Jeg har fundet 8 webshops der sælger lecasten, og skrevet deres priser ned for 1.000 stk inkl. levering.

Den laveste pris lige nu er 1.000 stk for kun 9.327 kr. Det er 62 % billigere end den højeste pris.

Laveste pris for 1.000 stk lecasten inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
9.327 kr.Køb
9.817 kr.Køb
10.950 kr.Køb
12.975 kr.Køb
13.199 kr.Køb
14.825 kr.Køb
16.875 kr.Køb
20.799 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 stk (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Hvis du skal bruge byggematerialerne hurtigst muligt eller bare gerne vil blive fri for fragtgebyret, så kunne du med fordel transportere byggematerialerne på eget initiativ. Det er navnligt et alternativ i de kendte byggecentre.
Flere byggemarkeder fremviser et bredt udvalg af produkter, imens nogle er specialiserede i en bestemt type af vare. Du bør overveje hvorvidt det er essentielt for dig at have adskillige varetyper at vælge i mellem, udover bare lecasten.
For nogle er et byggeprojekt forbundet med massevis af spørgsmål. Hermed kan du have fordel af at shoppe hos en netbutik, hvor du kan modtage rådgivning til valg af lecasten.
Du bør være opmærksom på hvilke regler butikken udsteder i forbindelse med din bestilling online, så du kan slippe for udfordringer med bl.a. reklamationer. Derfor skal man undersøge netbutikkens regningslinjer.
Der findes forskelle i priserne på billige lecasten hos de forskellige online byggekæder. Nogle vil have de bedste priser, hvorimod nogle giver service. Du må tænke på hvad der er vigtigst for dig.
Det er helt klart utrolig afgørende at vide, hvorvidt de produkter du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig i byggemarkedet. Som alternativ kan du tjekke de andre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er populære og højtprofilerede butikker, hvilket medvirker til øget troværdighed når du skal handle online. Dette vil nogle se som fordelagtigt.
De gængse byggekæder finder du mange steder i landet, og pga. det har de fleste mulighed for at købe online og transportere materialerne selv. Takket være dette har man chancen for at slippe for fragtomkostningen, og samtidig få varerne lige nu.
De kendte byggemarkeder sælger produkter fra diverse leverandører, og dermed har du mulighed for at handle fra et stort sortiment af lecasten online.

Nichewebshop

Flertallet af specialiserede netshops er opstartsfirmaer, som typisk har danske ejere, eventuelt ovenikøbet lokalt fra dit område. Disse kan du hjælpe når du handler lecasten online på deres hjemmeside.
Størsteparten af nicheforretninger på nettet er producenter af varerne der sælges i de kendte byggemarkeder. Når du køber direkte hos de nichefokuserede netbutikker online vil du få en billigere pris.
De fleste niche netbutikker er specialister i deres produkter, idet de fokuserer specifikt på disse produkter. Følgelig vil du modtage super gavnlig assistance fra personale som er eksperter i netop lecasten.
Danmarks største byggecentre

Stark så dagens lys i 1896, og beskæftiger i dag cirka 2.000 personer i forretningens 72 byggecentre. Stark er specialiseret i at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 7 milliarder kroner.

lecasten bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og er nu arbejdsplads for omtrent 1.000 ansatte i virksomhedens 17 byggecentre. Bauhaus tilstræber at sælge til private, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

lecasten silvan

Silvan blev dannet i 1968, og udgøres nu af omtrent 1.000 kollegaer i forretningens 41 byggecentre. Silvan er specialiseret i billige priser til private, og omsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og omfatter i dag i nærheden af 2.000 ansatte i kædens 104 butikker. XL-Byg satser på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

lecasten harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og beskæftiger nu cirka 2.000 kollegaer i selskabets 33 varehuse. Harald Nyborg har fokus på at sælge til private, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og styres dagligt af flere end 100 kollegaer i selskabets 6 varehuse. 10-4 satser på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

lecasten jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og styres dagligt af i nærheden af 2.100 ansatte i forretningens 122 butikker. Jem og Fix er specialiseret i at sælge til private, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og er nu arbejdsplads for ca. 1.000 kollegaer i firmaets 9 butikker. Davidsen er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og beskæftiger nu cirka 500 mennesker i virksomhedens 9 byggecentre. Johannes Fog har sit primære fokus på salg til private, og omsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og beskæftiger i dag i omegn af 2.300 mennesker i selskabets 56 byggecentre. Bygma er specialiseret i salg til professionelle, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Det er væsentligt at du har de presserende bygningsmaterialer til rådighed forinden du kaster dig over arbejdet. Du vil med fordel kunne forfatte en simpel oversigt hvoraf der fremgår det der skal bruges, og så efterse punkterne, hvormed du føler dig sikker på at der ikke mangler noget.
2Der præsenterer sig ofte uforudsete vanskeligheder ved større projekter, og følgelig vil det være væsentligt at man afsætter rimelig plads i tidsplanen, som bidrager til at man føler sig afslappet omkring at man får det færdiggjort.
3Planlægning vedbliver at være kilden til at nå problemfrit i mål med din byggeproces. Du bør sammensætte en gennemarbejdet handlingsplan, der beskriver hvilke opgaver der skal laves hvornår, samt en tilhørende kronologisk orden. Det anbefales at være realistisk når du nedskriver køreplanen.
4Det kan overvejes hvorvidt du selv bør stå for hele projektet, eller du hellere burde have hjælp fra en ekspert til delelementer af byggeriet. Hvis du vil benytte assistance fra en professionel vil det oftest være en god idé at søge uforpligtende tilbud fra forskellige selskaber.
5Du kan finde en hel del vejledninger og videoer på forskellige hjemmesider som kan hjælpe dig. Specielt YouTube er kilde til ret så meget anvendelig viden, ikke mindst ifald du søger på engelsk.
6Ofte vil det være meningsfuldt at udfærdige en budgetoversigt for renoveringen, så man har styr på den økonomiske del. Det vil blive økonomisk at nedfærdige alle udgiftsposter, hvorefter man kunne gennemgå mulige tilbud på dem én efter én.
7Du må under ingen omstændigheder undvære værktøj. Typisk vil det vise sig smart at have værktøjet disponibelt akkurat som du begynder på byggeprocessen. Det er desuden en fordel at medtage de her udgiftsposter i budgettet.
8Forud for at du går i gang med dit byggeprojekt kan det blive vanvittigt fornuftigt at sikre sig, at byggeriet er lovligt. Med udgangspunkt i hvordan du bor vil der gælde diverse retningslinjer omkring, hvad du gerne må, samt hvad der er ulovligt.
9Ved opgaver udenfor har vejrsituationen en afgørende rolle. Af den årsag skal du med jævne mellemrum se vejrprognosen lige før byggeriets begyndelse, så det ikke med et brag går i gang med at piske ned bedst som du er godt i gang med det store byggeprojekt.
10Du skal på ingen måde glemme dit eget ve og vel, så husk påklædning inklusiv hoved- og fodbeklædning som sikring imod eventuelle uheld. Det er essentielt at have styr på dit eget ve og vel i byggeprojektet, især såfremt du ikke køber assistance fra en fagperson.
11Det kan vise sig nyttigt at indhente assistance til ens byggeprojekt, især ved krævende projekter. Større projekter bør udføres af flere personer. Derudover bør det blive mere effektivt og mere socialt når man er flere om at bidrage.
12I nogle tilfælde kan man spørge om offentligt tilskud til ombygninger. Det får man ifald renoveringen er CO2-besparende. Tilskudet forudsætter dermed at ombygningen har betydning for planeten.
Danskernes foretrukne byggecentre
Harald-Nyborg.dk scorer 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er utrolig overlegent. Bedømmelsen er regnet ud fra 28.109 bedømmelser, hvoraf imponerende 76 % kvitterer med maksimum point, og alene 4 % giver den dårligste rating. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er fantastisk overlegent. Vurderingen tager udgangspunkt i 19.208 ratings, hvoraf hele 84 % giver topkarakter, og blot 2 % giver bundkarakter. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket altså er meget beundringsværdigt. Ratingen tager udgangspunkt i 11.467 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 86 % kvitterer med topkarakter, og kun 2 % kvitterer med den laveste karakter. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Bauhaus.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som selvsagt er ret så betryggende. Karakteren er regnet ud fra 23.161 kommentarer, hvor intet mindre end 69 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 8 % har givet 1 stjerne. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket utvivlsomt er virkelig godt arbejde. Vurderingen er baseret på 2.856 tilkendegivelser, hvoraf hele 59 % har givet 5 stjerner, og bare 9 % kvitterer med dumpekarakter. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken type af levering skal du vælge?

Temmelig mange internet webshops giver til alt held flere billige leveringstyper til lecasten. En der er meget almindelig er i øjeblikket at få leveret til et afhentningssted, og så kan du bare gå forbi efter dine varer når du har mulighed for det. Fragtløsningen er altså ultra let, og oftest ydermere den prisbilligste fragtløsning.

Du kan alternativt overveje at vælge udbringning til din bopæl eller til dit arbejdes adresse. Fragtmuligheden bliver jævnligt en lille smule mere bekostelig, men til gengæld ret så overkommelig for lecasten online. Den billigste fragttype vil dog utvivlsomt være at hente pakken selv, som jo afhænger af at du lever nærved online forhandlerens butikker, eksempelvis Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Fragtperioden på lecasten er selvfølgelig ultra central om man står og skal bruge dine nye varer fluks, og med det formål er det ret fornuftigt at du undersøger det anslåede leveringstidspunkt ved lecasten. En lang række outlets på nettet – fx Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan og Jem og Fix – reklamerer med billig dag-til-dag fragt på de fleste af deres varenumre online, som dog er regnet ud fra at transaktionen realiseres forinden et besluttet tidspunkt, så de højst sandsynligt kan nå at få varerne afsendt forinden pakkemedarbejderne holder fyraften.

Visse netbutikker frembyder levering uden omkostninger på lecasten online, men undertiden forudsætter det at du bestiller for en fastsat pris. Derudover skulle man snuppe den mest prisbevidste leveringsmulighed, der oftest vil være at få fragtmanden til at levere din pakke til et afhentningssted.

Store byggemarkeder foreslår click-and-collect hvor du handler billig lecasten hjemmefra og selv henter i byggemarkedet. For eksempel Bauhaus, 10-4, Davidsen, Bygma, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg, Stark og Jem og Fix. Byggecentrene foreslår eksempelvis afhentning af lecasten i disse områder:

Odense, Rødovre, Tilst, Randers, Birkerød, Grenaa, Viborg, Herlev, Svendborg, Frederiksværk, Charlottenlund, Brønshøj, Frederikshavn, Fredericia, Vejle, Glostrup, Ringsted, Haslev, Struer, København, Højbjerg, Herning, Sønderborg, Allerød, Kalundborg, Hobro, Køge, Ballerup, Frederiksberg, Nærum, Farum, Rudersdal, Nyborg, Slagelse, Thisted, Lystrup, Rønne, Nakskov, Vordingborg, Åbyhøj, Lillerød, Skanderborg, Hvidovre, Horsens, Kokkedal, Risskov, Tårnby, Næstved, Gladsaxe, Valby, Ølstykke, Taastrup, Esbjerg, Brabrand, Aalborg, Hedehusene, Hillerød, Holbæk, Ishøj, Frederikssund, Brønderslev, Odder, Hørsholm, Aarhus, Søborg, Kolding, Stenløse, Silkeborg, Nykøbing Falster, Helsingør, Hjørring, Vanløse, Aabenraa, Solrød Strand, Haderslev, Dragør, Middelfart, Virum, Nørresundby, Gentofte, Værløse, Skive, Holstebro, Vallensbæk, Korsør, Albertslund, Varde, Brøndby, Greve, Ikast, Lyngby, Hedensted, Jyllinge, og Roskilde, .

Klik-og-hent af lecasten er muligt i samtlige områder af Danmark: Jylland (Østjylland, Syddanmark, Vestjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Sydjylland, Nordjylland), Fyn (Sydfyn, Østfyn, Vestfyn, Midtfyn, Nordfyn) og Sjælland (Lolland, Østsjælland, Falster, Nordsjælland, Hovedstaden, Sydsjælland, Bornholm, Vestsjælland, Amager, Midtsjælland).

Ved indkig i statistikkerne er det tydeligt, at folk som regel søger efter eksempelvis lecasten tilbud og køb lecasten. Derudover oplever man jævnligt folk søge bl.a. lecasten online, lecasten priser samt billig lecasten, plus de gængse byggecentre som XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen, 10-4, Silvan og Stark.

Gode priser på lecasten

Det er efterhånden ultra let gængeligt for almindelige dødelige at finde information om priser på billige lecasten online hos diverse forretninger på nettet, og så har mange internet butikker fundet det uundgåeligt at trykke udsalgspriserne på lecasten betydeligt, og ydermere sikre fragt uden beregning.

Derfor kan det ikke desto mindre være indbringende at se nærmere på en række internet foretagender efter tilbud og udsalg på lecasten online inden du handler, sådan at du er usvigeligt sikker på at skaffe sig den mest billige pris. Se ikke bare hos de gængse byggekæder som Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, Davidsen, 10-4, Jem og Fix og Bygma.

Man skal lige meget hvad være omhyggelig med, at i tilfælde af at en e-shop tilbyder billige lecasten online for en tilbudspris der kan ses som uhørt gunstig, så kan det tit være et signal om en uoprigtig netbutik. Køb med kort er heldigvis indbefattet af et regulativ, der redder køberen overfor svindlende netbutikker.

Vi anbefaler handler med kort eller MobilePay. Som alternativ kunne du vælge en billig afbetalingsordning fra eksempelvis ViaBill, hvis du har til hensigt at afbetale omkostningerne til lecasten over en periode. Dette fås ofte ved niche netbutikker, men sjældent de kendte byggemarkeder som fx Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix, Silvan, 10-4 og XL-Byg.

Når vi kigger i statistikkerne er det markant, at mennesker jævnligt søger fx lecasten tilbud og billig lecasten. Derudover oplever man typisk folk søge for eksempel køb lecasten, lecasten online samt lecasten priser.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1000 stk kg lecasten er 7815 kr. Pristjekket er vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner baseret på 15 brugeranmeldelser.

hurtig og præcis levering” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.
Se nærmere på eksisterende kunders meninger

Trustpilot resulterer i relativt gode chancer for at bese en hel del øvrige køberes ratings og derved stiller vi forslag om, at du gennemsøger e-forretningens bedømmelser forinden du bestiller billige lecasten online.

Facebook genererer desuden aldeles hæderlige muligheder for at få et kig ind i e-firmaets kundefokus. Tilmed er der en række internet handler hvor du kan udfærdige en vurdering af deres købsoplevelse, hvilket på samme måde burde tages i brug til at tage stilling til kundetilfredsheden.

Før nogen shopper billige lecasten online hos en netbutik behøver man reelt se på netshoppens handelsvilkår, dog er det bare et omfattende projekt, især hos de velkendte byggecentre som XL-Byg, Silvan, Davidsen, 10-4, Bygma, Stark, Bauhaus, Jem og Fix og Harald Nyborg.

En nemmere løsning kan være at bemærke hvorvidt internet firmaet er medlem af e-mærket, fordi det generelt er et kendetegn for at online shoppen forsvarer de officielle danske regler, og at webbutikken regelmæssigt revurderes af sagkyndige der kender vilkårene.

Desuden tilbydes du lejlighed til bistand, når du bliver udsat for problemstillinger som følge af dit køb af lecasten. Ligeså er det at foretrække at man er omhyggelig omkring de væsentligste vilkår der kan have indvirkning på købet af lecasten online, f.eks. hvilken returrettighed butikken har.

I den sammenhæng er det også relevant, at man permanent opbevarer ens købsbekræftelse, så man senere kan vidne om bestillingen af lecasten, ligegyldig om man har købt hos Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen, Bauhaus, Silvan, 10-4, Bygma, Jem og Fix eller Stark.

Pia Sørensen gav 5 stjerner

Hurtigt og nemt via WEB

Michael Rasmussen gav 4 stjerner

Hurtig levering af den ønskede vare

Anne Rasmussen gav 5 stjerner

Meget nemt at bestille og hurtig

Mette Jørgensen gav 5 stjerner

Det var godt !

9 tips til online indkøb
1Den mest letkøbte fragtmetode vil utvivlsomt være at du selv henter produkterne, som dog afhænger af at du lever lige ved e-forhandlerens adresse. Den leveringsmulighed kan vise sig at være temmelig vigtig hvis vi har brug for lecasten om et øjeblik. Alternativt så præsterer nogle få webshops portofri fragt, men i reglen er det så nødvendigt at du bestiller for en præcis sum.
2Enkelte online selskaber tilbyder levering uden betaling på lecasten, men tit er det betinget af at man aftager for et fastslået beløb. Alternativt burde man overveje den mest letkøbte metode til levering, der mange gange vil blive at få dem til at bringe varerne til et afhentningssted. Den er tit ydermere ultra praktisk. Den billigste slags levering vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente varerne.
3En del e-forhandlere giver nu om dage mange forskellige billige leveringsløsninger til lecasten. Det mest populære er i øjeblikket afhentningssteder, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente din ordre når der er tid til det. Muligheden er jo ualmindeligt problemfri, og mange gange ydermere den mest letkøbte leveringstype.
4Forinden folk køber billige lecasten hos en online forretning kunne de egentlig kigge på forhandlerens forretningsaftale, men det er i reglen et tidskrævende projekt. Ydermere er det at foretrække at kunden er på vagt for de vigtigste retningslinjer der gør sig gældende i forbindelse med handlen med billige lecasten online, som eksempelvis den ombytningsrettighed online webshoppen kører med.
5Det er efterhånden særdeles let for internetbrugere at undersøge tilbud online på billige lecasten på forskellige internet foretagender, og af den grund tilbyder utallige internet varehuse fragt uden betaling. Dog kan det til hver en tid være lønnende at tjekke et par forskellige webshops efter udsalg og tilbud forinden du shopper, så du er sikret at få den skarpeste pris.
6Trustpilot yder altid hensigtsmæssige løsninger til at iagttage en stor portion nuværende konsumenters evalueringer og herved tilrådes det, at du gransker online shoppens omtaler før du shopper billige lecasten online. Facebook frembyder tilsvarende altid gode chancer for at få en idé om online webshoppens kundefokus.
7Leveringsdygtigheden er jo rigtig central om du mangler ordren nu og her, så derfor er det uden tvivl fornuftigt at man ser nærmere på leveringstiden på lecasten. Adskillige e-forhandlere tilbyder billig dag-til-dag fragt på en masse produkter, men som imidlertid kræver at ordren aflægges inden et besluttet tidspunkt.
8Vi anbefaler at kontrollere om online virksomheden er medlem af e-mærket, eftersom det ofte er en angivelse af at e-forretningen efterkommer de gældende danske regler, samt at e-forretningen undertiden revideres af eksperter som mestrer vedtægterne på området. Før folk køber billige lecasten hos en online forretning kunne de i og for sig sætte sig ind i forhandlerens forretningsbetingelser.
9Vi anbefaler betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Kortkøb er en del af en ordning, hvilket sikrer folk overfor uoprigtige internet forretninger. Alternativt burde du udnytte et afdragstilbud fra eksempelvis ViaBill, hvis du agter at godtgøre betalingen over en periode.