Dolle Timberlex 20 Lofttrappe
999 kr.
Læs mere
Fakro LWK Lofttrappe Komfort
1.750 kr.
Læs mere
Fakro LWK Lofttrappe Komfort Mini
1.625 kr.
Læs mere
Dolle Columbus Lofttrappe
19.989 kr.
Læs mere
Dolle ClickFix 36 Mini lofttrappe udgået
0 kr.
Læs mere
Dolle ClickFix Thermo Lofttrappe
37.719 kr.
Læs mere
Fakro LWT Lofttrappe Super Energy-60x120
2.500 kr.
Læs mere
Dolle ClickFix 36 Lofttrappe
1.564 kr.
Læs mere
Fakro LSF BD60 Lofttrappe-50x70
5.125 kr.
Læs mere
DOLLE REI45 lofttrappe Forberedt til lås
42.255 kr.
Læs mere
Profile Extra Lofttrappe
2.050 kr.
Læs mere
DOLLE REI45 Brandklassificeret lofttrappe
35.955 kr.
Læs mere
Dolle Clickfix 56 Pro Lofttrappe
18.891 kr.
Læs mere
Fakro LWL Lofttrappe LUX
2.000 kr.
Læs mere
Profile Polar Lofttrappe
2.600 kr.
Læs mere
Dolle GM4 BD60 Lofttrappe
13.007 kr.
Læs mere
Fakro LMF BD120 Lofttrappe-60x120
12.375 kr.
Læs mere
Dolle ClickFix 56 Lofttrappe
16.884 kr.
Læs mere
Fakro LML LUX Lofttrappe
3.750 kr.
Læs mere
Fakro LST Lofttrappe m/saxestige
3.000 kr.
Læs mere
Fakro LMF BD45 Lofttrappe-60x120
4.875 kr.
Læs mere
Fakro LMP 366 Lofttrappe
5.625 kr.
Læs mere
Dolle BD30 Lofttrappe
0 kr.
Læs mere
Dolle Lusso BD60 Lofttrappe
6.077 kr.
Læs mere
Profile Stallux Mini Lofttrappe
2.475 kr.
Læs mere
Fakro LWF BD45 Lofttrappe-55x120
3.750 kr.
Læs mere
Fakro LMK Komfort Lofttrappe
2.000 kr.
Læs mere
Dolle clickFIX 76 Lofttrappe
19.935 kr.
Læs mere
EW 46mm Lofttrappe
3.200 kr.
Læs mere
Dolle ClickFix 36 Mini lofttrappe 60x92,5
1.135 kr.
Læs mere
Profile BD45 Lofttrappe 46 mm-72x122
3.200 kr.
Læs mere
Profile Termo Lofttrappe
1.800 kr.
Læs mere
Fakro LTK Energy Lofttrappe
2.000 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør kende de regler der gør sig gældende når du shopper online, så du kan slippe for udfordringer med eksempelvis returnering. Af den grund skal man læse webshoppens handelsbetingelser.
Nogle byggemarkeder sælger et bredt sortiment, og nogle specialiserer sig i en enkelt gruppe af vare. Du skal vide hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har adskillige varer at vælge fra, foruden bare lofttrappe.
Hvis du står og skal bruge dine byggematerialer hurtigst muligt eller bare gerne vil spare leveringsomkostningen, så kan du tænke over at køre materialerne på eget initiativ. Dette er i særdeleshed en mulighed ved de udbredte byggekæder.
For en del er byggeprojekter lig med stribevis af spørgsmål. Derfor kan du have fordel af at bestille ved et online byggemarked, hvor du får sparring og vejledning omkring lofttrappe.
Der findes forskelle i prisen på billige lofttrappe hos de forskellige online byggekæder. Nogle vil have billige priser, hvorimod nogle fokuserer på et højt serviceniveau. Du må gøre dig tanker om hvad du helst vil have.
Det er naturligvis meget afgørende at vide, hvorvidt den vare du er på udkig efter online faktisk er på lager hos byggekæden. Ellers må du kigge andetsteds.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er populære og anerkendte butikker, som medvirker til øget troværdighed i forbindelse med dit køb online. Dette vil nogle se fordele ved.
De kendte byggekæder finder du i store dele af landet, og derved har flertallet chancen for at handle online og køre produkterne personligt. Derigennem er der mulighed for at undgå leveringsomkostningen, samt ovenikøbet få fat i produkterne nu og her.
De velkendte byggemarkeder sælger varer fra mange nicheshops, med det formål at du så kan shoppe fra et stort sortiment af lofttrappe online.

Nichewebshop

Mange nichefokuserede webshops er eksperter i det produktudvalg de har online, da de ikke sælger andet. Af den grund kan du modtage endnu mere nyttig service fra ansatte som er eksperter i netop lofttrappe.
Størsteparten af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er mindre virksomheder, der typisk er danske, muligvis ovenikøbet lokalt i dit område. Disse hjælper du idet du køber lofttrappe online hos dem.
Majoriteten af webshops som fokuserer på en enkelt niche er producenter af produkterne som de store byggemarkeder sælger. Ved at købe direkte igennem nichebutikkerne online kan du få gode tilbud.
Danmarks største byggecentre

Stark blev grundlagt i 1896, og beskæftiger i dag ca. 2.000 medarbejdere i virksomhedens 72 butikker. Stark sætter ind på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 100 kollegaer i virksomhedens 6 varehuse. 10-4 har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 500 millioner kroner.

lofttrappe bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og lønner i dag omtrent 1.000 ansatte i de 17 varehuse. Bauhaus har sit primære fokus på billige priser til private, og omsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og beskæftiger nu omkring 2.300 medarbejdere i forretningens 56 byggecentre. Bygma fokuserer primært på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og er nu arbejdsplads for flere end 1.000 medarbejdere i forretningens 9 varehuse. Davidsen har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

lofttrappe jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og beskæftiger nu i omegn af 2.100 kollegaer i byggemarkedets 122 butikker. Jem og Fix har fokus på salg til private, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og beskæftiger nu over 2.000 kollegaer i kædens 104 butikker. XL-Byg fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

lofttrappe harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og er nu arbejdsplads for mere end 2.000 medarbejdere i deres 33 varehuse. Harald Nyborg sætter ind på salg til private, og sælger årligt for cirka 5 milliarder kroner.

lofttrappe silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og styres dagligt af flere end 1.000 personer i byggemarkedets 41 butikker. Silvan har sit primære fokus på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og er i dag arbejdsgiver for mere end 500 ansatte i virksomhedens 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

12 tips til dit byggeri
1Du bør unden ingen omstændigheder se bort fra dit velbefindende, så husk sikkerhedstøj herunder hjelm og sko som beskytter dig overfor hændelige ulykker. Det er yderst relevant med fokus på dit eget helbred i byggeprojektet, i særdeleshed hvis du ikke køber professionel assistance.
2Det kan vise sig nødvendigt at få hjælp til byggeprocessen, specielt hvis det er væsentlige byggeprojekter. Krævende byggerier skal gerne udføres af flere personer. Dertil må det være mere produktivt og mere socialt at være flere om det.
3Forberedelse vil altid være vejen til et uproblematisk forløb med dit arbejde. Du skal nedskrive en strømlinet agenda, som fortæller hvilke opgaver der skal laves hvornår, som også inkluderer en numerisk orden. Det anbefales at være skarp når du laver din agenda.
4I god tid inden at du iværksætter dit byggeprojekt må det være usandsynligt fornuftigt med en forsikring om, at det du vil lave ikke er ulovligt. Med udgangspunkt i hvor du bor vil der gælde mange retningslinjer for, hvad du må, samt hvad der er ulovligt.
5Potentielt kan det vise sig essentielt at have de presserende bygningsmaterialer klar til brug forud for at du starter eksekveringen. Du har fordel af at lave en enkel note som indeholder alt hvad der bliver brug for, og derefter gennemgå oversigten, hvormed du kan føle dig tryg ved at du har husket alt.
6Man vil under ingen omstændigheder undvære grej. Ofte kan det vise sig smart at du har det til rådighed når du igangsætter arbejdet. Derudover er det vigtigt at tage højde for disse omkostninger i byggeriets budget.
7Du kan tænke over hvorvidt du selv kan lave helt projektet, eller du hellere burde købe hjælp fra en professionel til opstarten af det. Forudsat at du sikrer dig professionel assistance vil det ofte være fordelagtigt at notere prisoverslag fra diverse håndværkere.
8Du har adgang til mange forskellige hjælpeartikler og videoer fra alverdens hjemmesider som kan give dig inspiration. Navnligt YouTube tilbyder dig enorme mængder anvendelig information, ikke mindst såfremt man leder på engelsk.
9Ofte vil det vise sig vigtigt at lave en budgetoversigt for arbejdet, så man har kontrol over udgifterne. Det kan være en fordel at nedskrive hver eneste udgift, hvorefter man kunne undersøge udgiften ved dem én og én.
10For udendørs byggeprojekter kan vejret få stor betydning. Derfor skal du tit se vejrvarslen i dagene op til byggeprocessen, så du slipper for at det ud af det blå begynder at piske ned når du lige er startet på det avancerede projekt.
11Der kommer typisk pludselige hovedpiner i tilfælde med større opgaver, og ergo er det afgørende at man afsætter tilstrækkelig tid i agendaen, som er vigtigt for at man kan være overbevist om at kunne få det færdiggjort.
12Man kan få offentlig støtte til byggeprojekter. Det ydes hvis byggeprojektet gør en forskel for miljøet. Af få tilbud om et bidrag forudsætter med andre ord at byggeriet gør en positiv forskel for planeten.
De mest folkekære byggecentre
Bauhaus.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, hvilket klart er ret så betryggende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 23.161 meninger, hvor intet mindre end 69 % giver 5 stjerner, og kun 8 % giver dumpekarakter. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, som selvfølgelig er virkelig overlegent. Bedømmelsen er et gennemsnit af 2.856 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 59 % kvitterer med toprating, og kun 9 % har givet den dårligste rating. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk scorer 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er virkelig beundringsværdigt. Karakteren tager udgangspunkt i 28.109 bedømmelser, hvor intet mindre end 76 % har givet toprating, og blot 4 % giver 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, som altså er meget beundringsværdigt. Scoren er baseret på 11.467 ratings, hvoraf imponerende 86 % giver maksimum point, og blot 2 % giver bundkarakter. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, hvilket naturligvis er ret så godt arbejde. Bedømmelsen er regnet ud fra 19.208 anbefalinger, hvoraf hele 84 % giver topkarakter, og kun 2 % kvitterer med den laveste karakter. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken leveringstype er bedst?

En række forretninger på nettet frembyder nu om dage en række forskellige billige leveringstyper til lofttrappe. En der er meget anvendt er nu til dags at få afleveret pakken hos en pakkeshop, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente din pakke lige når det passer dig. Leveringsmetoden er jo vældig bekvem, samt tit også den mindst kostelige metode til levering.

Du bør ligeledes foretrække at bestille varerne til levering hjem til dig privat eller ud til din arbejdsplads. Leveringsformen viser sig jævnligt en tand mere bekostelig, men også ekstremt uproblematisk ift. lofttrappe online. Den mest betalelige fragtmulighed vil dog altid vise sig at være selv at hente produkterne, hvilket dog nødvendiggør at du befinder dig i kort afstand af online shoppens butikker, eksempelvis Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan eller Bauhaus.

Leveringsdygtigheden på lofttrappe kan være vældig essentiel ifald man behøver dine nye produkter nu og her, og derfor er det ganske meningsfuldt at vi studerer det anslåede leveringstidspunkt ved lofttrappe. En masse forhandlere på nettet – fx Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan og Jem og Fix – tilsiger billig dag-til-dag levering på mange af butikkens varenumre online, men vær opmærksom på at det er påkrævet at ordren indsendes forinden et fast tidspunkt, således at de har en chance for at nå at få ordren skippet afsted forud for at logistikmedarbejderne har fri.

Visse forhandlere på nettet præsterer levering uden gebyr på lofttrappe online, men tit er det så præmissen at du køber for et konkret beløb. Desuden burde man udvælge den mest letkøbte leveringstype, der mange gange vil være at få fragtmanden til at levere produkterne til en pakkeshop.

Temmelig mange netshops udlover click-and-collect hvor du køber billig lofttrappe derhjemme men afhenter i butikken. Fx Stark, Jem og Fix, Davidsen, 10-4, Bygma, Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg og XL-Byg. De frembyder fx click-and-collect på lofttrappe i følgende områder:

Frederiksberg, Aalborg, Dragør, Frederikssund, Kalundborg, Albertslund, Charlottenlund, Højbjerg, Fredericia, Aabenraa, Risskov, Vallensbæk, Nærum, Roskilde, Hvidovre, Lillerød, Nakskov, Esbjerg, Værløse, Solrød Strand, Gentofte, Hillerød, Odder, Helsingør, Vordingborg, Herning, Virum, Valby, Brabrand, Taastrup, Åbyhøj, Hedehusene, Ringsted, Hobro, Sønderborg, Jyllinge, Hedensted, Ikast, Holbæk, Rødovre, Hjørring, Vanløse, Svendborg, Hørsholm, Kolding, Gladsaxe, Næstved, Frederiksværk, Struer, Vejle, Glostrup, Nørresundby, Stenløse, Tårnby, Nyborg, Thisted, Greve, Ølstykke, Randers, Kokkedal, Skanderborg, Tilst, Brønshøj, Silkeborg, Holstebro, Ballerup, København, Frederikshavn, Grenaa, Skive, Herlev, Søborg, Haslev, Middelfart, Korsør, Lyngby, Birkerød, Lystrup, Aarhus, Brøndby, Viborg, Horsens, Rønne, Farum, Odense, Rudersdal, Køge, Brønderslev, Nykøbing Falster, Varde, Slagelse, Ishøj, Allerød, og Haderslev, .

Click-and-collect ift. lofttrappe er tilgængeligt i samtlige dele af landet: Jylland (Midtjylland, Nordjylland, Vestjylland, Sydjylland, Syddanmark, Østjylland, Sønderjylland), Fyn (Vestfyn, Østfyn, Sydfyn, Nordfyn, Midtfyn) og Sjælland (Hovedstaden, Nordsjælland, Sydsjælland, Bornholm, Midtsjælland, Lolland, Østsjælland, Falster, Amager, Vestsjælland).

Når der ses på søgedata er det klart, at internet shoppere tit søger efter eksempelvis lofttrappe priser og lofttrappe online. Man ser desuden tit folk lede efter eksempelvis lofttrappe tilbud, køb lofttrappe samt billig lofttrappe, foruden de udbredte byggecentre som Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4, Bygma, Davidsen, XL-Byg, Silvan, Jem og Fix og Stark.

Få den bedste pris på lofttrappe

Det er jo ret let for enhver at analysere priser på billige lofttrappe online fra flere webbutikker, og følgelig har langt de fleste online webshops ikke kunne slippe for at formindske priserne på lofttrappe betydeligt, og i øvrigt tilbyde billig fragt.

Det kan stadigvæk vise sig tiden værd at tjekke nogle få e-handler efter rabatter og tilbud på lofttrappe online forinden du gennemfører din handel, så du er skudsikker på at modtage den bedste pris. Se ikke bare på de store byggecentre som Silvan, Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen og Stark.

Du bør imidlertid være opmærksom på, at i tilfælde af at en internet webshop udbyder billige lofttrappe online til salg for en pris der virker hamrende gunstig, er det undertiden være et faresignal om en falsk online shop. Shopping med kort er imidlertid omfavnet af Indsigelsesordningen, hvilket passer på kunden overfor uoprigtige e-butikker.

Vi går generelt ind for shopping med kort eller mobilbetaling. Som et alternativ burde du drage fordel af en løsning fra f.eks. ViaBill, når du gerne vil dække pengene til lofttrappe over tid. Det foreslåes typisk i nichefokuserede netbutikker, i modsætning til de gængse byggemarkeder som fx Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, Stark, 10-4, Davidsen og Silvan.

Når vi kigger i tendenserne fremstår det klart, at netshoppere jævnligt kigger efter eksempelvis lofttrappe tilbud og billig lofttrappe. Foruden dette ser vi som regel netshoppere lede efter eksempelvis lofttrappe priser, lofttrappe online og køb lofttrappe.

Tjek folks anmeldelser

Trustpilot frembyder flere habile chancer for at vurdere en lang række nuværende kunders anmeldelser og af den grund kan det anbefales, at du besigtiger internet shoppens vurderinger inden du lægger din bestilling på billige lofttrappe online.

Facebook yder lignende fuldstændig habile chancer for at få indblik i internet forhandlerens kundetilfredshed. I øvrigt møder vi en del online forretninger hvor folk kan forfatte en kritik af ordreforløbet, hvilket lige så vel burde tages i brug til afvejning af hvor tilfredse kunderne er.

Forud for at nogen handler billige lofttrappe online i en internet webshop bør man ideelt set gennemse forhandlerens forretningsvilkår, men det er bare et tidskrævende projekt, specielt på de udbredte byggemarkeder som Bygma, Silvan, Jem og Fix, XL-Byg, Stark, Bauhaus, Davidsen, 10-4 og Harald Nyborg.

En anden valgmulighed kunne være at kontrollere om internet forhandleren er godkendt af e-mærket, som skulle være et tegn på at internet butikken respekterer de danske retningslinjer, og at online forhandleren nu og da ses til af sagkyndige som mestrer reglerne.

Desuden får du genvej til hjælpende service, når du skulle få problemer som følge af dit indkøb af lofttrappe. Tilsvarende slår vi et slag for at kunden er på vagt for de grundlæggende reglementer der kan have indvirkning på købet af lofttrappe online, som fx den ombytningsret virksomheden bruger.

På grund af dette er det desuden vigtigt, at man permanent gemmer ens ordrekvittering, således man altid kan bevidne sin bestilling af lofttrappe, uagtet om man har købt ved Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen, 10-4, Silvan, Stark, Bauhaus eller Bygma.

Hans Jørgensen gav 5 stjerner

Altid en fornøjelse

Christian gav 4 stjerner

Stjerneklar service!

Bente Rasmussen gav 5 stjerner

Hurtig levering godt gået

Lene Jørgensen gav 5 stjerner

Nemt køb

9 tips til online indkøb
1En hel del online varehuse garanterer levering uden betaling på lofttrappe, men i de fleste tilfælde er det påkrævet at der købes for en bestemt sum. Derudover skulle du udvælge den prisbilligste fragtmetode, der i mange tilfælde vil være at få fragtfirmaet til at levere dine varer til et udleveringssted. Fragtmuligheden er desværre samtidig særdeles let. Den mest billige løsning til levering vil dog altid vise sig at være at du selv henter pakken.
2Forinden folk handler billige lofttrappe i en butik på nettet behøver de i virkeligheden løbe igennem netshoppens vilkår, men det er tit ikke super interessant. Herudover støtter vi at køberen er påpasselig med de mest relevante vedtægter der kan spille ind i forbindelse med handlen med billige lofttrappe online, som eksempelvis hvilken bytteret online webshoppen anvender.
3Generelt går vi ind for shopping med kort eller mobilbetaling. Køb med betalingskort er omsluttet af et lovbud, som redder os overfor uoprigtige online butikker. Som et alternativ kunne du drage nytte af en billig afdragsordning fra for eksempel ViaBill, hvis du gerne vil finansiere prisen af flere omgange.
4Vi tilråder at se hvorvidt internet butikken er medlem af e-mærket, grundet at det ofte er en garanti for at online webshoppen efterlever de officielle regler, udover at internet virksomheden ofte overvåges af sagkyndige som har nøje kendskab til reglementet på området. Inden nogen shopper billige lofttrappe i en e-forretning kan man egentlig se på netshoppens forretningsvilkår.
5Den billigste leveringsløsning er utvivlsomt at hente varerne selv, hvilket afhænger af at du opholder dig med kort afstand til netshoppens bopæl. Den løsning til levering kan vise sig at være meget væsentlig når man har brug for lofttrappe omgående. Alternativt så tilbyder nogle få online selskaber gratis fragt, men typisk er det kun gældende hvis man indkøber for et bestemt beløb.
6Antal dages levering er usædvanlig relevant ifald vi har brug for din pakke inden for kort tid, og herved er det forholdsvis klogt at du efterser den forventede leveringsdato på lofttrappe. En stor portion internet butikker lover billig 1 hverdags levering på en række af deres varenumre, som imidlertid beroer på at transaktionen realiseres forud for et nøjagtigt klokkeslæt.
7Trustpilot forærer dig ultra fordelagtige løsninger til at finde ud af adskillige andre forbrugeres erfaringer og på grund af dette rekommanderer vi, at du undersøger e-butikkens kritik inden du shopper billige lofttrappe online. Facebook præsterer for øvrigt en del relevante genveje til at få indtryk af internet selskabets popularitet.
8Det har vist sig at være særdeles hensigtsmæssigt for os alle at lave prissammenligning online på billige lofttrappe i blandt diverse internet butikker i Danmark, og med det motiv præsterer de fleste netbutikker gratis levering. Dog kan det imidlertid være lukrativt at analysere et par online selskaber efter billige priser inden du gennemfører din bestilling, så du er usvigeligt sikker på at få den laveste pris.
9Masser af online forretninger udlover nu om stunder et stort udvalg af billige muligheder for levering til lofttrappe. En af de mest anvendte er p.t. pakkeshoppen, så du selv kan hente produkterne når det passer dig. Leveringstypen er nemlig vældig overkommelig, og typisk desuden den billigste leveringsform.