Jeg har fundet 6 webshops der sælger lecanødder, og skrevet deres priser ned for 1.000 liter inkl. levering.

Den laveste pris lige nu er 1.000 liter for kun 1.659 kr. Det er 64 % billigere end den højeste pris.

Laveste pris for 1.000 liter lecanødder inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
1.659 kr.Køb
1.659 kr.Køb
3.596 kr.Køb
3.775 kr.Køb
3.799 kr.Køb
4.536 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggecentre tilbyder et enormt produktsortiment, og andre specialiserer sig i en enkelt varegruppe. Du bør tænke på om det er vigtigt for dig at du har mange forskellige grupper af varer at vælge fra, udover bare lecanødder.
For mange er byggeri ens betydende med en verden af spørgsmål. Af den grund bør du overveje at bestille ved et online byggecenter, hvor du får hjælp og vejledning omkring lecanødder.
Du skal kende de retningslinjer butikken udsteder når du shopper online, så du slipper for problemer med for eksempel returnering. Du bør derfor kende butikkens handelsbetingelser.
Hvis du står og skal bruge dine byggematerialer nu og her eller bare har lyst til at undgå leveringsgebyret, så kan du tænke over at fragte varerne selv. Det er særligt en mulighed i de velkendte byggemarkeder.
Det er selvsagt super vigtigt at vide, om det produkt du vil købe online overhovedet er på lager i byggecenteret. Hvis ikke kan du tjekke de andre.
Du vil finde variationer i priserne på billige lecanødder hos de forskellige online byggekæder. Enkelte tilbyder de bedste priser, imens nogle fokuserer på service. Du skal tænke på hvad der for dig er det vigtigste.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er udbredte og almenkendte firmaer, som kan give øget sikkerhed når man handler online. Det vil nogle se som en fordel.
De store byggekæder samler varer fra forskellige producenter, hvorfor du så kan shoppe fra et bredt sortiment af lecanødder online.
De velkendte byggecentre har butikker i nærheden af dig selv, og som følge af det har de fleste valget om at handle online og hente byggematerialerne personligt. Herigennem kan du spare fragtomkostningen, samt sågar få produkterne hurtigere.

Nichewebshop

Forskellige specialiserede netshops er mindre firmaer, der i de fleste tilfælde har danske ejere, muligvis ovenikøbet lokalt nær dig. Dem hjælper du ved at handle lecanødder online på deres side.
De fleste små butikker er producenter af produkterne som du kan købe i byggecentrene. Idet du køber direkte på de nichefokuserede netbutikker online vil du få en billig pris.
Mange nicheforretninger på nettet er ekstremt passionerede omkring deres online produktkategori, da de ikke sælger andet. Derfor kan du modtage en høj grad af indsigtsfuld assistance fra ansatte med specialistviden i netop lecanødder.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

Bygma blev dannet i 1952, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.300 mennesker i de 56 byggecentre. Bygma har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

lecanødder harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og udgøres nu af i omegn af 2.000 kollegaer i firmaets 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og er nu arbejdsplads for ca. 2.000 ansatte i deres 104 butikker. XL-Byg har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og lønner i dag flere end 500 medarbejdere i kædens 9 byggecentre. Johannes Fog har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

Stark kom frem i 1896, og styres dagligt af flere end 2.000 medarbejdere i forretningens 72 varehuse. Stark har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og afsætter årligt for mere end 7 milliarder kroner.

lecanødder silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og beskæftiger nu over 1.000 personer i selskabets 41 varehuse. Silvan tilstræber at sælge til private, og omsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

lecanødder jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.100 kollegaer i virksomhedens 122 varehuse. Jem og Fix har fokus på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

lecanødder bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og udgøres nu af i omegn af 1.000 personer i de 17 byggecentre. Bauhaus specialiserer sig i billige priser til private, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 100 medarbejdere i de 6 varehuse. 10-4 sætter ind på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 500 millioner kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og udgøres i dag af i nærheden af 1.000 personer i selskabets 9 byggecentre. Davidsen fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1I mange tilfælde vil det være af stor betydning at have et udgiftsbudget for ombygningen, så du har et overblik over økonomien. Det kan blive rationelt at tage noter til alle poster, og herefter finde frem til ens købspris for dem én og én.
2Det viser sig meningsgivende at du har de påkrævede byggematerialer til rådighed på forhånd inden du går til værks med eksekveringen. Du har god gavn af at sammenfatte en enkel note indeholdende det der bliver brug for, og dernæst efterse materialerne, hvormed du kan føle dig sikker på at alt er på sin plads.
3Husk at tage til overvejelse hvorvidt det er optimalt at klare det hele selv, eller du hellere burde fremskaffe eksperthjælp til opstarten af projektet. Ifald du sikrer dig hjælp fra en fagperson vil det typisk være en god idé at indhente prisoverslag fra forskellige firmaer.
4Der kommer altid pludselige udfordringer når det kommer til omfangsrige opgaver, og derfor viser det sig betydningsfuldt at man har afsat rigeligt med plads i arbejdsplanen, som er vigtigt for at man føler sig sikker på at man ikke kommer i tidsmangel.
5Du har mulighed for at indhente økonomisk støtte til renoveringer. Det gives ifald projektet gør en forskel for klimaet. Bidraget kræver med andre ord at byggeprojektet har en positiv betydning for miljøet.
6For udendørs byggeprojekter har eventuelt regnvejr meget at sige. På grund af dette kan du tit se vejrforudsigelserne når du nærmer dig arbejdets start, så det forhåbentlig ikke mod forventning begynder at regne når du lige er gået i gang med det omfattende projekt.
7I god tid inden at du opstarter dit byggeprojekt kan det blive ultra vigtigt at du sikrer dig, at det du vil lave er inden for lovens rammer. Med udgangspunkt i hvor du bor vil der vise sig forskellige regler omkring, hvad du gerne må, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
8Man bør ikke på noget tidspunkt gå ned på udstyr. Tit vil det være betydningsfuldt at du har grejet til rådighed forinden du begynder på dit byggeprojekt. Det er derudover en fordel at medregne udgifterne hertil i det økonomiske overblik.
9Du har adgang til rigelige mængder af artikler og videoer på diverse hjemmesider som der kan findes inspiration i. Særligt YouTube bringer dig en masse nyttig info, ikke mindst ifald du leder på engelsk.
10Forberedelse vil være metoden til succes med projektet. Du kunne overveje at udarbejde en effektiv agenda, der fortæller hvilke arbejdsopgaver du vil løse på hvilke tidspunkter, og som ligeledes indeholder en nummerorden. Det anbefales at være realistisk i sammensætningen af din arbejdsplan.
11Det anbefales at spørge om assistance til ens byggeprojekt, hovedsageligt ift. omfangsrige arbejdsopgaver. Større ting bør udføres af flere mennesker. Desuden vil det blive bedre og sjovere at dele arbejdet med andre.
12Du må aldrig nogensinde undlade at tage højde for sikkerheden, så glem ej beklædning såsom hoved- og fodbeklædning der sikrer dig mod hændelige skader. Det er afgørende at du har styr på dit eget helbred i arbejdet, hovedsageligt såfremt du ikke køber professionel hjælp.
De højest ratede byggeshops
Brugerne på Trustpilot vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som utvivlsomt er enormt overlegent. Bedømmelsen grundlægges af 19.208 meninger, hvoraf hele 84 % har givet topkarakter, og kun 2 % giver den dårligste rating. Lige nu har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Bauhaus.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som uden tvivl er ekstremt overlegent. Karakteren er et gennemsnit af 23.161 meninger, hvor intet mindre end 69 % har givet den bedste karakter, og kun 8 % har givet den laveste karakter. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,6 ud af 5, som uden tvivl er utrolig imponerende. Scoren er baseret på 28.109 meninger, hvor intet mindre end 76 % giver den bedste karakter, og kun 4 % giver den dårligste rating. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er fantastisk beundringsværdigt. Scoren grundlægges af 11.467 ratings, hvoraf ikke mindre end 86 % har givet maksimum point, og bare 2 % har givet bundkarakter. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
XL-Byg.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er ekstremt imponerende. Scoren er et gennemsnit af 2.856 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 59 % har givet maksimum point, og kun 9 % kvitterer med den dårligste rating. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Hvilken fragtmulighed er bedst?

Mange butikker på nettet yder i vore dage flere billige leveringsløsninger til lecanødder. En favorit er for nærværende levering til en pakkeshop, hvor det er nemt for dig at hente din pakke på et valgfrit tidspunkt. Leveringsformen er nemlig meget enkel, og desuden desuden den billigste mulighed for levering.

Du kan også vælge at få ordren leveret til din hjemmeadresse eller til hvor du arbejder. Fragttypen er undertiden et hak mere bekostelig, men endda temmelig smart med lecanødder online. Den mest letkøbte fragtmetode vil dog altid være at du selv henter ordren, hvilket kræver at du bor i nærheden af e-forhandlerens butikker, fx Silvan, Jem og Fix, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Fragttiden på lecanødder kan være vældig aktuel når du absolut skal bruge produkterne øjeblikkeligt, og derfor er det komplet relevant at man dobbelttjekker den estimerede leveringstid ved lecanødder. Temmelig mange online shops – eksempelvis Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus og Silvan – frembyder billig levering på næste hverdag på mange af butikkens varenumre online, men glem ikke at det beroer på at ordren laves tidligere end et givent tidspunkt, med det formål at de har udsigt til at kunne nå at få varerne afsendt forud for at personalet drager hjemad.

En hel del e-shops i Danmark frembyder fragt uden gebyr på lecanødder online, men ofte kun såfremt man indkøber for en bestemt pris. Desuden skulle man udvælge den mindst kostelige leveringsudgave, som typisk vil være at få dem til at køre din bestilling til en pakkeshop.

En stor portion byggecentre giver klik-og-hent hvor man køber billig lecanødder online men selv henter i byggemarkedet. Fx Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg, 10-4, Stark, Davidsen, Silvan, Bauhaus og XL-Byg. Byggecentrene tildeler fx afhentning af lecanødder i disse byer:

Frederikshavn, Valby, Odder, Taastrup, Herlev, Holstebro, Værløse, Brønderslev, Solrød Strand, Vanløse, Rudersdal, Risskov, Hjørring, Charlottenlund, Greve, Horsens, Silkeborg, Vordingborg, Slagelse, Ballerup, Grenaa, Korsør, Brønshøj, Brøndby, Roskilde, Hedehusene, Tårnby, Struer, Hillerød, Rønne, Aarhus, Helsingør, Stenløse, Hedensted, Esbjerg, Ølstykke, Gladsaxe, Frederikssund, Aabenraa, Fredericia, Frederiksberg, Ikast, Nykøbing Falster, Kalundborg, Kolding, Holbæk, Søborg, Nærum, Albertslund, Frederiksværk, Allerød, Ishøj, Hørsholm, Glostrup, Svendborg, Farum, Thisted, Odense, Randers, Lillerød, Nyborg, Nakskov, Sønderborg, Vejle, Birkerød, Ringsted, Hvidovre, Haderslev, Næstved, Viborg, Jyllinge, Haslev, Højbjerg, Varde, Virum, Vallensbæk, Køge, Hobro, Kokkedal, Skive, Lyngby, Tilst, Herning, Aalborg, Åbyhøj, Rødovre, Gentofte, København, Middelfart, Brabrand, Nørresundby, Lystrup, Skanderborg, og Dragør, .

Click-and-collect ift. lecanødder er en mulighed i de fleste områder af landet: Jylland (Østjylland, Vestjylland, Nordjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Midtjylland), Fyn (Østfyn, Sydfyn, Nordfyn, Midtfyn, Vestfyn) og Sjælland (Østsjælland, Amager, Hovedstaden, Bornholm, Sydsjælland, Midtsjælland, Lolland, Nordsjælland, Vestsjælland, Falster).

Ved kig i tallene bliver det markant, at netshoppere mange gange søger fx køb lecanødder og billig lecanødder. Derudover oplever vi jævnligt mennesker lede efter fx lecanødder priser, lecanødder online samt lecanødder tilbud, plus de velkendte byggekæder som Bygma, Davidsen, 10-4, Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus, Silvan, Stark og Harald Nyborg.

Bedste tilbud på lecanødder

Det har vist sig at være temmelig fremkommeligt for almindelige dødelige at analysere priser på billige lecanødder online i blandt forskellige webshops, og for det har langt de fleste online forretninger været nødt til at nedbringe salgspriserne på lecanødder en hel del, og derudover byde på fragt uden omkostninger.

Derfor kan det trods alt vise sig lønsomt at efterse indtil flere outlets på nettet efter tilbud og rabatter på lecanødder online inden du handler, så du er sikret at opnå den billigste pris. Kig ikke kun på de udbredte byggekæder som Bauhaus, Silvan, XL-Byg, Stark, Davidsen, 10-4, Bygma og Harald Nyborg.

Du skal lige meget hvad være så påpasselig, at hvis en internet forhandler afhænder billige lecanødder online på tilbud til en pris der kan virke himmelråbende overkommelig, så burde det mange gange være et signal om en fup e-forretning. Kortbestillinger er på den anden side inkluderet i en vedtægt, der hjælper dig som kunde imod fup internet virksomheder.

Vi går generelt ind for betalinger med kort eller MobilePay. Alternativt kunne du bruge en afdragsordning fra for eksempel ViaBill, hvis du hellere vil betale omkostningerne til lecanødder over tid. Det foreslåes typisk i specialiserede netbutikker, men ikke de gængse byggecentre som fx Silvan, Davidsen, Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma og 10-4.

Når der ses på data fremstår det tydeligt, at online shoppere jævnligt søger efter eksempelvis lecanødder online og køb lecanødder. Derudover ser vi typisk folk lede efter fx lecanødder priser, billig lecanødder og lecanødder tilbud.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1000 liter kg lecanødder er 1659 kr. Pristjekket er vurderet til 4.7 ud af 5 stjerner baseret på 14 brugeranmeldelser.

Super nem hjemmeside og hurtig levering” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.
Læs eksisterende kunders erfaringer

Trustpilot giver dig ganske gavnlige løsninger til at efterse diverse andre køberes omtaler og derved er det anbefalelsesværdigt, at du eftergår internet webshoppens omtaler inden du færdiggør din shopping med billige lecanødder online.

Facebook resulterer i lige så vel nogle fremragende genveje til at få indblik i e-forretningens kundefokus. Tilmed ses en række online virksomheder som giver kunderne mulighed for at nedfælde en kritik af deres køb, som tillige burde tages i brug til at danne dig et indtryk af tidligere kunders oplevelser.

Før folk shopper billige lecanødder online hos en internet webshop behøver man når alt kommer til alt skimme butikkens forretningsvilkår, dog er det gerne ikke særlig morsomt, i særdeleshed hos de kendte byggemarkeder som Silvan, Stark, Harald Nyborg, 10-4, Davidsen, Jem og Fix, Bygma, Bauhaus og XL-Byg.

Alternativet er at efterse hvorvidt netshoppen er medlem af e-mærket, fordi det ofte er en påvisning af at netbutikken følger den officielle danske lovgivning, tillige med at internet firmaet af og til kigges til af sagkyndige som har meget erfaring med lovgivningen.

Dette er en god lejlighed til assistance, såfremt du oplever besvær som følge af din handel med lecanødder. Derudover går vi ind for at køberen er hensynstagende til de mest basale forhold der kan have indflydelse på købet af lecanødder online, som for eksempel den ombytningsret internet virksomheden anvender.

I den sammenhæng er det desuden afgørende, at man permanent bevarer ens ordrekvittering, så man senere kan påvise sit køb af lecanødder, uanset om man har købt hos Silvan, Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, XL-Byg, Bygma, 10-4, Stark eller Harald Nyborg.

Anne F gav 5 stjerner

Fin omgående levering

Poul K gav 4 stjerner

Hurtig ekspedition

Anna B gav 5 stjerner

Fuld tilfreds

Maria gav 4 stjerner

God service og hurtig levering

9 tips til internetshopping
1Vi tilråder at se nærmere på om internet firmaet er medlem af e-mærke ordningen, siden det typisk er et tegn på at internet firmaet forsvarer den officielle danske lovgivning, tillige med at e-forhandleren ofte tilses af jurister der har nøje kendskab til de gældende regler. Inden folk køber billige lecanødder på en webshop bør de når alt kommer til alt gennemlæse webshoppens handelsvilkår.
2Den mest betalelige form for levering vil altid være selv at hente ordren, men det forudsætter at du bor i nærheden af e-handlens lager. Den leveringsudgave er jo ret så udslagsgivende forudsat man har behov for lecanødder fluks. Alternativt så præsterer visse e-handler i Danmark gebyrfri levering, men i mange tilfælde er det under forudsætning af at der indkøbes for en fastsat pris.
3Trustpilot tilbyder dig fuldkommen ønskværdige muligheder for at inspicere en lang række forhenværende konsumenters bedømmelser og på grund af dette er det anbefalelsesværdigt, at du gransker online forhandlerens vurderinger inden du køber billige lecanødder online. Facebook resulterer i desuden egentlig fremragende muligheder for at få en idé om internet webshoppens popularitet.
4Vi anbefaler handler med kort eller mobilbetaling. Betalinger med kort er omsluttet af en anordning, hvilket assisterer os imod uægte firmaer på nettet. Alternativt kunne du drage nytte af en afbetalingsløsning fra fx ViaBill, forudsat du har i sinde at afbetale beløbet over et længere tidsrum.
5Masser af butikker på nettet giver i øjeblikket en hel del forskellige billige leveringsmuligheder til lecanødder. En af dem der er mest anvendt er i vore dage at få afleveret pakken hos en pakkeshop, hvor du selv kan hente din nyindkøbte vare når det passer dig bedst. Leveringsformen er altså ualmindeligt uproblematisk, og typisk ligeledes den mest betalelige løsning til levering.
6Leveringsdygtigheden kan vise sig at være særligt vigtig ifald man mangler din pakke lige om lidt, og derfor er det fuldt ud fornuftigt at du finder den estimerede leveringsdato på lecanødder. Masser af e-shops reklamerer med billig levering på næstkommende hverdag på mange af butikkens produkter, hvilket er betinget af at bestillingen anbringes forud for et givent klokkeslæt.
7En række forhandlere på nettet garanterer fri fragt på lecanødder, men i mange tilfælde kun hvis man køber for en fastsat pris. Derudover skulle du gribe den mest prisbevidste leveringsmetode, som ofte vil være at få fragtmanden til at køre pakken til et afhentningssted. Leveringsmetoden er for det meste endda særligt overkommelig. Den mest prisbevidste fragtmulighed er utvivlsomt at du selv henter ordren.
8Det er i høj grad let for alle og enhver at sammenligne tilbud online på billige lecanødder fra diverse internet webshops, og på grund af dette frembyder en hel del online firmaer levering uden gebyr. Men det kan alligevel vise sig indbringende at prøve visse e-forhandlere efter tilbud inden du shopper, så du er garanteret at opnå den billigste pris.
9Før folk handler billige lecanødder hos en butik burde man faktisk gennemlæse butikkens forretningsvilkår, men det er i mange tilfælde en tidskrævende opgave. Dertil støtter vi at du er oppe på mærkerne omkring de mest relevante vedtægter der kan have betydning for handlen med billige lecanødder online, fx den returrettighed netshoppen tilsikrer.