Jeg har fundet 6 webshops der sælger lydisolerende plader, og skrevet deres priser ned for 100 m2 inkl. levering.

Den laveste pris lige nu er 100 m2 for kun 12.927 kr. Det er 56 % billigere end den højeste pris.

Laveste pris for 100 m2 lydisolerende plader inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
12.927 kr.Køb
16.611 kr.Køb
16.611 kr.Køb
17.444 kr.Køb
17.712 kr.Køb
22.080 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør vide hvilke regler der gælder i forbindelse med din bestilling online, så du slipper for problemer med eksempelvis returret. Derfor bør man undersøge firmaets regningslinjer.
Nogle byggecentre præsterer et stort sortiment af varer, hvorimod andre specialiserer sig i en bestemt gruppe af vare. Du skal reflektere over om det er betydningsfuldt for dig at du har mange forskellige grupper af varer at vælge fra, udover bare lydisolerende plader.
Det er naturligvis meget afgørende at vide, hvorvidt de varer du planlægger at købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggemarked. Som alternativ må du kigge hos de andre.
For en del er gør-det-selv projekter lig med en masse spørgsmål. Dermed er det en fordel at vælge et online byggemarked, som giver sparring omkring lydisolerende plader.
Du vil finde ulighed i udsalgspriserne på billige lydisolerende plader alt efter hvor du handler online. Nogle har fokus på billige priser, hvorimod øvrige fokuserer på faglig sparring. Du skal tænke igennem hvad du helst vil have.
Ifald du står og skal bruge dine byggematerialer hurtigst muligt eller blot ønsker at spare fragtgebyret, så kunne du overveje at transportere produkterne personligt. Det er specielt et alternativ i de udbredte byggecentre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggemarkeder er fysisk til stede i de større byer, og som følge af det har kunderne chancen for at købe online og køre materialerne på egen hånd. Derigennem har man chancen for at undgå fragtomkostningen, samt samtidig få fat i varerne nu og her.
De store byggemarkeder er populære og kendte virksomheder, hvilket kan give en tryghedsfølelse til dig der shopper online. Dette kan du se som positivt.
De velkendte byggekæder tilbyder produkter fra diverse leverandører, og hermed kan du vælge fra et stort sortiment af lydisolerende plader online.

Nichewebshop

En masse niche webshops har et indgående kendskab til deres online produktudvalg, da de har skarpt fokus på disse varer. Ergo vil du opleve en høj grad af kyndig assistance fra medarbejdere der er specialister i netop lydisolerende plader.
Hovedparten af webshops med fokus på en enkelt niche er producenter af de varer der kan købes hos de større byggemarkeder. Ved at købe direkte fra nicheforretningerne online bør du få gode tilbud.
Hovedparten af nicheforretninger på nettet er iværksættervirksomheder, som oftest er dansk ejede, eventuelt sågar lokalt i dit område. Dem har du mulighed for at hjælpe idet du bestiller lydisolerende plader online på deres hjemmeside.
Danmarks største byggecentre

Johannes Fog begyndte i 1920, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 500 personer i byggemarkedets 9 butikker. Johannes Fog er specialiseret i salg til private, og afsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og udgøres i dag af i omegn af 1.000 kollegaer i byggemarkedets 9 varehuse. Davidsen fokuserer på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og lønner i dag omkring 2.300 ansatte i selskabets 56 byggecentre. Bygma tilstræber salg til professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

lydisolerende plader jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og er nu arbejdsplads for flere end 2.100 ansatte i forretningens 122 butikker. Jem og Fix har fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

lydisolerende plader silvan

Silvan blev dannet i 1968, og er nu arbejdsplads for mere end 1.000 mennesker i deres 41 butikker. Silvan sætter ind på salg til private, og afsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

10-4 startede i 1947, og lønner i dag i omegn af 100 personer i deres 6 varehuse. 10-4 fokuserer primært på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 500 millioner kroner.

Stark begyndte i 1896, og omfatter i dag omtrent 2.000 ansatte i deres 72 byggecentre. Stark sætter ind på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og udgøres i dag af ca. 2.000 personer i de 104 butikker. XL-Byg fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

lydisolerende plader bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og styres dagligt af flere end 1.000 personer i virksomhedens 17 butikker. Bauhaus har fokus på billige priser til private, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

lydisolerende plader harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og beskæftiger i dag flere end 2.000 kollegaer i byggemarkedets 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Godt forarbejde vil altid være metoden til at få en god oplevelse med byggeriet. Du anbefales at liste en velovervejet plan, som viser hvilke gøremål du vil udføre på hvilke dage, samt en tilhørende numerisk orden. Forsøg at være skarp når du laver planen.
2Man skal ikke stå uden det nødvendige grej. Typisk vil det være erstatteligt at have grejet parat forinden du starter dit byggeprojekt. I øvrigt må du huske at indregne de her omkostninger i budgettet for byggeprojektet.
3For byggeprojekter udendørs har vejret en væsentlig rolle. Derfor bør du med jævne mellemrum se udsigten ift. vejret i dagene før byggeriets begyndelse, så du ikke kommer til at opleve at det uventet begynder at vælte ned absolut lige når du vil i gang med det ellers velplanlagte byggeprojekt.
4Måske du burde tage til overvejelse hvorvidt du bør stå med det hele selv, eller du bør tilkøbe hjælp fra en fagmand til afslutningen af byggeriet. Når du vil benytte assistance fra en fagmand kan det være optimalt at tage imod priser fra forskellige selskaber.
5Der kommer altid utidige udfordringer ved omfangsrige opgaver, og herved kan det vise sig væsentligt at der afsættes tilstrækkelig plads i arbejdsplanen, som vil medvirke til at man kan føle sig overbevist om at man når det til siden.
6Der findes mange forskellige instruktioner og videoer på nettet hvorfra du kan få gratis hjælp. Ikke mindst YouTube supporterer dig med betydelige mængder nyttig viden, især såfremt man kigger i hele verden.
7Det er fundamentalt at du har alle byggematerialer tilgængelige før du går i gang med eksekveringen. Du får god gavn af at notere en enkel oversigt med alt det der er nødvendige, og så gennemgå hver enkelt ting, med det formål at du er sikker på at der ikke er nogen mangler.
8Forud for at du igangsætter arbejdet kan det være vanvittigt afgørende med et tilsagn om, at byggeriet er lovligt. Alt efter hvordan du bor vil der gælde diverse regler for, hvad du må, samt hvad der ikke er lovligt.
9Det kan være en god idé at søge hjælp til ens byggeprojekt, hovedsageligt ved større byggeprocesser. Nogle projekter behøver flere end en enkelt person. Desuden bør det blive mere effektivt og mere interessant når der er flere der bidrager.
10Nogle gange kan man få et bidrag fra det offentlige til byggerier. Det kan man få i tilfælde hvor projektet gør en forskel for miljøet. At få tilbud om støtte kræver dermed at renoveringen har en positiv betydning for planeten.
11Du må unden ingen omstændigheder nedprioritere din sikkerhed, så glem ikke beskyttelse som hjelm og sko som hjælper dig overfor hændelige uheld. Det er fornuftigt at du husker sikkerheden i byggeprocessen, navnlig hvis du ikke skaffer assistance fra en fagmand.
12Typisk vil det vise sig af stor betydning at udarbejde et budget for dit byggeprojekt, så du føler sig sikker på det økonomiske aspekt. Det kan være fornuftigt at kortlægge alle udgiftsposter, hvorefter man kunne notere billige priser på hver enkelt.
De mest populære byggemarkeder
10-4.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er kolossalt godt arbejde. Ratingen grundlægges af 19.208 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 84 % kvitterer med topkarakter, og alene 2 % kvitterer med den laveste karakter. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har en rating på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er utrolig godt arbejde. Vurderingen er et gennemsnit af 28.109 bedømmelser, hvor ikke mindre end 76 % kvitterer med topkarakter, og bare 4 % har givet dumpekarakter. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket altså er usædvanligt imponerende. Vurderingen er et gennemsnit af 11.467 meninger, hvor ikke mindre end 86 % har givet den højeste karakter, og kun 2 % giver 1 stjerne. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, som utvivlsomt er virkelig beundringsværdigt. Vurderingen er regnet ud fra 23.161 ratings, hvor intet mindre end 69 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 8 % har givet 1 stjerne. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som jo er kolossalt flot. Evalueringen tager udgangspunkt i 2.856 tilkendegivelser, hvor hele 59 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 9 % kvitterer med bundkarakter. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Hvilken leveringsmetode skal jeg vælge?

Masser af internet butikker giver på nuværende tidspunkt et bredt udvalg af billige leveringstyper til lydisolerende plader. En der er meget anvendt er for nærværende levering til en pakkeshop, hvor det er nemt for dig at hente dine nye produkter når du har lyst. Leveringsformen er nemlig særdeles problemfri, og oftest ydermere den mest betalelige leveringstype.

Du bør tillige tænke over at få pakken sendt til din hjemmeadresse eller til adressen hvor du arbejder. Metoden er en gang i mellem en tak mere bekostelig, men ydermere særligt let ift. lydisolerende plader online. Den billigste fragtmulighed vil dog altid vise sig at være at hente varerne selv, men dette står og falder med at du lever nær netshoppens byggemarked, for eksempel Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg eller Silvan.

Fragtperioden på lydisolerende plader kan være ret så væsentlig i tilfælde af at man har behov for produktet straks, så herved er det øjensynligt vigtigt at vi besigtiger det forventede leveringstidspunkt på lydisolerende plader. Adskillige netshops i Danmark – for eksempel Jem og Fix, Bauhaus, Silvan og Harald Nyborg – byder på billig levering på blot en enkelt hverdag på mange varer online, men glem ikke at det kræver at ordren indsendes forud for et givent tidspunkt, så at de har en chance for at nå at få ordren skippet afsted forinden pakkepersonalet har fri.

Nogle online selskaber byder på fragt uden omkostninger på lydisolerende plader online, men tit er det under betingelse af at man shopper for en bestemt sum. Derudover burde du vælge den mindst kostelige mulighed for fragt, som ofte vil blive at få fragtmanden til at levere varerne til et udleveringssted.

En stor portion webshops tilbyder click-and-collect hvor du bestiller billig lydisolerende plader online men selv henter i byggecenteret. Fx 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, Stark, Silvan, Bygma og XL-Byg. Byggekæderne tildeler blandt andet klik-og-hent på lydisolerende plader i følgende områder:

Sønderborg, Odder, Kalundborg, Lillerød, Silkeborg, Greve, Ballerup, Charlottenlund, Vejle, Gentofte, Frederiksværk, Næstved, Svendborg, Esbjerg, Brønshøj, Virum, Slagelse, Stenløse, Nyborg, Gladsaxe, Brøndby, Aalborg, Roskilde, Hvidovre, København, Jyllinge, Albertslund, Haderslev, Grenaa, Middelfart, Ringsted, Hillerød, Værløse, Kolding, Frederikshavn, Hedehusene, Solrød Strand, Vallensbæk, Dragør, Skive, Struer, Rødovre, Skanderborg, Højbjerg, Åbyhøj, Lystrup, Tårnby, Vanløse, Aarhus, Fredericia, Allerød, Ølstykke, Rudersdal, Holbæk, Korsør, Valby, Herlev, Thisted, Frederiksberg, Nørresundby, Ishøj, Taastrup, Nærum, Hjørring, Glostrup, Helsingør, Risskov, Hobro, Vordingborg, Birkerød, Aabenraa, Holstebro, Lyngby, Brabrand, Hedensted, Nakskov, Varde, Søborg, Herning, Tilst, Haslev, Horsens, Brønderslev, Kokkedal, Hørsholm, Ikast, Køge, Frederikssund, Odense, Rønne, Nykøbing Falster, Viborg, Farum, og Randers, .

Afhentning for lydisolerende plader er tilgængeligt i samtlige områder af landet: Jylland (Vestjylland, Nordjylland, Østjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Syddanmark), Fyn (Sydfyn, Midtfyn, Vestfyn, Østfyn, Nordfyn) og Sjælland (Lolland, Bornholm, Falster, Midtsjælland, Vestsjælland, Nordsjælland, Hovedstaden, Østsjælland, Sydsjælland, Amager).

Ses der på tendenserne er det markant, at folk ofte kigger efter blandt andet lydisolerende plader online og billig lydisolerende plader. Vi ser desuden som regel mennesker lede efter blandt andet køb lydisolerende plader, lydisolerende plader tilbud samt lydisolerende plader priser, foruden de gængse byggecentre som Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4, Bygma, Davidsen, XL-Byg, Silvan, Jem og Fix og Stark.

Den bedste pris på lydisolerende plader

Det er jo efterhånden ret fremkommeligt for alle og enhver at vurdere tilbud på billige lydisolerende plader online hos forskellige internet webshops, og altså har mange webbutikker været presset til at at formindske prisen på lydisolerende plader markant, og i øvrigt præstere billig levering.

Men det kan alligevel vise sig lukrativt at analysere nogle e-shops efter udsalg og tilbud på lydisolerende plader online inden du gennemfører din bestilling, således at man er skråsikker på at skaffe sig den mindst kostelige pris. Kig ikke bare på de velkendte byggemarkeder som Davidsen, XL-Byg, Jem og Fix, Bygma, Stark, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg.

Man må blot ikke glemme, at når en internet shop tilbyder billige lydisolerende plader online til salg for en tilbudspris som kan ses som usædvanlig favorabel, kan det ofte være et symbol på en uoprigtig butik. Betalinger med kort er ikke desto mindre en del af et reglement, som dækker folk imod bedrageriske online firmaer.

Generelt tilråder vi bestillinger med kort eller MobilePay. Som en anden løsning kunne du anvende en billig afbetalingsløsning som f.eks. ViaBill, forudsat du har i sinde at honorere pengene til lydisolerende plader over en periode. Det tilbydes normalt ved nichefokuserede netbutikker, men sjældent de gængse byggecentre som fx Bygma, Silvan, Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4, Stark og Bauhaus.

Ved indkig i data er det klart, at internet shoppere jævnligt søger fx køb lydisolerende plader og lydisolerende plader online. Foruden dette oplever vi jævnligt online shoppere søge efter bl.a. lydisolerende plader tilbud, billig lydisolerende plader og lydisolerende plader priser.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg lydisolerende plader er 9810 kr. Pristjekket er vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner baseret på 10 brugeranmeldelser.

SUPER” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.
Kig på tidligere kunders erfaringer

Trustpilot tilbyder dig adskillige nyttige chancer for at finde ud af flere eksisterende brugeres kritik og derved er det godt, at du sonderer e-butikkens vurderinger forinden du køber billige lydisolerende plader online.

Facebook byder på også nogenlunde anstændige chancer for at få en idé om internet selskabets kundetilfredshed. I øvrigt møder vi en del e-butikker hvor kunder kan meddele en evaluering af købsoplevelsen, som lige så vel kan udnyttes til at få et indblik i kundetilfredsheden.

Inden nogen shopper billige lydisolerende plader online hos en webbutik behøver de utvivlsomt se på webbutikkens forretningsbetingelser, men det er i reglen ikke videre interessant, særligt med de velkendte byggemarkeder som Silvan, Bygma, Davidsen, XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4 og Stark.

Alternativet kan derfor være at efterse hvorvidt internet firmaet er tilsluttet e-mærket, som skulle være en indikation om at e-butikken retter sig efter de danske regler, og at netbutikken fra tid til anden evalueres af fagfolk der har meget erfaring med de gældende regler.

Dette er en god lejlighed til at blive assisteret, når du forvoldes besvær som følge af din ordre på lydisolerende plader. Tilsvarende støtter vi at du er på vagt for de grundlæggende vilkår der er gældende for bestillingen af lydisolerende plader online, som fx den returpolitik e-handlen anvender.

I den relation er det også afgørende, at man stadigvæk bibeholder ens ordrekvittering, så man i fremtiden kan dokumentere sin bestilling af lydisolerende plader, uafhængig af om man har handlet hos Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4, Silvan, Stark, Davidsen, Bauhaus eller XL-Byg.

Charlotte gav 5 stjerner

Hurtigt og nemt via WEB

Hanne D gav 4 stjerner

Det fungere bare og altid gode priser

Anna Nielsen gav 5 stjerner

Alt som det skal være.

Martin K gav 5 stjerner

Lynhurtig expedition og forsendelse.

9 gode råd til indkøb via nettet
1Vi tilråder generelt at finde ud af hvorvidt internet selskabet er e-mærket medlem, grundet at det ofte er et kendetegn for at online webshoppen opfylder de officielle regler, foruden at e-forretningen rutinemæssigt undersøges af specialister som er meget fortrolige reglerne på området. Før nogen shopper billige lydisolerende plader i en forhandler på nettet kunne de egentlig tyde netbutikkens handelsvilkår.
2Leveringshastigheden er naturligvis ultra afgørende om man absolut skal bruge varerne omgående, så af den grund er det altså meningsfuldt at vi efterser den forventede leveringstid for lydisolerende plader. En stor portion online outlets stiller udsigt til billig levering på næste hverdag på mange af butikkens varer, men som trods alt påkræver at ordren placeres tidligere end et aftalt klokkeslæt.
3Den billigste leveringstype kan ikke benægtes at være selv at hente pakken, men den mulighed forudsætter at du er nærved online butikkens tilholdssted. Den form for levering er naturligvis vældig relevant forudsat vi har behov for lydisolerende plader øjeblikkeligt. Alternativt så præsterer nogle internet handler fragt uden betaling, men i reglen forudsætter det at du handler for en bestemt sum.
4Indtil flere internet foretagender byder på portofri fragt på lydisolerende plader, men i mange tilfælde kræver det at man shopper for et bestemt beløb. Desuden må man udvælge den mest betalelige løsning til levering, der i de fleste tilfælde vil blive at få fragtfirmaet til at bringe dine varer til et udleveringssted. Fragtløsningen bliver i mange tilfælde ligeledes ret så overkommelig. Den prisbilligste leveringsmulighed vil dog utvivlsomt være at du selv henter produkterne.
5Det er efterhånden ualmindeligt smart for købere at finde de bedste tilbud online på billige lydisolerende plader hos forskellige webbutikker, og til tak lover utallige online butikker billig fragt. Det kan dog trods alt vise sig lukrativt at eftergå visse internet forretninger efter tilbud og udsalg forud for at du gennemfører din bestilling, så man er på den sikre side med at antage den mest betalelige pris.
6Masser af online forretninger frembyder nu til dags mange forskellige billige muligheder for levering til lydisolerende plader. En der er meget almindelig er lige nu pakkeshops, og så henter du bare bestillingen når du har mulighed for det. Leveringstypen er nemlig temmelig ukompliceret, og oftest endvidere den prisbilligste løsning til levering.
7Forud for at nogen køber billige lydisolerende plader på en internet virksomhed kunne de på en vis måde gennemse webbutikkens forretningsbetingelser, det er dog uden tvivl ikke specielt ophidsende. Ydermere slår vi et slag for at køber er sat ind i de mest aktuelle vedtægter i forbindelse med bestillingen af billige lydisolerende plader online, fx hvilken returpolitik online forretningen bruger.
8Trustpilot præsterer flere fortræffelige genveje til at besigtige en stor gruppe nuværende kunders synspunkter og af den grund støtter vi, at du gennemsøger online virksomhedens anmeldelser inden du shopper billige lydisolerende plader online. Facebook giver dig lige så vel i højeste grad fornemme muligheder for at få indtryk af internet forhandlerens popularitet.
9Generelt går vi ind for kortkøb eller mobilbetaling. Bestillinger med kort er omsluttet af en ordning, der passer på køber overfor bedrageriske firmaer på nettet. Som en alternativ mulighed kunne du drage fordel af en afdragsordning fra for eksempel ViaBill, ifald du efterspørger at godtgøre omkostningerne i flere bidder.