Jeg har fundet 8 webshops der sælger lecaterm, og skrevet deres priser ned for 1.000 stk inkl. levering.

Den laveste pris lige nu er 1.000 stk for kun 9.327 kr. Det er 62 % billigere end den højeste pris.

Laveste pris for 1.000 stk lecaterm inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
9.327 kr.Køb
9.817 kr.Køb
10.950 kr.Køb
12.975 kr.Køb
13.199 kr.Køb
14.825 kr.Køb
16.875 kr.Køb
20.799 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 stk (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der er forskel på udsalgspriserne på billige lecaterm fra webshop til webshop. Nogle vil have gode tilbud, og nogle har et højt serviceniveau. Du skal overveje hvad der betyder mest for dig.
Du skal kende de retningslinjer der gælder i forbindelse med din bestilling online, så du kan undgå problemer med fx returret. Man bør derfor tjekke netbutikkens regningslinjer.
Nogle byggekæder sælger et stort varesortiment, og øvrige specialiserer sig i en bestemt type af vare. Du kan forholde dig til om det er betydningsfuldt for dig at have mange varetyper at vælge i mellem, foruden bare lecaterm.
Såfremt du skal have dine byggematerialer hurtigst muligt eller bare har lyst til at slippe for fragtgebyret, så kan du med fordel fragte materialerne personligt. Dette er specielt muligt ved de udbredte byggecentre.
Det er selvsagt meget vigtigt at se, om de varer du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig hos byggekæden. Som alternativ kan du være tvunget til finde et andet.
For nogle er byggeprojekter forbundet med diverse spørgsmål. På grund af det kan du med fordel shoppe hos et online byggemarked, hvor du har mulighed for at få tips og tricks til valg af lecaterm.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggecentre er fysisk til stede nær dig, og pga. det har man valget om at bestille online og fragte byggematerialerne på egen hånd. Derigennem har man chancen for at undvære fragten, og sågar hente produkterne hurtigere.
De store byggemarkeder udbyder produkter fra mange nichebutikker, og takket være dette kan du handle fra et bredt udvalg af lecaterm online.
De store byggecentre er populære og bekendte virksomheder, hvilket bidrager til øget troværdighed til dig der shopper online. Dette er noget nogle vil se som positivt.

Nichewebshop

Majoriteten af specialiserede netbutikker ved ekstremt meget om det produktudvalg de har online, idet de fokuserer specifikt på disse varer. Pga. dette formår de at yde mere gavnlig assistance fra mennesker der er eksperter i lige præcis lecaterm.
Størstedelen af niche webshops står selv for produktion af de varer som du kan finde i byggecentrene. Når du køber direkte hos niche netbutikkerne online bør du få et ekstra godt tilbud.
Mange specialiserede netshops er små familiefirmaer, som tit har danske ejere, gerne sågar fra dit lokalområde. Disse kan du hjælpe ved at købe lecaterm online på deres side.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

Johannes Fog kom frem i 1920, og omfatter i dag mere end 500 medarbejdere i kædens 9 varehuse. Johannes Fog har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger årligt for over 1 milliard kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.000 personer i kædens 104 butikker. XL-Byg specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og udgøres i dag af i nærheden af 100 medarbejdere i deres 6 butikker. 10-4 er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for mere end 500 millioner kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og lønner i dag omkring 2.300 mennesker i byggemarkedets 56 butikker. Bygma fokuserer primært på salg til professionelle, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

lecaterm jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og udgøres nu af omkring 2.100 ansatte i kædens 122 byggecentre. Jem og Fix specialiserer sig i salg til private, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og omfatter i dag flere end 2.000 kollegaer i firmaets 72 butikker. Stark tilstræber salg til professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og udgøres i dag af ca. 1.000 medarbejdere i forretningens 9 varehuse. Davidsen satser på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

lecaterm bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og beskæftiger i dag i nærheden af 1.000 personer i byggemarkedets 17 butikker. Bauhaus fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

lecaterm harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og beskæftiger nu ca. 2.000 personer i forretningens 33 butikker. Harald Nyborg har sit primære fokus på salg til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

lecaterm silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og er i dag arbejdsgiver for cirka 1.000 mennesker i firmaets 41 varehuse. Silvan har fokus på billige priser til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Du bør nødig negligere din sikkerhed, så glem ej arbejdstøj som fx hjelm og sko som hjælper dig overfor potentielle ulykker. Det er yderst relevant med fokus på sikkerheden i byggeprojektet, ikke mindst ifald du ikke sikrer dig hjælp fra en professionel.
2Det er oplagt at indhente hjælp til arbejdet, ikke mindst hvis det er krævende byggeprojekter. Enkelte projekter skal gerne udføres af flere mennesker. Dertil bliver det hurtigere og mere minderigt når man er flere om det.
3For projekter udenfor har vind og vejr en afgørende rolle. Af den årsag må du med jævne mellemrum tage notits af prognosen for vejret i forbindelse med projektets start, så du slipper for at det uden du havde regnet med det begynder at stå ned i stænger absolut lige når du er godt i gang med dit krævende byggeprojekt.
4Du skal aldrig nogensinde mangle værktøj. Typisk vil det være af stor betydning at have værktøjet ved hånden forinden du starter byggeprojektet. Derudover er det godt at indkalkulere udgifterne hertil i byggeriets regnskab.
5Husk at overveje om du ønsker at klare det hele selv, eller du alternativt skal få eksperthjælp til dele af projektet. Såfremt du indhenter assistance fra en fagmand vil det oftest være en god idé at notere en pris fra en håndfuld entreprenører.
6Planlægning viser sig som metoden til at nå problemfrit i mål med byggeriet. Du anbefales at liste en velovervejet køreplan, der dikterer hvilke gøremål der skal udføres på hvilken dag, samt derudover en prioriteret rækkefølge. Husk at være realistisk når du udarbejder din køreplan.
7I mange tilfælde vil det være betydningsfuldt at have lavet et udgiftsbudget for ombygningen, så du har et overblik over økonomien. Det kan vise sig at være behjælpeligt at tage noter til samtlige udgiftsposter, og dernæst kortlægge udgiften ved dem én og én.
8Der kommer næsten altid utidige bump på vejen når det handler om avancerede byggeprojekter, og på grund af det kan det være værdifuldt at man afsætter god nok plads i handlingsplanen, således at man kan være tryg ved at nå i mål.
9Det bliver essentielt at have de påkrævede byggematerialer klar til brug inden du begynder projektet. Du bør sammenfatte en enkel indkøbsseddel som samler alle de ting der bliver brug for, og dernæst efterse hvert eneste punkt, hvormed du bliver sikker på at du ikke har glemt noget.
10Glem ikke at du kan spørge om støtte fra det offentlige til ombygninger. Det ydes i tilfælde af at byggeriet gør en forskel for klimaet. Af få tilbud om et bidrag betinges altså af at projektet influerer positivt på miljøet.
11Der kan findes en verden af hjælpeartikler og videoer på forskellige hjemmesider hvorfra du kan få inspiration. Navnligt YouTube supporterer dig med ret så meget brugbar viden, særligt hvis man bruger den engelske version.
12Længe før du optager arbejdet må det være rimeligt fornuftigt at man sikrer sig, at det du vil bygge ikke er i strid med loven. Alt efter hvordan du bor vil der gælde mange retningslinjer for, hvad der er lovligt, og hvad der ikke er lovligt.
Danskernes foretrukne byggeshops
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en rating på 4,6 ud af 5, hvilket utvivlsomt er rigtig overlegent. Ratingen grundlægges af 28.109 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 76 % giver den bedste karakter, og bare 4 % kvitterer med dumpekarakter. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, hvilket utvivlsomt er usædvanligt flot. Scoren grundlægges af 11.467 meninger, hvoraf ikke mindre end 86 % giver 5 stjerner, og kun 2 % kvitterer med bundkarakter. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
10-4.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket selvfølgelig er ultra beundringsværdigt. Vurderingen er et gennemsnit af 19.208 anmeldelser, hvor ikke mindre end 84 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 2 % kvitterer med den dårligste rating. Pt. har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, som vel at mærke er hamrende flot. Evalueringen er baseret på 23.161 ratings, hvoraf hele 69 % giver den højeste karakter, og alene 8 % kvitterer med den dårligste rating. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, som i særdeleshed er kolossalt imponerende. Karakteren grundlægges af 2.856 meninger, hvor imponerende 59 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 9 % giver den laveste karakter. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Hvilken leveringsmanér er smartest?

En del internet foretagender yder heldigvis diverse forskellige billige løsninger til levering til lecaterm. En af dem der er mest anvendt er for nærværende pakkeshops, så du selv kan hente din pakke når det passer dig bedst. Leveringsformen er nemlig særdeles ligetil, og mange gange endvidere den prisbilligste leveringsform.

Du burde omvendt foretrække at få produkterne leveret til din lejlighed eller ud til din arbejdsplads. Løsningen bliver mange gange en lille smule dyrere, men desuden meget nem for lecaterm online. Den mest billige leveringsudgave kan ikke modsiges at være at du selv henter ordren, hvilket står og falder med at du fysisk befinder dig lige ved webshoppens byggemarked, eksempelvis Silvan, Bauhaus, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Antal dages levering på lecaterm kan være særdeles vigtig hvis vi skal bruge varen om få sekunder, og af den grund er det helt meningsfuldt at du efterser leveringstidspunktet på lecaterm. En del e-butikker i Danmark – eksempelvis Silvan, Bauhaus, Jem og Fix og Harald Nyborg – tilsiger billig dag-til-dag levering på en række produkter online, hvilket dog antager at du bestiller forud for et fast tidspunkt, med hensynstagen til at de har udsigt til at kunne nå at få de nye varer distribueret forud for at pakkepersonalet holder fyraften.

Indtil flere internet handler byder på fragt uden betaling på lecaterm online, men oftest kun når der aftages for en fastsat sum. Ellers skal du gribe den mest billige metode til levering, hvilket i mange tilfælde vil være at få fragtfirmaet til at levere dine produkter til en pakkeshop.

Store webbutikker giver click-and-collect hvor man køber billig lecaterm online men selv henter i byggecenteret. For eksempel Stark, Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, 10-4, Jem og Fix og XL-Byg. Byggemarkederne yder for eksempel click-and-collect på lecaterm i følgende byer:

Gentofte, Jyllinge, Korsør, Hedensted, Rødovre, Værløse, Tilst, Middelfart, Ølstykke, Køge, Valby, Skanderborg, Højbjerg, Slagelse, Frederikssund, Frederiksværk, Næstved, Kokkedal, Horsens, Frederiksberg, Odense, Hvidovre, Aarhus, Varde, Vallensbæk, Brønderslev, Sønderborg, Nakskov, Solrød Strand, Frederikshavn, Haderslev, Aalborg, Roskilde, Nærum, Gladsaxe, Nørresundby, Haslev, Birkerød, Thisted, København, Nykøbing Falster, Tårnby, Randers, Ballerup, Hedehusene, Taastrup, Stenløse, Viborg, Ringsted, Rudersdal, Nyborg, Greve, Fredericia, Åbyhøj, Holstebro, Herlev, Vordingborg, Helsingør, Brøndby, Kolding, Aabenraa, Rønne, Grenaa, Odder, Struer, Brabrand, Hobro, Søborg, Lyngby, Herning, Vanløse, Albertslund, Svendborg, Ikast, Holbæk, Risskov, Ishøj, Virum, Hjørring, Lystrup, Vejle, Glostrup, Silkeborg, Charlottenlund, Allerød, Kalundborg, Brønshøj, Hørsholm, Esbjerg, Farum, Lillerød, Hillerød, Skive, og Dragør, .

Click-and-collect af lecaterm er tilgængeligt i samtlige regioner af landet: Fyn (Vestfyn, Sydfyn, Østfyn, Midtfyn, Nordfyn), Sjælland (Amager, Østsjælland, Hovedstaden, Nordsjælland, Midtsjælland, Bornholm, Falster, Vestsjælland, Lolland, Sydsjælland) og Jylland (Sydjylland, Sønderjylland, Østjylland, Syddanmark, Vestjylland, Nordjylland, Midtjylland).

Når man ser på søgedata fremstår det klart, at mennesker typisk kigger efter bl.a. køb lecaterm og lecaterm priser. Foruden dette ser man tit mennesker kigge efter eksempelvis lecaterm online, lecaterm tilbud samt billig lecaterm, plus de velkendte byggecentre som Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4, Bauhaus, Bygma, Stark og Davidsen.

Bedste tilbud på lecaterm

Det er i dag yderst overkommeligt for almindelige dødelige at finde frem til de bedste priser på billige lecaterm online i blandt diverse internet butikker i Danmark, og til tak har flertallet af internet webshops været presset til at at trykke prisen på lecaterm markant, og derudover præstere gratis levering.

Dog kan det stadigvæk blive lønsomt at eftergå visse internet handler efter tilbud på lecaterm online forinden du handler, så man er garanteret at skaffe sig den skarpeste pris. Se ikke blot på de kendte byggekæder som Silvan, Stark, Davidsen, 10-4, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg og Bauhaus.

Man skal alligevel være årvågen med, at i tilfælde af at en forhandler på nettet annoncerer billige lecaterm online på tilbud til en tilbudspris som kan virke kolossalt god, så kan det tit være et bevis på en snydagtig online forretning. Køb med kort er på den anden side omsluttet af et regelsæt, hvilket sikrer køberen imod bedrageriske e-shops.

Generelt tilråder vi shopping med kort eller mobilbetaling. Alternativt kunne du bruge en løsning på afbetaling fra f.eks. ViaBill, forudsat du efterspørger at klare betalingen af lecaterm over tid. Det fås som regel hos niche netbutikker, men sjældent de store byggekæder som fx Bygma, XL-Byg, Stark, Bauhaus, Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg og Silvan.

Når der ses på data står det tydeligt, at mennesker mange gange søger blandt andet køb lecaterm og lecaterm tilbud. Foruden dette ser vi typisk folk søge fx lecaterm priser, lecaterm online samt billig lecaterm.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1000 stk kg lecaterm er 7815 kr. Pristjekket er vurderet til 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 13 brugeranmeldelser.

Udmærket” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.
Gennemsøg folks anmeldelser

Trustpilot yder evigt troværdige muligheder for at undersøge en længere række andre forbrugeres erfaringer og derfor støtter vi, at du besigtiger online firmaets vurderinger forinden du placerer din ordre på billige lecaterm online.

Facebook fremskaffer endvidere en del pæne genveje til at få kendskab til internet firmaets pålidelighed. I øvrigt ses en række internet foretagender som giver kunderne mulighed for at sammensætte en bedømmelse af deres køb, hvilket på samme måde må bruges til at fornemme kundernes tilfredshed.

Forud for at folk bestiller billige lecaterm online i en internet butik behøver de i og for sig have øje for deres forretningsbetingelser, men det er oftest et tidskrævende projekt, særligt på de velkendte byggecentre som Silvan, Bauhaus, Davidsen, 10-4, Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark, XL-Byg og Bygma.

Et andet alternativ kunne derfor være at efterse om webbutikken er godkendt af e-mærket, grundet at det er en indikator for at online butikken opererer i overensstemmelse med den officielle danske lovgivning, samt at netbutikken rutinemæssigt besøges af sagkyndige der er inde i lovgivningen.

Derudover giver det dig lejlighed til at få assistance, for så vidt du får dilemmaer i forbindelse med dit køb af lecaterm. Foruden dette foreslåes det at du er på vagt for de mest vitale vilkår der kan håndhæves i forbindelse med købet af lecaterm online, fx hvilken returpolitik hjemmesiden benytter.

På grund af dette er det ligeledes relevant, at man permanent beholder ens faktura e-mail, så man en anden gang kan bevise sit køb af lecaterm, ligegyldig om man har handlet hos XL-Byg, Bygma, Stark, Jem og Fix, Silvan, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4 eller Bauhaus.

Niels Johansen gav 5 stjerner

Det kører bare som det skal.

Inger M gav 4 stjerner

Alt ok

Henrik gav 5 stjerner

Rigtig hurtig levering.

Niels A gav 4 stjerner

Meget hurtig levering

9 tips til online shopping
1Forud for at nogen shopper billige lecaterm hos en internet forhandler bør de uden tvivl gøre sig bekendt med indholdet af webbutikkens regler, men det er typisk en tidskrævende opgave. Udover dette foreslår vi at du er vaks omkring de mest vitale retningslinjer der kan influere på shopping af billige lecaterm online, for eksempel hvilken ombytningsrettighed internet firmaet benytter.
2Indtil flere internet firmaer lover fragt uden betaling på lecaterm, men for det meste er det forbeholdt når du indkøber for en konkret sum. Derudover bør man udse dig den mest letkøbte leveringsmodel, som ofte vil være at få leveret varerne til en pakkeshop. Den bliver almindeligvis endvidere temmelig fremkommelig. Den mest prisbevidste leveringsmulighed er unægtelig selv at hente pakken.
3Den mindst kostelige leveringstype er unægtelig at hente pakken selv, men den mulighed står og falder med at du befinder dig nær e-firmaets hjemsted. Den mulighed for levering er naturligvis super relevant forudsat man mangler lecaterm om kort tid. Alternativt så yder nogle internet forhandlere fragt uden betaling, men tit er det betinget af at du aftager for en bestemt sum.
4Generelt tilråder vi at bemærke om webbutikken er e-mærke godkendt, fordi det længe har været en antydning af at internet virksomheden retter sig efter de officielle danske regler, samt at internet butikken hyppigt tilses af specialister som har meget erfaring med de gældende regler. Før folk bestiller billige lecaterm hos en online forretning kunne man for at være sikker overveje virksomhedens betingelser.
5Trustpilot forærer dig absolut stabile løsninger til at betragte diverse andre forbrugeres ratings og herved anbefales det, at du betragter e-forhandlerens vurderinger forud for at du shopper billige lecaterm online. Facebook giver dig lignende en række anstændige metoder til at få indblik i netbutikkens kundetilfredshed.
6Antal dages levering er selvfølgelig ekstremt relevant i tilfælde af at du har brug for dine nye varer med det samme, så med det formål er det skam afgørende at man undersøger det anslåede leveringstidspunkt ved lecaterm. En stor portion shops på nettet byder på billig dag-til-dag levering på flere varer, som imidlertid er regnet ud fra at ordren aflægges forud for et besluttet klokkeslæt.
7Adskillige firmaer på nettet foreslår nu en række forskellige billige leveringsmetoder til lecaterm. En af dem der er mest populær er nu om stunder at få leveret til et udleveringssted, fordi du dermed nemt kan hente de nyindkøbte produkter på et valgfrit tidspunkt. Fragtmuligheden er jo ekstremt overkommelig, og desuden ligeledes den billigste form for levering.
8Vi tilråder generelt handler med kort eller betalinger med mobilen. Bestillinger med kort er dækket ind under Indsigelsesordningen, der assisterer en overfor uoprigtige forretninger på nettet. Som en anden løsning kunne du vælge et afbetalingstilbud som fx ViaBill, når du vil betale regningen ude i fremtiden.
9Det er jo efterhånden vældig problemfrit for os alle at finde de bedste tilbud online på billige lecaterm på tværs af webbutikker, og følgelig tilbyder flere online butikker portofri levering. Dog kan det ikke desto mindre vise sig profitabelt at efterprøve nogle enkelte internet forretninger efter rabat og tilbud forinden du shopper, således at man ikke er i tvivl om at skaffe sig den billigste pris.