Jeg har fundet 6 webshops der sælger lyddæmpende plader, og skrevet deres priser ned for 100 m2 inkl. levering.

Den laveste pris lige nu er 100 m2 for kun 12.927 kr. Det er 56 % billigere end den højeste pris.

Laveste pris for 100 m2 lyddæmpende plader inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
12.927 kr.Køb
16.611 kr.Køb
16.611 kr.Køb
17.444 kr.Køb
17.712 kr.Køb
22.080 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør kende de betingelser butikken udsteder i forbindelse med dit køb online, så du slipper for udfordringer med bl.a. reklamationer. Derfor skal man tjekke netbutikkens regningslinjer.
Du vil finde ulighed i salgspriserne på billige lyddæmpende plader fra byggemarked til byggemarked. Nogle har de bedste tilbud, hvorimod øvrige vil have service. Du må tænke over hvad der for dig betyder mest.
For nogle er byggeri ens betydende med talrige spørgsmål. Dermed bør du overveje at handle hos en webshop, hvor du får sparring omkring lyddæmpende plader.
Flere byggekæder sælger et stort produktsortiment, imens andre har fokus på en enkelt gruppe af vare. Du bør reflektere over om det er afgørende for dig at du har mange varegrupper at vælge i mellem, foruden blot lyddæmpende plader.
Det er selvfølgelig utrolig afgørende at undersøge, om de produkter du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig i byggemarkedet. Som alternativ kan du være nødt til at tjekke de andre.
Ifald du skal bruge byggematerialerne hurtigt eller bare gerne vil undgå leveringsomkostningen, så kan du med fordel transportere produkterne personligt. Dette er hovedsageligt et alternativ ved de gængse byggecentre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggemarkeder finder du i det meste af landet, og af den grund har de fleste chancen for at bestille online og transportere varerne på egen hånd. På grund af det kan du undvære leveringsomkostningen, og samtidig få fat i varerne på kortere tid.
De store byggemarkeder udbyder produkter fra en lang række forskellige producenter, så du kan shoppe fra et bredt udvalg af lyddæmpende plader online.
De store byggekæder er folkekære og almenkendte virksomheder, som medvirker til en tryghedsfornemmelse til dig som køber online. Dette er noget nogle vil se fordele i.

Nichewebshop

Diverse nichebutikker har en enorm viden om det produktsortiment de har online, idet de ikke sælger andet. Således kan du få en høj grad af god rådgivning fra personale som er eksperter i netop lyddæmpende plader.
Alverdens specialiserede netshops producerer selv varerne der sælges i de store byggekæder. Ved køb direkte på niche netbutikkerne online får du en bedre pris.
Flertallet af webshops som fokuserer på en enkelt niche er iværksætterfirmaer, som oftest er danske, gerne endda lokalt fra dit område. Disse kan du hjælpe idet du bestiller lyddæmpende plader online hos dem.
Danmarks største byggecentre
lyddæmpende plader jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.100 personer i de 122 varehuse. Jem og Fix er specialiseret i salg til private, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og beskæftiger nu over 500 personer i virksomhedens 9 byggecentre. Johannes Fog specialiserer sig i salg til private, og omsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 100 ansatte i de 6 byggecentre. 10-4 specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

lyddæmpende plader bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og udgøres i dag af flere end 1.000 kollegaer i kædens 17 byggecentre. Bauhaus specialiserer sig i gode tilbud til private, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og udgøres i dag af omkring 2.300 medarbejdere i firmaets 56 byggecentre. Bygma specialiserer sig i salg til professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

lyddæmpende plader harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.000 personer i byggemarkedets 33 byggecentre. Harald Nyborg specialiserer sig i salg til private, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og lønner i dag cirka 2.000 medarbejdere i firmaets 72 butikker. Stark tilstræber at sælge til professionelle, og sælger hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og er i dag arbejdsgiver for omkring 1.000 mennesker i de 9 byggecentre. Davidsen tilstræber at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

lyddæmpende plader silvan

Silvan begyndte i 1968, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 1.000 medarbejdere i virksomhedens 41 butikker. Silvan har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og beskæftiger i dag cirka 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 104 byggecentre. XL-Byg specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Du skal på ingen måde fattes udstyr. Det er klogt at du har det disponibelt akkurat som du iværksætter byggeprocessen. Det er desuden afgørende at tillægge de tilhørende omkostninger i byggeriets regnskab.
2Der er ekstremt mange artikler og videoer på diverse hjemmesider som kan være en stor hjælp. Især YouTube supporterer dig med ekstremt meget konstruktiv information, ikke mindst når du benytter den engelske version.
3Forud for at du optager byggeriet kan det vise sig ret centralt at man sikrer sig, at det du vil lave overholde de gældende regler. Med udgangspunkt i hvordan du bor kan der vise sig begrænsende regler for, hvad du må, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
4Det kan vise sig fundamentalt at have de presserende materialer til disposition inden du indleder arbejdet. Du får god gavn af at nedskrive en simpel note med alt det der bliver brug for, og så efterse materialerne, med øje for at du føler dig overbevist om at du har husket alt.
5Forberedelse bliver metoden til at få en god oplevelse med byggeriet. Du er nødt til at liste en klar plan, som beskriver hvilke gøremål du vil lave hvornår, og derudover en kronologisk orden. Forsøg at være konkret når du laver strategien.
6Man kan få et bidrag fra det offentlige til ombygninger. Det får man i tilfælde hvor ombygningen bidrager positivt til miljøet. Det forudsætter med andre ord at projektet har en positiv betydning for planeten.
7Du bør nødig forsømme din sikkerhed, så husk beskyttelse bl.a. hjelm og sko som sikrer dig overfor eventuelle risici. Det er klogt at du har styr på dit eget ve og vel i byggeprojektet, navnlig såfremt du ikke køber eksperthjælp.
8For byggeprojekter udenfor har vejrsituationen en afgørende rolle. Af den årsag bør du hyppigt holde øje med vejrforudsigelserne i de dage der er op til arbejdets start, så du ikke kommer til at opleve at det ganske ubelejeligt begynder at regne når du netop er startet på det komplicerede projekt.
9Det kan være til god gavn at indhente hjælp til arbejdet, specielt når det er krævende ombygninger. Større byggerier behøver mere end en person. Ydermere viser det sig bedre og mere interessant når der er flere der bidrager.
10Du bør regne på om du selv kan lave helt projektet, eller du bør sikre dig hjælp fra en ekspert til noget af projektet. Forudsat at du søger assistance fra en fagperson vil det normalt være en god idé at tage imod priser fra en håndfuld foretagender.
11I mange tilfælde vil det være af stor betydning at udfærdige en budgetoversigt for dit projekt, så du giver sig selv en økonomisk ramme. Det vil blive behjælpeligt at dokumentere alle poster, hvorefter man bør nedskrive udgiften ved dem én efter én.
12Der præsenterer sig som regel pludselige problemer når det handler om krævende projekter, og ergo vurderes det værdifuldt at man afsætter betragtelig plads i køreplanen, som er vigtigt for at man er selvsikker på at nå i mål med projektet.
Danskernes foretrukne byggecentre
XL-Byg.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er yderst betryggende. Vurderingen er et gennemsnit af 2.856 kommentarer, hvoraf intet mindre end 59 % giver den højeste karakter, og bare 9 % giver 1 stjerne. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
10-4.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket tydeligvis er temmelig imponerende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 19.208 anbefalinger, hvor ikke mindre end 84 % har givet den højeste karakter, og kun 2 % har givet den laveste karakter. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, hvilket utvivlsomt er rigtig overlegent. Ratingen grundlægges af 11.467 meninger, hvoraf imponerende 86 % giver maksimum point, og kun 2 % giver 1 stjerne. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, som vel at mærke er yderst godt arbejde. Ratingen er regnet ud fra 23.161 ratings, hvoraf intet mindre end 69 % giver 5 stjerner, og blot 8 % giver den laveste karakter. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score er 4,6 ud af 5, som selvsagt er ekstremt godt arbejde. Evalueringen grundlægges af 28.109 anbefalinger, hvor ikke mindre end 76 % har givet den højeste karakter, og kun 4 % kvitterer med den laveste karakter. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
Hvilken type af levering skal du vælge?

Mange online varehuse udlover efterhånden et stort udvalg af billige leveringsløsninger til lyddæmpende plader. En af de mest populære er nu om stunder udleveringssteder, hvor det er muligt at hente bestillingen når der er mulighed for det. Denne er nemlig yderst problemfri, og desuden ligeledes den prisbilligste metode til levering.

Du kunne lige så vel tænke over at få leveret til dit hus eller til adressen hvor du arbejder. Fragtformen bliver beklageligvis et hak mere pebret, men samtidig temmelig overkommelig ift. lyddæmpende plader online. Den prisbilligste leveringsudgave er uden tvivl selv at hente produkterne, men dette beroer på at du fysisk befinder dig i kort afstand af internet selskabets byggemarked, eksempelvis Jem og Fix, Bauhaus, Silvan eller Harald Nyborg.

Leveringstiden på lyddæmpende plader kan være ret så vigtig i tilfælde af at vi absolut skal bruge produktet inden for få dage, og med det formål er det uden tvivl fornuftigt at du ser nærmere på det anslåede leveringstidspunkt for lyddæmpende plader. Masser af internet butikker – herunder Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg og Silvan – tilsiger billig dag-til-dag fragt på utallige varer online, men vær på vagt da det er forudsat at du bestiller før et besluttet klokkeslæt, så de højst sandsynligt kan nå at få varerne sendt afsted inden logistikmedarbejderne holder fyraften.

En hel del byggeforretninger frembyder fragt uden betaling på lyddæmpende plader online, men typisk er det så nødvendigt at der erhverves for et fastslået beløb. Ellers skal man gribe den prisbilligste mulighed for levering, der tit vil være at få fragtmanden til at bringe dine varer til et afhentningssted.

De største byggecentre frembyder click-and-collect hvor man køber billig lyddæmpende plader derhjemme og afhenter i byggemarkedet. Fx Bauhaus, Bygma, Davidsen, Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan, 10-4 og XL-Byg. Byggekæderne yder fx klik-og-hent på lyddæmpende plader i følgende byer:

Hedehusene, Søborg, Gladsaxe, Nærum, Ikast, Køge, Thisted, Vanløse, Aalborg, Kokkedal, Vejle, Allerød, Haderslev, Virum, Herlev, Ishøj, Brabrand, Rudersdal, Albertslund, Tilst, Gentofte, Charlottenlund, Nakskov, Kalundborg, Brønderslev, Lillerød, Lyngby, Rødovre, Greve, Ballerup, Ølstykke, Højbjerg, Åbyhøj, Lystrup, Jyllinge, Hillerød, Nyborg, Kolding, Skanderborg, Hedensted, Hjørring, Solrød Strand, Holbæk, Vallensbæk, Frederikshavn, Dragør, Odder, Næstved, Slagelse, Helsingør, Skive, Brønshøj, Silkeborg, Grenaa, Hobro, Horsens, Farum, Taastrup, Stenløse, Brøndby, Rønne, Viborg, Glostrup, Vordingborg, Herning, Randers, Tårnby, Svendborg, Nykøbing Falster, Aarhus, Nørresundby, Varde, Aabenraa, Middelfart, Odense, Esbjerg, Frederiksværk, Struer, Sønderborg, Frederiksberg, Hvidovre, Risskov, Fredericia, Roskilde, Frederikssund, Værløse, Ringsted, Korsør, Valby, Birkerød, Holstebro, Haslev, Hørsholm, og København, .

Click-and-collect ift. lyddæmpende plader er muligt i samtlige regioner af landet: Sjælland (Vestsjælland, Amager, Falster, Nordsjælland, Sydsjælland, Midtsjælland, Lolland, Bornholm, Østsjælland, Hovedstaden), Jylland (Vestjylland, Sønderjylland, Østjylland, Midtjylland, Sydjylland, Syddanmark, Nordjylland) og Fyn (Vestfyn, Østfyn, Sydfyn, Nordfyn, Midtfyn).

Når vi kigger i data fremstår det klart, at internetbrugere som regel søger bl.a. billig lyddæmpende plader og køb lyddæmpende plader. Foruden dette ser vi typisk folk kigge efter bl.a. lyddæmpende plader tilbud, lyddæmpende plader online samt lyddæmpende plader priser, foruden de store byggekæder som XL-Byg, Davidsen, Stark, Bygma, 10-4, Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg og Jem og Fix.

Spar penge på lyddæmpende plader

Det er i dag ekstremt uproblematisk for almindelige dødelige at søge sig frem til priser på billige lyddæmpende plader online på diverse internet varehuse, og derfor har flertallet af e-firmaer fundet det nødvendigt at formindske salgspriserne på lyddæmpende plader markant, og endda tilbyde gratis levering.

Derfor kan det ikke desto mindre vise sig nyttigt at kontrollere enkelte outlets på nettet efter rabatter og tilbud på lyddæmpende plader online inden du færdiggør din shopping, sådan at man er sikker på at skaffe sig den mest betalelige pris. Se ikke kun hos de gængse byggecentre som Davidsen, 10-4, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og Bygma.

Man skal trods alt være omhyggelig med, at såfremt en e-forretning reklamerer billige lyddæmpende plader online til en pris der anses for helt ekstremt god, så burde det for det meste være et signal om en fup online forretning. Kortbestillinger er heldigvis omfavnet af en anordning, hvilket begunstiger os imod svindlende internet handler.

Generelt foreslår vi køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Som et alternativ kan du bruge en afbetalingsløsning som fx ViaBill, når du tilstræber at honorere omkostningerne til lyddæmpende plader af flere omgange. Det fås som regel ved nichebutikker, men dog sjældent de kendte byggekæder som eksempelvis Davidsen, Stark, Bygma, Bauhaus, Silvan, XL-Byg, Jem og Fix og Harald Nyborg.

Når der ses på tendenserne står det markant, at internetbrugere tit efterspørger eksempelvis billig lyddæmpende plader og lyddæmpende plader priser. Foruden dette ser vi ofte online shoppere søge eksempelvis lyddæmpende plader tilbud, lyddæmpende plader online samt køb lyddæmpende plader.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg lyddæmpende plader er 9810 kr. Pristjekket er vurderet til 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 14 brugeranmeldelser.

God pris og extremt hurlig levering” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.
Se nærmere på tidligere brugeres synspunkter

Trustpilot frembyder forholdsvis habile chancer for at kontrollere en række andre brugeres bedømmelser og herved foreslår vi, at du sonderer internet forhandlerens anmeldelser inden du handler billige lyddæmpende plader online.

Facebook tilbyder lige så vel ganske fornemme chancer for at få indsigt i webbutikkens kundefokus. Foruden det er der endda online outlets hvor kunder kan offentliggøre en evaluering af købsoplevelsen, hvilket desuden må benyttes til at få et indblik i hvor glade kunderne er.

Før folk handler billige lyddæmpende plader online hos en internet webshop burde man principielt tyde webshoppens forretningsvilkår, men det er normalt ikke særlig spændende, specielt med de gængse byggemarkeder som Stark, Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan, Bauhaus, Bygma og 10-4.

Et alternativt forslag kunne måske være at granske hvorvidt internet firmaet er medlem af e-mærke ordningen, da det er et signal om at e-handlen efterfølger de gældende danske regler, og at online forretningen fra tid til anden føres tilsyn med af sagkyndige der har megen viden om de gældende love.

Desuden får du lejlighed til support, hvis du udsættes for problemer som følge af dit indkøb af lyddæmpende plader. Dertil kan det være til hjælp at kunden er opmærksom på de mest essentielle reglementer der har indflydelse på købet af lyddæmpende plader online, fx hvilken ombytningspolitik internet selskabet bruger.

Her er det også relevant, at man stadig beholder sin e-mail kvittering, så man i fremtiden vil kunne bevise bestillingen af lyddæmpende plader, ligegyldig om man køber hos 10-4, Bygma, Stark, Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix, Silvan, Bauhaus eller XL-Byg.

Else K gav 5 stjerner

Er meget tilfreds med handlen

Lars Mortensen gav 4 stjerner

Alt var i orden

Jens Jensen gav 5 stjerner

Hurtig og effektiv

Thomas gav 4 stjerner

Som altid

9 tips til din online shopping
1Det er i dag temmelig smart for forbrugerne at analysere priser online på billige lyddæmpende plader hos forskellige internet virksomheder, og derfor frembyder utallige internet butikker billig fragt. Dog kan det trods alt være nyttigt at sammenholde indtil flere online forhandlere efter udsalg og tilbud inden du færdiggør din shopping, så du er skråsikker på at skaffe sig den mest attraktive pris.
2Leveringshastigheden kan vise sig at være usædvanlig betydningsfuld ifald man har brug for varerne med det samme, og med det formål er det skam klogt at vi efterser den forventede leveringstid ved lyddæmpende plader. En hel del internet webshops stiller garanti om billig dag-til-dag fragt på deres primære produkter, der dog beroer på at ordren laves tidligere end et fast tidspunkt.
3Generelt slår vi et slag for at bemærke om e-forhandleren er medlem af e-mærke ordningen, eftersom det kan være en tilkendegivelse af at webbutikken adlyder de danske retningslinjer, udover at internet butikken regelmæssigt vurderes af eksperter der mestrer lovene på området. Forinden nogen handler billige lyddæmpende plader på en e-shop burde de sådan set læse webbutikkens handelsbetingelser.
4Trustpilot byder på visse værdifulde løsninger til at finde ud af en længere række andre kunders ratings og derved foreslår vi, at du gransker e-shoppens bedømmelser før du handler billige lyddæmpende plader online. Facebook resulterer i lignende ret pæne chancer for at få et kig ind i online virksomhedens pålidelighed.
5Generelt går vi ind for shopping med kort eller mobilbetaling. Bestillinger med betalingskort er dækket ind under et regulativ, hvilket beskytter køber imod svindlende e-forretninger. Som en alternativ mulighed bør du drage fordel af en billig afbetalingsordning fra fx ViaBill, hvis du foretrækker at dække prisen af flere omgange.
6Flere firmaer på nettet giver til alt held et bredt udvalg af billige metoder til levering til lyddæmpende plader. En af de mest almindelige er nu til dags at få leveret til en pakkeshop, som gør at du kan hente din nyindkøbte vare når det passer dig. Fragtmetoden er nemlig ualmindeligt let gængelig, samt i mange tilfælde ligeledes den mindst kostelige leveringsmetode.
7Inden nogen bestiller billige lyddæmpende plader på en internet forhandler burde de i virkeligheden skimme webbutikkens handelsbetingelser, det er dog naturligvis ikke super interessant. For øvrigt er det smart at du er omhyggelig omkring de vigtigste betingelser i forbindelse med handlen med billige lyddæmpende plader online, fx hvilken returneringsret netbutikken bruger.
8Visse internet selskaber frembyder levering uden omkostninger på lyddæmpende plader, men undertiden er det påkrævet at der erhverves for en konkret pris. I øvrigt burde man gribe den mest betalelige leveringsmulighed, der i de fleste tilfælde er at få leveret din bestilling til en pakkeshop. Fragtløsningen er som regel ydermere meget enkel. Den mindst kostelige type af levering er utvivlsomt at hente varerne selv.
9Den mindst kostelige form for levering kan ikke modsiges at være at hente ordren selv, men den løsning beroer på at du har bopæl med kort afstand til online virksomhedens hjemsted. Den leveringstype kan vise sig at være ultra bestemmende såfremt du behøver lyddæmpende plader om et øjeblik. Alternativt så garanterer en række internet outlets levering uden omkostninger, men oftest er det så præmissen at der handles for et fastsat beløb.