Husejeren.dk

Langhalssliber

Festool Langhalssliber LHS-E 225/CTM36-Set DK PLANEX
14.385 kr.
Læs mere
Festool Langhalssliber LHS 225-IP/CTM36-Set DK PLANEX
17.585 kr.
Læs mere
Festool Langhalssliber LHS 225 EQ-Plus/IP PLANEX
9.348 kr.
Læs mere
METABO LANGHALSSLIBER LSV5-225 COMFORT
7.298 kr.
Læs mere
Festool Langhalssliber PLANEX LHS-E 225 EQ
6.495 kr.
Læs mere
Festool Langhalssliber LHS 225-IP/CTM36-Set DK PLANEX
17.585 kr.
Læs mere
METABO LANGHALSSLIBER LSV 5-225
5.998 kr.
Læs mere
Festool Langhalssliber LHS 225 EQ-Plus/SW
9.195 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der er ikke lighed i prisen på billige langhalssliber fra byggemarked til byggemarked. Enkelte fokuserer på lave priser, og andre giver en høj grad af service. Du skal bestemme hvad der for dig betyder mest.
Nogle byggekæder tilbyder et stort vareudvalg, og øvrige fokuserer på en specifik varetype. Du kan reflektere over hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have mange varetyper at vælge i mellem, udover bare langhalssliber.
For nogle er gør-det-selv projekter forbundet med en verden af spørgsmål. Derved kan du overveje at bestille ved et online byggemarked, som kan give hjælp til valg af langhalssliber.
Såfremt du har brug for byggematerialerne med det samme eller bare gerne vil undvære fragtgebyret, så kunne du overveje at transportere varerne på egen hånd. Det er i særdeleshed et alternativ hos de gængse byggemarkeder.
Det er selvfølgelig utrolig vigtigt at se, om de varer du planlægger at købe online faktisk er på lager i byggemarkedet. Alternativt kan du kigge hos de andre.
Du skal vide hvilke regler der gør sig gældende når du bestiller online, så du slipper for udfordringer med for eksempel returret. Derfor bør man undersøge byggemarkedets regningslinjer.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggemarkeder har butikker i hele landet, og dermed har de fleste chancen for at handle online og hente produkterne personligt. Dermed har man valget om at blive fri for fragtgebyret, og endda hente produkterne straks.
De udbredte byggemarkeder forhandler produkter fra alverdens leverandører, og som følge af dette kan du handle fra et stort udvalg af langhalssliber online.
De store byggekæder er populære og kendte butikker, hvilket medvirker til en tryghedsfølelse når man skal handle online. Det vil nogle se positivt på.

Nichewebshop

Flertallet af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er små virksomheder, der tit er dansk ejede, eventuelt sågar lokalt i dit område. Dem understøtter du ved at handle langhalssliber online på deres side.
En masse nichespecifikke webshops styrer selv produktionen af varerne der sælges i de store byggekæder. Ved køb direkte fra nichebutikkerne online vil du få billigere priser.
Diverse webshops med fokus på et smalt varesortiment er ekstraordinært passionerede omkring de varer de sælger online, idet de ikke sælger andre varer. Derfor kan du modtage en høj grad af informativ rådgivning fra personale med specialistviden i netop langhalssliber.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning
langhalssliber bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og udgøres nu af ca. 1.000 mennesker i forretningens 17 byggecentre. Bauhaus sætter ind på at sælge til private, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

langhalssliber jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og udgøres i dag af cirka 2.100 ansatte i firmaets 122 butikker. Jem og Fix har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og omfatter i dag flere end 500 medarbejdere i de 9 byggecentre. Johannes Fog sætter ind på at sælge til private, og afsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

10-4 kom frem i 1947, og styres dagligt af mere end 100 mennesker i selskabets 6 byggecentre. 10-4 specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 500 millioner kroner.

Bygma kom frem i 1952, og styres dagligt af over 2.300 mennesker i selskabets 56 byggecentre. Bygma fokuserer på salg til professionelle, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

langhalssliber harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og er i dag arbejdsgiver for mere end 2.000 mennesker i forretningens 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer primært på salg til private, og omsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

langhalssliber silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og er i dag arbejdsgiver for ca. 1.000 medarbejdere i firmaets 41 varehuse. Silvan har specialiseret sig i billige priser til private, og omsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og er nu arbejdsplads for ca. 2.000 ansatte i virksomhedens 104 byggecentre. XL-Byg har fokus på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.000 medarbejdere i firmaets 72 butikker. Stark har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og afsætter årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og er nu arbejdsplads for omtrent 1.000 medarbejdere i kædens 9 butikker. Davidsen fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Potentielt kan det blive at have noget at sige at du har de nødvendige bygningsmaterialer handlet ind før du tager fat på byggeprocessen. Du får god gavn af at forfatte en hurtig liste hvor der bør fremgå det der bliver brug for, og som det næste tjekke hver enkelt ting, med det formål at du sikrer dig at der ikke er nogen mangler.
2Typisk vil det vise sig fornuftigt at have en budgetoversigt for byggeriet, så man har styr på økonomien. Det kan være økonomisk at nedfærdige samtlige omkostninger, hvorefter man bør nedfælde beløbet for dem hver især.
3Husk at tage til overvejelse hvorvidt du selv vil klare hele projektet, eller du bør hente hjælp fra en professionel til færdiggørelsen af det. Hvis du køber hjælp fra en fagmand kan det godt betale sig at indhente tilbud fra forskellige virksomheder.
4Du bør for alt i verden ikke mangle værktøj. Tit vil det være smart at have udstyret tilgængeligt når du iværksætter byggeprocessen. Derudover er det godt at indregne de her udgifter i budgettet for byggeprojektet.
5Der viser sig næsten altid uforudsigelige problematikker ved krævende projekter, og ergo vurderes det værdifuldt at der afsættes passende plads i handlingsplanen, som er vigtigt for at man kan føle sig ubekymret om at man ikke kommer i tidsmangel.
6Før du påbegynder byggeriet kan det være ret centralt med et tilsagn om, at byggeprojektet overhovedet overholder gældende love. Alt efter din boligtype vil der vise sig begrænsende retningslinjer omkring, hvad du må, og hvad der ikke må laves.
7Du har adgang til alverdens guides og videoer via internettet hvorfra du kan få inspiration. Ikke mindst YouTube kan hjælpe med ret så meget anvendelig viden, ikke mindst ifald du skriver søgeordene på engelsk.
8Det kan være nyttigt at sikre sig en hjælpende hånd til projektet, navnlig når det er store byggerier. Enkelte ombygninger skal gerne udføres af mere end en person. Endvidere vil det være bedre og mere interessant når man er flere om det.
9For opgaver udendørs har vind og vejr en stor rolle. Af den grund skal du tit se meldingerne om vejret når du nærmer dig byggeriets start, så du undgår at det med et brag går i gang med at regne når du lige er gået i gang med dit store projekt.
10Planlægning vedbliver at være metoden til at lykkes med dit arbejde. Du er nødt til at liste en klar dagsorden, som viser hvilke arbejdsopgaver du vil klø på med hvornår, med en dertilhørende kronologisk rækkefølge. Vær konkret idet du sammensætter handlingsplanen.
11Du kan søge økonomisk hjælp fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det kan man få hvis projektet er energi- og miljøvenligt. Det er altså afhængig af at ombygningen har en positiv indvirkning på naturen.
12Du skal for alt i verden ikke se bort fra dit eget ve og vel, så glem ej arbejdstøj herunder sko og hjelm der beskytter dig imod eventuelle risici. Det er yderst relevant at du husker dit eget helbred i dit byggeprojekt, navnlig såfremt du ikke fremskaffer hjælp fra en ekspert.
Danskernes favorit byggecentre
XL-Byg.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, som selvsagt er ret så imponerende. Vurderingen grundlægges af 2.856 meninger, hvoraf hele 59 % har givet den højeste karakter, og bare 9 % har givet 1 stjerne. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, hvilket vel at mærke er usædvanligt betryggende. Scoren er regnet ud fra 11.467 anmeldelser, hvor hele 86 % giver 5 stjerner, og bare 2 % har givet den dårligste rating. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dk har 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som naturligvis er usædvanligt beundringsværdigt. Ratingen tager udgangspunkt i 28.109 tilkendegivelser, hvoraf hele 76 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 4 % har givet dumpekarakter. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
10-4.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som utvivlsomt er temmelig godt arbejde. Scoren grundlægges af 19.208 ratings, hvor imponerende 84 % kvitterer med topkarakter, og kun 2 % giver bundkarakter. Nu her har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket i særdeleshed er ekstremt beundringsværdigt. Scoren er baseret på 23.161 ratings, hvoraf intet mindre end 69 % giver 5 stjerner, og kun 8 % kvitterer med bundkarakter. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
Hvilken form for levering er smartest?

En hel del online webshops frembyder på nuværende tidspunkt diverse forskellige billige leveringsmidler til langhalssliber. En af de mest anvendte er for nærværende pakkeshoppen, og så henter du bare din pakke når det passer dig. Leveringsmetoden er jo ret så hensigtsmæssig, og tit endvidere den mest betalelige leveringsmetode.

Du burde omvendt påtænke at bestille varerne til levering til din bopæl eller til dit arbejdes adresse. Fragtmetoden bliver gennemsnitligt et hak mere pebret, men tillige vældig simpel med langhalssliber online. Den billigste leveringstype er utvivlsomt at hente ordren selv, som dog stiller krav om at du lever nær webshoppens butikker, for eksempel Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus eller Jem og Fix.

Leveringsdygtigheden på langhalssliber er naturligvis yderst væsentlig hvis du står og skal bruge din pakke lige om lidt, og herved er det fuldkommen fornuftigt at du checker den forventede leveringsdato ved langhalssliber. Temmelig mange internet varehuse – fx Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus og Jem og Fix – annoncerer billig 1 hverdags levering på masser af varenumre online, men vær opmærksom på at det betinges af at bestillingen indsendes før et fast tidspunkt, så de sandsynligvis kan nå at få varerne skippet afsted forinden pakkemedarbejderne tager hjem.

Nogle firmaer på nettet garanterer levering uden beregning på langhalssliber online, men oftest kræver det at du bestiller for en bestemt pris. Derudover skulle man gribe den billigste fragtmetode, der typisk er at få leveret din pakke til et afhentningssted.

De fleste byggemarkedskæder tildeler klik-og-hent hvor man køber billig langhalssliber hjemmefra og afhenter i byggecenteret. Eksempelvis 10-4, Silvan, Bygma, Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix og Stark. Byggekæderne udlover fx afhentning af langhalssliber i følgende byer:

Greve, Allerød, Hedehusene, Charlottenlund, Helsingør, Odder, Holstebro, Herlev, Middelfart, Svendborg, Skive, Gladsaxe, Kokkedal, Hedensted, Frederikshavn, Nyborg, Virum, Ikast, Dragør, Vanløse, Farum, Hvidovre, Ballerup, Albertslund, Holbæk, Korsør, Kolding, Brønshøj, Rønne, Frederiksberg, Glostrup, Nykøbing Falster, København, Nærum, Vejle, Vordingborg, Randers, Rødovre, Køge, Esbjerg, Gentofte, Lillerød, Stenløse, Silkeborg, Solrød Strand, Sønderborg, Haslev, Viborg, Varde, Hjørring, Brabrand, Tilst, Herning, Brønderslev, Odense, Søborg, Frederiksværk, Nørresundby, Ishøj, Aarhus, Ølstykke, Rudersdal, Aalborg, Brøndby, Skanderborg, Grenaa, Lystrup, Roskilde, Haderslev, Valby, Åbyhøj, Hillerød, Slagelse, Hørsholm, Hobro, Frederikssund, Jyllinge, Aabenraa, Højbjerg, Vallensbæk, Risskov, Ringsted, Struer, Birkerød, Fredericia, Kalundborg, Næstved, Værløse, Lyngby, Horsens, Thisted, Nakskov, Taastrup, og Tårnby, .

Click-and-collect for langhalssliber er en mulighed i alle regioner af Danmark: Sjælland (Østsjælland, Sydsjælland, Vestsjælland, Hovedstaden, Amager, Midtsjælland, Nordsjælland, Falster, Lolland, Bornholm), Jylland (Vestjylland, Syddanmark, Østjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Nordjylland, Midtjylland) og Fyn (Sydfyn, Vestfyn, Nordfyn, Østfyn, Midtfyn).

Når der ses på statistikkerne bliver det klart, at internet shoppere tit søger efter blandt andet køb langhalssliber og langhalssliber online. Vi ser desuden mange gange internet shoppere lede efter blandt andet langhalssliber priser, billig langhalssliber samt langhalssliber tilbud, plus de kendte byggecentre som Bygma, Silvan, 10-4, Stark, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen og Harald Nyborg.

Tilbud på langhalssliber

Det er efterhånden usædvanlig uproblematisk for alle at sammenholde priser på billige langhalssliber online fra flere e-butikker, og altså har adskillige webbutikker fundet det uundgåeligt at nedskære prisen på langhalssliber en hel del, og ovenikøbet byde på levering uden omkostninger.

Det kan dog ikke desto mindre vise sig fordelagtigt at besigtige nogle internet selskaber efter tilbud og udsalg på langhalssliber online før du køber, sådan at man er sikker på at opnå den billigste pris. Kig ikke bare hos de kendte byggecentre som 10-4, Bygma, Stark, XL-Byg, Davidsen, Silvan, Jem og Fix og Harald Nyborg.

Du skal alligevel være så påpasselig, at hvis en e-shop udlover billige langhalssliber online på tilbud til en pris der anses for mystisk god, er det i nogle tilfælde være en varsel om en fup internet virksomhed. Kortbetalinger er trods alt omsluttet af en regel, som støtter køber overfor falske internet virksomheder.

Generelt foreslår vi shopping med kort eller MobilePay. Som en anden løsning bør du bruge en billig afdragsordning som eksempelvis ViaBill, når du har til hensigt at afdrage omkostningerne til langhalssliber i flere bidder. Dette fås typisk ved online nichebutikker, i modsætning til de kendte byggekæder som for eksempel Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen, Bygma, Bauhaus og 10-4.

Når man ser på tallene er det klart, at online shoppere mange gange søger blandt andet langhalssliber tilbud og køb langhalssliber. Derudover ser vi mange gange mennesker lede efter bl.a. langhalssliber priser, langhalssliber online samt billig langhalssliber.

Undersøg tidligere brugeres vurderinger

Trustpilot giver dig super belejlige løsninger til at vurdere en længere række eksisterende forbrugeres anmeldelser og herved er det godt, at du undersøger netbutikkens omtaler forud for at du shopper billige langhalssliber online.

Facebook tilbyder tilsvarende ret strålende løsninger til at få indtryk af online forretningens popularitet. Herinde møder vi en del butikker på nettet som tilbyder folk at forfatte en kritik af ordreforløbet, hvilket på samme måde må benyttes til at fornemme tilfredsheden hos kunderne.

Forud for at folk bestiller billige langhalssliber online hos en internet shop kan de sådan set gennemse butikkens vilkår, det er dog undertiden ikke specielt ophidsende, specielt med de store byggemarkeder som Stark, Davidsen, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, Bygma og Silvan.

En nemmere løsning kan derfor være at undersøge hvorvidt e-forhandleren er tilsluttet e-mærket, eftersom det burde være et sympol på at netbutikken lever op til de danske retningslinjer, foruden at internet shoppen af og til efterses af sagkyndige der forstår reglerne på området.

Dette er desuden din mulighed for at få bistand, hvis du bliver udsat for problemer som følge af dit køb af langhalssliber. Ligeså stiller vi forslag om at køber er opmærksom på de fundamentale retningslinjer der har indvirkning på bestillingen af langhalssliber online, til eksempel hvilken returpolitik e-forhandleren tilbyder.

Her er det tillige afgørende, at man altid beholder ens kvitteringsmail, således man fremadrettet vil kunne dokumentere købet af langhalssliber, hvad end man bestiller fra 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, Stark, Silvan, XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus eller Bygma.

Lene gav 5 stjerner

Alt som det skulle være.

Inge Kristensen gav 4 stjerner

Altid PERFEKT.

Pia Christiansen gav 5 stjerner

Super hurtigt leverance.

Anders gav 4 stjerner

Jeg fik min pakke

9 gode råd til indkøb via nettet
1Forinden folk bestiller billige langhalssliber i en netshop bør de sådan set skimme deres betingelser, men det er bare ikke særlig morsomt. Tillige kan det anbefales at kunden er hensynstagende til de primære reglementer der influerer på købet af billige langhalssliber online, som for eksempel den returrettighed online virksomheden lover.
2Flere butikker på nettet frembyder nu om dage flere billige leveringstyper til langhalssliber. En af dem der er mest anvendt er p.t. at afsende til en pakkeshop, fordi du så nemt kan hente dine nye varer lige når det passer dig. Leveringstypen er jo yderst fremkommelig, samt ofte ydermere den mest betalelige type af levering.
3Vi anbefaler generelt at finde ud af hvorvidt online forhandleren er medlem af e-mærke ordningen, fordi det ofte er en angivelse af at internet forretningen overholder de opstillede regler, tillige med at internet butikken fra tid til anden besøges af specialister der er inde i de gældende love. Før folk handler billige langhalssliber hos en webshop behøver de for at være sikker have øje for e-shoppens betingelser.
4Enkelte e-shops i Danmark lover gratis levering på langhalssliber, men tit er det forbeholdt når der indkøbes for en præcis sum. Desuden skal du tage den mest letkøbte fragtmetode, hvilket i mange tilfælde vil blive at få fragtfirmaet til at køre produkterne til et udleveringssted. Leveringsmetoden bliver til tider ydermere temmelig ukompliceret. Den billigste leveringsmulighed vil dog til enhver tid være at hente varerne selv.
5Trustpilot frembyder ultra pålidelige muligheder for at analysere flere eksisterende forbrugeres omtaler og derved tilrådes det, at du læser e-firmaets anmeldelser forud for at du bestiller billige langhalssliber online. Facebook fremskaffer ligeledes flere tiltalende muligheder for at få kendskab til internet shoppens pålidelighed.
6Det er efterhånden usædvanlig fleksibelt for enhver at tjekke tilbud online på billige langhalssliber hos flere online forhandlere, og af den grund lover en lang række shops på nettet fragt uden betaling. Derfor kan det immervæk vise sig profitabelt at studere enkelte online forretninger efter udsalg og tilbud inden du shopper, så man er sikker på at få den mest attraktive pris.
7Vi slår generelt et slag for shopping med kort eller MobilePay. Betalinger med kort er omfavnet af et regulativ, som begunstiger dig som kunde imod uoprigtige internet butikker. Alternativt bør du drage nytte af et afdragstilbud fra for eksempel ViaBill, såfremt du har til hensigt at afdrage beløbet over tid.
8Leveringshastigheden er ualmindeligt bestemmende i tilfælde af at vi absolut skal bruge din pakke inden for kort tid, så med det formål er det ret så relevant at du kontrollerer den forventede leveringstid ved langhalssliber. En masse online forretninger giver billig dag-til-dag fragt på en hel del varer, men vær påpasselig da det regnes ud fra at transaktionen realiseres forud for et fastslået tidspunkt.
9Den billigste fragtmulighed kan ikke modsiges at være at du selv henter produkterne, men dette betinges af at du er tæt på webbutikkens bopæl. Den slags levering er selvfølgelig super udslagsgivende hvis vi står og skal bruge langhalssliber med det samme. Alternativt så yder visse internet outlets billig levering, men i reglen stiller det krav om at man bestiller for en præcis sum.