Husejeren.dk

Langboremaskine

Holzmann Langboremaskine LBM290K 230V
13.124 kr.
Læs mere
Holzmann Langboremaskine LBM250C
16.748 kr.
Læs mere
Holzmann Langboremaskine LBM290 230V
8.199 kr.
Læs mere
Holzmann Langboremaskine LBM250P
16.289 kr.
Læs mere
Holzmann Langboremaskine LBM220 230V
7.799 kr.
Læs mere
LBM 290 Langborsmaskine Holzmann
7.998 kr.
Læs mere
LBM 250C Langborsmaskine Holzmann
16.748 kr.
Læs mere
LBM 290K Langborsmaskine Holzmann
12.998 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggecentre præsterer et bredt varesortiment, og andre er specialiserede i en enkelt varegruppe. Du bør gennemtænke hvorvidt det er vigtigt for dig at have adskillige varer at vælge i blandt, foruden bare langboremaskine.
For de fleste er byggeri lig med adskillige spørgsmål. Af den grund bør du købe fra en online byggeshop, hvor du bliver tilbudt rådgivning og sparring omkring langboremaskine.
Såfremt du vil have dine byggematerialer hurtigt eller bare har lyst til at blive fri for leveringsgebyret, så kunne du overveje at køre varerne selv. Dette er hovedsageligt et alternativ hos de gængse byggemarkeder.
Du skal have fokus på hvilke betingelser der gør sig gældende ved din bestilling online, så du undgår udfordringer med fx returnering. Derfor bør du læse netbutikkens regningslinjer.
Det er naturligvis meget vigtigt at vide, om det produkt du planlægger at købe online faktisk er på lager i det pågældende byggemarked. Alternativt kan du kigge andetsteds.
Du vil finde forskellighed i prisniveauet på billige langboremaskine fra byggekæde til byggekæde. Nogle har fokus på billige priser, hvorimod nogle vil have kompetent rådgivning. Du skal afveje hvad der betyder mest for dig.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er populære og højtprofilerede virksomheder, som kan medvirke til en tryghedsfornemmelse når man skal handle online. Dette er noget nogle vil se som en fordel.
De udbredte byggekæder er tilgængelige i nærheden af dig selv, og dermed har flertallet chancen for at bestille online og transportere materialerne selv. Takket være dette har man chancen for at undvære fragtomkostningen, samt tilmed få varerne på kortere tid.
De kendte byggecentre køber varer fra en lang række forskellige nicheshops, og så kan du bestille fra et stort sortiment af langboremaskine online.

Nichewebshop

Størstedelen af webshops i små nicher er små familievirksomheder, der i de fleste tilfælde er dansk ejede, muligvis sågar lokalt i dit område. Dem bidrager du til ved at bestille langboremaskine online fra deres webshop.
Forskellige små butikker er producenter af de varer som du kan købe hos byggekæderne. Ved køb direkte hos disse nichewebshops online kan du muligvis få en skarpere pris.
Mange nicheforretninger på nettet er eksperter i deres online produktkategori, da de ikke sælger andre varer. På grund af det bør du modtage ekstra anvendelig rådgivning fra personale der er eksperter i lige præcis langboremaskine.
De største byggemarkeder i Danmark

Johannes Fog kom frem i 1920, og udgøres i dag af flere end 500 personer i byggemarkedets 9 butikker. Johannes Fog fokuserer på at sælge til private, og omsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

Stark blev dannet i 1896, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.000 mennesker i byggemarkedets 72 byggecentre. Stark satser på salg til professionelle, og afsætter hvert år for over 7 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og lønner i dag over 1.000 kollegaer i de 9 byggecentre. Davidsen specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

langboremaskine bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og udgøres i dag af omtrent 1.000 ansatte i virksomhedens 17 butikker. Bauhaus fokuserer primært på billige priser til private, og omsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og er i dag arbejdsgiver for omkring 100 personer i byggemarkedets 6 byggecentre. 10-4 sætter ind på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 500 millioner kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og udgøres i dag af omtrent 2.000 ansatte i byggemarkedets 104 varehuse. XL-Byg satser på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

langboremaskine harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og udgøres nu af ca. 2.000 mennesker i deres 33 butikker. Harald Nyborg har specialiseret sig i salg til private, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

langboremaskine silvan

Silvan startede i 1968, og beskæftiger nu flere end 1.000 personer i deres 41 varehuse. Silvan har fokus på billige priser til private, og afsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

Bygma startede i 1952, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.300 ansatte i virksomhedens 56 butikker. Bygma har sit primære fokus på salg til professionelle, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

langboremaskine jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og beskæftiger i dag cirka 2.100 kollegaer i byggemarkedets 122 varehuse. Jem og Fix har sit primære fokus på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Der kan findes vældig mange artikler og videoer online som du kan finde inspiration i. Særligt YouTube tilbyder dig en masse udbytterig viden, specielt når du skriver søgeordene på engelsk.
2Der præsenterer sig næsten altid uforudsigelige vanskeligheder ved store projekter, og altså vil det være betydningsfuldt at man afsætter god tid i agendaen, som gør at man kan være overbevist om at nå i mål til tiden.
3Godt forarbejde vedbliver at være kilden til at lykkes med arbejdet. Du kunne overveje at sammensætte en struktureret dagsorden, der beskriver hvilke gøremål du planlægger at løse på hvilket tidspunkt, og en tilhørende kronologisk orden. Husk at være skarp i sammensætningen af arbejdsplanen.
4Forud for at du indleder byggeriet kan det vise sig usandsynligt fornuftigt at have styr på, at byggeriet overholder gældende love. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor vil der være en række retningslinjer omkring, hvad der er lovligt, og hvad der er ulovligt.
5Potentielt kan det blive aktuelt at have samtlige byggematerialer handlet ind før du går i gang med eksekveringen. Du får god gavn af at sammenfatte en hurtig indkøbsseddel som samler alt hvad som er nødvendige, og efterfølgende gennemløbe hver eneste ting, så du kan føle dig sikker på at du har husket det hele.
6Man bør aldrig fattes værktøj. Tit vil det være betydningsfuldt at have det til disposition idet du starter byggeprojektet. Det er derudover fordelagtigt at tillægge de tilhørende udgifter i økonomien.
7Det kan vise sig at være godt at indhente hjælp til arbejdet, specielt når det kommer til omfangsrige arbejdsopgaver. Større ombygninger gør krav på flere folk. Dertil er det hurtigere og mere minderigt når man er flere om opgaven.
8Du må ikke på noget tidspunkt negligere dit eget ve og vel, så glem ej sikkerhedstøj såsom hoved- og fodbeklædning som sikring overfor eventuelle ulykker. Det er afgørende at du har styr på dit eget ve og vel i byggeriet, ikke mindst når du ikke skaffer hjælp fra en ekspert.
9Måske du burde tage til overvejelse om du magter at klare det hele selv, eller du hellere skal tilkøbe assistance fra en professionel til opstarten af byggeprocessen. Hvis du henter assistance fra en professionel vil det typisk være fordelagtigt at søge forslag fra flere entreprenører.
10Ved udendørs byggeprojekter har vejret en essentiel rolle. Derfor kan du med jævne mellemrum kigge på femdøgnsprognosen i tiden op til byggeriets begyndelse, så det forhåbentlig ikke uden du havde set det komme går i gang med at piske ned nøjagtig som du vil påbegynde det komplicerede projekt.
11Ofte vil det vise sig afgørende at have lavet en budgetoversigt for optimeringen, så du har et økonomisk overblik. Det bør blive behjælpeligt at tage noter til alle udgifter, og bagefter notere ens omkostning ved dem én og én.
12Nogle gange kan man spørge om offentlig støtte til ombygninger. Det gives i tilfælde af at renoveringen er CO2-besparende. Bidraget betinger at projektet har en positiv betydning for klimaet.
De højest bedømte byggekæder
10-4.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er kolossalt beundringsværdigt. Karakteren er baseret på 19.208 ratings, hvoraf intet mindre end 84 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 2 % har givet 1 stjerne. Til dato har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er temmelig betryggende. Vurderingen tager udgangspunkt i 23.161 meninger, hvor imponerende 69 % har givet toprating, og kun 8 % har givet den laveste karakter. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er yderst betryggende. Evalueringen er et gennemsnit af 11.467 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 86 % giver 5 stjerner, og blot 2 % har givet den dårligste rating. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dk bedømmes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er ultra godt arbejde. Bedømmelsen er regnet ud fra 28.109 meninger, hvor imponerende 76 % kvitterer med maksimum point, og alene 4 % har givet 1 stjerne. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
XL-Byg.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er ultra imponerende. Evalueringen er baseret på 2.856 tilkendegivelser, hvoraf hele 59 % giver topkarakter, og kun 9 % kvitterer med 1 stjerne. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Hvilken fragtmulighed er smartest?

Masser af e-shops tilbyder efterhånden diverse forskellige billige leveringsudgaver til langboremaskine. Den mest moderne er på nuværende tidspunkt at få leveret til en pakkeshop, så du nemt selv kan hente varerne den dag der passer dig. Fragtformen er altså super praktisk, og i mange tilfælde tilmed den mest billige leveringsversion.

Du kan tillige overveje at få ordren bragt til din bopæl eller ud til dit arbejde. Den viser sig almindeligvis en tand mere omkostningsfuld, men omvendt ultra smart ved køb af langboremaskine online. Den mest betalelige form for fragt er dog at du selv henter produkterne, men den løsning betinges af at du er nærved internet forhandlerens byggemarked, for eksempel Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Silvan.

Fragttiden på langboremaskine er jo vældig vital hvis du skal bruge varerne om kort tid, og herved er det naturligvis klogt at du ser nærmere på tidshorisonten for levering ved langboremaskine. Størstedelen af forretninger på nettet – for eksempel Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix og Bauhaus – udlover billig levering på blot en enkelt hverdag på masser af varenumre online, men det afhænger af at ordren laves forud for et aftalt klokkeslæt, så at de har mulighed for at nå at få produktet sendt afsted inden personalet holder fyraften.

Visse byggemarkeder byder på gebyrfri levering på langboremaskine online, men typisk er det påkrævet at der bestilles for et fastsat beløb. Desuden bør man tage den billigste mulighed for fragt, som gerne vil være at få fragtfirmaet til at køre dine produkter til en pakkeshop.

En masse webshops tilbyder click-and-collect hvor du handler billig langboremaskine hjemmefra og afhenter i butikken. Eksempelvis XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus, Stark, Silvan, Jem og Fix og Bygma. Byggekæderne yder for eksempel click-and-collect på langboremaskine i følgende byer:

Middelfart, Hvidovre, Ringsted, Hjørring, Varde, Nyborg, Frederiksværk, Struer, Rudersdal, Odense, Haderslev, Næstved, Ikast, Lystrup, Grenaa, Birkerød, Lillerød, Silkeborg, Farum, Frederiksberg, Nakskov, Gentofte, Kolding, Brønshøj, Vejle, Køge, Rødovre, Charlottenlund, Risskov, Brønderslev, Allerød, Frederikshavn, Ølstykke, Haslev, Aarhus, Jyllinge, Hedehusene, Værløse, Ballerup, Helsingør, Horsens, Brabrand, Skive, Frederikssund, Randers, Åbyhøj, Dragør, Kalundborg, Stenløse, Hedensted, Korsør, Ishøj, Virum, Sønderborg, Tilst, Holbæk, Rønne, Brøndby, Greve, Glostrup, Aalborg, Gladsaxe, Nykøbing Falster, Fredericia, Nærum, Vordingborg, Viborg, Hillerød, Svendborg, Roskilde, Albertslund, Herlev, Thisted, Esbjerg, Hørsholm, Lyngby, Tårnby, Slagelse, Hobro, Vallensbæk, Valby, Højbjerg, Nørresundby, Taastrup, Søborg, Solrød Strand, Holstebro, Kokkedal, Skanderborg, Odder, København, Herning, Aabenraa, og Vanløse, .

Afhentning for langboremaskine er tilgængeligt i alle dele af landet: Jylland (Sydjylland, Nordjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Østjylland, Vestjylland, Midtjylland), Fyn (Vestfyn, Østfyn, Sydfyn, Nordfyn, Midtfyn) og Sjælland (Nordsjælland, Falster, Lolland, Midtsjælland, Østsjælland, Hovedstaden, Sydsjælland, Vestsjælland, Amager, Bornholm).

Når man kigger i statistikkerne fremstår det klart, at folk ofte kigger efter fx langboremaskine online og billig langboremaskine. Foruden dette oplever man typisk folk lede efter fx langboremaskine tilbud, køb langboremaskine og langboremaskine priser, plus de udbredte byggekæder som 10-4, Davidsen, Silvan, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg og Bygma.

Den bedste pris på langboremaskine

Det er jo efterhånden ekstremt ligetil for os alle at sammenholde priser på billige langboremaskine online i blandt flere e-handler, og til gengæld har flere internet webshops fundet det uundgåeligt at nedskære prisen på langboremaskine voldsomt, og derudover byde på fri fragt.

Til gengæld kan det trods alt vise sig nyttigt at kontrollere en række forretninger på nettet efter udsalg og tilbud på langboremaskine online inden du køber, sådan at du er skråsikker på at opnå den mest billige pris. Kig ikke bare hos de kendte byggecentre som Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan, Bauhaus, Stark, Davidsen, 10-4 og Bygma.

Du skal imidlertid ikke overse, at ifald en butik på nettet forhandler billige langboremaskine online til salg for en udsalgspris som anses for umådelig billig, så kunne det ofte være et karakteristika der viser en falsk netbutik. Køb med kort er i hvert fald indbefattet af en anordning, der hjælper dig overfor fup online selskaber.

Generelt foreslår vi kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Som alternativ bør du vælge et tilbud fra f.eks. ViaBill, hvis du hellere vil afdrage prisen på langboremaskine ude i fremtiden. Det tilbydes som regel i niche webshops, men sjældent de velkendte byggemarkeder som for eksempel Bygma, Stark, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, Silvan, Jem og Fix og Harald Nyborg.

Når der ses på søgedata er det klart, at online shoppere som regel efterspørger eksempelvis billig langboremaskine og langboremaskine priser. Foruden dette oplever man jævnligt folk efterspørge blandt andet køb langboremaskine, langboremaskine online og langboremaskine tilbud.

Undersøg tidligere brugeres synspunkter

Trustpilot byder på forholdsvis passende løsninger til at eksaminere mange aktuelle køberes ratings og derved slår vi et slag for, at du iagttager online virksomhedens omtaler forinden du lægger din bestilling på billige langboremaskine online.

Facebook frembringer desuden stort set ærlige løsninger til at få en idé om netshoppens kundetilfredshed. Tilmed ser vi en del outlets på nettet hvor folk kan skrive en omtale af købsoplevelsen, som lige så vel burde drages fordel af til at danne dig et indtryk af tilfredsheden hos kunderne.

Inden folk shopper billige langboremaskine online hos en shop kan de ideelt set læse deres vilkår, men det er for det meste ikke videre spændende, særligt med de kendte byggemarkeder som Jem og Fix, Silvan, 10-4, XL-Byg, Bauhaus, Stark, Davidsen, Harald Nyborg og Bygma.

Et alternativ kunne derfor være at se nærmere på om online webshoppen er støttet af e-mærket, siden det ofte er en angivelse af at internet virksomheden opfylder de opstillede regler, og at online forhandleren en gang i mellem evalueres af eksperter som har nøje kendskab til lovgivningen.

Derudover tilbydes du lejlighed til opbakning, for så vidt du bliver udsat for vanskeligheder ved din bestilling af langboremaskine. For øvrigt er det fornuftigt at køber er omhyggelig omkring de mest centrale vedtægter i forbindelse med købet af langboremaskine online, for eksempel den ombytningspolitik internet butikken bruger.

I den forbindelse er det samtidig vigtigt, at man stadigvæk beholder sin faktura, således man til enhver tid vil kunne vidne om sin bestilling af langboremaskine, uagtet om man handler fra Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen, XL-Byg, Stark, Jem og Fix, 10-4 eller Silvan.

Else A gav 5 stjerner

Intet at klage over

Kirsten Poulsen gav 4 stjerner

Hurtigt og enkelt har handlet her mange…

Morten G gav 5 stjerner

Super hurtig levering.

Niels I gav 5 stjerner

Virkelig god service

9 gode råd til internetshopping
1Det er særligt ligetil for internetbrugere at sammenligne priser online på billige langboremaskine på tværs af forretninger på nettet, og med det motiv garanterer massevis af webshops levering uden omkostninger. Det kan alligevel blive udbytterigt at se nærmere på et par online forretninger efter billige priser forud for at du gennemfører din handel, således at du er velinformeret til at antage den billigste pris.
2En del e-forretninger giver på nuværende tidspunkt en lang række forskellige billige former for levering til langboremaskine. En af de populære er nu om stunder at få afleveret pakken hos en pakkeshop, som gør det muligt at hente de købte varer den dag der passer dig. Leveringstypen er altså yderst simpel, og endda endda den billigste form for levering.
3Visse e-forretninger i Danmark byder på levering uden omkostninger på langboremaskine, men tit er det under forudsætning af at du bestiller for et bestemt beløb. Desuden skal du beslutte sig for den mest billige leveringsløsning, der ofte vil være at få fragtfirmaet til at levere dine varer til et udleveringssted. Denne er oftest samtidig rigtig fleksibel. Den prisbilligste leveringsløsning er unægtelig at hente ordren selv.
4Forud for at nogen shopper billige langboremaskine på en netshop bør man reelt gøre sig bekendt med indholdet af dens handelsvilkår, dog er det gerne ikke videre spændende. Ligeså er det at foretrække at kunden er obs på de vigtigste bestemmelser der gør sig gældende i forbindelse med bestillingen af billige langboremaskine online, f.eks. den returrettighed online forretningen tilsikrer.
5Den mindst kostelige fragtmetode vil utvivlsomt være selv at hente varerne, men dette er betinget af at du befinder dig nær online virksomhedens bopæl. Den leveringsudgave kan i nogle tilfælde være rigtig væsentlig om vi har behov for langboremaskine fluks. Alternativt så tilbyder nogle e-forhandlere fragt uden gebyr, men typisk kræves det at du shopper for et bestemt beløb.
6Vi går generelt ind for bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Bestillinger med kort er en del af en anordning, hvilket assisterer dig som køber imod svindlende internet firmaer. Som en alternativ mulighed kan du anvende en afdragsordning fra eksempelvis ViaBill, for så vidt du hellere vil honorere regningen over tid.
7Trustpilot bringer dig i højeste grad uafhængige løsninger til at tyde en stor gruppe nuværende konsumenters meninger og derved anbefaler vi, at du betragter e-handlens kritik inden du handler billige langboremaskine online. Facebook tilbyder dig tilsvarende uden sammenligning habile metoder til at få en idé om online webshoppens pålidelighed.
8Leveringstidspunktet er naturligvis meget central når man behøver din ordre om et øjeblik, så i det øjemed er det bestemt passende at man ser nærmere på leveringstiden for langboremaskine. En del e-firmaer i Danmark tilbyder billig dag-til-dag levering på flere produkter, men vær opmærksom på at det regnes ud fra at ordren placeres forinden et fastsat klokkeslæt.
9Generelt tilråder vi at bemærke om e-handlen er e-mærket, fordi det kan være et tegn på at e-forhandleren respekterer de officielle danske regler, foruden at internet webshoppen undertiden kigges til af fagfolk der er inde i lovene på området. Forud for at folk shopper billige langboremaskine hos en online forretning kan man egentlig tage stilling til butikkens forretningsaftale.