Jeg har fundet 8 webshops der sælger lecablokke, og skrevet deres priser ned for 1.000 stk inkl. levering.

Den laveste pris lige nu er 1.000 stk for kun 9.327 kr. Det er 62 % billigere end den højeste pris.

Laveste pris for 1.000 stk lecablokke inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
9.327 kr.Køb
9.817 kr.Køb
10.950 kr.Køb
12.975 kr.Køb
13.199 kr.Køb
14.825 kr.Køb
16.875 kr.Køb
20.799 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 stk (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til væg til sokkel til hus til mur til gulv til fundament til kælder til drivhus til grill

Størrelser: 19x19x49 15x19x49 33x19x49 23x19x49 10x19x49

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Såfremt du skal bruge dine byggematerialer hurtigt eller bare vil blive fri for fragtomkostningen, så kan du overveje at hente varerne på egen hånd. Det er i særdeleshed muligt hos de velkendte byggecentre.
For mange er et byggeprojekt ens betydende med massevis af spørgsmål. Derved er det fordelagtigt at købe fra en online byggeshop, som tilbyder gode råd til valg af lecablokke.
Flere byggecentre præsterer et enormt sortiment af produkter, imens andre er specialiserede i en bestemt varetype. Du kan tænke igennem om det er afgørende for dig at have mange forskellige typer af varer at vælge i mellem, udover blot lecablokke.
Der vil være forskel på priserne på billige lecablokke fra byggemarked til byggemarked. Enkelte har fokus på de bedste priser, imens øvrige vil have faglig rådgivning. Du bør tænke igennem hvad der for dig betyder mest.
Det er helt klart utrolig relevant at undersøge, hvorvidt de varer du vil købe online faktisk er på lager hos byggekæden. Alternativt kan du være nødt til at vælge et andet.
Du skal være opmærksom på hvilke handelsbetingelser butikken udsteder når du bestiller online, så du kan slippe for problemer med fx returret. Af den grund skal man kende forretningens regler.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er etablerede og bekendte virksomheder, som bidrager til øget troværdighed til dig der skal købe online. Det kan du se som positivt.
De gængse byggemarkeder tilbyder produkter fra talrige leverandører, hvorfor du kan vælge fra et bredt udvalg af lecablokke online.
De udbredte byggekæder er fysisk til stede i store dele af landet, og som følge af det har de fleste chancen for at bestille online og køre materialerne på eget initiativ. Derved kan du undvære fragten, samt tilmed få fat i produkterne hurtigere.

Nichewebshop

De fleste nichefokuserede webshops er producenter af produkterne som byggekæderne sælger. Ved at købe direkte fra de nichefokuserede webshops online vil du få en skarpere pris.
Diverse små butikker har en enorm viden om det produktsortiment de har online, idet de udelukkende sælger disse varer. Derigennem kan du forvente ekstremt begavet service fra mennesker med specialistviden i netop lecablokke.
Diverse niche webshops er opstartsvirksomheder, som tit er danske, givetvis sågar fra dit lokalområde. Disse understøtter du idet du køber lecablokke online fra deres webshop.
Danmarks største byggemarkeder

Johannes Fog begyndte i 1920, og omfatter i dag i omegn af 500 personer i firmaets 9 varehuse. Johannes Fog har specialiseret sig i salg til private, og omsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

lecablokke harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og udgøres i dag af flere end 2.000 ansatte i firmaets 33 butikker. Harald Nyborg er specialiseret i at sælge til private, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

lecablokke silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og udgøres nu af omkring 1.000 personer i kædens 41 byggecentre. Silvan fokuserer primært på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

lecablokke bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og er nu arbejdsplads for cirka 1.000 personer i virksomhedens 17 byggecentre. Bauhaus satser på gode tilbud til private, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og styres dagligt af cirka 100 kollegaer i firmaets 6 byggecentre. 10-4 satser på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 500 millioner kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.300 ansatte i firmaets 56 butikker. Bygma tilstræber salg til professionelle, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og lønner i dag omkring 2.000 medarbejdere i selskabets 72 butikker. Stark har fokus på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og beskæftiger nu mere end 1.000 personer i firmaets 9 byggecentre. Davidsen har fokus på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

lecablokke jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og lønner i dag cirka 2.100 ansatte i selskabets 122 byggecentre. Jem og Fix tilstræber salg til private, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og styres dagligt af mere end 2.000 mennesker i kædens 104 varehuse. XL-Byg satser på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Planlægning viser sig som metoden til at lykkes med dit byggeprojekt. Du bør overveje at nedskrive en gennemarbejdet tidsplan, der dikterer hvilke arbejdsopgaver der løses hvornår, samt derudover en kronologisk orden. Forsøg at være skarp når du udarbejder din plan.
2Måske det viser sig aktuelt at have alle materialer klar før du påbegynder håndværket. Du bør notere en punktforms indkøbsseddel med hver eneste ting du får brug for, og bagefter gennemløbe hver eneste ting, således at du kan føle dig sikker på at alt er klar.
3Det kan være en god idé at sikre sig hjælp til byggeprocessen, hovedsageligt når der er tale om større byggeprocesser. Nogle byggerier gør krav på flere end en enkelt person. I øvrigt viser det sig mere effektivt og mere minderigt at dele arbejdet med nogen.
4Glem ikke at du kan få offentligt tilskud til byggeprojekter. Det gives i tilfælde af at byggeriet gør en forskel for klimaet. Af få tilbud om et bidrag betinger at byggeriet influerer positivt på planeten.
5For opgaver udenfor har vind og vejr en stor rolle. På grund af dette kan du regelmæssigt undersøge vejrudsigten i dagene før byggeprocessen, så du ikke kommer til at opleve at det uden varsel går i gang med at piske ned når du lige arbejder hårdt på dit ellers velplanlagte byggeprojekt.
6Man bør aldrig fattes arbejdsredskaber. I mange tilfælde vil det være yderst relevant at have udstyret klar når du begynder på byggeprocessen. I øvrigt er det fordelagtigt at tage højde for de her udgiftsposter i økonomien.
7Du må ikke på noget tidspunkt glemme dit eget ve og vel, så glem ikke arbejdstøj bl.a. sikkerhedshjelm som hjælper dig overfor eventuelle skader. Det er vigtigt med fokus på dit eget ve og vel i byggeprocessen, hovedsageligt når du ikke køber hjælp fra en fagmand.
8Typisk vil det vise sig betydningsfuldt at udarbejde et udgiftsbudget for byggeprojektet, så du har kontrol over udgifterne. Det kan vise sig at være en fordel at dokumentere alle poster, hvorefter man kunne nedskrive ens udgift ved hver eneste af dem.
9Der findes mange forskellige instruktioner og videoer på diverse hjemmesider som du kan finde hjælp i. Særligt YouTube tilbyder ekstremt meget gavnlig info, ikke mindst forudsat at du bruger engelske søgeord.
10Inden du går i gang med arbejdet må det være ultra vigtigt at du sikrer dig, at det du vil bygge overholder loven. Alt efter din boligtype vil der gælde gældende love som beskriver, hvad der er lovligt, samt hvad du ikke kan få lov til.
11Der viser sig ofte uforudsigelige vanskeligheder når det gælder store projekter, og som følge heraf vil det være af stor betydning at man afsætter en god portion plads i kalenderen, som bidrager til at man kan være tryg ved at nå i mål til tiden.
12Måske du burde vurdere hvorvidt det kan lade sig gøre at stå for hele projektet selv, eller du med fordel kan få assistance fra en fagmand til noget af arbejdet. Når du ønsker hjælp fra en ekspert vil det i nogle tilfælde være en god idé at notere uforpligtende tilbud fra forskellige håndværkere.
De højest ratede byggecentre
10-4.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som naturligvis er absolut godt arbejde. Vurderingen er et gennemsnit af 19.208 anmeldelser, hvoraf imponerende 84 % giver topkarakter, og alene 2 % har givet den laveste karakter. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Bauhaus.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er ultra flot. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 23.161 bedømmelser, hvoraf hele 69 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 8 % har givet den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, som utvivlsomt er ekstremt godt arbejde. Bedømmelsen er et gennemsnit af 11.467 anmeldelser, hvor ikke mindre end 86 % kvitterer med topkarakter, og blot 2 % har givet bundkarakter. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har en score på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som altså er ualmindeligt overlegent. Vurderingen grundlægges af 28.109 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 76 % kvitterer med topkarakter, og bare 4 % giver den dårligste rating. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
XL-Byg.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er virkelig godt arbejde. Evalueringen er baseret på 2.856 meninger, hvor intet mindre end 59 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 9 % giver dumpekarakter. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.

Normale spørgsmål inden for lecablokke

 • Hvor mange lecablokke er der på en palle?
 • Hvordan pudser man lecablokke?
 • Hvad limer man lecablokke med?
 • Hvad sætter man lecablokke i?
 • Hvordan murer man lecablokke?
 • Hvordan skærer man lecablokke?
 • Hvad koster lecablokke?
 • Hvordan sætter man lecablokke?
 • Hvad bruger man lecablokke til?
 • Hvordan deler man lecablokke?
 • Hvor mange lecablokke pr. m2?
 • Hvordan limer man lecablokke sammen?
 • Hvilken leveringsløsning skal du vælge?

  Temmelig mange online webshops giver i vore dage diverse billige leveringsmetoder til lecablokke. En af dem der er mest populær er i øjeblikket udleveringssteder, som gør det muligt at hente dine nye produkter når du har tid. Løsningen er altså meget let gængelig, og ofte ligeledes den mest billige leveringstype.

  Du bør endvidere afveje for og imod at få produkterne bragt til din lejlighed eller hus eller ud til din arbejdsplads. Leveringstypen er i regelen en kende mere bekostelig, men også virkelig fleksibel ift. lecablokke online. Den mest billige fragtløsning vil dog utvivlsomt være selv at hente pakken, men den løsning afhænger af at du bor med kort afstand til internet webshoppens byggecenter, for eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Silvan.

  Fragtperioden på lecablokke er selvfølgelig super aktuel når vi står og skal bruge produkterne straks, så herved er det virkelig afgørende at vi kontrollerer det forventede leveringstidspunkt for lecablokke. En lang række online webshops – herunder Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg og Bauhaus – garanterer billig levering på næstkommende hverdag på en masse produkter online, hvilket dog er underforstået at du når at bestille før et nøjagtigt klokkeslæt, med hensynstagen til at de har mulighed for at nå at få varen afsendt forud for at pakkemedarbejderne drager hjemad.

  En række online firmaer yder gratis levering på lecablokke online, men oftest er det kun gældende hvis du bestiller for en konkret sum. Derudover må man udse dig den prisbilligste metode til levering, som i mange tilfælde er at få fragtfirmaet til at levere dine produkter til et afhentningssted.

  En hel del byggecentre yder klik-og-hent hvor man handler billig lecablokke derhjemme og afhenter i byggemarkedet. For eksempel 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg, Stark, Davidsen, Silvan, Bauhaus, Jem og Fix og Bygma. Byggecentrene frembyder eksempelvis afhentning af lecablokke i disse byer:

  Kalundborg, Herning, Sønderborg, Aarhus, Viborg, Brønderslev, Næstved, Frederikssund, Hedensted, Vallensbæk, Dragør, Vanløse, Holstebro, Hjørring, Vordingborg, Roskilde, Rønne, Lyngby, Slagelse, Korsør, Kokkedal, Randers, Frederiksværk, Horsens, Åbyhøj, Skanderborg, Taastrup, Nyborg, Haderslev, Herlev, Køge, Nærum, Grenaa, Solrød Strand, Brønshøj, Ringsted, Aabenraa, Kolding, Frederikshavn, København, Hobro, Allerød, Nakskov, Glostrup, Fredericia, Aalborg, Haslev, Hvidovre, Gentofte, Holbæk, Stenløse, Farum, Skive, Birkerød, Charlottenlund, Risskov, Valby, Odder, Hillerød, Varde, Greve, Nykøbing Falster, Rødovre, Odense, Nørresundby, Lillerød, Thisted, Frederiksberg, Middelfart, Svendborg, Jyllinge, Højbjerg, Rudersdal, Vejle, Lystrup, Ishøj, Tårnby, Søborg, Helsingør, Ølstykke, Brøndby, Virum, Silkeborg, Hørsholm, Gladsaxe, Ballerup, Albertslund, Tilst, Værløse, Esbjerg, Struer, Brabrand, Ikast, og Hedehusene, .

  Afhentning ift. lecablokke er tilgængeligt i de fleste dele af landet: Jylland (Vestjylland, Sydjylland, Nordjylland, Østjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Midtjylland), Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Sydfyn, Vestfyn, Østfyn) og Sjælland (Sydsjælland, Bornholm, Hovedstaden, Nordsjælland, Østsjælland, Amager, Lolland, Falster, Vestsjælland, Midtsjælland).

  Når vi ser på søgedata er det klart, at online shoppere tit kigger efter for eksempel billig lecablokke og køb lecablokke. Foruden dette oplever vi ofte mennesker kigge efter eksempelvis lecablokke priser, lecablokke tilbud og lecablokke online, plus de gængse byggekæder som Davidsen, Jem og Fix, Bygma, Bauhaus, XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg, Stark og 10-4.

  Priser på lecablokke

  Det er jo meget let gængeligt for alle at vurdere prisniveauet på billige lecablokke online fra flere firmaer på nettet, og herved har flertallet af internet forretninger i Danmark fundet det nødvendigt at stampe udsalgspriserne på lecablokke kolossalt, og i øvrigt love billig fragt.

  Trods dette kan det stadigvæk være lønsomt at granske nogle enkelte forhandlere på nettet efter tilbud og rabatter på lecablokke online forinden du gennemfører din bestilling, så man er sikret at antage den bedste pris. Kig ikke blot hos de gængse byggekæder som Bauhaus, Davidsen, Bygma, XL-Byg, Jem og Fix, Silvan, Stark og Harald Nyborg.

  Man bør ikke desto mindre være så påpasselig, at når en butik på nettet afhænder billige lecablokke online til en pris som anses for hamrende billig, så bør det mange gange være et kendetegn på en fup e-shop. Kortbetalinger er i hvert fald omsluttet af en ordning, der dækker kunden overfor uoprigtige internet forhandlere.

  Generelt går vi ind for køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning kunne du overveje en løsning på afbetaling fra eksempelvis ViaBill, forudsat du ser en fordel i at afdrage beløbet til lecablokke over et længere tidsrum. Det foreslåes ofte ved nichefokuserede netbutikker, i modsætning til de velkendte byggekæder som for eksempel Stark, Silvan, 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen og Bygma.

  Når vi ser på tendenserne bliver det klart, at online shoppere som regel søger blandt andet billig lecablokke og lecablokke tilbud. Foruden dette oplever vi mange gange netshoppere lede efter eksempelvis køb lecablokke, lecablokke online samt lecablokke priser.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1000 stk kg lecablokke er 7815 kr. Pristjekket er vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner baseret på 25 brugeranmeldelser.

  Hurtig og effektiv” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til drivhus til fundament til grill til hus til sokkel til gulv til kælder til mur til væg

  Størrelser: 10x19x49 15x19x49 23x19x49 19x19x49 33x19x49

  Tjek tidligere køberes bedømmelser

  Trustpilot bringer dig evigt habile muligheder for at eftersøge en stor portion nuværende konsumenters synspunkter og derved er det prisværdigt, at du tager et kig på e-forhandlerens ratings forud for at du bestiller billige lecablokke online.

  Facebook resulterer i endvidere relativt anstændige metoder til at få indtryk af e-forhandlerens kundefokus. Desuden er der nogle online webshops som giver kunderne mulighed for at skrive en evaluering af virksomhedens service, hvilket lige så vel må bruges til at få et indblik i tilfredsheden hos kunderne.

  Forinden nogen køber billige lecablokke online hos en e-shop kan de sådan set gennemgå dens betingelser, dog er det i mange tilfælde ikke særlig sjovt, især ved de gængse byggekæder som XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, Davidsen, Silvan, Stark, Jem og Fix og 10-4.

  Et alternativt forslag er at kigge hvorvidt e-shoppen er verificeret af e-mærket, grundet at det typisk er en tryghed om at netbutikken efterlever de officielle danske regler, og at butikken løbende gennemses af fagmænd som har meget erfaring med vilkårene på området.

  Derudover tilbydes du anledning til assistance, ifald du møder vanskeligheder med dit køb af lecablokke. Dertil er det en hjælp at køberen er obs på de fundamentale vedtægter der kan spille ind i forbindelse med bestillingen af lecablokke online, som eksempelvis den byttepolitik shoppen tilbyder.

  Derfor er det desuden afgørende, at man til enhver tid beholder sin købsbekræftelse, så man en anden gang kan påvise bestillingen af lecablokke, uanset om man handler fra XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, 10-4, Stark, Harald Nyborg, Silvan, Bygma eller Davidsen.

  Christian Olsen gav 5 stjerner

  Det fungere bare og altid gode priser

  Inger gav 4 stjerner

  Udmærket

  Lone Larsen gav 5 stjerner

  Lynhurtig levering og en tilfreds kunde!

  Martin gav 4 stjerner

  Fin omgående levering

  9 tips til online indkøb
  1Størstedelen af internet firmaer tildeler nu en lang række forskellige billige leveringsmuligheder til lecablokke. En af dem der er mest anvendt er for nærværende udleveringssteder, hvor du selv afhenter de nyindkøbte varer lige når det passer dig. Løsningen er nemlig ultra let gængelig, samt endda desuden den prisbilligste leveringstype.
  2Den mest prisbevidste leveringsversion er uden tvivl selv at hente varerne, men det står og falder med at du opholder dig nær netshoppens adresse. Den fragtform er jo usædvanlig bestemmende om du står og skal bruge lecablokke fluks. Alternativt så lover en hel del internet varehuse fragt uden omkostninger, men i mange tilfælde kun ifald man handler for en fastsat sum.
  3Visse e-forhandlere lover fragt uden betaling på lecablokke, men for det meste er det så nødvendigt at man indkøber for en bestemt pris. Alternativt kan man vælge den mest prisbevidste type af levering, der i mange tilfælde vil være at få fragtmanden til at køre ordren til en pakkeshop. Den er som regel derudover temmelig enkel. Den mest billige fragtmulighed er uden tvivl at hente pakken selv.
  4Inden folk bestiller billige lecablokke hos en internet forhandler burde de sådan set gennemløbe webbutikkens handelsbetingelser, det er dog undertiden ikke super spændende. Tilsvarende tilrådes det at kunden er hensynstagende til de mest aktuelle betingelser der gælder for handlen med billige lecablokke online, til eksempel den returpolitik netbutikken tilbyder.
  5Vi anbefaler generelt køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Bestillinger med kort er omsluttet af et regulativ, der begunstiger dig som kunde overfor uægte forretninger på nettet. Alternativt kan du overveje en billig afdragsordning fra fx ViaBill, i tilfælde af at du gerne vil honorere regningen over et længere tidsrum.
  6Trustpilot leverer i højeste grad fordelagtige muligheder for at eftergå en hel del nuværende kunders synspunkter og herved er det at foretrække, at du sonderer internet forhandlerens anmeldelser før du bestiller billige lecablokke online. Facebook fremskaffer ydermere aldeles passelige genveje til at få indblik i online webshoppens troværdighed.
  7Det har vist sig at være særdeles simpelt for folk at tjekke tilbud online på billige lecablokke hos forskellige e-shops, og altså yder massevis af e-firmaer levering uden gebyr. Men det kan stadigvæk vise sig tiden værd at kontrollere flere online selskaber efter billige priser før du gennemfører din bestilling, således at man er på den sikre side med at indhente den bedste pris.
  8Leveringstiden kan i nogle tilfælde være meget afgørende ifald du står og skal bruge produkterne øjeblikkeligt, så af den grund er det fuldkommen væsentligt at vi ser den estimerede leveringstid på lecablokke. Adskillige butikker på nettet lover billig dag-til-dag fragt på deres primære produkter, hvilket kræver at ordren laves før et fastslået tidspunkt.
  9Vi slår generelt et slag for at se nærmere på om webshoppen er verificeret af e-mærket, som burde være en antydning af at internet forhandleren lever op til de danske regler, tillige med at virksomheden tit kontrolleres af fagmænd der har indsigt i lovene på området. Forinden folk bestiller billige lecablokke på en butik kan de uden tvivl tage stilling til deres forretningsvilkår.