Milwaukee Laserafstandsmåler LDM 100
999 kr.
Læs mere
Milwaukee Laserafstandsmåler LDM 45
855 kr.
Læs mere
Laserafstandsmåler - TC-LD 25
349 kr.
Læs mere
Laser afstandsmåler Diesella 0,05-60 M
994 kr.
Læs mere
BD10 laser afstandsmåler
774 kr.
Læs mere
Laserafstandsmåler - TC-LD 50
549 kr.
Læs mere
Leica laserafstandsmåler Disto X4
2.869 kr.
Læs mere
Leica laserafstandsmåler Disto X3
1.994 kr.
Læs mere
Bosch Laserafstandsmåler Plr 30
700 kr.
Læs mere
Bosch Laserafstandsmåler Plr 50
1.000 kr.
Læs mere
Bosch Laserafstandsmålersæt Zamo Iii Premium
700 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør være opmærksom på hvilke betingelser butikken udsteder for dit køb online, så du slipper for udfordringer med for eksempel reklamationer. Derfor skal man undersøge byggeshoppens regningslinjer.
Ifald du står og skal bruge varerne hurtigt eller blot gerne vil blive fri for leveringsgebyret, så kunne du overveje at hente varerne på eget initiativ. Dette er specielt en mulighed ved de kendte byggemarkeder.
Flere byggemarkeder fremviser et stort udvalg, hvorimod andre specialiserer sig i en bestemt varetype. Du kan vurdere hvorvidt det er essentielt for dig at du har mange typer af varer at vælge i blandt, foruden blot laserafstandsmåler.
For mange er byggeri ens betydende med adskillige spørgsmål. Derfor er det fordelagtigt at shoppe hos en webshop, som giver information omkring laserafstandsmåler.
Du vil finde forskelle i salgspriserne på billige laserafstandsmåler alt efter hvor du handler online. Nogle har fokus på gode priser, imens øvrige har kompetent sparring. Du bør vide hvad der betyder mest for dig.
Det er selvfølgelig utrolig afgørende at vide, hvorvidt de varer du vil købe online overhovedet er tilgængelig i byggemarkedet. Alternativt kan du være tvunget til kigge hos de andre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er etablerede og bekendte virksomheder, som kan medvirke til en tryghedsfornemmelse i forbindelse med dit køb online. Det kan du se fordele i.
De velkendte byggecentre finder du i hele landet, og dermed har kunderne adgang til at bestille online og hente byggematerialerne personligt. Herigennem er det muligt at undvære fragtgebyret, samt samtidig få varerne lige nu.
De velkendte byggecentre samler varer fra mange forskellige producenter, og takket være dette kan du vælge fra et stort sortiment af laserafstandsmåler online.

Nichewebshop

Hovedparten af små butikker producerer selv produkterne der kan købes i de store byggekæder. Ved at købe direkte igennem niche netbutikkerne online kan du få en skarpere pris.
Flertallet af webshops med fokus på et smalt varesortiment er specialister i deres online produktsortiment, da de fokuserer specifikt på disse varer. På grund af det vil du opleve mere gavnlig assistance fra ansatte som er specialister i lige præcis laserafstandsmåler.
Hovedparten af webshops som fokuserer på en enkelt niche er iværksætterfirmaer, som i de fleste tilfælde er danske, gerne sågar fra dit lokalområde. Dem hjælper du idet du bestiller laserafstandsmåler online fra deres webshop.
Danmarks største byggekæder

Johannes Fog begyndte i 1920, og beskæftiger nu cirka 500 kollegaer i deres 9 butikker. Johannes Fog tilstræber salg til private, og omsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

laserafstandsmåler jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og udgøres i dag af flere end 2.100 mennesker i forretningens 122 byggecentre. Jem og Fix har specialiseret sig i billige priser til private, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og omfatter i dag i nærheden af 2.300 ansatte i forretningens 56 varehuse. Bygma satser på salg til professionelle, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og er nu arbejdsplads for omkring 2.000 ansatte i selskabets 72 butikker. Stark specialiserer sig i salg til professionelle, og sælger hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

laserafstandsmåler bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og styres dagligt af ca. 1.000 ansatte i firmaets 17 byggecentre. Bauhaus satser på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og lønner i dag mere end 1.000 ansatte i byggemarkedets 9 byggecentre. Davidsen specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

laserafstandsmåler silvan

Silvan startede i 1968, og er nu arbejdsplads for i omegn af 1.000 kollegaer i deres 41 butikker. Silvan tilstræber billige priser til private, og sælger årligt for mere end 1 milliard kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og udgøres nu af over 2.000 personer i virksomhedens 104 varehuse. XL-Byg har fokus på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

laserafstandsmåler harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og beskæftiger i dag ca. 2.000 ansatte i virksomhedens 33 varehuse. Harald Nyborg har fokus på salg til private, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 100 mennesker i byggemarkedets 6 varehuse. 10-4 fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for omtrent 500 millioner kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Du må aldrig nogensinde negligere sikkerheden, så glem ikke påklædning inklusiv arbejdshjelm der hjælper dig med henblik på hændelige risici. Det er afgørende med fokus på dit velbefindende i byggeriet, specielt når du ikke skaffer eksperthjælp.
2Muligvis kan det blive afgørende at du har de presserende bygningsmaterialer indkøbt forinden du igangsætter eksekveringen. Du har fordel af at sammenfatte en enkel indkøbsliste som indeholder alt det der skal bruges, og dernæst efterse punkterne, med øje for at du kan føle dig overbevist om at alt er klar.
3Man skal på ingen måde stå uden det nødvendige grej. I mange tilfælde vil det være essentielt at have grejet parat forinden du indleder dit byggeprojekt. Du bør i øvrigt huske at indkalkulere de medfølgende udgifter i budgettet for byggeprojektet.
4Det er oplagt at søge hjælp til ens byggeprojekt, specielt når det er store projekter. Større byggerier gør krav på flere personer. Derudover må det være mere produktivt og mere socialt at udføre arbejdet med andre.
5Der ligger mange forskellige hjælpeartikler og videoer via internettet hvorfra du kan få gode råd. Ikke mindst YouTube er formidler af betydelige mængder gavnlig information, ikke mindst når du bruger engelske søgeord.
6Det er meningsfuldt at have lavet en budgetoversigt for dit projekt, så man har en økonomisk ramme. Det vil blive fornuftigt at kortlægge alle udgifter, hvorefter man bør nedskrive beløbet for dem én og én.
7Der viser sig stort set altid uforudsigelige bump på vejen når det gælder store projekter, og som følge heraf er det essentielt at man afsætter rigeligt med plads i kalenderen, så man føler sig afslappet omkring at nå det inden ens deadline.
8For projekter udendørs kan vejret få stor betydning. Af den grund må du løbende tage et kig på vejrmeldingerne i perioden for byggeprocessen, så det ikke uden varsel begynder at piske ned nøjagtig som du står midt i dit komplekse projekt.
9Før du igangsætter byggeriet kan det vise sig ganske fundamentalt at du sikrer dig, at byggeriet overholder gældende love. Alt efter hvordan du bor kan der gælde mange love omkring, hvad du gerne må, samt hvad du ikke kan få lov til.
10Planlægning viser sig som metoden til at få en god oplevelse med dit arbejde. Du kunne overveje at udarbejde en klar agenda, der dikterer hvilke opgaver der løses hvornår, og derudover en prioriteret rækkefølge. Det anbefales at være konkret når du sammensætter strategien.
11Man kan hente tilskud fra det offentlige til byggeprojekter. Det tilbydes såfremt byggeprojektet er positivt for miljøet. Tilskudet kræver altså at projektet gør en positiv forskel for klimaet.
12Du bør tage til overvejelse hvorvidt du magter at klare det hele selv, eller du i stedet for skal investere i professionel assistance til opstarten af projektet. Forudsat at du henter professionel assistance vil det ofte være en god idé at tage imod prisoverslag fra diverse entreprenører.
De højest ratede byggeshops
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, hvilket uden tvivl er utrolig overlegent. Ratingen er et gennemsnit af 11.467 bedømmelser, hvor intet mindre end 86 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 2 % har givet bundkarakter. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har 10-4.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, hvilket selvfølgelig er kolossalt beundringsværdigt. Bedømmelsen er baseret på 19.208 anbefalinger, hvor hele 84 % har givet 5 stjerner, og bare 2 % kvitterer med dumpekarakter. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score er 4,6 ud af 5, som naturligvis er virkelig overlegent. Vurderingen er regnet ud fra 28.109 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 76 % har givet den bedste karakter, og bare 4 % giver den dårligste rating. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
Bauhaus.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som jo er absolut godt arbejde. Ratingen er regnet ud fra 23.161 anbefalinger, hvor ikke mindre end 69 % kvitterer med toprating, og alene 8 % kvitterer med 1 stjerne. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, hvilket vel at mærke er virkelig flot. Scoren er et gennemsnit af 2.856 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 59 % kvitterer med toprating, og alene 9 % kvitterer med den laveste karakter. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsudgave er bedst?

De fleste butikker på nettet tildeler i vore dage et bredt udvalg af billige løsninger til levering til laserafstandsmåler. En af dem der er mest anvendt er lige nu levering til en pakkeshop, hvor du selv kan afhente produkterne når du har mulighed for det. Leveringsmetoden er jo yderst fleksibel, samt ofte ligeledes den prisbilligste leveringsmåde.

Du bør ligeledes planlægge at få varerne bragt til din bopæl eller til adressen på dit arbejde. Leveringstypen er i mange tilfælde lidt mere pebret, men ydermere temmelig overkommelig ved køb af laserafstandsmåler online. Den billigste type af levering vil dog i de fleste tilfælde være at hente varerne selv, men det kræver at du fysisk befinder dig lige ved internet selskabets byggemarked, fx Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus eller Jem og Fix.

Leveringsdygtigheden på laserafstandsmåler kan være super aktuel hvis vi står og skal bruge produkterne øjeblikkeligt, så af den grund er det jo passende at du ser det anslåede leveringstidspunkt på laserafstandsmåler. Masser af online virksomheder – eksempelvis Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg – annoncerer billig 1 dags levering på mange varenumre online, som trods alt betinges af at du bestiller inden et fastsat klokkeslæt, således at de højst sandsynligt kan nå at få produktet klar før personalet holder fyraften.

Indtil flere online virksomheder tilbyder gratis fragt på laserafstandsmåler online, men ofte er det under forudsætning af at der shoppes for et konkret beløb. Desuden bør man vælge den billigste leveringsløsning, hvilket tit vil blive at få fragtmanden til at levere bestillingen til en pakkeshop.

En hel del kæder yder afhentning hvor du bestiller billig laserafstandsmåler derhjemme men selv henter i byggecenteret. For eksempel Bygma, Silvan, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, Davidsen, XL-Byg og Bauhaus. De yder fx afhentning af laserafstandsmåler i disse områder:

Ølstykke, Vanløse, Nykøbing Falster, Brønshøj, Værløse, Kokkedal, Aalborg, Rødovre, Vordingborg, Esbjerg, Lystrup, Frederikshavn, Rudersdal, Hjørring, Rønne, Charlottenlund, Køge, Risskov, Holstebro, Roskilde, Albertslund, Viborg, Herning, Sønderborg, Tårnby, Farum, Skanderborg, Aabenraa, Helsingør, Brabrand, Frederiksberg, Vejle, Nærum, Holbæk, Hedensted, Odense, Hørsholm, Nørresundby, Ringsted, Søborg, Korsør, Gentofte, Randers, Taastrup, Odder, Åbyhøj, Grenaa, Thisted, Struer, Silkeborg, Svendborg, Herlev, Frederikssund, Stenløse, Hobro, Hedehusene, Lillerød, Middelfart, Haslev, Varde, Ishøj, Kolding, Nyborg, Tilst, Hvidovre, Ikast, Slagelse, Skive, Jyllinge, Kalundborg, Brønderslev, Nakskov, København, Gladsaxe, Højbjerg, Solrød Strand, Fredericia, Virum, Hillerød, Birkerød, Allerød, Frederiksværk, Glostrup, Lyngby, Aarhus, Haderslev, Brøndby, Vallensbæk, Næstved, Greve, Ballerup, Dragør, Valby, og Horsens, .

Click-and-collect ift. laserafstandsmåler er muligt i de fleste regioner af landet: Sjælland (Amager, Hovedstaden, Midtsjælland, Lolland, Nordsjælland, Bornholm, Østsjælland, Vestsjælland, Falster, Sydsjælland), Fyn (Midtfyn, Nordfyn, Sydfyn, Vestfyn, Østfyn) og Jylland (Sydjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Nordjylland, Midtjylland, Østjylland, Vestjylland).

Når vi ser på data bliver det klart, at online shoppere tit efterspørger bl.a. laserafstandsmåler priser og laserafstandsmåler online. Vi ser derudover jævnligt mennesker søge for eksempel køb laserafstandsmåler, billig laserafstandsmåler samt laserafstandsmåler tilbud, foruden de velkendte byggekæder som Stark, Bauhaus, Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen, 10-4, XL-Byg og Bygma.

Rabat på laserafstandsmåler

Det har vist sig at være meget praktisk for folk at søge sig frem til tilbud på billige laserafstandsmåler online i blandt forskellige butikker på nettet, og til gengæld har masser af forhandlere på nettet set sig nødsaget til at sænke salgspriserne på laserafstandsmåler markant, og derudover tilbyde levering uden omkostninger.

Men det kan immervæk være gunstigt at kigge forbi nogle få e-butikker efter rabatter og tilbud på laserafstandsmåler online før du gennemfører din handel, således at du er tryg ved at få den mest attraktive pris. Se ikke kun på de gængse byggekæder som Davidsen, 10-4, Bauhaus, Stark, Bygma, Silvan, Jem og Fix og Harald Nyborg.

Man må imidlertid ikke undervurdere, at hvis en shop tilbyder billige laserafstandsmåler online til en salgspris som er ekstraordinært attraktiv, så kan det ofte være et tegn på en falsk internet handler. Betalinger med kort er heldigvis inkluderet i en bestemmelse, hvilket skærmer køber imod bedrageriske online virksomheder.

Vi tilråder bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Som et alternativ kan du udnytte en løsning på afbetaling fra f.eks. ViaBill, såfremt du har i sinde at afdrage prisen på laserafstandsmåler over tid. Det fås som regel ved nichefokuserede netbutikker, men dog sjældent de kendte byggemarkeder som eksempelvis Silvan, 10-4, Stark, Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, Bygma og Davidsen.

Ses der på data er det markant, at mennesker ofte søger eksempelvis laserafstandsmåler tilbud og laserafstandsmåler online. Derudover oplever man typisk online shoppere efterspørge for eksempel køb laserafstandsmåler, billig laserafstandsmåler samt laserafstandsmåler priser.

Undersøg tidligere køberes ratings

Trustpilot fører til evigt gunstige muligheder for at studere ganske mange forhenværende konsumenters betragtninger og af den grund er det smart, at du gennemgår webshoppens anmeldelser forud for at du shopper billige laserafstandsmåler online.

Facebook genererer tillige adskillige passelige genveje til at få kendskab til internet webshoppens kundetilfredshed. Derudover møder vi nogle online firmaer hvor kunder kan nedfælde en anmeldelse af deres køb, som også må anvendes til at tage stilling til hvor glade kunderne er.

Før nogen handler billige laserafstandsmåler online hos en webbutik kunne de i og for sig gennemløbe webbutikkens handelsbetingelser, dog er det bare et tidskrævende arbejde, specielt ved de store byggekæder som Silvan, Stark, Bygma, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg og 10-4.

En nemmere løsning kunne måske være at se nærmere på hvorvidt e-firmaet er medlem af e-mærket, hvilket almindeligvis er en påvisning af at e-butikken opfylder de danske regler, samt at den hyppigt kontrolleres af sagkyndige der behersker reglementet på området.

Desuden tilbydes du chance for at blive assisteret, hvis du oplever problemer med dit køb af laserafstandsmåler. Tilmed foreslåes det at kunden er vaks omkring de fundamentale reglementer der har indflydelse på bestillingen af laserafstandsmåler online, som for eksempel hvilken byttepolitik online forretningen anvender.

I relation til det er det samtidig relevant, at man permanent bevarer ens e-mail kvittering, så man en anden gang vil kunne eftervise sit køb af laserafstandsmåler, uanset om man shopper hos Bygma, Jem og Fix, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, Stark, 10-4, Bauhaus eller XL-Byg.

Birthe F gav 5 stjerner

Altid PERFEKT.

Susanne Madsen gav 4 stjerner

Alt som det skal være.

Per gav 5 stjerner

Handlet meget og handler stadig

Mads Kristensen gav 5 stjerner

Fremragende service.

9 tips til online indkøb
1En række online webshops tilbyder billig levering på laserafstandsmåler, men i reglen afkræver det at man indkøber for et bestemt beløb. Alternativt bør du udvælge den prisbilligste leveringsmåde, hvilket typisk vil blive at få fragtfirmaet til at bringe varerne til en pakkeshop. Metoden er til tider ydermere i høj grad gnidningsløs. Den mest billige form for levering vil dog til enhver tid være selv at hente ordren.
2Generelt foreslår vi bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Handler med kort er dækket ind under et lovbud, hvilket begunstiger køberen imod fup internet foretagender. Som en anden løsning burde du drage nytte af en afdragsløsning fra fx ViaBill, forudsat du tilstræber at godtgøre betalingen i flere bidder.
3Før folk handler billige laserafstandsmåler i en e-handler behøver man når alt kommer til alt tyde virksomhedens handelsbetingelser, men det er undertiden ikke særlig morsomt. Tillige anbefaler vi at man er obs på de elementære vedtægter gældende for handlen med billige laserafstandsmåler online, som eksempelvis hvilken bytteret e-butikken kører med.
4Det er i dag ret så ligetil for folk at finde de bedste tilbud online på billige laserafstandsmåler hos diverse e-butikker, og derved tilbyder mange internet firmaer levering uden beregning. Det kan trods alt vise sig udbytterigt at efterse visse forretninger på nettet efter udsalg og tilbud forud for at du gennemfører din bestilling, sådan at man er garanteret at få den mest betalelige pris.
5Den billigste type af levering kan ikke benægtes at være at hente produkterne selv, men den løsning beroer på at du har bopæl tæt på netshoppens arbejdslager. Den fragttype er usædvanlig vigtig når du mangler laserafstandsmåler øjeblikkeligt. Alternativt så frembyder nogle få shops på nettet fragtfri levering, men undertiden er det påkrævet at du bestiller for et fastslået beløb.
6En række webbutikker i Danmark frembyder heldigvis alverdens billige former for levering til laserafstandsmåler. Førstevalget hos mange er på nuværende tidspunkt afhentningssteder, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente pakken når der er tid til det. Muligheden er altså i høj grad smart, samt mange gange tillige den mindst kostelige mulighed for levering.
7Trustpilot tilbyder temmelig pæne løsninger til at tolke adskillige eksisterende kunders bedømmelser og derved er det klogt, at du sonderer internet selskabets omtaler forinden du køber billige laserafstandsmåler online. Facebook medfører tilsvarende nogenlunde gode muligheder for at få en idé om internet forhandlerens troværdighed.
8Vi anbefaler generelt at granske hvorvidt online firmaet er medlem af e-mærke ordningen, da det bør være en tilkendegivelse af at netbutikken accepterer de officielle danske regler, og at e-shoppen regelmæssigt føres tilsyn med af specialister som har indsigt i de gældende regler. Inden folk køber billige laserafstandsmåler hos en internet webshop burde man principielt have øje for e-shoppens forretningsbetingelser.
9Leveringshastigheden er selvfølgelig meget vital om man skal bruge dine nye varer øjeblikkeligt, og herved er det fuldkommen afgørende at man efterser den forventede leveringstid ved laserafstandsmåler. En række webshops stiller udsigt til billig levering på næste hverdag på mange varenumre, som alligevel er underforstået at transaktionen gennemføres tidligere end et fast tidspunkt.