Loddepen pyropen jr
1.128 kr.
Læs mere
Loddepen lødpenna 3911
2.422 kr.
Læs mere
Weller Loddepen 25W/230V. Ø4,5mm lige spids.
274 kr.
Læs mere
Weller Loddepen 80W/230V. Ø9,5mm lige spids. 400gr
349 kr.
Læs mere
Weller Loddepen 40W/230V. Ø6,5mm lige spids
324 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Hvis du vil have produkterne med det samme eller bare vil slippe for fragtgebyret, så kunne du med fordel transportere varerne på egen hånd. Dette er særligt en mulighed hos de gængse byggecentre.
Det er selvfølgelig super afgørende at se, hvorvidt de varer du vil købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Alternativt må du kigge hos de andre.
Du bør have fokus på hvilke betingelser der gælder i forbindelse med dit køb online, så du undgår problemer med for eksempel returnering. Du bør derfor tjekke byggeshoppens betingelser.
For en del er et byggeprojekt ens betydende med diverse spørgsmål. På grund af det kan du have fordel af at handle hos en netbutik, hvor du har mulighed for at få information omkring loddepen.
Flere byggemarkeder fremviser et bredt udvalg af produkter, og nogle er specialiserede i en bestemt type af vare. Du kan vide om det er vigtigt for dig at du har mange varetyper at vælge i blandt, foruden blot loddepen.
Der er variationer i priserne på billige loddepen fra netbutik til netbutik. Enkelte giver de bedste tilbud, hvorimod øvrige giver kompetent rådgivning. Du bør vurdere hvad du helst vil have.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggemarkeder har butikker mange steder i landet, og hermed har de fleste mulighed for at handle online og køre byggematerialerne selv. På grund af det har man valget om at slippe for fragtgebyret, samt sågar skaffe varerne med det samme.
De store byggecentre er udbredte og velkendte virksomheder, hvilket kan give en tryghedsfornemmelse til dig der skal købe online. Dette vil nogle se som fordelagtigt.
De velkendte byggekæder sælger produkter fra flere producenter, og som følge af dette kan du shoppe fra et bredt sortiment af loddepen online.

Nichewebshop

En masse webshops som fokuserer på en enkelt niche er producenter af de produkterne der kan købes fra de større webshops. Ved at købe direkte fra de nichefokuserede webshops online kan du forvente at få en skarpere pris.
De fleste webshops med fokus på en enkelt niche er mindre virksomheder, som typisk drives i Danmark, givetvis endda fra dit lokalområde. Dem har du mulighed for at hjælpe når du køber loddepen online på deres hjemmeside.
Hovedparten af webshops med fokus på en enkelt niche har ekstra meget forstand på deres varer, da de kun sælger disse produkter. Altså får du formentlig mere kompetent sparring fra ansatte med specialistviden i lige præcis loddepen.
Danmarks største byggekæder
loddepen jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.100 personer i selskabets 122 butikker. Jem og Fix satser på gode tilbud til private, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og udgøres nu af flere end 2.000 medarbejdere i firmaets 72 butikker. Stark specialiserer sig i salg til professionelle, og sælger hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og styres dagligt af omkring 2.300 personer i byggemarkedets 56 byggecentre. Bygma er specialiseret i at sælge til professionelle, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

loddepen harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 2.000 medarbejdere i firmaets 33 byggecentre. Harald Nyborg satser på at sælge til private, og afsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og omfatter i dag omkring 1.000 medarbejdere i firmaets 9 byggecentre. Davidsen har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og udgøres nu af omtrent 500 kollegaer i firmaets 9 byggecentre. Johannes Fog er specialiseret i salg til private, og omsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og styres dagligt af omkring 2.000 kollegaer i kædens 104 butikker. XL-Byg tilstræber at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og beskæftiger nu omkring 100 mennesker i de 6 varehuse. 10-4 har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 500 millioner kroner.

loddepen bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og udgøres i dag af omkring 1.000 personer i de 17 varehuse. Bauhaus fokuserer på billige priser til private, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

loddepen silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 1.000 personer i selskabets 41 butikker. Silvan fokuserer på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Der kommer ofte ubelejlige bump på vejen når det handler om større opgaver, og ergo vil det være essentielt at der er afsat nok plads i kalenderen, så man kan være sikker på at man når det til siden.
2I god tid inden at du går i gang med byggeprocessen er det ekstremt fornuftigt at man sikrer sig, at dit projekt overholder loven. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor kan der gælde diverse regler for, hvad du gerne må, samt hvad der er ulovligt.
3Du kan finde et stort udvalg af vejledninger og videoer på forskellige hjemmesider som du kan finde hjælp i. Særligt YouTube supporterer dig med overvældende meget gavnlig viden, specielt forudsat at du bruger engelske søgeord.
4I visse tilfælde kan man få tilskud fra det offentlige til renoveringer. Det tilbydes i tilfælde hvor byggeprojektet er positivt for miljøet. Af få støtte forudsætter altså at byggeprojektet har en positiv effekt på klimaet.
5Muligvis vil det vise sig meningsgivende at du har de nødvendige byggematerialer disponible før du starter dit arbejde. Du har god gavn af at udfærdige en overskuelig oversigt som samler hver eneste ting der skal bruges, og dernæst gennemløbe hvert enkelt punkt, med øje for at du bliver sikker på at du har det hele.
6Det er afgørende at nedskrive en budgetoversigt for byggeriet, så du har en økonomisk ramme. Det bør blive fornuftigt at beskrive hver eneste udgiftspost, hvorefter man kan undersøge beløbet for hver enkelt.
7Du må nødig se bort fra dit eget helbred, så glem ikke sikkerhedsbeklædning som fod- og hovedbeklædning som hjælper dig med henblik på mulige ulykker. Det er klogt at du husker din sikkerhed i byggeriet, specielt hvis du ikke får eksperthjælp.
8Forberedelse bliver metoden til at komme i mål med arbejdet. Du kunne overveje at nedskrive en struktureret strategi, der beskriver hvilke opgaver der skal udføres på hvilken dag, samt en tilhørende prioriteringsliste. Vær realistisk i sammensætningen af køreplanen.
9Man skal aldrig nogensinde fattes arbejdsredskaber. Ofte kan det være betydningsfuldt at have det klar til brug før du påbegynder byggeriet. I øvrigt må du ikke glemme at medtage de her omkostninger i dit udgiftsbudget.
10Det kan være til god gavn at spørge om hjælp til projektet, i særdeleshed såfremt det er krævende ombygninger. Nogle opgaver stiller krav om flere mennesker. Desuden bliver det hurtigere og mere socialt når man er flere om opgaven.
11Husk at tænke over hvorvidt du burde stå med hele projektet selv, eller du i stedet for skal få eksperthjælp til dele af projektet. Hvis du benytter assistance fra en fagperson vil det typisk være en god idé at tage imod tilbud fra forskellige firmaer.
12Ved byggeprojekter udenfor har vejret meget at sige. Af den årsag kan du med jævne mellemrum tjekke vejrberetningerne i dagene før arbejdets start, så du undgår at det med et brag går i gang med at vælte ned når du lige står midt i dit ellers velplanlagte projekt.
De højest ratede byggeshops
DavidsenShop.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som klart er ekstremt imponerende. Scoren tager udgangspunkt i 11.467 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 86 % har givet 5 stjerner, og blot 2 % giver den laveste karakter. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Bauhaus.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, hvilket selvfølgelig er hamrende overlegent. Ratingen er baseret på 23.161 ratings, hvoraf ikke mindre end 69 % giver den højeste karakter, og kun 8 % kvitterer med dumpekarakter. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, som naturligvis er kolossalt betryggende. Bedømmelsen er regnet ud fra 2.856 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 59 % har givet topkarakter, og blot 9 % har givet den laveste karakter. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, som utvivlsomt er yderst flot. Ratingen er regnet ud fra 19.208 bedømmelser, hvor imponerende 84 % giver maksimum point, og bare 2 % kvitterer med bundkarakter. Nu her har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,6 ud af 5, hvilket selvfølgelig er ultra beundringsværdigt. Vurderingen er regnet ud fra 28.109 bedømmelser, hvoraf hele 76 % giver toprating, og alene 4 % kvitterer med 1 stjerne. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
Hvilken mulighed for fragt skal jeg vælge?

En række internet firmaer yder nu om stunder en hel del forskellige billige fragtformer til loddepen. En af dem der er mest anvendt er lige nu at få leveret til en pakkeshop, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente dine varer når du har mulighed for det. Løsningen er altså særdeles smart, samt desuden ydermere den mest billige leveringsversion.

Du kunne omvendt tænke over at få produkterne bragt til din adresse eller ud til dit arbejdes adresse. Løsningen viser sig almindeligvis lidt mindre billig, men til gengæld ultra enkel med loddepen online. Den billigste fragtløsning kan ikke benægtes at være at du selv henter pakken, som dog afhænger af at du fysisk befinder dig lige ved e-shoppens butikker, for eksempel Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan eller Bauhaus.

Leveringsdygtigheden på loddepen er ret relevant ifald vi skal bruge varerne lige om lidt, så af den grund er det selvsagt fornuftigt at man ser nærmere på tidshorisonten for levering for loddepen. De fleste online outlets – herunder Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan og Jem og Fix – byder på billig 1 hverdags levering på en hel del varenumre online, hvilket dog påkræver at handlen gemmenføres forud for et konkret tidspunkt, så de kan nå at få varerne pakket forud for at lagermedarbejderne har fyraften.

Nogle få online varehuse yder gratis fragt på loddepen online, men i de fleste tilfælde er det så nødvendigt at du shopper for et præcist beløb. Som alternativ må man snuppe den billigste leveringsløsning, der tit er at få fragtfirmaet til at levere din ordre til en pakkeshop.

En hel del byggecentre tilbyder click-and-collect hvor man handler billig loddepen derhjemme og afhenter i byggemarkedet. Eksempelvis Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg, Bygma, Silvan, Bauhaus, Davidsen, XL-Byg og Stark. De frembyder blandt andet click-and-collect på loddepen i følgende byer:

Holstebro, Rødovre, Ikast, Brønderslev, Esbjerg, Allerød, Nykøbing Falster, Brøndby, Haderslev, Køge, Tilst, Aarhus, Brønshøj, Nærum, Korsør, Hillerød, Vordingborg, Nakskov, Herning, Struer, Skive, Varde, Randers, Viborg, Tårnby, Hedensted, Aalborg, Lyngby, Ballerup, Slagelse, Helsingør, Frederikshavn, Frederiksværk, Lillerød, Valby, Ringsted, København, Dragør, Risskov, Gentofte, Horsens, Stenløse, Værløse, Brabrand, Ishøj, Rønne, Glostrup, Albertslund, Skanderborg, Lystrup, Jyllinge, Søborg, Hjørring, Rudersdal, Herlev, Thisted, Taastrup, Greve, Gladsaxe, Hedehusene, Næstved, Kolding, Middelfart, Silkeborg, Hvidovre, Grenaa, Nyborg, Nørresundby, Frederikssund, Vejle, Roskilde, Charlottenlund, Fredericia, Farum, Vallensbæk, Kalundborg, Odense, Hobro, Åbyhøj, Birkerød, Aabenraa, Frederiksberg, Haslev, Virum, Solrød Strand, Hørsholm, Ølstykke, Kokkedal, Vanløse, Svendborg, Højbjerg, Holbæk, Sønderborg, og Odder, .

Afhentning for loddepen er tilgængeligt i samtlige områder af landet: Jylland (Østjylland, Nordjylland, Sydjylland, Vestjylland, Midtjylland, Syddanmark, Sønderjylland), Fyn (Sydfyn, Midtfyn, Vestfyn, Nordfyn, Østfyn) og Sjælland (Sydsjælland, Falster, Midtsjælland, Østsjælland, Nordsjælland, Amager, Hovedstaden, Bornholm, Vestsjælland, Lolland).

Når vi ser på tallene bliver det klart, at internetbrugere ofte søger bl.a. loddepen online og loddepen tilbud. Vi ser desuden ofte internet shoppere efterspørge blandt andet billig loddepen, loddepen priser og køb loddepen, plus de store byggekæder som Bygma, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4, Silvan og Stark.

Find den bedste pris på loddepen

Det er i dag særdeles problemfrit for forbrugerne at analysere priser på billige loddepen online fra diverse internet virksomheder, og på grund af dette har utallige internet shops fundet det nødvendigt at mindske priserne på loddepen eftertrykkeligt, og ovenikøbet præstere fragtfri levering.

Derfor kan det ikke desto mindre vise sig tiden værd at eftergå et par forretninger på nettet efter rabatter og tilbud på loddepen online inden du gennemfører din bestilling, så man er sikker på at modtage den laveste pris. Kig ikke bare på de udbredte byggemarkeder som Davidsen, Harald Nyborg, Stark, Bygma, Silvan, 10-4, Jem og Fix og XL-Byg.

Du må trods alt være så påpasselig, at hvis en internet webshop reklamerer billige loddepen online for en salgspris som er ufattelig overkommelig, kan det undertiden være en indikation på en fup internet virksomhed. Bestillinger med kort er dog omsluttet af et regulativ, hvilket bistår os imod svindlende online varehuse.

Generelt slår vi et slag for kortbestillinger eller MobilePay. Som en alternativ mulighed bør du udnytte en billig afdragsordning fra fx ViaBill, når du foretrækker at godtgøre pengene til loddepen over et længere tidsrum. Det foreslåes typisk ved online nichebutikker, men sjældent de velkendte byggecentre som fx Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan, 10-4, Davidsen, XL-Byg, Bygma og Stark.

Når der ses på søgedata fremstår det tydeligt, at netshoppere typisk søger for eksempel loddepen priser og køb loddepen. Foruden dette oplever vi jævnligt internet shoppere kigge efter blandt andet billig loddepen, loddepen tilbud og loddepen online.

Tjek eksisterende kunders oplevelser

Trustpilot tilbyder immervæk troværdige chancer for at tolke flere øvrige kunders tanker og på grund af dette kan det anbefales, at du tolker online forhandlerens omtaler før du færdiggør din shopping med billige loddepen online.

Facebook tilbyder tilsvarende fuldkommen anstændige genveje til at få indsigt i internet webshoppens popularitet. I øvrigt er der endda internet butikker hvor det er muligt at levere en anmeldelse af deres købsoplevelse, som ydermere kan benyttes til at vurdere hvor glade kunderne er.

Før nogen bestiller billige loddepen online hos en internet virksomhed bør de uden tvivl gøre sig bekendt med indholdet af deres forretningsaftale, det er dog bare et tidskrævende arbejde, særligt med de velkendte byggecentre som XL-Byg, Stark, Silvan, Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg og 10-4.

En nem løsning kan derfor være at se nærmere på om e-handlen er e-mærke godkendt, siden det almindeligvis er en garanti for at online firmaet følger de gældende danske regler, samt at online virksomheden en gang i mellem overvåges af specialister som kender til de gældende vilkår.

Desuden giver det dig chance for at få hjælp, såfremt du bliver udsat for dilemmaer i processen med din shopping med loddepen. Foruden dette er det anbefalelsesværdigt at køberen er vidende om de mest aktuelle retningslinjer der er gældende for bestillingen af loddepen online, til eksempel den ombytningsrettighed webshoppen anvender.

I relation til det er det også relevant, at man til enhver tid opbevarer sin faktura, så man til enhver tid vil kunne dokumentere sit køb af loddepen, uanset om man shopper ved 10-4, Silvan, Stark, Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg eller Davidsen.

Lone B gav 5 stjerner

Dag til dag levering

Hans H gav 4 stjerner

Alt som det skal være.

Morten Petersen gav 5 stjerner

I gør det super godt

Søren gav 5 stjerner

Fantastisk behandling

9 tips til køb på nettet
1Generelt går vi ind for køb med kort eller MobilePay. Bestillinger med betalingskort er omfattet af Indsigelsesordningen, som dækker en imod uærlige e-forretninger. Som en anden løsning kunne du udnytte en løsning på afbetaling fra eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du har i sinde at afbetale omkostningerne i flere bidder.
2Den mest letkøbte leveringsversion kan ikke benægtes at være selv at hente varerne, men den løsning kræver at du opholder dig tæt på webshoppens tilholdssted. Den leveringsmåde kan vise sig at være ultra vigtig når man har brug for loddepen omgående. Alternativt så frembyder flere e-firmaer fragt uden beregning, men i reglen er det så nødvendigt at du køber for et fastslået beløb.
3Det er jo efterhånden vældig fremkommeligt for alle og enhver at tjekke tilbud online på billige loddepen hos flere e-butikker, og for det garanterer adskillige internet webshops portofri fragt. Derfor kan det til hver en tid vise sig lønnende at inspicere flere online virksomheder efter udsalg og tilbud før du færdiggør din shopping, så du er sikker på at få den mindst kostelige pris.
4Trustpilot resulterer i rigtig gode løsninger til at tyde en række aktuelle konsumenters domme og derfor slår vi et slag for, at du gennemsøger online forretningens bedømmelser før du køber billige loddepen online. Facebook resulterer i lige så vel adskillige ønskværdige løsninger til at få en idé om online forretningens pålidelighed.
5Generelt tilråder vi at undersøge om online virksomheden er støttet af e-mærket, grundet at det generelt er en påvisning af at internet shoppen lever op til de officielle regler, og at shoppen regelmæssigt ses til af fagfolk der har nøje kendskab til reglementet på området. Før nogen handler billige loddepen i en online butik kan de faktisk gennemgå netbutikkens handelsvilkår.
6Inden nogen handler billige loddepen i en online virksomhed kan man for at være på den sikre side bese deres regler, men det er mange gange ikke særlig spændende. I øvrigt er det godt at du er på vagt for de mest aktuelle vedtægter der har betydning for købet af billige loddepen online, f.eks. den returrettighed internet firmaet har.
7Størstedelen af online varehuse tilbyder i vore dage diverse forskellige billige leveringsmuligheder til loddepen. En af de populære er efterhånden at få bragt ordren til en pakkeshop, så du nemt selv kan hente din pakke når du har mulighed for det. Fragtmetoden er nemlig ret enkel, og typisk tillige den mest prisbevidste leveringsløsning.
8Nogle enkelte internet shops yder levering uden beregning på loddepen, men tit er det kun gældende hvis der shoppes for en bestemt pris. I øvrigt skulle du gribe den mest billige løsning til levering, hvilket mange gange vil være at få dem til at køre ordren til et afhentningssted. Fragttypen bliver ofte omvendt yderst fleksibel. Den mindst kostelige leveringsmodel er utvivlsomt at hente pakken selv.
9Fragttiden er jo super bestemmende hvis du mangler varen fluks, så med det formål er det ret fornuftigt at du ser nærmere på den forventede leveringsdato for loddepen. Mange online forretninger reklamerer med billig dag-til-dag levering på adskillige varer, men vær opmærksom på at det står og falder med at bestillingen gennemføres før et fast klokkeslæt.