geoFENNEL Modtager FR 55-M t/streglaser
935 kr.
Læs mere
SPECTRA Modtager HL750 m/beslag
3.498 kr.
Læs mere
SPECTRA Modtager HL760
3.623 kr.
Læs mere
geoFENNEL Modtager FR 45 m/beslag
975 kr.
Læs mere
geoFENNEL Modtager FR 75-MM t/linjelaser
2.298 kr.
Læs mere
geoFENNEL Modtager FR 30 DIST m/beslag
2.494 kr.
Læs mere
SPECTRA Modtager HL450 m/beslag
2.498 kr.
Læs mere
Leica Rod Eye 160 Digital modtager
2.744 kr.
Læs mere
SPECTRA Modtager HR220 m/beslag
1.498 kr.
Læs mere
GeoFennel lasermodtager til Easytrack
1.350 kr.
Læs mere
SPECTRA Modtager HR150 m/beslag rød/grøn
1.498 kr.
Læs mere
geoFENNEL Modtager FRG 45 t/grøn laser
1.935 kr.
Læs mere
geoFENNEL lasermodtager med mm visning FR77
2.369 kr.
Læs mere
SPECTRA Modtager HR320 m/beslag
1.873 kr.
Læs mere
Hultafors lasermodtager REC
1.249 kr.
Læs mere
SPECTRA Modtager HL700 m/beslag
2.998 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal vide hvilke regler butikken udsteder når du bestiller online, så du slipper for problemer med for eksempel returnering. Derfor skal man undersøge byggemarkedets regningslinjer.
Såfremt du skal bruge byggematerialerne med det samme eller bare ønsker at spare fragtgebyret, så kan du tænke over at hente varerne selv. Dette er særligt et alternativ ved de kendte byggemarkeder.
Flere byggecentre sælger et enormt udvalg af varer, og nogle fokuserer på en bestemt type af vare. Du bør forholde dig til om det er essentielt for dig at have mange forskellige grupper af varer at vælge i blandt, foruden bare lasermodtager.
For en del er et byggeprojekt lig med stribevis af spørgsmål. På grund af det kan du overveje at handle hos en online byggeshop, som kan give råd og vejledning til valg af lasermodtager.
Der kan være forskel på udsalgspriserne på billige lasermodtager hos de forskellige online byggemarkeder. Nogle vil have lave priser, hvorimod nogle vil have et højt serviceniveau. Du må beslutte hvad du foretrækker.
Det er absolut super afgørende at undersøge, hvorvidt de produkter du er på udkig efter online faktisk er på lager i det pågældende byggecenter. Hvis ikke må du lede andre steder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er udbredte og landskendte butikker, som kan give øget sikkerhed når du skal handle online. Dette vil nogle se en fordel i.
De udbredte byggecentre er tilgængelige i det meste af landet, og derigennem har folk chancen for at handle online og hente byggematerialerne på eget initiativ. Som følge af det har du mulighed for at undgå leveringsgebyret, og sågar have varerne nu og her.
De velkendte byggekæder samler varer fra mange forskellige specialbutikker, så du kan bestille fra et stort sortiment af lasermodtager online.

Nichewebshop

Hovedparten af nichespecifikke webshops står selv for produktion af varerne der kan købes hos de større byggemarkeder. Når du køber direkte på disse nichewebshops online kan du forvente at få gode tilbud.
Mange niche webshops har en enorm viden om deres online produktkategori, idet de ikke sælger andet. Derfor kan du modtage endnu mere god rådgivning fra folk som er eksperter i netop lasermodtager.
Mange nichebutikker på internettet er små familiefirmaer, som i de fleste tilfælde er dansk ejede, eventuelt ovenikøbet fra dit lokalområde. Disse understøtter du ved at bestille lasermodtager online på deres webshop.
De største byggemarkeder i Danmark

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og er nu arbejdsplads for over 500 mennesker i de 9 varehuse. Johannes Fog har fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

10-4 åbnede i 1947, og udgøres i dag af over 100 mennesker i firmaets 6 varehuse. 10-4 har fokus på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for ca. 500 millioner kroner.

lasermodtager jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og beskæftiger i dag cirka 2.100 personer i forretningens 122 varehuse. Jem og Fix tilstræber salg til private, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og beskæftiger nu flere end 2.000 personer i deres 104 byggecentre. XL-Byg er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og er i dag arbejdsgiver for flere end 1.000 mennesker i deres 9 butikker. Davidsen satser på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for ca. 2 milliarder kroner.

lasermodtager bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og udgøres i dag af mere end 1.000 kollegaer i byggemarkedets 17 varehuse. Bauhaus har fokus på billige priser til private, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

lasermodtager silvan

Silvan åbnede i 1968, og lønner i dag i nærheden af 1.000 ansatte i de 41 byggecentre. Silvan har fokus på salg til private, og afsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

lasermodtager harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og lønner i dag over 2.000 medarbejdere i virksomhedens 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer på at sælge til private, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og beskæftiger nu mere end 2.300 mennesker i kædens 56 varehuse. Bygma tilstræber salg til professionelle, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og omfatter i dag i omegn af 2.000 kollegaer i de 72 butikker. Stark sætter ind på salg til professionelle, og omsætter årligt for mere end 7 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Det kan give mening at overveje hvorvidt det kan lade sig gøre at stå for hele projektet selv, eller du kan have fordel af at få hjælp fra en fagmand til færdiggørelsen af projektet. Ifald du henter professionel hjælp er det en god idé at lede efter tilbud fra diverse leverandører.
2Potentielt kan det vise sig essentielt at have de nødvendige materialer til disposition inden du går i krig med projektet. Du har fordel af at lave en enkel huskeliste som indeholder alle de ting du skal bruge, og dernæst eftergå oversigten, med øje for at du sikrer dig at du ikke har glemt noget.
3Ved opgaver udendørs kan vejret få stor betydning. Derfor må du hyppigt lægge mærke til vejrmeldingerne i tiden op til igangsættelsen af arbejdet, så det ikke uden du havde set det komme starter med at regne når du lige vil i gang med det komplicerede projekt.
4I nogle tilfælde kan man forsøge at få offentligt tilskud til gør-det-selv projekter. Det ydes i tilfælde hvor byggeprojektet er energi- og miljøvenligt. Den økonomiske støtte kræver altså at renoveringen har positiv indfyldelse på miljøet.
5Der kommer jævnligt utidige problemer når det kommer til omfattende byggeprojekter, og af den grund er det essentielt at der afsættes passende plads i tidsplanen, med formålet om at man kan være tryg ved at man får det færdiggjort.
6Der ligger en overflod af guides og videoer via internettet som kan vejlede dig. Ikke mindst YouTube supporterer dig med betydelige mængder gavnlig viden, særligt hvis du kigger på engelsk.
7Du må på ingen måde forsømme dit eget helbred, så glem ikke sikkerhedsbeklædning som arbejdssko der beskytter dig mod hændelige skader. Det er af stor betydning at have styr på din sikkerhed i byggeprojektet, specielt hvis du ikke fremskaffer hjælp fra en professionel.
8Længe før du igangsætter byggeprojektet må det være meget værdifuldt med en forsikring om, at det du vil lave overholder loven. Med udgangspunkt i hvordan du bor kan der vise sig forskellige regler for, hvad der er lovligt, samt hvad du ikke må.
9Forberedelse bliver vejen til succes med dit byggeprojekt. Du anbefales at liste en effektiv agenda, som beskriver hvilke arbejdsopgaver der skal løses hvornår, med en dertilhørende prioriteringsliste. Vær skarp i sammensætningen af din plan.
10Ofte vil det være essentielt at lave et budget for dit projekt, så man giver sig selv et overblik. Det må være fornuftigt at gennemgå alle poster, hvorefter man kunne kortlægge billige priser på dem enkeltvis.
11Det kan vise sig nødvendigt at indhente en hjælpende hånd til dele af projektet, ikke mindst når der er tale om omfattende projekter. Flere opgaver skal gerne udføres af flere folk. Derudover må det blive mere produktivt og mere interessant at dele arbejdet med andre.
12Man vil ikke på noget tidspunkt stå uden det nødvendige grej. Ofte kan det vise sig fundamentalt at du har det til rådighed forinden du indleder byggeprocessen. Du bør i øvrigt huske at medtage de tilhørende udgifter i budgettet for byggeprojektet.
De bedst vurderede byggemarkeder
XL-Byg.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som klart er ekstremt betryggende. Vurderingen er baseret på 2.856 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 59 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 9 % har givet den laveste karakter. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
10-4.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, som tydeligvis er fantastisk imponerende. Evalueringen er baseret på 19.208 anmeldelser, hvoraf hele 84 % giver toprating, og alene 2 % kvitterer med dumpekarakter. Pt. har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating er 4,6 ud af 5, som vel at mærke er fantastisk beundringsværdigt. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 28.109 anmeldelser, hvor imponerende 76 % giver topkarakter, og blot 4 % giver 1 stjerne. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er temmelig beundringsværdigt. Vurderingen er baseret på 11.467 ratings, hvor ikke mindre end 86 % har givet maksimum point, og kun 2 % giver den laveste karakter. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Bauhaus.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, hvilket uden tvivl er ekstremt flot. Scoren tager udgangspunkt i 23.161 meninger, hvoraf hele 69 % giver 5 stjerner, og blot 8 % har givet den laveste karakter. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
Hvilken mulighed for levering er smartest?

Masser af internet outlets udlover til alt held et stort udvalg af billige leveringsudgaver til lasermodtager. En af de mest benyttede er p.t. at afsende til en pakkeshop, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente din pakke når du har lyst. Denne er altså yderst let, samt endda tillige den billigste type af levering.

Du kan omvendt prøve at vælge udbringning til din lejlighed eller til din arbejdsplads. Denne er ofte en lille smule mere bekostelig, men lige så vel yderst bekvem ved køb af lasermodtager online. Den prisbilligste slags levering er utvivlsomt selv at hente pakken, men den mulighed er betinget af at du opholder dig nær internet shoppens byggecenter, fx Silvan, Bauhaus, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Leveringshastigheden på lasermodtager er ultra vigtig når du står og skal bruge varerne om kort tid, og herved er det sandelig essentielt at man undersøger tidshorisonten for levering for lasermodtager. Mange byggemarkeder – herunder Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan og Bauhaus – garanterer billig 1 dags fragt på en hel del produkter online, som trods alt kræver at ordren gennemføres forinden et konkret tidspunkt, sådan at de har mulighed for at nå at få varen pakket forinden de pakkeansatte har fri.

Flere internet forretninger sikrer fragt uden beregning på lasermodtager online, men typisk forudsætter det at der købes for et fastsat beløb. Desuden skulle du snuppe den mest prisbevidste fragtløsning, som gerne er at få leveret din pakke til en pakkeshop.

Store byggemarkeder yder click-and-collect hvor man handler billig lasermodtager online men selv henter i byggemarkedet. Fx 10-4, Silvan, Bygma, Jem og Fix, Davidsen, Stark, XL-Byg, Harald Nyborg og Bauhaus. Byggemarkederne foreslår fx afhentning af lasermodtager i disse byer:

Grenaa, Hørsholm, Nykøbing Falster, Valby, Sønderborg, Vallensbæk, Hjørring, Frederikshavn, Lillerød, København, Frederiksberg, Kalundborg, Dragør, Hedehusene, Greve, Albertslund, Tårnby, Lyngby, Brønderslev, Aarhus, Ballerup, Vanløse, Herlev, Holbæk, Stenløse, Esbjerg, Gladsaxe, Roskilde, Skanderborg, Taastrup, Haderslev, Ringsted, Struer, Rønne, Skive, Brøndby, Virum, Korsør, Brønshøj, Hobro, Varde, Lystrup, Køge, Kokkedal, Odder, Kolding, Ikast, Charlottenlund, Risskov, Nærum, Højbjerg, Tilst, Ølstykke, Fredericia, Solrød Strand, Helsingør, Hvidovre, Birkerød, Viborg, Rudersdal, Ishøj, Allerød, Middelfart, Herning, Thisted, Silkeborg, Odense, Værløse, Holstebro, Frederikssund, Næstved, Aabenraa, Glostrup, Åbyhøj, Vejle, Nakskov, Rødovre, Slagelse, Frederiksværk, Aalborg, Nørresundby, Farum, Hedensted, Søborg, Haslev, Horsens, Brabrand, Svendborg, Vordingborg, Nyborg, Jyllinge, Hillerød, Randers, og Gentofte, .

Click-and-collect for lasermodtager er tilgængeligt i samtlige regioner af Danmark: Fyn (Sydfyn, Østfyn, Nordfyn, Midtfyn, Vestfyn), Jylland (Sønderjylland, Sydjylland, Vestjylland, Midtjylland, Syddanmark, Østjylland, Nordjylland) og Sjælland (Bornholm, Østsjælland, Midtsjælland, Vestsjælland, Nordsjælland, Lolland, Sydsjælland, Falster, Hovedstaden, Amager).

Ved indkig i søgedata fremstår det markant, at internetbrugere tit leder efter eksempelvis lasermodtager tilbud og køb lasermodtager. Vi ser derudover jævnligt mennesker søge efter eksempelvis lasermodtager online, billig lasermodtager og lasermodtager priser, plus de udbredte byggecentre som Jem og Fix, Silvan, Stark, Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4 og Bygma.

Priser på lasermodtager

Det har vist sig at være rigtig let for alle at analysere tilbud på billige lasermodtager online fra diverse internet outlets, og derfor har en lang række internet webshops set sig tvunget til at nedsætte salgspriserne på lasermodtager eftertrykkeligt, og i øvrigt byde på gebyrfri levering.

Dog kan det immervæk blive indbringende at inspicere et par e-forhandlere efter udsalg og tilbud på lasermodtager online før du handler, således at man er sikret at antage den mest attraktive pris. Kig ikke bare hos de gængse byggecentre som XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg, 10-4, Silvan og Davidsen.

Man må bare ikke glemme, at såfremt en e-handler markedsfører billige lasermodtager online til en pris som anses for overordentlig god, kunne det for det meste være et karakteristika der viser en uægte e-handler. Køb med betalingskort er trods alt en del af en forordning, hvilket sikrer en imod bedrageriske butikker på nettet.

Vi foreslår generelt kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Som alternativ bør du benytte en afdragsløsning fra for eksempel ViaBill, når du higer efter at finansiere betalingen af lasermodtager over en periode. Det fås typisk hos nichefokuserede netbutikker, men ikke de gængse byggemarkeder som for eksempel Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, Bauhaus, 10-4 og Stark.

Når man ser på tendenserne bliver det tydeligt, at folk mange gange leder efter bl.a. billig lasermodtager og lasermodtager priser. Derudover oplever vi jævnligt online shoppere kigge efter blandt andet lasermodtager tilbud, lasermodtager online og køb lasermodtager.

Gennemsøg tidligere brugeres bedømmelser

Trustpilot yder ganske strålende muligheder for at udforske adskillige øvrige kunders meninger og derved er det klogt, at du tolker online forhandlerens omtaler forinden du bestiller billige lasermodtager online.

Facebook præsterer lignende fuldstændig stabile løsninger til at få indsigt i internet shoppens troværdighed. Herinde ses en del online firmaer som gør det muligt at udfærdige en kritik af deres købsoplevelse, som lige så vel må benyttes til at vurdere hvor glade kunderne er.

Forud for at nogen køber billige lasermodtager online i en e-forhandler kan de i og for sig overveje webshoppens regler, dog er det uden tvivl ikke særlig spændende, specielt på de kendte byggecentre som Silvan, 10-4, Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus, Bygma, Davidsen, Stark og Harald Nyborg.

Et andet forslag kunne derfor være at se om e-shoppen er e-mærke tilsluttet, grundet at det typisk er et billede på at e-butikken accepterer dansk lovgivning, udover at online virksomheden lejlighedsvis tilses af specialister der forstår reglerne.

Desuden tilbydes du genvej til bistand, for så vidt du forvoldes besvær i forbindelse med din handel med lasermodtager. Ligeledes er det anbefalelsesværdigt at kunden er oppe på mærkerne omkring de mest centrale betingelser der har betydning for bestillingen af lasermodtager online, f.eks. hvilken returpolitik internet selskabet tilbyder.

Her er det desuden afgørende, at man til enhver tid opbevarer sin faktura e-mail, således man til enhver tid vil kunne vidne om købet af lasermodtager, ligegyldig om man bestiller ved Silvan, Bygma, 10-4, Jem og Fix, Stark, XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus eller Davidsen.

Else gav 5 stjerner

Alt ok

Inge Andersen gav 4 stjerner

Quick expedit

Birthe Poulsen gav 5 stjerner

god service

Jette O gav 4 stjerner

Hurtig levering uden mangler.

9 gode råd til online shopping
1De fleste internet butikker giver nu til dags et stort udvalg af billige muligheder for fragt til lasermodtager. En yndling er i vore dage levering til en pakkeshop, som gør det muligt at hente ordren når du har mulighed for det. Muligheden er nemlig vældig praktisk, og desuden tillige den mest prisbevidste mulighed for fragt.
2Trustpilot leverer aldeles gode muligheder for at blive klogere på en lang række eksisterende konsumenters ratings og derfor tilrådes det, at du ser nærmere på netshoppens omtaler inden du handler billige lasermodtager online. Facebook yder tillige nogenlunde passelige muligheder for at få en idé om internet forhandlerens troværdighed.
3Visse forhandlere på nettet byder på gratis levering på lasermodtager, men oftest gælder det kun hvis man bestiller for en bestemt pris. Som alternativ kan man udvælge den mest billige leveringsmodel, der i de fleste tilfælde vil blive at få dem til at køre produkterne til en pakkeshop. Fragtmetoden viser sig typisk til gengæld vældig bekvem. Den mindst kostelige leveringsløsning vil dog utvivlsomt være at hente produkterne selv.
4Den billigste leveringstype vil utvivlsomt være at hente varerne selv, men dette står og falder med at du er nærved online virksomhedens arbejdslager. Den leveringsmanér er selvfølgelig vældig udslagsgivende såfremt man står og skal bruge lasermodtager om få sekunder. Alternativt så sikrer nogle enkelte online virksomheder fri fragt, men ofte kun såfremt man aftager for en fastsat pris.
5Leveringsdygtigheden kan vise sig at være ekstremt relevant såfremt vi absolut skal bruge dine nye varer nu og her, så i det øjemed er det ret på sin plads at vi efterser leveringstidspunktet på lasermodtager. Masser af e-firmaer i Danmark stiller garanti om billig 1 dags fragt på deres favorit produkter, som imidlertid forudsætter at bestillingen gennemføres inden et fast tidspunkt.
6Vi foreslår generelt kortkøb eller MobilePay. Shopping med kort er omfattet af et lovbud, hvilket støtter køberen overfor uærlige online webshops. Som alternativ kan du drage fordel af en løsning på afbetaling som for eksempel ViaBill, hvis du hellere vil dække pengene over en længere periode.
7Det er jo efterhånden ekstremt enkelt for folk at tjekke tilbud online på billige lasermodtager hos forskellige webbutikker, og følgelig frembyder flere webshops portofri levering. Men det kan til hver en tid vise sig lønsomt at studere nogle få online selskaber efter tilbud og rabat forinden du placerer ordren, sådan at man er skråsikker på at få fat i den mest attraktive pris.
8Generelt anbefaler vi at bemærke om internet selskabet er medlem af e-mærke ordningen, fordi det burde være en sikkerhed for at e-handlen opretholder de danske regler, udover at internet webshoppen af og til besøges af sagkyndige der mestrer de gældende regler. Før nogen køber billige lasermodtager hos en shop behøver man uden tvivl læse netbutikkens handelsbetingelser.
9Forinden nogen handler billige lasermodtager på en shop på nettet behøver man i reglen kigge på netshoppens forretningsvilkår, men det er uden tvivl en omfattende opgave. Tillige foreslåes det at du er påpasselig med de elementære reglementer der kan spille ind i forbindelse med bestillingen af billige lasermodtager online, eksempelvis hvilken returrettighed forretningen anvender.