Jeg har fundet 6 webshops der sælger lydabsorberende plader, og skrevet deres priser ned for 100 m2 inkl. levering.

Den laveste pris lige nu er 100 m2 for kun 12.927 kr. Det er 56 % billigere end den højeste pris.

Laveste pris for 100 m2 lydabsorberende plader inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
12.927 kr.Køb
16.611 kr.Køb
16.611 kr.Køb
17.444 kr.Køb
17.712 kr.Køb
22.080 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggemarkeder udbyder et stort produktudvalg, hvorimod andre fokuserer på en bestemt varetype. Du bør afveje om det er afgørende for dig at have adskillige grupper af varer at vælge fra, foruden blot lydabsorberende plader.
Det er selvfølgelig utrolig relevant at undersøge, om det produkt du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig hos byggekæden. Hvis ikke kan du vælge et andet.
For mange er byggeri ens betydende med adskillige spørgsmål. Derved vil du med fordel kunne købe fra et online byggecenter, hvor du bliver tilbudt information omkring lydabsorberende plader.
Du skal være opmærksom på hvilke handelsbetingelser webshoppen udsteder ved dit køb online, så du undgår problemer med for eksempel returnering. Af den grund bør du undersøge forretningens betingelser.
Du vil finde forskelle i priserne på billige lydabsorberende plader hos de forskellige online byggekæder. En del satser på lave priser, imens øvrige har fokus på faglig sparring. Du bør forholde dig til hvad du vil prioritere.
Ifald du skal bruge dine byggematerialer med det samme eller blot gerne vil spare fragtomkostningen, så kunne du overveje at køre produkterne på egen hånd. Det er hovedsageligt et alternativ ved de kendte byggekæder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggemarkeder er tilgængelige i nærheden af dig selv, og herigennem har de fleste valget om at købe online og transportere materialerne selv. Dermed har du mulighed for at spare fragten, samt sågar have varerne lige nu.
De store byggemarkeder udbyder produkter fra mange producenter, og af den grund kan du shoppe fra et stort sortiment af lydabsorberende plader online.
De store byggemarkeder er folkekære og almenkendte forretninger, som medvirker til øget tryghed til dig der skal købe online. Dette kan du se som fordelagtigt.

Nichewebshop

Flertallet af webshops med fokus på et smalt varesortiment står selv for produktion af produkterne der sælges i de store byggekæder. Når du køber direkte hos nicheforretningerne online vil du få gode tilbud.
Mange specialiserede webshops er små firmaer, der typisk drives i Danmark, måske endda lokalt nær dig. Disse understøtter du idet du køber lydabsorberende plader online fra deres webshop.
Størstedelen af nichebutikker på nettet har ekstremt meget forstand på det produktsortiment de har online, da de kun sælger disse produkter. Pga. dette kan du modtage en høj grad af god sparring fra nogle der er specialister i lige præcis lydabsorberende plader.
De største byggekæder i Danmark

Bygma blev etableret i 1952, og udgøres nu af i nærheden af 2.300 kollegaer i deres 56 varehuse. Bygma har specialiseret sig i salg til professionelle, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og udgøres nu af i omegn af 500 personer i kædens 9 byggecentre. Johannes Fog har fokus på salg til private, og sælger årligt for ca. 1 milliard kroner.

lydabsorberende plader bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og er i dag arbejdsgiver for cirka 1.000 medarbejdere i selskabets 17 varehuse. Bauhaus er specialiseret i at sælge til private, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

lydabsorberende plader silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og er i dag arbejdsgiver for flere end 1.000 medarbejdere i de 41 varehuse. Silvan har fokus på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og omfatter i dag ca. 2.000 kollegaer i virksomhedens 104 varehuse. XL-Byg er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

lydabsorberende plader harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og udgøres i dag af mere end 2.000 mennesker i de 33 varehuse. Harald Nyborg er specialiseret i salg til private, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

lydabsorberende plader jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og styres dagligt af omtrent 2.100 kollegaer i selskabets 122 varehuse. Jem og Fix har specialiseret sig i gode tilbud til private, og omsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og beskæftiger nu mere end 1.000 mennesker i virksomhedens 9 varehuse. Davidsen specialiserer sig i salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og er nu arbejdsplads for mere end 100 personer i forretningens 6 byggecentre. 10-4 satser på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for ca. 500 millioner kroner.

Stark startede i 1896, og udgøres i dag af omkring 2.000 personer i firmaets 72 byggecentre. Stark har fokus på salg til professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 7 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Du bør reflektere over om du burde stå med hele projektet selv, eller du burde anskaffe professionel assistance til opstarten af byggeriet. Hvis du henter assistance fra en fagmand er det fornuftigt at hente tilbud fra flere leverandører.
2Potentielt kan det blive meningsfuldt at have de relevante byggematerialer til rådighed inden du iværksætter dit byggeprojekt. Du kunne sammenfatte en punktforms indkøbsliste som samler alle de ting du får brug for, og derefter gennemgå hver eneste ting, hvormed du føler dig sikker på at du har husket alt.
3Forberedelse vedbliver at være nøglen til et godt forløb med projektet. Du anbefales at lave en effektiv handlingsplan, som dikterer hvilke gøremål der skal udføres på hvilket tidspunkt, inklusiv en rækkefølge. Forsøg at være konkret i sammensætningen af din køreplan.
4Typisk vil det vise sig essentielt at nedskrive en budgetoversigt for byggeprojektet, så man ikke er i tvivl om økonomien. Det er rationelt at kortlægge hver enkelt omkostning, og dernæst søge sig frem til mulige tilbud på dem en ad gangen.
5For projekter udendørs har vejret en vigtig rolle. Af den grund skal du tit se vejrprognosen lige før byggeprojektet, så det forhåbentlig ikke uanmeldt starter med at regne når du netop er i fuld gang med det vigtige byggeprojekt.
6Du skal ikke på noget tidspunkt nedprioritere dit eget helbred, så glem ikke sikkerhedstøj som fx arbejdshjelm der skåner dig overfor potentielle risici. Det er uundværligt at have styr på din sikkerhed i dit byggeprojekt, hovedsageligt ifald du ikke sikrer dig hjælp fra en fagmand.
7Det kan være en god idé at søge hjælp til ens byggeprojekt, ikke mindst når der er tale om krævende arbejdsopgaver. Omfangsrige byggerier skal gerne udføres af mere end en person. Ydermere vil det være mere produktivt og mere minderigt at være flere om det.
8Du kan finde et stort udvalg af instruktioner og videoer på nettet hvor du kan få gratis hjælp. I særlig grad YouTube kan hjælpe med betydelige mængder almennyttig information, ikke mindst hvis du kigger i hele verden.
9Der præsenterer sig jævnligt uforudsigelige problemer i forbindelse med krævende byggeprojekter, og af den grund vurderes det afgørende at der afsættes en del plads i køreplanen, som vil medvirke til at man er ubekymret om at have tid nok til det.
10Man skal aldrig undvære arbejdsredskaber. Typisk kan det være erstatteligt at du har udstyret disponibelt før du går løs med byggeprocessen. I øvrigt må du huske at tage højde for de her udgifter i økonomien.
11Inden du påbegynder byggeriet kan det være usandsynligt fornuftigt at man sikrer sig, at byggeprojektet overhovedet overholder gældende love. Afhængigt af din boligtype vil der vise sig forskellige regler omkring, hvad du gerne må, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
12Det er muligt at få tilskud fra det offentlige til byggeprojekter. Det ydes forudsat at projektet er energi- og miljøvenligt. Den økonomiske støtte betinges altså af at renoveringen har en positiv betydning for naturen.
Danskernes foretrukne byggekæder
DavidsenShop.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er kolossalt overlegent. Ratingen er regnet ud fra 11.467 tilkendegivelser, hvor imponerende 86 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 2 % kvitterer med 1 stjerne. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en rating på 4,3 ud af 5, som tydeligvis er usædvanligt overlegent. Bedømmelsen er baseret på 2.856 anmeldelser, hvor imponerende 59 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 9 % giver dumpekarakter. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk vurderes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som altså er ultra overlegent. Scoren er regnet ud fra 28.109 anbefalinger, hvor intet mindre end 76 % kvitterer med toprating, og kun 4 % har givet 1 stjerne. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
10-4.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, som selvfølgelig er utrolig imponerende. Ratingen tager udgangspunkt i 19.208 ratings, hvoraf hele 84 % kvitterer med toprating, og kun 2 % har givet 1 stjerne. Pt. har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Bauhaus.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er hamrende beundringsværdigt. Evalueringen er et gennemsnit af 23.161 ratings, hvoraf intet mindre end 69 % har givet den bedste karakter, og bare 8 % har givet den laveste karakter. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
Hvilken fragtmulighed er bedst?

En række internet varehuse giver i øjeblikket en række forskellige billige leveringsmodeller til lydabsorberende plader. En der er meget almindelig er i vore dage pakkeshops, så du selv kan hente de bestilte produkter på et valgfrit tidspunkt. Fragtmetoden er nemlig særdeles enkel, og typisk endvidere den prisbilligste form for levering.

Du kunne alternativt vælge at få leveret til hvor du bor eller til adressen på dit arbejde. Den viser sig oftest en anelse dyrere, men omvendt ekstremt praktisk ift. lydabsorberende plader online. Den prisbilligste leveringsmanér vil dog altid vise sig at være at du selv henter varerne, men det står og falder med at du er med kort afstand til e-forretningens byggecenter, eksempelvis Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Silvan.

Leveringstiden på lydabsorberende plader kan i nogle tilfælde være virkelig vital såfremt vi skal bruge produktet fluks, så af den grund er det i sandhed klogt at man dobbelttjekker det estimerede leveringstidspunkt ved lydabsorberende plader. Mange online webshops – herunder Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix og Silvan – præsterer billig 1 dags levering på mange af shoppens produkter online, som dog regnes ud fra at bestillingen anbringes forud for et angivent klokkeslæt, så de med sikkerhed kan nå at få produktet ordnet forinden lagerpersonalet får fri.

En række byggecentre lover gratis fragt på lydabsorberende plader online, men typisk kun hvis du shopper for et bestemt beløb. Ellers må man udvælge den billigste slags levering, som gerne vil være at få leveret din ordre til et afhentningssted.

Store byggemarkeder yder klik-og-hent hvor man køber billig lydabsorberende plader online og afhenter i byggemarkedet. For eksempel Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4, Jem og Fix, Bauhaus, Stark, Silvan, Bygma og Davidsen. Byggemarkederne tildeler fx afhentning af lydabsorberende plader i følgende byer:

Ølstykke, Skive, Højbjerg, Haslev, Slagelse, Valby, Tårnby, Taastrup, Grenaa, Farum, Ikast, Middelfart, Aarhus, Viborg, Nyborg, Fredericia, Åbyhøj, Kokkedal, Vallensbæk, Hobro, Struer, Vejle, Roskilde, Silkeborg, Nørresundby, Gladsaxe, Greve, Lyngby, Frederikssund, Aabenraa, Hjørring, Sønderborg, Rønne, Charlottenlund, Dragør, Hørsholm, Kolding, Korsør, Virum, Esbjerg, Randers, Lillerød, Thisted, Nykøbing Falster, Rudersdal, Brønshøj, Herning, Nærum, Horsens, Hedehusene, Svendborg, Glostrup, Rødovre, Nakskov, Skanderborg, Hedensted, Vordingborg, Ishøj, Værløse, København, Gentofte, Næstved, Hvidovre, Stenløse, Køge, Helsingør, Tilst, Frederiksberg, Jyllinge, Odder, Vanløse, Haderslev, Brabrand, Lystrup, Allerød, Hillerød, Holstebro, Ringsted, Albertslund, Birkerød, Kalundborg, Herlev, Søborg, Varde, Risskov, Ballerup, Holbæk, Odense, Brønderslev, Frederikshavn, Frederiksværk, Brøndby, Aalborg, og Solrød Strand, .

Afhentning for lydabsorberende plader er muligt i de fleste regioner af Danmark: Jylland (Midtjylland, Nordjylland, Syddanmark, Østjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Vestjylland), Sjælland (Vestsjælland, Sydsjælland, Midtsjælland, Falster, Hovedstaden, Østsjælland, Lolland, Bornholm, Nordsjælland, Amager) og Fyn (Nordfyn, Østfyn, Midtfyn, Vestfyn, Sydfyn).

Når man ser på søgedata fremstår det tydeligt, at online shoppere tit søger efter fx lydabsorberende plader tilbud og køb lydabsorberende plader. Derudover ser vi jævnligt mennesker lede efter for eksempel billig lydabsorberende plader, lydabsorberende plader online samt lydabsorberende plader priser, plus de kendte byggekæder som XL-Byg, Davidsen, Bygma, Silvan, Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg, Stark og Bauhaus.

Få den bedste pris på lydabsorberende plader

Det er efterhånden ret så ukompliceret for købere at sammenligne tilbud på billige lydabsorberende plader online fra diverse e-butikker, og så har utallige internet foretagender fundet det uundgåeligt at trykke salgspriserne på lydabsorberende plader helt i bund, og derudover yde fragt uden omkostninger.

Dog kan det ikke desto mindre blive profitabelt at granske indtil flere netshops efter tilbud og rabatter på lydabsorberende plader online før du køber, sådan at man er velinformeret til at opnå den laveste pris. Kig ikke blot hos de store byggekæder som Davidsen, Harald Nyborg, Bygma, Silvan, 10-4, XL-Byg, Bauhaus og Jem og Fix.

Man bør dog være omhyggelig med, at ifald en e-forhandler markedsfører billige lydabsorberende plader online på tilbud til en udsalgspris der virker kolossalt billig, så kan det ofte være et tegn på en falsk webshop. Køb med betalingskort er på den anden side omsluttet af en lovbestemmelse, der støtter dig som kunde imod fup internet shops.

Generelt tilråder vi betalinger med kort eller MobilePay. Som alternativ bør du vælge en billig afbetalingsløsning som eksempelvis ViaBill, hvis du agter at betale prisen på lydabsorberende plader i flere bidder. Det fås ofte i niche netbutikker, men ikke de kendte byggemarkeder som eksempelvis Silvan, Davidsen, Harald Nyborg, Bygma, Stark, Jem og Fix, 10-4 og XL-Byg.

Når der ses på data fremstår det tydeligt, at online shoppere som regel kigger efter eksempelvis lydabsorberende plader priser og lydabsorberende plader tilbud. Man ser desuden typisk folk lede efter bl.a. billig lydabsorberende plader, køb lydabsorberende plader samt lydabsorberende plader online.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg lydabsorberende plader er 9810 kr. Pristjekket er vurderet til 4.3 ud af 5 stjerner baseret på 17 brugeranmeldelser.

Fuld tilfreds” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.
Gennemsøg nuværende kunders synspunkter

Trustpilot forærer dig relativt passelige genveje til at kigge nærmere på en stor gruppe forhenværende køberes evalueringer og derved er det godt, at du undersøger e-forhandlerens kritik forinden du bestiller billige lydabsorberende plader online.

Facebook tilbyder ydermere sådan set nyttige chancer for at få kendskab til online webshoppens pålidelighed. Herinde ser vi mange internet varehuse som gør det muligt at afgive en anmeldelse af deres købsoplevelse, som også bør udnyttes til at bedømme kundetilfredsheden.

Før nogen handler billige lydabsorberende plader online hos en e-forretning bør man reelt tyde netshoppens vilkår, dog er det undertiden en tidskrævende opgave, specielt hos de store byggecentre som 10-4, Silvan, Davidsen, Stark, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix og Bygma.

Et alternativ kan derfor være at se nærmere på om internet webshoppen er medlem af e-mærke ordningen, som generelt er et tegn på at internet virksomheden retter sig efter de gældende danske regler, samt at online firmaet rutinemæssigt overværes af sagkyndige der behersker de gældende love.

Derudover giver det dig mulighed for at få hjælp, for så vidt du udsættes for problemstillinger ved dit køb af lydabsorberende plader. Herudover er det prisværdigt at kunden er sat ind i de mest vedkommende bestemmelser der spiller ind i forbindelse med købet af lydabsorberende plader online, som eksempelvis hvilken returpolitik e-shoppen tilsikrer.

I den forbindelse er det tillige vigtigt, at man stadig gemmer ens faktura, således man senere kan bevise bestillingen af lydabsorberende plader, hvad end man shopper ved XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, Stark, Bygma, Silvan, Davidsen eller Bauhaus.

Jørgen gav 5 stjerner

Hurtig levering hver gang

Rasmus K gav 4 stjerner

Bestilte online

Lars V gav 5 stjerner

Super hurtig levering

Mette S gav 4 stjerner

Alt fungerede hurtigt og perfekt !

9 gode råd til internetshopping
1En række internet forretninger tilbyder på nuværende tidspunkt en hel del forskellige billige leveringsudgaver til lydabsorberende plader. En af dem der er mest anvendt er efterhånden afhentningssteder, hvor du selv afhenter dine varer når der er tid til det. Fragtmuligheden er jo særdeles fleksibel, samt endda tillige den billigste leveringsmetode.
2Enkelte internet forhandlere byder på billig fragt på lydabsorberende plader, men i de fleste tilfælde er det så præmissen at der aftages for et konkret beløb. Derudover skal du overveje den mest betalelige type af levering, som ofte vil være at få dem til at levere produkterne til et afhentningssted. Leveringstypen viser sig gennemsnitligt til gengæld vældig gnidningsløs. Den mest betalelige type af levering vil dog utvivlsomt være selv at hente ordren.
3Inden folk bestiller billige lydabsorberende plader på en webbutik kunne man egentlig gennemløbe webshoppens handelsaftale, det er dog gerne et tidskrævende projekt. Foruden dette tilrådes det at man er obs på de mest aktuelle bestemmelser gældende for handlen med billige lydabsorberende plader online, f.eks. den bytteret online shoppen garanterer.
4Fragtperioden er naturligvis meget bestemmende forudsat du har behov for din pakke om kort tid, så af den grund er det i sandhed vigtigt at vi kigger nærmere på den anslåede leveringsdato for lydabsorberende plader. En række outlets på nettet tilbyder billig 1 dags levering på de fleste varer, som trods alt er påkrævet at ordren lægges tidligere end et angivent klokkeslæt.
5Den billigste fragttype kan ikke benægtes at være selv at hente produkterne, som dog er betinget af at du opholder dig i kort afstand af online shoppens tilholdssted. Den leveringsmodel kan vise sig at være ultra bestemmende når du står og skal bruge lydabsorberende plader om få sekunder. Alternativt så yder nogle få online outlets fragtfri levering, men for det meste er det under forudsætning af at du aftager for et bestemt beløb.
6Vi tilråder kortkøb eller betalinger med mobilen. Kortkøb er omsluttet af en foranstaltning, som bistår køberen overfor bedrageriske internet virksomheder. Som en alternativ mulighed kunne du overveje en billig afbetalingsløsning som eksempelvis ViaBill, hvis du vil afdrage beløbet over tid.
7Det er efterhånden ekstremt enkelt for forbrugerne at finde de laveste priser online på billige lydabsorberende plader fra diverse online outlets, og af den grund præsterer utallige online forhandlere fri fragt. Det kan ikke desto mindre være profitabelt at granske nogle forskellige e-firmaer efter rabat og tilbud forud for at du gennemfører dit køb, sådan at man er velinformeret til at skaffe sig den laveste pris.
8Trustpilot yder faktisk stabile genveje til at kontrollere diverse forhenværende konsumenters opfattelser og herved er det anbefalelsesværdigt, at du eftergår online webshoppens ratings forud for at du handler billige lydabsorberende plader online. Facebook genererer lignende i højeste grad gavnlige løsninger til at få indblik i e-forretningens kundetilfredshed.
9Vi tilråder at finde ud af hvorvidt e-forhandleren er e-mærket medlem, grundet at det almindeligvis er en angivelse af at online forhandleren føjer de officielle regler, og at online butikken løbende efterses af jurister som forstår reglementet på området. Forinden nogen bestiller billige lydabsorberende plader på en netbutik kunne man helt sikkert læse butikkens forretningsaftale.