Måleur Diesella med øje og magnetstander
525 kr.
Læs mere
Måleur limit 25/0,01
731 kr.
Læs mere
Måleur 0.01 Käfer
726 kr.
Læs mere
Måleur 0.01/10 Käfer
587 kr.
Læs mere
Måleur Diesella med tol. pile og øje
258 kr.
Læs mere
Måleur 0.001 Käfer
3.105 kr.
Læs mere
Måleur (centricator) limit
1.381 kr.
Læs mere
Måleur Limit 10/0,01
249 kr.
Læs mere
Måleur støts.50/0,01
921 kr.
Læs mere
Måleur støtsk10/0,01
521 kr.
Læs mere
Måleur 5-0.001 Käfer
1.867 kr.
Læs mere
Måleur indikatorklocka limit
284 kr.
Læs mere
Måleur limit 1/0,001
909 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal have fokus på hvilke retningslinjer der gælder når du køber online, så du undgår udfordringer med eksempelvis returret. Af den grund bør du undersøge netbutikkens betingelser.
Det er naturligvis ekstremt relevant at se, om de produkter du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Som alternativ kan du kigge andetsteds.
Flere byggecentre har et stort varesortiment, og nogle fokuserer på en specifik gruppe af vare. Du skal tænke på om det er afgørende for dig at du har mange grupper af varer at vælge i mellem, foruden bare måleur.
Hvis du skal have dine byggematerialer med det samme eller blot ønsker at blive fri for fragten, så kan du overveje at transportere materialerne personligt. Dette er i særdeleshed muligt hos de store byggemarkeder.
For de fleste er gør-det-selv projekter forbundet med diverse spørgsmål. Hermed kan det være en god idé at købe fra et online byggecenter, som tilbyder hjælp og vejledning omkring måleur.
Der findes forskelle i prisniveauet på billige måleur hos de forskellige online byggecentre. Nogle satser på gode tilbud, hvorimod nogle giver kompetent sparring. Du skal overveje hvad du helst vil have.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder udbyder produkter fra forskellige nichebutikker, og dermed har du mulighed for at bestille fra et stort sortiment af måleur online.
De store byggecentre er populære og anerkendte virksomheder, hvilket kan bidrage til øget sikkerhed til dig der skal købe online. Dette er noget nogle vil se fordele ved.
De udbredte byggekæder har butikker i hele landet, og pga. det har mange valget om at handle online og transportere materialerne på eget initiativ. Derved har man mulighed for at spare fragtomkostningen, og sågar få varerne nu og her.

Nichewebshop

Forskellige nichefokuserede netbutikker ved ekstremt meget om deres online produktsortiment, idet de udelukkende sælger disse varer. Pga. dette får du formentlig endnu mere anvendelig sparring fra medarbejdere som er eksperter i netop måleur.
Majoriteten af niche netbutikker er producenter af produkterne der sælges fra større webshops. Når du køber direkte hos de nichefokuserede netbutikker online vil du få gode tilbud.
De fleste specialiserede netshops er små firmaer, som i de fleste tilfælde er dansk ejede, måske tilmed lokalt fra dit område. Disse har du mulighed for at hjælpe ved at købe måleur online hos dem.
De største byggecentre i Danmark

Stark begyndte i 1896, og beskæftiger nu mere end 2.000 ansatte i virksomhedens 72 byggecentre. Stark fokuserer primært på salg til professionelle, og omsætter årligt for omkring 7 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.000 mennesker i byggemarkedets 104 byggecentre. XL-Byg satser på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og udgøres i dag af i omegn af 100 ansatte i selskabets 6 byggecentre. 10-4 er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 500 millioner kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og lønner i dag i nærheden af 1.000 personer i firmaets 9 byggecentre. Davidsen har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og beskæftiger i dag over 500 ansatte i de 9 varehuse. Johannes Fog tilstræber at sælge til private, og sælger årligt for mere end 1 milliard kroner.

måleur jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og udgøres i dag af omtrent 2.100 medarbejdere i byggemarkedets 122 butikker. Jem og Fix tilstræber at sælge til private, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og udgøres i dag af flere end 2.300 ansatte i firmaets 56 butikker. Bygma har fokus på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

måleur silvan

Silvan begyndte i 1968, og udgøres i dag af i omegn af 1.000 kollegaer i forretningens 41 varehuse. Silvan sætter ind på salg til private, og sælger hvert år for ca. 1 milliard kroner.

måleur harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og udgøres i dag af over 2.000 ansatte i kædens 33 butikker. Harald Nyborg tilstræber at sælge til private, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

måleur bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og styres dagligt af mere end 1.000 personer i de 17 varehuse. Bauhaus sætter ind på salg til private, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Husk at overveje om du magter at klare det hele selv, eller du hellere skal anskaffe hjælp fra en fagmand til noget af det. Forudsat at du ønsker professionel assistance er det en god idé at tage imod tilbud fra diverse entreprenører.
2Længe før du optager dit byggeprojekt må det være aldeles centralt med et tilsagn om, at dit projekt er inden for lovens rammer. Afhængigt af hvordan du bor vil der være mange regler for, hvad der er lovligt, og hvad du ikke må.
3Husk at du kan indhente hjælp rent økonomisk til byggeprojekter. Det får man i tilfælde af at byggeprojektet bidrager positivt til miljøet. At få tilbud om støtte forudsætter altså at byggeriet influerer positivt på miljøet.
4Ofte vil det vise sig fundamentalt at lave et budget for byggeprojektet, så man har et økonomisk overblik. Det kan være en fordel at nedfærdige samtlige omkostninger, og så indsamle ens købspris for dem hver især.
5Du har adgang til utallige artikler og videoer fra alverdens hjemmesider som du kan finde hjælp i. Ikke mindst YouTube er anvendeligt med temmelig meget gavnlig viden, især når du bruger engelske søgeord.
6For udendørs opgaver har eventuelt regnvejr en betydningsfuld rolle. Af den grund kan du regelmæssigt undersøge udsigten ift. vejret lige før igangsættelsen af arbejdet, så du undgår at det mod forventning starter med at stå ned i stænger nøjagtig som du er i fuld gang med det svære projekt.
7Det anbefales at søge en hjælpende hånd til dele af projektet, især ved større byggerier. Krævende byggeprojekter kræver flere mennesker. Endvidere bør det blive bedre og mere socialt at udføre arbejdet med andre.
8Du skal ikke på noget tidspunkt nedprioritere din sikkerhed, så husk beskyttelse som fx arbejdssko som beskytter dig med henblik på potentielle skader. Det er vigtigt at have styr på dit eget helbred i dit byggeprojekt, navnlig hvis du ikke har assistance fra en fagmand.
9Forberedelse er nøglen til at lykkes med byggeriet. Du skal sammensætte en klar dagsorden, der dikterer hvilke arbejdsopgaver der skal laves hvornår, inklusiv en kronologisk orden. Vær realistisk i sammensætningen af oversigten.
10Der viser sig utvivlsomt overraskende bump på vejen når det handler om omfangsrige projekter, og på grund af det kan det vise sig vigtigt at der er afsat rimelig tid i tidsplanen, med formålet om at man kan være overbevist om at nå i mål til tiden.
11Man skal aldrig stå uden det nødvendige udstyr. Typisk vil det være af stor betydning at have det til disposition akkurat som du går løs med arbejdet. Det er i øvrigt fordelagtigt at tillægge de her omkostninger i budgettet for byggeprojektet.
12Muligvis vil det vise sig afgørende at du har alle bygningsmaterialer klar til brug før du indleder byggeprocessen. Du har fordel af at sammensætte en overskuelig note som indeholder alt det du får brug for, og derefter gennemløbe hvert enkelt punkt, så du bliver sikker på at du har det hele.
De højest ratede byggekæder
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score er 4,6 ud af 5, hvilket tydeligvis er ret så imponerende. Vurderingen er et gennemsnit af 28.109 ratings, hvor imponerende 76 % kvitterer med maksimum point, og kun 4 % giver 1 stjerne. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, som jo er enormt godt arbejde. Scoren er et gennemsnit af 23.161 anbefalinger, hvoraf hele 69 % giver den bedste karakter, og bare 8 % har givet den laveste karakter. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
Kunderne hos DavidsenShop.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er hamrende betryggende. Vurderingen er baseret på 11.467 anbefalinger, hvoraf imponerende 86 % giver den højeste karakter, og alene 2 % kvitterer med dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, som tydeligvis er utrolig godt arbejde. Vurderingen er baseret på 19.208 kommentarer, hvoraf imponerende 84 % giver 5 stjerner, og blot 2 % kvitterer med den laveste karakter. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
XL-Byg.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er usædvanligt godt arbejde. Evalueringen er et gennemsnit af 2.856 anmeldelser, hvor ikke mindre end 59 % giver topkarakter, og blot 9 % kvitterer med dumpekarakter. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Hvilken slags levering skal jeg vælge?

En stor portion byggecentre yder på nuværende tidspunkt flere billige metoder til levering til måleur. En af favoritterne er efterhånden at få leveret til et afhentningssted, hvor du selv kan hente produkterne når det passer ind i din hverdag. Denne er altså i høj grad let gængelig, og i mange tilfælde tilmed den billigste type af levering.

Du burde alternativt afveje for og imod at få leveret til din adresse eller til adressen hvor du arbejder. Den bliver til tider en sjat mindre billig, men tillige særdeles uproblematisk for måleur online. Den mest betalelige metode til levering er dog at du selv henter produkterne, hvilket dog forudsætter at du fysisk befinder dig nær e-forhandlerens butikker, fx Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan eller Bauhaus.

Antal dages levering på måleur er jo vældig vital ifald man skal bruge ordren nu og her, og med det formål er det nemlig vigtigt at vi efterser den forventede leveringsdato for måleur. Flere e-forhandlere – fx Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix og Bauhaus – reklamerer med billig levering på næste hverdag på en masse produkter online, men som ikke desto mindre er underforstået at ordren laves forud for et fastsat klokkeslæt, med det formål at de har mulighed for at nå at få pakken afsendt forinden personalet holder fyraften.

Nogle få online selskaber sikrer levering uden betaling på måleur online, men i reglen er det forudsat at man aftager for et præcist beløb. Derudover bør man beslutte sig for den mindst kostelige mulighed for levering, hvilket tit vil være at få fragtmanden til at levere produkterne til en pakkeshop.

De store byggemarkedskæder frembyder afhentning hvor man bestiller billig måleur på nettet og afhenter i byggemarkedet. Fx Silvan, Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, Stark, Bygma, 10-4, XL-Byg og Davidsen. Byggecentrene giver for eksempel afhentning af måleur i følgende områder:

Skanderborg, Brønderslev, Brabrand, Ikast, Fredericia, Roskilde, Aabenraa, Slagelse, Søborg, Rudersdal, Hvidovre, Rønne, Aarhus, Korsør, Hedensted, Frederikssund, Hillerød, Haderslev, Nærum, Ishøj, Herlev, Birkerød, Højbjerg, Tilst, Herning, Thisted, Ringsted, Sønderborg, Kolding, Åbyhøj, Vanløse, Viborg, Svendborg, Dragør, Vejle, Lystrup, Allerød, Greve, Lyngby, Varde, Glostrup, Albertslund, Middelfart, Næstved, Gladsaxe, Solrød Strand, Kalundborg, Silkeborg, Farum, Rødovre, Taastrup, Hedehusene, Haslev, Frederiksberg, Ballerup, Odense, Frederikshavn, Odder, Ølstykke, Stenløse, Værløse, Grenaa, Esbjerg, Tårnby, Nykøbing Falster, Risskov, Vordingborg, Helsingør, Virum, Frederiksværk, Charlottenlund, Hørsholm, Valby, Nakskov, Horsens, Struer, Hobro, Gentofte, Nørresundby, Jyllinge, Skive, Holstebro, København, Brøndby, Lillerød, Køge, Aalborg, Hjørring, Randers, Nyborg, Vallensbæk, Holbæk, Brønshøj, og Kokkedal, .

Klik-og-hent for måleur er muligt i samtlige dele af Danmark: Fyn (Sydfyn, Østfyn, Nordfyn, Vestfyn, Midtfyn), Sjælland (Bornholm, Nordsjælland, Østsjælland, Vestsjælland, Midtsjælland, Amager, Falster, Lolland, Hovedstaden, Sydsjælland) og Jylland (Midtjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Østjylland, Syddanmark, Vestjylland, Nordjylland).

Når man ser på tallene fremstår det tydeligt, at mennesker tit efterspørger bl.a. køb måleur og måleur tilbud. Foruden dette oplever vi jævnligt internet shoppere efterspørge bl.a. måleur priser, måleur online og billig måleur, plus de velkendte byggekæder som 10-4, Davidsen, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, Silvan, Bygma, Bauhaus og Stark.

Gode tilbud på måleur

Det er jo i høj grad let gængeligt for almindelige dødelige at finde tilbud på billige måleur online på tværs af webbutikker, og derfor har massevis af online forretninger været nødt til at presse udsalgspriserne på måleur voldsomt, og endda sikre portofri levering.

Det kan dog til hver en tid blive lukrativt at undersøge nogle få internet shops i Danmark efter tilbud og rabatter på måleur online inden du gennemfører dit køb, sådan at du er skråsikker på at antage den prisbilligste pris. Kig ikke bare på de store byggecentre som XL-Byg, Stark, Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, Silvan, 10-4 og Bygma.

Du skal dog være klar over, at i tilfælde af at en online butik udlover billige måleur online for en pris som er umådelig attraktiv, så kan det undertiden være et faresignal om en snydagtig e-handler. Shopping med kort er i hvert fald en del af et regelsæt, der dækker kunden imod svindlende online firmaer.

Generelt anbefaler vi kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning bør du anvende et afdragstilbud som eksempelvis ViaBill, forudsat du tilstræber at godtgøre beløbet til måleur over flere uger. Det fås typisk hos nicheforhandlere, men dog sjældent de gængse byggecentre som for eksempel Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, XL-Byg, Silvan, Davidsen og 10-4.

Ved indkig i tendenserne bliver det markant, at online shoppere som regel søger efter for eksempel billig måleur og måleur tilbud. Foruden dette ser man som regel online shoppere lede efter blandt andet måleur priser, måleur online samt køb måleur.

Tjek andre menneskers synspunkter

Trustpilot byder på ultra belejlige muligheder for at se nøjere på adskillige tidligere konsumenters omtaler og derved er det smart, at du vurderer online webshoppens ratings forinden du lægger din bestilling på billige måleur online.

Facebook genererer desuden en lang række belejlige genveje til at få indblik i online webshoppens troværdighed. Herinde er der endda firmaer på nettet hvor det er muligt at formulere en bedømmelse af ordreforløbet, som lige så vel bør tages i brug til at afveje kundernes tilfredshed.

Forud for at folk handler billige måleur online på en internet butik burde man faktisk gennemse butikkens handelsbetingelser, dog er det i mange tilfælde ikke super spændende, specielt på de kendte byggemarkeder som Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus, Silvan, Stark, Bygma, Davidsen, 10-4 og XL-Byg.

Et nemt alternativ er at bemærke om online forretningen er e-mærke godkendt, siden det ofte er en tilkendegivelse af at online forretningen efterkommer de opstillede regler, udover at netshoppen af og til kigges til af sagkyndige der er indført i vedtægterne på området.

Desuden tilbydes du anledning til støtte, hvis du får besvær som følge af din bestilling af måleur. Udover dette er det klogt at du er omhyggelig omkring de mest essentielle vilkår der er gældende for købet af måleur online, eksempelvis den byttepolitik online webshoppen anvender.

I den forbindelse er det i øvrigt vigtigt, at man stadig bevarer sin e-mail kvittering, så man når som helst vil kunne eftervise bestillingen af måleur, hvad end man har bestilt fra XL-Byg, Bygma, Silvan, 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus, Stark, Jem og Fix eller Davidsen.

Hans Christensen gav 5 stjerner

Super har ikke andet af sige om det.

Anne Rasmussen gav 4 stjerner

God service og hurtig levering

Birthe B gav 5 stjerner

Det er et godt sted at handle varerne…

Mette R gav 4 stjerner

Nem og hurtig service til gode priser…

9 gode råd til din online shopping
1Det har vist sig at være usædvanlig let for folk at søge sig frem til priser online på billige måleur i blandt forskellige netbutikker, og altså tilbyder masser af internet forretninger i Danmark fri fragt. Det kan dog til hver en tid være gunstigt at sammenligne nogle få online varehuse efter udsalg og tilbud forud for at du handler, så man er sikker på at modtage den mindst kostelige pris.
2Trustpilot tilbyder dig tilpas hensigtsmæssige løsninger til at undersøge en lang række nuværende køberes bedømmelser og på grund af dette tilrådes det, at du gransker internet butikkens ratings før du køber billige måleur online. Facebook præsterer på samme måde regulære gunstige løsninger til at få en idé om online butikkens kundetilfredshed.
3Vi går generelt ind for kortkøb eller betalinger med mobilen. Bestillinger med betalingskort er omfattet af et regulativ, hvilket hjælper folk imod uægte internet handler. Som alternativ bør du drage nytte af et afbetalingstilbud fra eksempelvis ViaBill, forudsat du higer efter at godtgøre beløbet i flere bidder.
4Nogle få internet virksomheder tilbyder levering uden betaling på måleur, men i mange tilfælde er det betinget af at der shoppes for en præcis sum. Alternativt kan du beslutte sig for den prisbilligste type af levering, som typisk vil blive at få fragtfirmaet til at køre din pakke til en pakkeshop. Denne er undertiden derudover ekstremt smertefri. Den prisbilligste leveringsløsning vil dog til enhver tid være at du selv henter pakken.
5Den billigste fragttype vil altid vise sig at være at du selv henter pakken, som jo kræver at du har bopæl nær e-forhandlerens tilholdssted. Den fragtform er super bestemmende forudsat man behøver måleur inden for få dage. Alternativt så lover nogle få online varehuse fragtfri levering, men undertiden gælder det kun hvis du handler for et bestemt beløb.
6Masser af online webshops tildeler nu alverdens billige fragtløsninger til måleur. Den mest anvendte er lige nu levering til en pakkeshop, og så skal du blot gå forbi efter din pakke når det passer dig bedst. Fragtmetoden er altså særligt ligetil, samt endda endvidere den billigste slags levering.
7Fragtperioden kan vise sig at være ekstremt relevant i tilfælde af at vi skal bruge din pakke omgående, og i det øjemed er det særdeles relevant at vi ser nærmere på det forventede leveringstidspunkt på måleur. De fleste e-forhandlere frembyder billig 1 dags fragt på en lang række varenumre, som trods alt er underforstået at bestillingen gennemføres tidligere end et bestemt klokkeslæt.
8Generelt anbefaler vi at bemærke hvorvidt internet selskabet er støttet af e-mærket, hvilket burde være et bevis på at internet selskabet forsvarer de opstillede regler, udover at online forretningen jævnligt efterses af eksperter som har indsigt i de gældende love. Forinden nogen køber billige måleur hos en forhandler på nettet kunne de til hver en tid få overblik over e-butikkens forretningsbetingelser.
9Forinden nogen køber billige måleur hos en forhandler på nettet burde de uden tvivl sætte sig ind i deres betingelser, det er dog i mange tilfælde ikke super interessant. Dertil er det anbefalelsesværdigt at køberen er sat ind i de mest betydningsfulde retningslinjer der har indvirkning på købet af billige måleur online, for eksempel hvilken returneringsret shoppen anvender.