Husejeren.dk

Loddepistol

Holzmann Loddepistol LP700
299 kr.
Læs mere
Loddepistolsæt 175 watt
188 kr.
Læs mere
Loddepistol therma boost tb100
341 kr.
Læs mere
Loddepistol 100 watt
168 kr.
Læs mere
Loddepistol Weller 9200 UC
334 kr.
Læs mere
Weller Loddepistol 100W/230V. Expert
448 kr.
Læs mere
Loddepistol 100 watt PowerPlus POWX1385
202 kr.
Læs mere
Loddepistolsæt 175 watt PowerPlus POW726
192 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør vide hvilke regler der gælder når du shopper online, så du kan slippe for problemer med eksempelvis returret. Derfor bør du kende byggeshoppens regler.
For nogle er byggeri ens betydende med stribevis af spørgsmål. På grund af det bør du overveje at handle hos et online byggecenter, som tilbyder sparring omkring loddepistol.
Når du skal bruge dine byggematerialer hurtigst muligt eller blot ønsker at spare leveringsomkostningen, så kan du med fordel køre produkterne selv. Det er i særdeleshed muligt ved de udbredte byggekæder.
Du vil finde variationer i prisen på billige loddepistol fra byggekæde til byggekæde. En del har fokus på de bedste priser, hvorimod nogle vil have service. Du skal vide hvad du vil prioritere.
Flere byggekæder udbyder et enormt sortiment, imens andre er specialiserede i en specifik varetype. Du bør beslutte hvorvidt det er afgørende for dig at have adskillige typer af varer at vælge i blandt, udover blot loddepistol.
Det er selvfølgelig meget relevant at vide, om det produkt du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig i byggemarkedet. Som alternativ kan du vælge et andet.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder forhandler produkter fra en lang række forskellige specialbutikker, og giver dig dermed mulighed for at bestille fra et stort udvalg af loddepistol online.
De store byggekæder er folkekære og højtprofilerede firmaer, som kan medvirke til en tryghedsfornemmelse når man skal købe online. Dette kan du se som en fordel.
De velkendte byggekæder har butikker nær dig, og i kraft af det har folk chancen for at bestille online og hente materialerne på eget initiativ. Som følge af det kan man slippe for leveringsgebyret, samt tilmed få varerne straks.

Nichewebshop

Majoriteten af webshops med fokus på en enkelt niche er iværksættervirksomheder, der tit er danske, muligvis tilmed lokalt i dit område. Dem understøtter du idet du bestiller loddepistol online på deres side.
Størstedelen af nichefokuserede netbutikker producerer selv produkterne som byggemarkederne sælger. Når du køber direkte hos nichebutikkerne online kan du muligvis få bedre priser.
Majoriteten af niche webshops har en stor passion for de varer de sælger online, idet de har skarpt fokus på disse varer. Derigennem bør du få mere kompetent service fra folk der er specialister i lige præcis loddepistol.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

Stark åbnede i 1896, og udgøres i dag af flere end 2.000 mennesker i de 72 byggecentre. Stark tilstræber at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

loddepistol harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og beskæftiger nu over 2.000 kollegaer i selskabets 33 byggecentre. Harald Nyborg har specialiseret sig i salg til private, og omsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og omfatter i dag ca. 1.000 personer i de 9 butikker. Davidsen har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

loddepistol silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og styres dagligt af i omegn af 1.000 ansatte i de 41 byggecentre. Silvan tilstræber salg til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og beskæftiger i dag flere end 100 mennesker i de 6 varehuse. 10-4 har fokus på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 500 millioner kroner.

loddepistol jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og beskæftiger nu i nærheden af 2.100 kollegaer i selskabets 122 byggecentre. Jem og Fix har fokus på gode tilbud til private, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og styres dagligt af i nærheden af 500 ansatte i virksomhedens 9 byggecentre. Johannes Fog satser på salg til private, og sælger årligt for mere end 1 milliard kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og styres dagligt af omkring 2.300 medarbejdere i virksomhedens 56 byggecentre. Bygma fokuserer primært på salg til professionelle, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

loddepistol bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og er i dag arbejdsgiver for cirka 1.000 personer i virksomhedens 17 varehuse. Bauhaus har fokus på billige priser til private, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og er nu arbejdsplads for ca. 2.000 mennesker i virksomhedens 104 butikker. XL-Byg har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Måske det viser sig af stor betydning at have de fornødne byggematerialer parat i god tid før du iværksætter dit arbejde. Du har fordel af at sammensætte en overskuelig note som samler alle de ting der skal bruges, og efterfølgende gennemløbe hvert eneste punkt, hvormed du er overbevist om at alt er på sin plads.
2Det kan vise sig nyttigt at få en hjælpende hånd til dele af projektet, specielt ved omfattende byggeopgaver. Omfattende ting bør udføres af mere end en person. Dertil må det blive bedre og mere interessant når man er flere til at løse opgaven.
3Typisk vil det være fornuftigt at nedskrive et udgiftsbudget for dit byggeri, så du føler sig i kontrol med omkostningerne. Det er en god idé at gennemgå alle udgifter, og herefter dokumentere billige priser på dem enkeltvis.
4Du må for alt i verden ikke gå ned på arbejdsredskaber. Typisk kan det vise sig uundværligt at du har grejet til rådighed når du iværksætter byggeprocessen. I øvrigt er det afgørende at indkalkulere udgifterne hertil i dit budget.
5Du skal for alt i verden ikke glemme dit eget ve og vel, så glem ikke påklædning som fx hoved- og fodbeklædning som skåner dig mod mulige risici. Det er uundværligt at have styr på dit eget ve og vel i dit byggeprojekt, hovedsageligt når du ikke har eksperthjælp.
6Du har adgang til en overflod af vejledninger og videoer på diverse hjemmesider som kan være en stor hjælp. Særligt YouTube er anvendeligt med ret så meget brugbar information, i særlig grad hvis du leder på engelsk.
7Du kan spørge om offentligt tilskud til gør-det-selv projekter. Det tilbydes når renoveringen er CO2-besparende. Af få støtte beroer altså på at renoveringen har en positiv betydning for planeten.
8For projekter udendørs kan vejret få en betydningsfuld rolle. På grund af dette kan du løbende tage et kig på meldingerne om vejret når du nærmer dig byggeriets begyndelse, så det forhåbentlig ikke ganske ubelejeligt går i gang med at stå ned i stænger når du netop er ved at færdiggøre det krævende projekt.
9Før du opstarter byggeriet må det være rimeligt vigtigt at være sikker på, at det du vil bygge er inden for lovens rammer. Alt efter hvordan du bor kan der være en række retningslinjer omkring, hvad der er lovligt, og hvad der ikke må laves.
10Godt forarbejde vil være metoden til at komme i mål med byggeriet. Du er nødt til at nedskrive en strømlinet plan, der dikterer hvilke opgaver der skal udføres på hvilken dag, og derudover en numerisk orden. Vær skarp i sammensætningen af din dagsorden.
11Der præsenterer sig stort set altid uforudsigelige problemer i tilfælde med omfattende byggeprojekter, og af den grund vil det være af stor betydning at man har afsat god nok tid i tidsplanen, med formålet om at man er overbevist om at man får det færdiggjort.
12Husk at vurdere hvorvidt du selv vil klare det hele, eller du med fordel kan hente professionel assistance til områder af arbejdet. Hvis du benytter hjælp fra en fagperson er det fordelagtigt at tage imod priser fra flere foretagender.
Danskernes foretrukne byggeshops
Harald-Nyborg.dks rating på Trustpilot er 4,6 ud af 5, som uden tvivl er yderst imponerende. Karakteren grundlægges af 28.109 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 76 % giver maksimum point, og blot 4 % kvitterer med bundkarakter. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
Trustpilot-brugerne vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som vel at mærke er enormt betryggende. Vurderingen grundlægges af 19.208 meninger, hvor imponerende 84 % kvitterer med topkarakter, og alene 2 % giver dumpekarakter. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, som vel at mærke er temmelig godt arbejde. Vurderingen grundlægges af 23.161 bedømmelser, hvor hele 69 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 8 % kvitterer med bundkarakter. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, hvilket altså er temmelig overlegent. Vurderingen er baseret på 2.856 kommentarer, hvor intet mindre end 59 % har givet maksimum point, og blot 9 % giver den dårligste rating. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en rating på 4,7 ud af 5, som vel at mærke er virkelig beundringsværdigt. Karakteren er baseret på 11.467 bedømmelser, hvor ikke mindre end 86 % har givet toprating, og blot 2 % har givet dumpekarakter. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Hvilken leveringsudgave skal jeg vælge?

Masser af internet firmaer yder på nuværende tidspunkt en hel del forskellige billige leveringsmetoder til loddepistol. En af dem der er mest anvendt er i dag at få leveret til en pakkeshop, hvor det er muligt at hente bestillingen når der er tid til det. Leveringstypen er altså ret så hensigtsmæssig, samt oftest tilmed den billigste leveringsmanér.

Du kunne endvidere forsøge at bestille varerne til levering til din adresse eller ud til dit arbejde. Denne viser sig somme tider en smule mere omkostningsfuld, men lige så vel meget smart med loddepistol online. Den billigste type af levering er uden tvivl selv at hente varerne, men det står og falder med at du er nær internet shoppens byggecenter, eksempelvis Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Silvan.

Leveringsdygtigheden på loddepistol er vældig relevant hvis vi har brug for produktet om kort tid, så derfor er det naturligvis vigtigt at man kigger nærmere på den estimerede leveringsdato ved loddepistol. Temmelig mange online firmaer – herunder Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bauhaus – tilsiger billig levering på næste hverdag på en række produkter online, men husk at det kræver at transaktionen realiseres tidligere end et fast klokkeslæt, så de har mulighed for at nå at få bestillingen på posthuset inden logistikpersonalet har fri.

En række internet forretninger sikrer fri fragt på loddepistol online, men undertiden er det så nødvendigt at der handles for et præcist beløb. Desuden kunne du gribe den billigste leveringsmulighed, som i mange tilfælde vil blive at få dem til at køre ordren til et udleveringssted.

En masse webshops yder afhentning hvor du bestiller billig loddepistol online og afhenter i byggemarkedet. For eksempel Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, Stark, 10-4, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg og Bygma. Byggekæderne tilbyder for eksempel klik-og-hent på loddepistol i følgende byer:

Slagelse, Tårnby, Hillerød, Frederiksværk, Køge, Horsens, Silkeborg, Svendborg, Farum, Brabrand, Hedehusene, Helsingør, Herlev, Åbyhøj, Nakskov, Lillerød, Odense, Sønderborg, Grenaa, Lyngby, Glostrup, Højbjerg, Vejle, Odder, Vanløse, Ringsted, Randers, Lystrup, Vallensbæk, Ikast, Fredericia, Gentofte, Herning, Nyborg, Frederiksberg, Esbjerg, Skive, Holbæk, Birkerød, Frederikshavn, Greve, Værløse, Charlottenlund, Hvidovre, Haderslev, Roskilde, Virum, Valby, Kokkedal, Tilst, Næstved, Struer, Hedensted, Frederikssund, Nykøbing Falster, København, Brønderslev, Risskov, Søborg, Aalborg, Middelfart, Rønne, Hjørring, Dragør, Nørresundby, Hørsholm, Viborg, Hobro, Brønshøj, Aabenraa, Solrød Strand, Gladsaxe, Vordingborg, Allerød, Skanderborg, Jyllinge, Rødovre, Ballerup, Haslev, Varde, Stenløse, Aarhus, Ølstykke, Taastrup, Rudersdal, Kalundborg, Korsør, Thisted, Nærum, Albertslund, Ishøj, Kolding, Brøndby, og Holstebro, .

Click-and-collect for loddepistol er en mulighed i alle områder af Danmark: Sjælland (Vestsjælland, Bornholm, Nordsjælland, Falster, Sydsjælland, Midtsjælland, Hovedstaden, Østsjælland, Amager, Lolland), Jylland (Sønderjylland, Østjylland, Vestjylland, Nordjylland, Syddanmark, Sydjylland, Midtjylland) og Fyn (Østfyn, Midtfyn, Sydfyn, Vestfyn, Nordfyn).

Når man ser på tallene er det markant, at netshoppere som regel efterspørger fx loddepistol priser og loddepistol online. Foruden dette ser vi som regel internet shoppere lede efter bl.a. loddepistol tilbud, billig loddepistol samt køb loddepistol, plus de kendte byggekæder som Stark, XL-Byg, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, Jem og Fix og Silvan.

Priser på loddepistol

Det er jo rigtig gnidningsløst for købere at sammenligne priser på billige loddepistol online i blandt flere internet butikker i Danmark, og til gengæld har flere internet webshops været presset til at at trykke prisniveauet på loddepistol betragteligt, og ovenikøbet love levering uden gebyr.

Det kan trods alt vise sig lønsomt at inspicere diverse e-forhandlere efter rabatter og tilbud på loddepistol online forinden du handler, så du er skudsikker på at få fat i den skarpeste pris. Kig ikke kun hos de velkendte byggecentre som Silvan, Davidsen, XL-Byg, 10-4, Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg og Stark.

Man bør blot være så påpasselig, at såfremt en online virksomhed reklamerer billige loddepistol online for en udsalgspris der kan virke overordentlig overkommelig, kunne det ofte være et kendetegn på en snydagtig online butik. Shopping med kort er ikke desto mindre dækket ind under en lov, hvilket støtter dig som kunde overfor uægte internet butikker.

Vi foreslår generelt køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Alternativt kan du anvende en billig afdragsløsning fra for eksempel ViaBill, når du efterspørger at klare pengene til loddepistol over flere uger. Dette foreslåes ofte ved nichefokuserede webshops, men ikke de store byggecentre som eksempelvis Stark, Bauhaus, Jem og Fix, Silvan, XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg og Davidsen.

Når vi ser på søgedata bliver det markant, at online shoppere ofte søger blandt andet billig loddepistol og loddepistol priser. Foruden dette oplever man tit netshoppere søge efter bl.a. loddepistol online, loddepistol tilbud samt køb loddepistol.

Gennemsøg tidligere brugeres evalueringer

Trustpilot medfører uden sammenligning ærlige muligheder for at eftergå en hel del tidligere køberes domme og af den grund kan det anbefales, at du undersøger online firmaets vurderinger forinden du køber billige loddepistol online.

Facebook resulterer i lige så vel regulære strålende chancer for at få indsigt i internet shoppens pålidelighed. Herinde ser vi mange shops på nettet som tilbyder kunderne at udforme en kritik af deres køb, som ydermere må udnyttes til at tage stilling til tilfredsheden hos kunderne.

Forud for at nogen shopper billige loddepistol online i en internet handler kunne man i reglen overveje netshoppens handelsvilkår, men det er gerne ikke super interessant, i særdeleshed med de velkendte byggecentre som Bauhaus, 10-4, Davidsen, Stark, Silvan, Bygma, Jem og Fix, XL-Byg og Harald Nyborg.

Et andet forslag kan være at bemærke hvorvidt internet firmaet er e-mærke godkendt, da det generelt er et tegn på at online forretningen opfylder de gældende danske regler, udover at online virksomheden en gang i mellem besigtiges af eksperter som har ekspertise inden for retningslinjerne.

Derudover tilbydes du mulighed for at få assistance, ifald du får besvær som følge af din bestilling af loddepistol. Foruden dette er det fornuftigt at du er hensynstagende til de mest vitale vilkår der influerer på bestillingen af loddepistol online, som fx den byttepolitik e-firmaet tilbyder.

I den forbindelse er det virkelig vigtigt, at man til enhver tid opbevarer ens ordremail, så man en anden gang vil kunne vidne om sit køb af loddepistol, hvad end man handler fra Stark, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, Silvan, Bauhaus, Bygma, 10-4 eller Davidsen.

Henrik Sørensen gav 5 stjerner

Fremragende!

Anders gav 4 stjerner

Meget hurtig levering

Jesper gav 5 stjerner

Alt fungerede hurtigt og perfekt !

Birthe Jørgensen gav 5 stjerner

Fornuftig pris

9 tips til indkøb via nettet
1Vi tilråder at kigge hvorvidt online butikken er e-mærke tilsluttet, da det længe har været en forsikring om at internet selskabet respekterer de opstillede regler, samt at shoppen ofte ses til af fagfolk der forstår de gældende vilkår. Forud for at folk køber billige loddepistol på en e-forhandler bør de principielt gennemgå webbutikkens handelsaftale.
2Trustpilot forærer dig en lang række fine genveje til at gennemgå en lang række aktuelle forbrugeres opfattelser og derfor kan det anbefales, at du læser online firmaets vurderinger før du køber billige loddepistol online. Facebook frembyder lignende de facto fordelagtige chancer for at få indblik i online firmaets kundefokus.
3Før nogen shopper billige loddepistol i en shop på nettet bør man på en vis måde kigge på shoppens handelsvilkår, men det er normalt ikke særlig interessant. Derudover stiller vi forslag om at køberen er opmærksom på de grundlæggende betingelser der kan spille ind i forbindelse med shopping af billige loddepistol online, fx hvilken ombytningsrettighed virksomheden har.
4Masser af internet virksomheder tildeler på nuværende tidspunkt et stort udvalg af billige leveringsformer til loddepistol. En der er meget almindelig er nu til dags pakkeshops, som giver dig fleksibiliteten til at hente dine nye produkter når der er mulighed for det. Leveringstypen er altså rigtig fleksibel, og mange gange tillige den billigste leveringsudgave.
5Vi slår generelt et slag for betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Shopping med kort er omfavnet af en retningslinje, hvilket forsvarer køberen imod uoprigtige internet firmaer. Alternativt burde du drage fordel af en afbetalingsløsning som eksempelvis ViaBill, hvis du har i sinde at afdrage beløbet over tid.
6Det er i dag rigtig let gængeligt for forbrugerne at analysere priser online på billige loddepistol hos flere internet forretninger, og så yder flere online selskaber levering uden omkostninger. Dog kan det immervæk blive lønsomt at besigtige et par forskellige online outlets efter billige priser forud for at du placerer ordren, således at man er skudsikker på at få fat i den mest betalelige pris.
7Den billigste fragtmetode kan ikke modsiges at være at du selv henter pakken, men det stiller krav om at du er nær online firmaets hjemsted. Den fragttype er selvfølgelig vældig afgørende hvis du skal bruge loddepistol om kort tid. Alternativt så præsterer nogle enkelte e-handler i Danmark gratis levering, men i reglen kun såfremt man bestiller for et fastslået beløb.
8Fragttiden er naturligvis ret bestemmende forudsat vi har behov for produktet om et øjeblik, så med det formål er det nemlig på sin plads at du besigtiger den anslåede leveringsdato på loddepistol. En stor portion netshops i Danmark yder billig dag-til-dag fragt på mange af butikkens varer, der dog afhænger af at bestillingen realiseres forinden et bestemt tidspunkt.
9Visse netshops frembyder fragt uden beregning på loddepistol, men tit kun hvis du shopper for en fastsat sum. Som alternativ skulle du tage den mindst kostelige leveringsmodel, hvilket gerne er at få bragt varerne til et afhentningssted. Leveringsmetoden viser sig almindeligvis ydermere ualmindeligt hensigtsmæssig. Den mest prisbevidste fragtform er unægtelig at du selv henter produkterne.