Jeg har fundet 7 webshops der sælger limtræsbjælker, og skrevet deres priser ned for 100 meter inkl. levering.

Den laveste pris lige nu er 100 meter for kun 20.699 kr. Det er 37 % billigere end den højeste pris.

Laveste pris for 100 meter limtræsbjælker inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
20.699 kr.Køb
20.699 kr.Køb
21.699 kr.Køb
25.234 kr.Køb
26.739 kr.Køb
32.200 kr.Køb
32.694 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 meter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør være opmærksom på hvilke handelsbetingelser der gør sig gældende når du handler online, så du undgår udfordringer med for eksempel returnering. Du bør derfor læse netbutikkens handelsbetingelser.
Nogle byggekæder sælger et enormt udvalg af produkter, imens andre fokuserer på en bestemt gruppe af vare. Du kan bestemme hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har mange varer at vælge fra, udover blot limtræsbjælker.
Der vil være forskel på priserne på billige limtræsbjælker alt efter hvor du handler online. Nogle vil have gode tilbud, og andre tilbyder kompetent sparring. Du skal gennemtænke hvad der for dig betyder mest.
For mange er gør-det-selv projekter ens betydende med en lang række spørgsmål. Derfor er det fordelagtigt at shoppe hos en netbutik, som kan give rådgivning og sparring omkring limtræsbjælker.
Det er selvfølgelig ekstremt relevant at undersøge, hvorvidt de produkter du vil købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Alternativt bør du overveje at kigge andetsteds.
Ifald du vil have varerne hurtigst muligt eller bare har lyst til at spare leveringsgebyret, så kan du tænke over at køre materialerne personligt. Dette er især muligt ved de velkendte byggecentre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er etablerede og velkendte butikker, hvilket bidrager til ubekymrethed i forbindelse med dit køb online. Dette kan du se fordele ved.
De velkendte byggekæder har butikker i hele landet, og takket være dette har kunderne valget om at købe online og hente byggematerialerne på eget initiativ. Hermed har man valget om at undvære fragten, og sågar få fat i produkterne nu og her.
De store byggecentre køber produkter fra adskillige producenter, og derigennem kan du shoppe fra et bredt sortiment af limtræsbjælker online.

Nichewebshop

De fleste niche netbutikker står selv for produktion af produkterne som du kan købe i byggecentrene. Når du køber direkte hos de nichefokuserede netbutikker online kan du få ekstra gode tilbud.
Størstedelen af nichebutikker på nettet har meget ekspertise i det produktsortiment de har online, idet de ikke sælger andre produkter. Pga. dette kan du modtage mere begavet hjælp fra ansatte med specialistviden i netop limtræsbjælker.
De fleste nichespecifikke netbutikker er mindre firmaer, som i de fleste tilfælde drives i Danmark, givetvis endda lokalt i dit område. Disse støtter du når du bestiller limtræsbjælker online på deres hjemmeside.
De 10 største byggemarkeder
limtræsbjælker bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og styres dagligt af omtrent 1.000 personer i firmaets 17 byggecentre. Bauhaus sætter ind på billige priser til private, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og lønner i dag i nærheden af 1.000 kollegaer i de 9 varehuse. Davidsen sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og udgøres i dag af ca. 2.000 medarbejdere i virksomhedens 72 byggecentre. Stark sætter ind på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for over 7 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og lønner i dag omkring 100 ansatte i kædens 6 varehuse. 10-4 tilstræber at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

limtræsbjælker jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og beskæftiger i dag omkring 2.100 personer i forretningens 122 byggecentre. Jem og Fix sætter ind på at sælge til private, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

limtræsbjælker silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og omfatter i dag flere end 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 41 byggecentre. Silvan fokuserer på at sælge til private, og afsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og beskæftiger i dag ca. 500 ansatte i byggemarkedets 9 byggecentre. Johannes Fog er specialiseret i at sælge til private, og omsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og styres dagligt af flere end 2.300 mennesker i selskabets 56 varehuse. Bygma har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og afsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og omfatter i dag mere end 2.000 medarbejdere i deres 104 byggecentre. XL-Byg har fokus på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

limtræsbjælker harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og er nu arbejdsplads for flere end 2.000 medarbejdere i selskabets 33 byggecentre. Harald Nyborg sætter ind på at sælge til private, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Typisk vil det være fundamentalt at nedskrive et regnskab for renoveringen, så man har et økonomisk overblik. Det er sundt at kortlægge hver enkelt udgiftspost, hvorefter man bør kortlægge eventuelle tilbud på dem enkeltvis.
2Du bør for alt i verden ikke se bort fra dit velbefindende, så glem ej sikkerhedsbeklædning inklusiv hoved- og fodbeklædning der sikrer dig med henblik på eventuelle risici. Det er uundværligt at have styr på dit eget helbred i dit byggeprojekt, i særdeleshed hvis du ikke har hjælp fra en fagmand.
3Godt forarbejde vedbliver at være vejen til succes med arbejdet. Du bør overveje at nedskrive en struktureret strategi, som viser hvilke gøremål du vil udføre på hvilke dage, samt derudover en prioriteringsliste. Vær konkret idet du sammensætter din køreplan.
4Det bliver meningsfuldt at have de relevante bygningsmaterialer klar til brug i god tid før du tager fat på dit arbejde. Du kunne med fordel udarbejde en enkel liste som indeholder alle de ting der skal bruges, og dernæst tjekke hver enkelt ting, med øje for at du kan føle dig sikker på at alt er på sin plads.
5Længe før du iværksætter byggeprojektet kan det blive meget afgørende at sikre sig, at dit projekt overholder loven. Alt efter hvordan du bor vil der vise sig diverse love omkring, hvad der er lovligt, og hvad du ikke må.
6I visse tilfælde kan man søge et bidrag fra det offentlige til byggeprojekter. Det kan man få i tilfælde af at projektet er miljøvenligt. At få tilbud om støtte er altså betinget af at byggeprojektet har en positiv betydning for klimaet.
7Det kan være til god gavn at søge assistance til dele af projektet, ikke mindst når der er tale om vigtige ombygninger. Enkelte ombygninger behøver flere mennesker. Ydermere må det blive mere produktivt og mere socialt når man er flere om at bidrage.
8Du finder ekstremt mange vejledninger og videoer på internettet som kan hjælpe dig. Især YouTube yder assistance med rigelig almennyttig info, navnligt hvis du benytter engelske søgeord.
9Der viser sig jævnligt uforudsigelige problematikker når det kommer til krævende opgaver, og pga. dette vurderes det vigtigt at der er afsat tilstrækkelig plads i planen, så man er afslappet omkring at kunne få det færdiggjort.
10For udendørs projekter har vejrsituationen en stor rolle. Derfor skal du ofte tage notits af vejrvarslen i de dage der er op til byggeprocessen, så du slipper for at det uden du havde set det komme starter med at regne når du lige vil påbegynde det store projekt.
11Du skal aldrig fattes arbejdsredskaber. Jævnligt kan det være fordelagtigt at du har det klar til brug når du tager fat på byggeprocessen. I øvrigt er det fordelagtigt at inkludere udgifterne hertil i din økonomi.
12Måske du burde tage til overvejelse hvorvidt du selv kan lave helt projektet, eller du skal hente assistance fra en professionel til færdiggørelsen af det. Ifald du tager imod hjælp fra en fagperson vil det typisk være fordelagtigt at tage imod uforpligtende tilbud fra flere foretagender.
Danskernes favorit byggemarkeder
DavidsenShop.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket klart er ret så overlegent. Ratingen tager udgangspunkt i 11.467 ratings, hvor imponerende 86 % giver topkarakter, og kun 2 % har givet bundkarakter. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket utvivlsomt er hamrende beundringsværdigt. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 2.856 meninger, hvor imponerende 59 % giver toprating, og bare 9 % giver 1 stjerne. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som naturligvis er virkelig flot. Vurderingen grundlægges af 19.208 tilkendegivelser, hvor imponerende 84 % har givet toprating, og blot 2 % giver 1 stjerne. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk bedømmes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er enormt godt arbejde. Evalueringen er baseret på 28.109 bedømmelser, hvor intet mindre end 76 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 4 % kvitterer med 1 stjerne. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, som selvsagt er rigtig betryggende. Scoren er baseret på 23.161 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 69 % har givet maksimum point, og bare 8 % giver den laveste karakter. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
Hvilken fragtform skal jeg vælge?

Størstedelen af byggecentre foreslår nu mange forskellige billige leveringsmodeller til limtræsbjælker. Den mest anvendte er for nærværende at afsende til en pakkeshop, hvor du selv kan afhente din bestilling på et selvvalgt tidspunkt. Muligheden er altså ret så enkel, samt endda desuden den mest prisbevidste leveringsmanér.

Du bør endvidere foretrække at få produkterne sendt hjem til din privatadresse eller til hvor du arbejder. Fragtløsningen viser sig uheldigvis lidt mere pebret, men desuden ultra overkommelig ved køb af limtræsbjælker online. Den mest betalelige fragttype vil dog altid vise sig at være at hente ordren selv, men det stiller krav om at du har bopæl med kort afstand til online shoppens butikker, fx Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus eller Silvan.

Fragttiden på limtræsbjælker er ret essentiel når vi har behov for dine nye varer med det samme, så med det formål er det ret så fornuftigt at vi kontrollerer den anslåede leveringsdato ved limtræsbjælker. En stor portion online firmaer – herunder Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg og Jem og Fix – stiller udsigt til billig levering på blot en enkelt hverdag på flere varer online, der dog afhænger af at bestillingen køres igennem forinden et besluttet klokkeslæt, således at de har udsigt til at kunne nå at få varerne betjent før logistikpersonalet holder fyraften.

En hel del internet forhandlere sikrer levering uden omkostninger på limtræsbjælker online, men for det meste under forudsætning af at man bestiller for et præcist beløb. Derudover bør man udse dig den mest betalelige metode til levering, som i mange tilfælde er at få fragtmanden til at levere din pakke til et udleveringssted.

Store netshops udlover klik-og-hent hvor man handler billig limtræsbjælker online og selv henter i butikken. For eksempel Bauhaus, Silvan, XL-Byg, Stark, Davidsen, Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg og 10-4. Byggekæderne giver bl.a. klik-og-hent på limtræsbjælker i disse byer:

Aarhus, Jyllinge, Haslev, Risskov, Køge, Odder, Struer, Viborg, Virum, Hobro, Ballerup, Stenløse, Nyborg, Vanløse, Hedehusene, Vejle, Rønne, Brøndby, Hørsholm, Korsør, Brønderslev, Middelfart, Haderslev, Tårnby, Fredericia, Frederikshavn, Rudersdal, Valby, Glostrup, Roskilde, Ølstykke, Taastrup, Hjørring, Nakskov, Lillerød, Hvidovre, Nykøbing Falster, Frederikssund, Frederiksværk, Allerød, Nærum, Thisted, Randers, Vallensbæk, Kalundborg, Kokkedal, Tilst, København, Varde, Værløse, Grenaa, Hillerød, Åbyhøj, Holbæk, Sønderborg, Ikast, Nørresundby, Slagelse, Lystrup, Vordingborg, Brabrand, Gladsaxe, Birkerød, Højbjerg, Ishøj, Søborg, Herlev, Charlottenlund, Skive, Horsens, Hedensted, Brønshøj, Solrød Strand, Svendborg, Frederiksberg, Holstebro, Skanderborg, Esbjerg, Rødovre, Odense, Gentofte, Herning, Kolding, Greve, Helsingør, Farum, Silkeborg, Ringsted, Aabenraa, Albertslund, Dragør, Næstved, Aalborg, og Lyngby, .

Afhentning ift. limtræsbjælker er muligt i samtlige regioner af landet: Fyn (Sydfyn, Vestfyn, Østfyn, Nordfyn, Midtfyn), Sjælland (Vestsjælland, Bornholm, Sydsjælland, Falster, Amager, Østsjælland, Lolland, Hovedstaden, Midtsjælland, Nordsjælland) og Jylland (Syddanmark, Sønderjylland, Nordjylland, Vestjylland, Østjylland, Sydjylland, Midtjylland).

Når vi kigger i data er det klart, at internetbrugere tit søger blandt andet limtræsbjælker online og limtræsbjælker tilbud. Foruden dette ser vi ofte internet shoppere søge efter for eksempel billig limtræsbjælker, limtræsbjælker priser og køb limtræsbjælker, plus de kendte byggemarkeder som XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, Bygma, 10-4, Stark, Davidsen, Silvan og Harald Nyborg.

Rabat på limtræsbjælker

Det har vist sig at være ekstremt gnidningsløst for enhver at finde frem til tilbud på billige limtræsbjælker online fra forskellige firmaer på nettet, og på grund af dette har flere e-shops været tvunget til at tvinge salgspriserne på limtræsbjælker voldsomt, og endda garantere gratis levering.

Til gengæld kan det trods alt vise sig tiden værd at kigge forbi nogle få internet firmaer efter udsalg og tilbud på limtræsbjælker online forud for at du gennemfører din bestilling, sådan at man er sikker på at få fat i den bedste pris. Se ikke blot hos de velkendte byggekæder som 10-4, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma, Silvan, Bauhaus, XL-Byg og Davidsen.

Man skal ikke desto mindre ikke glemme, at såfremt en internet handler markedsfører billige limtræsbjælker online for en tilbudspris som kan ses som helt ekstremt billig, så kunne det mange gange være en varsel om en fup internet webshop. Køb med kort er imidlertid inkluderet i en forordning, hvilket forsvarer dig imod bedrageriske e-forhandlere.

Vi tilråder betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Som et alternativ kunne du drage fordel af et afdragstilbud som for eksempel ViaBill, ifald du ser en fordel i at betale betalingen af limtræsbjælker ude i fremtiden. Dette foreslåes typisk i nicheforhandlere, men dog sjældent de kendte byggekæder som eksempelvis Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg, Stark, Davidsen, Bauhaus, Bygma og XL-Byg.

Når vi ser på data bliver det klart, at mennesker som regel søger efter blandt andet køb limtræsbjælker og limtræsbjælker online. Vi ser derudover ofte mennesker kigge efter blandt andet limtræsbjælker priser, limtræsbjælker tilbud og billig limtræsbjælker.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m kg limtræsbjælker er 20699 kr. Pristjekket er vurderet til 4.3 ud af 5 stjerner baseret på 6 brugeranmeldelser.

Altid PERFEKT.” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.
Udforsk nuværende kunders vurderinger

Trustpilot forærer dig aldeles fremragende genveje til at tolke en hel del nuværende brugeres meninger og af den grund er det smart, at du tolker internet selskabets bedømmelser før du færdiggør din shopping med billige limtræsbjælker online.

Facebook forærer dig ydermere nogenlunde værdifulde metoder til at få kendskab til online firmaets popularitet. I øvrigt er der mange e-handler som giver kunderne mulighed for at give en kritik af deres køb, som ydermere burde tages i brug til at bedømme tidligere kunders oplevelser.

Forud for at folk handler billige limtræsbjælker online på en webshop burde man for at være sikker få overblik over webbutikkens betingelser, det er dog i mange tilfælde ikke videre spændende, i særdeleshed på de store byggemarkeder som Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, 10-4, Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, Silvan og Stark.

En nemmere løsning kunne derfor være at kontrollere hvorvidt internet shoppen er støttet af e-mærket, eftersom det er et fingerpeg om at internet shoppen efterlever de officielle danske regler, foruden at internet webshoppen fra tid til anden ses til af jurister der er meget bekendte med bestemmelserne på området.

Det er en rigtig god mulighed for at få bistand, såfremt du møder vanskeligheder med din ordre på limtræsbjælker. Dertil er det fornuftigt at kunden er klar over de væsentligste reglementer der kan spille ind i forbindelse med bestillingen af limtræsbjælker online, til eksempel den returret internet shoppen kører med.

I den forbindelse er det på samme måde vigtigt, at man stadig opbevarer sin kvittering, således man en anden gang kan vidne om købet af limtræsbjælker, uafhængig af om man handler ved Davidsen, Silvan, Stark, Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4 eller XL-Byg.

Thomas gav 5 stjerner

Fremragende service

Charlotte gav 4 stjerner

Intet at sætte en finger på

Rasmus F gav 5 stjerner

Hurtig levering og god service..

Christian C gav 4 stjerner

De er hurtigt til at send vare

9 tips til din online shopping
1Forinden folk køber billige limtræsbjælker i en online virksomhed behøver de uden tvivl bese netbutikkens handelsaftale, men det er gerne ikke super spændende. Tilsvarende støtter vi at du er sat ind i de mest vitale regler der kan have indflydelse på shopping af billige limtræsbjælker online, som for eksempel den returret online virksomheden tilsikrer.
2Trustpilot giver dig en del hæderlige genveje til at eftersøge en længere række andre køberes bedømmelser og af den grund slår vi et slag for, at du studerer online forhandlerens ratings forinden du shopper billige limtræsbjælker online. Facebook genererer lignende ultra hensigtsmæssige metoder til at få kendskab til internet butikkens kundefokus.
3Fragttiden er særligt væsentlig i tilfælde af at vi absolut skal bruge pakken øjeblikkeligt, så herved er det komplet essentielt at vi finder den forventede leveringstid på limtræsbjælker. En lang række online virksomheder stiller udsigt til billig 1 dags fragt på mange varer, men som ikke desto mindre forudsætter at ordren gennemføres forinden et aftalt tidspunkt.
4Det er efterhånden rigtig praktisk for internetbrugere at vurdere prisniveauet online på billige limtræsbjælker i blandt flere internet webshops, og altså garanterer adskillige e-forhandlere fragt uden beregning. Til gengæld kan det imidlertid blive gunstigt at inspicere indtil flere forhandlere på nettet efter billige priser forud for at du shopper, så du er skråsikker på at få den mest attraktive pris.
5Vi slår generelt et slag for at granske om e-firmaet er tilsluttet e-mærket, da det skulle være en sikring om at e-forhandleren efterkommer gældende dansk lovgivning, samt at netbutikken undertiden tilses af fagmænd som er inde i reglerne på området. Forinden nogen handler billige limtræsbjælker i en e-forretning burde man ideelt set granske webbutikkens regler.
6Den mest betalelige fragtform vil utvivlsomt være at hente produkterne selv, men den mulighed stiller krav om at du er lige ved internet selskabets tilholdssted. Den leveringsmåde er rigtig vital ifald du har brug for limtræsbjælker inden for kort tid. Alternativt så yder nogle enkelte outlets på nettet levering uden omkostninger, men i reglen under forudsætning af at der indkøbes for en præcis sum.
7En masse e-butikker foreslår heldigvis alverdens billige muligheder for levering til limtræsbjælker. En sikker vinder er nu om dage at få afleveret pakken hos en pakkeshop, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente de nyindkøbte varer når det passer dig. Leveringsmetoden er altså i høj grad enkel, og endda endvidere den mindst kostelige mulighed for fragt.
8Visse internet foretagender frembyder levering uden beregning på limtræsbjælker, men tit er det forudsat at man bestiller for et præcist beløb. Som alternativ skulle man foretrække den mest prisbevidste fragtmetode, hvilket i mange tilfælde er at få fragtfirmaet til at levere bestillingen til et udleveringssted. Fragttypen bliver somme tider desuden rigtig bekvem. Den mest letkøbte metode til levering vil dog altid være at hente ordren selv.
9Vi foreslår generelt kortkøb eller mobilbetaling. Køb med betalingskort er dækket ind under en regel, der garanterer køberen imod snydagtige internet outlets. Som alternativ bør du drage nytte af en afdragsløsning fra fx ViaBill, ifald du gerne vil afdrage pengene af flere omgange.