Jeg har fundet 8 webshops der sælger letklinkerblokke, og skrevet deres priser ned for 1.000 stk inkl. levering.

Den laveste pris lige nu er 1.000 stk for kun 9.327 kr. Det er 62 % billigere end den højeste pris.

Laveste pris for 1.000 stk letklinkerblokke inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
9.327 kr.Køb
9.817 kr.Køb
10.950 kr.Køb
12.975 kr.Køb
13.199 kr.Køb
14.825 kr.Køb
16.875 kr.Køb
20.799 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 stk (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Hvis du skal bruge produkterne hurtigt eller blot gerne vil undvære fragten, så kan du tænke over at hente produkterne på eget initiativ. Dette er først og fremmest muligt ved de udbredte byggecentre.
Det er selvfølgelig meget vigtigt at se, hvorvidt den vare du ønsker at købe online faktisk er på lager i det pågældende byggecenter. Hvis ikke bør du overveje at kigge hos de andre.
Du skal vide hvilke handelsbetingelser der gælder når du køber online, så du undgår problemer med bl.a. returnering. Derfor skal man tjekke webshoppens regningslinjer.
Der er variationer i salgspriserne på billige letklinkerblokke fra webshop til webshop. En del tilbyder lave priser, og andre satser på service. Du bør tænke over hvad der for dig betyder mest.
For en del er byggeprojekter forbundet med diverse spørgsmål. På grund af det kan du overveje at handle hos en netbutik, som tilbyder tips og tricks til valg af letklinkerblokke.
Flere byggekæder sælger et bredt udvalg af produkter, hvorimod nogle har fokus på en bestemt gruppe af vare. Du bør tænke over om det er afgørende for dig at have mange forskellige produkter at vælge fra, udover blot letklinkerblokke.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggemarkeder samler varer fra alverdens specialbutikker, hvilket giver dig mulighed for at købe fra et stort sortiment af letklinkerblokke online.
De gængse byggekæder findes i det meste af landet, og herigennem har mange tilbuddet om at handle online og køre materialerne personligt. I kraft af det kan du undvære fragten, og ovenikøbet skaffe varerne på kortere tid.
De store byggekæder er etablerede og velkendte firmaer, som medvirker til øget sikkerhed når man skal handle online. Det er noget nogle vil se positivt på.

Nichewebshop

De fleste nichebutikker på nettet er mindre virksomheder, som tit er danske, eventuelt endda lokalt fra dit område. Disse har du mulighed for at hjælpe idet du handler letklinkerblokke online på deres webshop.
De fleste webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter har en dyb forståelse for det produktsortiment de har online, idet de fokuserer specifikt på disse produkter. Ergo kan du få mere nyttig sparring fra nogle der er eksperter i netop letklinkerblokke.
De fleste webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter styrer selv produktionen af produkterne der sælges i de store byggekæder. Når du køber direkte på nicheforretningerne online kan du få skarpere priser.
De største byggemarkeder i Danmark
letklinkerblokke jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og omfatter i dag omtrent 2.100 kollegaer i deres 122 byggecentre. Jem og Fix har specialiseret sig i salg til private, og omsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

letklinkerblokke harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og omfatter i dag omkring 2.000 medarbejdere i firmaets 33 varehuse. Harald Nyborg tilstræber at sælge til private, og afsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og er i dag arbejdsgiver for cirka 100 kollegaer i kædens 6 byggecentre. 10-4 specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 500 millioner kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og er nu arbejdsplads for omkring 2.000 mennesker i deres 104 byggecentre. XL-Byg er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og udgøres nu af cirka 500 ansatte i kædens 9 butikker. Johannes Fog tilstræber at sælge til private, og omsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og styres dagligt af over 1.000 kollegaer i deres 9 varehuse. Davidsen sætter ind på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

letklinkerblokke bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 1.000 kollegaer i virksomhedens 17 butikker. Bauhaus har fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og er i dag arbejdsgiver for over 2.000 ansatte i byggemarkedets 72 varehuse. Stark specialiserer sig i salg til professionelle, og omsætter årligt for cirka 7 milliarder kroner.

letklinkerblokke silvan

Silvan åbnede i 1968, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 1.000 kollegaer i byggemarkedets 41 byggecentre. Silvan tilstræber salg til private, og omsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og udgøres nu af over 2.300 ansatte i byggemarkedets 56 butikker. Bygma fokuserer primært på salg til professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Godt forarbejde er vejen til at nå problemfrit i mål med dit byggeprojekt. Du skal lave en effektiv plan, der fortæller hvilke arbejdsopgaver du vil løse hvornår, og derudover en kronologisk orden. Det anbefales at være realistisk i sammensætningen af agendaen.
2Du bør på ingen måde stå uden det nødvendige værktøj. Jævnligt kan det vise sig essentielt at have det til disposition idet du iværksætter dit byggeprojekt. Desuden er det fordelagtigt at indregne de her udgifter i økonomien.
3Ved opgaver udendørs kan vind og vejr få en essentiel rolle. På grund af dette må du hyppigt tage et kig på vejrvarslen i dagene op til byggeriets begyndelse, så du ikke kommer til at opleve at det uden du havde set det komme starter med at stå ned i stænger i samme sekund som du er ved at færdiggøre det komplekse byggeprojekt.
4Forud for at du går i gang med byggeprojektet må det være meget vigtigt med et tilsagn om, at byggeprojektet overhovedet overholder loven. Med udgangspunkt i din boligtype vil der gælde fastsatte love omkring, hvad der er lovligt, og hvad der ikke er lovligt.
5Du finder stribevis af vejledninger og videoer via nettet hvorfra du kan få inspiration. Navnligt YouTube tilbyder temmelig meget konstruktiv oplysning, ikke mindst ifald du bruger den engelske version.
6Du bør regne på hvorvidt det er muligt at stå for hele projektet selv, eller du hellere skal tilkøbe hjælp fra en ekspert til opstarten af projektet. Når du benytter assistance fra en fagperson vil det typisk være en god idé at få uforpligtende tilbud fra forskellige håndværkere.
7Det kan vise sig at være godt at indhente hjælp til byggearbejdet, navnlig når det er større byggeprojekter. Store byggeprojekter behøver flere end en enkelt person. I øvrigt bør det være mere effektivt og mere minderigt at dele arbejdet med nogen.
8Der præsenterer sig uden tvivl uforudsete bump på vejen i tilfælde med store opgaver, og af den grund kan det være væsentligt at der er afsat en god portion tid i køreplanen, som gør at man er sikker på at man ikke kommer i tidsmangel.
9Måske kan det blive aktuelt at have de fornødne byggematerialer klar på forhånd inden du kaster dig over byggeriet. Du vil med fordel kunne sammensætte en punktforms liste hvorpå der noteres det som er nødvendige, og derefter gennemgå hver eneste ting, således at du sikrer dig at du har styr på det.
10Du kan spørge om økonomisk hjælp fra det offentlige til byggerier. Det gives forudsat at byggeprojektet bidrager positivt til klimaet. Modtagelsen af støtte kræver dermed at ombygningen har en positiv betydning for klimaet.
11Du skal unden ingen omstændigheder forsømme dit eget ve og vel, så glem ikke beklædning bl.a. hjelm og sko som beskyttelse med henblik på potentielle risici. Det er yderst relevant at have styr på dit eget ve og vel i byggeprojektet, især ifald du ikke sikrer dig assistance fra en fagmand.
12Typisk vil det være betydningsfuldt at nedskrive en budgetoversigt for projektet, så man har styr på udgifterne. Det kan vise sig at være fornuftigt at notere alle omkostninger, og så notere eventuelle tilbud på dem én og én.
De bedst anmeldte byggemarkeder
XL-Byg.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er temmelig flot. Vurderingen er baseret på 2.856 meninger, hvor ikke mindre end 59 % har givet toprating, og blot 9 % kvitterer med den laveste karakter. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er yderst flot. Vurderingen er regnet ud fra 19.208 kommentarer, hvor hele 84 % kvitterer med toprating, og bare 2 % har givet dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en score på 4,3 ud af 5, hvilket selvfølgelig er meget imponerende. Ratingen tager udgangspunkt i 23.161 anbefalinger, hvor intet mindre end 69 % giver toprating, og kun 8 % giver dumpekarakter. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er ekstremt flot. Bedømmelsen grundlægges af 28.109 meninger, hvoraf intet mindre end 76 % giver maksimum point, og bare 4 % har givet den laveste karakter. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, hvilket i særdeleshed er ualmindeligt godt arbejde. Evalueringen er baseret på 11.467 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 86 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 2 % kvitterer med den dårligste rating. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmanér skal jeg vælge?

En stor portion online firmaer foreslår nu til dags en hel del forskellige billige leveringsmåder til letklinkerblokke. En af de populære er i vore dage at få afleveret pakken hos en pakkeshop, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente de nyindkøbte produkter lige når det passer dig. Denne er jo ualmindeligt nem, og mange gange ydermere den mindst kostelige leveringsversion.

Du kunne på samme måde forsøge at få varerne leveret til din adresse eller til adressen hvor du arbejder. Fragtmuligheden viser sig uheldigvis en tak dyrere, men ydermere rigtig uproblematisk ift. letklinkerblokke online. Den billigste leveringsmulighed er utvivlsomt selv at hente pakken, men det nødvendiggør at du opholder dig nær online forretningens butikker, fx Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Leveringstiden på letklinkerblokke er selvfølgelig ekstremt væsentlig om du har behov for pakken om få sekunder, så herved er det selvsagt klogt at vi checker tidshorisonten for levering for letklinkerblokke. Temmelig mange forretninger på nettet – fx Bauhaus, Silvan, Jem og Fix og Harald Nyborg – yder billig levering efter en enkelt hverdag på deres primære varer online, men som trods alt stiller krav om at transaktionen realiseres forinden et fastsat klokkeslæt, så at de med sikkerhed kan nå at få de nye varer klar inden de pakkeansatte får fri.

En række online forhandlere lover gratis fragt på letklinkerblokke online, men ofte er det forbeholdt når du indkøber for et bestemt beløb. Desuden skulle man vælge den mest prisbevidste form for levering, hvilket i mange tilfælde vil blive at få dem til at køre varerne til en pakkeshop.

Store webbutikker frembyder click-and-collect hvor du køber billig letklinkerblokke online og afhenter i butikken. Eksempelvis Bygma, Silvan, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix og Stark. Byggemarkederne frembyder blandt andet afhentning af letklinkerblokke i disse byer:

Skive, Højbjerg, Nakskov, Frederikshavn, Glostrup, Varde, Holbæk, Odder, Taastrup, Fredericia, Randers, Frederiksberg, Aalborg, Albertslund, Lystrup, Dragør, Nyborg, Jyllinge, Gentofte, Ølstykke, Ikast, Rødovre, Sønderborg, Greve, Silkeborg, Holstebro, Aabenraa, Herning, Brabrand, Næstved, Kalundborg, Ishøj, Hillerød, Middelfart, Brøndby, Struer, Esbjerg, Odense, Køge, Lillerød, Værløse, Herlev, Hvidovre, Ballerup, Rudersdal, Svendborg, Risskov, Birkerød, Hørsholm, Grenaa, Tårnby, Allerød, København, Viborg, Vordingborg, Solrød Strand, Brønderslev, Nærum, Hedehusene, Stenløse, Brønshøj, Hedensted, Frederikssund, Åbyhøj, Nykøbing Falster, Hobro, Thisted, Skanderborg, Lyngby, Valby, Rønne, Aarhus, Slagelse, Kokkedal, Nørresundby, Vanløse, Tilst, Vejle, Søborg, Charlottenlund, Haderslev, Horsens, Korsør, Haslev, Vallensbæk, Roskilde, Ringsted, Frederiksværk, Hjørring, Helsingør, Farum, Virum, Gladsaxe, og Kolding, .

Klik-og-hent af letklinkerblokke er en mulighed i samtlige dele af Danmark: Fyn (Østfyn, Nordfyn, Vestfyn, Sydfyn, Midtfyn), Sjælland (Amager, Østsjælland, Midtsjælland, Bornholm, Hovedstaden, Vestsjælland, Sydsjælland, Falster, Lolland, Nordsjælland) og Jylland (Midtjylland, Sydjylland, Vestjylland, Østjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Nordjylland).

Ved indkig i tendenserne bliver det tydeligt, at online shoppere ofte søger efter bl.a. letklinkerblokke priser og køb letklinkerblokke. Man ser derudover typisk internet shoppere søge blandt andet letklinkerblokke tilbud, billig letklinkerblokke samt letklinkerblokke online, foruden de udbredte byggemarkeder som Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, Bygma, Silvan, Davidsen, Stark, Harald Nyborg og XL-Byg.

Få rabat på letklinkerblokke

Det er jo efterhånden yderst enkelt for internetbrugere at finde frem til tilbud på billige letklinkerblokke online på flere e-firmaer, og altså har en lang række online firmaer set sig tvunget til at reducere udsalgspriserne på letklinkerblokke betydeligt, og ydermere præstere levering uden omkostninger.

Men det kan immervæk blive rentabelt at udforske flere internet shops i Danmark efter rabatter og tilbud på letklinkerblokke online forud for at du gennemfører din handel, så man er garanteret at opnå den skarpeste pris. Kig ikke bare på de velkendte byggecentre som 10-4, Bauhaus, Silvan, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg, Stark og Davidsen.

Man bør alligevel være så påpasselig, at i tilfælde af at en internet webshop udbyder billige letklinkerblokke online til salg for en salgspris der kan ses som mystisk letkøbt, så bør det mange gange være en varsel om en uægte internet webshop. Kortkøb er imidlertid indbefattet af et regelsæt, der passer på køberen imod snydagtige online selskaber.

Generelt foreslår vi handler med kort eller MobilePay. Som alternativ bør du anvende en afbetalingsordning fra fx ViaBill, hvis du tilstræber at afdrage betalingen af letklinkerblokke over en periode. Dette foreslåes som regel i nichebutikker, i modsætning til de gængse byggecentre som fx Bygma, Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4, Silvan og Stark.

Når vi kigger i tendenserne står det markant, at internetbrugere jævnligt søger efter bl.a. køb letklinkerblokke og billig letklinkerblokke. Derudover oplever man typisk netshoppere søge blandt andet letklinkerblokke tilbud, letklinkerblokke priser samt letklinkerblokke online.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1000 stk kg letklinkerblokke er 7815 kr. Pristjekket er vurderet til 4.6 ud af 5 stjerner baseret på 9 brugeranmeldelser.

hurtig og præcis levering” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.
Kig på andre menneskers ratings

Trustpilot frembringer adskillige ønskværdige chancer for at evaluere adskillige tidligere kunders tanker og derfor er det prisværdigt, at du tjekker internet webshoppens kritik inden du bestiller billige letklinkerblokke online.

Facebook præsterer tillige visse gode muligheder for at få en idé om e-shoppens popularitet. Foruden det ser vi faktisk butikker på nettet som tilbyder folk at meddele en vurdering af deres køb, som på samme måde må drages fordel af til at vurdere tidligere kunders oplevelser.

Inden nogen bestiller billige letklinkerblokke online på en internet shop kunne man helt sikkert overveje deres handelsvilkår, men det er typisk et tidskrævende projekt, særligt med de velkendte byggecentre som XL-Byg, Bygma, Silvan, 10-4, Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen og Bauhaus.

En anden valgmulighed kan være at granske hvorvidt netshoppen er tilsluttet e-mærket, siden det skulle være en sikkerhed for at netshoppen opfylder de danske retningslinjer, og at online forretningen hyppigt kigges til af fagfolk der forstår vedtægterne på området.

Desuden giver det dig chance for støtte, ifald du forvoldes problemstillinger med dit indkøb af letklinkerblokke. Foruden dette er det at foretrække at køber er hensynstagende til de grundlæggende forhold der kan have indvirkning på bestillingen af letklinkerblokke online, som fx den byttepolitik butikken bruger.

Her er det tillige afgørende, at man stadigvæk sikrer ens ordrekvittering, således man en anden gang kan bevise bestillingen af letklinkerblokke, ligegyldig om man handler ved Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen, Silvan, Jem og Fix, Bygma, 10-4, Stark eller XL-Byg.

Jan Andersen gav 5 stjerner

Hurtig levering hver gang

Jette B gav 4 stjerner

Jeg fik min pakke

Per gav 5 stjerner

Er meget tilfreds med handlen

Kim M gav 4 stjerner

Billigt, hurtigt og nemt.

9 gode råd til når du køber online
1Forud for at folk handler billige letklinkerblokke på en e-butik bør man uden tvivl gennemse e-shoppens forretningsaftale, det er dog tit ikke super interessant. Herudover stiller vi forslag om at kunden er opmærksom på de væsentligste reglementer der har betydning for købet af billige letklinkerblokke online, som eksempelvis hvilken ombytningsret e-butikken garanterer.
2Generelt foreslår vi kortbetalinger eller mobilbetaling. Køb med gængse betalingskort er inkluderet i en retningslinje, der værner køber overfor uoprigtige e-firmaer. Som en alternativ mulighed bør du drage nytte af en billig afbetalingsløsning fra for eksempel ViaBill, forudsat du efterspørger at afdrage betalingen over flere uger.
3Den mest letkøbte leveringsmåde er utvivlsomt at hente produkterne selv, men dette kræver at du har bopæl med kort afstand til internet shoppens lager. Den leveringstype er selvfølgelig ekstremt afgørende ifald vi mangler letklinkerblokke omgående. Alternativt så sikrer nogle webshops billig fragt, men i mange tilfælde forudsætter det at man aftager for et fastsat beløb.
4Nogle internet outlets garanterer levering uden beregning på letklinkerblokke, men tit er det forbeholdt når der købes for en præcis sum. I øvrigt kunne du beslutte sig for den mindst kostelige mulighed for levering, som ofte vil blive at få fragtfirmaet til at køre dine varer til en pakkeshop. Den er i regelen tillige ret fremkommelig. Den billigste fragtmetode er dog selv at hente produkterne.
5Trustpilot fremskaffer rigtig gavnlige muligheder for at vurdere en længere række nuværende konsumenters domme og herved anbefaler vi, at du gennemgår e-firmaets vurderinger før du handler billige letklinkerblokke online. Facebook frembyder ligeledes de facto fornemme genveje til at få en idé om online forhandlerens kundetilfredshed.
6Det er efterhånden vældig overkommeligt for alle at analysere priser online på billige letklinkerblokke i blandt flere internet handler, og til gengæld frembyder en hel del firmaer på nettet levering uden betaling. Det kan dog ikke desto mindre være lønsomt at checke forskellige internet handler efter rabat og tilbud forud for at du køber, så du er tryg ved at få den mest betalelige pris.
7Generelt tilråder vi at kontrollere hvorvidt internet webshoppen er verificeret af e-mærket, hvilket generelt er en erklæring om at netshoppen opfylder de danske retningslinjer, tillige med at online webshoppen rutinemæssigt vurderes af fagmænd som er meget fortrolige de gældende regulativer. Før nogen shopper billige letklinkerblokke hos en online shop kan man utvivlsomt få overblik over e-shoppens vilkår.
8Adskillige e-forhandlere foreslår nu om stunder mange forskellige billige metoder til levering til letklinkerblokke. En yndling er for nærværende udleveringssteder, og så skal du blot gå forbi efter din pakke den dag der passer dig. Fragtmuligheden er nemlig ret så enkel, samt mange gange tilmed den prisbilligste fragttype.
9Leveringstiden er selvfølgelig ualmindeligt bestemmende ifald du behøver produkterne om kort tid, og i det øjemed er det i sandhed centralt at vi gransker den forventede leveringstid for letklinkerblokke. En lang række butikker på nettet byder på billig 1 hverdags levering på de fleste varer, men vær på vagt da det er forudsat at orden realiseres tidligere end et fast klokkeslæt.