Proxxon Proxxon Limpistol HKP 220
130 kr.
Læs mere
Bosch LIMPISTOL GKP 200 CE
1.448 kr.
Læs mere
Limpistol Rapid EG280
683 kr.
Læs mere
Limpistol Rapid EG212 (20 W)
320 kr.
Læs mere
RAPID Limpistol EG280 35w 12mm limstift
416 kr.
Læs mere
RAPID Limpistol EG212 25w 12mm limstift
213 kr.
Læs mere
RAPID Limpistol EG250 25w 12mm incl.lim 3 dyser
400 kr.
Læs mere
STEINEL Accu NEO2 Limpistol incl 7mm lim
561 kr.
Læs mere
RAPID Limpistol BGX300 accu 7,4v m/kuffert 12mm
734 kr.
Læs mere
STEINEL Limpistol Gluefix incl 11mm lim Hobby
249 kr.
Læs mere
Dremel Limpistol 940ja
300 kr.
Læs mere
Bosch Limpistol Pkp 18 E 20 Gram/min.
270 kr.
Læs mere
Hobbysæt med ledningsfri limpistol og hobbykniv
214 kr.
Læs mere
Limpistol 11.2MM m/limstifter MAX
59 kr.
Læs mere
Ryobi R18glu-0 Akku Limpistol 18v Solo (u/batteri Og Lader)
300 kr.
Læs mere
Limpistol 7.2MM m/limstifter MAX
32 kr.
Læs mere
Limpistol 7,2MM 30W MAX
32 kr.
Læs mere
Limpistol 78 watt + 2 stk Ø11 mm stifter PowerPlus POWX143
90 kr.
Læs mere
Limpistol opladelig 35 watt i kuffert PowerPlus POWX145
220 kr.
Læs mere
Dremel Limpistol 910ja
105 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggemarkeder fremviser et bredt produktudvalg, hvorimod øvrige specialiserer sig i en specifik varetype. Du kan tænke over om det er afgørende for dig at have mange typer af varer at vælge fra, udover bare limpistol.
For en del er gør-det-selv projekter forbundet med en hulens masse spørgsmål. På grund af det kan det overvejes at vælge en netbutik, hvor du tilbydes råd og vejledning til valg af limpistol.
Ifald du skal have byggematerialerne med det samme eller blot har lyst til at undvære leveringsgebyret, så kan du tænke over at transportere varerne personligt. Dette er først og fremmest et alternativ i de gængse byggecentre.
Du skal kende de retningslinjer der gælder for dit køb online, så du kan undgå problemer med fx returret. Af den grund skal man læse firmaets regler.
Der vil være forskel på priserne på billige limpistol fra byggekæde til byggekæde. En del har fokus på gode tilbud, imens nogle fokuserer på et højt serviceniveau. Du skal tænke på hvad du vil prioritere.
Det er helt klart super afgørende at se, hvorvidt de varer du planlægger at købe online overhovedet er tilgængelig hos byggekæden. Alternativt kan du være nødt til at lede andre steder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er etablerede og almenkendte butikker, hvilket kan medvirke til øget troværdighed i forbindelse med dit køb online. Dette er noget nogle vil se som fordelagtigt.
De udbredte byggemarkeder har butikker nær dig, og af den grund har flertallet valget om at købe online og køre produkterne selv. Dermed kan du overveje at undvære fragtomkostningen, samt samtidig have produkterne hurtigere.
De store byggemarkeder samler varer fra talrige nicheshops, hvorfor du kan vælge fra et stort sortiment af limpistol online.

Nichewebshop

En masse specialiserede netbutikker har ekstra meget forstand på deres online produktsortiment, idet de har skarpt fokus på disse varer. Altså vil du modtage super informativ sparring fra personale med specialistviden i netop limpistol.
Majoriteten af webshops som sælger få produkter producerer selv varerne som du kan købe hos byggekæderne. Ved køb direkte fra nichebutikkerne online kan du forvente at få lavere priser.
Alverdens nicheforretninger på nettet er små familiefirmaer, der typisk drives i Danmark, gerne ovenikøbet lokalt i dit område. Disse støtter du når du handler limpistol online på deres webshop.
De 10 største byggemarkeder

Davidsen blev etableret i 1944, og beskæftiger nu ca. 1.000 ansatte i kædens 9 byggecentre. Davidsen sætter ind på salg til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

limpistol harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og er nu arbejdsplads for omkring 2.000 ansatte i selskabets 33 butikker. Harald Nyborg har sit primære fokus på at sælge til private, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og er nu arbejdsplads for cirka 2.300 mennesker i byggemarkedets 56 byggecentre. Bygma fokuserer primært på at sælge til professionelle, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

limpistol jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og udgøres i dag af mere end 2.100 personer i de 122 byggecentre. Jem og Fix sætter ind på at sælge til private, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og lønner i dag cirka 500 mennesker i deres 9 byggecentre. Johannes Fog sætter ind på at sælge til private, og omsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

limpistol silvan

Silvan åbnede i 1968, og er nu arbejdsplads for mere end 1.000 medarbejdere i firmaets 41 byggecentre. Silvan har fokus på at sælge til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

limpistol bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og udgøres i dag af flere end 1.000 mennesker i deres 17 butikker. Bauhaus satser på gode tilbud til private, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og er i dag arbejdsgiver for over 100 personer i firmaets 6 varehuse. 10-4 har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for omtrent 500 millioner kroner.

Stark begyndte i 1896, og udgøres i dag af mere end 2.000 personer i selskabets 72 butikker. Stark fokuserer primært på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og udgøres nu af over 2.000 medarbejdere i virksomhedens 104 butikker. XL-Byg fokuserer på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Der præsenterer sig uden tvivl uforudsete problematikker når det gælder store projekter, og altså viser det sig vigtigt at der afsættes passende tid i kalenderen, som vil medvirke til at man er sikker på at nå i mål med projektet.
2Du skal aldrig undlade at tage højde for din sikkerhed, så glem ej sikkerhedsbeklædning som eksempelvis fod- og hovedbeklædning der beskytter dig med henblik på hændelige ulykker. Det er smart at du har styr på dit velbefindende i dit byggeprojekt, hovedsageligt såfremt du ikke har professionel assistance.
3I nogle tilfælde kan man søge hjælp rent økonomisk til byggerier. Det ydes forudsat at byggeprojektet er energi- og miljøvenligt. Af få støtte betinger at byggeriet har positiv indfyldelse på klimaet.
4Planlægning vil altid være kilden til at få en god oplevelse med dit byggeprojekt. Du er nødt til at udarbejde en strømlinet plan, som fortæller hvilke arbejdsopgaver du planlægger at lave på hvilke dage, og som ligeledes indeholder en kronologisk orden. Vær realistisk i udarbejdelsen af arbejdsplanen.
5Potentielt kan det vise sig afgørende at du har de påkrævede byggematerialer disponible på forhånd inden du påbegynder byggeriet. Du kan udfærdige en simpel huskeliste som samler hver eneste ting du får brug for, og dernæst eftergå hver enkelt ting, således at du er sikker på at alt er som det skal være.
6Før du indleder arbejdet må det være ufatteligt centralt med et tilsagn om, at det du vil lave er inden for lovens rammer. Alt efter hvor du bor kan der gælde diverse retningslinjer omkring, hvad du gerne må, samt hvad der ikke må laves.
7Måske det ville være relevant at overveje hvorvidt projektet kan klares alene, eller du må fremskaffe eksperthjælp til områder af det. Såfremt du får hjælp fra en fagmand kunne det være fordelagtigt at notere forslag fra flere selskaber.
8Det er oplagt at sikre sig assistance til byggearbejdet, ikke mindst ift. store ombygninger. Flere byggeprojekter kræver flere end en enkelt person. Derudover må det blive hurtigere og sjovere at udføre arbejdet med andre.
9Du vil aldrig nogensinde fattes arbejdsredskaber. Det kan vise sig at være yderst relevant at du har værktøjet disponibelt inden du påbegynder arbejdet. I øvrigt må du huske at indregne de her udgifter i regnskabet for byggeprojektet.
10Du kan finde en hel række vejledninger og videoer via internettet som kan give dig inspiration. Navnligt YouTube er anvendeligt med vældig meget almennyttig oplysning, navnligt hvis du bruger engelske søgeord.
11Ofte vil det vise sig fornuftigt at udarbejde et udgiftsbudget for dit byggeprojekt, så man føler sig sikker på det økonomiske aspekt. Det bør være en fordel at beskrive hver eneste udgiftspost, og så nedfælde ens omkostning ved dem alle sammen.
12For byggeprojekter udenfor kan eventuelt regnvejr få en essentiel rolle. På grund af dette kan du med jævne mellemrum holde øje med vejrberetningerne når du nærmer dig byggeprocessen, så det ikke uden du havde set det komme starter med at piske ned bedst som du vil i gang med det krævende projekt.
De mest populære byggekæder
10-4.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som altså er temmelig flot. Karakteren er baseret på 19.208 kommentarer, hvoraf hele 84 % har givet 5 stjerner, og kun 2 % giver den laveste karakter. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, hvilket klart er usædvanligt betryggende. Vurderingen tager udgangspunkt i 11.467 tilkendegivelser, hvoraf hele 86 % har givet toprating, og kun 2 % giver den dårligste rating. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
XL-Byg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som vel at mærke er utrolig betryggende. Vurderingen tager udgangspunkt i 2.856 bedømmelser, hvor ikke mindre end 59 % giver topkarakter, og kun 9 % giver den laveste karakter. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en score på 4,3 ud af 5, hvilket uden tvivl er fantastisk imponerende. Karakteren tager udgangspunkt i 23.161 meninger, hvoraf ikke mindre end 69 % har givet den bedste karakter, og bare 8 % kvitterer med den dårligste rating. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score er 4,6 ud af 5, hvilket selvsagt er temmelig flot. Vurderingen er baseret på 28.109 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 76 % har givet maksimum point, og blot 4 % giver 1 stjerne. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
Hvilken form for levering er smartest?

Størstedelen af internet varehuse udlover i vore dage diverse billige fragtmetoder til limpistol. Den mest moderne er i dag levering til et afhentningssted, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente din ordre når du har mulighed for det. Muligheden er altså ultra ukompliceret, samt ofte endda den billigste metode til levering.

Du kan ligeledes overveje at få varerne sendt til dit hus eller til adressen på dit arbejde. Løsningen er sædvanligvis et hak dyrere, men også ret gnidningsløs for limpistol online. Den prisbilligste form for levering vil dog altid være at du selv henter varerne, men den mulighed afhænger af at du er med kort afstand til netshoppens byggemarked, fx Jem og Fix, Silvan, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Leveringstiden på limpistol er jo super essentiel hvis du har brug for din pakke lige om lidt, og med det formål er det temmelig essentielt at du checker den estimerede leveringstid på limpistol. Masser af webshops – eksempelvis Silvan, Bauhaus, Jem og Fix og Harald Nyborg – byder på billig 1 hverdags levering på en række af deres produkter online, men vær på vagt da det er forudsat at handlen laves før et nøjagtigt tidspunkt, således at de med sikkerhed kan nå at få produkterne distribueret før de pakkeansatte holder fyraften.

Nogle enkelte e-forhandlere yder gratis levering på limpistol online, men ofte er det forudsat at du aftager for et bestemt beløb. I øvrigt skulle man beslutte sig for den prisbilligste leveringsmanér, som typisk vil blive at få fragtfirmaet til at bringe ordren til en pakkeshop.

Store webbutikker tilbyder afhentning hvor du handler billig limpistol på nettet men afhenter i butikken. For eksempel Silvan, Jem og Fix, 10-4, Bygma, Harald Nyborg, Stark, Bauhaus, Davidsen og XL-Byg. Byggekæderne udlover bl.a. klik-og-hent på limpistol i følgende områder:

Aabenraa, Herning, Sønderborg, Nærum, Brabrand, Slagelse, Farum, Kalundborg, Næstved, Risskov, Værløse, Hedensted, Skanderborg, Tårnby, Taastrup, Viborg, Grenaa, Nakskov, Holstebro, Skive, Stenløse, Ballerup, Kolding, Brønshøj, Frederiksværk, Rudersdal, Haslev, Frederikssund, Thisted, Svendborg, Åbyhøj, Ølstykke, Helsingør, Hobro, Glostrup, Holbæk, Albertslund, Lyngby, Jyllinge, Greve, Hvidovre, Brøndby, Kokkedal, Søborg, Ringsted, Vallensbæk, Gladsaxe, Dragør, Køge, Valby, Korsør, Ishøj, Horsens, Herlev, Middelfart, Nyborg, Odense, Lillerød, Struer, Højbjerg, Brønderslev, Solrød Strand, Roskilde, Vejle, Charlottenlund, Hedehusene, Tilst, København, Aalborg, Hørsholm, Odder, Aarhus, Nørresundby, Vanløse, Vordingborg, Rødovre, Varde, Haderslev, Randers, Hjørring, Fredericia, Allerød, Virum, Rønne, Birkerød, Lystrup, Esbjerg, Silkeborg, Gentofte, Ikast, Frederikshavn, Hillerød, Nykøbing Falster, og Frederiksberg, .

Afhentning for limpistol er en mulighed i samtlige regioner af Danmark: Jylland (Sydjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Østjylland, Syddanmark, Vestjylland, Midtjylland), Sjælland (Østsjælland, Nordsjælland, Hovedstaden, Falster, Bornholm, Sydsjælland, Vestsjælland, Lolland, Amager, Midtsjælland) og Fyn (Midtfyn, Østfyn, Sydfyn, Nordfyn, Vestfyn).

Når vi ser på data fremstår det tydeligt, at internet shoppere ofte søger blandt andet køb limpistol og limpistol tilbud. Derudover oplever man jævnligt online shoppere efterspørge eksempelvis billig limpistol, limpistol online samt limpistol priser, foruden de kendte byggekæder som Davidsen, Bygma, XL-Byg, 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix og Silvan.

Gode priser på limpistol

Det har vist sig at være meget fleksibelt for folk at finde frem til de bedste priser på billige limpistol online i blandt forskellige e-firmaer, og til tak har de fleste internet selskaber i Danmark fundet det nødvendigt at tvinge salgspriserne på limpistol betydeligt, og ydermere yde fragt uden beregning.

Til gengæld kan det alligevel være fordelagtigt at udforske indtil flere internet webshops efter rabatter og tilbud på limpistol online forud for at du køber, således at man er sikret at opnå den skarpeste pris. Kig ikke blot hos de velkendte byggemarkeder som Bygma, Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg, Silvan, Bauhaus, Davidsen og Stark.

Man bør blot ikke overse, at ifald en internet webshop annoncerer billige limpistol online til salg for en pris som er kolossalt fremragende, så kan det mange gange være en indikator for en fup online virksomhed. Kortbestillinger er på den anden side omsluttet af en foranstaltning, der redder os imod uægte internet forhandlere.

Generelt slår vi et slag for handler med kort eller mobilbetaling. Som et alternativ bør du overveje en afbetalingsordning fra eksempelvis ViaBill, ifald du har i sinde at finansiere prisen på limpistol over en periode. Dette tilbydes typisk i nicheforhandlere, men dog sjældent de velkendte byggecentre som fx Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix, Stark, 10-4 og Davidsen.

Ved kig i statistikkerne fremstår det tydeligt, at mennesker som regel søger blandt andet limpistol online og limpistol tilbud. Foruden dette oplever man typisk folk efterspørge bl.a. limpistol priser, køb limpistol og billig limpistol.

Undersøg folks anbefalinger

Trustpilot tilbyder temmelig fine chancer for at analysere mange aktuelle køberes ratings og derfor støtter vi, at du tolker online butikkens vurderinger forinden du shopper billige limpistol online.

Facebook indebærer ydermere fuldt ud pæne chancer for at få kendskab til netshoppens troværdighed. Herinde ser vi mange internet butikker hvor man kan udfærdige en evaluering af ordreforløbet, som på samme måde kan udnyttes til vurdering af tidligere kunders oplevelser.

Forinden folk handler billige limpistol online i en e-forhandler behøver de egentlig få overblik over deres regler, dog er det gerne en omfattende opgave, i særdeleshed på de store byggemarkeder som Stark, Bygma, Jem og Fix, Silvan, 10-4, Bauhaus, Davidsen, XL-Byg og Harald Nyborg.

Et alternativt forslag kunne måske være at finde ud af om online shoppen er e-mærket, fordi det almindeligvis er et signal om at online virksomheden følger de opstillede regler, udover at internet forretningen en gang i mellem gennemses af fagfolk der forstår de gældende regulativer.

Desuden tilbydes du genvej til support, ifald du møder problemstillinger i processen med din ordre på limpistol. Tilsvarende kan det være til hjælp at køberen er obs på de vigtigste bestemmelser der spiller ind i forbindelse med købet af limpistol online, for eksempel hvilken byttepolitik hjemmesiden kører med.

Derfor er det ligeledes relevant, at man når som helst opbevarer ens ordrekvittering, så man altid vil kunne dokumentere sit køb af limpistol, uafhængig af om man har handlet ved Bauhaus, XL-Byg, Davidsen, Stark, Silvan, Bygma, 10-4, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Susanne Knudsen gav 5 stjerner

De er hurtigt til at send vare

Kirsten F gav 4 stjerner

Nem og hurtig service til gode priser…

Christian G gav 5 stjerner

God til prisen

Martin gav 5 stjerner

Stjerneklar service!

9 gode råd til når du køber online
1Vi tilråder generelt bestillinger med kort eller mobilbetaling. Kortbestillinger er omsluttet af et regulativ, der hjælper dig som køber overfor uægte e-forretninger. Alternativt kunne du overveje et tilbud som fx ViaBill, når du har i sinde at honorere pengene over tid.
2Generelt foreslår vi at undersøge hvorvidt internet webshoppen er medlem af e-mærke ordningen, som er en sikkerhed for at internet webshoppen lever op til de opstillede regler, tillige med at online shoppen tit undersøges af fagfolk som er inde i de gældende love. Før nogen bestiller billige limpistol hos en online shop burde man i princippet tage stilling til forhandlerens forretningsbetingelser.
3En del webbutikker i Danmark udlover nu om dage et bredt udvalg af billige leveringsløsninger til limpistol. Den mest moderne er lige nu levering til en pakkeshop, som giver dig fleksibiliteten til at hente din pakke lige når det passer dig. Leveringsformen er altså usædvanlig gnidningsløs, og desuden tillige den mest prisbevidste løsning til levering.
4Forud for at folk shopper billige limpistol hos en forhandler på nettet kunne man helt sikkert skimme webbutikkens forretningsvilkår, dog er det for det meste ikke videre interessant. For øvrigt rekommanderer vi at man er klar over de elementære retningslinjer der har indflydelse på købet af billige limpistol online, som for eksempel den byttepolitik internet forhandleren benytter.
5En hel del online forretninger præsterer gebyrfri levering på limpistol, men oftest afkræver det at man aftager for et præcist beløb. Ellers kan man tage den mindst kostelige leveringstype, hvilket gerne er at få bragt din bestilling til et afhentningssted. Leveringsformen er i mange tilfælde ligeledes rigtig let. Den mest billige leveringsløsning vil dog utvivlsomt være selv at hente varerne.
6Den billigste fragttype vil altid være at du selv henter produkterne, hvilket dog betinges af at du befinder dig nær netbutikkens tilholdssted. Den leveringsmanér er selvfølgelig temmelig relevant i tilfælde af at man har brug for limpistol om få sekunder. Alternativt så garanterer nogle enkelte internet handler fragt uden betaling, men i de fleste tilfælde er det betinget af at du aftager for et præcist beløb.
7Trustpilot leverer rigtig fremragende løsninger til at gøre dig bekendt med en række andre forbrugeres betragtninger og af den grund stiller vi forslag om, at du eksaminerer online virksomhedens omtaler forinden du køber billige limpistol online. Facebook fremskaffer ligeledes faktisk sikre genveje til at få en idé om e-firmaets kundetilfredshed.
8Det er jo super hensigtsmæssigt for købere at søge sig frem til priser online på billige limpistol i blandt forskellige e-handler, og til gengæld lover flertallet af forhandlere på nettet levering uden beregning. Dog kan det ikke desto mindre være indbringende at se nærmere på nogle enkelte internet butikker efter rabat og tilbud før du køber, så man er skråsikker på at modtage den laveste pris.
9Leveringsdygtigheden kan vise sig at være vældig bestemmende når vi mangler pakken omgående, og af den grund er det utvivlsomt meningsfuldt at man efterser leveringstidspunktet ved limpistol. Størstedelen af webbutikker stiller garanti om billig levering efter en enkelt hverdag på en hel del varer, men vær obs på at det forudsætter at transaktionen gennemføres forud for et angivent tidspunkt.