Jumbo Lagerstige Pro Classic 10 trin 2,9m.
27.475 kr.
Læs mere
Materielhuset lagerstige Proff
1.675 kr.
Læs mere
Pro Classic lagerstege-3,7
385.625 kr.
Læs mere
Pro Classic lagerstege-3,1
33.375 kr.
Læs mere
Jumbo Lagerstige Pro Classic 13 trin 3,7m.
34.975 kr.
Læs mere
Pro Classic lagerstege-1,8
203.125 kr.
Læs mere
Jumbo Lagerstige Pro Classic
14.975 kr.
Læs mere
Jumbo Lagerstige Proff
37.475 kr.
Læs mere
Pro Classic lagerstege-3,4
365.625 kr.
Læs mere
Jumbo Lagerstige Pro Classic 8 trin 2,3m.
22.475 kr.
Læs mere
Jumbo Lagerstige Pro Classic 5 trin 1,5m.
14.975 kr.
Læs mere
Pro Classic lagerstege-2,6
28.125 kr.
Læs mere
Jumbo Lagerstige Pro Classic 9 trin 2,6m.
24.975 kr.
Læs mere
Jumbo Lagerstige Pro Classic 11 trin 3,1m.
29.975 kr.
Læs mere
Pro Classic lagerstege-2,9
3.075 kr.
Læs mere
Jumbo Lagerstige Pro Classic 7 trin 2,1m.
19.975 kr.
Læs mere
Pro Classic lagerstege-2,1
231.875 kr.
Læs mere
Pro Classic lagerstege-2,3
25.875 kr.
Læs mere
Jumbo Lagerstige Pro Classic 6 trin 1,8m.
17.475 kr.
Læs mere
Jumbo Lagerstige Pro Classic 12 trin 3,4m.
32.475 kr.
Læs mere
Pro Classic lagerstege-1,5
17.375 kr.
Læs mere
JUMBO Lagerstige Proff 8 trin 2,18m.
2.623 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal være opmærksom på hvilke betingelser butikken udsteder når du køber online, så du kan slippe for problemer med fx reklamationer. Derfor skal man kende virksomhedens regler.
Nogle byggecentre fremviser et stort sortiment af produkter, imens nogle specialiserer sig i en bestemt varegruppe. Du bør gennemtænke hvorvidt det er essentielt for dig at have mange forskellige varetyper at vælge fra, foruden blot lagerstige.
For nogle er byggeri forbundet med en masse spørgsmål. Af den grund kan det være en god idé at bestille ved et online byggecenter, hvor du tilbydes sparring omkring lagerstige.
Du kan finde forskelle i salgspriserne på billige lagerstige alt efter hvor du handler online. Enkelte har fokus på gode priser, imens nogle vil have faglig sparring. Du bør beslutte hvad der betyder mest for dig.
Det er selvfølgelig ekstremt afgørende at se, om den vare du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Som alternativ må du lede andre steder.
Såfremt du skal bruge produkterne hurtigt eller bare vil undgå fragtomkostningen, så kan du overveje at køre produkterne selv. Det er især en mulighed ved de kendte byggecentre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggekæder udbyder varer fra alverdens leverandører, og giver dig dermed mulighed for at shoppe fra et stort udvalg af lagerstige online.
De udbredte byggekæder er fysisk til stede i det meste af landet, og derigennem har mange chancen for at bestille online og hente produkterne på egen hånd. Hermed kan du vælge at undvære leveringsgebyret, samt samtidig skaffe produkterne straks.
De store byggekæder er udbredte og bekendte firmaer, som bidrager til en tryghedsfølelse når man skal købe online. Dette er noget nogle vil se som positivt.

Nichewebshop

Forskellige nichespecifikke webshops er små familiefirmaer, som i de fleste tilfælde er dansk ejede, givetvis sågar lokalt nær dig. Dem har du mulighed for at hjælpe idet du køber lagerstige online på deres hjemmeside.
En masse niche netbutikker er producenter af de varer der sælges i de kendte byggekæder. Når du køber direkte fra nicheforretningerne online får du ekstra gode tilbud.
Størsteparten af små butikker har meget ekspertise i deres online produktsortiment, idet de udelukkende sælger disse produkter. Således bør du forvente endnu mere brugbar vejledning fra nogle der er specialister i lige præcis lagerstige.
De største byggemarkeder i Danmark
lagerstige silvan

Silvan kom frem i 1968, og er i dag arbejdsgiver for mere end 1.000 kollegaer i byggemarkedets 41 varehuse. Silvan har specialiseret sig i billige priser til private, og omsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

lagerstige bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og udgøres nu af ca. 1.000 kollegaer i de 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer på at sælge til private, og omsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og lønner i dag flere end 1.000 medarbejdere i de 9 byggecentre. Davidsen fokuserer på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og beskæftiger i dag i omegn af 2.000 mennesker i virksomhedens 104 varehuse. XL-Byg er specialiseret i salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og lønner i dag cirka 100 mennesker i deres 6 butikker. 10-4 tilstræber salg til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 500 millioner kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og styres dagligt af omtrent 2.300 kollegaer i firmaets 56 varehuse. Bygma sætter ind på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

lagerstige harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og er nu arbejdsplads for over 2.000 kollegaer i byggemarkedets 33 butikker. Harald Nyborg specialiserer sig i at sælge til private, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

lagerstige jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og omfatter i dag omkring 2.100 kollegaer i byggemarkedets 122 butikker. Jem og Fix sætter ind på at sælge til private, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og beskæftiger nu over 2.000 medarbejdere i kædens 72 varehuse. Stark er specialiseret i salg til professionelle, og omsætter årligt for cirka 7 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og udgøres i dag af ca. 500 kollegaer i deres 9 butikker. Johannes Fog har fokus på salg til private, og sælger årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1I god tid inden at du indleder dit byggeprojekt må det være meget fundamentalt at man sikrer sig, at dit projekt ikke er i strid med loven. Alt efter din boligtype vil der være begrænsende regler for, hvad du gerne må, og hvad du ikke kan få lov til.
2Du må ikke på noget tidspunkt forsømme din sikkerhed, så glem ej beklædning som sikkerhedshjelm der skåner dig imod hændelige skader. Det er smart at du har styr på dit eget helbred i byggeriet, ikke mindst ifald du ikke får assistance fra en fagmand.
3For byggeprojekter udendørs kan vind og vejr få en betydningsfuld rolle. På grund af dette må du løbende lægge mærke til vejrmeldingerne lige før igangsættelsen af arbejdet, så du ikke kommer til at opleve at det uventet går i gang med at piske ned bedst som du vil i gang med dit store projekt.
4Glem ikke at du kan spørge om økonomisk hjælp fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det får man i tilfælde af at byggeriet er miljøvenligt. Det er altså afhængig af at byggeprojektet har en positiv effekt på planeten.
5Der kommer ofte uventede hovedpiner ved avancerede opgaver, og ergo viser det sig væsentligt at der afsættes en del plads i køreplanen, så man kan være tryg ved at nå i mål med projektet.
6Der ligger alverdens hjælpeartikler og videoer online hvorfra du kan få gratis hjælp. Ikke mindst YouTube faciliterer utrolig meget konstruktiv oplysning, især når man bruger engelske søgeord.
7Det kan vise sig at være essentielt at have en budgetoversigt for istandsættelsen, så du har styr på penge-delen af det. Det vil blive fordelagtigt at kortlægge samtlige omkostninger, og bagefter finde frem til udgiften ved hver enkelt.
8Du bør aldrig gå ned på grej. Typisk vil det være meningsfuldt at have værktøjet ved hånden idet du igangsætter dit byggeprojekt. Det er desuden vigtigt at medtage disse udgiftsposter i regnskabet for byggeprojektet.
9Husk at regne på hvorvidt du selv bør stå for hele projektet, eller du i stedet for skal købe hjælp fra en fagmand til noget af byggeprocessen. Hvis du fremskaffer hjælp fra en fagperson er det fornuftigt at hente en pris fra diverse håndværkere.
10Det er en god idé at sikre sig hjælp til byggeprojektet, specielt når der er tale om større byggeprojekter. Store ting bør udføres af flere mennesker. Derudover må det blive bedre og mere interessant når man ikke er alene om det.
11Planlægning vil altid være metoden til et uproblematisk forløb med dit arbejde. Du er nødt til at liste en velovervejet handlingsplan, som fortæller hvilke arbejdsopgaver der laves på hvilke dage, og som ligeledes indeholder en rækkefølge. Husk at være konkret når du udarbejder din tidsplan.
12Potentielt kan det vise sig vigtigt at have de nødvendige materialer disponible forinden du går i krig med arbejdet. Du har fordel af at udfærdige en simpel indkøbsseddel hvoraf der fremgår de materialer du får brug for, og bagefter tjekke hvert eneste punkt, med øje for at du er tryg ved at du ikke har glemt noget.
De højest ratede byggecentre
XL-Byg.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket uden tvivl er ekstremt imponerende. Karakteren er et gennemsnit af 2.856 tilkendegivelser, hvor imponerende 59 % kvitterer med toprating, og kun 9 % har givet dumpekarakter. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Bauhaus.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket jo er utrolig godt arbejde. Scoren er baseret på 23.161 anbefalinger, hvor hele 69 % kvitterer med topkarakter, og kun 8 % har givet den laveste karakter. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,6 ud af 5, som jo er ualmindeligt overlegent. Ratingen er regnet ud fra 28.109 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 76 % har givet toprating, og bare 4 % kvitterer med den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket naturligvis er absolut overlegent. Bedømmelsen grundlægges af 11.467 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 86 % har givet den bedste karakter, og kun 2 % kvitterer med den laveste karakter. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
10-4.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, hvilket selvfølgelig er kolossalt godt arbejde. Scoren er regnet ud fra 19.208 meninger, hvoraf imponerende 84 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 2 % kvitterer med bundkarakter. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Hvilken fragtmulighed skal du vælge?

De fleste firmaer på nettet giver nu om stunder et hav af forskellige billige fragtløsninger til lagerstige. En af favoritterne er for øjeblikket at få afleveret pakken hos en pakkeshop, hvor du kan afhente de købte varer lige præcis når det passer ind i din kalender. Fragtmetoden er altså ret så gnidningsløs, og oftest endda den mindst kostelige fragtløsning.

Du kan tillige planlægge at vælge at få sendt til din bolig eller til dit arbejdes adresse. Muligheden viser sig i mange tilfælde en tand mindre billig, men samtidig ualmindeligt bekvem ift. lagerstige online. Den mest letkøbte leveringstype er uden tvivl selv at hente varerne, som desværre betinges af at du bor tæt på online forhandlerens butikker, for eksempel Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Fragtperioden på lagerstige kan være særligt central om man absolut skal bruge pakken fluks, så herved er det relativt fornuftigt at du ser nærmere på den estimerede leveringstid på lagerstige. En masse e-shops – herunder Jem og Fix, Bauhaus, Silvan og Harald Nyborg – reklamerer med billig levering på næstkommende hverdag på masser af varenumre online, men vær på vagt da det antager at bestillingen fuldbyrdes inden et angivent tidspunkt, således at de med sikkerhed kan nå at få dit nye produkt på posthuset forinden de pakkeansatte holder fyraften.

Visse forhandlere på nettet tilbyder fragtfri levering på lagerstige online, men i de fleste tilfælde er det under betingelse af at du shopper for en bestemt sum. Desuden bør man beslutte sig for den mest letkøbte leveringstype, som i de fleste tilfælde vil være at få fragtmanden til at bringe varerne til et afhentningssted.

Store byggecentre tilbyder afhentning hvor du bestiller billig lagerstige online men selv henter i byggemarkedet. Fx Bygma, Davidsen, Jem og Fix, 10-4, Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg, Stark og XL-Byg. De frembyder fx afhentning af lagerstige i følgende byer:

Ringsted, Glostrup, Haderslev, Ishøj, Hedehusene, Rødovre, Herlev, Nakskov, Herning, Frederikssund, Søborg, Frederiksberg, Brønderslev, Thisted, Solrød Strand, Birkerød, Hjørring, Kalundborg, Vordingborg, Kolding, Højbjerg, Ølstykke, Rønne, Farum, Valby, Horsens, Jyllinge, Vanløse, Odder, Helsingør, Roskilde, København, Virum, Gentofte, Nyborg, Værløse, Skive, Albertslund, Gladsaxe, Køge, Aalborg, Hedensted, Nærum, Svendborg, Allerød, Esbjerg, Haslev, Tilst, Lystrup, Lyngby, Hvidovre, Holbæk, Grenaa, Hobro, Skanderborg, Tårnby, Aabenraa, Odense, Hørsholm, Hillerød, Lillerød, Ikast, Sønderborg, Ballerup, Struer, Rudersdal, Vallensbæk, Brøndby, Brønshøj, Næstved, Silkeborg, Randers, Nørresundby, Nykøbing Falster, Frederiksværk, Vejle, Slagelse, Åbyhøj, Middelfart, Kokkedal, Risskov, Greve, Frederikshavn, Charlottenlund, Taastrup, Viborg, Varde, Brabrand, Aarhus, Stenløse, Dragør, Fredericia, Korsør, og Holstebro, .

Click-and-collect for lagerstige er en mulighed i de fleste regioner af Danmark: Jylland (Syddanmark, Vestjylland, Sønderjylland, Østjylland, Sydjylland, Midtjylland, Nordjylland), Sjælland (Østsjælland, Nordsjælland, Amager, Falster, Midtsjælland, Vestsjælland, Sydsjælland, Bornholm, Hovedstaden, Lolland) og Fyn (Midtfyn, Østfyn, Sydfyn, Nordfyn, Vestfyn).

Når der ses på tallene er det tydeligt, at internet shoppere som regel kigger efter bl.a. lagerstige tilbud og lagerstige online. Man ser derudover typisk netshoppere efterspørge fx køb lagerstige, billig lagerstige samt lagerstige priser, plus de velkendte byggekæder som Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan, Bygma, Davidsen, Jem og Fix, Stark, Bauhaus og 10-4.

Priser på lagerstige

Det er i dag særligt simpelt for almindelige mennesker at finde frem til de bedste priser på billige lagerstige online fra diverse e-forretninger, og herved har utallige online virksomheder fundet det uundgåeligt at nedbringe salgspriserne på lagerstige eftertrykkeligt, og i øvrigt sikre billig fragt.

Derfor kan det ikke desto mindre være gunstigt at kontrollere forskellige internet handler efter tilbud på lagerstige online inden du gennemfører din handel, således at du er garanteret at få fat i den bedste pris. Se ikke bare hos de velkendte byggekæder som 10-4, Bygma, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan og Stark.

Man må blot være årvågen med, at ifald en online forretning markedsfører billige lagerstige online for en pris som anses for ekstraordinært attraktiv, så er det i nogle tilfælde være et fingerpeg om en svindel webshop. Kortbetalinger er imidlertid en del af et regulativ, der forsvarer dig som køber imod svindlende internet foretagender.

Vi går generelt ind for kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Som et alternativ kunne du anvende en billig afbetalingsordning som f.eks. ViaBill, såfremt du har til hensigt at afbetale prisen på lagerstige over en længere periode. Det fås ofte ved niche netbutikker, men dog sjældent de udbredte byggemarkeder som for eksempel Jem og Fix, 10-4, Bauhaus, Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, Stark og Bygma.

Når man kigger i statistikkerne fremstår det klart, at internetbrugere typisk efterspørger eksempelvis lagerstige online og lagerstige tilbud. Vi ser desuden som regel mennesker søge eksempelvis køb lagerstige, lagerstige priser samt billig lagerstige.

Udforsk tidligere brugeres anbefalinger

Trustpilot forærer dig ret pæne chancer for at dechifrere en stor gruppe nuværende køberes erfaringer og af den grund er det smart, at du gennemsøger e-shoppens kritik før du færdiggør din shopping med billige lagerstige online.

Facebook præsterer ydermere rigtig fine muligheder for at få en idé om netshoppens pålidelighed. Foruden det er der mange webbutikker hvor du kan frembringe en vurdering af deres købsoplevelse, hvilket på samme måde kan drages fordel af til at afveje hvor tilfredse kunderne er.

Før folk handler billige lagerstige online i en netshop behøver man egentlig gøre sig bekendt med indholdet af forhandlerens handelsbetingelser, det er dog uden tvivl ikke særlig interessant, særligt med de store byggemarkeder som XL-Byg, Jem og Fix, Bygma, Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, Stark, 10-4 og Silvan.

En nem løsning kan være at efterse om webshoppen er e-mærke tilsluttet, som typisk er en garanti for at webbutikken opretholder den officielle danske lovgivning, og at online forretningen lejlighedsvis vurderes af fagmænd der er meget bekendte med vilkårene.

Det giver dig lejlighed til bistand, hvis du oplever besvær som følge af din bestilling af lagerstige. Tilsvarende kan det anbefales at kunden er vaks omkring de mest basale retningslinjer gældende for købet af lagerstige online, for eksempel den ombytningsrettighed forretningen tilsikrer.

I den sammenhæng er det virkelig essesentielt, at man stadig sikrer sin købsbekræftelse, så man i fremtiden kan dokumentere sin bestilling af lagerstige, hvad end man har købt fra Stark, 10-4, Jem og Fix, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma eller Bauhaus.

Inge P gav 5 stjerner

Alt var i orden

Lars Christensen gav 4 stjerner

Lynhurtig levering og en tilfreds kunde!

Kim gav 5 stjerner

Alt som det skal være.

Karen gav 5 stjerner

Alt som det skulle være.

9 tips til online shopping
1Den billigste leveringsmetode er unægtelig selv at hente varerne, som desværre stiller krav om at du lever i nærheden af internet virksomhedens bopæl. Den leveringsmanér kan vise sig at være ret afgørende forudsat du har brug for lagerstige fluks. Alternativt så garanterer nogle få online webshops gratis levering, men i reglen er det betinget af at man shopper for et fastsat beløb.
2Det er efterhånden ret så overkommeligt for alle og enhver at sammenligne tilbud online på billige lagerstige på diverse forhandlere på nettet, og følgelig frembyder en lang række online outlets levering uden beregning. Det kan dog til hver en tid vise sig gavnligt at eftergå indtil flere e-butikker efter tilbud inden du gennemfører din bestilling, så du er sikker på at antage den mest attraktive pris.
3Nogle enkelte netshops tilbyder portofri fragt på lagerstige, men i reglen er det kun gældende hvis der købes for en bestemt sum. I øvrigt må du overveje den mest betalelige leveringsmetode, som typisk vil blive at få fragtfirmaet til at levere dine produkter til et afhentningssted. Fragttypen bliver desværre til gengæld meget fremkommelig. Den mindst kostelige leveringsmåde vil dog altid være at du selv henter pakken.
4Vi anbefaler generelt køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Køb med gængse betalingskort er omfattet af en forordning, som assisterer køber overfor falske forhandlere på nettet. Som en alternativ mulighed bør du bruge et tilbud som fx ViaBill, såfremt du agter at finansiere betalingen over et længere tidsrum.
5Trustpilot byder på absolut uafhængige genveje til at evaluere ganske mange tidligere konsumenters betragtninger og derfor er det at foretrække, at du vurderer internet firmaets vurderinger forud for at du shopper billige lagerstige online. Facebook frembyder endvidere visse sikre chancer for at få et kig ind i internet forhandlerens troværdighed.
6Leveringstiden er jo ekstremt essentiel ifald man skal bruge din pakke omgående, og med det formål er det temmelig på sin plads at vi studerer det estimerede leveringstidspunkt ved lagerstige. En stor portion online varehuse giver løfte om billig levering på næstkommende hverdag på masser af produkter, men husk at det beroer på at ordren placeres forud for et besluttet klokkeslæt.
7Generelt slår vi et slag for at kontrollere hvorvidt e-forretningen er støttet af e-mærket, siden det bør være en forsikring om at online webshoppen imødekommer de opstillede regler, foruden at e-butikken regelmæssigt kontrolleres af jurister som kender til retningslinjerne. Før folk handler billige lagerstige på en e-handler kunne de på en vis måde tyde webbutikkens betingelser.
8Inden folk handler billige lagerstige på en shop på nettet kunne de altid studere butikkens handelsbetingelser, dog er det naturligvis en tidskrævende opgave. Tillige tilrådes det at man er påpasselig med de mest centrale vedtægter der kan have indflydelse på købet af billige lagerstige online, til eksempel den ombytningsrettighed webshoppen kører med.
9Masser af webbutikker i Danmark giver heldigvis mange forskellige billige leveringsmåder til lagerstige. En af de mest moderne er nu om dage at få sendt til en pakkeshop, hvor du selv kan afhente varerne når det passer dig bedst. Fragtmuligheden er jo ekstremt uproblematisk, samt endda ligeledes den billigste mulighed for levering.