Jeg har fundet 6 webshops der sælger lyddæmpende lofter, og skrevet deres priser ned for 100 m2 inkl. levering.

Den laveste pris lige nu er 100 m2 for kun 12.927 kr. Det er 56 % billigere end den højeste pris.

Laveste pris for 100 m2 lyddæmpende lofter inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
12.927 kr.Køb
16.611 kr.Køb
16.611 kr.Køb
17.444 kr.Køb
17.712 kr.Køb
22.080 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For en del er byggeprojekter ens betydende med massevis af spørgsmål. På grund af det kan det overvejes at shoppe hos en netbutik, hvor du kan få råd og vejledning til valg af lyddæmpende lofter.
Nogle byggemarkeder udbyder et stort udvalg af varer, hvorimod nogle fokuserer på en bestemt varetype. Du bør tænke på om det er afgørende for dig at have adskillige varetyper at vælge fra, foruden blot lyddæmpende lofter.
Du bør vide hvilke regler der gælder ved dit køb online, så du undgår problemer med bl.a. reklamationer. Derfor skal man læse firmaets regningslinjer.
Ifald du står og skal bruge byggematerialerne hurtigt eller blot gerne vil spare fragtgebyret, så kunne du overveje at køre byggematerialerne på eget initiativ. Dette er i høj grad en mulighed i de udbredte byggekæder.
Det er selvfølgelig utrolig relevant at undersøge, hvorvidt den vare du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig hos byggekæden. Hvis ikke kan du være tvunget til kigge andetsteds.
Der er ikke lighed i prisniveauet på billige lyddæmpende lofter fra byggekæde til byggekæde. Enkelte har fokus på gode tilbud, hvorimod øvrige fokuserer på et højt serviceniveau. Du bør tænke igennem hvad der betyder mest for dig.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggekæder samler varer fra alle mulige producenter, og som følge af dette kan du handle fra et bredt udvalg af lyddæmpende lofter online.
De gængse byggekæder har butikker i store dele af landet, og derved har flertallet chancen for at bestille online og transportere varerne på egen hånd. Herigennem kan du vælge at spare fragten, samt samtidig hente varerne nu og her.
De store byggekæder er udbredte og bekendte firmaer, som kan medvirke til øget tryghed når man skal handle online. Det vil nogle se positivt på.

Nichewebshop

Forskellige nichespecifikke webshops har et indgående kendskab til deres online produktkategori, idet de kun sælger disse varer. Pga. dette forventes det at du får ekstremt erfaren vejledning fra personale med specialistviden i netop lyddæmpende lofter.
Størsteparten af webshops som fokuserer på en enkelt niche er producenter af de produkterne der kan købes hos de større byggemarkeder. Idet du køber direkte på de nichefokuserede webshops online får du en billig pris.
Forskellige nichespecifikke webshops er mindre virksomheder, som oftest har danske ejere, måske tilmed lokalt nær dig. Disse hjælper du når du køber lyddæmpende lofter online på deres webshop.
Danmarks største byggekæder

Stark åbnede i 1896, og styres dagligt af omtrent 2.000 ansatte i kædens 72 varehuse. Stark har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for over 7 milliarder kroner.

lyddæmpende lofter harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og beskæftiger nu i nærheden af 2.000 mennesker i de 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer på at sælge til private, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

lyddæmpende lofter jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og beskæftiger i dag over 2.100 personer i byggemarkedets 122 butikker. Jem og Fix fokuserer primært på salg til private, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og lønner i dag omkring 500 kollegaer i forretningens 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og beskæftiger i dag over 2.000 medarbejdere i de 104 butikker. XL-Byg satser på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og er i dag arbejdsgiver for ca. 1.000 medarbejdere i deres 9 butikker. Davidsen sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

lyddæmpende lofter bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og er i dag arbejdsgiver for flere end 1.000 medarbejdere i deres 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer primært på gode tilbud til private, og omsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

lyddæmpende lofter silvan

Silvan kom frem i 1968, og udgøres nu af flere end 1.000 mennesker i selskabets 41 byggecentre. Silvan tilstræber billige priser til private, og omsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

10-4 kom frem i 1947, og beskæftiger i dag cirka 100 kollegaer i de 6 butikker. 10-4 sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 500 millioner kroner.

Bygma åbnede i 1952, og styres dagligt af over 2.300 mennesker i virksomhedens 56 varehuse. Bygma satser på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Forberedelse vil være vejen til at lykkes med dit arbejde. Du bør lave en klar agenda, som beskriver hvilke gøremål du vil løse hvornår, inklusiv en rækkefølge. Husk at være skarp idet du nedskriver din plan.
2Der præsenterer sig uden tvivl uforudsete hovedpiner i forbindelse med avancerede byggeprojekter, og herved viser det sig af stor betydning at der afsættes god tid i arbejdsplanen, med det formål at man kan føle sig afslappet omkring at kunne få det færdiggjort.
3For udendørs opgaver kan vejrsituationen få en stor rolle. Derfor bør du tit tjekke vejrprognosen i dagene op til starten på projektet, så du slipper for at det med et brag går i gang med at vælte ned bedst som du er i fuld gang med dit krævende projekt.
4Det bør overvejes hvorvidt byggeriet kan klares alene, eller du alternativt skal skaffe assistance fra en fagperson til delelementer af arbejdet. Ifald du skal have hjælp fra en fagmand kan du spare penge ved at at søge en pris fra forskellige firmaer.
5Du kan hente offentlig støtte til ombygninger. Det ydes i tilfælde af at renoveringen bidrager positivt til miljøet. Modtagelsen af tilskud forudsætter altså at byggeprojektet har positiv indfyldelse på planeten.
6Muligvis vil det vise sig essentielt at have samtlige materialer klar til brug forud for at du igangsætter dit arbejde. Du bør sammenfatte en hurtig indkøbsseddel indeholdende det der skal bruges, og som det næste eftergå punkterne, med øje for at du kan føle dig sikker på at du har husket det hele.
7Inden du igangsætter byggeprojektet kan det være usandsynligt fundamentalt at du sikrer dig, at dit projekt overholder gældende love. Med udgangspunkt i din bopæl kan der være forskellige love omkring, hvad du må, samt hvad der ikke er lovligt.
8Det er anbefalelsesværdigt at spørge om assistance til byggeprocessen, hovedsageligt såfremt det er omfangsrige byggeopgaver. Omfattende byggeprojekter kræver mere end en person. Dertil bør det blive bedre og sjovere når man ikke er alene om det.
9Du skal aldrig glemme sikkerheden, så glem ej beskyttelse bl.a. arbejdshjelm som beskyttelse mod potentielle risici. Det er smart med fokus på sikkerheden i dit byggeprojekt, især når du ikke får eksperthjælp.
10Du kan finde et bredt udvalg af instruktioner og videoer på forskellige hjemmesider som kan inspirere dig. Ikke mindst YouTube yder assistance med betydelige mængder udbytterig information, særligt hvis man benytter engelske ord i din søgning.
11Du skal aldrig nogensinde fattes grej. Det kan vise sig at være meningsfuldt at have værktøjet disponibelt når du iværksætter byggeprojektet. I øvrigt må du huske at inkludere de her udgifter i budgettet for byggeprojektet.
12Ofte vil det vise sig meningsfuldt at udarbejde en budgetoversigt for dit byggeprojekt, så du følger sig i kontrol med udgifterne. Det er behjælpeligt at nedskrive hver enkelt udgift, og herefter kortlægge ens købspris for dem enkeltvis.
De mest populære byggemarkeder
Harald-Nyborg.dk har en rating på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som altså er hamrende godt arbejde. Ratingen er et gennemsnit af 28.109 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 76 % giver maksimum point, og kun 4 % kvitterer med den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
10-4.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er usædvanligt betryggende. Ratingen er et gennemsnit af 19.208 anbefalinger, hvor imponerende 84 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 2 % kvitterer med 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er temmelig beundringsværdigt. Karakteren tager udgangspunkt i 11.467 bedømmelser, hvoraf imponerende 86 % giver topkarakter, og bare 2 % har givet den laveste karakter. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Bauhaus.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er ultra flot. Ratingen grundlægges af 23.161 bedømmelser, hvor intet mindre end 69 % giver toprating, og blot 8 % kvitterer med dumpekarakter. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som i særdeleshed er enormt overlegent. Scoren er et gennemsnit af 2.856 anmeldelser, hvor intet mindre end 59 % giver den højeste karakter, og bare 9 % kvitterer med 1 stjerne. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken mulighed for fragt er smartest?

En hel del online virksomheder frembyder heldigvis en hel del forskellige billige fragtløsninger til lyddæmpende lofter. En favorit iblandt mange er på nuværende tidspunkt at få afleveret pakken hos en pakkeshop, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente de nyindkøbte varer når det passer dig bedst. Leveringstypen er jo i høj grad hensigtsmæssig, og oftest tilmed den mest prisbevidste slags levering.

Du burde lige så vel beslutte dig for at få ordren bragt til din hjemmeadresse eller til adressen hvor du arbejder. Leveringstypen bliver som oftest en anelse mere pebret, men tillige særdeles let med lyddæmpende lofter online. Den billigste fragtløsning vil dog altid være selv at hente produkterne, som jo betinges af at du fysisk befinder dig med kort afstand til e-firmaets butikker, for eksempel Silvan, Jem og Fix, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Leveringshastigheden på lyddæmpende lofter er særdeles vigtig når du mangler varerne omgående, så i det øjemed er det bestemt essentielt at vi gransker det estimerede leveringstidspunkt på lyddæmpende lofter. Adskillige firmaer på nettet – herunder Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix og Silvan – annoncerer billig levering på næste hverdag på de fleste af deres varenumre online, som trods alt afhænger af at bestillingen placeres forud for et bestemt tidspunkt, sådan at de med sikkerhed kan nå at få varerne fikset forud for at pakkemedarbejderne drager hjemad.

Nogle enkelte netbutikker tilbyder fragt uden gebyr på lyddæmpende lofter online, men oftest er det betinget af at man køber for et konkret beløb. Ellers kunne du snuppe den billigste løsning til levering, som oftest vil blive at få fragtmanden til at levere din pakke til en pakkeshop.

Flere byggemarkedskæder frembyder afhentning hvor du køber billig lyddæmpende lofter på nettet men afhenter i butikken. For eksempel Bygma, Stark, Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus, Jem og Fix, 10-4, XL-Byg og Davidsen. Byggemarkederne tildeler fx afhentning af lyddæmpende lofter i disse områder:

Frederiksberg, Greve, Gentofte, Silkeborg, Valby, Ringsted, Ikast, Allerød, Birkerød, Gladsaxe, Skive, Frederikshavn, Slagelse, Risskov, Tårnby, Brønderslev, Virum, Søborg, Lyngby, Højbjerg, Haderslev, Horsens, Herning, Grenaa, Hobro, Sønderborg, Frederiksværk, Vordingborg, Ølstykke, Vallensbæk, Esbjerg, Dragør, Hørsholm, Randers, Lillerød, Helsingør, Glostrup, Hjørring, Skanderborg, Nørresundby, Værløse, Viborg, Frederikssund, Ballerup, Hvidovre, Nyborg, Tilst, Roskilde, Thisted, Lystrup, Struer, Ishøj, Rudersdal, Haslev, Holbæk, Charlottenlund, Rødovre, Varde, Taastrup, Solrød Strand, Holstebro, Korsør, Køge, Nykøbing Falster, Vejle, Nakskov, Næstved, Aabenraa, København, Vanløse, Odense, Odder, Nærum, Hedensted, Åbyhøj, Stenløse, Herlev, Svendborg, Hedehusene, Kokkedal, Brønshøj, Jyllinge, Rønne, Hillerød, Kalundborg, Brabrand, Fredericia, Albertslund, Aalborg, Middelfart, Brøndby, Aarhus, Kolding, og Farum, .

Klik-og-hent for lyddæmpende lofter er en mulighed i alle områder af Danmark: Jylland (Sønderjylland, Sydjylland, Syddanmark, Østjylland, Midtjylland, Vestjylland, Nordjylland), Fyn (Midtfyn, Sydfyn, Nordfyn, Østfyn, Vestfyn) og Sjælland (Amager, Sydsjælland, Vestsjælland, Nordsjælland, Falster, Hovedstaden, Lolland, Østsjælland, Bornholm, Midtsjælland).

Når der ses på statistikkerne fremstår det markant, at netshoppere jævnligt søger fx lyddæmpende lofter priser og køb lyddæmpende lofter. Vi ser derudover tit online shoppere søge fx lyddæmpende lofter online, billig lyddæmpende lofter samt lyddæmpende lofter tilbud, foruden de kendte byggecentre som Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma, Silvan, Stark, Bauhaus, 10-4 og XL-Byg.

Spar penge på lyddæmpende lofter

Det er i dag meget uproblematisk for købere at sammenligne tilbud på billige lyddæmpende lofter online på flere internet forhandlere i Danmark, og herved har massevis af online selskaber været tvunget til at presse prisen på lyddæmpende lofter en hel del, og derudover sikre fragt uden beregning.

Til gengæld kan det trods alt være indbringende at besigtige forskellige forretninger på nettet efter tilbud og rabatter på lyddæmpende lofter online før du bestiller, så man er usvigeligt sikker på at få fat i den prisbilligste pris. Se ikke blot hos de kendte byggekæder som Jem og Fix, Stark, Davidsen, 10-4, Silvan, Bauhaus, Bygma og Harald Nyborg.

Du må alligevel være omhyggelig med, at ifald en internet shop reklamerer billige lyddæmpende lofter online til en tilbudspris der kan ses som ufattelig lav, bør det i nogle tilfælde være et symbol på en bedragerisk e-handler. Handler med kort er ikke desto mindre indbefattet af en lovbestemmelse, hvilket støtter os imod fup internet firmaer.

Vi går generelt ind for køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed kunne du udnytte en billig afdragsordning fra fx ViaBill, ifald du ønsker at afdrage prisen på lyddæmpende lofter over tid. Dette foreslåes ofte hos niche netbutikker, i modsætning til de kendte byggekæder som fx Bygma, Jem og Fix, Silvan, 10-4, Stark, XL-Byg, Harald Nyborg og Bauhaus.

Ved kig i søgedata står det tydeligt, at mennesker tit søger efter bl.a. lyddæmpende lofter priser og lyddæmpende lofter online. Foruden dette ser man typisk internet shoppere lede efter eksempelvis billig lyddæmpende lofter, køb lyddæmpende lofter og lyddæmpende lofter tilbud.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg lyddæmpende lofter er 9810 kr. Pristjekket er vurderet til 4.2 ud af 5 stjerner baseret på 22 brugeranmeldelser.

Hurtig og korrekt levering.” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.
Se nærmere på tidligere kunders anbefalinger

Trustpilot tilbyder dig uden sammenligning sikre chancer for at analysere ganske mange forhenværende brugeres domme og derfor er det anbefalelsesværdigt, at du kigger nærmere på internet forretningens kritik inden du placerer din ordre på billige lyddæmpende lofter online.

Facebook fører til lignende faktisk strålende chancer for at få indblik i online forhandlerens kundetilfredshed. Foruden det møder vi endda internet firmaer som giver folk mulighed for at forfatte en anmeldelse af virksomhedens service, hvilket ligeledes burde drages fordel af til at få et indblik i hvor tilfredse kunderne er.

Inden folk køber billige lyddæmpende lofter online i en internet virksomhed kunne man i og for sig løbe igennem deres vilkår, men det er tit ikke super interessant, i særdeleshed ved de store byggecentre som Stark, Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus, Silvan, 10-4, Jem og Fix, Bygma og XL-Byg.

Et nemmere alternativ kan derfor være at granske hvorvidt internet webshoppen er e-mærke godkendt, som almindeligvis er et kendetegn for at e-forhandleren forsvarer gældende dansk lovgivning, og at e-forretningen fra tid til anden tilses af fagmænd der er meget bekendte med vilkårene på området.

Desuden tilbydes du anledning til at få hjælp, hvis du får problemstillinger med din handel med lyddæmpende lofter. Tilsvarende er det anbefalelsesværdigt at køberen er påpasselig med de mest vedkommende betingelser gældende for bestillingen af lyddæmpende lofter online, som for eksempel den byttepolitik online forhandleren garanterer.

I den sammenhæng er det ydermere relevant, at man stadig beholder ens ordrekvittering, således man altid kan påvise købet af lyddæmpende lofter, uanset om man køber hos Silvan, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, 10-4 eller Bygma.

Martin gav 5 stjerner

God webshop

Rasmus Nielsen gav 4 stjerner

Hurtig levering

Henrik I gav 5 stjerner

God webshop

Susanne Madsen gav 5 stjerner

Alt var i orden

9 tips til online indkøb
1Vi slår generelt et slag for at bemærke hvorvidt e-forretningen er e-mærke tilsluttet, siden det typisk er en angivelse af at internet selskabet efterlever den officielle danske lovgivning, foruden at internet butikken jævnligt revurderes af jurister som er inde i de gældende regler. Forud for at folk shopper billige lyddæmpende lofter på en online forretning kan man på en vis måde gennemgå webbutikkens regler.
2De fleste e-firmaer yder heldigvis flere billige former for levering til lyddæmpende lofter. En af de mest populære er i dag at få leveret til et afhentningssted, og så skal du blot gå forbi efter dine produkter når der er tid til det. Fragtmuligheden er jo særligt ligetil, og i mange tilfælde desuden den prisbilligste fragtmulighed.
3En hel del e-shops i Danmark lover fragtfri levering på lyddæmpende lofter, men typisk kun hvis man aftager for en konkret pris. I øvrigt kunne man udvælge den prisbilligste leveringsmulighed, som i mange tilfælde er at få leveret dine produkter til et afhentningssted. Muligheden er i regelen endda ret så enkel. Den mest billige fragtmulighed vil dog altid være at du selv henter varerne.
4Fragtperioden er jo særdeles udslagsgivende ifald man behøver ordren nu og her, og med det formål er det forholdsvis fornuftigt at man studerer den estimerede leveringsdato for lyddæmpende lofter. En masse shops på nettet stiller udsigt til billig 1 hverdags levering på deres bedst sælgende produkter, men vær vagtsom da det er underforstået at bestillingen gennemføres tidligere end et konkret tidspunkt.
5Trustpilot giver dig absolut gode genveje til at tolke en hel del aktuelle kunders kritik og derved er det at foretrække, at du analyserer online virksomhedens kritik inden du bestiller billige lyddæmpende lofter online. Facebook bringer dig derudover flere troværdige chancer for at få kendskab til internet shoppens popularitet.
6Generelt foreslår vi køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Shopping med kort er inkluderet i et lovbud, der værner kunden overfor snydagtige shops på nettet. Som alternativ bør du vælge en løsning fra for eksempel ViaBill, når du har i sinde at afdrage betalingen af flere omgange.
7Det er i dag særdeles ligetil for folk at finde tilbud online på billige lyddæmpende lofter hos diverse webbutikker, og for det frembyder flertallet af internet outlets billig levering. Dog kan det immervæk blive gavnligt at inspicere et par e-handler efter rabat og tilbud forinden du placerer ordren, så du er skudsikker på at indhente den mest attraktive pris.
8Inden folk køber billige lyddæmpende lofter på en e-shop kunne man ideelt set kigge på deres forretningsaftale, men det er undertiden en omfattende opgave. Tillige er det at foretrække at køberen er påpasselig med de mest relevante vedtægter der kan influere på købet af billige lyddæmpende lofter online, som eksempelvis hvilken byttepolitik online virksomheden har.
9Den mest betalelige leveringsløsning kan ikke benægtes at være selv at hente produkterne, hvilket er betinget af at du opholder dig lige ved internet forhandlerens adresse. Den fragtform er jo virkelig udslagsgivende hvis du absolut skal bruge lyddæmpende lofter om kort tid. Alternativt så garanterer enkelte online webshops gratis fragt, men oftest er det forudsat at der erhverves for en konkret pris.