Ferax limklemmer 2 stk. 22 mm
15 kr.
Læs mere
Ferax limklemmer 2 stk. 18 mm
30 kr.
Læs mere
Hultafors Limklemme RC 38
55 kr.
Læs mere
Bessey VarioClippex limklemme 50mm
90 kr.
Læs mere
Hultafors Limklemme RC 58
65 kr.
Læs mere
BESSEY Clippix limklemme XC
25 kr.
Læs mere
IRWIN Limklemme QuickGrip
31 kr.
Læs mere
WOLFCRAFT Limklemme FZR 50 mm
109 kr.
Læs mere
Limklemmer 215 mm, 2 stk - ekstra stærk Kreator
70 kr.
Læs mere
Limklemme Quickgrip 25 mm IRWIN T58100EL7
134 kr.
Læs mere
Limklemmer 120 mm, 2 stk - ekstra stærk Kreator
38 kr.
Læs mere
Limklemme plast, 150 mm Rawlink
15 kr.
Læs mere
Limklemme 50mm IRWIN Quickgrip
95 kr.
Læs mere
Limklemme 150mm 4 stk. Kreator
70 kr.
Læs mere
Limklemmer 90 mm, 4 stk - ekstra stærk Kreator
45 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvsagt ekstremt afgørende at tjekke, om de produkter du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Ellers kan du være nødt til at finde et andet.
Når du har brug for varerne nu og her eller bare har lyst til at undgå leveringsgebyret, så kunne du tænke over at fragte byggematerialerne selv. Dette er i særdeleshed muligt i de gængse byggemarkeder.
For nogle er gør-det-selv projekter ens betydende med adskillige spørgsmål. På grund af det kan det overvejes at handle hos en netbutik, hvor du kan få hjælp og vejledning omkring limklemme.
Flere byggekæder præsterer et enormt udvalg, imens øvrige har fokus på en bestemt varegruppe. Du kan vurdere om det er betydningsfuldt for dig at have adskillige varegrupper at vælge i mellem, foruden bare limklemme.
Du bør vide hvilke handelsbetingelser butikken udsteder for dit køb online, så du kan undgå problemer med for eksempel reklamationer. Derfor bør du tjekke forretningens regler.
Der kan være forskel på prisen på billige limklemme fra netbutik til netbutik. Nogle satser på billige priser, imens øvrige har faglig sparring. Du skal afveje hvad der for dig betyder mest.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er populære og almenkendte virksomheder, hvilket kan medvirke til en tryghedsfølelse til dig der skal købe online. Det kan du se fordele i.
De gængse byggekæder har butikker i store dele af landet, og pga. det har folk chancen for at bestille online og køre produkterne personligt. Herigennem har man chancen for at slippe for leveringsgebyret, samt sågar få produkterne lige nu.
De store byggemarkeder udbyder produkter fra adskillige nichebutikker, og pga. det kan du shoppe fra et stort sortiment af limklemme online.

Nichewebshop

Flertallet af nicheforhandlere er producenter af varerne der kan købes hos de større byggemarkeder. Idet du køber direkte fra nichebutikkerne online kan du muligvis få ekstra gode tilbud.
Mange specialiserede webshops har ekstra meget forstand på deres varer, da de har skarpt fokus på denne lille niche. Således vil du få ekstra konstruktiv vejledning fra folk med ekspertviden i netop limklemme.
Alverdens online nichebutikker er små familievirksomheder, der tit er dansk ejede, givetvis sågar lokalt nær dig. Dem støtter du idet du køber limklemme online på deres side.
De største byggekæder i Danmark
limklemme bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og er i dag arbejdsgiver for ca. 1.000 personer i de 17 varehuse. Bauhaus har specialiseret sig i billige priser til private, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.300 personer i firmaets 56 varehuse. Bygma tilstræber salg til professionelle, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

limklemme jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.100 medarbejdere i deres 122 varehuse. Jem og Fix har specialiseret sig i gode tilbud til private, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og omfatter i dag cirka 100 kollegaer i byggemarkedets 6 byggecentre. 10-4 har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og lønner i dag i nærheden af 500 ansatte i selskabets 9 butikker. Johannes Fog har sit primære fokus på salg til private, og afsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og lønner i dag omkring 2.000 kollegaer i kædens 72 butikker. Stark fokuserer primært på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for over 7 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og beskæftiger nu ca. 1.000 ansatte i virksomhedens 9 varehuse. Davidsen specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

limklemme harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.000 ansatte i firmaets 33 byggecentre. Harald Nyborg er specialiseret i salg til private, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

limklemme silvan

Silvan blev dannet i 1968, og udgøres nu af flere end 1.000 medarbejdere i firmaets 41 varehuse. Silvan sætter ind på at sælge til private, og omsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.000 kollegaer i firmaets 104 butikker. XL-Byg tilstræber billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1I god tid inden at du starter byggeprocessen kan det vise sig vildt værdifuldt at man sikrer sig, at byggeprojektet overhovedet er inden for lovens rammer. Alt efter din boligtype kan der være diverse regler for, hvad der er lovligt, og hvad der ikke er lovligt.
2Det er anbefalelsesværdigt at sikre sig en hjælpende hånd til byggearbejdet, specielt når der er tale om vigtige ombygninger. Omfangsrige ombygninger stiller krav om flere end en enkelt person. Samtidig vil det blive bedre og mere interessant at være flere om det.
3Ofte vil det vise sig af stor betydning at nedskrive et udgiftsbudget for dit byggeprojekt, så man føler sig sikker på det økonomiske aspekt. Det kan blive rationelt at nedfærdige alle poster, og efterfølgende nedskrive prisen på dem hver især.
4Du vil for alt i verden ikke mangle arbejdsredskaber. Tit kan det vise sig yderst relevant at have værktøjet til disposition akkurat som du tager fat på byggeprocessen. Det er desuden afgørende at indkalkulere de tilhørende omkostninger i dit regnskab for byggeriet.
5Det bliver at have noget at sige at have de nødvendige byggematerialer klar i god tid før du går til værks med arbejdet. Du kan med fordel notere en hurtig note hvorpå der noteres det der bliver brug for, og som det næste tjekke hvert eneste punkt, hvormed du føler dig tryg ved at der ikke er nogen mangler.
6Der viser sig jævnligt overraskende bump på vejen ved større opgaver, og som følge heraf viser det sig betydningsfuldt at man afsætter passende tid i tidsplanen, med det formål at man er afslappet omkring at have tid nok til det.
7For projekter udendørs kan vejrsituationen få en essentiel rolle. Derfor bør du ofte undersøge vejrforudsigelserne når du nærmer dig byggeriets start, så du undgår at det ud af det blå starter med at vælte ned bedst som du er gået i gang med det avancerede byggeprojekt.
8I nogle tilfælde kan man spørge om hjælp rent økonomisk til gør-det-selv projekter. Det ydes i tilfælde af at renoveringen er energi- og miljøvenligt. Støtten forudsætter med andre ord at ombygningen har betydning for klimaet.
9Du skal på ingen måde undlade at tage højde for dit eget helbred, så glem ikke påklædning såsom hjelm og sko som hjælper dig mod mulige uheld. Det er afgørende at have styr på sikkerheden i byggeprojektet, ikke mindst ifald du ikke sikrer dig assistance fra en fagperson.
10Der kan findes stribevis af vejledninger og videoer fra alverdens hjemmesider som kan give dig inspiration. Navnligt YouTube tilbyder dig ekstremt meget anvendelig info, navnligt ifald du benytter den engelske version.
11Husk at overveje hvorvidt du burde stå med hele projektet selv, eller du med fordel kan få hjælp fra en fagperson til noget af projektet. Ifald du søger hjælp fra en professionel vil det i nogle tilfælde være en god idé at søge tilbud fra forskellige håndværkere.
12Planlægning bliver vejen til et godt forløb med arbejdet. Du bør overveje at liste en struktureret tidsplan, som fortæller hvilke arbejdsopgaver der skal laves hvornår, som også inkluderer en prioriteringsliste. Det anbefales at være skarp når du udarbejder handlingsplanen.
De mest folkekære byggeshops
DavidsenShop.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som i særdeleshed er usædvanligt betryggende. Bedømmelsen grundlægges af 11.467 tilkendegivelser, hvoraf hele 86 % giver den højeste karakter, og blot 2 % har givet den laveste karakter. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, som tydeligvis er hamrende imponerende. Ratingen er regnet ud fra 23.161 meninger, hvor hele 69 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 8 % kvitterer med den dårligste rating. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,6 ud af 5, hvilket jo er usædvanligt flot. Vurderingen er regnet ud fra 28.109 anbefalinger, hvor intet mindre end 76 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 4 % har givet den laveste karakter. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er ekstremt betryggende. Karakteren grundlægges af 2.856 meninger, hvoraf hele 59 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 9 % kvitterer med dumpekarakter. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
10-4.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som selvfølgelig er fantastisk flot. Evalueringen grundlægges af 19.208 anbefalinger, hvor hele 84 % kvitterer med topkarakter, og alene 2 % giver bundkarakter. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmetode skal jeg vælge?

En masse e-forhandlere foreslår i øjeblikket en hel del forskellige billige fragtmetoder til limklemme. En af de mest anvendte er efterhånden at få bragt ordren til en pakkeshop, og så skal du blot gå forbi efter pakken den dag der passer dig. Muligheden er jo super ligetil, samt ofte endda den billigste fragttype.

Du bør omvendt vælge at få ordren leveret til din hjemmeadresse eller til dit arbejdes adresse. Fragtmetoden viser sig som oftest en tak mere omkostningsfuld, men også ekstremt ukompliceret med limklemme online. Den mest prisbevidste leveringsversion vil dog utvivlsomt være at du selv henter ordren, hvilket dog står og falder med at du er nær e-shoppens byggemarked, eksempelvis Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus eller Jem og Fix.

Leveringstiden på limklemme er naturligvis meget central hvis vi står og skal bruge din ordre inden for kort tid, og herved er det skam aktuelt at vi kigger nærmere på den forventede leveringsdato for limklemme. Størstedelen af online virksomheder – eksempelvis Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg og Silvan – tilbyder billig dag-til-dag fragt på mange af deres varenumre online, men vær opmærksom på at det stiller krav om at du når at bestille inden et nøjagtigt klokkeslæt, sådan at de kan nå at få produktet afsendt forinden logistikmedarbejderne har fyraften.

Nogle online selskaber frembyder gratis levering på limklemme online, men oftest er det under forudsætning af at der handles for en fastsat pris. I øvrigt må du snuppe den mest prisbevidste fragttype, hvilket i mange tilfælde vil være at få fragtmanden til at levere ordren til et afhentningssted.

Flere kæder udlover afhentning hvor man bestiller billig limklemme online og selv henter i byggecenteret. Eksempelvis Silvan, Stark, 10-4, Bauhaus, Davidsen, Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix og XL-Byg. Byggemarkederne tilbyder fx click-and-collect på limklemme i disse områder:

Frederikssund, Nærum, Nakskov, Lillerød, Hørsholm, Rødovre, Brønshøj, Ballerup, Vanløse, Køge, Kokkedal, Højbjerg, Hjørring, Ringsted, Hillerød, Frederiksværk, Fredericia, Odder, Ølstykke, Valby, Nykøbing Falster, Glostrup, Rudersdal, Randers, København, Herlev, Ishøj, Sønderborg, Jyllinge, Vordingborg, Albertslund, Horsens, Hobro, Skanderborg, Virum, Rønne, Gladsaxe, Esbjerg, Greve, Tårnby, Aarhus, Skive, Charlottenlund, Kolding, Hvidovre, Taastrup, Grenaa, Brønderslev, Risskov, Frederikshavn, Brøndby, Varde, Aalborg, Struer, Helsingør, Hedensted, Lystrup, Solrød Strand, Nyborg, Middelfart, Silkeborg, Dragør, Svendborg, Haslev, Kalundborg, Odense, Vallensbæk, Gentofte, Herning, Korsør, Nørresundby, Thisted, Farum, Åbyhøj, Brabrand, Allerød, Stenløse, Ikast, Viborg, Birkerød, Vejle, Slagelse, Næstved, Søborg, Værløse, Aabenraa, Roskilde, Holstebro, Frederiksberg, Holbæk, Hedehusene, Haderslev, Tilst, og Lyngby, .

Click-and-collect ift. limklemme er en mulighed i alle dele af Danmark: Fyn (Sydfyn, Østfyn, Midtfyn, Nordfyn, Vestfyn), Jylland (Sydjylland, Nordjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Østjylland, Syddanmark) og Sjælland (Bornholm, Østsjælland, Midtsjælland, Amager, Nordsjælland, Falster, Sydsjælland, Vestsjælland, Hovedstaden, Lolland).

Når vi kigger i søgedata bliver det tydeligt, at online shoppere jævnligt leder efter eksempelvis køb limklemme og limklemme priser. Vi ser derudover tit folk søge efter bl.a. billig limklemme, limklemme tilbud og limklemme online, foruden de velkendte byggecentre som Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma, Silvan, 10-4, Jem og Fix, Stark og Bauhaus.

Gode tilbud på limklemme

Det er jo efterhånden super fleksibelt for almindelige dødelige at sammenligne priser på billige limklemme online i blandt diverse internet varehuse, og for det har en lang række online virksomheder fundet det nødvendigt at sænke priserne på limklemme betydeligt, og ovenikøbet garantere gratis fragt.

Det kan dog stadigvæk blive indbringende at analysere nogle få internet virksomheder i Danmark efter billige priser på limklemme online før du gennemfører dit køb, så du er usvigeligt sikker på at modtage den mest attraktive pris. Se ikke bare hos de kendte byggemarkeder som Stark, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus, XL-Byg og Jem og Fix.

Du bør bare være så påvagt, at ifald en internet webshop reklamerer billige limklemme online til en tilbudspris som er uforståeligt god, kan det tit være et bevis på en uægte internet webshop. Shopping med kort er dog en del af en ordning, som støtter os imod svindlende online varehuse.

Generelt anbefaler vi køb med betalingskort eller mobilbetaling. Som alternativ kan du overveje en afbetalingsordning fra fx ViaBill, ifald du gerne vil afbetale betalingen af limklemme senere. Dette fås som regel ved niche netbutikker, men ikke de store byggecentre som eksempelvis Davidsen, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg og 10-4.

Ved kig i data er det tydeligt, at internet shoppere ofte kigger efter eksempelvis køb limklemme og limklemme tilbud. Foruden dette ser vi som regel netshoppere kigge efter eksempelvis limklemme online, limklemme priser og billig limklemme.

Analyser tidligere brugeres erfaringer

Trustpilot leverer absolut gode muligheder for at tyde flere eksisterende forbrugeres vurderinger og derfor kan det være til hjælp, at du læser e-butikkens ratings forinden du færdiggør din shopping med billige limklemme online.

Facebook giver dig tillige nogle værdifulde løsninger til at få indsigt i e-shoppens kundefokus. Tilmed ses en række online webshops hvor det er muligt at forfatte en anmeldelse af ordreforløbet, som lige så vel kan benyttes til at danne dig et indtryk af kundernes tilfredshed.

Før nogen køber billige limklemme online hos en shop kan de uden tvivl skimme e-butikkens vilkår, dog er det undertiden ikke videre interessant, i særdeleshed på de kendte byggemarkeder som Bauhaus, Davidsen, XL-Byg, Jem og Fix, Stark, 10-4, Silvan, Bygma og Harald Nyborg.

En nemmere løsning er at finde ud af hvorvidt e-forretningen er godkendt af e-mærket, hvilket bør være en garanti for at internet webshoppen accepterer dansk lovgivning, tillige med at internet webshoppen fra tid til anden revideres af specialister som kender de gældende bestemmelser.

Det er en rigtig god lejlighed til at blive assisteret, såfremt du møder besvær ved din bestilling af limklemme. Ydermere er det smart at kunden er på vagt for de grundlæggende bestemmelser der kan have betydning for bestillingen af limklemme online, f.eks. den returpolitik webshoppen benytter.

I den forbindelse er det tilmed vigtigt, at man stadig gemmer sin kvitteringsmail, således man en anden gang kan påvise sin bestilling af limklemme, uafhængig af om man bestiller fra Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4, Davidsen, Bygma, XL-Byg, Stark eller Silvan.

Kirsten gav 5 stjerner

Alt fungerede perfekt.

Charlotte U gav 4 stjerner

Hurtig levering godt gået

Charlotte Kristensen gav 5 stjerner

Hurtig levering hver gang

Jette gav 4 stjerner

Bestilte online

9 tips til online shopping
1Forud for at nogen handler billige limklemme i en shop kunne man når alt kommer til alt overveje deres vilkår, dog er det ofte ikke særlig sjovt. Yderligere er det fornuftigt at kunden er vidende om de mest vitale betingelser der gælder for bestillingen af billige limklemme online, for eksempel hvilken bytteret online virksomheden kører med.
2Den billigste mulighed for fragt kan ikke modsiges at være at du selv henter ordren, som jo kræver at du opholder dig lige ved internet virksomhedens arbejdslager. Den leveringsmanér er super væsentlig når vi skal bruge limklemme omgående. Alternativt så yder en hel del online firmaer gebyrfri levering, men i mange tilfælde er det forudsat at du bestiller for et fastslået beløb.
3Vi foreslår generelt kortbestillinger eller mobilbetaling. Køb med gængse betalingskort er indbefattet af en anordning, som støtter os overfor uægte e-butikker. Alternativt kunne du anvende en løsning fra for eksempel ViaBill, når du har i sinde at betale omkostningerne ude i fremtiden.
4Fragttiden er selvfølgelig rigtig aktuel om du absolut skal bruge ordren om kort tid, så i det øjemed er det ret så essentielt at du finder den estimerede leveringstid på limklemme. Temmelig mange webbutikker garanterer billig 1 dags levering på de fleste af deres varer, men som ikke desto mindre er betinget af at handlen laves inden et givent tidspunkt.
5Det er særligt uproblematisk for folk at søge sig frem til priser online på billige limklemme i blandt forskellige e-forhandlere, og ergo yder flere netshops billig levering. Derfor kan det til hver en tid være lukrativt at sammenholde forskellige internet selskaber efter billige priser før du færdiggør din shopping, således at du er sikker på at antage den laveste pris.
6Trustpilot leverer ret så fortræffelige muligheder for at kortlægge flere forhenværende brugeres tanker og på grund af dette er det anbefalelsesværdigt, at du ser nærmere på online forretningens ratings før du køber billige limklemme online. Facebook resulterer i på samme måde fuldt ud passende muligheder for at få en idé om webbutikkens pålidelighed.
7En del online firmaer yder heldigvis diverse forskellige billige leveringsmetoder til limklemme. En sikker vinder er nu om dage levering til et afhentningssted, som gør det muligt at hente de nyindkøbte varer lige når det passer dig. Fragtmetoden er jo særligt gnidningsløs, og i mange tilfælde endvidere den mest betalelige fragtmulighed.
8Indtil flere online webshops lover levering uden gebyr på limklemme, men for det meste kun ifald du aftager for en fastsat pris. Som alternativ burde man beslutte sig for den mest prisbevidste fragtform, hvilket oftest vil være at få fragtmanden til at levere pakken til et afhentningssted. Fragtmuligheden er jævnligt derudover særligt enkel. Den mest betalelige form for fragt kan ikke modsiges at være selv at hente ordren.
9Generelt foreslår vi at granske om webshoppen er verificeret af e-mærket, som bør være en påvisning af at internet forhandleren understøtter de gældende danske regler, og at e-forretningen ofte føres tilsyn med af eksperter som er meget bekendte med reglerne. Inden nogen shopper billige limklemme på en netbutik bør de utvivlsomt betragte e-butikkens betingelser.