Bernardo El-løftebord ES 500
20.757 kr.
Læs mere
Bernardo Lavprofil løftebord FSHT 1502 G
31.079 kr.
Læs mere
Bernardo Hydraulisk løftebord med tilt HK 800
8.766 kr.
Læs mere
Bernardo Elektrisk løftebord med dobbelt saks ES 300 D
20.757 kr.
Læs mere
Bernardo Lavprofil løftebord FSHT 1002 G
25.538 kr.
Læs mere
Bernardo Elektrisk løftebord med dobbelt saks ES 800 D
22.857 kr.
Læs mere
Bernardo Lavprofil løftebord FSHT 1001 G
24.966 kr.
Læs mere
Bernardo El-løftebord ES 300
19.894 kr.
Læs mere
Bernardo Hydraulisk løftebord BS 150
2.757 kr.
Læs mere
Bernardo Hydraulisk løftebord med dobbelt saks BS 350 D
5.663 kr.
Læs mere
Bernardo Hydraulisk løftebord BS 500
3.600 kr.
Læs mere
Bernardo El-løftebord ES 750
21.141 kr.
Læs mere
Bernardo Hydraulisk løftebord med tilt HK 400
7.932 kr.
Læs mere
Bernardo Hydraulisk løftebord BS 750
5.288 kr.
Læs mere
Bernardo Hydraulisk løftebord med stort bord TG 500
7.988 kr.
Læs mere
Bernardo Løftebord med dobbelt saks SSHT 2000 D
34.904 kr.
Læs mere
Bernardo Lavprofil løftebord FSHT 1501 G
24.488 kr.
Læs mere
Bernardo Løftebord med dobbelt saks SSHT 1000 D
31.369 kr.
Læs mere
Bernardo Hydraulisk løftebord BS 1000
6.347 kr.
Læs mere
Bernardo Hydraulisk løftebord med dobbelt saks BS 700 D
7.032 kr.
Læs mere
Bernardo Hydraulisk løftebord med stort bord TG 1000
12.244 kr.
Læs mere
Bernardo Elektrisk løftebord med dobbelt saks ES 500 D
21.422 kr.
Læs mere
Bernardo Lavprofil løftebord FSHT 2001 G
36.816 kr.
Læs mere
HIW1000 - Hydraulisk løftebord - 1000 kg.
13.119 kr.
Læs mere
HIW500 - Hydraulisk løftebord - 500 kg.
12.244 kr.
Læs mere
HIW3000 - Hydraulisk løftebord - 3000 kg.
16.744 kr.
Læs mere
HIW2000 - Hydraulisk løftebord - 2000 kg.
15.494 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er naturligvis super vigtigt at tjekke, om de produkter du planlægger at købe online overhovedet er tilgængelig i byggemarkedet. Hvis ikke kan du være tvunget til finde et andet.
Der kan være forskel på prisniveauet på billige løftebord fra netbutik til netbutik. En del satser på gode priser, og andre giver faglig sparring. Du må vurdere hvad der betyder mest for dig.
Hvis du skal bruge varerne hurtigst muligt eller bare har lyst til at undvære leveringsgebyret, så kan du overveje at transportere varerne selv. Det er især muligt i de udbredte byggecentre.
Du bør vide hvilke regler der gør sig gældende når du bestiller online, så du kan undgå udfordringer med bl.a. returnering. Derfor bør du kende byggemarkedets regler.
Nogle byggemarkeder præsterer et stort udvalg af varer, imens øvrige er specialiserede i en bestemt type af vare. Du skal forholde dig til om det er essentielt for dig at du har mange forskellige varegrupper at vælge i blandt, foruden blot løftebord.
For de fleste er gør-det-selv projekter ens betydende med alverdens spørgsmål. Hermed kan du overveje at handle hos et online byggecenter, hvor du får rådgivning og sparring omkring løftebord.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder køber varer fra mange forskellige producenter, hvorfor du kan handle fra et bredt sortiment af løftebord online.
De kendte byggekæder finder du i hele landet, og dermed har folk valget om at handle online og køre varerne personligt. Takket være dette er der mulighed for at slippe for leveringsomkostningen, og tilmed få varerne hurtigere.
De store byggekæder er folkekære og bekendte butikker, hvilket kan bidrage til en tryghedsfølelse til dig der skal købe online. Det kan du se fordele i.

Nichewebshop

Størstedelen af små butikker er specialister i deres online produktudvalg, da de fokuserer på et smalt produktsortiment. Følgelig bør du modtage endnu mere indsigtsfuld hjælp fra medarbejdere med specialistviden i lige præcis løftebord.
Majoriteten af nicheforretninger på nettet styrer selv produktionen af de produkterne som du kan købe i byggecentrene. Når du køber direkte hos nichebutikkerne online kan du forvente at få en bedre pris.
Forskellige nichespecifikke webshops er iværksættervirksomheder, der i de fleste tilfælde drives i Danmark, måske tilmed fra dit lokalområde. Dem kan du støtte når du bestiller løftebord online på deres hjemmeside.
De største byggemarkeder i Danmark
løftebord harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og er nu arbejdsplads for over 2.000 mennesker i kædens 33 varehuse. Harald Nyborg specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og er i dag arbejdsgiver for mere end 2.000 medarbejdere i de 104 varehuse. XL-Byg har fokus på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og beskæftiger nu cirka 100 ansatte i firmaets 6 varehuse. 10-4 er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

løftebord silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og lønner i dag flere end 1.000 kollegaer i virksomhedens 41 butikker. Silvan er specialiseret i billige priser til private, og sælger årligt for over 1 milliard kroner.

løftebord jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.100 medarbejdere i firmaets 122 butikker. Jem og Fix specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og beskæftiger i dag over 2.000 medarbejdere i forretningens 72 varehuse. Stark sætter ind på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for over 7 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og lønner i dag cirka 1.000 medarbejdere i deres 9 byggecentre. Davidsen har fokus på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og styres dagligt af mere end 2.300 medarbejdere i selskabets 56 byggecentre. Bygma sætter ind på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 500 mennesker i virksomhedens 9 byggecentre. Johannes Fog er specialiseret i at sælge til private, og sælger årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

løftebord bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og lønner i dag mere end 1.000 mennesker i forretningens 17 varehuse. Bauhaus fokuserer primært på billige priser til private, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Man vil aldrig nogensinde fattes udstyr. Tit vil det være strategisk at du har værktøjet ved hånden før du indleder arbejdet. Det er derudover godt at påregne de her omkostninger i det økonomiske overblik.
2Du kan overveje hvorvidt du ønsker at klare det hele selv, eller du med fordel kan få assistance fra en professionel til områder af byggeriet. Såfremt du tager imod hjælp fra en ekspert vil det i nogle tilfælde være fordelagtigt at lede efter prisoverslag fra flere firmaer.
3Muligvis kan det blive vigtigt at du har alle materialer til disposition i god tid før du går i gang med byggeprocessen. Du kunne nedskrive en enkel indkøbsliste som indeholder alt det der bliver brug for, og derefter efterse hvert enkelt punkt, så du kan føle dig tryg ved at der ikke mangler noget.
4Forberedelse vedbliver at være kilden til at lykkes med byggeriet. Du kunne overveje at lave en klar handlingsplan, der beskriver hvilke opgaver du planlægger at løse på hvilke dage, og som ligeledes indeholder en rækkefølge. Husk at være skarp når du udarbejder oversigten.
5Du må aldrig nogensinde forsømme dit eget helbred, så glem ej beskyttelse såsom hoved- og fodbeklædning som skåner dig mod potentielle risici. Det er vigtigt at du har styr på sikkerheden i byggeprojektet, i særdeleshed hvis du ikke skaffer professionel assistance.
6Der viser sig utvivlsomt uforudsigelige bump på vejen i forbindelse med store projekter, og ergo kan det vise sig essentielt at der er afsat god plads i arbejdsplanen, som gør at man kan føle sig overbevist om at man når det til siden.
7For udendørs opgaver kan eventuelt regnvejr få en afgørende rolle. Således skal du regelmæssigt holde øje med vejrudsigten i dagene før igangsættelsen af arbejdet, så du ikke kommer til at opleve at det pludselig starter med at piske ned absolut lige når du er i fuld gang med dit omfattende byggeprojekt.
8Forud for at du optager byggeprocessen kan det blive ganske centralt at du sikrer dig, at byggeriet ikke er ulovligt. Alt efter hvorhenne du bor vil der vise sig mange retningslinjer omkring, hvad der er lovligt, samt hvad du ikke må.
9Det kan være til god gavn at få en hjælpende hånd til byggearbejdet, hovedsageligt såfremt det er vigtige arbejdsopgaver. Omfangsrige opgaver kræver flere personer. Dertil viser det sig mere produktivt og sjovere når man er flere til at løse opgaven.
10Der er stribevis af instruktioner og videoer på diverse hjemmesider hvorfra du kan få inspiration. Specielt YouTube supporterer dig med overvældende meget udbytterig info, særligt ifald du kigger på engelsk.
11Nogle gange kan man hente støtte fra det offentlige til renoveringer. Det tilbydes ifald renoveringen er positivt for miljøet. Af få støtte er altså betinget af at byggeriet påvirker miljøet.
12Det kan vise sig at være betydningsfuldt at nedskrive et regnskab for projektet, så man har kontrol over omkostningerne. Det bør blive forstandigt at nedskrive samtlige udgifter, og dernæst nedskrive ens udgift ved hver enkelt.
De mest folkekære byggekæder
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating er 4,6 ud af 5, hvilket jo er meget overlegent. Bedømmelsen er et gennemsnit af 28.109 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 76 % giver 5 stjerner, og bare 4 % giver 1 stjerne. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
Bauhaus.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som klart er absolut flot. Ratingen er regnet ud fra 23.161 kommentarer, hvor imponerende 69 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 8 % har givet den dårligste rating. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
10-4.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er kolossalt betryggende. Vurderingen tager udgangspunkt i 19.208 anbefalinger, hvoraf imponerende 84 % har givet den højeste karakter, og alene 2 % giver den laveste karakter. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en rating på 4,7 ud af 5, hvilket vel at mærke er kolossalt betryggende. Bedømmelsen er baseret på 11.467 meninger, hvor ikke mindre end 86 % giver topkarakter, og blot 2 % kvitterer med 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
XL-Byg.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som selvsagt er kolossalt flot. Bedømmelsen er et gennemsnit af 2.856 meninger, hvoraf intet mindre end 59 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 9 % kvitterer med 1 stjerne. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsløsning er smartest?

Størstedelen af e-butikker yder i dag alverdens billige fragttyper til løftebord. En favorit iblandt mange er lige nu at få leveret til en pakkeshop, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente dine nye varer lige når det passer dig. Leveringsmetoden er altså vældig smertefri, samt tit også den mindst kostelige form for fragt.

Du kan ligeledes udse dig at bestille ordren til levering til din lejlighed eller ud til dit arbejdes adresse. Fragtmetoden er i mange tilfælde et hak mere pebret, men endda ekstremt let ved køb af løftebord online. Den mindst kostelige løsning til levering er unægtelig selv at hente varerne, som desværre er betinget af at du fysisk befinder dig i nærheden af webshoppens butikker, eksempelvis Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg eller Silvan.

Leveringsdygtigheden på løftebord er ualmindeligt vigtig såfremt man mangler varen inden for få dage, og herved er det uden tvivl vigtigt at man besigtiger den estimerede leveringsdato på løftebord. En række online shops – eksempelvis Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix og Bauhaus – tilbyder billig levering på næste hverdag på massevis af varer online, som alligevel er betinget af at ordren lægges inden et fastsat klokkeslæt, sådan at de sandsynligvis kan nå at få bestillingen ud af døren før logistikmedarbejderne holder fyraften.

Enkelte outlets på nettet yder fragtfri levering på løftebord online, men typisk er det under forudsætning af at du shopper for en konkret pris. Derudover burde man beslutte sig for den billigste fragtform, hvilket tit er at få dem til at køre varerne til en pakkeshop.

En række webbutikker tildeler klik-og-hent hvor man køber billig løftebord på nettet og selv henter i byggemarkedet. Fx 10-4, XL-Byg, Stark, Bygma, Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus og Silvan. Byggecentrene frembyder blandt andet afhentning af løftebord i følgende byer:

Vordingborg, Tilst, Birkerød, Ølstykke, Aalborg, Valby, Vanløse, Frederiksværk, Herning, Gladsaxe, Hjørring, Værløse, Aarhus, Grenaa, Randers, Allerød, Herlev, Køge, Hillerød, Nakskov, Stenløse, Haslev, Dragør, Holstebro, Albertslund, Horsens, Skive, Odense, Frederikshavn, Højbjerg, Ballerup, Farum, København, Lillerød, Struer, Rønne, Lyngby, Ikast, Taastrup, Middelfart, Svendborg, Kokkedal, Greve, Åbyhøj, Brabrand, Søborg, Kolding, Brøndby, Solrød Strand, Varde, Ishøj, Nyborg, Slagelse, Nykøbing Falster, Vejle, Frederiksberg, Hedensted, Fredericia, Haderslev, Korsør, Hobro, Brønderslev, Rudersdal, Helsingør, Næstved, Hedehusene, Viborg, Lystrup, Roskilde, Kalundborg, Brønshøj, Vallensbæk, Aabenraa, Nærum, Sønderborg, Ringsted, Hørsholm, Risskov, Tårnby, Esbjerg, Skanderborg, Jyllinge, Glostrup, Gentofte, Silkeborg, Frederikssund, Odder, Nørresundby, Holbæk, Hvidovre, Charlottenlund, Rødovre, Thisted, og Virum, .

Klik-og-hent af løftebord er en mulighed i samtlige områder af landet: Sjælland (Hovedstaden, Østsjælland, Midtsjælland, Vestsjælland, Sydsjælland, Amager, Falster, Lolland, Nordsjælland, Bornholm), Fyn (Sydfyn, Vestfyn, Midtfyn, Østfyn, Nordfyn) og Jylland (Sydjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Vestjylland, Østjylland, Syddanmark).

Når vi ser på tendenserne står det markant, at folk tit kigger efter for eksempel billig løftebord og løftebord online. Foruden dette ser man jævnligt mennesker efterspørge fx løftebord tilbud, løftebord priser samt køb løftebord, foruden de velkendte byggekæder som XL-Byg, Bygma, Stark, 10-4, Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen og Jem og Fix.

Gode tilbud på løftebord

Det har vist sig at være særligt problemfrit for alle at sammenligne tilbud på billige løftebord online i blandt diverse internet handler, og med det motiv har de fleste e-firmaer set sig tvunget til at nedbringe salgspriserne på løftebord enormt, og i øvrigt byde på fri fragt.

Det kan dog stadigvæk være nyttigt at besigtige et par forskellige internet forretninger efter tilbud og udsalg på løftebord online inden du shopper, således at man er sikret at opnå den skarpeste pris. Kig ikke bare hos de udbredte byggecentre som Bygma, Bauhaus, Davidsen, XL-Byg, Silvan, Stark, 10-4 og Harald Nyborg.

Du bør ikke desto mindre være så påpasselig, at såfremt en e-shop frembyder billige løftebord online til en pris som anses for hamrende fordelagtig, kan det mange gange være et symbol på en bedragerisk e-forretning. Shopping med kort er dog omsluttet af en lovbestemmelse, hvilket værner køberen overfor bedrageriske internet forhandlere.

Vi går generelt ind for køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning kunne du overveje en afbetalingsløsning fra eksempelvis ViaBill, forudsat du ønsker at klare betalingen af løftebord over et længere tidsrum. Dette foreslåes typisk hos nichefokuserede netbutikker, men sjældent de store byggemarkeder som for eksempel Jem og Fix, Stark, Silvan, XL-Byg, 10-4, Bygma, Davidsen og Bauhaus.

Ved kig i søgedata bliver det markant, at online shoppere jævnligt efterspørger for eksempel løftebord tilbud og løftebord online. Man ser derudover mange gange internet shoppere søge efter fx køb løftebord, løftebord priser samt billig løftebord.

Læs tidligere køberes meninger

Trustpilot tilbyder dig aldeles belejlige chancer for at verificere mange tidligere brugeres evalueringer og derfor støtter vi, at du udforsker online forretningens anmeldelser inden du placerer din ordre på billige løftebord online.

Facebook genererer lignende faktisk habile chancer for at få en idé om internet webshoppens popularitet. Desuden ses en del internet varehuse hvor folk kan meddele en omtale af deres købsoplevelse, som tillige bør bruges til at fornemme tilfredsheden hos kunderne.

Forinden nogen handler billige løftebord online hos en internet shop kunne man for at være sikker gøre sig bekendt med indholdet af deres forretningsaftale, men det er for det meste ikke super interessant, især hos de store byggecentre som Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, Silvan, Davidsen, XL-Byg, 10-4 og Bygma.

Et andet alternativ kunne måske være at kigge om online shoppen er medlem af e-mærket, da det typisk er en erklæring om at internet virksomheden opererer i overensstemmelse med de opstillede regler, udover at e-forretningen rutinemæssigt kontrolleres af sagkyndige der har indsigt i bestemmelserne på området.

Dette er desuden en god anledning til opbakning, hvis du skulle få problemstillinger som følge af din bestilling af løftebord. Endvidere er det klogt at du er på vagt for de mest basale reglementer der har indvirkning på bestillingen af løftebord online, for eksempel hvilken byttepolitik online forretningen bruger.

I den sammenhæng er det virkelig essesentielt, at man til enhver tid bevarer sin købsbekræftelse, så man fremadrettet vil kunne påvise bestillingen af løftebord, uafhængig af om man shopper hos XL-Byg, Harald Nyborg, Stark, Davidsen, 10-4, Silvan, Bygma, Bauhaus eller Jem og Fix.

Pia Larsen gav 5 stjerner

God pris og extremt hurlig levering

Anne I gav 4 stjerner

God webshop

Jens gav 5 stjerner

Nem og hurtig service til gode priser…

Charlotte V gav 5 stjerner

Alt som det skulle være.

9 tips til når du køber online
1Masser af e-forretninger frembyder i dag diverse forskellige billige fragtmuligheder til løftebord. Den mest moderne er i øjeblikket at få bragt ordren til en pakkeshop, hvor du så nemt kan hente de nyindkøbte varer når det passer dig bedst. Den er altså virkelig simpel, og i mange tilfælde endvidere den billigste løsning til levering.
2En række internet selskaber byder på fragt uden omkostninger på løftebord, men ofte er det påkrævet at du handler for et fastsat beløb. Desuden kunne du foretrække den prisbilligste leveringsmetode, hvilket mange gange vil blive at få fragtmanden til at levere dine varer til et udleveringssted. Fragtformen er i mange tilfælde omvendt yderst let gængelig. Den mest prisbevidste form for levering vil dog altid vise sig at være at du selv henter ordren.
3Vi tilråder at kigge om online butikken er tilsluttet e-mærket, som generelt er et kendetegn for at online shoppen retter sig efter de opstillede regler, samt at webshoppen ofte føres tilsyn med af specialister som forstår bestemmelserne på området. Før folk shopper billige løftebord hos en internet handler kan man helt sikkert løbe igennem netshoppens forretningsaftale.
4Det har vist sig at være yderst overkommeligt for forbrugerne at analysere priser online på billige løftebord i blandt forskellige online virksomheder, og herved yder de fleste online forhandlere portofri fragt. Det kan dog alligevel blive lukrativt at eftergå flere internet virksomheder i Danmark efter tilbud før du gennemfører din handel, så du er på den sikre side med at opnå den mindst kostelige pris.
5Forud for at nogen køber billige løftebord på en online webshop burde man i reglen sætte sig ind i forhandlerens handelsbetingelser, dog er det tit ikke særlig sjovt. Yderligere stiller vi forslag om at du er vaks omkring de mest relevante retningslinjer der spiller ind i forbindelse med købet af billige løftebord online, eksempelvis hvilken byttepolitik online forretningen kører med.
6Leveringstidspunktet er jo usædvanlig udslagsgivende forudsat vi absolut skal bruge din ordre øjeblikkeligt, og af den grund er det bestemt aktuelt at du kigger nærmere på tidshorisonten for levering på løftebord. En hel del e-shops tilsiger billig 1 dags fragt på en række af deres varenumre, men vær vagtsom da det er betinget af at transaktionen gennemføres tidligere end et besluttet tidspunkt.
7Den prisbilligste løsning vil til enhver tid være at hente produkterne selv, men den løsning beroer på at du bor nær netbutikkens hjemsted. Den fragtmulighed kan være yderst afgørende såfremt du mangler løftebord omgående. Alternativt så sikrer en række internet selskaber levering uden gebyr, men oftest er det så nødvendigt at der shoppes for et præcist beløb.
8Vi anbefaler kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Handler med kort er indbefattet af en lov, hvilket redder dig som kunde imod snydagtige butikker på nettet. Alternativt bør du udnytte en løsning på afbetaling som f.eks. ViaBill, forudsat du har til hensigt at dække regningen i flere bidder.
9Trustpilot genererer absolut pæne chancer for at betragte ganske mange nuværende konsumenters erfaringer og derfor er det at foretrække, at du vurderer e-shoppens ratings før du shopper billige løftebord online. Facebook fremskaffer tillige absolut belejlige muligheder for at få kendskab til e-forhandlerens kundetilfredshed.