Jeg har fundet 5 webshops der sælger letbeton, og skrevet deres priser ned for 100 stk inkl. levering.

Den laveste pris lige nu er 100 stk for kun 3.389 kr. Det er 27 % billigere end den højeste pris.

Laveste pris for 100 stk letbeton inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
3.389 kr.Køb
4.269 kr.Køb
4.495 kr.Køb
4.794 kr.Køb
5.401 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 stk (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Såfremt du skal have byggematerialerne hurtigt eller blot ønsker at undgå fragten, så kunne du tænke over at køre byggematerialerne på eget initiativ. Det er specielt et alternativ i de udbredte byggemarkeder.
Det er selvfølgelig meget relevant at vide, om de varer du er på udkig efter online faktisk er på lager i byggecenteret. Hvis ikke kan du være tvunget til kigge hos de andre.
For nogle er byggeprojekter forbundet med en lang række spørgsmål. Hermed vil du med fordel kunne bestille ved en webshop, hvor du har mulighed for at få hjælp til valg af letbeton.
Flere byggecentre har et stort udvalg, imens øvrige har fokus på en bestemt gruppe af vare. Du kan overveje om det er vigtigt for dig at have mange forskellige varer at vælge fra, foruden blot letbeton.
Du vil finde forskelle i prisniveauet på billige letbeton hos de forskellige online byggemarkeder. En del har lave priser, imens nogle har fokus på kompetent rådgivning. Du skal vide hvad du vurderer er vigtigst.
Du bør være opmærksom på hvilke betingelser webshoppen udsteder for dit køb online, så du slipper for udfordringer med eksempelvis returret. Man bør derfor undersøge webshoppens handelsbetingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggecentre er fysisk til stede overalt i landet, og derved har de fleste chancen for at handle online og hente produkterne selv. Dermed kan du blive fri for leveringsgebyret, samt samtidig hente varerne med det samme.
De store byggecentre er udbredte og almenkendte forretninger, hvilket medvirker til øget troværdighed til dig der shopper online. Det er noget nogle vil se positivt på.
De gængse byggekæder køber produkter fra forskellige nichebutikker, og takket være dette kan du købe fra et stort sortiment af letbeton online.

Nichewebshop

Forskellige specialiserede netshops har meget ekspertise i deres online produktkategori, da de har skarpt fokus på denne lille niche. Altså vil du opleve ekstra informativ hjælp fra ansatte der er specialister i lige præcis letbeton.
Mange nicheforhandlere står selv for produktion af de varer som byggekæderne sælger. Idet du køber direkte hos niche netbutikkerne online vil du få skarpere priser.
De fleste niche netbutikker er mindre firmaer, som i de fleste tilfælde er danske, måske sågar lokalt i dit område. Disse understøtter du ved at bestille letbeton online på deres side.
De største byggemarkeder i Danmark

XL-Byg kom frem i 2002, og lønner i dag cirka 2.000 mennesker i byggemarkedets 104 byggecentre. XL-Byg tilstræber billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

letbeton jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.100 kollegaer i deres 122 butikker. Jem og Fix satser på gode tilbud til private, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

letbeton silvan

Silvan blev dannet i 1968, og beskæftiger i dag mere end 1.000 personer i de 41 byggecentre. Silvan tilstræber at sælge til private, og sælger årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

10-4 åbnede i 1947, og udgøres nu af ca. 100 personer i firmaets 6 butikker. 10-4 sætter ind på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 500 millioner kroner.

letbeton bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og styres dagligt af cirka 1.000 ansatte i kædens 17 byggecentre. Bauhaus er specialiseret i billige priser til private, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

letbeton harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og udgøres i dag af mere end 2.000 mennesker i firmaets 33 varehuse. Harald Nyborg sætter ind på salg til private, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og er nu arbejdsplads for omkring 2.300 medarbejdere i deres 56 byggecentre. Bygma har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og er i dag arbejdsgiver for cirka 500 ansatte i selskabets 9 byggecentre. Johannes Fog er specialiseret i at sælge til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

Stark begyndte i 1896, og udgøres nu af over 2.000 medarbejdere i virksomhedens 72 butikker. Stark fokuserer på salg til professionelle, og afsætter årligt for over 7 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og udgøres i dag af mere end 1.000 kollegaer i virksomhedens 9 varehuse. Davidsen fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Typisk vil det vise sig vigtigt at nedskrive en budgetoversigt for renoveringen, så du føler sig i kontrol med omkostningerne. Det bør være behjælpeligt at nedskrive hver eneste udgiftspost, hvorefter man bør tjekke billige priser på dem alle sammen.
2Der præsenterer sig utvivlsomt pludselige problemer i tilfælde med større byggeprojekter, og ergo viser det sig meningsfuldt at man har afsat rimelig plads i tidsplanen, som gør at man kan føle sig sikker på at nå i mål.
3Man skal aldrig nogensinde gå ned på udstyr. Tit vil det være essentielt at du har værktøjet disponibelt før du indleder byggeprocessen. Det er desuden afgørende at påregne de medfølgende udgifter i din økonomiske plan.
4Inden du påbegynder byggeprocessen er det ubeskriveligt afgørende at sikre sig, at projektet overholder gældende love. Med udgangspunkt i din boligtype vil der gælde diverse regler for, hvad du må, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
5Du må for alt i verden ikke se bort fra dit eget ve og vel, så husk beklædning såsom arbejdssko der hjælper dig overfor mulige risici. Det er smart at have styr på sikkerheden i byggeprocessen, ikke mindst ifald du ikke fremskaffer assistance fra en fagperson.
6Du kan overveje hvorvidt du selv bør stå for hele projektet, eller du skal købe hjælp fra en ekspert til noget af det. Ifald du fremskaffer assistance fra en fagmand kan det være fordelagtigt at indhente tilbud fra forskellige firmaer.
7Der er mange forskellige instruktioner og videoer online hvorfra du kan få gratis hjælp. I særlig grad YouTube giver betydelige mængder nyttig viden, særligt såfremt man søger på engelsk.
8Forberedelse bliver nøglen til et godt forløb med byggeprocessen. Du må lave en velovervejet handlingsplan, der beskriver hvilke opgaver du vil løse hvornår, og derudover en rækkefølge. Husk at være konkret idet du sammensætter din plan.
9I visse tilfælde kan man hente offentlig støtte til gør-det-selv projekter. Det kan man få i tilfælde hvor byggeprojektet er energi- og miljøvenligt. Den økonomiske støtte er altså betinget af at ombygningen har positiv indfyldelse på klimaet.
10Det anbefales at indhente en hjælpende hånd til byggearbejdet, i særdeleshed i tilfælde af omfattende arbejdsopgaver. Krævende ting stiller krav om flere personer. Endvidere viser det sig mere produktivt og mere minderigt når man er flere om opgaven.
11Potentielt kan det vise sig af stor betydning at du har de presserende materialer til rådighed forud for at du igangsætter eksekveringen. Du kan med fordel udfærdige en hurtig huskeliste som indeholder alt hvad du har brug for, og dernæst efterse oversigten, med det formål at du er overbevist om at der ikke mangler noget.
12Ved byggeprojekter udendørs kan vejrsituationen få en vigtig rolle. Af den grund bør du løbende lægge mærke til vejrforudsigelserne lige før byggeriets begyndelse, så du ikke kommer til at opleve at det uanmeldt starter med at regne nøjagtig som du står midt i det komplekse byggeprojekt.
De mest folkekære byggecentre
Brugerne på Trustpilot vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som naturligvis er absolut godt arbejde. Vurderingen tager udgangspunkt i 23.161 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 69 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 8 % giver 1 stjerne. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
XL-Byg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket klart er meget betryggende. Scoren er et gennemsnit af 2.856 ratings, hvoraf intet mindre end 59 % kvitterer med maksimum point, og bare 9 % har givet 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dk har en bedømmelse på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er fantastisk imponerende. Karakteren tager udgangspunkt i 28.109 meninger, hvoraf ikke mindre end 76 % har givet den højeste karakter, og blot 4 % kvitterer med den laveste karakter. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er hamrende godt arbejde. Scoren er et gennemsnit af 11.467 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 86 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 2 % giver bundkarakter. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
10-4.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som uden tvivl er utrolig beundringsværdigt. Scoren er baseret på 19.208 bedømmelser, hvoraf hele 84 % har givet topkarakter, og alene 2 % giver den laveste karakter. Nu her har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Hvilken leveringsform er bedst?

En lang række internet foretagender tilbyder i dag et bredt udvalg af billige leveringsmodeller til letbeton. Den mest anvendte er i dag pakkeshoppen, hvor du selv kan afhente din nyindkøbte vare lige præcis når det passer ind i din kalender. Fragtformen er nemlig ekstremt ligetil, og i mange tilfælde tilmed den billigste leveringsversion.

Du bør derudover vælge at vælge afsending hjem til din privatadresse eller ud på din arbejdsplads. Metoden viser sig som oftest en sjat mere bekostelig, men ydermere i høj grad gnidningsløs med letbeton online. Den mindst kostelige form for fragt vil dog utvivlsomt være at du selv henter varerne, men den løsning står og falder med at du opholder dig lige ved internet firmaets byggecenter, eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan eller Jem og Fix.

Leveringstiden på letbeton kan være rigtig væsentlig såfremt du mangler ordren nu og her, og i det øjemed er det ret relevant at vi kigger nærmere på den anslåede leveringstid ved letbeton. Adskillige internet handler – for eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix og Silvan – byder på billig levering på næste hverdag på en hel del varenumre online, hvilket dog nødvendiggør at ordren aflægges forud for et fastsat tidspunkt, således at de kan nå at få bestillingen distribueret forud for at pakkepersonalet tager hjem.

Indtil flere online virksomheder garanterer levering uden gebyr på letbeton online, men i reglen gælder det kun hvis der indkøbes for en fastsat sum. Alternativt skulle du vælge den mindst kostelige leveringsmanér, som typisk vil blive at få dem til at levere dine varer til et udleveringssted.

En hel del kæder giver click-and-collect hvor man køber billig letbeton online men selv henter i byggecenteret. For eksempel Bauhaus, Bygma, XL-Byg, 10-4, Silvan, Stark, Jem og Fix, Davidsen og Harald Nyborg. Byggecentrene foreslår eksempelvis afhentning af letbeton i følgende områder:

Greve, Svendborg, Glostrup, Skanderborg, Haderslev, Nykøbing Falster, Kokkedal, Gentofte, Ringsted, Brønderslev, Rødovre, Aarhus, Charlottenlund, Lyngby, Virum, Søborg, Jyllinge, Silkeborg, Odense, Værløse, Vejle, Roskilde, Kalundborg, Randers, Thisted, Frederikshavn, Grenaa, Køge, Valby, Hobro, Taastrup, Holbæk, Vallensbæk, Solrød Strand, Hedehusene, Fredericia, Sønderborg, Brønshøj, Ishøj, Horsens, Allerød, Haslev, Højbjerg, Varde, Aalborg, Nyborg, Nærum, Helsingør, Rønne, Frederiksværk, Nakskov, Birkerød, Lystrup, Vordingborg, København, Struer, Åbyhøj, Rudersdal, Brabrand, Risskov, Middelfart, Hørsholm, Viborg, Lillerød, Kolding, Odder, Ølstykke, Aabenraa, Tårnby, Albertslund, Ikast, Stenløse, Holstebro, Frederiksberg, Næstved, Skive, Korsør, Herning, Dragør, Frederikssund, Farum, Tilst, Ballerup, Hvidovre, Gladsaxe, Vanløse, Hillerød, Hjørring, Brøndby, Herlev, Nørresundby, Hedensted, Slagelse, og Esbjerg, .

Afhentning af letbeton er tilgængeligt i samtlige dele af landet: Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Sydfyn, Østfyn, Vestfyn), Jylland (Vestjylland, Østjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Sydjylland, Midtjylland, Nordjylland) og Sjælland (Sydsjælland, Vestsjælland, Nordsjælland, Amager, Bornholm, Hovedstaden, Østsjælland, Midtsjælland, Lolland, Falster).

Når vi kigger i tallene står det markant, at internetbrugere jævnligt søger eksempelvis køb letbeton og billig letbeton. Vi ser desuden tit folk efterspørge bl.a. letbeton online, letbeton priser og letbeton tilbud, plus de kendte byggecentre som Stark, XL-Byg, Silvan, Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg og Bygma.

Få rabat på letbeton

Det er usædvanlig enkelt for folk at finde de laveste priser på billige letbeton online på forskellige e-butikker, og altså har mange online virksomheder været nødt til at nedbringe prisniveauet på letbeton enormt, og ydermere love portofri levering.

Til gengæld kan det ikke desto mindre blive lønsomt at prøve enkelte internet forhandlere efter billige priser på letbeton online inden du shopper, sådan at du ikke er i tvivl om at få fat i den prisbilligste pris. Se ikke blot hos de store byggekæder som Jem og Fix, Stark, XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen, 10-4 og Silvan.

Du bør blot huske på, at når en butik på nettet sælger billige letbeton online for en udsalgspris som kan ses som ufattelig gunstig, så kan det undertiden være en varsel om en uægte internet virksomhed. Køb med betalingskort er ikke desto mindre indbefattet af en lov, som værner køber imod falske e-shops.

Vi slår generelt et slag for bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Alternativt burde du anvende en billig afdragsordning fra fx ViaBill, i tilfælde af at du har i sinde at godtgøre betalingen af letbeton ude i fremtiden. Det foreslåes som regel i specialiserede webshops, men sjældent de udbredte byggecentre som for eksempel Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix, XL-Byg, Bygma, Bauhaus, 10-4 og Davidsen.

Ved indkig i statistikkerne er det markant, at internetbrugere ofte leder efter fx letbeton online og køb letbeton. Foruden dette oplever man ofte netshoppere søge bl.a. letbeton priser, letbeton tilbud samt billig letbeton.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 stk kg letbeton er 3277 kr. Pristjekket er vurderet til 4.7 ud af 5 stjerner baseret på 5 brugeranmeldelser.

Det kører bare som det skal.” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.
Tjek eksisterende kunders ratings

Trustpilot fører til ret så ønskværdige chancer for at kigge nærmere på mange øvrige køberes oplevelser og af den grund er det fornuftigt, at du læser internet butikkens bedømmelser forinden du shopper billige letbeton online.

Facebook genererer tillige super fordelagtige metoder til at få kendskab til online butikkens kundetilfredshed. Desuden er der en række e-shops hvor kunder kan forfatte en omtale af deres køb, som ydermere må bruges til at afveje kundernes tilfredshed.

Før folk handler billige letbeton online på en e-handler kan de ideelt set tage stilling til e-shoppens handelsvilkår, det er dog uden tvivl ikke super spændende, især hos de velkendte byggecentre som Silvan, Davidsen, Bauhaus, 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma og Stark.

En nem løsning kunne være at tjekke hvorvidt netbutikken er verificeret af e-mærket, grundet at det typisk er et sympol på at internet forretningen retter sig efter de danske love, samt at online forretningen lejlighedsvis monitoreres af specialister der har megen viden om de gældende vilkår.

Dette er en god chance for en håndsrækning, når du møder problemstillinger ved din bestilling af letbeton. Yderligere rekommanderer vi at køberen er klar over de mest basale vilkår der kan influere på bestillingen af letbeton online, til eksempel hvilken ombytningspolitik netshoppen har.

I relation til det er det også afgørende, at man altid beholder sin ordremail, således man senere kan dokumentere sin bestilling af letbeton, uafhængig af om man har købt ved Silvan, Stark, Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen, Bygma, 10-4 eller XL-Byg.

Erik R gav 5 stjerner

Det fungere bare og altid gode priser

Lone gav 4 stjerner

Stjerneklar service!

Henrik A gav 5 stjerner

Altid gode priser og kvalitet svarer

Lone Nielsen gav 5 stjerner

Alt var perfekt.

9 tips til køb på nettet
1Inden nogen bestiller billige letbeton hos en internet handler kan man i virkeligheden gennemse forhandlerens handelsvilkår, det er dog typisk et tidskrævende arbejde. Ydermere tilråder vi at man er på vagt for de mest relevante retningslinjer der har indvirkning på shopping af billige letbeton online, f.eks. hvilken ombytningsret internet webshoppen anvender.
2Vi anbefaler generelt at undersøge om internet virksomheden er tilsluttet e-mærket, da det typisk er et sympol på at online firmaet føjer de gældende danske regler, samt at online shoppen fra tid til anden tilses af jurister der er meget bekendte med lovene på området. Før nogen shopper billige letbeton hos en e-butik kunne de reelt sætte sig ind i shoppens forretningsbetingelser.
3Trustpilot bringer dig ganske pålidelige muligheder for at granske mange andre forbrugeres opfattelser og herved er det prisværdigt, at du tjekker internet forhandlerens vurderinger forud for at du bestiller billige letbeton online. Facebook byder på derudover fuldkommen fine metoder til at få indtryk af internet shoppens pålidelighed.
4Den mindst kostelige slags levering er unægtelig selv at hente produkterne, men den mulighed betinges af at du bor nær online firmaets lager. Den leveringsmodel kan være meget relevant om man behøver letbeton inden for kort tid. Alternativt så yder flere online outlets fri fragt, men tit er det så præmissen at du bestiller for et fastslået beløb.
5Leveringshastigheden kan være usædvanlig bestemmende i tilfælde af at vi mangler dine nye produkter om få sekunder, så herved er det selvsagt afgørende at man dobbelttjekker det anslåede leveringstidspunkt på letbeton. En masse online butikker udlover billig 1 dags levering på adskillige varer, men vær obs på at det stiller krav om at transaktionen realiseres inden et bestemt klokkeslæt.
6En lang række online webshops udlover nu en hel del forskellige billige muligheder for fragt til letbeton. Det mest almindelige er nu til dags udleveringssteder, og så henter du bare din ordre når du har lyst. Løsningen er jo super nem, og ofte endvidere den prisbilligste fragtmetode.
7Vi tilråder betalinger med kort eller mobilbetaling. Handler med kort er dækket ind under en ordning, hvilket beskytter os imod snydagtige netbutikker. Som et alternativ kan du drage nytte af en billig afbetalingsløsning fra f.eks. ViaBill, hvis du ser en fordel i at finansiere pengene i flere bidder.
8Det er i dag ret ukompliceret for folk at finde de bedste priser online på billige letbeton hos flere shops på nettet, og derfor yder en hel del online firmaer levering uden beregning. Trods dette kan det til hver en tid vise sig fordelagtigt at efterse nogle forskellige online outlets efter tilbud forud for at du bestiller, sådan at du er sikker på at modtage den bedste pris.
9En række internet forhandlere sikrer levering uden omkostninger på letbeton, men undertiden er det så nødvendigt at der erhverves for en bestemt sum. Ellers bør du gribe den mest billige slags levering, som ofte vil blive at få fragtmanden til at levere din pakke til et afhentningssted. Fragtløsningen viser sig somme tider endvidere ultra fremkommelig. Den mest betalelige løsning vil dog altid vise sig at være at du selv henter ordren.