Jeg har fundet 8 webshops der sælger lærketræ, og skrevet deres priser ned for 100 meter inkl. levering.

Den laveste pris lige nu er 100 meter for kun 2.839 kr. Det er 54 % billigere end den højeste pris.

Laveste pris for 100 meter lærketræ inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
2.839 kr.Køb
3.620 kr.Køb
3.890 kr.Køb
5.101 kr.Køb
5.101 kr.Køb
5.635 kr.Køb
6.006 kr.Køb
6.158 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 meter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til højbede til terrasse til sandkasse

Varianter: ubehandlet reglar stolper planker

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggemarkeder tilbyder et enormt udvalg af produkter, imens nogle er specialiserede i en enkelt type af vare. Du skal overveje om det er vigtigt for dig at du har adskillige varegrupper at vælge i blandt, foruden bare lærketræ.
Du kan finde forskelle i priserne på billige lærketræ hos de forskellige online byggekæder. Enkelte fokuserer på gode tilbud, og øvrige tilbyder kompetent sparring. Du bør tænke over hvad du foretrækker.
For nogle er byggeprojekter ens betydende med adskillige spørgsmål. Hermed bør du vælge en netbutik, hvor du bliver tilbudt gode råd til valg af lærketræ.
Det er naturligvis utrolig vigtigt at undersøge, hvorvidt det produkt du ønsker at købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Hvis ikke bør du overveje at lede andre steder.
Såfremt du skal have byggematerialerne med det samme eller blot har lyst til at slippe for leveringsgebyret, så kunne du med fordel hente produkterne på eget initiativ. Det er hovedsageligt en mulighed ved de udbredte byggekæder.
Du bør have fokus på hvilke regler webshoppen udsteder ved dit køb online, så du kan slippe for udfordringer med bl.a. reklamationer. Af den grund skal man tjekke byggeshoppens regningslinjer.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er fysisk til stede nær dig, og pga. det har kunderne valget om at handle online og hente produkterne selv. Derfor kan du vælge at spare fragtomkostningen, samt endda skaffe produkterne på kortere tid.
De kendte byggemarkeder sælger varer fra forskellige nicheshops, og så kan du shoppe fra et bredt sortiment af lærketræ online.
De store byggemarkeder er etablerede og kendte firmaer, hvilket medvirker til en tryghedsfornemmelse i forbindelse med dit køb online. Det kan du se som fordelagtigt.

Nichewebshop

Alverdens specialiserede webshops er producenter af produkterne som de store byggekæder sælger. Ved at købe direkte på de nichefokuserede webshops online kan du muligvis få en bedre pris.
Flertallet af online nichebutikker er ekstremt passionerede omkring deres varer, idet de kun sælger disse varer. Således er det forventeligt at du får ekstra nyttig service fra folk med specialistviden i lige præcis lærketræ.
Størstedelen af webshops som sælger få produkter er små familiefirmaer, som typisk er dansk ejede, eventuelt ovenikøbet lokalt i dit område. Disse har du mulighed for at hjælpe ved at bestille lærketræ online på deres webshop.
Danmarks største byggekæder

Davidsen begyndte i 1944, og er i dag arbejdsgiver for ca. 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 9 varehuse. Davidsen fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og udgøres i dag af mere end 500 kollegaer i kædens 9 varehuse. Johannes Fog sætter ind på at sælge til private, og sælger årligt for omtrent 1 milliard kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og er i dag arbejdsgiver for ca. 100 personer i de 6 butikker. 10-4 sætter ind på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 500 millioner kroner.

lærketræ silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og omfatter i dag i nærheden af 1.000 mennesker i selskabets 41 butikker. Silvan er specialiseret i salg til private, og omsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og styres dagligt af mere end 2.300 medarbejdere i de 56 butikker. Bygma specialiserer sig i at sælge til professionelle, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

lærketræ harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og beskæftiger nu i nærheden af 2.000 kollegaer i selskabets 33 varehuse. Harald Nyborg sætter ind på salg til private, og afsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

lærketræ jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og styres dagligt af over 2.100 personer i firmaets 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer primært på gode tilbud til private, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og udgøres nu af cirka 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 72 varehuse. Stark tilstræber at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 7 milliarder kroner.

lærketræ bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og beskæftiger i dag i omegn af 1.000 kollegaer i deres 17 butikker. Bauhaus sætter ind på gode tilbud til private, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og beskæftiger i dag i omegn af 2.000 medarbejdere i kædens 104 varehuse. XL-Byg satser på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Planlægning viser sig som kilden til et uproblematisk forløb med dit arbejde. Du kunne overveje at lave en velovervejet køreplan, som viser hvilke opgaver du vil lave på hvilke tidspunkter, som også inkluderer en nummerorden. Vær konkret når du sammensætter køreplanen.
2Ofte vil det være essentielt at udarbejde et udgiftsbudget for projektet, så du har kontrol over omkostningerne. Det kan vise sig at være sundt at notere samtlige udgiftsposter, hvorefter man kan dokumentere ens udgift ved hver enkelt.
3Du kunne overveje om du bør stå med det hele selv, eller du hellere skal hente eksperthjælp til områder af det. Når du anskaffer hjælp fra en fagmand kan du spare penge ved at at notere prisoverslag fra diverse virksomheder.
4Der præsenterer sig typisk pludselige hovedpiner når det gælder store byggeprojekter, og som følge heraf vurderes det værdifuldt at man afsætter tilstrækkelig tid i tidsplanen, som vil medvirke til at man er afslappet omkring at nå det inden ens deadline.
5Det kan blive værdifuldt at have de presserende bygningsmaterialer disponible i god tid før du igangsætter dit byggeprojekt. Du kunne udarbejde en punktforms note indeholdende alt det der skal bruges, og dernæst granske hvert enkelt punkt, med det formål at du føler dig sikker på at du ikke har glemt noget.
6Du skal for alt i verden ikke se bort fra din sikkerhed, så glem ej sikkerhedsbeklædning som sko og hjelm som hjælp overfor mulige uheld. Det er yderst relevant at du husker dit eget helbred i dit byggeprojekt, ikke mindst når du ikke fremskaffer professionel assistance.
7I nogle tilfælde kan man få hjælp rent økonomisk til ombygninger. Det gives ifald ombygningen er energi- og miljøvenligt. Af få tilbud om et bidrag forudsætter dermed at projektet har positiv betydning for miljøet.
8Ved udendørs projekter kan vejrsituationen få meget at sige. Derfor bør du med jævne mellemrum holde øje med vejrvarslen i perioden for starten på projektet, så du slipper for at det pludselig går i gang med at regne nøjagtig som du står midt i dit svære byggeprojekt.
9Du skal under ingen omstændigheder gå ned på udstyr. Tit kan det vise sig klogt at du har grejet til disposition akkurat som du igangsætter byggeprocessen. Desuden er det fordelagtigt at tage højde for disse udgifter i dit økonomiske overblik.
10Det kan overvejes at spørge om hjælp til ens byggeprojekt, især når det kommer til store byggerier. Nogle byggeprojekter bør udføres af flere mennesker. I øvrigt er det hurtigere og mere socialt at være flere om det.
11I god tid inden at du opstarter arbejdet kan det være højst vigtigt at sikre sig, at dit projekt ikke er ulovligt. Alt efter hvordan du bor vil der være fastsatte retningslinjer omkring, hvad du gerne må, og hvad du ikke kan få lov til.
12Der er ekstremt mange hjælpeartikler og videoer fra alverdens hjemmesider som kan hjælpe dig. Specielt YouTube yder assistance med ret så meget anvendelig oplysning, særligt når du benytter engelske ord i din søgning.
De mest vellidte byggemarkeder
Bauhaus.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som klart er meget overlegent. Vurderingen er et gennemsnit af 23.161 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 69 % giver topkarakter, og kun 8 % har givet dumpekarakter. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
10-4.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er virkelig flot. Scoren er regnet ud fra 19.208 meninger, hvoraf ikke mindre end 84 % kvitterer med topkarakter, og kun 2 % har givet dumpekarakter. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
XL-Byg.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er virkelig beundringsværdigt. Karakteren er et gennemsnit af 2.856 tilkendegivelser, hvor hele 59 % har givet 5 stjerner, og bare 9 % har givet dumpekarakter. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som uden tvivl er hamrende godt arbejde. Scoren tager udgangspunkt i 11.467 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 86 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 2 % har givet den laveste karakter. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,6 ud af 5, hvilket selvfølgelig er ekstremt godt arbejde. Karakteren grundlægges af 28.109 anbefalinger, hvor ikke mindre end 76 % har givet den bedste karakter, og blot 4 % giver bundkarakter. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsversion skal jeg vælge?

Mange e-forretninger frembyder nu om stunder diverse billige løsninger til levering til lærketræ. En favorit er nu om dage at få sendt til en pakkeshop, og så kan du blot gå forbi efter ordren når der er mulighed for det. Fragtløsningen er nemlig særdeles enkel, samt tit endda den mindst kostelige fragtløsning.

Du kan alternativt afveje for og imod at få produkterne leveret til din hjemmeadresse eller til dit arbejde. Metoden viser sig somme tider en tand dyrere, men endda yderst fremkommelig ved køb af lærketræ online. Den billigste løsning til levering er unægtelig at du selv henter produkterne, men den mulighed beroer på at du har bopæl i nærheden af internet forretningens byggemarked, eksempelvis Jem og Fix, Silvan, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Fragtperioden på lærketræ kan være rigtig vigtig om man har behov for produkterne om et øjeblik, og herved er det naturligvis vigtigt at man kontrollerer det estimerede leveringstidspunkt ved lærketræ. En lang række webshops – eksempelvis Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg og Jem og Fix – udlover billig dag-til-dag levering på deres primære varenumre online, men vær påpasselig da det er underforstået at bestillingen køres igennem tidligere end et nøjagtigt tidspunkt, så at de garanteret kan nå at få pakken hen til fragtfirmaet forinden pakkemedarbejderne holder fyraften.

Indtil flere shops på nettet tilbyder levering uden beregning på lærketræ online, men for det meste kræver det at der aftages for et fastslået beløb. Derudover skal man udse dig den mest letkøbte leveringsmetode, der gerne vil blive at få fragtfirmaet til at køre dine varer til et udleveringssted.

En hel del webbutikker tilbyder click-and-collect hvor man køber billig lærketræ derhjemme og selv henter i byggemarkedet. Eksempelvis Stark, Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, Bygma, 10-4 og XL-Byg. De foreslår fx klik-og-hent på lærketræ i følgende byer:

Taastrup, Greve, Jyllinge, Aabenraa, Holstebro, Rødovre, Værløse, Hillerød, Nyborg, Køge, Stenløse, Rudersdal, Næstved, Nakskov, Virum, Albertslund, Brøndby, Ishøj, Farum, Skive, Højbjerg, Ølstykke, Rønne, Odder, Aalborg, Frederikssund, Gladsaxe, Silkeborg, Grenaa, Varde, Frederiksberg, Hedensted, Korsør, Glostrup, Fredericia, Skanderborg, Hvidovre, Lystrup, Tårnby, Nærum, Dragør, Svendborg, Aarhus, Nørresundby, Esbjerg, Valby, Frederiksværk, Randers, Haslev, Herlev, Lyngby, Brabrand, Roskilde, Vallensbæk, Brønshøj, Hedehusene, Ikast, Kolding, Struer, Kalundborg, København, Haderslev, Gentofte, Søborg, Ballerup, Odense, Vordingborg, Risskov, Hjørring, Allerød, Lillerød, Ringsted, Horsens, Slagelse, Kokkedal, Nykøbing Falster, Sønderborg, Charlottenlund, Vejle, Brønderslev, Hobro, Viborg, Birkerød, Åbyhøj, Vanløse, Herning, Frederikshavn, Hørsholm, Tilst, Holbæk, Helsingør, Solrød Strand, Middelfart, og Thisted, .

Click-and-collect ift. lærketræ er muligt i samtlige regioner af landet: Fyn (Vestfyn, Østfyn, Midtfyn, Sydfyn, Nordfyn), Sjælland (Bornholm, Østsjælland, Lolland, Nordsjælland, Hovedstaden, Amager, Midtsjælland, Falster, Sydsjælland, Vestsjælland) og Jylland (Nordjylland, Sydjylland, Midtjylland, Syddanmark, Østjylland, Vestjylland, Sønderjylland).

Når vi ser på tendenserne fremstår det tydeligt, at folk typisk kigger efter bl.a. køb lærketræ og billig lærketræ. Foruden dette ser man tit mennesker søge for eksempel lærketræ priser, lærketræ online og lærketræ tilbud, plus de kendte byggekæder som Silvan, Jem og Fix, 10-4, Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma, Stark og XL-Byg.

Få rabat på lærketræ

Det er jo efterhånden ekstremt uproblematisk for forbrugerne at tjekke tilbud på billige lærketræ online på flere butikker på nettet, og følgelig har de fleste webbutikker fundet det uundgåeligt at trykke prisniveauet på lærketræ eftertrykkeligt, og ydermere love fragt uden betaling.

Det kan alligevel vise sig smart at efterprøve visse e-firmaer efter billige priser på lærketræ online forinden du shopper, sådan at du er usvigeligt sikker på at få den skarpeste pris. Kig ikke blot hos de store byggemarkeder som Jem og Fix, XL-Byg, Stark, Davidsen, Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg og Bygma.

Man må blot være klar over, at ifald en shop på nettet tilbyder billige lærketræ online til salg for en udsalgspris som er uhørt gunstig, bør det i nogle tilfælde være en indikator for en uoprigtig e-handler. Køb med gængse betalingskort er på den anden side en del af et regelsæt, der assisterer os imod uærlige online forhandlere.

Vi tilråder kortbestillinger eller MobilePay. Alternativt bør du bruge en afdragsløsning fra f.eks. ViaBill, for så vidt du ser en fordel i at afbetale betalingen af lærketræ senere. Dette foreslåes normalt i specialiserede webshops, men dog sjældent de velkendte byggemarkeder som fx XL-Byg, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg, Silvan, Stark, Bygma og Jem og Fix.

Når man ser på statistikkerne fremstår det tydeligt, at internet shoppere typisk kigger efter fx lærketræ tilbud og billig lærketræ. Foruden dette ser vi som regel online shoppere lede efter blandt andet lærketræ priser, køb lærketræ samt lærketræ online.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m kg lærketræ er 2839 kr. Pristjekket er vurderet til 4.3 ud af 5 stjerner baseret på 20 brugeranmeldelser.

Super god oplevelse og ingen problemer” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

Anvendelse: til terrasse til sandkasse til højbede

Varianter: stolper reglar planker ubehandlet

Se nærmere på eksisterende kunders betragtninger

Trustpilot giver dig ganske hensigtsmæssige genveje til at sondere en række eksisterende forbrugeres evalueringer og derfor anbefaler vi, at du beser e-handlens vurderinger forinden du placerer din ordre på billige lærketræ online.

Facebook fører til på samme måde absolut nyttige chancer for at få et kig ind i e-shoppens kundetilfredshed. Tilmed ser vi mange online selskaber i Danmark hvor kunder kan udforme en vurdering af deres køb, som lige så vel må tages i brug til at bedømme tilfredsheden hos kunderne.

Før folk handler billige lærketræ online på en internet shop behøver de i og for sig tage stilling til deres forretningsvilkår, men det er typisk ikke særlig sjovt, særligt på de gængse byggekæder som XL-Byg, Stark, Jem og Fix, Davidsen, Bygma, 10-4, Bauhaus, Silvan og Harald Nyborg.

Et alternativt forslag kunne derfor være at undersøge hvorvidt netbutikken er medlem af e-mærket, fordi det er et sympol på at internet virksomheden lever op til de officielle danske regler, samt at forretningen tit føres tilsyn med af fagfolk som har meget erfaring med de gældende regulativer.

Det er en rigtig god lejlighed til bistand, når du skulle få vanskeligheder i forbindelse med din ordre på lærketræ. Dertil går vi ind for at kunden er vaks omkring de primære betingelser der influerer på bestillingen af lærketræ online, som eksempelvis hvilken ombytningsrettighed netshoppen garanterer.

Derfor er det på samme måde afgørende, at man til enhver tid beholder sin ordremail, så man til enhver tid kan bevise sin bestilling af lærketræ, hvad end man har handlet fra Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan, XL-Byg, Bygma, 10-4, Stark eller Davidsen.

Peter V gav 5 stjerner

Hurtig levering hver gang

Anders Sørensen gav 4 stjerner

Det fungere bare og altid gode priser

Mads gav 5 stjerner

Altid en fornøjelse

Michael Christiansen gav 5 stjerner

Simpelt og hurtigt service

9 tips til køb på nettet
1Generelt slår vi et slag for at bemærke om e-forretningen er e-mærket medlem, da det kan være et kendetegn for at netshoppen efterlever den officielle danske lovgivning, tillige med at e-forretningen løbende overvåges af specialister som forstår de gældende love. Inden nogen shopper billige lærketræ hos en internet webshop behøver de reelt gennemlæse butikkens regler.
2Generelt tilråder vi køb med kort eller betalinger med mobilen. Køb med betalingskort er indbefattet af en anordning, hvilket redder folk overfor uoprigtige outlets på nettet. Som et alternativ bør du overveje en løsning som fx ViaBill, når du ser en fordel i at godtgøre beløbet ude i fremtiden.
3Før nogen shopper billige lærketræ i en shop på nettet bør man principielt tyde forhandlerens forretningsvilkår, men det er undertiden et omfattende arbejde. Ydermere går vi ind for at kunden er opmærksom på de elementære vilkår der kan håndhæves i forbindelse med købet af billige lærketræ online, som for eksempel den ombytningsrettighed e-handlen anvender.
4Den prisbilligste fragtmetode vil altid vise sig at være selv at hente ordren, men dette stiller krav om at du bor med kort afstand til online forretningens tilholdssted. Den leveringsversion er naturligvis usædvanlig afgørende hvis man skal bruge lærketræ nu og her. Alternativt så præsterer nogle internet butikker gratis levering, men tit stiller det krav om at man aftager for et bestemt beløb.
5Temmelig mange firmaer på nettet foreslår heldigvis et stort udvalg af billige fragttyper til lærketræ. En sikker vinder er efterhånden at få sendt til en pakkeshop, som gør at du kan hente dine nye varer når det passer dig. Fragtløsningen er nemlig super simpel, samt tit ligeledes den billigste leveringstype.
6Det har vist sig at være ekstremt let gængeligt for købere at søge information om priser online på billige lærketræ hos forskellige internet butikker i Danmark, og med det motiv yder de fleste e-forretninger portofri levering. Derfor kan det imidlertid blive fordelagtigt at tjekke et par forskellige online webshops efter tilbud og rabat inden du handler, så man er garanteret at opnå den bedste pris.
7Trustpilot byder på immervæk værdifulde genveje til at gennemstøve ganske mange andre konsumenters observationer og på grund af dette støtter vi, at du besigtiger e-butikkens kritik forud for at du køber billige lærketræ online. Facebook bringer dig for øvrigt fuldkommen strålende metoder til at få indblik i internet virksomhedens kundefokus.
8Visse online varehuse tilbyder portofri fragt på lærketræ, men tit er det kun gældende hvis man handler for en konkret sum. Alternativt kan du foretrække den mest prisbevidste leveringsudgave, der typisk vil være at få kørt pakken til en pakkeshop. Fragtformen bliver godt nok omvendt særligt hensigtsmæssig. Den mest betalelige leveringsversion er uden tvivl at du selv henter ordren.
9Leveringstiden kan i nogle tilfælde være super udslagsgivende forudsat du absolut skal bruge varerne omgående, så herved er det faktisk vigtigt at man finder den anslåede leveringsdato for lærketræ. En lang række firmaer på nettet giver billig levering på blot en enkelt hverdag på en lang række varer, men det afhænger af at ordren placeres inden et givent tidspunkt.