Jeg har fundet 6 webshops der sælger lydisolerende loft, og skrevet deres priser ned for 100 m2 inkl. levering.

Den laveste pris lige nu er 100 m2 for kun 12.927 kr. Det er 56 % billigere end den højeste pris.

Laveste pris for 100 m2 lydisolerende loft inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
12.927 kr.Køb
16.611 kr.Køb
16.611 kr.Køb
17.444 kr.Køb
17.712 kr.Køb
22.080 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Såfremt du skal have byggematerialerne nu og her eller bare ønsker at blive fri for fragtgebyret, så kan du tænke over at hente materialerne selv. Det er særligt et alternativ ved de kendte byggecentre.
Du kan finde forskelle i prisniveauet på billige lydisolerende loft fra netbutik til netbutik. En del giver de bedste priser, og nogle giver faglig sparring. Du må forholde dig til hvad der for dig er det vigtigste.
Flere byggecentre har et stort sortiment, og andre er specialiserede i en specifik varetype. Du kan tænke igennem hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har mange forskellige typer af varer at vælge fra, foruden blot lydisolerende loft.
For mange er gør-det-selv projekter forbundet med alverdens spørgsmål. Derfor kan du med fordel vælge et online byggecenter, hvor du kan få hjælp til valg af lydisolerende loft.
Du bør kende de handelsbetingelser der gør sig gældende når du handler online, så du slipper for problemer med eksempelvis returnering. Derfor bør man læse byggeshoppens betingelser.
Det er naturligvis super afgørende at vide, hvorvidt de produkter du er på udkig efter online overhovedet er på lager i byggecenteret. Hvis ikke bør du overveje at kigge hos de andre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggecentre sælger produkter fra mange forskellige nicheshops, hvorfor du kan shoppe fra et stort sortiment af lydisolerende loft online.
De gængse byggekæder findes overalt i landet, og pga. det har man chancen for at bestille online og transportere materialerne selv. Dermed har man mulighed for at blive fri for fragtgebyret, og tilmed have produkterne med det samme.
De store byggecentre er udbredte og kendte virksomheder, som medvirker til en tryghedsfølelse når man skal handle online. Det vil nogle se som fordelagtigt.

Nichewebshop

Forskellige specialiserede webshops producerer selv de produkterne som du kan finde i byggemarkederne. Ved køb direkte hos de nichefokuserede netbutikker online kan du muligvis få en skarpere pris.
En masse online nichebutikker har en enorm viden om det produktsortiment de har online, idet de ikke sælger andre produkter. Derigennem vil du få super indsigtsfuld assistance fra medarbejdere med ekspertviden i netop lydisolerende loft.
Alverdens specialiserede netshops er opstartsvirksomheder, som i de fleste tilfælde har danske ejere, eventuelt ovenikøbet lokalt fra dit område. Dem kan du støtte idet du handler lydisolerende loft online på deres hjemmeside.
De største byggemarkeder i Danmark

XL-Byg så dagens lys i 2002, og beskæftiger nu i nærheden af 2.000 mennesker i byggemarkedets 104 butikker. XL-Byg har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og lønner i dag over 100 personer i deres 6 varehuse. 10-4 har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 500 millioner kroner.

lydisolerende loft harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og beskæftiger nu over 2.000 personer i firmaets 33 byggecentre. Harald Nyborg tilstræber at sælge til private, og omsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

lydisolerende loft bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og beskæftiger nu i omegn af 1.000 ansatte i virksomhedens 17 byggecentre. Bauhaus sætter ind på salg til private, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og udgøres nu af i omegn af 2.000 ansatte i deres 72 varehuse. Stark tilstræber salg til professionelle, og sælger årligt for mere end 7 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og lønner i dag omkring 2.300 personer i de 56 byggecentre. Bygma tilstræber salg til professionelle, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

lydisolerende loft jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og lønner i dag i nærheden af 2.100 kollegaer i forretningens 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer på at sælge til private, og sælger årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og omfatter i dag flere end 1.000 ansatte i kædens 9 varehuse. Davidsen fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 500 kollegaer i kædens 9 butikker. Johannes Fog specialiserer sig i at sælge til private, og sælger hvert år for mere end 1 milliard kroner.

lydisolerende loft silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og beskæftiger nu omtrent 1.000 kollegaer i forretningens 41 varehuse. Silvan er specialiseret i billige priser til private, og afsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Måske du burde vurdere om det er muligt at stå for hele projektet selv, eller du i stedet for bør få hjælp fra en professionel til delelementer af byggeriet. Ifald du vil benytte professionel assistance vil det ofte være en god idé at notere en pris fra flere foretagender.
2Det kan overvejes at få assistance til dele af projektet, ikke mindst når det er vigtige byggeopgaver. Omfattende projekter kræver mere end en person. Desuden er det mere effektivt og mere socialt når man er flere til at løse opgaven.
3Det er aktuelt at du har de nødvendige materialer parat i god tid før du kaster dig over byggeriet. Du bør sammenfatte en enkel huskeliste indeholdende alt det der er nødvendige, og efterfølgende efterse hvert enkelt punkt, således at du er sikker på at alt er klar.
4Der ligger en hel del artikler og videoer via nettet hvorfra du kan få gode råd. Særligt YouTube supporterer dig med rigelig nyttig oplysning, især hvis du kigger i hele verden.
5Planlægning er vejen til succes med projektet. Du er nødt til at forfatte en klar plan, som viser hvilke gøremål du vil løse på hvilke tidspunkter, som også inkluderer en nummerorden. Vær konkret idet du udarbejder tidsplanen.
6Du skal ikke på noget tidspunkt se bort fra dit eget ve og vel, så husk påklædning som fod- og hovedbeklædning som beskyttelse mod potentielle risici. Det er yderst relevant at du har styr på sikkerheden i byggeriet, specielt når du ikke får hjælp fra en professionel.
7Ved byggeprojekter udenfor har vind og vejr meget at sige. Af den årsag bør du jævnligt tjekke vejrvarslen i tiden op til byggeprojektet, så du ikke kommer til at opleve at det med et brag starter med at piske ned bedst som du er i fuld gang med dit komplicerede projekt.
8Ofte vil det være betydningsfuldt at have lavet en budgetoversigt for dit byggeri, så du føler sig sikker på det økonomiske aspekt. Det vil blive fornuftigt at dokumentere samtlige udgiftsposter, og efterfølgende tjekke udgiften ved dem én og én.
9Der kommer utvivlsomt uforudsete problemstillinger i forbindelse med omfangsrige projekter, og altså er det vigtigt at der er afsat passende plads i kalenderen, med formålet om at man er tryg ved at man får det færdiggjort.
10Du vil på ingen måde undvære værktøj. Det kan vise sig at være yderst relevant at have værktøjet til rådighed akkurat som du starter dit byggeprojekt. I øvrigt er det afgørende at påregne de tilhørende omkostninger i byggeriets budget.
11Husk at du kan søge hjælp rent økonomisk til byggeprojekter. Det kan man få hvis byggeriet gør en forskel for klimaet. Det kræver med andre ord at byggeprojektet har en positiv effekt på miljøet.
12Længe før du opstarter dit byggeprojekt kan det blive ufatteligt værdifuldt at du sikrer dig, at det du vil lave ikke er ulovligt. Alt efter din boligtype kan der være begrænsende retningslinjer for, hvad du gerne må, og hvad du ikke må.
De bedst anmeldte byggeshops
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, hvilket uden tvivl er ualmindeligt godt arbejde. Bedømmelsen er et gennemsnit af 2.856 ratings, hvor ikke mindre end 59 % har givet den bedste karakter, og kun 9 % kvitterer med den dårligste rating. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk er bedømt til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som jo er kolossalt betryggende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 28.109 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 76 % har givet topkarakter, og bare 4 % giver den laveste karakter. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er virkelig overlegent. Ratingen er regnet ud fra 11.467 meninger, hvoraf imponerende 86 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 2 % kvitterer med den laveste karakter. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er ekstremt beundringsværdigt. Ratingen grundlægges af 19.208 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 84 % giver maksimum point, og blot 2 % har givet den dårligste rating. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Bauhaus.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er temmelig betryggende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 23.161 anbefalinger, hvor ikke mindre end 69 % kvitterer med toprating, og kun 8 % kvitterer med den laveste karakter. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken fragtmulighed skal du vælge?

En række internet shops tilbyder nu om dage et hav af forskellige billige leveringsmuligheder til lydisolerende loft. En der er meget anvendt er nu om stunder afhentningssteder, som gør at du kan hente ordren lige præcis når det passer ind i din kalender. Fragtmuligheden er altså ret ligetil, og endda derudover den billigste type af levering.

Du burde ligeledes foretrække at vælge at få leveret til din bopæl eller til dit arbejde. Leveringsformen bliver beklageligvis en kende dyrere, men til gengæld i høj grad praktisk med lydisolerende loft online. Den mest betalelige løsning er utvivlsomt at du selv henter produkterne, som jo kræver at du befinder dig nær online virksomhedens byggemarked, for eksempel Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg eller Silvan.

Leveringstiden på lydisolerende loft er ultra bestemmende når du står og skal bruge din ordre straks, så herved er det forholdsvis vigtigt at man checker det anslåede leveringstidspunkt ved lydisolerende loft. Masser af forhandlere på nettet – for eksempel Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg og Silvan – præsterer billig 1 dags fragt på en række varenumre online, men vær obs på at det stiller krav om at orden realiseres forud for et givent tidspunkt, således at de har en chance for at nå at få ordren ordnet før logistikpersonalet tager hjem.

Indtil flere forretninger på nettet lover levering uden beregning på lydisolerende loft online, men i mange tilfælde er det forudsat at der bestilles for et fastsat beløb. Alternativt skal du udvælge den prisbilligste slags levering, som gerne er at få dem til at køre din bestilling til et afhentningssted.

En hel del kæder giver klik-og-hent hvor du bestiller billig lydisolerende loft online og afhenter i byggecenteret. Fx Harald Nyborg, Stark, Bygma, Jem og Fix, Davidsen, 10-4, Bauhaus, Silvan og XL-Byg. De yder bl.a. afhentning af lydisolerende loft i følgende områder:

Skive, Lyngby, Charlottenlund, Frederikssund, Herlev, Farum, Sønderborg, Herning, Vordingborg, Hjørring, Valby, Vanløse, Aalborg, Stenløse, Silkeborg, Fredericia, Odder, Søborg, Højbjerg, Taastrup, Ballerup, Hvidovre, Rudersdal, Grenaa, Brøndby, Risskov, Glostrup, Aabenraa, Ringsted, Nakskov, Albertslund, Køge, Værløse, Randers, Dragør, Hedensted, Hillerød, Rødovre, Nørresundby, Haslev, København, Slagelse, Jyllinge, Frederikshavn, Birkerød, Haderslev, Brønshøj, Aarhus, Nærum, Viborg, Helsingør, Solrød Strand, Nykøbing Falster, Varde, Horsens, Svendborg, Tårnby, Rønne, Lystrup, Vallensbæk, Holbæk, Ølstykke, Ikast, Greve, Middelfart, Gladsaxe, Virum, Ishøj, Kolding, Nyborg, Kalundborg, Kokkedal, Esbjerg, Frederiksberg, Brønderslev, Struer, Hedehusene, Thisted, Frederiksværk, Vejle, Allerød, Åbyhøj, Hørsholm, Korsør, Brabrand, Næstved, Tilst, Holstebro, Roskilde, Hobro, Gentofte, Skanderborg, Lillerød, og Odense, .

Click-and-collect for lydisolerende loft er tilgængeligt i alle dele af landet: Sjælland (Bornholm, Amager, Lolland, Nordsjælland, Sydsjælland, Midtsjælland, Falster, Hovedstaden, Østsjælland, Vestsjælland), Jylland (Østjylland, Nordjylland, Sydjylland, Syddanmark, Vestjylland, Midtjylland, Sønderjylland) og Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Østfyn, Vestfyn, Sydfyn).

Når vi kigger i tendenserne bliver det markant, at online shoppere som regel kigger efter for eksempel køb lydisolerende loft og lydisolerende loft priser. Foruden dette oplever vi ofte internet shoppere kigge efter blandt andet billig lydisolerende loft, lydisolerende loft tilbud samt lydisolerende loft online, plus de kendte byggecentre som XL-Byg, Stark, 10-4, Jem og Fix, Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen og Bygma.

Spar penge på lydisolerende loft

Det har vist sig at være særligt problemfrit for enhver at finde tilbud på billige lydisolerende loft online i blandt flere internet forhandlere i Danmark, og med det motiv har flertallet af internet virksomheder fundet det nødvendigt at stampe priserne på lydisolerende loft betragteligt, og i øvrigt yde levering uden betaling.

Det kan dog trods alt vise sig indbringende at besigtige flere e-shops efter udsalg og tilbud på lydisolerende loft online forinden du shopper, således at man er sikker på at indhente den mest betalelige pris. Kig ikke blot på de kendte byggemarkeder som Harald Nyborg, 10-4, Stark, Jem og Fix, Silvan, Bauhaus, XL-Byg og Bygma.

Man må blot være klar over, at i tilfælde af at en e-forhandler udlover billige lydisolerende loft online til salg for en udsalgspris der kan virke umådelig gunstig, kunne det undertiden være et karakteristika der viser en fup internet butik. Betalinger med kort er heldigvis inkluderet i en foranstaltning, som bistår dig overfor uoprigtige webshops.

Generelt går vi ind for shopping med kort eller mobilbetaling. Som et alternativ bør du drage nytte af en løsning fra f.eks. ViaBill, når du agter at godtgøre prisen på lydisolerende loft senere. Dette fås ofte hos specialiserede webshops, men sjældent de kendte byggekæder som for eksempel Bygma, Jem og Fix, XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen og 10-4.

Når man kigger i tallene fremstår det klart, at online shoppere ofte kigger efter for eksempel køb lydisolerende loft og lydisolerende loft tilbud. Foruden dette oplever man ofte folk lede efter eksempelvis lydisolerende loft priser, lydisolerende loft online og billig lydisolerende loft.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg lydisolerende loft er 9810 kr. Pristjekket er vurderet til 4.4 ud af 5 stjerner baseret på 11 brugeranmeldelser.

Hurtig levering uden mangler.” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.
Læs tidligere kunders evalueringer

Trustpilot indebærer ret passende genveje til at finde ud af diverse aktuelle brugeres meninger og derfor er det fornuftigt, at du sonderer internet forretningens kritik før du handler billige lydisolerende loft online.

Facebook tilbyder dig ligeledes forholdsvis fantastiske metoder til at få indblik i internet selskabets kundetilfredshed. I øvrigt er der mange internet varehuse som giver kunderne mulighed for at give en kritik af virksomhedens service, som ligeledes bør bruges til at vurdere kundetilfredsheden.

Forud for at folk køber billige lydisolerende loft online på en internet forhandler bør man i princippet sætte sig ind i netbutikkens handelsbetingelser, det er dog for det meste et tidskrævende projekt, særligt hos de gængse byggekæder som Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus, Stark, 10-4, Davidsen, Bygma og Silvan.

Et alternativt forslag kunne være at kontrollere om webshoppen er verificeret af e-mærket, hvilket skulle være et billede på at webshoppen lever op til de opstillede regler, og at internet forretningen hyppigt gennemses af sagkyndige der kender til retningslinjerne.

Dette er en god mulighed for at blive assisteret, såfremt du udsættes for vanskeligheder med din shopping med lydisolerende loft. For øvrigt tilrådes det at køber er vaks omkring de mest basale forhold der influerer på købet af lydisolerende loft online, f.eks. hvilken returrettighed internet butikken bruger.

I den relation er det ligeledes essesentielt, at man stadigvæk gemmer sin faktura e-mail, således man senere kan bekræfte sit køb af lydisolerende loft, uafhængig af om man køber ved XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen, Bygma, 10-4, Harald Nyborg, Silvan eller Stark.

Lars F gav 5 stjerner

Jeg skal love for der er service på…

Kirsten I gav 4 stjerner

Fik varen på under 24 timer

Michael N gav 5 stjerner

Lynhurtig expedition og forsendelse.

Anders gav 5 stjerner

Jeg fik min pakke

9 tips til online indkøb
1Det er yderst gnidningsløst for købere at finde information om priser online på billige lydisolerende loft på forskellige e-handler, og ergo yder masser af e-shops billig levering. Derfor kan det trods alt vise sig profitabelt at sammenholde diverse online outlets efter rabat og tilbud før du handler, således at du er usvigeligt sikker på at få den skarpeste pris.
2Forud for at nogen køber billige lydisolerende loft i en e-butik kunne man ideelt set se på e-shoppens handelsbetingelser, dog er det bare en tidskrævende opgave. Tilmed rekommanderer vi at man er sat ind i de grundlæggende reglementer der gør sig gældende i forbindelse med købet af billige lydisolerende loft online, fx hvilken bytteret forretningen anvender.
3Generelt tilråder vi kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Betalinger med kort er indbefattet af en retningslinje, der garanterer dig imod bedrageriske online varehuse. Som en alternativ mulighed bør du benytte en løsning på afbetaling som fx ViaBill, i tilfælde af at du vil afbetale beløbet over tid.
4Leveringstidspunktet er naturligvis usædvanlig betydningsfuld ifald man behøver pakken med det samme, så herved er det særdeles klogt at vi kontrollerer den anslåede leveringstid på lydisolerende loft. Størstedelen af outlets på nettet præsterer billig 1 dags fragt på adskillige varenumre, der dog beroer på at bestillingen køres igennem inden et angivent tidspunkt.
5Trustpilot frembringer ultra fortræffelige løsninger til at kortlægge diverse nuværende kunders domme og derfor slår vi et slag for, at du kigger på online webshoppens bedømmelser forud for at du shopper billige lydisolerende loft online. Facebook tilbyder ydermere en række pålidelige løsninger til at få indtryk af online firmaets pålidelighed.
6En del online outlets frembyder i vore dage en række forskellige billige løsninger til levering til lydisolerende loft. En yndling er for nærværende afhentningssteder, hvor du selv henter dine nye produkter lige når det passer dig. Muligheden er altså rigtig enkel, og mange gange desuden den mest letkøbte metode til levering.
7Den mindst kostelige fragtform kan ikke modsiges at være selv at hente pakken, hvilket dog betinges af at du er nær e-butikkens lager. Den fragtform kan i nogle tilfælde være særdeles bestemmende i tilfælde af at du har behov for lydisolerende loft med det samme. Alternativt så tilbyder en hel del internet forhandlere fragt uden omkostninger, men typisk er det så præmissen at der købes for et konkret beløb.
8Indtil flere netbutikker garanterer levering uden betaling på lydisolerende loft, men tit kun såfremt der bestilles for en præcis sum. Desuden skal du vælge den mest letkøbte fragttype, som mange gange er at få dem til at køre varerne til en pakkeshop. Fragtmetoden er mange gange endda usædvanlig smertefri. Den mest betalelige leveringsmetode er unægtelig at du selv henter produkterne.
9Vi tilråder at efterse om online virksomheden er e-mærket medlem, hvilket ofte er et bevis på at internet firmaet imødekommer de gældende danske regler, samt at internet butikken en gang i mellem evalueres af fagmænd som mestrer de gældende bestemmelser. Forud for at folk bestiller billige lydisolerende loft hos en e-handler burde de i princippet gennemse netbutikkens handelsbetingelser.