Plus Legehus på ben - L 248 cm x B 155 cm x H 270 cm - Ubehandlet
5.644 kr.
Læs mere
JABO Legehus Poppe 3,5 m² + altan 1 m²
8.213 kr.
Læs mere
Toby 1 Legehus 3,25 m²
3.478 kr.
Læs mere
Toby Stolpe Pakke
1.612 kr.
Læs mere
Plus Legehus m/terrasse
3.495 kr.
Læs mere
Legehus I Malet Træ Med Veranda. 130x140x150 Cm Rød/hvid
5.499 kr.
Læs mere
JABO Legehus Estelle 5,1 m² + terrasse 1,5 m²
9.420 kr.
Læs mere
Plus Legehus på ben - L 248 cm x B 155 cm x H 270 cm - Lærk
5.644 kr.
Læs mere
Nordic Play Legehus trykimprægneret - 805-651
1.649 kr.
Læs mere
Legehus I Malet Træ. Blå Farve 143x126x142cm
4.999 kr.
Læs mere
Rutchebane Til Nele/annika/toby
1.200 kr.
Læs mere
Toby Terrasse Pakke
1.753 kr.
Læs mere
Plus Legehus på ben - L 248 cm x B 155 cm x H 270 cm - Ubehandlet
5.644 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der kan være forskel på udsalgspriserne på billige legehus fra byggekæde til byggekæde. Nogle fokuserer på de bedste priser, imens øvrige har faglig rådgivning. Du må afveje hvad der for dig er det vigtigste.
Flere byggekæder sælger et bredt produktsortiment, imens øvrige har fokus på en specifik varetype. Du skal beslutte om det er afgørende for dig at du har mange produkter at vælge i blandt, udover blot legehus.
Hvis du skal have produkterne med det samme eller blot ønsker at slippe for leveringsgebyret, så kunne du overveje at hente byggematerialerne på egen hånd. Dette er især et alternativ hos de kendte byggecentre.
Du skal kende de betingelser der gælder for dit køb online, så du kan slippe for udfordringer med for eksempel reklamationer. Af den grund bør man tjekke byggeshoppens handelsbetingelser.
Det er selvsagt ekstremt vigtigt at vide, hvorvidt det produkt du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Alternativt må du lede andre steder.
For en del er et byggeprojekt forbundet med massevis af spørgsmål. Derved kan det overvejes at bestille ved et online byggemarked, hvor du kan modtage sparring og vejledning omkring legehus.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggecentre udbyder varer fra diverse nicheshops, og så kan du købe fra et stort sortiment af legehus online.
De udbredte byggecentre findes i de større byer, og derigennem har folk tilbuddet om at købe online og køre varerne personligt. Dermed er der mulighed for at spare fragtomkostningen, samt sågar have produkterne lige nu.
De store byggecentre er folkekære og højtprofilerede firmaer, som medvirker til ubekymrethed når man skal handle online. Dette kan du se som en fordel.

Nichewebshop

Størstedelen af små butikker styrer selv produktionen af produkterne som de store byggemarkeder sælger. Når du køber direkte hos de nichefokuserede netbutikker online kan du forvente at få et ekstra godt tilbud.
Diverse webshops med fokus på et smalt varesortiment har en enorm viden om deres produkter, da de ikke sælger andre produkter. Altså bør du få endnu mere kyndig vejledning fra medarbejdere der er specialister i netop legehus.
Hovedparten af små butikker er iværksættervirksomheder, der oftest er danske, gerne sågar lokalt fra dit område. Dem understøtter du ved at bestille legehus online på deres side.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

10-4 kom frem i 1947, og er i dag arbejdsgiver for mere end 100 mennesker i kædens 6 butikker. 10-4 specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og udgøres nu af over 1.000 personer i byggemarkedets 9 byggecentre. Davidsen satser på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og udgøres i dag af mere end 2.300 medarbejdere i selskabets 56 byggecentre. Bygma fokuserer på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og er i dag arbejdsgiver for ca. 500 ansatte i virksomhedens 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer primært på salg til private, og omsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og omfatter i dag omkring 2.000 kollegaer i de 104 butikker. XL-Byg har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

legehus harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og omfatter i dag i nærheden af 2.000 ansatte i de 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer primært på at sælge til private, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og udgøres i dag af omtrent 2.000 ansatte i selskabets 72 butikker. Stark har fokus på salg til professionelle, og sælger hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

legehus jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og beskæftiger i dag ca. 2.100 personer i deres 122 byggecentre. Jem og Fix er specialiseret i gode tilbud til private, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

legehus silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og beskæftiger i dag over 1.000 ansatte i firmaets 41 varehuse. Silvan satser på salg til private, og sælger årligt for omkring 1 milliard kroner.

legehus bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og lønner i dag ca. 1.000 medarbejdere i forretningens 17 byggecentre. Bauhaus har fokus på billige priser til private, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Du må ikke på noget tidspunkt glemme dit velbefindende, så glem ej sikkerhedsbeklædning som arbejdshjelm der hjælper dig med henblik på potentielle risici. Det er fornuftigt med fokus på sikkerheden i byggeprojektet, navnlig ifald du ikke investerer i assistance fra en fagmand.
2I god tid inden at du indleder byggeriet kan det blive ultra meningsfuldt at du sikrer dig, at dit projekt ikke er ulovligt. Afhængigt af din boligtype kan der vise sig forskellige retningslinjer omkring, hvad du må, og hvad du ikke kan få lov til.
3Der præsenterer sig uden tvivl ubelejlige vanskeligheder når det kommer til omfattende projekter, og som følge heraf kan det vise sig essentielt at man har afsat tilstrækkelig plads i agendaen, således at man føler sig selvsikker på at nå i mål til tiden.
4Du finder en verden af hjælpeartikler og videoer på internettet hvor du kan finde hjælp. Særligt YouTube er formidler af store mængder gavnlig viden, særligt såfremt du bruger den engelske version.
5Muligvis kan det blive betydningsfuldt at du har de nødvendige bygningsmaterialer klar i god tid før du går i krig med byggeprocessen. Du har god gavn af at forfatte en simpel note som indeholder de materialer du får brug for, og som det næste tjekke materialerne, med øje for at du føler dig overbevist om at der ikke er nogen mangler.
6Det er muligt at hente økonomisk støtte til byggeprojekter. Det tilbydes i tilfælde hvor renoveringen er CO2-besparende. Af få støtte forudsætter altså at ombygningen har positiv betydning for planeten.
7Det kan vise sig at være essentielt at udarbejde et regnskab for arbejdet, så man følger sig i kontrol med udgifterne. Det er en fordel at dokumentere samtlige omkostninger, og dernæst undersøge beløbet for dem én efter én.
8Ved opgaver udendørs har vejrsituationen en afgørende rolle. Af den grund bør du ofte tage et kig på femdøgnsprognosen lige før starten på projektet, så du slipper for at det uanmeldt begynder at piske ned bedst som du arbejder hårdt på dit vigtige byggeprojekt.
9Planlægning bliver metoden til at nå problemfrit i mål med projektet. Du bør liste en strømlinet dagsorden, der beskriver hvilke opgaver du vil løse hvornår, som også inkluderer en kronologisk rækkefølge. Husk at være realistisk når du nedskriver din dagsorden.
10Du bør vurdere om det er muligt at stå for hele projektet selv, eller du alternativt burde skaffe eksperthjælp til områder af byggeprocessen. Ifald du indhenter assistance fra en professionel vil det ofte være fornuftigt at lede efter uforpligtende tilbud fra flere selskaber.
11Du skal på ingen måde stå uden det nødvendige arbejdsredskaber. Tit kan det vise sig betydningsfuldt at du har værktøjet parat akkurat som du påbegynder byggeriet. Det er derudover en fordel at medtage de tilhørende udgifter i byggeriets budget.
12Det kan vise sig nyttigt at søge en hjælpende hånd til projektet, specielt når det er vigtige byggeprocesser. Enkelte projekter skal gerne udføres af mere end en person. Endvidere viser det sig mere effektivt og sjovere når der er flere der bidrager.
De bedst anmeldte byggemarkeder
XL-Byg.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som uden tvivl er virkelig overlegent. Vurderingen er et gennemsnit af 2.856 kommentarer, hvor intet mindre end 59 % kvitterer med topkarakter, og alene 9 % har givet den laveste karakter. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
10-4.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er ret så beundringsværdigt. Evalueringen er et gennemsnit af 19.208 anmeldelser, hvoraf imponerende 84 % giver toprating, og bare 2 % giver den dårligste rating. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,6 ud af 5, hvilket i særdeleshed er meget imponerende. Evalueringen grundlægges af 28.109 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 76 % giver maksimum point, og bare 4 % giver den dårligste rating. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
Kunderne hos Bauhaus.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som selvfølgelig er kolossalt betryggende. Evalueringen grundlægges af 23.161 bedømmelser, hvoraf hele 69 % giver topkarakter, og bare 8 % har givet den dårligste rating. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som naturligvis er meget flot. Karakteren er et gennemsnit af 11.467 anmeldelser, hvor intet mindre end 86 % giver toprating, og blot 2 % har givet 1 stjerne. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Hvilken leveringsform skal du vælge?

De fleste netshops giver efterhånden et bredt udvalg af billige former for levering til legehus. En af de mest moderne er i vore dage at få leveret til et afhentningssted, fordi du dermed nemt kan hente din pakke lige præcis når det passer ind i din kalender. Denne er nemlig usædvanlig fleksibel, og mange gange tillige den mindst kostelige leveringsmåde.

Du burde også overveje at bestille ordren til levering til din bopæl eller til hvor du arbejder. Fragtformen bliver gennemsnitligt en tand dyrere, men tillige særligt gnidningsløs ift. legehus online. Den mest letkøbte slags levering er uden tvivl at du selv henter varerne, hvilket betinges af at du er nærved e-handlens butikker, eksempelvis Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus eller Jem og Fix.

Fragtperioden på legehus er virkelig relevant ifald vi har behov for dine nye produkter om et øjeblik, og derfor er det forholdsvis meningsfuldt at du ser den estimerede leveringstid for legehus. En stor portion online virksomheder – fx Jem og Fix, Bauhaus, Silvan og Harald Nyborg – udlover billig dag-til-dag fragt på mange af deres varenumre online, hvilket forudsætter at handlen gemmenføres tidligere end et fastsat tidspunkt, så de højst sandsynligt kan nå at få ordren afsted inden logistikmedarbejderne får fri.

Enkelte online outlets garanterer fragt uden betaling på legehus online, men ofte under forudsætning af at du handler for et bestemt beløb. Derudover kunne man tage den mest betalelige leveringsmåde, som i mange tilfælde vil være at få fragtfirmaet til at levere pakken til et udleveringssted.

Adskillige byggemarkeder udlover afhentning hvor man handler billig legehus hjemmefra og afhenter i byggemarkedet. Fx XL-Byg, 10-4, Bauhaus, Bygma, Stark, Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg og Silvan. Byggekæderne tildeler eksempelvis afhentning af legehus i disse områder:

Hedehusene, Brøndby, Åbyhøj, Holbæk, Vallensbæk, Farum, Korsør, Gentofte, Risskov, Tårnby, Aarhus, Solrød Strand, Roskilde, Ringsted, Brønshøj, Ballerup, Dragør, Lillerød, Charlottenlund, Kolding, Kokkedal, Søborg, Odense, Valby, Herning, Ishøj, Birkerød, Odder, Randers, Nørresundby, Værløse, Taastrup, Glostrup, Hedensted, Nakskov, Nykøbing Falster, Haderslev, Køge, Skive, Stenløse, Hillerød, Vanløse, Højbjerg, Silkeborg, Helsingør, Hvidovre, Rønne, Lystrup, Sønderborg, Svendborg, Frederikshavn, Nærum, Varde, Hobro, Ikast, Thisted, København, Haslev, Grenaa, Holstebro, Struer, Herlev, Brønderslev, Fredericia, Tilst, Aabenraa, Frederiksberg, Nyborg, Vejle, Virum, Kalundborg, Viborg, Middelfart, Horsens, Slagelse, Albertslund, Rødovre, Jyllinge, Esbjerg, Brabrand, Gladsaxe, Hørsholm, Lyngby, Greve, Næstved, Allerød, Ølstykke, Aalborg, Hjørring, Frederiksværk, Skanderborg, Frederikssund, Rudersdal, og Vordingborg, .

Afhentning for legehus er en mulighed i de fleste regioner af Danmark: Jylland (Sydjylland, Midtjylland, Østjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Vestjylland, Nordjylland), Fyn (Østfyn, Nordfyn, Vestfyn, Midtfyn, Sydfyn) og Sjælland (Falster, Vestsjælland, Sydsjælland, Amager, Hovedstaden, Lolland, Bornholm, Nordsjælland, Østsjælland, Midtsjælland).

Når vi kigger i tallene er det tydeligt, at online shoppere mange gange efterspørger fx billig legehus og køb legehus. Vi ser desuden mange gange netshoppere søge for eksempel legehus online, legehus tilbud og legehus priser, plus de udbredte byggekæder som Bygma, XL-Byg, Jem og Fix, Silvan, 10-4, Davidsen, Stark, Bauhaus og Harald Nyborg.

Bedste tilbud på legehus

Det er jo efterhånden i høj grad fremkommeligt for enhver at finde frem til de bedste priser på billige legehus online fra flere webbutikker, og altså har adskillige outlets på nettet set sig tvunget til at nedbringe salgspriserne på legehus helt i bund, og i øvrigt frembyde billig levering.

Det kan stadigvæk vise sig rentabelt at studere visse internet forretninger efter tilbud og udsalg på legehus online før du handler, således at du er på den sikre side med at opnå den laveste pris. Kig ikke kun på de store byggecentre som Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen, 10-4, Silvan, Bauhaus og Stark.

Du bør blot være opmærksom på, at såfremt en shop på nettet markedsfører billige legehus online på tilbud til en pris som virker usædvanlig fordelagtig, er det for det meste være et fingerpeg om en uægte webbutik. Køb med betalingskort er i hvert fald omfavnet af en foranstaltning, der beskytter en imod fup shops på nettet.

Generelt går vi ind for handler med kort eller betalinger med mobilen. Som alternativ burde du drage fordel af et afdragstilbud som eksempelvis ViaBill, for så vidt du har til hensigt at dække prisen på legehus over et længere tidsrum. Dette fås som regel hos nichebutikker, men ikke de kendte byggekæder som for eksempel Harald Nyborg, Silvan, 10-4, Jem og Fix, Stark, XL-Byg, Bauhaus og Davidsen.

Når vi ser på tallene bliver det klart, at folk jævnligt søger fx legehus tilbud og billig legehus. Derudover ser vi typisk internet shoppere kigge efter eksempelvis legehus priser, køb legehus og legehus online.

Gennemsøg tidligere køberes vurderinger

Trustpilot resulterer i adskillige nyttige løsninger til at læse en lang række aktuelle konsumenters meninger og på grund af dette kan det være til hjælp, at du efterforsker online shoppens bedømmelser inden du køber billige legehus online.

Facebook fremskaffer tilsvarende super ønskværdige muligheder for at få indsigt i e-forhandlerens kundefokus. Foruden det møder vi mange online outlets som gør det muligt at publicere en anmeldelse af deres køb, hvilket ydermere kan udnyttes til at fornemme kundernes tilfredshed.

Forinden folk bestiller billige legehus online i en internet butik kan de ideelt set have øje for deres handelsvilkår, men det er uden tvivl ikke særlig sjovt, især ved de gængse byggekæder som Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg, 10-4, Bauhaus, Silvan og Stark.

Et nemmere alternativ kan være at se om webshoppen er medlem af e-mærke ordningen, eftersom det generelt er en tryghed om at online firmaet forstår de officielle danske regler, samt at e-handlen regelmæssigt monitoreres af sagkyndige som mestrer lovene på området.

Desuden får du mulighed for at få hjælp, når du oplever problemstillinger ved din handel med legehus. Endvidere støtter vi at kunden er vaks omkring de mest relevante forhold der har indflydelse på købet af legehus online, eksempelvis den bytteret internet firmaet garanterer.

I den relation er det ydermere relevant, at man permanent sikrer sin ordremail, så man altid vil kunne bevidne købet af legehus, uagtet om man har handlet hos Davidsen, XL-Byg, Stark, Silvan, 10-4, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma eller Bauhaus.

Anders gav 5 stjerner

Nemt køb

Kim Hansen gav 4 stjerner

Nemt at bestille og hurtig levering

Hans L gav 5 stjerner

Har handlet der før

Mette gav 4 stjerner

Super hurtig levering

9 gode råd til online shopping
1Nogle enkelte e-firmaer yder levering uden gebyr på legehus, men i de fleste tilfælde stiller det krav om at der shoppes for en fastsat pris. Ellers skal du overveje den mest letkøbte leveringstype, som i mange tilfælde vil blive at få dem til at bringe ordren til et udleveringssted. Leveringstypen viser sig jævnligt derudover ekstremt nem. Den prisbilligste metode til levering vil dog i de fleste tilfælde være at hente ordren selv.
2Vi tilråder kortbetalinger eller mobilbetaling. Kortkøb er omfattet af en ordning, hvilket begunstiger kunden imod uoprigtige e-firmaer. Alternativt kan du anvende et afbetalingstilbud som eksempelvis ViaBill, forudsat du agter at afdrage prisen ude i fremtiden.
3Vi anbefaler at finde ud af hvorvidt e-shoppen er e-mærket medlem, fordi det almindeligvis er en sikring om at online firmaet accepterer den officielle danske lovgivning, og at den jævnligt kigges til af eksperter som forstår lovene på området. Forud for at nogen bestiller billige legehus hos en online webshop burde de i princippet bese netshoppens handelsbetingelser.
4Forud for at nogen bestiller billige legehus i en online forretning burde de altid løbe igennem forhandlerens vilkår, men det er undertiden ikke specielt ophidsende. Dertil er det at foretrække at køber er påpasselig med de mest essentielle retningslinjer der kan have indvirkning på handlen med billige legehus online, som for eksempel den returret e-shoppen garanterer.
5Den billigste fragtmetode er unægtelig at hente produkterne selv, men dette kræver at du opholder dig med kort afstand til online forretningens arbejdslager. Den leveringstype er selvfølgelig meget betydningsfuld hvis man har brug for legehus inden for kort tid. Alternativt så præsterer flere webbutikker fragt uden gebyr, men i mange tilfælde påkræves det at du indkøber for et bestemt beløb.
6Det har vist sig at være rigtig gnidningsløst for internetbrugere at vurdere tilbud online på billige legehus hos diverse firmaer på nettet, og med det motiv garanterer flere webshops fragt uden beregning. Derfor kan det imidlertid blive fordelagtigt at kigge forbi diverse forretninger på nettet efter billige priser inden du færdiggør din shopping, således at man er usvigeligt sikker på at antage den billigste pris.
7Leveringsdygtigheden er jo ekstremt central såfremt vi skal bruge pakken om kort tid, så med det formål er det fuldkommen passende at man ser nærmere på leveringstidspunktet ved legehus. En stor portion webshops frembyder billig levering efter en enkelt hverdag på utallige varer, men vær på vagt da det er regnet ud fra at du når at bestille før et nøjagtigt klokkeslæt.
8Trustpilot frembringer egentlig strålende løsninger til at iagttage en længere række øvrige køberes kritik og derved anbefales det, at du evaluerer online butikkens omtaler inden du shopper billige legehus online. Facebook tilbyder dig desuden faktisk passende genveje til at få indblik i webbutikkens kundetilfredshed.
9Størstedelen af shops på nettet tilbyder efterhånden diverse billige former for fragt til legehus. Den mest populære er for øjeblikket at få afleveret pakken hos en pakkeshop, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente dine nye produkter den dag der passer dig. Den er nemlig ret så uproblematisk, og oftest tillige den billigste leveringsmodel.