Husejeren.dk

Loddetråd

Loddetråd 30g 940-011
46 kr.
Læs mere
Loddetråd 250 gr s321-478-893
101 kr.
Læs mere
Loddetr. hf32 1,0mm/250 640102
269 kr.
Læs mere
Loddetråd 500 gr s321-478-855
194 kr.
Læs mere
Loddetr. hf32 1,5mm/250 640152
123 kr.
Læs mere
Loddetr. 20g 940-139
104 kr.
Læs mere
Loddetråd 1000 gr s321-478-843
367 kr.
Læs mere
Loddetr. hf32 0,5mm/100 640051
109 kr.
Læs mere
Loddetråd sb 20g 940-032
45 kr.
Læs mere
Loddetråd 2mm hs10-508-480
104 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Hvis du skal bruge byggematerialerne med det samme eller blot har lyst til at blive fri for fragtgebyret, så kan du overveje at fragte varerne personligt. Det er hovedsageligt en mulighed hos de udbredte byggecentre.
Det er absolut meget afgørende at se, om det produkt du planlægger at købe online faktisk er på lager i byggecenteret. Alternativt kan du kigge andetsteds.
Der vil være forskel på salgspriserne på billige loddetråd hos de forskellige online byggecentre. Enkelte har fokus på de bedste tilbud, og andre har fokus på kompetent rådgivning. Du skal afveje hvad du foretrækker.
Nogle byggekæder præsterer et stort sortiment af varer, og øvrige er specialiserede i en specifik type af vare. Du bør tænke over om det er betydningsfuldt for dig at du har adskillige typer af varer at vælge fra, udover bare loddetråd.
Du bør kende de handelsbetingelser butikken udsteder når du shopper online, så du undgår udfordringer med bl.a. returnering. Af den grund bør du læse forretningens regler.
For en del er byggeri ens betydende med adskillige spørgsmål. Derved kan du have fordel af at købe fra en webshop, som giver sparring og vejledning omkring loddetråd.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggecentre forhandler produkter fra flere producenter, og takket være dette kan du bestille fra et bredt udvalg af loddetråd online.
De velkendte byggemarkeder finder du i nærheden af dig selv, og herigennem har de fleste mulighed for at handle online og fragte byggematerialerne på egen hånd. Takket være dette har du chancen for at slippe for fragtomkostningen, og samtidig have varerne lige nu.
De store byggekæder er udbredte og landskendte forretninger, hvilket kan medvirke til en tryghedsfornemmelse i forbindelse med dit køb online. Dette er noget nogle vil se som en fordel.

Nichewebshop

Majoriteten af niche netbutikker er ekstremt passionerede omkring deres online produktudvalg, idet de udelukkende sælger disse varer. Ergo kan du opleve super begavet assistance fra ansatte som er specialister i netop loddetråd.
Mange specialiserede webshops er opstartsvirksomheder, som oftest drives i Danmark, eventuelt ovenikøbet fra dit lokalområde. Dem kan du støtte idet du bestiller loddetråd online fra deres webshop.
Mange nichespecifikke netbutikker producerer selv de produkterne som du kan købe i byggemarkederne. Når du køber direkte igennem de nichefokuserede netbutikker online er det muligt at få et ekstra godt tilbud.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

10-4 blev stiftet i 1947, og omfatter i dag i nærheden af 100 mennesker i kædens 6 butikker. 10-4 tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 500 millioner kroner.

loddetråd bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og styres dagligt af flere end 1.000 medarbejdere i virksomhedens 17 butikker. Bauhaus fokuserer på billige priser til private, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og udgøres i dag af ca. 500 personer i byggemarkedets 9 butikker. Johannes Fog fokuserer på salg til private, og omsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

Stark blev dannet i 1896, og beskæftiger nu flere end 2.000 ansatte i deres 72 varehuse. Stark sætter ind på salg til professionelle, og afsætter årligt for omkring 7 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og udgøres i dag af omkring 2.300 kollegaer i firmaets 56 butikker. Bygma fokuserer primært på salg til professionelle, og sælger årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og beskæftiger nu i nærheden af 1.000 personer i forretningens 9 byggecentre. Davidsen er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og lønner i dag i nærheden af 2.000 ansatte i selskabets 104 butikker. XL-Byg sætter ind på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

loddetråd jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og beskæftiger i dag cirka 2.100 personer i deres 122 byggecentre. Jem og Fix har specialiseret sig i billige priser til private, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

loddetråd silvan

Silvan kom frem i 1968, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 1.000 personer i byggemarkedets 41 butikker. Silvan fokuserer på billige priser til private, og afsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

loddetråd harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og beskæftiger nu omkring 2.000 mennesker i selskabets 33 varehuse. Harald Nyborg tilstræber at sælge til private, og omsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Du må ikke fattes udstyr. Jævnligt kan det være klogt at have værktøjet parat forinden du starter arbejdet. Det er derudover en fordel at indkalkulere de medfølgende udgifter i budgettet.
2Der kommer utvivlsomt uforudsete problemer i tilfælde med omfattende byggeprojekter, og derfor viser det sig værdifuldt at man afsætter nok tid i kalenderen, som bidrager til at man er overbevist om at nå i mål til tiden.
3Du må unden ingen omstændigheder gå på kompromis med sikkerheden, så husk beskyttelse som eksempelvis sko og hjelm der beskytter dig imod eventuelle skader. Det er vigtigt at have styr på dit eget helbred i byggeprocessen, ikke mindst såfremt du ikke sikrer dig professionel assistance.
4For udendørs projekter kan vejrsituationen få en vigtig rolle. Af den årsag bør du hyppigt tage et kig på prognosen for vejret i perioden for projektets begyndelse, så du undgår at det uventet går i gang med at piske ned bedst som du er godt i gang med dit omfattende byggeprojekt.
5Der ligger stribevis af guides og videoer på internettet hvor du kan finde hjælp. Især YouTube supporterer dig med enormt meget almennyttig information, navnligt såfremt man benytter engelske søgeord.
6Husk at tage til overvejelse hvorvidt du selv skal stå for hele projektet, eller du hellere bør anskaffe professionel hjælp til opstarten af arbejdet. Forudsat at du vil benytte hjælp fra en professionel er det lukrativt at søge prisoverslag fra diverse firmaer.
7Det kan overvejes at spørge om assistance til ens byggeprojekt, navnlig når det kommer til store byggeprojekter. Omfattende opgaver skal gerne udføres af mere end en person. Desuden vil det vise sig mere produktivt og mere socialt når der er flere der bidrager.
8Det kan vise sig at være afgørende at have lavet et regnskab for optimeringen, så man har kontrol over udgifterne. Det vil blive en fordel at nedskrive hver enkelt udgift, og dernæst finde frem til prisen på hver enkelt.
9Det bliver værdifuldt at du har de relevante byggematerialer tilgængelige forinden du går til værks med din byggeproces. Du kunne nedskrive en overskuelig liste hvor der bør fremgå alt hvad som er nødvendige, og som det næste efterse materialerne, hvormed du kan føle dig tryg ved at du har styr på det.
10I god tid inden at du går i gang med byggeprocessen kan det blive aldeles essentielt at du sikrer dig, at det du vil bygge overholder loven. Med udgangspunkt i din boligtype vil der vise sig forskellige love som beskriver, hvad du må, samt hvad du ikke må.
11Forberedelse bliver kilden til at lykkes med byggeriet. Du bør overveje at lave en strømlinet arbejdsplan, der viser hvilke opgaver du planlægger at løse på hvilken dag, og som også indeholder en kronologisk rækkefølge. Forsøg at være realistisk idet du udarbejder planen.
12I nogle tilfælde kan man forsøge at få hjælp rent økonomisk til gør-det-selv projekter. Det tilbydes når renoveringen bidrager positivt til miljøet. Støtten kræver dermed at byggeprojektet har betydning for klimaet.
De mest populære byggemarkeder
Trustpilot-brugerne vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket naturligvis er hamrende overlegent. Scoren grundlægges af 19.208 meninger, hvor ikke mindre end 84 % kvitterer med maksimum point, og bare 2 % giver den dårligste rating. Nu og her har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Bauhaus.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, som jo er virkelig imponerende. Ratingen er regnet ud fra 23.161 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 69 % har givet toprating, og alene 8 % kvitterer med 1 stjerne. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har en score på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er temmelig flot. Vurderingen tager udgangspunkt i 28.109 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 76 % giver 5 stjerner, og alene 4 % kvitterer med 1 stjerne. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
Kunderne hos DavidsenShop.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som vel at mærke er rigtig flot. Vurderingen tager udgangspunkt i 11.467 anbefalinger, hvoraf hele 86 % har givet 5 stjerner, og blot 2 % kvitterer med bundkarakter. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, som naturligvis er enormt overlegent. Scoren er regnet ud fra 2.856 anbefalinger, hvor ikke mindre end 59 % har givet toprating, og bare 9 % giver dumpekarakter. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Hvilken fragttype er smartest?

En række internet forhandlere foreslår nu om stunder alverdens billige fragtmuligheder til loddetråd. Den mest benyttede er p.t. levering til en pakkeshop, hvor du så selv henter pakken når det passer dig. Fragtformen er jo ret så enkel, og typisk tillige den prisbilligste mulighed for fragt.

Du kan også foretrække at få produkterne bragt til din lejlighed eller hus eller til adressen på dit arbejde. Muligheden viser sig oftest lidt mere omkostningsfuld, men endvidere ret så let gængelig ift. loddetråd online. Den prisbilligste løsning til levering kan ikke benægtes at være at hente varerne selv, men den løsning afhænger af at du bor med kort afstand til online webshoppens byggemarked, eksempelvis Jem og Fix, Silvan, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Leveringstidspunktet på loddetråd er selvfølgelig rigtig central i tilfælde af at man absolut skal bruge varerne øjeblikkeligt, så af den grund er det skam passende at man kigger nærmere på den forventede leveringsdato for loddetråd. En del byggemarkeder – eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan og Jem og Fix – stiller garanti om billig levering på blot en enkelt hverdag på mange af shoppens produkter online, men vær påpasselig da det nødvendiggør at bestillingen laves inden et fast klokkeslæt, så de med sikkerhed kan nå at få pakken pakket inden personalet har fyraften.

Visse internet webshops tilbyder levering uden beregning på loddetråd online, men ofte er det forudsat at der shoppes for en bestemt pris. Alternativt kan man gribe den mest billige leveringsmanér, som mange gange vil være at få dem til at køre produkterne til en pakkeshop.

De store netshops yder afhentning hvor man bestiller billig loddetråd på nettet men selv henter i byggemarkedet. Fx Stark, XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus, Bygma, Jem og Fix, 10-4 og Silvan. Byggekæderne giver blandt andet click-and-collect på loddetråd i følgende byer:

Rønne, Haderslev, Risskov, Fredericia, Randers, Tårnby, Nykøbing Falster, Hillerød, Allerød, Greve, Horsens, Aabenraa, Ishøj, Helsingør, Ikast, Nærum, Holstebro, Glostrup, Hobro, Køge, Frederiksberg, Birkerød, Nørresundby, Thisted, Hedensted, Viborg, Brøndby, Søborg, Korsør, Grenaa, Haslev, Taastrup, Gentofte, Esbjerg, Odder, Brabrand, Brønshøj, Struer, Frederikssund, Næstved, Roskilde, Vanløse, Middelfart, Kalundborg, Hørsholm, Lillerød, Odense, Herlev, Kolding, Svendborg, Jyllinge, Kokkedal, Skanderborg, Lyngby, Skive, Rødovre, Ballerup, København, Nyborg, Valby, Vejle, Rudersdal, Virum, Dragør, Tilst, Herning, Albertslund, Silkeborg, Frederiksværk, Charlottenlund, Frederikshavn, Aarhus, Værløse, Højbjerg, Gladsaxe, Ringsted, Sønderborg, Farum, Vallensbæk, Hedehusene, Vordingborg, Hvidovre, Lystrup, Aalborg, Ølstykke, Nakskov, Hjørring, Åbyhøj, Varde, Stenløse, Holbæk, Brønderslev, Slagelse, og Solrød Strand, .

Klik-og-hent for loddetråd er muligt i de fleste regioner af Danmark: Fyn (Nordfyn, Vestfyn, Østfyn, Midtfyn, Sydfyn), Jylland (Østjylland, Vestjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Midtjylland, Syddanmark) og Sjælland (Amager, Sydsjælland, Midtsjælland, Hovedstaden, Nordsjælland, Vestsjælland, Lolland, Falster, Østsjælland, Bornholm).

Når vi kigger i søgedata fremstår det tydeligt, at netshoppere mange gange efterspørger bl.a. loddetråd online og loddetråd tilbud. Foruden dette oplever vi tit online shoppere efterspørge bl.a. loddetråd priser, køb loddetråd samt billig loddetråd, foruden de store byggemarkeder som Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus, Silvan, Stark, Bygma, XL-Byg, 10-4 og Harald Nyborg.

Tilbud på loddetråd

Det har vist sig at være temmelig uproblematisk for alle og enhver at finde de laveste priser på billige loddetråd online på diverse internet foretagender, og for det har flertallet af e-forretninger set sig tvunget til at nedbringe prisniveauet på loddetråd enormt, og ovenikøbet frembyde levering uden omkostninger.

Det kan imidlertid vise sig rentabelt at kontrollere et par forskellige internet selskaber efter tilbud på loddetråd online forud for at du handler, således at man ikke er i tvivl om at indhente den prisbilligste pris. Kig ikke blot hos de udbredte byggecentre som Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, Stark, Bygma, Silvan, Jem og Fix og 10-4.

Du må imidlertid være så påvagt, at når en e-butik forhandler billige loddetråd online for en udsalgspris som kan ses som utopisk favorabel, så burde det i nogle tilfælde være et faresignal om en uoprigtig shop. Kortbestillinger er på den anden side inkluderet i en orden, hvilket sikrer folk overfor snydagtige netbutikker.

Vi slår generelt et slag for handler med kort eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning burde du udnytte et tilbud som eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du har til hensigt at afdrage omkostningerne til loddetråd over et længere tidsrum. Det tilbydes ofte ved specialiserede netshops, i modsætning til de velkendte byggecentre som eksempelvis Bauhaus, 10-4, XL-Byg, Silvan, Bygma, Jem og Fix, Davidsen og Stark.

Når vi kigger i søgedata fremstår det markant, at online shoppere typisk efterspørger fx loddetråd priser og loddetråd online. Derudover oplever vi typisk folk søge blandt andet loddetråd tilbud, billig loddetråd samt køb loddetråd.

Gennemsøg folks vurderinger

Trustpilot bringer dig ultra relevante chancer for at sondere en række andre forbrugeres meninger og herved foreslår vi, at du efterforsker internet webshoppens bedømmelser før du køber billige loddetråd online.

Facebook indebærer også fuldstændig belejlige chancer for at få indblik i e-handlens kundetilfredshed. Her ses mange online virksomheder som giver folk mulighed for at udforme en anmeldelse af virksomhedens service, hvilket tillige kan anvendes til afvejning af tidligere kunders oplevelser.

Forud for at nogen handler billige loddetråd online hos en webshop bør man ideelt set tyde e-shoppens handelsbetingelser, dog er det almindeligvis en tidskrævende opgave, specielt ved de store byggekæder som Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus, Jem og Fix, Bygma, 10-4, Davidsen, Stark og XL-Byg.

En anden løsning kunne måske være at granske hvorvidt internet webshoppen er støttet af e-mærket, fordi det burde være et sympol på at online forhandleren efterfølger de danske retningslinjer, samt at forretningen hyppigt efterses af jurister som er meget fortrolige de gældende bestemmelser.

Derudover tilbydes du lejlighed til at blive hjulpet, når du udsættes for udfordringer med din bestilling af loddetråd. Ligeså er det klogt at du er sat ind i de grundlæggende forhold der er gældende for købet af loddetråd online, til eksempel hvilken ombytningsrettighed online shoppen tilsikrer.

I den sammenhæng er det virkelig afgørende, at man til enhver tid beholder sin ordrekvittering, så man fremadrettet vil kunne eftervise bestillingen af loddetråd, hvad end man har handlet ved XL-Byg, 10-4, Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan, Stark, Bauhaus eller Davidsen.

Jette O gav 5 stjerner

Altid PERFEKT.

Hanne gav 4 stjerner

Det fungere bare og altid gode priser

Kim gav 5 stjerner

Varerne kommer hurtigt og sikkert frem

Tina gav 5 stjerner

Det virker bare.

9 tips til din online shopping
1Trustpilot tilbyder en lang række habile løsninger til at inspicere en række andre konsumenters bedømmelser og derved rekommanderer vi, at du udforsker internet shoppens anmeldelser inden du handler billige loddetråd online. Facebook yder ligeledes fuldt ud passelige muligheder for at få indblik i webbutikkens pålidelighed.
2Leveringshastigheden kan i nogle tilfælde være rigtig væsentlig såfremt vi mangler produkterne med det samme, så herved er det forholdsvis centralt at man tjekker det estimerede leveringstidspunkt for loddetråd. Størstedelen af online butikker udlover billig levering efter en enkelt hverdag på masser af produkter, men glem ikke at det regnes ud fra at ordren køres igennem tidligere end et givent klokkeslæt.
3Den mest betalelige løsning til levering er dog at hente ordren selv, men den løsning stiller krav om at du befinder dig med kort afstand til online forretningens adresse. Den leveringsudgave kan i nogle tilfælde være ret så essentiel hvis vi skal bruge loddetråd nu og her. Alternativt så yder en række firmaer på nettet gratis fragt, men oftest er det betinget af at der købes for en fastsat pris.
4Enkelte webbutikker sikrer levering uden gebyr på loddetråd, men ofte er det kun gældende hvis du køber for et bestemt beløb. Desuden kan du snuppe den mest letkøbte form for levering, der gerne vil være at få dem til at køre dine produkter til en pakkeshop. Den er desværre endvidere virkelig smertefri. Den prisbilligste fragtform kan ikke modsiges at være selv at hente varerne.
5Inden nogen shopper billige loddetråd på en internet virksomhed bør de faktisk gennemløbe e-butikkens forretningsvilkår, dog er det i reglen en omfattende opgave. Derudover kan det anbefales at du er obs på de grundlæggende forhold der kan håndhæves i forbindelse med shopping af billige loddetråd online, som eksempelvis hvilken ombytningsret webshoppen lover.
6Masser af e-firmaer udlover på nuværende tidspunkt et bredt udvalg af billige leveringsmodeller til loddetråd. En yndling er i dag levering til en pakkeshop, og så skal du blot gå forbi efter din nyindkøbte vare når der er mulighed for det. Fragtmuligheden er nemlig usædvanlig praktisk, samt tit ydermere den billigste leveringsmodel.
7Vi slår generelt et slag for køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Shopping med kort er indbefattet af en lovbestemmelse, der passer på køber overfor falske internet virksomheder. Som et alternativ kan du drage nytte af en billig afbetalingsordning fra for eksempel ViaBill, når du ser en fordel i at finansiere beløbet over en periode.
8Det er jo vældig fleksibelt for forbrugerne at søge sig frem til priser online på billige loddetråd hos diverse firmaer på nettet, og ergo garanterer adskillige online firmaer fragt uden gebyr. Derfor kan det trods alt være smart at sammenholde forskellige online forretninger efter tilbud og udsalg forinden du køber, så man er velinformeret til at skaffe sig den skarpeste pris.
9Vi slår generelt et slag for at finde ud af hvorvidt online virksomheden er medlem af e-mærke ordningen, siden det er et signal om at internet webshoppen følger de danske retningslinjer, foruden at internet forretningen jævnligt besøges af sagkyndige der behersker reglerne. Inden nogen shopper billige loddetråd i en e-butik burde man faktisk gennemse netshoppens handelsvilkår.