det omfattende projekt.
7Det kan vise sig at være af stor betydning at lave et budget for dit byggeri, så du følger sig i kontrol med udgifterne. Det er fordelagtigt at gennemgå hver eneste udgift, hvorefter man bør nedskrive den billigste pris på dem én efter én.
8Der kommer uden tvivl utidige hovedpiner når det kommer til større byggeprojekter, og som følge heraf viser det sig betydningsfuldt at der afsættes god tid i handlingsplanen, så man kan føle sig overbevist om at man ikke kommer i tidsmangel.
9Det kan være nyttigt at søge assistance til byggeprocessen, især ift. store byggerier. Nogle ting bør udføres af mere end en person. Dertil bør det blive hurtigere og mere interessant når man er flere om at bidrage.
10Man skal aldrig nogensinde fattes grej. Tit kan det være yderst relevant at have grejet disponibelt før du iværksætter arbejdet. Det er i øvrigt vigtigt at tillægge de medfølgende omkostninger i dit regnskab for byggeriet.
11Glem ikke at du kan spørge om tilskud fra det offentlige til byggerier. Det får man ifald projektet bidrager positivt til miljøet. At få tilbud om støtte beroer altså på at ombygningen forbedrer naturen.
12Forberedelse er kilden til et godt forløb med arbejdet. Du bør forfatte en effektiv plan, som beskriver hvilke gøremål der laves hvornår, samt en tilhørende prioriteringsliste. Forsøg at være konkret idet du udarbejder planen.
Danskernes foretrukne byggemarkeder
Harald-Nyborg.dk bedømmes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er rigtig beundringsværdigt. Karakteren grundlægges af 28.109 ratings, hvoraf intet mindre end 76 % kvitterer med topkarakter, og bare 4 % giver bundkarakter. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
10-4.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er ultra imponerende. Scoren grundlægges af 19.208 bedømmelser, hvor hele 84 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 2 % har givet bundkarakter. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, som klart er yderst betryggende. Evalueringen grundlægges af 11.467 meninger, hvoraf hele 86 % har givet den bedste karakter, og blot 2 % giver den dårligste rating. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, hvilket tydeligvis er meget flot. Ratingen er et gennemsnit af 23.161 anmeldelser, hvoraf hele 69 % har givet toprating, og blot 8 % kvitterer med bundkarakter. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
XL-Byg.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket uden tvivl er virkelig imponerende. Karakteren grundlægges af 2.856 meninger, hvor hele 59 % har givet topkarakter, og alene 9 % kvitterer med bundkarakter. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsløsning er bedst?

Flere online webshops frembyder i dag et stort udvalg af billige fragtmetoder til maskinmodtager. En af favoritterne er nu til dags at få leveret til et udleveringssted, hvor det er nemt for dig at hente de nyindkøbte produkter når det passer ind i din kalender. Denne er altså ret ligetil, samt mange gange også den prisbilligste leveringsmanér.

Du kan derudover udse dig at bestille levering til din adresse eller ud til dit arbejde. Leveringsmetoden er som oftest en smule mere pebret, men tillige ret fleksibel for maskinmodtager online. Den billigste type af levering kan ikke benægtes at være at du selv henter pakken, hvilket dog afhænger af at du er i kort afstand af internet selskabets butikker, for eksempel Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus eller Jem og Fix.

Fragttiden på maskinmodtager er super udslagsgivende forudsat man har behov for varerne fluks, og derfor er det sandelig passende at man finder den forventede leveringstid på maskinmodtager. En lang række forhandlere på nettet – herunder Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus og Silvan – garanterer billig levering på næste hverdag på en masse varer online, men husk at det er afhængig af at ordren køres igennem forinden et konkret tidspunkt, så at de garanteret kan nå at få bestillingen sendt afsted inden lagerpersonalet har fyraften.

Nogle få webbutikker sikrer gebyrfri levering på maskinmodtager online, men typisk kun hvis man indkøber for et bestemt beløb. Som alternativ skal man snuppe den billigste fragtmetode, hvilket gerne vil være at få fragtmanden til at levere bestillingen til et udleveringssted.

Mange webshops tildeler afhentning hvor man køber billig maskinmodtager online men afhenter i butikken. Fx Bauhaus, Jem og Fix, Silvan, Bygma, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, Stark og XL-Byg. Byggemarkederne yder blandt andet afhentning af maskinmodtager i disse byer:

Søborg, Odense, Aarhus, Birkerød, Nørresundby, Jyllinge, Frederiksberg, Kalundborg, Højbjerg, Albertslund, Vanløse, Risskov, Herlev, Esbjerg, Frederiksværk, Viborg, Nyborg, Lillerød, Odder, Struer, Frederikshavn, Thisted, Vallensbæk, Greve, Helsingør, Hedehusene, Brøndby, Holstebro, Kolding, Skanderborg, Varde, Skive, København, Horsens, Herning, Køge, Glostrup, Solrød Strand, Taastrup, Farum, Rødovre, Virum, Brabrand, Gentofte, Ølstykke, Vordingborg, Slagelse, Næstved, Charlottenlund, Lyngby, Tilst, Korsør, Rønne, Randers, Nykøbing Falster, Rudersdal, Ikast, Brønshøj, Haderslev, Aalborg, Fredericia, Værløse, Åbyhøj, Ringsted, Aabenraa, Svendborg, Brønderslev, Hedensted, Hillerød, Ballerup, Vejle, Allerød, Hjørring, Gladsaxe, Frederikssund, Hvidovre, Grenaa, Middelfart, Lystrup, Ishøj, Roskilde, Silkeborg, Hørsholm, Kokkedal, Nærum, Haslev, Sønderborg, Nakskov, Valby, Stenløse, Holbæk, Tårnby, Hobro, og Dragør, .

Afhentning ift. maskinmodtager er muligt i samtlige regioner af Danmark: Sjælland (Amager, Nordsjælland, Hovedstaden, Falster, Sydsjælland, Bornholm, Østsjælland, Vestsjælland, Midtsjælland, Lolland), Fyn (Sydfyn, Nordfyn, Vestfyn, Østfyn, Midtfyn) og Jylland (Midtjylland, Østjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Nordjylland, Vestjylland, Sydjylland).

Ved kig i data er det markant, at online shoppere tit efterspørger for eksempel køb maskinmodtager og billig maskinmodtager. Foruden dette oplever vi ofte online shoppere kigge efter blandt andet maskinmodtager tilbud, maskinmodtager priser samt maskinmodtager online, foruden de store byggecentre som Jem og Fix, Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg, Stark, Davidsen, Silvan, XL-Byg og 10-4.

Priser på maskinmodtager

Det er jo efterhånden usædvanlig let gængeligt for forbrugerne at kigge efter tilbud på billige maskinmodtager online i blandt flere internet outlets, og ergo har langt de fleste netbutikker fundet det nødvendigt at formindske priserne på maskinmodtager kolossalt, og endda tilbyde levering uden omkostninger.

Men det kan immervæk være rentabelt at udforske et par forskellige internet firmaer efter udsalg og tilbud på maskinmodtager online inden du gennemfører din handel, sådan at man er skudsikker på at antage den mest attraktive pris. Kig ikke blot hos de velkendte byggemarkeder som Silvan, Bygma, Davidsen, Jem og Fix, Stark, 10-4, Harald Nyborg og Bauhaus.

Man må imidlertid være klar over, at såfremt en internet virksomhed afhænder billige maskinmodtager online til salg for en pris der anses for ekstraordinært god, er det mange gange være en indikator for en fup internet forhandler. Betalinger med kort er imidlertid omfattet af et lovbud, hvilket sikrer os overfor uægte online outlets.

Vi går generelt ind for betalinger med kort eller mobilbetaling. Som alternativ kan du vælge en løsning på afbetaling fra fx ViaBill, når du ønsker at klare regningen på maskinmodtager over en periode. Det foreslåes ofte hos specialiserede webshops, men dog sjældent de kendte byggekæder som eksempelvis Bauhaus, Jem og Fix, Stark, Davidsen, Bygma, Silvan, XL-Byg og 10-4.

Når man ser på statistikkerne fremstår det tydeligt, at internetbrugere ofte søger fx maskinmodtager online og billig maskinmodtager. Vi ser desuden som regel mennesker kigge efter for eksempel maskinmodtager tilbud, køb maskinmodtager samt maskinmodtager priser.

Kig på tidligere brugeres oplevelser

Trustpilot fører til de facto tiltalende løsninger til at dechifrere en stor portion øvrige kunders bedømmelser og derved er det prisværdigt, at du betragter e-firmaets bedømmelser før du handler billige maskinmodtager online.

Facebook frembyder ligeledes super gode metoder til at få et kig ind i netbutikkens troværdighed. Herinde er der en del internet selskaber som tilbyder kunderne at udfærdige en vurdering af deres købsoplevelse, som også kan udnyttes til vurdering af hvor tilfredse kunderne er.

Forinden nogen shopper billige maskinmodtager online hos en e-handler bør man egentlig tage stilling til virksomhedens regler, det er dog oftest en tidskrævende opgave, specielt med de gængse byggemarkeder som Silvan, Bauhaus, Bygma, Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg og Stark.

En nemmere løsning kan være at kigge om online webshoppen er e-mærke tilsluttet, fordi det skulle være en antydning af at e-butikken adlyder gældende dansk lovgivning, og at e-butikken hyppigt overvåges af eksperter som er inde i bestemmelserne på området.

Det giver dig mulighed for en håndsrækning, når du bliver udsat for problemstillinger med dit køb af maskinmodtager. Tilmed er det at foretrække at kunden er hensynstagende til de mest aktuelle regler i forbindelse med bestillingen af maskinmodtager online, som fx hvilken byttepolitik netshoppen benytter.

Her er det virkelig relevant, at man stadig sikrer sin kvittering på e-mail, således man fremadrettet vil kunne dokumentere købet af maskinmodtager, uagtet om man har handlet ved Bygma, Stark, XL-Byg, Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg, 10-4, Davidsen eller Jem og Fix.

Maria gav 5 stjerner

Fik varen på under 24 timer

Anders gav 4 stjerner

Fornuftig pris

Jens C gav 5 stjerner

Nemt køb

Camilla gav 4 stjerner

God pris og extremt hurlig levering

9 tips til din online shopping
1Vi slår generelt et slag for bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Køb med kort er omfattet af en lov, der beskytter folk overfor uoprigtige internet firmaer. Som alternativ burde du benytte et afbetalingstilbud fra fx ViaBill, når du har til hensigt at klare prisen over et længere tidsrum.
2Leveringstiden kan være virkelig aktuel om man absolut skal bruge din ordre om kort tid, og derfor er det selvsagt relevant at man finder den estimerede leveringsdato for maskinmodtager. Temmelig mange forretninger på nettet lover billig 1 dags levering på deres favorit produkter, som dog er betinget af at bestillingen placeres tidligere end et besluttet klokkeslæt.
3Før nogen bestiller billige maskinmodtager i en online webshop kan de sådan set få overblik over netbutikkens vilkår, men det er tit et omfattende arbejde. Endvidere rekommanderer vi at køber er oppe på mærkerne omkring de elementære vedtægter der indvirker på købet af billige maskinmodtager online, som fx hvilken byttepolitik netbutikken benytter.
4Det er jo efterhånden i høj grad simpelt for internetbrugere at søge sig frem til de bedste tilbud online på billige maskinmodtager fra flere online selskaber, og derfor yder flertallet af internet forretninger i Danmark levering uden omkostninger. Det kan dog immervæk blive lønnende at studere visse online virksomheder efter rabat og tilbud før du shopper, således at man er garanteret at få den mest betalelige pris.
5Den billigste løsning til levering er dog selv at hente pakken, men den mulighed kræver at du bor nærved online firmaets lager. Den type af levering kan i nogle tilfælde være rigtig afgørende såfremt vi absolut skal bruge maskinmodtager inden for kort tid. Alternativt så tilbyder nogle netshops fragt uden beregning, men for det meste kun ifald du bestiller for et præcist beløb.
6Adskillige e-shops frembyder nu diverse billige leveringsmåder til maskinmodtager. Det mest almindelige er nu om stunder at få bragt ordren til en pakkeshop, og så kan du bare gå forbi efter din nyindkøbte vare når du har lyst. Den er altså ret smart, og i mange tilfælde desuden den billigste leveringsmetode.
7Vi anbefaler generelt at se hvorvidt online butikken er støttet af e-mærket, grundet at det bør være en angivelse af at internet webshoppen respekterer dansk lovgivning, udover at hjemmesiden regelmæssigt overvåges af fagfolk der har meget erfaring med de gældende vilkår. Forinden nogen handler billige maskinmodtager hos en forhandler på nettet kan de egentlig kigge på virksomhedens betingelser.
8Trustpilot frembringer ret så hæderlige løsninger til at kigge nærmere på ganske mange eksisterende brugeres kritik og derfor er det at foretrække, at du eftergår netbutikkens anmeldelser før du bestiller billige maskinmodtager online. Facebook tilbyder dig ligeledes fuldstændig gode løsninger til at få et kig ind i online virksomhedens kundefokus.
9Nogle enkelte online varehuse yder fragt uden betaling på maskinmodtager, men i de fleste tilfælde er det betinget af at der købes for en konkret pris. Derudover kunne du overveje den mest betalelige mulighed for levering, som typisk er at få leveret din pakke til en pakkeshop. Fragttypen er af og til ydermere virkelig praktisk. Den billigste fragtmulighed er unægtelig selv at hente ordren.