Jeg har fundet 27 webshops der sælger marksten, og skrevet deres priser ned for 1.000 kg inkl. levering.

Den laveste pris lige nu er 1.000 kg for kun 700 kr. Det er 41 % billigere end den højeste pris.

Laveste pris for 1.000 kg marksten inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
700 kr.Køb
1.395 kr.Køb
1.549 kr.Køb
1.600 kr.Køb
1.609 kr.Køb
1.609 kr.Køb
1.639 kr.Køb
1.639 kr.Køb
1.639 kr.Køb
1.679 kr.Køb
1.695 kr.Køb
1.695 kr.Køb
1.695 kr.Køb
1.695 kr.Køb
1.749 kr.Køb
1.795 kr.Køb
1.827 kr.Køb
1.827 kr.Køb
1.874 kr.Køb
1.875 kr.Køb
1.885 kr.Køb
1.933 kr.Køb
2.093 kr.Køb
2.125 kr.Køb
2.475 kr.Køb
2.498 kr.Køb
2.810 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til bålplads til stensætning til carport til haven

Mængder: 1 m3 15 kg 500 liter 15 kg 1 kubikmeter 10 kg 25 kg 20 kg 500 kg 25 kg 800 kg 1000 kg 1 ton

Levering: hent selv i sække trailer vognlæs i poser i bigbag afhentning løst leveret i løs vægt

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er absolut utrolig relevant at tjekke, hvorvidt de produkter du er på udkig efter online faktisk er på lager i byggecenteret. Ellers må du vælge et andet.
Flere byggekæder tilbyder et bredt vareudvalg, imens andre har fokus på en enkelt type af vare. Du bør reflektere over hvorvidt det er essentielt for dig at have mange produkter at vælge i mellem, foruden blot marksten.
Såfremt du står og skal bruge varerne nu og her eller blot gerne vil undgå fragtgebyret, så kunne du med fordel transportere produkterne personligt. Dette er hovedsageligt et alternativ ved de store byggekæder.
For en del er byggeri forbundet med en lang række spørgsmål. Dermed kan du have fordel af at shoppe hos en webshop, hvor du har mulighed for at få tips og tricks til valg af marksten.
Du kan finde forskelle i prisniveauet på billige marksten fra webshop til webshop. Nogle fokuserer på de bedste priser, og andre tilbyder en høj grad af service. Du bør vurdere hvad der betyder mest for dig.
Du bør vide hvilke betingelser der gør sig gældende ved dit køb online, så du kan undgå problemer med fx returnering. Du bør derfor kende byggeshoppens betingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder udbyder produkter fra alle mulige leverandører, så du kan købe fra et stort udvalg af marksten online.
De kendte byggekæder findes nær dig, og hermed har man adgang til at handle online og hente byggematerialerne selv. På grund af det har man chancen for at spare fragten, samt sågar hente varerne med det samme.
De store byggekæder er etablerede og almenkendte butikker, hvilket kan medvirke til ubekymrethed når du shopper online. Det vil nogle se fordele ved.

Nichewebshop

En masse nicheforretninger på nettet er producenter af de produkterne som de store byggekæder sælger. Ved køb direkte igennem de nichefokuserede netbutikker online er det muligt at få en skarpere pris.
Hovedparten af webshops med fokus på et smalt varesortiment har et indgående kendskab til deres online produktudvalg, idet de fokuserer på et smalt produktsortiment. Derfor forventes det at du får ekstremt indsigtsfuld service fra nogle der er specialister i netop marksten.
Størstedelen af nicheforhandlere er små familievirksomheder, der typisk drives i Danmark, givetvis ovenikøbet lokalt nær dig. Dem bidrager du til idet du bestiller marksten online hos dem.
De største byggecentre i Danmark
marksten silvan

Silvan blev dannet i 1968, og omfatter i dag cirka 1.000 kollegaer i virksomhedens 41 varehuse. Silvan sætter ind på salg til private, og afsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

marksten harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.000 personer i selskabets 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer på salg til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og styres dagligt af over 1.000 ansatte i deres 9 byggecentre. Davidsen har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

marksten bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og omfatter i dag over 1.000 personer i virksomhedens 17 byggecentre. Bauhaus satser på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.000 mennesker i byggemarkedets 72 byggecentre. Stark fokuserer på salg til professionelle, og sælger hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og beskæftiger nu cirka 2.000 kollegaer i de 104 byggecentre. XL-Byg har fokus på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

marksten jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og udgøres i dag af mere end 2.100 ansatte i de 122 butikker. Jem og Fix satser på at sælge til private, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og beskæftiger i dag over 500 mennesker i forretningens 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer primært på salg til private, og sælger årligt for mere end 1 milliard kroner.

Bygma kom frem i 1952, og lønner i dag ca. 2.300 kollegaer i byggemarkedets 56 varehuse. Bygma satser på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og udgøres nu af ca. 100 medarbejdere i virksomhedens 6 butikker. 10-4 har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 500 millioner kroner.

12 tips til dit byggeri
1Du må for alt i verden ikke se bort fra sikkerheden, så glem ikke påklædning som arbejdssko som beskytter dig overfor hændelige risici. Det er uundværligt at du har styr på dit eget ve og vel i byggeprojektet, i særdeleshed såfremt du ikke har hjælp fra en professionel.
2Der kommer som regel ubelejlige vanskeligheder når det kommer til avancerede projekter, og af den grund kan det vise sig væsentligt at der er afsat betragtelig tid i arbejdsplanen, som er vigtigt for at man er afslappet omkring at nå i mål til tiden.
3I god tid inden at du indleder arbejdet er det yderst meningsfuldt at være sikker på, at dit projekt overholder gældende love. Med udgangspunkt i hvor du bor kan der vise sig gældende retningslinjer for, hvad der er lovligt, og hvad der ikke er lovligt.
4Det kan overvejes om du ønsker at stå for hele projektet selv, eller du i stedet for skal få professionel hjælp til afslutningen af projektet. Forudsat at du køber professionel assistance kan du spare penge ved at at notere en pris fra en håndfuld foretagender.
5Du kan hente økonomisk hjælp fra det offentlige til byggerier. Det kan man få i tilfælde hvor ombygningen er godt for miljøet. Af få støtte forudsætter dermed at renoveringen influerer positivt på naturen.
6Du har adgang til en hel række instruktioner og videoer online som du kan finde hjælp i. Navnligt YouTube tilbyder dig betydelige mængder almennyttig information, navnligt når du bruger den engelske version.
7Det kan vise sig afgørende at have de fornødne bygningsmaterialer indkøbt inden du igangsætter byggeriet. Du har god gavn af at lave en hurtig note som samler de materialer som er nødvendige, og som det næste granske hvert enkelt punkt, hvormed du kan føle dig sikker på at der ikke er nogen mangler.
8Forberedelse vil altid være metoden til at komme i mål med byggeriet. Du skal forfatte en strømlinet handlingsplan, som viser hvilke opgaver du vil udføre hvornår, og derudover en kronologisk orden. Forsøg at være realistisk i sammensætningen af din plan.
9Det kan overvejes at indhente assistance til byggearbejdet, især hvis det er væsentlige byggeopgaver. Omfangsrige projekter stiller krav om flere personer. Ydermere bør det blive mere effektivt og mere socialt at dele arbejdet med nogen.
10Du må nødig gå ned på værktøj. Tit vil det være strategisk at du har grejet klar til brug akkurat som du påbegynder arbejdet. Det er desuden vigtigt at påregne de medfølgende udgifter i dit økonomiske overblik.
11Typisk vil det være meningsfuldt at lave et udgiftsbudget for ombygningen, så man har styr på den økonomiske del. Det kan være behjælpeligt at kortlægge alle omkostninger, hvorefter man kan dokumentere eventuelle tilbud på dem hver især.
12Ved projekter udendørs kan eventuelt regnvejr få en essentiel rolle. Af den årsag skal du ofte tage notits af prognosen for vejret i dagene før projektets start, så du undgår at det ganske ubelejeligt starter med at vælte ned når du netop er startet på dit omfattende byggeprojekt.
De højest ratede byggecentre
Trustpilot-brugerne vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som altså er temmelig overlegent. Scoren er et gennemsnit af 23.161 anbefalinger, hvor ikke mindre end 69 % giver topkarakter, og kun 8 % giver den dårligste rating. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket utvivlsomt er rigtig flot. Scoren grundlægges af 19.208 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 84 % har givet den bedste karakter, og kun 2 % kvitterer med den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
DavidsenShop.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket jo er ekstremt overlegent. Karakteren er regnet ud fra 11.467 kommentarer, hvoraf intet mindre end 86 % har givet 5 stjerner, og blot 2 % giver 1 stjerne. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk vurderes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er virkelig overlegent. Ratingen er baseret på 28.109 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 76 % giver topkarakter, og bare 4 % kvitterer med den laveste karakter. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, som i særdeleshed er utrolig betryggende. Karakteren er baseret på 2.856 ratings, hvoraf ikke mindre end 59 % giver 5 stjerner, og alene 9 % giver den dårligste rating. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.

Typiske spørgsmål med hensyn til marksten

 • Hvor finder jeg marksten?
 • Hvad er en marksten?
 • Hvor kommer marksten fra?
 • Hvor køber man marksten?
 • Hvor meget vejer marksten?
 • Hvordan lægger man marksten?
 • Hvad vejer marksten?
 • Hvad koster marksten?
 • Hvilken leveringsmanér er bedst?

  En stor portion online forretninger udlover nu en lang række forskellige billige fragtformer til marksten. En der er meget anvendt er i øjeblikket pakkeshops, så du nemt selv kan hente din bestilling når du har lyst. Metoden er nemlig meget bekvem, samt tit derudover den billigste leveringsmulighed.

  Du burde lige så vel foretrække at bestille varerne til levering til dit hus eller til når du er på job. Fragttypen er desværre en lille smule mere bekostelig, men lige så vel meget fleksibel ift. marksten online. Den billigste form for levering er utvivlsomt selv at hente varerne, som desværre er betinget af at du befinder dig i nærheden af internet forretningens butikker, fx Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus eller Jem og Fix.

  Antal dages levering på marksten er selvfølgelig særdeles betydningsfuld såfremt vi står og skal bruge produkterne omgående, og med det formål er det ret så klogt at du tjekker tidshorisonten for levering på marksten. Adskillige internet virksomheder – for eksempel Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus og Silvan – tilbyder billig 1 hverdags levering på masser af varer online, men glem ikke at det er forudsat at bestillingen anbringes forud for et fastsat klokkeslæt, således at de garanteret kan nå at få bestillingen klar forinden de logistikansatte får fri.

  Nogle enkelte online butikker byder på levering uden beregning på marksten online, men oftest kun når man handler for et konkret beløb. Alternativt må du snuppe den prisbilligste leveringsmåde, som ofte vil blive at få fragtfirmaet til at bringe din pakke til en pakkeshop.

  Masser af webbutikker tildeler afhentning hvor man køber billig marksten hjemmefra og afhenter i byggemarkedet. Fx 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen, XL-Byg, Jem og Fix, Stark, Silvan og Bygma. Byggekæderne giver blandt andet afhentning af marksten i disse områder:

  Vanløse, Vallensbæk, Birkerød, Skive, Risskov, Holstebro, Værløse, Jyllinge, Tilst, Helsingør, Albertslund, Vordingborg, Ølstykke, Næstved, Valby, Aarhus, Lyngby, Nærum, Aabenraa, Nykøbing Falster, Glostrup, Skanderborg, Hillerød, Ikast, Roskilde, Køge, Frederikshavn, Dragør, Nørresundby, Fredericia, Struer, Aalborg, Greve, Horsens, Frederiksværk, Esbjerg, Hvidovre, Charlottenlund, Hørsholm, Sønderborg, Taastrup, Holbæk, Tårnby, Frederiksberg, Allerød, Silkeborg, Frederikssund, Stenløse, Svendborg, Brabrand, Lillerød, Rudersdal, Brønshøj, Søborg, Grenaa, Højbjerg, Slagelse, Odense, Farum, Kolding, Middelfart, Brøndby, Korsør, Lystrup, Ballerup, Gladsaxe, Randers, København, Haderslev, Vejle, Brønderslev, Nakskov, Virum, Nyborg, Thisted, Gentofte, Ringsted, Kalundborg, Hedehusene, Odder, Haslev, Åbyhøj, Rønne, Viborg, Herning, Hedensted, Rødovre, Ishøj, Hjørring, Hobro, Varde, Kokkedal, Herlev, og Solrød Strand, .

  Afhentning for marksten er tilgængeligt i de fleste dele af landet: Jylland (Østjylland, Syddanmark, Vestjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Nordjylland, Sydjylland), Sjælland (Lolland, Østsjælland, Vestsjælland, Amager, Hovedstaden, Midtsjælland, Sydsjælland, Falster, Bornholm, Nordsjælland) og Fyn (Nordfyn, Sydfyn, Østfyn, Midtfyn, Vestfyn).

  Når man ser på tendenserne bliver det markant, at internetbrugere mange gange leder efter blandt andet marksten priser og billig marksten. Foruden dette ser man ofte netshoppere søge fx køb marksten, marksten tilbud og marksten online, foruden de kendte byggekæder som Stark, Bauhaus, Davidsen, Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, Silvan og XL-Byg.

  Priser på marksten

  Det har vist sig at være rigtig enkelt for folk at lave prissammenligning på billige marksten online fra flere internet selskaber, og med det motiv har flere e-handler været presset til at at sænke salgspriserne på marksten eftertrykkeligt, og derudover love fri fragt.

  Dog kan det imidlertid vise sig fordelagtigt at undersøge flere e-handler efter tilbud og rabatter på marksten online forinden du bestiller, sådan at man er skudsikker på at få den laveste pris. Kig ikke kun hos de store byggemarkeder som 10-4, Stark, Bygma, Davidsen, Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg og XL-Byg.

  Du skal bare huske på, at såfremt en e-forhandler reklamerer billige marksten online til salg for en pris som anses for uendeligt overkommelig, bør det undertiden være en indikator for en uoprigtig webshop. Kortkøb er heldigvis en del af et reglement, hvilket sikrer køber imod uægte forhandlere på nettet.

  Generelt går vi ind for betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning bør du udnytte et tilbud som eksempelvis ViaBill, for så vidt du agter at klare omkostningerne til marksten i flere bidder. Det tilbydes ofte ved nichefokuserede webshops, men ikke de gængse byggecentre som for eksempel Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma, Stark, Davidsen, 10-4, Jem og Fix og Bauhaus.

  Ved indkig i søgedata fremstår det markant, at internet shoppere som regel kigger efter blandt andet marksten online og marksten priser. Vi ser derudover ofte netshoppere efterspørge eksempelvis billig marksten, køb marksten og marksten tilbud.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg marksten er 1295 kr. Pristjekket er vurderet til 4.3 ud af 5 stjerner baseret på 21 brugeranmeldelser.

  Hurtig levering godt gået” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til stensætning til haven til carport til bålplads

  Mængder: 500 liter 800 kg 25 kg 1 kubikmeter 25 kg 10 kg 1 m3 500 kg 1000 kg 1 ton 20 kg 15 kg 15 kg

  Levering: i sække afhentning vognlæs hent selv i bigbag løst leveret i poser trailer i løs vægt

  Læs andre menneskers synspunkter

  Trustpilot bringer dig ganske gode chancer for at besigtige en række tidligere konsumenters reflektioner og derved er det godt, at du gransker online webshoppens anmeldelser forud for at du køber billige marksten online.

  Facebook tilbyder dig ydermere tilpas fine genveje til at få kendskab til online webshoppens kundefokus. Tilmed ser vi nogle shops på nettet som gør det muligt at offentliggøre en vurdering af deres købsoplevelse, hvilket tillige kan drages fordel af til at bedømme kundetilfredsheden.

  Inden nogen handler billige marksten online hos en shop kan de i princippet gennemgå butikkens forretningsbetingelser, dog er det undertiden et omfattende arbejde, særligt på de kendte byggekæder som Bygma, Silvan, Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus, Stark og XL-Byg.

  En anden løsning kan derfor være at efterse om internet forretningen er medlem af e-mærke ordningen, da det burde være en sikkerhed for at online butikken adlyder de officielle regler, foruden at e-shoppen rutinemæssigt evalueres af fagfolk der forstår de gældende bestemmelser.

  Desuden tilbydes du chance for en håndsrækning, såfremt du møder problemstillinger i forbindelse med din bestilling af marksten. Tillige foreslåes det at kunden er klar over de mest basale bestemmelser der kan have indflydelse på købet af marksten online, som fx den byttepolitik e-handlen benytter.

  I den sammenhæng er det ydermere vigtigt, at man stadigvæk bevarer sin e-mail kvittering, så man når som helst vil kunne vidne om bestillingen af marksten, uagtet om man har købt hos Stark, XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan, 10-4, Bauhaus, Bygma, Davidsen eller Jem og Fix.

  Jørgen S gav 5 stjerner

  Nemt at bestille og hurtig levering

  Birthe Hansen gav 4 stjerner

  Varerne kommer hurtigt og sikkert frem

  Lars Poulsen gav 5 stjerner

  Hurtig ekspedition

  Karen Christiansen gav 4 stjerner

  Altid gode priser og kvalitet svarer

  9 gode råd til online indkøb
  1Forud for at nogen shopper billige marksten i en internet shop kan man i princippet tyde dens betingelser, dog er det almindeligvis ikke videre spændende. Dertil anbefaler vi at man er klar over de fundamentale regler der kan have indvirkning på shopping af billige marksten online, som for eksempel den ombytningsret e-forretningen har.
  2Det er efterhånden super enkelt for folk at finde information om priser online på billige marksten hos flere netbutikker, og så yder masser af online webshops fragt uden betaling. Det kan dog stadigvæk være tiden værd at sammenligne et par forskellige internet firmaer efter rabat og tilbud forinden du shopper, sådan at du er usvigeligt sikker på at få fat i den laveste pris.
  3Trustpilot leverer super passende genveje til at kigge på en række nuværende brugeres betragtninger og derfor er det anbefalelsesværdigt, at du evaluerer webbutikkens vurderinger forud for at du shopper billige marksten online. Facebook indebærer ydermere visse fantastiske genveje til at få et kig ind i internet selskabets pålidelighed.
  4Nogle få internet outlets byder på levering uden gebyr på marksten, men ofte kun såfremt man bestiller for et fastsat beløb. Som alternativ skulle du beslutte sig for den mest prisbevidste leveringstype, der i de fleste tilfælde er at få fragtfirmaet til at bringe pakken til et afhentningssted. Løsningen bliver som regel desuden ultra ukompliceret. Den mest prisbevidste mulighed for levering vil dog til enhver tid være selv at hente pakken.
  5Leveringshastigheden er naturligvis super væsentlig i tilfælde af at vi skal bruge varen inden for få dage, så af den grund er det jo fornuftigt at du ser den anslåede leveringstid for marksten. Temmelig mange netbutikker garanterer billig dag-til-dag fragt på de fleste af deres varenumre, men vær påpasselig da det er betinget af at transaktionen realiseres forud for et bestemt tidspunkt.
  6Vi anbefaler at kontrollere om e-handlen er e-mærke godkendt, da det kan være en erklæring om at internet webshoppen anerkender dansk lovgivning, foruden at internet webshoppen ofte undersøges af eksperter som har nøje kendskab til vilkårene på området. Forud for at nogen handler billige marksten hos en internet handler burde de utvivlsomt bese dens betingelser.
  7Generelt anbefaler vi bestillinger med kort eller MobilePay. Køb med gængse betalingskort er indbefattet af en ordning, hvilket redder dig imod falske online forretninger. Som et alternativ kan du bruge en billig afbetalingsordning som fx ViaBill, hvis du har til hensigt at klare omkostningerne i flere bidder.
  8De fleste webshops i Danmark tildeler til alt held et stort udvalg af billige løsninger til levering til marksten. En favorit iblandt mange er nu om dage udleveringssteder, hvor du kan afhente de nyindkøbte varer når det passer dig. Leveringstypen er jo temmelig fremkommelig, samt desuden ligeledes den mindst kostelige leveringsmåde.
  9Den mindst kostelige slags levering vil altid vise sig at være selv at hente ordren, som jo forudsætter at du opholder dig i nærheden af e-firmaets bopæl. Den fragttype er super betydningsfuld ifald man har behov for marksten fluks. Alternativt så tilbyder en række online forretninger levering uden beregning, men ofte er det kun gældende hvis du indkøber for en konkret pris.