Milwaukee Loddekolbe M12 SI-0 Kompakt
700 kr.
Læs mere
Proxxon Loddekolbe LG 12
259 kr.
Læs mere
Loddekolbe Stannol 750800
295 kr.
Læs mere
Milwaukee Loddelkolbe M12 SI-201C
1.260 kr.
Læs mere
Proxxon Loddespids til LG 12
70 kr.
Læs mere
Loddekolbe Sievert 8843
193 kr.
Læs mere
Loddekolbe Weller SP15LEU
215 kr.
Læs mere
Loddekolbe Weller SP80
338 kr.
Læs mere
Loddekolbe 30 watt
74 kr.
Læs mere
Loddekolbe 600 gr., skrå model
485 kr.
Læs mere
SIEVERT loddekolbe gas komplet PSI 3380
1.848 kr.
Læs mere
Loddekolbe 800 gr., lige model
593 kr.
Læs mere
SIEVERT Loddekolbe u/kobberbolt 3/8" LH
875 kr.
Læs mere
Loddekolbe 500 gr., lige model
432 kr.
Læs mere
ROTHENBERGER Elektrisk loddekolbe 25 Watt
180 kr.
Læs mere
ROTHENBERGER Elektrisk loddekolbe 60 Watt
212 kr.
Læs mere
ROTHENBERGER Elektrisk loddekolbe 15 Watt
199 kr.
Læs mere
Dremel Loddekolbe Versatip 2000ka Hobby Line
315 kr.
Læs mere
Loddekolbe 60 watt PowerPlus POWX1381
80 kr.
Læs mere
Loddekolbe 30 watt PowerPlus POWX1380
98 kr.
Læs mere
Loddekolbe 60 W MAX
75 kr.
Læs mere
Ryobi R18soi-0 Akku Loddekolbe 18v Solo (u/batteri Og Lader)
499 kr.
Læs mere
Loddekolbe 40W MAX
68 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der er variationer i salgspriserne på billige loddekolbe fra byggecenter til byggecenter. En del fokuserer på gode tilbud, imens øvrige satser på faglig rådgivning. Du skal gøre dig tanker om hvad der for dig betyder mest.
Flere byggecentre præsterer et bredt vareudvalg, imens øvrige fokuserer på en bestemt gruppe af vare. Du kan bestemme hvorvidt det er essentielt for dig at have mange forskellige varer at vælge i blandt, udover bare loddekolbe.
Du bør være opmærksom på hvilke retningslinjer der gælder ved dit køb online, så du slipper for problemer med eksempelvis returnering. Derfor bør man læse firmaets handelsbetingelser.
For en del er et byggeprojekt lig med stribevis af spørgsmål. Af den grund bør du overveje at bestille ved et online byggemarked, som kan tilbyde rådgivning og sparring omkring loddekolbe.
Når du vil have varerne hurtigt eller blot gerne vil undgå fragten, så kan du med fordel transportere varerne personligt. Dette er navnligt et alternativ i de velkendte byggecentre.
Det er naturligvis meget relevant at se, hvorvidt de varer du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig i byggemarkedet. Ellers kan du være nødt til at kigge hos de andre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggecentre forhandler produkter fra adskillige specialbutikker, hvorfor du kan handle fra et bredt sortiment af loddekolbe online.
De store byggecentre er udbredte og velkendte firmaer, hvilket kan give øget troværdighed i forbindelse med dit køb online. Det vil nogle se en fordel i.
De store byggemarkeder er fysisk til stede i det meste af landet, og dermed har man valget om at bestille online og transportere materialerne selv. Dermed har man mulighed for at undvære fragtgebyret, og tilmed få fat i varerne hurtigere.

Nichewebshop

Alverdens nichebutikker på internettet producerer selv produkterne der sælges i de store byggekæder. Idet du køber direkte fra disse nichewebshops online kan du få bedre priser.
Mange webshops som sælger få produkter er ekstremt passionerede omkring de varer de sælger online, idet de fokuserer specifikt på disse varer. Herved vil du få en høj grad af anvendelig service fra personale der er specialister i lige præcis loddekolbe.
Mange webshops med fokus på et smalt varesortiment er opstartsfirmaer, der i de fleste tilfælde er danske, gerne sågar lokalt fra dit område. Disse bidrager du til ved at bestille loddekolbe online på deres hjemmeside.
De største byggecentre i Danmark
loddekolbe silvan

Silvan blev etableret i 1968, og lønner i dag flere end 1.000 personer i deres 41 varehuse. Silvan har specialiseret sig i billige priser til private, og sælger årligt for omtrent 1 milliard kroner.

loddekolbe bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og lønner i dag mere end 1.000 ansatte i forretningens 17 butikker. Bauhaus satser på salg til private, og omsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og lønner i dag over 2.000 medarbejdere i firmaets 104 varehuse. XL-Byg fokuserer på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

loddekolbe jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.100 ansatte i de 122 varehuse. Jem og Fix er specialiseret i at sælge til private, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og udgøres nu af i omegn af 1.000 ansatte i deres 9 varehuse. Davidsen tilstræber salg til private og professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og udgøres nu af mere end 100 mennesker i forretningens 6 butikker. 10-4 sætter ind på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 500 millioner kroner.

Bygma begyndte i 1952, og udgøres nu af omtrent 2.300 personer i de 56 varehuse. Bygma er specialiseret i salg til professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

loddekolbe harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og omfatter i dag ca. 2.000 mennesker i firmaets 33 varehuse. Harald Nyborg er specialiseret i salg til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og lønner i dag flere end 500 mennesker i forretningens 9 butikker. Johannes Fog satser på salg til private, og sælger årligt for cirka 1 milliard kroner.

Stark åbnede i 1896, og styres dagligt af ca. 2.000 personer i kædens 72 varehuse. Stark tilstræber at sælge til professionelle, og sælger hvert år for over 7 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Du skal på ingen måde nedprioritere din sikkerhed, så glem ikke sikkerhedsbeklædning som fod- og hovedbeklædning som hjælp overfor hændelige skader. Det er uundværligt at du husker dit velbefindende i byggeriet, ikke mindst hvis du ikke har professionel assistance.
2Det er anbefalelsesværdigt at søge assistance til arbejdet, specielt når det kommer til større byggeprojekter. Større ombygninger behøver flere mennesker. Ydermere må det være mere effektivt og mere socialt at udføre arbejdet med andre.
3Du har mulighed for at forsøge at få støtte fra det offentlige til byggeprojekter. Det tilbydes når projektet er CO2-besparende. Det forudsætter dermed at ombygningen influerer positivt på klimaet.
4Du kan finde en hel række guides og videoer på forskellige hjemmesider som kan vejlede dig. Specielt YouTube yder assistance med rigelig gavnlig oplysning, især ifald man bruger engelske søgeord.
5Det kan vise sig at være betydningsfuldt at udarbejde et udgiftsbudget for optimeringen, så du har et overblik over økonomien. Det kan vise sig at være fordelagtigt at beskrive hver eneste udgiftspost, og bagefter tjekke ens købspris for hver eneste af dem.
6Planlægning bliver kilden til at komme i mål med din byggeproces. Du er nødt til at liste en velovervejet handlingsplan, som viser hvilke arbejdsopgaver du vil klø på med på hvilke dage, samt en dertilhørende kronologisk rækkefølge. Forsøg at være skarp når du udarbejder din agenda.
7Måske burde det overvejes hvorvidt det er muligt at lave hele projektet selv, eller du hellere burde hente hjælp fra en fagperson til færdiggørelsen af projektet. Hvis du søger hjælp fra en professionel vil det typisk være fordelagtigt at søge prisoverslag fra diverse entreprenører.
8Du bør nødig undvære værktøj. Tit vil det vise sig meningsfuldt at have det disponibelt før du iværksætter arbejdet. Det er i øvrigt vigtigt at medregne udgifterne hertil i regnskabet for byggeriet.
9Det er meningsfuldt at du har de nødvendige bygningsmaterialer til rådighed på forhånd inden du påbegynder håndværket. Du har god gavn af at forfatte en hurtig indkøbsliste hvor der bør fremgå alt der skal bruges, og derefter eftergå hver eneste ting, så du føler dig tryg ved at du har husket alt.
10Der kommer utvivlsomt uventede problemstillinger når det kommer til avancerede opgaver, og herved kan det vise sig af stor betydning at man har afsat rigeligt med tid i køreplanen, som er vigtigt for at man er ubekymret om at kunne få det færdiggjort.
11Forud for at du starter byggeriet kan det vise sig ultra fundamentalt at være sikker på, at projektet overholde de gældende regler. Med udgangspunkt i hvor du bor kan der være diverse retningslinjer for, hvad du må, samt hvad der ikke er lovligt.
12Ved opgaver udendørs har vejret en væsentlig rolle. Således skal du løbende lægge mærke til meldingerne om vejret i forbindelse med byggeprojektet, så du slipper for at det uanmeldt går i gang med at regne i samme sekund som du er midt i det store projekt.
De mest populære byggekæder
Trustpilot-brugerne vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som altså er absolut flot. Vurderingen er baseret på 2.856 bedømmelser, hvor ikke mindre end 59 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 9 % giver bundkarakter. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Kunderne hos 10-4.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som tydeligvis er utrolig imponerende. Karakteren grundlægges af 19.208 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 84 % har givet 5 stjerner, og alene 2 % giver dumpekarakter. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score er 4,6 ud af 5, som vel at mærke er ualmindeligt beundringsværdigt. Scoren er baseret på 28.109 anbefalinger, hvoraf hele 76 % har givet maksimum point, og bare 4 % har givet dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, hvilket utvivlsomt er enormt flot. Ratingen grundlægges af 23.161 kommentarer, hvoraf intet mindre end 69 % har givet toprating, og bare 8 % har givet dumpekarakter. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
DavidsenShop.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er usædvanligt flot. Vurderingen tager udgangspunkt i 11.467 kommentarer, hvoraf intet mindre end 86 % har givet den højeste karakter, og alene 2 % har givet den laveste karakter. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Hvilken type af levering er bedst?

En hel del forhandlere på nettet udlover nu om dage en række forskellige billige leveringsformer til loddekolbe. Det mest populære er i øjeblikket udleveringssteder, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente din ordre lige når det passer dig. Fragttypen er nemlig rigtig overkommelig, og i mange tilfælde desuden den mest betalelige leveringsversion.

Du bør ligeledes udse dig at få ordren leveret til din lejlighed eller hus eller ud på din arbejdsplads. Leveringsmetoden er gennemsnitligt en tand mere omkostningsfuld, men omvendt i høj grad bekvem ved køb af loddekolbe online. Den billigste leveringsmodel er utvivlsomt at du selv henter varerne, men den løsning forudsætter at du opholder dig i kort afstand af online shoppens byggemarked, eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan eller Jem og Fix.

Leveringsdygtigheden på loddekolbe er særdeles bestemmende såfremt vi står og skal bruge dine nye varer om kort tid, så i det øjemed er det selvsagt passende at du studerer leveringstidspunktet på loddekolbe. Flere online webshops – fx Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus og Jem og Fix – stiller udsigt til billig levering efter en enkelt hverdag på flere produkter online, men vær obs på at det er påkrævet at transaktionen realiseres inden et givent tidspunkt, med hensynstagen til at de har udsigt til at kunne nå at få produkterne ud af døren forinden medarbejderne tager hjem.

En række internet firmaer sikrer levering uden betaling på loddekolbe online, men ofte forudsætter det at man køber for et fastsat beløb. Desuden kunne du udvælge den mest prisbevidste fragtmetode, hvilket gerne vil være at få bragt dine varer til en pakkeshop.

Adskillige byggecentre foreslår afhentning hvor man bestiller billig loddekolbe derhjemme og afhenter i byggecenteret. Eksempelvis Bygma, Stark, XL-Byg, Silvan, 10-4, Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus og Harald Nyborg. Byggemarkederne tilbyder fx click-and-collect på loddekolbe i følgende byer:

Frederiksberg, Aabenraa, Nørresundby, Kolding, Charlottenlund, Brønshøj, Vallensbæk, Nærum, Højbjerg, Skanderborg, Aarhus, Grenaa, Farum, Valby, Dragør, Allerød, Stenløse, Greve, Aalborg, Taastrup, Randers, Søborg, Nyborg, Lyngby, Værløse, Ballerup, Brøndby, Holbæk, Rønne, Helsingør, Nakskov, Esbjerg, Thisted, Nykøbing Falster, Skive, Frederikssund, Frederiksværk, Hedensted, Vejle, Vordingborg, Lillerød, Korsør, Haslev, Hjørring, Haderslev, Rudersdal, Albertslund, Hørsholm, Næstved, Odder, Lystrup, Vanløse, Ishøj, Varde, Roskilde, Horsens, Ikast, Svendborg, Jyllinge, Hedehusene, Slagelse, Brønderslev, Hobro, Hvidovre, Virum, Åbyhøj, Rødovre, Gladsaxe, Odense, København, Tilst, Risskov, Herlev, Herning, Solrød Strand, Brabrand, Køge, Ølstykke, Viborg, Holstebro, Gentofte, Tårnby, Hillerød, Fredericia, Middelfart, Sønderborg, Ringsted, Glostrup, Frederikshavn, Kokkedal, Silkeborg, Struer, Birkerød, og Kalundborg, .

Click-and-collect af loddekolbe er muligt i alle dele af Danmark: Sjælland (Nordsjælland, Midtsjælland, Sydsjælland, Falster, Hovedstaden, Lolland, Østsjælland, Amager, Vestsjælland, Bornholm), Jylland (Sønderjylland, Vestjylland, Midtjylland, Østjylland, Nordjylland, Sydjylland, Syddanmark) og Fyn (Vestfyn, Sydfyn, Midtfyn, Østfyn, Nordfyn).

Når man ser på statistikkerne er det klart, at netshoppere som regel søger efter bl.a. køb loddekolbe og loddekolbe online. Vi ser desuden mange gange online shoppere lede efter for eksempel loddekolbe tilbud, billig loddekolbe og loddekolbe priser, foruden de udbredte byggemarkeder som Jem og Fix, 10-4, XL-Byg, Stark, Silvan, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg og Bauhaus.

Find den bedste pris på loddekolbe

Det er efterhånden vældig problemfrit for alle og enhver at søge sig frem til tilbud på billige loddekolbe online hos flere internet varehuse, og for det har langt de fleste firmaer på nettet været presset til at at nedsætte prisen på loddekolbe en hel del, og endda byde på fragt uden omkostninger.

Men det kan stadigvæk vise sig fordelagtigt at kontrollere indtil flere internet webshops efter tilbud på loddekolbe online før du køber, sådan at man ikke er i tvivl om at skaffe sig den mest attraktive pris. Kig ikke kun hos de velkendte byggemarkeder som Silvan, XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus, Stark, Jem og Fix og Davidsen.

Du bør alligevel være klar over, at hvis en butik på nettet markedsfører billige loddekolbe online på tilbud til en pris der anses for grænseløst favorabel, så burde det ofte være et faresignal om en svindel butik. Kortbetalinger er i hvert fald omfattet af en bestemmelse, der redder dig som kunde imod bedrageriske internet virksomheder.

Generelt anbefaler vi kortbestillinger eller mobilbetaling. Som en anden løsning bør du bruge en billig afdragsordning fra fx ViaBill, såfremt du agter at godtgøre beløbet til loddekolbe ude i fremtiden. Det fås som regel i nichefokuserede webshops, men sjældent de gængse byggemarkeder som fx Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma, Silvan, Jem og Fix, 10-4 og Stark.

Når man kigger i søgedata står det tydeligt, at internet shoppere typisk søger efter fx loddekolbe priser og loddekolbe tilbud. Derudover oplever vi typisk netshoppere søge fx køb loddekolbe, billig loddekolbe og loddekolbe online.

Udforsk andre menneskers evalueringer

Trustpilot fører til stort set fornemme muligheder for at iagttage en lang række eksisterende køberes ratings og herved slår vi et slag for, at du analyserer online butikkens kritik forinden du placerer din ordre på billige loddekolbe online.

Facebook bringer dig endvidere i højeste grad udmærkede chancer for at få indsigt i webshoppens popularitet. Her ses en del internet firmaer hvor det er muligt at forfatte en bedømmelse af deres køb, som desuden burde benyttes til at få et indtryk af kundetilfredsheden.

Inden folk shopper billige loddekolbe online hos en internet forhandler behøver de de facto sætte sig ind i virksomhedens regler, det er dog oftest et omfattende arbejde, særligt på de kendte byggemarkeder som 10-4, Silvan, Bygma, Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen og Stark.

En anden løsning kunne måske være at se hvorvidt online forhandleren er verificeret af e-mærket, siden det ofte er en tryghed om at internet firmaet anerkender de officielle regler, samt at e-forhandleren nu og da tilses af specialister der mestrer vilkårene på området.

Dette er desuden din chance for opbakning, hvis du skulle få problemer i processen med din bestilling af loddekolbe. Ydermere er det prisværdigt at køber er påpasselig med de mest betydningsfulde vilkår der kan have betydning for bestillingen af loddekolbe online, f.eks. den ombytningsret internet virksomheden anvender.

I den relation er det desuden essesentielt, at man permanent sikrer sin ordrekvittering, således man altid vil kunne vidne om sit køb af loddekolbe, hvad end man bestiller fra Stark, Bauhaus, Davidsen, XL-Byg, Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg, Silvan eller 10-4.

Ole Jensen gav 5 stjerner

Alt fungerede hurtigt og perfekt !

Susanne gav 4 stjerner

Super har ikke andet af sige om det.

Louise Christensen gav 5 stjerner

Nemt at bestille og hurtig levering

Mette gav 5 stjerner

Bestilte online

9 tips til køb på nettet
1Det har vist sig at være yderst overkommeligt for internetbrugere at søge sig frem til de bedste tilbud online på billige loddekolbe på diverse online selskaber, og af den grund frembyder en lang række forretninger på nettet fragt uden betaling. Til gengæld kan det stadigvæk være nyttigt at kontrollere indtil flere internet selskaber efter rabat og tilbud inden du gennemfører din bestilling, således at man er på den sikre side med at få den skarpeste pris.
2Inden nogen handler billige loddekolbe hos en webbutik kunne de egentlig gennemse virksomhedens forretningsvilkår, dog er det bare ikke særlig sjovt. Tilsvarende stiller vi forslag om at kunden er påpasselig med de primære retningslinjer der er gældende for shopping af billige loddekolbe online, eksempelvis hvilken bytteret internet virksomheden bruger.
3Størstedelen af internet virksomheder tildeler nu til dags en række forskellige billige former for levering til loddekolbe. En favorit iblandt mange er i vore dage at få leveret til et afhentningssted, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente produkterne når der er mulighed for det. Denne er jo ekstremt smertefri, samt tit også den billigste leveringsversion.
4Indtil flere online firmaer garanterer portofri levering på loddekolbe, men tit er det forudsat at du indkøber for en præcis sum. Desuden kan du tage den prisbilligste mulighed for fragt, der typisk er at få kørt din bestilling til et afhentningssted. Metoden bliver gerne endda særdeles simpel. Den mest prisbevidste fragttype vil dog altid vise sig at være at hente pakken selv.
5Generelt går vi ind for handler med kort eller MobilePay. Køb med betalingskort er omsluttet af en lov, som forsvarer dig som køber imod snydagtige webshops. Alternativt burde du udnytte en billig afdragsordning fra for eksempel ViaBill, når du hellere vil klare beløbet over flere uger.
6Vi slår generelt et slag for at efterse hvorvidt online butikken er medlem af e-mærke ordningen, siden det typisk er en sikkerhed for at netbutikken efterkommer de danske retningslinjer, og at internet forhandleren hyppigt monitoreres af fagfolk der er meget fortrolige bestemmelserne på området. Før folk bestiller billige loddekolbe hos en internet shop kunne de de facto løbe igennem netshoppens handelsvilkår.
7Den mest prisbevidste leveringsløsning vil utvivlsomt være at hente pakken selv, men det beroer på at du har bopæl tæt på online butikkens arbejdslager. Den fragtform er naturligvis ret vital når vi mangler loddekolbe inden for få dage. Alternativt så præsterer en række butikker på nettet fri fragt, men undertiden afkræver det at man handler for en konkret pris.
8Leveringstidspunktet er naturligvis ekstremt aktuel ifald vi står og skal bruge varerne om få sekunder, og derfor er det ganske passende at vi dobbelttjekker det forventede leveringstidspunkt på loddekolbe. Masser af internet forretninger giver billig 1 dags levering på en lang række af deres varenumre, men vær påpasselig da det afhænger af at bestillingen laves før et fastsat tidspunkt.
9Trustpilot leverer absolut ønskværdige løsninger til at iagttage en række forhenværende kunders betragtninger og derved tilråder vi, at du ser nærmere på online webshoppens vurderinger før du køber billige loddekolbe online. Facebook resulterer i lige så vel aldeles fine genveje til at få kendskab til internet forhandlerens popularitet.