Suprabeam Q7 Defend Lommelygte
999 kr.
Læs mere
Garrity Stavlygte 2stk - 18 Lumen Med 2xAA Til 2xd Grøn
40 kr.
Læs mere
Led Lenser L5 *box* 7005 - Polycarbonat
289 kr.
Læs mere
Varta Lommelygte Easy - Day Light LED 2xAA
70 kr.
Læs mere
Led Lenser V2 Step-up - Med Fokusering 7574
299 kr.
Læs mere
Suprabeam Q3 lommelygte kompakt
599 kr.
Læs mere
Millarco Pandelampe
50 kr.
Læs mere
Suprabeam Q2 lommelygte
499 kr.
Læs mere
Led Lenser Lommelygte - Space-lite Ufo 7624 Hvid Led
139 kr.
Læs mere
Suprabean V4Pro genopladelig pandelampe
1.649 kr.
Læs mere
Led Lenser L7 *box* - Polycarbonat
399 kr.
Læs mere
Suprabeam V3Air Pandelygte
549 kr.
Læs mere
Suprabeam V3Pro pandelampe genopladelig
1.399 kr.
Læs mere
Millarco Lommelygte LED
30 kr.
Læs mere
Suprabeam Q1 mini penlygte
349 kr.
Læs mere
Suprabeam Q7XR Lommelygte
1.999 kr.
Læs mere
Suprabeam V3Air pandelygte genopladelig
799 kr.
Læs mere
Stavlygte - Duracell Flashlight Tough Multi-PRO MLT 40x148x245MM 2C
90 kr.
Læs mere
Millarco Pandelampe LED
40 kr.
Læs mere
Varta Arbejdslampe Power - 3W LED
159 kr.
Læs mere
Suprabeam Q3 classic lommelygte
499 kr.
Læs mere
Suprabeam V3Pro Pandelampe
699 kr.
Læs mere
Suprabean Q1 penlygte
399 kr.
Læs mere
Suprabeam Q3Defend lommelygte
799 kr.
Læs mere
Varta Lommelygte Power - Day Light LED 2xD
109 kr.
Læs mere
Led Lenser L6 *box* - Polycarbonat
349 kr.
Læs mere
Suprabeam Q4XR genopladelig lommelygte
1.549 kr.
Læs mere
Varta Stavlygte Professionel - High Optics -3W LED 3xAAA
299 kr.
Læs mere
Varta Pandelampe Power - Day Light LED 3xAAA
119 kr.
Læs mere
Suprabeam Q1 prime Lommelygte
199 kr.
Læs mere
Stavlygte - Duracell Flashlight Voyager Classic CL-1
35 kr.
Læs mere
Varta Stavlygte Professionel - High Optics -4W LED 3xD
399 kr.
Læs mere
Varta Lommelygte Easy - Day Light Mini LED 1xAAA
30 kr.
Læs mere
Suprabeam Q7 compact Lommelygte
799 kr.
Læs mere
Varta Stavlygte Professionel - Indestructible -1W LED 2xAA
249 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggekæder præsterer et bredt produktudvalg, og øvrige har fokus på en specifik gruppe af vare. Du skal vide hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have mange varetyper at vælge i mellem, udover bare lommelygte.
Du vil finde forskellighed i udsalgspriserne på billige lommelygte alt efter hvor du handler online. En del giver billige priser, og andre har fokus på faglig sparring. Du bør overveje hvad der for dig er det vigtigste.
Hvis du har brug for varerne hurtigt eller bare ønsker at spare fragten, så kan du med fordel hente produkterne på eget initiativ. Dette er i høj grad et alternativ hos de store byggemarkeder.
Du bør vide hvilke handelsbetingelser webshoppen udsteder når du bestiller online, så du undgår problemer med bl.a. returret. Af den grund bør man læse webshoppens betingelser.
For en del er et byggeprojekt ens betydende med massevis af spørgsmål. Hermed vil du med fordel kunne vælge en online byggeshop, hvor du bliver tilbudt information omkring lommelygte.
Det er naturligvis super relevant at vide, hvorvidt de varer du vil købe online overhovedet er tilgængelig i byggecenteret. Hvis ikke kan du være nødt til at lede andre steder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er etablerede og landskendte firmaer, som bidrager til en tryghedsfornemmelse til dig som køber online. Det er noget nogle vil se som en fordel.
De kendte byggekæder er fysisk til stede overalt i landet, og dermed har flertallet tilbuddet om at handle online og fragte produkterne personligt. I kraft af det har du chancen for at undgå leveringsgebyret, og sågar skaffe varerne hurtigere.
De kendte byggecentre tilbyder produkter fra alle mulige producenter, hvilket giver dig mulighed for at bestille fra et bredt sortiment af lommelygte online.

Nichewebshop

Alverdens specialiserede netbutikker ved ekstremt meget om det produktsortiment de har online, da de har skarpt fokus på denne lille niche. Ergo kan du opleve ekstra erfaren service fra ansatte som er specialister i lige præcis lommelygte.
En masse nichespecifikke netbutikker står selv for produktion af de produkterne som du kan finde i byggecentrene. Idet du køber direkte hos nicheforretningerne online er det muligt at få et ekstra godt tilbud.
Diverse nichebutikker på nettet er mindre virksomheder, der tit er danske, eventuelt ovenikøbet fra dit lokalområde. Disse har du mulighed for at hjælpe idet du køber lommelygte online fra deres webshop.
Danmarks største byggecentre
lommelygte harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og udgøres nu af over 2.000 personer i selskabets 33 varehuse. Harald Nyborg har specialiseret sig i salg til private, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og styres dagligt af omtrent 100 medarbejdere i de 6 butikker. 10-4 har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for omkring 500 millioner kroner.

lommelygte bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og lønner i dag omkring 1.000 personer i de 17 byggecentre. Bauhaus har fokus på gode tilbud til private, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og styres dagligt af ca. 2.000 kollegaer i kædens 72 butikker. Stark har fokus på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 7 milliarder kroner.

lommelygte silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og udgøres nu af cirka 1.000 mennesker i forretningens 41 byggecentre. Silvan fokuserer på salg til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og er nu arbejdsplads for flere end 500 ansatte i forretningens 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer primært på salg til private, og omsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

lommelygte jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og beskæftiger nu omkring 2.100 medarbejdere i forretningens 122 varehuse. Jem og Fix specialiserer sig i at sælge til private, og sælger årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og styres dagligt af omkring 2.000 ansatte i de 104 varehuse. XL-Byg sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og omfatter i dag flere end 2.300 medarbejdere i kædens 56 varehuse. Bygma sætter ind på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og er i dag arbejdsgiver for ca. 1.000 personer i firmaets 9 byggecentre. Davidsen tilstræber at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Du skal aldrig gå på kompromis med din sikkerhed, så glem ej beklædning såsom hjelm og sko som hjælper dig overfor mulige ulykker. Det er vigtigt at du husker dit velbefindende i byggeprocessen, navnlig ifald du ikke har hjælp fra en professionel.
2Det kan vise sig at være godt at søge hjælp til byggearbejdet, specielt når det er vigtige projekter. Nogle ombygninger behøver flere personer. Dertil bør det være hurtigere og sjovere når man er flere om det.
3Godt forarbejde vil være metoden til at komme i mål med din byggeproces. Du må lave en gennemarbejdet strategi, der dikterer hvilke arbejdsopgaver der skal udføres på hvilket tidspunkt, og som ligeledes indeholder en prioriteringsliste. Det anbefales at være konkret i udarbejdelsen af oversigten.
4Der ligger vældig mange hjælpeartikler og videoer på internettet som kan hjælpe dig. Navnligt YouTube tilbyder dig betydelige mængder konstruktiv info, især forudsat at du benytter den engelske version.
5Ved udendørs byggeprojekter har vejrsituationen en essentiel rolle. På grund af dette skal du med jævne mellemrum tage et kig på udsigten ift. vejret i den tid der er op til arbejdets start, så det ikke uanmeldt går i gang med at stå ned i stænger i samme sekund som du er gået i gang med det komplicerede byggeprojekt.
6Du bør ikke på noget tidspunkt fattes udstyr. Tit kan det være af stor betydning at have grejet til rådighed akkurat som du indleder byggeprojektet. Du bør huske at medregne omkostningerne hertil i regnskabet for byggeprojektet.
7Måske burde det overvejes om du bør stå med det hele selv, eller du med fordel kan købe assistance fra en fagmand til dele af byggeprocessen. Når du fremskaffer hjælp fra en ekspert kan det være fornuftigt at notere tilbud fra forskellige selskaber.
8I god tid inden at du påbegynder arbejdet kan det være meget meningsfuldt at du sikrer dig, at byggeprojektet overhovedet er inden for lovens rammer. Med udgangspunkt i din bopæl kan der være diverse regler for, hvad der er lovligt, og hvad der er ulovligt.
9Der kommer uden tvivl uventede hovedpiner når det handler om omfangsrige byggeprojekter, og af den grund er det betydningsfuldt at der afsættes passende tid i kalenderen, med formålet om at man kan være tryg ved at have tid nok til det.
10Ofte vil det være af stor betydning at have et udgiftsbudget for dit byggeri, så du følger sig i kontrol med udgifterne. Det bør blive fornuftigt at dokumentere samtlige udgiftsposter, og dernæst gennemgå den billigste pris på dem alle sammen.
11Det kan vise sig værdifuldt at du har de påkrævede materialer klar i god tid før du iværksætter din byggeproces. Du kan med fordel forfatte en overskuelig oversigt indeholdende alt der er nødvendige, og dernæst eftergå punkterne, med øje for at du kan føle dig overbevist om at du har det hele.
12Det er muligt at få økonomisk støtte til renoveringer. Det får man ifald ombygningen er energi- og miljøvenligt. Af få tilbud om et bidrag kræver dermed at ombygningen har positiv indfyldelse på planeten.
Danskernes favorit byggecentre
Bauhaus.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket uden tvivl er temmelig flot. Karakteren er et gennemsnit af 23.161 bedømmelser, hvoraf imponerende 69 % kvitterer med topkarakter, og blot 8 % giver den dårligste rating. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er enormt imponerende. Karakteren er regnet ud fra 2.856 anbefalinger, hvor ikke mindre end 59 % giver topkarakter, og alene 9 % giver bundkarakter. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har 10-4.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, hvilket vel at mærke er ekstremt imponerende. Scoren er baseret på 19.208 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 84 % har givet den højeste karakter, og alene 2 % har givet 1 stjerne. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Kunderne hos Harald-Nyborg.dk giver dem 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket altså er absolut flot. Ratingen er et gennemsnit af 28.109 meninger, hvoraf hele 76 % har givet maksimum point, og bare 4 % giver dumpekarakter. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, hvilket utvivlsomt er yderst betryggende. Karakteren er baseret på 11.467 bedømmelser, hvor hele 86 % kvitterer med toprating, og alene 2 % har givet den laveste karakter. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Hvilken leveringsversion er smartest?

En del internet webshops frembyder nu om stunder en række forskellige billige fragtformer til lommelygte. En af de mest anvendte er nu til dags levering til en pakkeshop, fordi du på den måde nemt kan hente dine varer når det passer dig bedst. Fragtmetoden er nemlig rigtig enkel, samt ofte ydermere den mest prisbevidste form for fragt.

Du burde ligeledes beslutte dig for at vælge levering til din privatbolig eller ud på din arbejdsplads. Metoden bliver beklageligvis et hak mere pebret, men tillige ekstremt let gængelig ift. lommelygte online. Den billigste fragttype er dog selv at hente varerne, men dette står og falder med at du er nær internet selskabets byggecenter, for eksempel Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg eller Silvan.

Leveringstiden på lommelygte er rigtig relevant ifald man står og skal bruge din ordre lige om lidt, og af den grund er det jo fornuftigt at vi ser det anslåede leveringstidspunkt ved lommelygte. En række internet handler – fx Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg og Jem og Fix – garanterer billig levering efter en enkelt hverdag på deres bedst sælgende varer online, men vær vagtsom da det er betinget af at du bestiller tidligere end et besluttet klokkeslæt, således at de har en chance for at nå at få de nye varer ekspederet forud for at logistikmedarbejderne får fri.

Visse internet forhandlere sikrer levering uden gebyr på lommelygte online, men for det meste er det under betingelse af at der indkøbes for en konkret sum. Derudover skal du beslutte sig for den mest betalelige fragtløsning, som mange gange vil blive at få leveret produkterne til et udleveringssted.

En række netbutikker tildeler afhentning hvor man handler billig lommelygte online og selv henter i byggemarkedet. Eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4, Bauhaus, Bygma, Stark og Davidsen. Byggecentrene giver bl.a. click-and-collect på lommelygte i disse områder:

Lillerød, Greve, Glostrup, Kolding, Herlev, Odense, Fredericia, Køge, Tilst, Thisted, Søborg, Jyllinge, Frederiksberg, Allerød, Hedehusene, Frederikshavn, Risskov, Skanderborg, Helsingør, Solrød Strand, Værløse, Højbjerg, Lystrup, Middelfart, Odder, Vallensbæk, Stenløse, Nærum, Horsens, Sønderborg, Hillerød, Holstebro, Kokkedal, Albertslund, Herning, Ikast, Randers, Charlottenlund, Haslev, Hørsholm, Dragør, Brønderslev, Ishøj, Grenaa, Valby, Virum, Ringsted, Brøndby, Nyborg, Svendborg, Tårnby, Struer, Taastrup, Farum, Hvidovre, Silkeborg, Lyngby, Holbæk, Frederiksværk, Nakskov, Skive, Korsør, Rønne, Brønshøj, Rudersdal, Haderslev, Næstved, Frederikssund, Slagelse, Rødovre, Gladsaxe, Aabenraa, Kalundborg, Roskilde, Vordingborg, Vanløse, Åbyhøj, Hjørring, København, Vejle, Hedensted, Hobro, Ølstykke, Brabrand, Esbjerg, Nørresundby, Viborg, Aalborg, Varde, Birkerød, Nykøbing Falster, Ballerup, Gentofte, og Aarhus, .

Click-and-collect for lommelygte er en mulighed i alle områder af landet: Fyn (Midtfyn, Nordfyn, Sydfyn, Vestfyn, Østfyn), Jylland (Vestjylland, Sydjylland, Østjylland, Nordjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Midtjylland) og Sjælland (Falster, Nordsjælland, Amager, Bornholm, Sydsjælland, Lolland, Midtsjælland, Vestsjælland, Hovedstaden, Østsjælland).

Når vi kigger i data er det tydeligt, at internetbrugere ofte kigger efter fx køb lommelygte og lommelygte priser. Vi ser derudover jævnligt netshoppere efterspørge blandt andet lommelygte online, billig lommelygte og lommelygte tilbud, plus de udbredte byggecentre som XL-Byg, Silvan, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, Stark, Jem og Fix og 10-4.

Priser på lommelygte

Det er efterhånden virkelig bekvemt for købere at analysere priser på billige lommelygte online i blandt diverse internet selskaber, og ergo har massevis af online butikker været presset til at at stampe priserne på lommelygte helt i bund, og ovenikøbet yde levering uden betaling.

Men det kan stadigvæk være lønsomt at tjekke en række e-firmaer efter tilbud på lommelygte online forud for at du handler, således at du er tryg ved at få fat i den skarpeste pris. Kig ikke bare hos de udbredte byggecentre som Jem og Fix, Davidsen, 10-4, XL-Byg, Bauhaus, Bygma, Stark og Silvan.

Du skal ikke desto mindre være så påvagt, at ifald en online webshop afhænder billige lommelygte online på tilbud til en pris som kan ses som overordentlig god, er det i nogle tilfælde være et signal om en fup internet shop. Køb med kort er på den anden side dækket ind under et lovbud, som redder køberen imod bedrageriske e-firmaer.

Generelt foreslår vi kortbestillinger eller MobilePay. Som et alternativ kan du drage fordel af en afbetalingsløsning som fx ViaBill, såfremt du ønsker at afbetale pengene til lommelygte over tid. Det fås ofte i niche netbutikker, i modsætning til de kendte byggecentre som eksempelvis Stark, XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg, 10-4, Silvan, Bauhaus og Davidsen.

Når man kigger i tallene er det tydeligt, at netshoppere ofte leder efter eksempelvis lommelygte priser og lommelygte online. Foruden dette ser vi mange gange internet shoppere søge efter blandt andet lommelygte tilbud, køb lommelygte og billig lommelygte.

Tjek tidligere kunders ratings

Trustpilot genererer ret strålende genveje til at gøre dig bekendt med diverse eksisterende kunders erfaringer og derfor er det klogt, at du gransker internet forretningens kritik forinden du placerer din ordre på billige lommelygte online.

Facebook giver dig tilsvarende sådan set fordelagtige løsninger til at få indtryk af online shoppens kundetilfredshed. Foruden det ser vi en del online forhandlere som gør det muligt at udforme en anmeldelse af virksomhedens service, hvilket ydermere kan bruges til at tage stilling til hvor tilfredse kunderne er.

Før folk handler billige lommelygte online i en internet webshop kunne de altid tyde deres handelsbetingelser, det er dog gerne en omfattende opgave, særligt ved de udbredte byggekæder som Davidsen, Silvan, 10-4, Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma og Stark.

En anden valgmulighed kunne måske være at granske hvorvidt internet butikken er e-mærke godkendt, grundet at det skulle være et kendetegn for at netshoppen lever op til de officielle danske regler, tillige med at e-forretningen undertiden tilses af fagfolk som har meget erfaring med de gældende bestemmelser.

Dette er desuden din chance for opbakning, for så vidt du oplever besvær ved din handel med lommelygte. Yderligere stiller vi forslag om at køberen er vaks omkring de mest vedkommende retningslinjer der indvirker på købet af lommelygte online, for eksempel den returneringsret netbutikken anvender.

Derfor er det i øvrigt relevant, at man når som helst bibeholder ens faktura e-mail, således man i fremtiden vil kunne dokumentere bestillingen af lommelygte, uagtet om man har bestilt ved XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma, Stark, Silvan, Jem og Fix, Davidsen, 10-4 eller Bauhaus.

Helle gav 5 stjerner

Altid PERFEKT.

Mette I gav 4 stjerner

hurtig og præcis levering

Camilla P gav 5 stjerner

Alt fungerede perfekt.

Jesper Jørgensen gav 5 stjerner

Nem og hurtig service til gode priser…

9 tips til køb på nettet
1Generelt foreslår vi kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Køb med betalingskort er dækket ind under en ordning, som skærmer kunden overfor uægte internet foretagender. Som alternativ bør du drage nytte af et afdragstilbud som f.eks. ViaBill, hvis du higer efter at afdrage beløbet i flere bidder.
2Generelt slår vi et slag for at se hvorvidt internet firmaet er e-mærket, eftersom det længe har været et fingerpeg om at e-firmaet forsvarer dansk lovgivning, foruden at e-forhandleren jævnligt tilses af fagfolk der er meget bekendte med de gældende regler. Før nogen handler billige lommelygte i en online webshop bør de på en vis måde tage stilling til e-butikkens handelsvilkår.
3Den billigste leveringsmetode kan ikke modsiges at være selv at hente ordren, som dog står og falder med at du har bopæl med kort afstand til online forhandlerens tilholdssted. Den leveringsudgave er jo super udslagsgivende hvis vi behøver lommelygte straks. Alternativt så præsterer nogle enkelte internet varehuse levering uden omkostninger, men for det meste er det under betingelse af at man aftager for en bestemt pris.
4Det er ret så problemfrit for os alle at finde de laveste priser online på billige lommelygte hos flere online shops, og for det præsterer utallige internet selskaber i Danmark billig fragt. Derfor kan det trods alt være rentabelt at inspicere diverse forhandlere på nettet efter billige priser inden du bestiller, sådan at du ikke er i tvivl om at skaffe sig den mest attraktive pris.
5Trustpilot byder på temmelig sikre chancer for at analysere forskellige aktuelle konsumenters bedømmelser og derfor er det fornuftigt, at du eftersøger internet butikkens ratings inden du bestiller billige lommelygte online. Facebook forærer dig ydermere en lang række relevante løsninger til at få indblik i online webshoppens kundefokus.
6Inden nogen bestiller billige lommelygte hos en internet handler kan de faktisk bese webbutikkens handelsbetingelser, det er dog normalt et omfattende projekt. Herudover er det fornuftigt at man er obs på de primære regler der kan håndhæves i forbindelse med købet af billige lommelygte online, fx hvilken returrettighed webbutikken bruger.
7Enkelte butikker på nettet tilbyder levering uden betaling på lommelygte, men for det meste er det så præmissen at man shopper for en konkret pris. Alternativt burde man gribe den mindst kostelige leveringsmåde, som typisk vil være at få fragtfirmaet til at levere dine varer til et udleveringssted. Den bliver i mange tilfælde ligeledes virkelig let. Den mest billige løsning til levering kan ikke modsiges at være selv at hente varerne.
8Leveringsdygtigheden kan i nogle tilfælde være ultra vital forudsat du mangler din pakke om et øjeblik, og herved er det ret så relevant at vi ser det forventede leveringstidspunkt ved lommelygte. En række e-butikker i Danmark udlover billig 1 hverdags levering på mange af deres varenumre, som dog nødvendiggør at handlen laves inden et fast klokkeslæt.
9Mange online butikker giver til alt held et stort udvalg af billige løsninger til levering til lommelygte. En af favoritterne er lige nu at få afleveret pakken hos en pakkeshop, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente dine produkter når du har lyst. Muligheden er altså usædvanlig ukompliceret, samt ofte ydermere den mest letkøbte fragtmetode.