Hjul med alukerne til Trick Løbehjul 100 mm - Blå/Hvid
179 kr.
Læs mere
My Hood Trick Løbehjul 7.0 - Sort/Lime
749 kr.
Læs mere
My Hood 200 Løbehjul - Sort
499 kr.
Læs mere
Rød Ferrari FXK30 Løbehjul 6950033
284 kr.
Læs mere
My Hood 145 Løbehjul - Pink
399 kr.
Læs mere
My Hood 145 Løbehjul - Sort/Turkis
399 kr.
Læs mere
Hjul til Trick Løbehjul 100 mm - Sort/Turkis
119 kr.
Læs mere
My Hood Tour Løbehjul - Blå
699 kr.
Læs mere
My Hood PG15 Løbehjul - Hvid
1.449 kr.
Læs mere
My Hood 200 Løbehjul - Sort/Turkis
499 kr.
Læs mere
Hjul til Trick Løbehjul 100 mm - Hvid/Sort
119 kr.
Læs mere
My Hood Single Rampe
179 kr.
Læs mere
Hjul med alukerne til Trick Løbehjul 110 mm - Guld/Sort
219 kr.
Læs mere
My Hood Trick Løbehjul 7.0 - Sort/Gul/Lilla
749 kr.
Læs mere
My Hood 145 Løbehjul - Hvid/Pink
399 kr.
Læs mere
My Hood Grind Skaterrail 180
429 kr.
Læs mere
Kiddimoto Junior Max Super Skullz Løbecykel
899 kr.
Læs mere
My Hood Griptape til Trick Løbehjul - My Hood
59 kr.
Læs mere
Hjul til Trick Løbehjul 100 mm - Sort/Orange
119 kr.
Læs mere
My Hood Håndtag - Sort
59 kr.
Læs mere
Hvid Ferrari FXK30 Løbehjul 6950032
284 kr.
Læs mere
Hjul med alukerne til Trick Løbehjul 110 mm - Blå/Sort
219 kr.
Læs mere
My Hood Orginale Stickers - klistermærker
29 kr.
Læs mere
My Hood Griptape til Trick Løbehjul - Skull
59 kr.
Læs mere
HUDORA Big Wheel 205 Løbehjul - Grøn/Blå
799 kr.
Læs mere
My Hood Trick Løbehjul 7.0 - Lime
749 kr.
Læs mere
My Hood Orginale Stickers - klistermærker
29 kr.
Læs mere
Hjul til Trick Løbehjul 100 mm - Sort/Lime
119 kr.
Læs mere
Kiddimoto Junior Max Super Fleur Løbecykel
899 kr.
Læs mere
My Hood Håndtag - Lime
59 kr.
Læs mere
My Hood Tour Løbehjul - Pink
699 kr.
Læs mere
Hjul til Trick Løbehjul 100 mm - Sort/Sort
119 kr.
Læs mere
My Hood 2 Way Maxi Rampe
799 kr.
Læs mere
Kiddimoto Junior Max Super Dotty Løbecykel
899 kr.
Læs mere
My Hood Trick Løbehjul 7.0 - Sort
749 kr.
Læs mere
My Hood Trick Løbehjul 7.0 - Lyseblå/Orange
749 kr.
Læs mere
Kugleleje Sæt - ABEC 9
99 kr.
Læs mere
My Hood 2 Way Mini Rampe
499 kr.
Læs mere
My Hood Trick Løbehjul 7.0 - Sort/Turkis
749 kr.
Læs mere
My Hood 4 Way Mini Rampe
599 kr.
Læs mere
Hjul til Trick Løbehjul 100 mm - Orange/Sort
119 kr.
Læs mere
My Hood 145 Løbehjul - Hvid/Lime
399 kr.
Læs mere
My Hood Tour Løbehjul - Sort
699 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør have fokus på hvilke handelsbetingelser webshoppen udsteder ved dit køb online, så du undgår udfordringer med eksempelvis returret. Derfor bør man tjekke byggemarkedets regningslinjer.
For de fleste er byggeprojekter lig med adskillige spørgsmål. Af den grund bør du købe fra en online byggeshop, som giver hjælp og vejledning omkring løbehjul.
Såfremt du står og skal bruge varerne med det samme eller bare gerne vil undgå fragtomkostningen, så kunne du tænke over at hente materialerne personligt. Det er navnligt muligt ved de store byggekæder.
Det er selvfølgelig meget vigtigt at undersøge, hvorvidt de produkter du ønsker at købe online faktisk er på lager i det pågældende byggecenter. Hvis ikke må du vælge et andet.
Flere byggekæder fremviser et bredt produktsortiment, og øvrige fokuserer på en bestemt type af vare. Du kan vide hvorvidt det er essentielt for dig at have mange forskellige typer af varer at vælge fra, foruden blot løbehjul.
Du kan finde forskelle i priserne på billige løbehjul fra netbutik til netbutik. Nogle fokuserer på de bedste tilbud, imens andre fokuserer på et højt serviceniveau. Du må tænke på hvad der for dig er det vigtigste.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggecentre forhandler produkter fra alverdens specialbutikker, og takket være dette kan du handle fra et stort udvalg af løbehjul online.
De velkendte byggemarkeder finder du i hele landet, og herigennem har kunderne tilbuddet om at bestille online og køre varerne selv. På grund af det er der mulighed for at undvære leveringsgebyret, samt tilmed få fat i produkterne på kortere tid.
De store byggecentre er folkekære og højtprofilerede firmaer, som medvirker til ubekymrethed i forbindelse med dit køb online. Det vil nogle se fordele i.

Nichewebshop

Mange nichespecifikke webshops producerer selv de produkterne som du kan finde i byggemarkederne. Ved at købe direkte på niche netbutikkerne online er det muligt at få lavere priser.
Diverse webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er iværksættervirksomheder, der oftest er danske, muligvis endda fra dit lokalområde. Disse kan du hjælpe når du køber løbehjul online på deres webshop.
Mange nicheforhandlere ved ekstremt meget om deres produkter, da de ikke sælger andet. Derigennem bør du få en høj grad af anvendelig service fra folk som er specialister i lige præcis løbehjul.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning
løbehjul jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.100 personer i forretningens 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer på billige priser til private, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og omfatter i dag omtrent 100 ansatte i forretningens 6 butikker. 10-4 fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 500 millioner kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og er nu arbejdsplads for flere end 1.000 medarbejdere i firmaets 9 byggecentre. Davidsen fokuserer på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og udgøres i dag af omtrent 500 ansatte i kædens 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer på salg til private, og omsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

løbehjul bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og omfatter i dag mere end 1.000 ansatte i forretningens 17 butikker. Bauhaus specialiserer sig i gode tilbud til private, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

løbehjul harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 2.000 ansatte i firmaets 33 butikker. Harald Nyborg tilstræber salg til private, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 2.300 mennesker i deres 56 varehuse. Bygma har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.000 mennesker i forretningens 72 varehuse. Stark fokuserer primært på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

løbehjul silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og lønner i dag omtrent 1.000 personer i firmaets 41 butikker. Silvan tilstræber at sælge til private, og omsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og udgøres i dag af i omegn af 2.000 medarbejdere i virksomhedens 104 butikker. XL-Byg specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Det kan være til god gavn at søge en hjælpende hånd til ens byggeprojekt, ikke mindst ift. vigtige ombygninger. Nogle ombygninger behøver flere end en enkelt person. Desuden vil det blive mere effektivt og mere socialt at lave arbejdet med andre.
2Det er vigtigt at nedskrive et udgiftsbudget for byggeprojektet, så du giver sig selv en økonomisk ramme. Det er rationelt at gennemgå samtlige omkostninger, og så kortlægge ens omkostning ved dem en ad gangen.
3Planlægning vil altid være vejen til et godt forløb med byggeprocessen. Du bør udarbejde en struktureret agenda, der beskriver hvilke opgaver der løses på hvilke dage, samt en tilhørende numerisk orden. Det anbefales at være skarp idet du udarbejder planen.
4Måske kan det blive af stor betydning at have samtlige byggematerialer klar til brug i god tid før du kaster dig over byggeriet. Du vil med fordel kunne notere en simpel oversigt hvoraf der fremgår alt det du får brug for, og dernæst efterse oversigten, hvormed du kan føle dig overbevist om at du har husket det hele.
5Der viser sig utvivlsomt uforudsigelige problemstillinger ved omfangsrige projekter, og altså viser det sig meningsfuldt at der afsættes betragtelig plads i handlingsplanen, med formålet om at man er afslappet omkring at nå i mål med projektet.
6Husk at tage til overvejelse om du selv kan lave helt projektet, eller du alternativt skal få hjælp fra en fagmand til noget af byggeriet. Når du vil benytte assistance fra en fagperson er der penge at spare ved at indhente en pris fra forskellige selskaber.
7Glem ikke at du kan få offentligt tilskud til ombygninger. Det bliver givet såfremt projektet er godt for miljøet. Modtagelsen af støtte kræver altså at projektet influerer positivt på naturen.
8Du finder vældig mange artikler og videoer på diverse hjemmesider som kan hjælpe dig. I særlig grad YouTube tilbyder meget anvendelig info, især forudsat at man kigger på engelsk.
9Forinden du går i gang med dit byggeprojekt kan det blive ufatteligt fundamentalt at sikre sig, at dit projekt ikke er ulovligt. Med udgangspunkt i hvordan du bor vil der gælde mange love som beskriver, hvad du må, og hvad der ikke er lovligt.
10Man vil aldrig undvære arbejdsredskaber. Tit vil det vise sig betydningsfuldt at have værktøjet klar til brug inden du starter byggeriet. I øvrigt er det fordelagtigt at inkludere omkostningerne hertil i dit budget.
11Du må ikke nedprioritere dit eget helbred, så glem ikke arbejdstøj såsom sikkerhedshjelm der sikrer dig overfor mulige uheld. Det er fundamentalt at du har styr på din sikkerhed i dit byggeprojekt, i særdeleshed ifald du ikke får hjælp fra en fagperson.
12For udendørs projekter kan eventuelt regnvejr få stor betydning. Af den årsag kan du løbende tage notits af vejrvarslen lige før projektets start, så det forhåbentlig ikke ganske ubelejeligt går i gang med at regne bedst som du er godt i gang med dit komplicerede projekt.
De bedst anmeldte byggecentre
XL-Byg.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er temmelig overlegent. Evalueringen er baseret på 2.856 anmeldelser, hvoraf imponerende 59 % kvitterer med maksimum point, og bare 9 % kvitterer med 1 stjerne. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,6 ud af 5, hvilket selvsagt er ekstremt flot. Karakteren er baseret på 28.109 bedømmelser, hvor intet mindre end 76 % giver den højeste karakter, og alene 4 % har givet den dårligste rating. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
Trustpilot-brugerne vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som i særdeleshed er ualmindeligt beundringsværdigt. Evalueringen er baseret på 19.208 meninger, hvor ikke mindre end 84 % giver toprating, og bare 2 % kvitterer med 1 stjerne. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, hvilket i særdeleshed er ualmindeligt betryggende. Bedømmelsen grundlægges af 11.467 anmeldelser, hvoraf hele 86 % har givet maksimum point, og alene 2 % giver den dårligste rating. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, som utvivlsomt er utrolig beundringsværdigt. Karakteren tager udgangspunkt i 23.161 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 69 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 8 % kvitterer med dumpekarakter. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
Hvilken form for fragt skal du vælge?

En lang række e-shops tilbyder nu om dage diverse forskellige billige fragttyper til løbehjul. En yndling er nu om stunder afhentningssteder, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente dine nye varer når du har mulighed for det. Fragttypen er jo super uproblematisk, samt ofte endvidere den mest betalelige form for fragt.

Du kunne omvendt tænke over at få produkterne sendt hjem til din privatadresse eller til adressen hvor du arbejder. Denne bliver jævnligt en sjat mindre billig, men samtidig ultra ligetil med løbehjul online. Den mest billige leveringsform er unægtelig at hente varerne selv, men den løsning kræver at du lever i kort afstand af internet webshoppens byggemarked, fx Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Silvan.

Antal dages levering på løbehjul kan vise sig at være yderst bestemmende når vi skal bruge din ordre inden for få dage, så af den grund er det utvivlsomt på sin plads at man efterser den forventede leveringsdato ved løbehjul. Mange internet foretagender – eksempelvis Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg – garanterer billig 1 dags fragt på utallige varenumre online, men vær påpasselig da det står og falder med at bestillingen indsendes forud for et angivent klokkeslæt, så at de har mulighed for at nå at få varen betjent før logistikpersonalet tager hjem.

Nogle internet handler garanterer fragt uden betaling på løbehjul online, men oftest kun såfremt du aftager for en fastsat pris. Desuden må man overveje den mindst kostelige leveringsmodel, som i mange tilfælde vil være at få dem til at levere dine produkter til et udleveringssted.

En masse kæder frembyder click-and-collect hvor man bestiller billig løbehjul online og selv henter i byggemarkedet. Fx Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4, Davidsen, Jem og Fix, Stark, Silvan og Bauhaus. Byggekæderne tildeler bl.a. click-and-collect på løbehjul i disse byer:

Nykøbing Falster, Horsens, Grenaa, Rødovre, Odder, Haderslev, Frederiksværk, Dragør, Søborg, Kokkedal, Ishøj, Silkeborg, Roskilde, Fredericia, Sønderborg, Hørsholm, Åbyhøj, Lystrup, Birkerød, Vanløse, Rudersdal, Korsør, Valby, Struer, København, Brønderslev, Værløse, Hillerød, Ringsted, Hedensted, Taastrup, Kalundborg, Nakskov, Jyllinge, Helsingør, Virum, Lyngby, Ballerup, Rønne, Vejle, Haslev, Aabenraa, Nyborg, Ikast, Glostrup, Gladsaxe, Risskov, Lillerød, Frederikssund, Skive, Hedehusene, Brønshøj, Vordingborg, Charlottenlund, Aarhus, Holbæk, Tårnby, Greve, Kolding, Herlev, Allerød, Hobro, Næstved, Hjørring, Aalborg, Skanderborg, Slagelse, Højbjerg, Stenløse, Solrød Strand, Albertslund, Esbjerg, Nørresundby, Odense, Køge, Brøndby, Gentofte, Svendborg, Frederiksberg, Vallensbæk, Randers, Holstebro, Viborg, Frederikshavn, Herning, Ølstykke, Varde, Middelfart, Hvidovre, Farum, Thisted, Brabrand, Tilst, og Nærum, .

Afhentning ift. løbehjul er muligt i samtlige dele af landet: Fyn (Østfyn, Nordfyn, Vestfyn, Midtfyn, Sydfyn), Jylland (Midtjylland, Østjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Nordjylland, Syddanmark, Sydjylland) og Sjælland (Midtsjælland, Nordsjælland, Amager, Bornholm, Hovedstaden, Lolland, Østsjælland, Sydsjælland, Vestsjælland, Falster).

Når vi kigger i tendenserne står det markant, at netshoppere typisk leder efter bl.a. løbehjul priser og løbehjul tilbud. Foruden dette oplever vi ofte internet shoppere lede efter bl.a. billig løbehjul, løbehjul online og køb løbehjul, foruden de kendte byggemarkeder som Jem og Fix, XL-Byg, 10-4, Silvan, Bauhaus, Stark, Davidsen, Bygma og Harald Nyborg.

Få den bedste pris på løbehjul

Det er efterhånden virkelig hensigtsmæssigt for enhver at finde frem til tilbud på billige løbehjul online fra forskellige webshops, og følgelig har en lang række e-forhandlere ikke kunne lade være med at trykke prisen på løbehjul eftertrykkeligt, og ydermere byde på levering uden omkostninger.

Dog kan det trods alt være gavnligt at sammenholde forskellige internet selskaber efter tilbud på løbehjul online før du gennemfører dit køb, så man er sikret at opnå den mest betalelige pris. Se ikke bare hos de udbredte byggemarkeder som Silvan, Jem og Fix, Bauhaus, Stark, Davidsen, Bygma, XL-Byg og Harald Nyborg.

Du skal dog være årvågen med, at hvis en butik sælger billige løbehjul online for en pris der kan virke kolossalt billig, så kan det for det meste være en indikation på en falsk e-butik. Køb med kort er i hvert fald inkluderet i Indsigelsesordningen, hvilket værner dig som kunde imod svindlende e-firmaer.

Generelt går vi ind for køb med betalingskort eller mobilbetaling. Som et alternativ bør du vælge en billig afbetalingsordning fra for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du ønsker at afbetale regningen på løbehjul over en periode. Dette fås typisk hos nichebutikker, i modsætning til de velkendte byggekæder som eksempelvis Bauhaus, Silvan, XL-Byg, Bygma, Davidsen, 10-4, Harald Nyborg og Jem og Fix.

Når man ser på tendenserne er det markant, at online shoppere tit kigger efter fx løbehjul tilbud og køb løbehjul. Vi ser desuden ofte internet shoppere lede efter eksempelvis billig løbehjul, løbehjul priser og løbehjul online.

Udforsk tidligere kunders anbefalinger

Trustpilot resulterer i absolut tiltalende chancer for at evaluere diverse andre konsumenters meninger og derfor er det klogt, at du tjekker e-forretningens omtaler forinden du færdiggør din shopping med billige løbehjul online.

Facebook medfører på samme måde de facto ærlige chancer for at få kendskab til online butikkens pålidelighed. I øvrigt er der nogle online forhandlere som gør det muligt at skrive en evaluering af deres køb, som ligeledes kan tages i brug til at få et indtryk af hvor tilfredse kunderne er.

Inden folk shopper billige løbehjul online på en shop burde man for at være sikker gøre sig bekendt med indholdet af e-shoppens handelsbetingelser, dog er det typisk ikke særlig spændende, især ved de velkendte byggemarkeder som Stark, Silvan, Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg, Davidsen, Bauhaus, Bygma og Jem og Fix.

Alternativet kan derfor være at bemærke hvorvidt internet butikken er e-mærke godkendt, grundet at det burde være en sikring om at netbutikken efterkommer de officielle danske regler, samt at internet virksomheden lejlighedsvis monitoreres af jurister der har den nødvendige knowhow om reglerne.

Det er en rigtig god lejlighed til opbakning, når du får udfordringer ved din shopping med løbehjul. Ligeså rekommanderer vi at køberen er omhyggelig omkring de væsentligste forhold der er gældende for bestillingen af løbehjul online, f.eks. den ombytningspolitik e-butikken lover.

I relation til det er det også afgørende, at man stadig opbevarer ens e-mail kvittering, således man fremadrettet kan bevidne sin bestilling af løbehjul, uagtet om man shopper ved Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, Stark, 10-4, Jem og Fix eller XL-Byg.

Morten gav 5 stjerner

Super hurtigt leverance.

Inge gav 4 stjerner

Hurtig levering og varen virkede fint.

Maria V gav 5 stjerner

Fremragende service

Anna D gav 4 stjerner

Hurtig levering

9 gode råd til køb på nettet
1Vi tilråder generelt at granske hvorvidt netshoppen er e-mærket, som almindeligvis er et billede på at online webshoppen retter sig efter gældende dansk lovgivning, foruden at internet selskabet undertiden tilses af fagmænd der forstår vilkårene. Inden folk handler billige løbehjul hos en butik burde man ideelt set kigge på webshoppens forretningsvilkår.
2Generelt foreslår vi betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Betalinger med kort er omsluttet af en foranstaltning, der assisterer køberen imod svindlende online forhandlere. Som alternativ burde du anvende en billig afbetalingsløsning fra eksempelvis ViaBill, ifald du agter at klare pengene senere.
3Nogle internet selskaber sikrer fri fragt på løbehjul, men i de fleste tilfælde er det så præmissen at der indkøbes for en præcis sum. Derudover burde du udvælge den mest prisbevidste slags levering, som i mange tilfælde vil være at få fragtmanden til at levere dine produkter til et afhentningssted. Den er sædvanligvis endvidere ekstremt nem. Den mest letkøbte leveringstype vil dog altid vise sig at være at hente varerne selv.
4Den mest letkøbte fragtmetode er uden tvivl at hente pakken selv, men den løsning stiller krav om at du fysisk befinder dig nærved netbutikkens hjemsted. Den leveringsudgave kan vise sig at være temmelig udslagsgivende om man absolut skal bruge løbehjul om et øjeblik. Alternativt så præsterer en hel del internet forretninger billig levering, men ofte stiller det krav om at der indkøbes for en konkret pris.
5Forinden folk handler billige løbehjul i en webbutik bør man egentlig skimme netshoppens betingelser, dog er det i reglen et omfattende arbejde. For øvrigt slår vi et slag for at køber er hensynstagende til de mest essentielle betingelser der kan have indflydelse på bestillingen af billige løbehjul online, fx den byttepolitik shoppen lover.
6Leveringsdygtigheden er jo særligt aktuel om vi har brug for produkterne inden for få dage, og med det formål er det uden tvivl klogt at du dobbelttjekker den estimerede leveringstid for løbehjul. Adskillige online forhandlere udlover billig 1 dags fragt på en række produkter, men glem ikke at det påkræver at bestillingen indsendes forinden et nøjagtigt tidspunkt.
7Det har vist sig at være ret smertefrit for internetbrugere at kigge efter tilbud online på billige løbehjul fra forskellige netshops, og for det tilbyder mange e-handler gratis fragt. Til gengæld kan det trods alt være gunstigt at efterprøve nogle forskellige netbutikker efter udsalg og tilbud forinden du bestiller, så du ikke er i tvivl om at få fat i den mest attraktive pris.
8En del e-forretninger foreslår nu om dage en række forskellige billige fragttyper til løbehjul. Den mest almindelige er nu til dags afhentningssteder, og så kan du blot hente dine nye produkter når der er mulighed for det. Fragtmuligheden er nemlig meget problemfri, og desuden også den billigste leveringsmetode.
9Trustpilot medfører altid gode muligheder for at gennemsøge ganske mange eksisterende køberes iagttagelser og herved er det anbefalelsesværdigt, at du bliver klogere på e-firmaets vurderinger inden du shopper billige løbehjul online. Facebook præsterer tilsvarende en del værdifulde metoder til at få en idé om internet forhandlerens pålidelighed.