Bosch Linjelaser GLL 3-80 CG Professional
4.495 kr.
Læs mere
geo-FENNEL Kryds-linjelaser Geo6X SP
3.010 kr.
Læs mere
Laserliner EasyCross-Laser Green - Krydslinjelaser 1H+1V Grøn
895 kr.
Læs mere
geo-FENNEL FLG 40-PC Green SP linjelaser
2.995 kr.
Læs mere
Bosch LINIELASER GLL 2-10 PROFESSIONEL
1.373 kr.
Læs mere
geo-FENNEL Geo5X-L360 HP linjelaser
2.995 kr.
Læs mere
Bosch LINJELASER GTL 3
2.048 kr.
Læs mere
Laserliner EasyCross-Laser Green - Krydslinjelaser 1H+1V Grøn
895 kr.
Læs mere
Makita 3-LINIE LASER 10,8-12V
8.565 kr.
Læs mere
Geo-FENNEL Linjelaser FL 55 Plus Multi-Liner Selvnivellerende
4.925 kr.
Læs mere
GeoFennel FL 45 HP linjelaser
2.935 kr.
Læs mere
Leica Lino L4P1 Linjelaser
4.449 kr.
Læs mere
Makita 3-LINIE LASER 10,8-12V
10.090 kr.
Læs mere
Leica Lino L2P5G Linje- og Priklaser
3.695 kr.
Læs mere
Linjelaser 360 grader, selvnivellerende
619 kr.
Læs mere
Linjelaser 360V2 Limit 1006
2.365 kr.
Læs mere
Krydslinjelaser 10 meter - på stativ
731 kr.
Læs mere
Krydslinjelaser - TE-LL 360
999 kr.
Læs mere
Krydslinjelaser - TC-LL 2
399 kr.
Læs mere
Spectra selvnivellerende linjelaser LT58G Grøn
4.995 kr.
Læs mere
SPECTRA Multilinjelaser LT56
3.998 kr.
Læs mere
geoFENNEL Linielaser FL 40-PC
1.124 kr.
Læs mere
Spectra selvnivellerende kryds-linjelaser LT 20 Grøn
1.995 kr.
Læs mere
geo-FENNEL Linjelaser Geo1X-360 Grøn
2.395 kr.
Læs mere
SPECTRA Multilinjelaser LT58
3.998 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er helt klart meget afgørende at vide, om de produkter du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig i byggecenteret. Hvis ikke kan du finde et andet.
Nogle byggecentre sælger et enormt vareudvalg, og nogle specialiserer sig i en bestemt gruppe af vare. Du bør vurdere hvorvidt det er essentielt for dig at du har mange varetyper at vælge fra, udover bare linjelaser.
Hvis du har brug for produkterne nu og her eller bare har lyst til at undvære fragten, så kan du overveje at hente varerne selv. Dette er i høj grad et alternativ i de gængse byggecentre.
For mange er et byggeprojekt forbundet med en masse spørgsmål. Derved bør du bestille ved et online byggemarked, hvor du tilbydes gode råd til valg af linjelaser.
Du vil finde forskellighed i prisniveauet på billige linjelaser alt efter hvor du handler online. Enkelte har lave priser, imens øvrige tilbyder service. Du må forholde dig til hvad du vurderer er vigtigst.
Du bør kende de regler der gør sig gældende i forbindelse med dit køb online, så du kan slippe for udfordringer med bl.a. reklamationer. Derfor skal man kende byggeshoppens betingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er folkekære og velkendte butikker, som kan bidrage til øget sikkerhed når du skal købe online. Det kan du se som fordelagtigt.
De store byggemarkeder er fysisk til stede overalt i landet, og takket være dette har kunderne adgang til at bestille online og fragte varerne personligt. Derved er det muligt at undgå fragtomkostningen, samt endda få fat i varerne straks.
De velkendte byggekæder tilbyder varer fra flere nichebutikker, hvilket giver dig mulighed for at vælge fra et stort sortiment af linjelaser online.

Nichewebshop

Forskellige nichespecifikke netbutikker er producenter af de varer der sælges i de kendte byggemarkeder. Idet du køber direkte hos de nichefokuserede webshops online bør du få skarpere priser.
En masse specialiserede webshops har en dybdegående viden om de varer de sælger online, idet de fokuserer specifikt på disse produkter. Herved kan du få ekstra brugbar sparring fra folk der er specialister i netop linjelaser.
Størsteparten af niche netbutikker er små familievirksomheder, som tit drives i Danmark, givetvis ovenikøbet lokalt i dit område. Dem bidrager du til idet du køber linjelaser online på deres hjemmeside.
De 10 største byggemarkeder
linjelaser bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og udgøres nu af omkring 1.000 kollegaer i deres 17 butikker. Bauhaus har fokus på gode tilbud til private, og omsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

linjelaser harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og lønner i dag i nærheden af 2.000 ansatte i forretningens 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer primært på salg til private, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

linjelaser jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og lønner i dag omkring 2.100 personer i de 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer på gode tilbud til private, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

linjelaser silvan

Silvan startede i 1968, og omfatter i dag flere end 1.000 kollegaer i kædens 41 varehuse. Silvan satser på salg til private, og omsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og er i dag arbejdsgiver for over 2.300 kollegaer i deres 56 varehuse. Bygma har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 100 personer i virksomhedens 6 butikker. 10-4 specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for over 500 millioner kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og er nu arbejdsplads for ca. 500 kollegaer i byggemarkedets 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer på at sælge til private, og sælger hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

Stark begyndte i 1896, og udgøres i dag af flere end 2.000 medarbejdere i forretningens 72 byggecentre. Stark har fokus på salg til professionelle, og sælger årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og beskæftiger nu ca. 2.000 mennesker i deres 104 varehuse. XL-Byg har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og udgøres nu af ca. 1.000 mennesker i virksomhedens 9 butikker. Davidsen specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Længe før du iværksætter byggeriet kan det vise sig rimeligt vigtigt med et tilsagn om, at dit projekt overholder gældende love. Alt efter hvordan du bor vil der gælde forskellige love som beskriver, hvad der er lovligt, og hvad der ikke er lovligt.
2Ofte vil det være afgørende at udarbejde et budget for renoveringen, så du har styr på udgifterne. Det kan vise sig at være sundt at dokumentere samtlige omkostninger, og dernæst kortlægge omkostningen ved dem alle sammen.
3Du skal aldrig negligere dit velbefindende, så glem ikke påklædning bl.a. arbejdshjelm som skåner dig mod hændelige uheld. Det er fornuftigt at have styr på dit velbefindende i byggeprojektet, specielt når du ikke sikrer dig hjælp fra en ekspert.
4Ved projekter udenfor har vejrsituationen en væsentlig rolle. Således kan du løbende tjekke vejrforudsigelserne i de dage der er op til byggeprojektet, så du undgår at det pludselig starter med at stå ned i stænger når du netop er ved at færdiggøre dit omfattende projekt.
5Det kan vurderes hvorvidt du selv vil klare hele projektet, eller du alternativt bør tilkøbe hjælp fra en fagmand til områder af det. Hvis du søger eksperthjælp kan det være optimalt at søge prisoverslag fra forskellige foretagender.
6Det bliver meningsgivende at du har alle byggematerialer klar forinden du kaster dig over projektet. Du kan med fordel sammenfatte en punktforms liste med hver eneste ting du skal bruge, og efterfølgende eftergå materialerne, hvormed du føler dig overbevist om at alt er klar.
7Du må på ingen måde stå uden det nødvendige grej. Ofte vil det vise sig afgørende at du har grejet til rådighed forinden du igangsætter byggeprojektet. Du bør i øvrigt huske at inkludere de her udgifter i dit økonomiske overblik.
8Det er oplagt at få assistance til projektet, navnlig i tilfælde af væsentlige byggeprojekter. Omfangsrige opgaver behøver flere folk. Derudover bør det være mere effektivt og sjovere når man er flere om opgaven.
9Der viser sig uden tvivl uforudsete bump på vejen i forbindelse med avancerede byggeprojekter, og følgelig kan det være væsentligt at man har afsat god nok tid i agendaen, som vil medvirke til at man føler sig ubekymret om at nå det til den planlagte tid.
10Du kan finde en hel række vejledninger og videoer via internettet som kan give dig inspiration. Ikke mindst YouTube giver dig adgang til betydelige mængder gavnlig info, især ifald du bruger engelske søgeord.
11Forberedelse er vejen til succes med byggeriet. Du bør sammensætte en velovervejet handlingsplan, der fortæller hvilke arbejdsopgaver du vil klø på med hvornår, og en tilhørende prioriteringsliste. Det anbefales at være konkret idet du sammensætter din strategi.
12Glem ikke at du kan få offentlig støtte til ombygninger. Det får man når projektet gør en forskel for miljøet. Den økonomiske støtte kræver altså at byggeprojektet har positiv betydning for planeten.
Danskernes favorit byggeshops
På Trustpilot har XL-Byg.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, som klart er ultra overlegent. Karakteren tager udgangspunkt i 2.856 ratings, hvoraf intet mindre end 59 % har givet maksimum point, og bare 9 % har givet den laveste karakter. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
10-4.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er usædvanligt flot. Vurderingen er et gennemsnit af 19.208 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 84 % giver 5 stjerner, og kun 2 % giver dumpekarakter. Pt. har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Bauhaus.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, som i særdeleshed er meget godt arbejde. Scoren er regnet ud fra 23.161 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 69 % har givet den højeste karakter, og alene 8 % giver 1 stjerne. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dk er bedømt til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er meget flot. Scoren er et gennemsnit af 28.109 anbefalinger, hvor ikke mindre end 76 % giver maksimum point, og kun 4 % giver 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er kolossalt beundringsværdigt. Evalueringen er regnet ud fra 11.467 anmeldelser, hvor imponerende 86 % har givet den højeste karakter, og kun 2 % giver bundkarakter. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsversion er bedst?

Temmelig mange forhandlere på nettet yder i vore dage et hav af forskellige billige former for fragt til linjelaser. En af de mest anvendte er i vore dage levering til en pakkeshop, som gør det muligt at hente ordren på et selvvalgt tidspunkt. Denne er altså ret enkel, samt ofte endda den billigste leveringsmanér.

Du bør ydermere afveje for og imod at få ordren sendt til din private bopæl eller ud til din arbejdsplads. Muligheden bliver som oftest en smule dyrere, men ydermere ret let gængelig ift. linjelaser online. Den mindst kostelige metode til levering vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente varerne, men den mulighed er betinget af at du bor nær e-handlens butikker, for eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix eller Silvan.

Fragttiden på linjelaser kan vise sig at være ekstremt essentiel hvis du absolut skal bruge ordren om kort tid, så med det formål er det virkelig på sin plads at du undersøger den forventede leveringstid ved linjelaser. Størstedelen af forretninger på nettet – herunder Bauhaus, Silvan, Jem og Fix og Harald Nyborg – tilbyder billig levering på næstkommende hverdag på mange af shoppens varenumre online, men vær opmærksom på at det er regnet ud fra at bestillingen anbringes tidligere end et fastslået klokkeslæt, med hensynstagen til at de kan nå at få dit nye produkt på posthuset før personalet får fri.

Nogle enkelte internet selskaber garanterer gebyrfri levering på linjelaser online, men i reglen er det påkrævet at man bestiller for et præcist beløb. I øvrigt kunne man foretrække den mest betalelige fragtmetode, som mange gange er at få fragtmanden til at køre dine produkter til en pakkeshop.

De fleste webshops foreslår afhentning hvor du bestiller billig linjelaser online men selv henter i byggecenteret. Fx Harald Nyborg, Davidsen, Bygma, 10-4, Stark, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix og Silvan. Byggekæderne yder blandt andet click-and-collect på linjelaser i følgende byer:

Brønshøj, Birkerød, Herlev, Nørresundby, Hedensted, Tårnby, Brøndby, Farum, Viborg, Helsingør, Ølstykke, Solrød Strand, Hvidovre, Hillerød, Sønderborg, Esbjerg, Haderslev, Hobro, Skanderborg, Brønderslev, Holstebro, Stenløse, Søborg, Thisted, Nakskov, Fredericia, Rønne, Middelfart, Aabenraa, Varde, Hjørring, Nyborg, Nykøbing Falster, Ringsted, Køge, Taastrup, Grenaa, Rødovre, Dragør, Roskilde, Ikast, Greve, Højbjerg, Haslev, Åbyhøj, Jyllinge, Vanløse, Glostrup, Struer, Svendborg, Frederiksberg, Lystrup, Horsens, Frederiksværk, Odense, Ballerup, Korsør, Lyngby, Virum, Holbæk, Randers, Allerød, Frederikssund, Albertslund, Næstved, Kolding, Vejle, Odder, Frederikshavn, Kokkedal, Aarhus, Gentofte, Lillerød, Brabrand, Gladsaxe, Tilst, Risskov, Slagelse, Vordingborg, Ishøj, København, Silkeborg, Rudersdal, Vallensbæk, Charlottenlund, Skive, Valby, Hørsholm, Herning, Hedehusene, Nærum, Kalundborg, Aalborg, og Værløse, .

Klik-og-hent for linjelaser er en mulighed i de fleste regioner af landet: Sjælland (Østsjælland, Lolland, Amager, Sydsjælland, Bornholm, Midtsjælland, Hovedstaden, Nordsjælland, Falster, Vestsjælland), Jylland (Sydjylland, Midtjylland, Østjylland, Vestjylland, Syddanmark, Nordjylland, Sønderjylland) og Fyn (Vestfyn, Midtfyn, Sydfyn, Østfyn, Nordfyn).

Når der ses på tendenserne er det tydeligt, at netshoppere typisk efterspørger blandt andet linjelaser tilbud og linjelaser online. Foruden dette ser vi som regel mennesker søge for eksempel linjelaser priser, billig linjelaser samt køb linjelaser, foruden de gængse byggekæder som Jem og Fix, Bygma, 10-4, Silvan, Harald Nyborg, Stark, Davidsen, XL-Byg og Bauhaus.

Den bedste pris på linjelaser

Det er ret så gnidningsløst for alle at vurdere prisniveauet på billige linjelaser online i blandt diverse forretninger på nettet, og til tak har en hel del online shops ikke kunne lade være med at presse salgspriserne på linjelaser markant, og derudover frembyde levering uden beregning.

Det kan dog til hver en tid være profitabelt at granske indtil flere e-butikker efter tilbud på linjelaser online forud for at du bestiller, sådan at man ikke er i tvivl om at skaffe sig den skarpeste pris. Se ikke bare hos de kendte byggekæder som 10-4, Silvan, Jem og Fix, Bauhaus, Stark, Davidsen, Harald Nyborg og Bygma.

Man må dog være omhyggelig med, at ifald en netshop sælger billige linjelaser online på tilbud til en udsalgspris der virker mystisk letkøbt, så bør det undertiden være et tegn på en falsk shop. Kortbestillinger er trods alt omsluttet af en retningslinje, hvilket assisterer os overfor svindlende internet outlets.

Generelt slår vi et slag for bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed bør du drage fordel af et afdragstilbud fra for eksempel ViaBill, såfremt du har i sinde at afdrage betalingen af linjelaser over flere uger. Dette foreslåes som regel hos nichebutikker, i modsætning til de gængse byggecentre som fx Davidsen, Harald Nyborg, Stark, XL-Byg, Silvan, Jem og Fix, Bygma og 10-4.

Ses der på data bliver det klart, at folk jævnligt søger efter eksempelvis linjelaser online og billig linjelaser. Derudover oplever vi mange gange netshoppere efterspørge fx køb linjelaser, linjelaser priser samt linjelaser tilbud.

Undersøg nuværende kunders oplevelser

Trustpilot tilbyder dig relativt ønskværdige løsninger til at kortlægge en længere række eksisterende konsumenters ratings og derved er det godt, at du læser e-shoppens vurderinger inden du shopper billige linjelaser online.

Facebook tilbyder endvidere rigtig troværdige metoder til at få indtryk af internet webshoppens kundefokus. I øvrigt møder vi faktisk firmaer på nettet som giver folk mulighed for at nedfælde en vurdering af deres køb, hvilket ydermere burde anvendes til at afveje kundetilfredsheden.

Forud for at nogen køber billige linjelaser online på en e-butik kan man reelt gennemlæse e-shoppens handelsbetingelser, det er dog i reglen et tidskrævende arbejde, særligt på de udbredte byggemarkeder som XL-Byg, Jem og Fix, Bygma, Bauhaus, Silvan, Davidsen, Stark, Harald Nyborg og 10-4.

Alternativet er at bemærke hvorvidt internet webshoppen er godkendt af e-mærket, grundet at det længe har været et kendetegn for at internet forretningen efterfølger dansk lovgivning, samt at internet webshoppen ofte tilses af jurister der kender til reglerne.

Derudover giver det dig anledning til at blive hjulpet, såfremt du oplever problemer i processen med dit køb af linjelaser. Udover dette støtter vi at man er klar over de grundlæggende forhold der kan håndhæves i forbindelse med købet af linjelaser online, fx den byttepolitik e-butikken har.

I den forbindelse er det også afgørende, at man når som helst beholder sin købsbekræftelse, således man senere vil kunne bevidne sit køb af linjelaser, uanset om man handler hos Bygma, Bauhaus, Davidsen, Silvan, 10-4, Harald Nyborg, Stark, XL-Byg eller Jem og Fix.

Søren Petersen gav 5 stjerner

Intet at klage over

Thomas I gav 4 stjerner

Det fungerer jo bare

Michael H gav 5 stjerner

Fremragende service.

Jan Larsen gav 4 stjerner

Jeg skal love for der er service på…

9 tips til internetshopping
1Før folk køber billige linjelaser i en online shop kan de til hver en tid gennemløbe dens forretningsaftale, men det er mange gange ikke super interessant. Yderligere er det prisværdigt at køberen er sat ind i de væsentligste regler der gør sig gældende i forbindelse med shopping af billige linjelaser online, som fx hvilken bytteret forretningen bruger.
2Mange netshops tilbyder til alt held en hel del forskellige billige leveringsformer til linjelaser. Den mest populære er for øjeblikket at få bragt ordren til en pakkeshop, og så kan du bare gå forbi efter din bestilling når der er tid til det. Metoden er jo rigtig let gængelig, og mange gange endda den billigste leveringstype.
3Antal dages levering er naturligvis særdeles vigtig hvis man står og skal bruge pakken fluks, og i det øjemed er det i sandhed vigtigt at man efterser den anslåede leveringsdato ved linjelaser. Flere e-shops annoncerer billig levering på næstkommende hverdag på mange af butikkens varer, men vær obs på at det forudsætter at bestillingen placeres forud for et angivent tidspunkt.
4Vi foreslår generelt bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Handler med kort er omsluttet af et reglement, der sikrer køber imod bedrageriske online outlets. Som alternativ bør du overveje et afdragstilbud som fx ViaBill, hvis du har til hensigt at afbetale omkostningerne over et længere tidsrum.
5Generelt anbefaler vi at tjekke hvorvidt online butikken er medlem af e-mærke ordningen, da det ofte er en erklæring om at internet firmaet forsvarer de danske retningslinjer, foruden at e-forhandleren løbende revurderes af fagfolk der kender til de gældende regler. Inden nogen shopper billige linjelaser hos en online forretning behøver de helt sikkert kigge på webshoppens regler.
6Den mindst kostelige løsning til levering kan ikke modsiges at være at du selv henter ordren, som jo betinges af at du befinder dig nær e-forhandlerens hjemsted. Den løsning til levering er selvfølgelig virkelig central forudsat man absolut skal bruge linjelaser om kort tid. Alternativt så garanterer en række online selskaber fragt uden beregning, men for det meste kun når der aftages for et bestemt beløb.
7Det har vist sig at være ualmindeligt ligetil for os alle at sammenligne tilbud online på billige linjelaser fra forskellige online varehuse, og følgelig præsterer masser af online outlets fragtfri levering. Til gengæld kan det alligevel vise sig lønsomt at studere indtil flere online shops efter billige priser inden du handler, så man er sikker på at indhente den bedste pris.
8Trustpilot tilbyder dig nogenlunde fine muligheder for at granske en længere række eksisterende forbrugeres tanker og af den grund tilråder vi, at du efterforsker internet selskabets vurderinger forinden du køber billige linjelaser online. Facebook yder på samme måde ultra gode løsninger til at få indsigt i netshoppens kundefokus.
9Indtil flere internet outlets garanterer gratis levering på linjelaser, men i mange tilfælde er det under forudsætning af at man shopper for en fastsat pris. Ellers bør man overveje den mindst kostelige metode til levering, som i de fleste tilfælde er at få fragtfirmaet til at bringe ordren til en pakkeshop. Muligheden viser sig almindeligvis på den anden side ekstremt hensigtsmæssig. Den mindst kostelige leveringstype er unægtelig at du selv henter varerne.