Holzmann Luftrenser LF 1100
5.579 kr.
Læs mere
Luftrenser Kgk TAC3000
26.995 kr.
Læs mere
Luftrenser Kgk TAC750E
7.495 kr.
Læs mere
Luftrenser Kgk TAC6500
41.995 kr.
Læs mere
Luftrenser Kgk TAC1500
9.994 kr.
Læs mere
Luftrenser Kgk AirgoClean 205S
4.895 kr.
Læs mere
Luftrenser Kgk TAC5000
41.995 kr.
Læs mere
Luftrenser Kgk AirgoClean 105S
3.856 kr.
Læs mere
SILA Luftrenser Sila 2000 A2
20.000 kr.
Læs mere
RONDA luftrenser Model NPU 600
7.150 kr.
Læs mere
SILA Luftrenser til byggepladsen 1000 A2
11.250 kr.
Læs mere
SILA Luftrenser Sila 5000 A2
43.750 kr.
Læs mere
Husqvarna luftrenser A1000
9.119 kr.
Læs mere
RONDA luftrenser NPU 1250 professionel
9.369 kr.
Læs mere
Husqvarna luftrenser A2000
19.750 kr.
Læs mere
SILA Luftrenser til byggestøv 600 A2
6.875 kr.
Læs mere
RONDA luftrenser Model NPU 2000
23.750 kr.
Læs mere
RONDA luftrenser Model NPU 5000
29.995 kr.
Læs mere
RONDA luftrenser NPU 2500 professionel
22.350 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Ifald du vil have dine byggematerialer med det samme eller blot vil blive fri for fragtgebyret, så kunne du overveje at hente materialerne personligt. Det er først og fremmest en mulighed hos de udbredte byggemarkeder.
For mange er byggeprojekter forbundet med talrige spørgsmål. Hermed kan det være en god idé at bestille ved en netbutik, hvor du tilbydes tips og tricks til valg af luftrenser.
Det er naturligvis ekstremt afgørende at tjekke, hvorvidt den vare du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Hvis ikke kan du tjekke de andre.
Flere byggemarkeder fremviser et stort sortiment af varer, og andre specialiserer sig i en enkelt varetype. Du bør tænke på om det er vigtigt for dig at have mange produkter at vælge i blandt, udover blot luftrenser.
Du skal have fokus på hvilke handelsbetingelser webshoppen udsteder når du bestiller online, så du kan undgå problemer med bl.a. reklamationer. Derfor bør du tjekke netbutikkens regler.
Du vil finde variationer i salgspriserne på billige luftrenser fra netbutik til netbutik. En del vil have billige priser, imens nogle satser på faglig rådgivning. Du må beslutte hvad der betyder mest for dig.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er udbredte og kendte virksomheder, som kan give en tryghedsfornemmelse når man skal købe online. Det vil nogle se som fordelagtigt.
De store byggekæder forhandler produkter fra diverse nichebutikker, og så kan du handle fra et bredt udvalg af luftrenser online.
De velkendte byggekæder er fysisk til stede i de større byer, og på grund af det har flertallet tilbuddet om at handle online og køre produkterne selv. Dermed kan man blive fri for fragtomkostningen, samt ovenikøbet få varerne med det samme.

Nichewebshop

Størsteparten af nicheforhandlere er små familiefirmaer, der tit er danske, eventuelt sågar fra dit lokalområde. Dem bidrager du til idet du bestiller luftrenser online hos dem.
De fleste nichebutikker på internettet er producenter af produkterne der kan købes i de store byggekæder. Idet du køber direkte hos nichebutikkerne online kan du forvente at få ekstra gode tilbud.
Størstedelen af nichebutikker på internettet har en stor passion for de varer de sælger online, da de kun sælger disse varer. Derigennem vil du modtage en høj grad af informativ assistance fra nogle med specialistviden i lige præcis luftrenser.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

Davidsen begyndte i 1944, og beskæftiger nu omtrent 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 9 varehuse. Davidsen er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

luftrenser silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og udgøres nu af cirka 1.000 personer i virksomhedens 41 byggecentre. Silvan har fokus på gode tilbud til private, og afsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og beskæftiger nu i nærheden af 100 medarbejdere i virksomhedens 6 butikker. 10-4 fokuserer på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og udgøres i dag af flere end 2.000 personer i selskabets 72 byggecentre. Stark fokuserer på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for ca. 7 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.300 ansatte i selskabets 56 butikker. Bygma har specialiseret sig i salg til professionelle, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

luftrenser jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og lønner i dag mere end 2.100 personer i firmaets 122 varehuse. Jem og Fix er specialiseret i gode tilbud til private, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og udgøres nu af omtrent 500 ansatte i byggemarkedets 9 butikker. Johannes Fog har sit primære fokus på salg til private, og omsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

luftrenser bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og beskæftiger nu omkring 1.000 mennesker i deres 17 butikker. Bauhaus tilstræber at sælge til private, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

luftrenser harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.000 personer i firmaets 33 byggecentre. Harald Nyborg er specialiseret i salg til private, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og omfatter i dag omtrent 2.000 ansatte i forretningens 104 byggecentre. XL-Byg sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1For opgaver udenfor har vejret en essentiel rolle. På grund af dette må du ofte tage notits af vejrvarslen i den tid der er op til byggeprojektet, så du ikke kommer til at opleve at det mod forventning går i gang med at piske ned når du lige vil i gang med det svære byggeprojekt.
2Der kommer som regel uforudsigelige vanskeligheder når det handler om omfangsrige opgaver, og altså vurderes det vigtigt at der afsættes nok plads i agendaen, som bidrager til at man føler sig overbevist om at man ikke kommer i tidsmangel.
3Måske det burdes overvejes hvorvidt byggeriet kan klares alene, eller du burde investere i professionel hjælp til områder af projektet. Såfremt du fremskaffer professionel assistance vil det ofte være fornuftigt at hente uforpligtende tilbud fra en håndfuld virksomheder.
4Godt forarbejde vil altid være vejen til et uproblematisk forløb med din byggeproces. Du anbefales at udarbejde en velovervejet dagsorden, som dikterer hvilke arbejdsopgaver du planlægger at løse på hvilken dag, med en tilhørende rækkefølge. Forsøg at være skarp når du nedskriver din køreplan.
5Det er meningsfuldt at nedskrive et budget for dit projekt, så du har styr på penge-delen af det. Det kan være sundt at notere hver eneste udgift, hvorefter man kan undersøge ens købspris for dem slavisk.
6Du har adgang til utrolig mange instruktioner og videoer via internettet hvorfra du kan få tips og tricks. I særlig grad YouTube er kilde til enorme mængder udbytterig oplysning, især ifald du bruger engelske søgeord.
7Forud for at du iværksætter arbejdet kan det være ganske centralt at have styr på, at det du vil bygge er inden for lovens rammer. Med udgangspunkt i din boligtype vil der gælde diverse love som beskriver, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke er lovligt.
8Man må aldrig stå uden det nødvendige arbejdsredskaber. Jævnligt kan det vise sig betydningsfuldt at du har værktøjet parat idet du iværksætter byggeprojektet. Det er derudover fordelagtigt at påregne de medfølgende omkostninger i din økonomi.
9I nogle tilfælde kan man indhente offentlig støtte til gør-det-selv projekter. Det bliver givet forudsat at byggeprojektet er positivt for miljøet. At få tilbud om støtte forudsætter med andre ord at projektet påvirker naturen.
10Det kan være nyttigt at søge en hjælpende hånd til projektet, hovedsageligt såfremt det er vigtige arbejdsopgaver. Omfattende ting gør krav på flere folk. I øvrigt vil det blive mere produktivt og mere interessant når man er flere til at løse opgaven.
11Du bør ikke negligere dit eget helbred, så glem ej arbejdstøj såsom sikkerhedshjelm der sikrer dig med henblik på mulige ulykker. Det er yderst relevant med fokus på dit velbefindende i dit byggeprojekt, i særdeleshed når du ikke skaffer hjælp fra en fagmand.
12Det er essentielt at have alle bygningsmaterialer klar til brug forinden du går til værks med dit arbejde. Du har fordel af at sammensætte en overskuelig liste hvor der bør fremgå hver eneste ting der skal bruges, og dernæst eftergå oversigten, med det formål at du er overbevist om at der ikke er nogen mangler.
De mest folkekære byggekæder
På Trustpilot har Bauhaus.dk en score på 4,3 ud af 5, hvilket selvsagt er fantastisk betryggende. Evalueringen er et gennemsnit af 23.161 kommentarer, hvor ikke mindre end 69 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 8 % har givet 1 stjerne. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som jo er yderst imponerende. Scoren grundlægges af 19.208 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 84 % har givet den højeste karakter, og alene 2 % giver den dårligste rating. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
XL-Byg.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som klart er usædvanligt godt arbejde. Ratingen er baseret på 2.856 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 59 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 9 % kvitterer med 1 stjerne. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, hvilket jo er ekstremt godt arbejde. Vurderingen er baseret på 11.467 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 86 % har givet 5 stjerner, og blot 2 % har givet 1 stjerne. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, som selvfølgelig er ekstremt beundringsværdigt. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 28.109 bedømmelser, hvor intet mindre end 76 % giver toprating, og alene 4 % kvitterer med den dårligste rating. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
Hvilken form for levering er bedst?

En stor portion netshops yder nu et bredt udvalg af billige leveringsmåder til luftrenser. En sikker vinder er på nuværende tidspunkt udleveringssteder, som giver dig fleksibiliteten til at hente dine nye varer lige når det passer dig. Fragtformen er altså vældig let, samt typisk tillige den prisbilligste fragtmulighed.

Du kunne omvendt vælge at få varerne sendt til din bopæl eller til adressen på dit arbejde. Metoden er jævnligt et hak mindre billig, men lige så vel temmelig let gængelig for luftrenser online. Den billigste løsning er unægtelig selv at hente ordren, men det står og falder med at du opholder dig nær online forhandlerens byggecenter, eksempelvis Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Silvan.

Leveringstiden på luftrenser er selvfølgelig vældig essentiel når vi absolut skal bruge varen om et øjeblik, så derfor er det bestemt essentielt at du undersøger den anslåede leveringstid for luftrenser. En stor portion online selskaber – herunder Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg – byder på billig dag-til-dag fragt på deres bedst sælgende produkter online, som alligevel beroer på at der bestilles inden et aftalt klokkeslæt, så at de har mulighed for at nå at få varerne skippet afsted inden logistikmedarbejderne tager hjem.

En hel del online outlets sikrer portofri fragt på luftrenser online, men i de fleste tilfælde er det under forudsætning af at man indkøber for en konkret sum. Derudover må du snuppe den mest letkøbte form for fragt, der ofte vil blive at få bragt dine varer til et udleveringssted.

De store webshops udlover afhentning hvor du køber billig luftrenser online men afhenter i byggecenteret. Fx XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4, Silvan, Davidsen, Bygma, Jem og Fix, Stark og Bauhaus. Byggemarkederne frembyder fx afhentning af luftrenser i disse byer:

Gentofte, Herning, Korsør, Rødovre, Valby, Vallensbæk, Værløse, Skanderborg, Brønderslev, Horsens, Frederiksværk, Rudersdal, København, Aalborg, Hillerød, Randers, Dragør, Frederikshavn, Hedensted, Brøndby, Skive, Frederikssund, Slagelse, Greve, Aabenraa, Solrød Strand, Køge, Vanløse, Odder, Middelfart, Haderslev, Viborg, Allerød, Svendborg, Brabrand, Virum, Varde, Sønderborg, Helsingør, Jyllinge, Ishøj, Søborg, Thisted, Kolding, Højbjerg, Hedehusene, Ølstykke, Brønshøj, Hørsholm, Frederiksberg, Stenløse, Lillerød, Nakskov, Kalundborg, Hjørring, Taastrup, Åbyhøj, Holbæk, Aarhus, Vordingborg, Lystrup, Vejle, Albertslund, Esbjerg, Nørresundby, Kokkedal, Herlev, Grenaa, Tårnby, Birkerød, Risskov, Haslev, Gladsaxe, Hobro, Holstebro, Struer, Glostrup, Odense, Rønne, Hvidovre, Ballerup, Ikast, Fredericia, Charlottenlund, Nykøbing Falster, Lyngby, Tilst, Silkeborg, Nyborg, Næstved, Ringsted, Farum, Nærum, og Roskilde, .

Click-and-collect ift. luftrenser er en mulighed i alle regioner af landet: Sjælland (Sydsjælland, Midtsjælland, Falster, Nordsjælland, Amager, Hovedstaden, Bornholm, Vestsjælland, Lolland, Østsjælland), Fyn (Vestfyn, Midtfyn, Østfyn, Nordfyn, Sydfyn) og Jylland (Syddanmark, Nordjylland, Østjylland, Sydjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Vestjylland).

Ses der på data fremstår det klart, at internetbrugere tit søger efter eksempelvis luftrenser online og luftrenser tilbud. Derudover ser vi som regel internet shoppere søge efter blandt andet luftrenser priser, køb luftrenser samt billig luftrenser, plus de store byggekæder som Stark, Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus, XL-Byg, Bygma og Davidsen.

Priser på luftrenser

Det er jo efterhånden i høj grad simpelt for enhver at sammenholde priser på billige luftrenser online på tværs af internet butikker i Danmark, og med det motiv har de fleste online varehuse set sig nødsaget til at nedskære udsalgspriserne på luftrenser markant, og ovenikøbet garantere fragt uden beregning.

Dog kan det trods alt blive gunstigt at analysere forskellige e-handler efter udsalg og tilbud på luftrenser online inden du gennemfører din bestilling, sådan at du er garanteret at opnå den bedste pris. Kig ikke kun hos de store byggekæder som Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus og 10-4.

Man skal blot huske på, at når en netshop afhænder billige luftrenser online til salg for en pris der kan virke utrolig beskeden, kunne det undertiden være et signal om en falsk internet butik. Kortkøb er dog omfattet af en lovbestemmelse, som beskytter kunden overfor uægte butikker på nettet.

Generelt slår vi et slag for kortbestillinger eller mobilbetaling. Som et alternativ bør du udnytte en løsning fra eksempelvis ViaBill, ifald du vil afbetale betalingen af luftrenser over en længere periode. Det foreslåes normalt hos nichefokuserede netbutikker, i modsætning til de velkendte byggemarkeder som for eksempel Stark, Davidsen, Jem og Fix, Bygma, 10-4, Bauhaus, Silvan og Harald Nyborg.

Når vi kigger i tendenserne står det markant, at folk jævnligt efterspørger eksempelvis billig luftrenser og køb luftrenser. Foruden dette oplever man ofte netshoppere kigge efter fx luftrenser priser, luftrenser tilbud og luftrenser online.

Se nærmere på folks evalueringer

Trustpilot bringer dig ganske relevante chancer for at blive klogere på adskillige tidligere forbrugeres omtaler og herved er det prisværdigt, at du verificerer internet virksomhedens omtaler inden du shopper billige luftrenser online.

Facebook bringer dig tilsvarende temmelig ærlige metoder til at få en idé om internet shoppens troværdighed. I øvrigt er der en række internet forretninger som tilbyder kunderne at udforme en evaluering af virksomhedens service, hvilket tillige burde udnyttes til at få et indblik i hvor glade kunderne er.

Forud for at nogen køber billige luftrenser online hos en e-handler kunne de utvivlsomt kigge på e-butikkens betingelser, det er dog i mange tilfælde ikke særlig interessant, særligt hos de gængse byggecentre som Davidsen, Bauhaus, Stark, Silvan, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg og 10-4.

Et andet alternativ kunne måske være at kigge om internet butikken er medlem af e-mærket, siden det længe har været en sikring om at e-butikken imødekommer gældende dansk lovgivning, tillige med at butikken nu og da undersøges af eksperter der mestrer reglerne på området.

Dette er desuden en god mulighed for en hjælpende hånd, for så vidt du skulle få vanskeligheder i forbindelse med dit indkøb af luftrenser. Derudover kan det anbefales at man er påpasselig med de elementære betingelser gældende for bestillingen af luftrenser online, fx hvilken returrettighed e-shoppen bruger.

På grund af dette er det ligeledes essesentielt, at man altid bevarer sin kvittering på e-mail, således man fremadrettet kan vidne om købet af luftrenser, ligegyldig om man har bestilt fra Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus, Silvan, Stark, Bygma eller XL-Byg.

Louise G gav 5 stjerner

Hurtig og høflig betjening

Jørgen Sørensen gav 4 stjerner

hurtig og præcis levering

Mette O gav 5 stjerner

Jeg skal love for der er service på…

Hanne C gav 4 stjerner

Udmærket

9 gode råd til køb på nettet
1Det har vist sig at være virkelig enkelt for købere at analysere priser online på billige luftrenser fra forskellige firmaer på nettet, og til gengæld præsterer adskillige forretninger på nettet fragt uden betaling. Dog kan det til hver en tid vise sig gunstigt at granske flere online virksomheder efter tilbud og rabat forinden du køber, således at man er tryg ved at få den laveste pris.
2Generelt går vi ind for at granske hvorvidt online shoppen er verificeret af e-mærket, hvilket skulle være en sikkerhed for at e-shoppen følger de officielle regler, og at e-shoppen løbende føres tilsyn med af fagmænd der er inde i reglementet på området. Før nogen køber billige luftrenser i en webbutik burde man egentlig tage stilling til virksomhedens handelsaftale.
3En hel del online selskaber præsterer levering uden omkostninger på luftrenser, men i reglen påkræves det at der bestilles for en præcis sum. Alternativt kunne du gribe den mindst kostelige mulighed for fragt, der ofte vil blive at få dem til at levere ordren til et udleveringssted. Denne er i mange tilfælde ydermere særligt ligetil. Den mest betalelige fragttype vil dog i de fleste tilfælde være at hente varerne selv.
4Forud for at folk bestiller billige luftrenser i en netshop bør de de facto gennemlæse virksomhedens forretningsaftale, dog er det for det meste et omfattende projekt. Herudover støtter vi at køberen er obs på de mest essentielle retningslinjer i forbindelse med købet af billige luftrenser online, som for eksempel hvilken returneringsret online butikken lover.
5Fragttiden er meget relevant når vi absolut skal bruge pakken lige om lidt, og herved er det jo aktuelt at du efterser leveringstiden for luftrenser. De fleste internet handler giver billig 1 dags levering på deres primære produkter, som dog afhænger af at bestillingen placeres forud for et fastslået klokkeslæt.
6Trustpilot genererer nogenlunde habile muligheder for at vurdere en hel del tidligere forbrugeres iagttagelser og derved er det at foretrække, at du verificerer e-firmaets kritik forinden du bestiller billige luftrenser online. Facebook yder for øvrigt temmelig fordelagtige genveje til at få indsigt i internet firmaets pålidelighed.
7Den prisbilligste fragtmetode vil altid være at hente produkterne selv, hvilket dog forudsætter at du fysisk befinder dig i kort afstand af internet firmaets lager. Den leveringsmodel kan i nogle tilfælde være ret så udslagsgivende når vi har behov for luftrenser om få sekunder. Alternativt så garanterer visse internet handler levering uden gebyr, men undertiden er det forbeholdt når du shopper for en bestemt pris.
8Vi anbefaler kortkøb eller betalinger med mobilen. Shopping med kort er omsluttet af en regel, hvilket støtter dig som køber overfor uærlige e-forretninger. Alternativt bør du vælge en afdragsordning fra eksempelvis ViaBill, ifald du har til hensigt at honorere prisen over et længere tidsrum.
9Flere online shops giver heldigvis et bredt udvalg af billige leveringstyper til luftrenser. Den mest anvendte er i øjeblikket udleveringssteder, som gør at du kan hente dine nye produkter når du har lyst. Fragtmetoden er jo vældig smart, samt tit også den mest betalelige fragttype.