Bernardo Løftevogn til tønde RHW 1000
8.082 kr.
Læs mere
Bernardo Løftevogn til tønde RHW 500
6.750 kr.
Læs mere
Bernardo Løftevogn med tilt HHK 800 RL
13.013 kr.
Læs mere
Bernardo Løftevogn til tønde RHW 1500
9.666 kr.
Læs mere
Bernardo Løftevogn til tønde RHW 700
7.575 kr.
Læs mere
Bernardo Løftevogn med tilt HHK 1000
14.250 kr.
Læs mere
LB500E - Løftevogn, elektrisk - 500 kg.
13.744 kr.
Læs mere
LBH300E - Løftevogn, elektrisk, dobb. saks - 300 kg.
16.244 kr.
Læs mere
LBH350 - Løftevogn - 350 kg. - dobb. saks
6.369 kr.
Læs mere
LB300 - Løftevogn - 300 kg.
5.119 kr.
Læs mere
LBH800E - Løftevogn, elektrisk, dobb. saks - 800 kg.
17.494 kr.
Læs mere
LB500 - Løftevogn - 500 kg.
5.494 kr.
Læs mere
LB150 - Løftevogn - 150 kg.
3.244 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal kende de retningslinjer butikken udsteder når du køber online, så du kan slippe for problemer med eksempelvis returret. Derfor bør man kende virksomhedens regler.
Du vil finde variationer i priserne på billige løftevogn fra byggemarked til byggemarked. Enkelte satser på gode tilbud, og øvrige fokuserer på et højt serviceniveau. Du bør tænke igennem hvad der for dig betyder mest.
Hvis du skal bruge produkterne hurtigst muligt eller bare ønsker at undgå fragtgebyret, så kunne du overveje at fragte materialerne personligt. Dette er i høj grad et alternativ hos de velkendte byggekæder.
For nogle er byggeprojekter ens betydende med talrige spørgsmål. Af den grund kan du have fordel af at shoppe hos et online byggecenter, hvor du bliver tilbudt sparring omkring løftevogn.
Det er selvsagt ekstremt afgørende at se, hvorvidt de varer du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Alternativt kan du lede andre steder.
Nogle byggemarkeder tilbyder et stort produktsortiment, og andre har fokus på en bestemt type af vare. Du skal beslutte om det er essentielt for dig at du har mange typer af varer at vælge i mellem, foruden blot løftevogn.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er etablerede og velkendte butikker, hvilket kan medvirke til en tryghedsfornemmelse når du skal handle online. Dette kan du se som en fordel.
De store byggemarkeder samler produkter fra mange forskellige nichebutikker, og så kan du shoppe fra et stort sortiment af løftevogn online.
De udbredte byggecentre er tilgængelige nær dig, og dermed har flertallet chancen for at bestille online og fragte produkterne selv. Som følge af det har man mulighed for at undvære fragtgebyret, samt tilmed få fat i produkterne nu og her.

Nichewebshop

Hovedparten af nichespecifikke webshops er små familiefirmaer, der typisk har danske ejere, muligvis sågar lokalt i dit område. Dem understøtter du idet du bestiller løftevogn online fra deres webshop.
Forskellige nicheforretninger på nettet er producenter af de varer som de store byggemarkeder sælger. Ved at købe direkte på disse nichewebshops online kan du muligvis få en lavere pris.
Størstedelen af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er ekstremt passionerede omkring deres online produktsortiment, idet de fokuserer specifikt på disse produkter. Således bør du få super anvendelig rådgivning fra folk der er eksperter i lige præcis løftevogn.
Danske byggemarkeder med størst omsætning
løftevogn silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og udgøres nu af over 1.000 medarbejdere i de 41 butikker. Silvan tilstræber at sælge til private, og sælger hvert år for omkring 1 milliard kroner.

løftevogn bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og beskæftiger i dag ca. 1.000 medarbejdere i firmaets 17 byggecentre. Bauhaus sætter ind på at sælge til private, og omsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og beskæftiger nu i nærheden af 2.300 personer i selskabets 56 byggecentre. Bygma fokuserer på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og beskæftiger i dag ca. 2.000 kollegaer i deres 72 varehuse. Stark fokuserer på salg til professionelle, og afsætter årligt for ca. 7 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og udgøres i dag af over 100 medarbejdere i firmaets 6 byggecentre. 10-4 har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 500 millioner kroner.

løftevogn jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og lønner i dag i omegn af 2.100 medarbejdere i virksomhedens 122 varehuse. Jem og Fix er specialiseret i at sælge til private, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og udgøres i dag af omtrent 500 mennesker i virksomhedens 9 byggecentre. Johannes Fog har specialiseret sig i salg til private, og omsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

løftevogn harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og beskæftiger i dag over 2.000 personer i firmaets 33 butikker. Harald Nyborg specialiserer sig i at sælge til private, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og beskæftiger nu cirka 2.000 kollegaer i selskabets 104 varehuse. XL-Byg har fokus på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og beskæftiger nu omtrent 1.000 mennesker i kædens 9 butikker. Davidsen tilstræber at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Ved byggeprojekter udendørs kan vind og vejr få en betydningsfuld rolle. Derfor må du tit kigge på vejrberetningerne i dagene op til starten på projektet, så det ikke med et brag går i gang med at vælte ned nøjagtig som du er godt i gang med det svære byggeprojekt.
2Det kan vise sig at være essentielt at udarbejde et budget for renoveringen, så du har styr på omkostningerne. Det kan blive rationelt at nedskrive samtlige omkostninger, og bagefter søge sig frem til udgiften ved dem alle sammen.
3I god tid inden at du starter arbejdet må det være ret værdifuldt at du sikrer dig, at det du vil lave er lovligt. Med udgangspunkt i hvordan du bor kan der gælde fastsatte regler for, hvad du må, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
4Muligvis kan det blive afgørende at have de presserende byggematerialer indkøbt før du iværksætter projektet. Du får god gavn af at sammenfatte en enkel oversigt hvoraf der fremgår alle de ting der skal bruges, og så granske materialerne, således at du er overbevist om at du har det hele.
5Glem ikke at du kan spørge om offentligt tilskud til byggerier. Det ydes når ombygningen er miljøvenligt. Støtten forudsætter med andre ord at byggeriet influerer positivt på miljøet.
6Du bør for alt i verden ikke gå på kompromis med dit eget ve og vel, så glem ikke beskyttelse herunder sko og hjelm som hjælp med henblik på potentielle uheld. Det er essentielt med fokus på sikkerheden i dit byggeprojekt, i særdeleshed såfremt du ikke har hjælp fra en fagmand.
7Der kommer jævnligt uforudsete problematikker i forbindelse med svære projekter, og som følge heraf vil det vise sig af stor betydning at man afsætter nok plads i kalenderen, således at man føler sig afslappet omkring at man når det til siden.
8Du finder utallige hjælpeartikler og videoer på forskellige hjemmesider som kan vejlede dig. Ikke mindst YouTube tilbyder dig en masse udbytterig viden, navnligt såfremt du kigger på engelsk.
9Du må på ingen måde undvære udstyr. Typisk kan det vise sig meningsfuldt at have det parat akkurat som du starter arbejdet. Du bør huske at påregne de her omkostninger i dit budget.
10Godt forarbejde vil være nøglen til et godt forløb med projektet. Du er nødt til at nedskrive en klar tidsplan, der viser hvilke opgaver der løses hvornår, inklusiv en numerisk orden. Det anbefales at være realistisk i sammensætningen af strategien.
11Det kan være til god gavn at spørge om en hjælpende hånd til arbejdet, navnlig i tilfælde af større projekter. Store ombygninger kræver flere mennesker. Samtidig bliver det mere produktivt og mere socialt at dele arbejdet med nogen.
12Du burde måske tænke over hvorvidt du ønsker at klare det hele selv, eller du alternativt burde skaffe assistance fra en fagmand til opstarten af byggeriet. Forudsat at du sikrer dig professionel hjælp er det fornuftigt at lede efter priser fra forskellige leverandører.
De mest folkekære byggemarkeder
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, hvilket jo er temmelig betryggende. Scoren grundlægges af 2.856 kommentarer, hvor imponerende 59 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 9 % giver den laveste karakter. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, hvilket jo er ultra flot. Karakteren er baseret på 19.208 meninger, hvor hele 84 % giver 5 stjerner, og bare 2 % giver dumpekarakter. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er usædvanligt imponerende. Scoren grundlægges af 23.161 meninger, hvoraf hele 69 % kvitterer med maksimum point, og bare 8 % kvitterer med den laveste karakter. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,6 ud af 5, som altså er ekstremt imponerende. Ratingen er et gennemsnit af 28.109 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 76 % giver maksimum point, og bare 4 % kvitterer med bundkarakter. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, hvilket selvsagt er ultra beundringsværdigt. Scoren er regnet ud fra 11.467 bedømmelser, hvor intet mindre end 86 % har givet den højeste karakter, og blot 2 % giver den laveste karakter. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken type af levering skal jeg vælge?

De fleste byggecentre foreslår i vore dage diverse billige leveringsløsninger til løftevogn. En yndling er p.t. at få leveret til et udleveringssted, som giver dig fleksibiliteten til at hente ordren når det passer dig. Den er altså meget praktisk, samt ofte ligeledes den mest letkøbte mulighed for fragt.

Du kunne på samme måde overveje at få ordren sendt til din lejlighed eller til adressen hvor du arbejder. Fragtmetoden er til tider et hak mindre billig, men endda ekstremt fleksibel med løftevogn online. Den prisbilligste leveringsmanér er uden tvivl selv at hente ordren, som jo forudsætter at du bor nær e-firmaets byggecenter, eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan eller Jem og Fix.

Fragtperioden på løftevogn er jo usædvanlig essentiel i tilfælde af at man mangler din pakke inden for få dage, så af den grund er det komplet afgørende at man gransker leveringstidspunktet for løftevogn. En lang række forretninger på nettet – for eksempel Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg – annoncerer billig dag-til-dag fragt på mange af butikkens varer online, der dog tager udgangspunkt i at bestillingen anbringes før et fastsat klokkeslæt, således at de højst sandsynligt kan nå at få varen ud af døren før de pakkeansatte holder fyraften.

En række firmaer på nettet tilbyder gratis fragt på løftevogn online, men ofte er det forbeholdt når man bestiller for en fastsat pris. Ellers skal man overveje den mest betalelige leveringsmanér, som typisk er at få dem til at bringe din pakke til et udleveringssted.

Adskillige kæder tilbyder klik-og-hent hvor man bestiller billig løftevogn derhjemme men selv henter i byggecenteret. Eksempelvis Harald Nyborg, 10-4, Silvan, XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, Stark og Bygma. Byggecentrene frembyder fx klik-og-hent på løftevogn i disse områder:

Hjørring, Søborg, Brønderslev, Ishøj, Horsens, Lyngby, Odense, Varde, Rønne, Aabenraa, Grenaa, Greve, Stenløse, Vallensbæk, Thisted, Struer, Gladsaxe, Valby, Ikast, Haslev, Ølstykke, Rudersdal, Aarhus, Esbjerg, Næstved, Frederikshavn, Vordingborg, Viborg, Tilst, Birkerød, Brabrand, Kalundborg, Albertslund, Brønshøj, Nørresundby, Åbyhøj, København, Glostrup, Gentofte, Roskilde, Hillerød, Skanderborg, Nyborg, Virum, Middelfart, Køge, Frederiksberg, Herning, Hedehusene, Lystrup, Odder, Holstebro, Hedensted, Skive, Lillerød, Farum, Korsør, Solrød Strand, Brøndby, Hvidovre, Herlev, Taastrup, Aalborg, Hørsholm, Nærum, Kolding, Randers, Vanløse, Sønderborg, Fredericia, Nykøbing Falster, Ringsted, Silkeborg, Værløse, Vejle, Haderslev, Frederikssund, Allerød, Helsingør, Kokkedal, Svendborg, Dragør, Tårnby, Jyllinge, Charlottenlund, Holbæk, Slagelse, Nakskov, Frederiksværk, Højbjerg, Rødovre, Risskov, Ballerup, og Hobro, .

Click-and-collect for løftevogn er tilgængeligt i samtlige regioner af Danmark: Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Vestfyn, Østfyn, Sydfyn), Sjælland (Nordsjælland, Midtsjælland, Lolland, Sydsjælland, Bornholm, Vestsjælland, Østsjælland, Falster, Hovedstaden, Amager) og Jylland (Sydjylland, Syddanmark, Nordjylland, Vestjylland, Østjylland, Midtjylland, Sønderjylland).

Ses der på tendenserne er det markant, at mennesker tit søger efter fx billig løftevogn og løftevogn priser. Foruden dette ser man ofte folk lede efter for eksempel løftevogn online, køb løftevogn samt løftevogn tilbud, plus de gængse byggecentre som 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, Bauhaus, Stark, Silvan og Jem og Fix.

Den bedste pris på løftevogn

Det er jo yderst hensigtsmæssigt for enhver at finde information om priser på billige løftevogn online på flere netbutikker, og til gengæld har flertallet af online forhandlere fundet det nødvendigt at nedsætte priserne på løftevogn eftertrykkeligt, og derudover frembyde fragtfri levering.

Det kan imidlertid vise sig nyttigt at studere nogle enkelte internet foretagender efter tilbud på løftevogn online før du handler, sådan at man er skråsikker på at indhente den billigste pris. Se ikke bare på de velkendte byggekæder som Harald Nyborg, Stark, 10-4, Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen og Silvan.

Man må lige meget hvad være obs på, at ifald en netshop annoncerer billige løftevogn online til salg for en udsalgspris som er ekstraordinært billig, så burde det mange gange være et fingerpeg om en uærlig netbutik. Køb med gængse betalingskort er ikke desto mindre omfattet af en orden, som støtter køber overfor uærlige webshops.

Generelt tilråder vi køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Som alternativ burde du benytte et afdragstilbud som for eksempel ViaBill, forudsat du hellere vil betale pengene til løftevogn i flere bidder. Dette fås normalt ved nichefokuserede webshops, i modsætning til de udbredte byggekæder som fx Stark, Silvan, 10-4, XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus og Davidsen.

Når der ses på tallene står det tydeligt, at folk som regel leder efter eksempelvis løftevogn priser og køb løftevogn. Man ser derudover mange gange internet shoppere kigge efter for eksempel løftevogn tilbud, billig løftevogn samt løftevogn online.

Tjek tidligere kunders betragtninger

Trustpilot leverer egentlig fine muligheder for at se nøjere på en stor portion andre køberes ratings og af den grund stiller vi forslag om, at du læser online forhandlerens bedømmelser forud for at du handler billige løftevogn online.

Facebook frembyder også flere hensigtsmæssige metoder til at få indtryk af internet forretningens kundefokus. Her ser vi en del internet forretninger hvor folk kan tilkendegive en vurdering af virksomhedens service, hvilket tillige må drages fordel af til vurdering af kundernes tilfredshed.

Inden folk bestiller billige løftevogn online hos en webshop burde de i virkeligheden løbe igennem netshoppens regler, dog er det i reglen ikke videre interessant, specielt med de velkendte byggemarkeder som XL-Byg, Davidsen, Bygma, Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus og 10-4.

En anden valgmulighed kunne derfor være at tjekke om e-forhandleren er e-mærke godkendt, eftersom det ofte er et signal om at online forhandleren efterlever de danske love, udover at internet firmaet tit revurderes af fagmænd der er meget fortrolige vilkårene.

Dette er desuden en god lejlighed til en håndsrækning, hvis du forvoldes besvær i forbindelse med din ordre på løftevogn. Dertil er det fornuftigt at køberen er påpasselig med de mest aktuelle bestemmelser der har betydning for købet af løftevogn online, fx hvilken ombytningsret e-butikken garanterer.

I den sammenhæng er det desuden relevant, at man stadigvæk opbevarer sin kvittering, så man til enhver tid kan bekræfte købet af løftevogn, uafhængig af om man har bestilt ved Davidsen, XL-Byg, Bygma, 10-4, Stark, Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Silvan.

Mads Sørensen gav 5 stjerner

Hurtigt og enkelt har handlet her mange…

Anders S gav 4 stjerner

Hurtigt og nemt via WEB

Jens A gav 5 stjerner

God til prisen

Lars Larsen gav 4 stjerner

Hurtigt og nemt via WEB

9 tips til indkøb via nettet
1Størstedelen af e-butikker tildeler i øjeblikket mange forskellige billige leveringsmidler til løftevogn. Den mest benyttede er nu om dage levering til en pakkeshop, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente de købte varer på et selvvalgt tidspunkt. Fragtmuligheden er altså ret smart, og i mange tilfælde ydermere den billigste fragtmetode.
2Fragttiden er naturligvis rigtig vigtig i tilfælde af at vi har behov for varerne inden for kort tid, og herved er det utvivlsomt meningsfuldt at du dobbelttjekker den estimerede leveringstid for løftevogn. En masse internet firmaer stiller udsigt til billig levering på næste hverdag på de fleste af deres varenumre, som dog påkræver at bestillingen placeres tidligere end et fastslået tidspunkt.
3Vi går generelt ind for kortbetalinger eller mobilbetaling. Køb med kort er omfattet af en bestemmelse, hvilket passer på dig som køber overfor bedrageriske e-handler. Som alternativ kunne du vælge en billig afdragsløsning som eksempelvis ViaBill, ifald du foretrækker at godtgøre omkostningerne over en længere periode.
4Generelt slår vi et slag for at kigge hvorvidt online shoppen er verificeret af e-mærket, siden det er en indikation om at e-handlen retter sig efter de danske regler, samt at internet shoppen tit overværes af sagkyndige der har den nødvendige knowhow om de gældende regulativer. Før nogen bestiller billige løftevogn på en webshop behøver man reelt tage stilling til e-shoppens handelsbetingelser.
5Den mindst kostelige leveringsversion er utvivlsomt at du selv henter pakken, men dette nødvendiggør at du lever i kort afstand af e-handlens arbejdslager. Den fragtform er vældig relevant når man har brug for løftevogn om kort tid. Alternativt så lover enkelte internet varehuse gratis levering, men undertiden stiller det krav om at du handler for et præcist beløb.
6Det er efterhånden ekstremt problemfrit for almindelige dødelige at prissammenligne online på billige løftevogn hos forskellige internet webshops, og følgelig præsterer en hel del online webshops levering uden omkostninger. Derfor kan det ikke desto mindre være fordelagtigt at prøve et par forskellige internet varehuse i Danmark efter billige priser forinden du færdiggør din shopping, så du er skråsikker på at opnå den billigste pris.
7Trustpilot præsterer evigt ønskværdige genveje til at kortlægge mange tidligere konsumenters bedømmelser og derfor er det anbefalelsesværdigt, at du besigtiger e-shoppens kritik forud for at du bestiller billige løftevogn online. Facebook fører til endvidere nogle fine metoder til at få et kig ind i online forretningens troværdighed.
8Nogle e-butikker byder på fragt uden omkostninger på løftevogn, men i mange tilfælde kræver det at man aftager for et fastsat beløb. Alternativt kan du overveje den mest prisbevidste fragtmulighed, der i de fleste tilfælde vil være at få fragtmanden til at køre produkterne til en pakkeshop. Metoden er i mange tilfælde omvendt rigtig overkommelig. Den mest letkøbte fragtløsning vil dog altid være at hente pakken selv.
9Forinden folk bestiller billige løftevogn i en webshop kunne man når alt kommer til alt gennemgå e-shoppens handelsaftale, det er dog bare ikke super spændende. Ligeledes er det fornuftigt at man er oppe på mærkerne omkring de væsentligste forhold der kan influere på handlen med billige løftevogn online, fx den byttepolitik netshoppen tilbyder.