BESSEY Maskinbordopspænder BS4N
1.680 kr.
Læs mere
BESSEY Maskinbordsspænder BAS-CB9-4
2.815 kr.
Læs mere
BESSEY STC-HH /40 Maskinbordspænder 40 mm m/adapter
425 kr.
Læs mere
BESSEY STC-HH /40 Maskinbordspænder 40 mm SB-pak
315 kr.
Læs mere
BESSEY Maskinbordspænder-adapter
265 kr.
Læs mere
BESSEY Maskinbordspænder-adapter STC-SET-T20
125 kr.
Læs mere
BESSEY Maskinbordspænder 20 mm SB-pak STC-HH /35
290 kr.
Læs mere
BESSEY Maskinbordopspænder BS2N BS 200/100
1.505 kr.
Læs mere
BESSEY Maskinbordopspænder BS5N BS 240/140
2.190 kr.
Læs mere
BESSEY STC-HH /60 Maskinbordspænder 60 mm SB-pak
325 kr.
Læs mere
BESSEY Maskinbordopspænder BS 200/120
1.710 kr.
Læs mere
BESSEY STC-HH /60 Maskinbordspænder 60 mm m/adapter
435 kr.
Læs mere
BESSEY Maskinbordspænder Adapter
250 kr.
Læs mere
BESSEY Maskinbordsspænder BSP-CB10-6
2.980 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Såfremt du har brug for dine byggematerialer hurtigt eller bare ønsker at undvære fragtomkostningen, så kunne du tænke over at køre materialerne på egen hånd. Det er især et alternativ i de udbredte byggecentre.
Nogle byggecentre sælger et enormt vareudvalg, imens andre fokuserer på en bestemt varetype. Du kan tænke over hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have mange forskellige grupper af varer at vælge fra, foruden bare maskinbordspænder.
Det er selvsagt meget afgørende at undersøge, om de varer du ønsker at købe online overhovedet er på lager hos byggekæden. Ellers kan du kigge andetsteds.
For de fleste er et byggeprojekt ens betydende med alverdens spørgsmål. På grund af det kan du bestille ved et online byggemarked, hvor du får gode råd til valg af maskinbordspænder.
Du bør kende de regler butikken udsteder når du bestiller online, så du kan slippe for problemer med eksempelvis returret. Du bør derfor læse virksomhedens handelsbetingelser.
Der er ikke lighed i prisniveauet på billige maskinbordspænder hos de forskellige online byggemarkeder. Nogle giver billige priser, hvorimod nogle har fokus på kompetent rådgivning. Du skal bestemme hvad du vil prioritere.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggemarkeder finder du i hele landet, og derfor har du mulighed for at handle online og transportere varerne personligt. Dermed har man chancen for at blive fri for leveringsgebyret, samt sågar få varerne med det samme.
De store byggekæder er folkekære og almenkendte butikker, hvilket kan bidrage til en tryghedsfølelse når du skal købe online. Dette er noget nogle vil se fordele ved.
De udbredte byggemarkeder samler produkter fra alle mulige specialbutikker, og så kan du bestille fra et bredt sortiment af maskinbordspænder online.

Nichewebshop

Størsteparten af specialiserede netshops er iværksættervirksomheder, som i de fleste tilfælde er danske, givetvis endda lokalt i dit område. Dem kan du støtte ved at bestille maskinbordspænder online hos dem.
Størstedelen af webshops med fokus på en enkelt niche er ekstremt passionerede omkring deres varer, da de fokuserer specifikt på disse varer. Herved kan du modtage en høj grad af informativ assistance fra nogle der er eksperter i lige præcis maskinbordspænder.
Flertallet af nichefokuserede webshops er producenter af produkterne der sælges i de store byggecentre. Idet du køber direkte igennem de nichefokuserede webshops online vil du få bedre priser.
De største byggekæder i Danmark

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og lønner i dag ca. 500 kollegaer i de 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer på salg til private, og afsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

maskinbordspænder silvan

Silvan startede i 1968, og styres dagligt af i omegn af 1.000 personer i virksomhedens 41 byggecentre. Silvan fokuserer primært på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

maskinbordspænder harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og beskæftiger nu omkring 2.000 personer i kædens 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer på salg til private, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og udgøres nu af i nærheden af 2.000 mennesker i virksomhedens 104 byggecentre. XL-Byg har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og beskæftiger nu flere end 1.000 medarbejdere i kædens 9 varehuse. Davidsen tilstræber billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

maskinbordspænder jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og beskæftiger nu ca. 2.100 kollegaer i forretningens 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer primært på at sælge til private, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og udgøres nu af omtrent 2.000 kollegaer i virksomhedens 72 varehuse. Stark har sit primære fokus på salg til professionelle, og sælger årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.300 personer i de 56 byggecentre. Bygma fokuserer primært på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

maskinbordspænder bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og er nu arbejdsplads for flere end 1.000 medarbejdere i kædens 17 byggecentre. Bauhaus specialiserer sig i at sælge til private, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og omfatter i dag i omegn af 100 medarbejdere i selskabets 6 varehuse. 10-4 er specialiseret i salg til private og professionelle, og sælger årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Der kan findes mange instruktioner og videoer fra alverdens hjemmesider som der kan findes hjælp i. I særlig grad YouTube er formidler af store mængder konstruktiv info, særligt forudsat at man bruger den engelske version.
2Du vil aldrig nogensinde gå ned på værktøj. I mange tilfælde kan det vise sig essentielt at have udstyret til disposition forinden du påbegynder byggeriet. Husk også at tage højde for de tilhørende udgifter i budgettet for byggeriet.
3Der præsenterer sig stort set altid overraskende vanskeligheder når det gælder omfattende projekter, og af den grund vil det vise sig værdifuldt at man afsætter en del plads i køreplanen, som bidrager til at man er sikker på at man når det til siden.
4Planlægning vil være metoden til et godt forløb med byggeriet. Du kunne overveje at lave en strømlinet handlingsplan, som fortæller hvilke arbejdsopgaver du vil lave på hvilke tidspunkter, og derudover en nummerorden. Husk at være realistisk når du nedskriver planen.
5Det er betydningsfuldt at have lavet et budget for istandsættelsen, så du følger sig i kontrol med udgifterne. Det kan blive en fordel at notere hver enkelt udgiftspost, og herefter indsamle beløbet for dem én og én.
6Du bør reflektere over hvorvidt du magter at stå for hele projektet selv, eller du bør skaffe hjælp fra en ekspert til delelementer af det. Hvis du køber hjælp fra en fagmand vil det typisk være fordelagtigt at søge prisoverslag fra forskellige leverandører.
7Du bør ikke undlade at tage højde for dit eget ve og vel, så husk sikkerhedstøj bl.a. sikkerhedshjelm der skåner dig overfor hændelige risici. Det er fornuftigt at du har styr på din sikkerhed i byggeprocessen, ikke mindst hvis du ikke fremskaffer hjælp fra en fagperson.
8Potentielt kan det blive vigtigt at du har de relevante byggematerialer til disposition inden du kaster dig over byggeriet. Du får god gavn af at sammenfatte en punktforms indkøbsliste som indeholder alle de ting der bliver brug for, og efterfølgende tjekke materialerne, så du bliver sikker på at du ikke har glemt noget.
9Længe før du går i gang med arbejdet må det være højst afgørende med et tilsagn om, at byggeprojektet overhovedet overholder loven. Alt efter hvordan du bor vil der vise sig diverse love som beskriver, hvad du må, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
10Det er muligt at søge hjælp rent økonomisk til gør-det-selv projekter. Det gives hvis renoveringen bidrager positivt til klimaet. Tilskudet kræver altså at byggeprojektet har positiv indfyldelse på planeten.
11For byggeprojekter udendørs kan eventuelt regnvejr få en afgørende rolle. Således bør du ofte kigge på prognosen for vejret i dagene op til byggeprojektet, så du slipper for at det ud af det blå går i gang med at piske ned bedst som du er trukket i arbejdstøjet til det krævende byggeprojekt.
12Det anbefales at spørge om en hjælpende hånd til ens byggeprojekt, især hvis det er omfattende arbejdsopgaver. Nogle ombygninger skal gerne udføres af flere personer. I øvrigt bør det blive bedre og mere minderigt når man ikke er alene om det.
De mest populære byggemarkeder
Bauhaus.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, hvilket utvivlsomt er ret så betryggende. Vurderingen grundlægges af 23.161 anbefalinger, hvor ikke mindre end 69 % kvitterer med toprating, og kun 8 % har givet 1 stjerne. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
10-4.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, hvilket altså er usædvanligt flot. Scoren er regnet ud fra 19.208 bedømmelser, hvor ikke mindre end 84 % har givet toprating, og bare 2 % giver bundkarakter. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er kolossalt flot. Vurderingen er et gennemsnit af 11.467 ratings, hvor hele 86 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 2 % giver bundkarakter. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, som i særdeleshed er ualmindeligt imponerende. Ratingen er et gennemsnit af 2.856 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 59 % giver 5 stjerner, og bare 9 % kvitterer med 1 stjerne. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en score på 4,6 ud af 5, som naturligvis er yderst betryggende. Ratingen er baseret på 28.109 meninger, hvoraf intet mindre end 76 % har givet den bedste karakter, og alene 4 % har givet den laveste karakter. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
Hvilken mulighed for fragt er smartest?

Størstedelen af internet foretagender tilbyder i vore dage en lang række forskellige billige former for fragt til maskinbordspænder. Det mest populære er for øjeblikket at få afleveret pakken hos en pakkeshop, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente de nyindkøbte varer når du har lyst. Denne er altså ret overkommelig, samt mange gange tilmed den billigste slags levering.

Du kan lige så vel vælge at få produkterne bragt til dit hus eller ud til din arbejdsplads. Fragtløsningen er i regelen en kende mere pebret, men omvendt særligt problemfri ift. maskinbordspænder online. Den mindst kostelige fragtform er uden tvivl selv at hente pakken, hvilket er betinget af at du bor i kort afstand af online virksomhedens byggecenter, eksempelvis Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix eller Bauhaus.

Fragtperioden på maskinbordspænder kan i nogle tilfælde være særdeles relevant i tilfælde af at du behøver produkterne om et øjeblik, og af den grund er det øjensynligt fornuftigt at vi checker den anslåede leveringsdato på maskinbordspænder. En stor portion online webshops – eksempelvis Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg og Jem og Fix – yder billig dag-til-dag fragt på en lang række af deres varer online, som trods alt beroer på at bestillingen placeres inden et konkret tidspunkt, således at de sandsynligvis kan nå at få dit nye produkt klar før pakkemedarbejderne har fyraften.

Indtil flere e-forhandlere yder gratis levering på maskinbordspænder online, men tit stiller det krav om at du handler for et konkret beløb. Derudover skal du snuppe den mest betalelige leveringsløsning, hvilket ofte er at få kørt dine varer til en pakkeshop.

Store byggecentre foreslår afhentning hvor man handler billig maskinbordspænder online og selv henter i byggecenteret. Eksempelvis 10-4, Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix, XL-Byg, Silvan, Bygma, Bauhaus og Davidsen. Byggemarkederne foreslår eksempelvis afhentning af maskinbordspænder i følgende byer:

Silkeborg, Nørresundby, Rødovre, Vejle, Haderslev, Virum, Jyllinge, Hobro, Frederiksberg, Slagelse, Albertslund, Aarhus, Nykøbing Falster, Lillerød, Rønne, Herning, Hjørring, Vanløse, Hillerød, Højbjerg, Rudersdal, Haslev, Skanderborg, Køge, Værløse, Greve, Hedehusene, Middelfart, Nyborg, Korsør, Skive, Nakskov, Fredericia, Allerød, Frederiksværk, Vordingborg, København, Holstebro, Odense, Vallensbæk, Gladsaxe, Sønderborg, Lystrup, Varde, Tårnby, Charlottenlund, Kolding, Søborg, Aabenraa, Horsens, Randers, Brøndby, Åbyhøj, Frederikshavn, Gentofte, Helsingør, Brabrand, Roskilde, Kokkedal, Valby, Hørsholm, Tilst, Risskov, Hedensted, Ølstykke, Svendborg, Odder, Nærum, Grenaa, Farum, Struer, Brønderslev, Frederikssund, Lyngby, Herlev, Holbæk, Ringsted, Solrød Strand, Birkerød, Glostrup, Thisted, Ballerup, Brønshøj, Dragør, Taastrup, Næstved, Kalundborg, Hvidovre, Ishøj, Stenløse, Viborg, Aalborg, Ikast, og Esbjerg, .

Klik-og-hent af maskinbordspænder er muligt i samtlige regioner af landet: Sjælland (Amager, Vestsjælland, Midtsjælland, Lolland, Hovedstaden, Østsjælland, Nordsjælland, Bornholm, Falster, Sydsjælland), Fyn (Sydfyn, Midtfyn, Østfyn, Vestfyn, Nordfyn) og Jylland (Østjylland, Midtjylland, Syddanmark, Sydjylland, Vestjylland, Nordjylland, Sønderjylland).

Ved indkig i tendenserne står det markant, at mennesker som regel søger fx maskinbordspænder online og billig maskinbordspænder. Derudover ser vi typisk online shoppere efterspørge bl.a. maskinbordspænder tilbud, maskinbordspænder priser samt køb maskinbordspænder, plus de udbredte byggemarkeder som Jem og Fix, Silvan, Davidsen, XL-Byg, Stark, Harald Nyborg, 10-4, Bygma og Bauhaus.

Gode tilbud på maskinbordspænder

Det har vist sig at være super problemfrit for almindelige mennesker at finde information om priser på billige maskinbordspænder online på tværs af butikker på nettet, og til tak har flertallet af e-forhandlere ikke kunne slippe for at sænke prisen på maskinbordspænder betydeligt, og derudover frembyde levering uden beregning.

Det kan dog trods alt blive nyttigt at sammenholde et par e-butikker efter tilbud på maskinbordspænder online forinden du gennemfører din handel, sådan at du er sikret at antage den mest billige pris. Se ikke kun på de gængse byggemarkeder som Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, Davidsen, Silvan, Stark og XL-Byg.

Man må imidlertid være årvågen med, at hvis en netbutik udbyder billige maskinbordspænder online for en salgspris som kan ses som uhørt lav, så er det tit være en indikation på en bedragerisk e-shop. Kortbetalinger er trods alt omfavnet af et regelsæt, hvilket redder dig som kunde imod bedrageriske e-butikker.

Vi tilråder bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Alternativt bør du udnytte en billig afbetalingsordning som eksempelvis ViaBill, når du tilstræber at honorere regningen på maskinbordspænder over en periode. Det tilbydes som regel ved nichebutikker, i modsætning til de gængse byggekæder som eksempelvis Harald Nyborg, Stark, Davidsen, Bygma, 10-4, Jem og Fix, Bauhaus og Silvan.

Når man ser på statistikkerne er det markant, at internetbrugere tit søger efter for eksempel køb maskinbordspænder og maskinbordspænder tilbud. Foruden dette ser man mange gange online shoppere søge efter blandt andet billig maskinbordspænder, maskinbordspænder priser og maskinbordspænder online.

Gennemsøg tidligere kunders synspunkter

Trustpilot giver dig fuldt ud fine genveje til at analysere diverse andre forbrugeres reflektioner og på grund af dette er det anbefalelsesværdigt, at du ser nærmere på netbutikkens omtaler forinden du placerer din ordre på billige maskinbordspænder online.

Facebook bringer dig endvidere fuldkommen hæderlige løsninger til at få indsigt i netbutikkens troværdighed. Herinde ser vi en del internet outlets som gør det muligt at registrere en bedømmelse af virksomhedens service, hvilket ydermere må anvendes til at bedømme hvor glade kunderne er.

Inden folk handler billige maskinbordspænder online på en webbutik kunne man i virkeligheden gennemse butikkens forretningsbetingelser, men det er oftest ikke særlig sjovt, specielt med de gængse byggemarkeder som Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark, XL-Byg, 10-4, Bauhaus, Davidsen, Silvan og Bygma.

En anden mulighed kan derfor være at se om online forhandleren er tilsluttet e-mærket, fordi det længe har været et sympol på at webshoppen efterkommer gældende dansk lovgivning, og at forretningen hyppigt monitoreres af jurister som har den nødvendige knowhow om de gældende love.

Dette er en god anledning til en håndsrækning, for så vidt du får problemstillinger med din bestilling af maskinbordspænder. Herudover tilråder vi at du er vidende om de væsentligste retningslinjer der kan spille ind i forbindelse med bestillingen af maskinbordspænder online, for eksempel den ombytningsret online shoppen tilsikrer.

I den forbindelse er det på samme måde afgørende, at man når som helst gemmer ens faktura, så man fremadrettet kan bekræfte sin bestilling af maskinbordspænder, ligegyldig om man har handlet ved Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus, Bygma, XL-Byg, Stark, Harald Nyborg, 10-4 eller Silvan.

Anna gav 5 stjerner

Alt ok

Jette Christensen gav 4 stjerner

Udmærket

Bente R gav 5 stjerner

Simpelt og hurtigt service

Hanne gav 5 stjerner

Har handlet der før

9 gode råd til når du køber online
1Trustpilot frembyder faktisk uafhængige løsninger til at kigge nærmere på en længere række tidligere brugeres kritik og herved slår vi et slag for, at du ser nærmere på e-firmaets anmeldelser inden du køber billige maskinbordspænder online. Facebook genererer for øvrigt sådan set fortræffelige metoder til at få indsigt i online webshoppens pålidelighed.
2Den billigste form for levering er dog selv at hente produkterne, men den løsning forudsætter at du har bopæl lige ved online forhandlerens lager. Den leveringsløsning kan i nogle tilfælde være særdeles vigtig om du absolut skal bruge maskinbordspænder med det samme. Alternativt så tilbyder nogle forretninger på nettet fragt uden betaling, men i de fleste tilfælde er det så nødvendigt at der shoppes for et præcist beløb.
3En hel del e-forhandlere garanterer portofri fragt på maskinbordspænder, men typisk er det kun gældende hvis der indkøbes for et bestemt beløb. Som alternativ skulle man tage den prisbilligste mulighed for fragt, der i de fleste tilfælde vil blive at få fragtmanden til at køre dine varer til et afhentningssted. Leveringsmetoden viser sig uheldigvis lige så vel ret uproblematisk. Den mindst kostelige mulighed for levering kan ikke modsiges at være selv at hente produkterne.
4Generelt tilråder vi at kontrollere om e-butikken er e-mærket medlem, siden det ofte er en sikkerhed for at online shoppen overholder de danske love, foruden at online firmaet fra tid til anden monitoreres af sagkyndige som mestrer de gældende regler. Før nogen bestiller billige maskinbordspænder i en internet butik bør de principielt gennemgå webshoppens handelsaftale.
5Antal dages levering er jo ualmindeligt essentiel forudsat man skal bruge ordren inden for kort tid, og derfor er det selvfølgelig afgørende at vi efterser tidshorisonten for levering for maskinbordspænder. Flere butikker på nettet præsterer billig levering på næstkommende hverdag på deres bedst sælgende varer, men vær opmærksom på at det afhænger af at ordren placeres forud for et besluttet klokkeslæt.
6Det er jo efterhånden usædvanlig ligetil for internetbrugere at kigge efter tilbud online på billige maskinbordspænder på tværs af online varehuse, og altså yder utallige internet butikker levering uden beregning. Dog kan det ikke desto mindre være gunstigt at sammenligne diverse internet handler efter udsalg og tilbud inden du køber, sådan at man ikke er i tvivl om at antage den mest betalelige pris.
7Vi går generelt ind for betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Bestillinger med betalingskort er indbefattet af et reglement, der redder køber imod uægte butikker på nettet. Som alternativ bør du vælge en billig afbetalingsordning fra f.eks. ViaBill, for så vidt du efterspørger at betale regningen senere.
8Mange e-firmaer udlover nu om dage mange forskellige billige leveringsmåder til maskinbordspænder. En sikker vinder er efterhånden at få sendt til en pakkeshop, fordi du dermed nemt kan hente din bestilling på et selvvalgt tidspunkt. Fragtmetoden er jo i høj grad smertefri, samt typisk endda den billigste metode til levering.
9Forud for at folk bestiller billige maskinbordspænder i en shop burde de reelt tyde dens handelsbetingelser, det er dog almindeligvis ikke videre spændende. Desuden slår vi et slag for at køber er påpasselig med de fundamentale vilkår der indvirker på købet af billige maskinbordspænder online, som eksempelvis hvilken ombytningspolitik online butikken garanterer.