Husejeren.dk

Lænestol

House Nordic Monte Lænestol - i lysegrå
1.891 kr.
Læs mere
House Nordic Campo Lænestol - i mørkegrå
2.122 kr.
Læs mere
House Nordic Zampi Lænestol - i brunt kunstlæder
1.540 kr.
Læs mere
House Nordic Campo Lænestol - i lysegrå
2.122 kr.
Læs mere
House Nordic Como Lænestol - i sort med sort stel
308 kr.
Læs mere
House Nordic Como Lænestol - i grå med sort stel
308 kr.
Læs mere
House Nordic Monte Lænestol - i mørkegrå
1.891 kr.
Læs mere
House Nordic Zampi Lænestol - i sort kunstlæder
1.540 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der er forskel på prisniveauet på billige lænestol hos de forskellige online byggemarkeder. En del satser på de bedste priser, og øvrige vil have en høj grad af service. Du må beslutte hvad der for dig er det vigtigste.
For de fleste er et byggeprojekt lig med alverdens spørgsmål. Dermed er det fordelagtigt at bestille ved et online byggemarked, hvor du kan få sparring og vejledning omkring lænestol.
Nogle byggekæder præsterer et enormt vareudvalg, hvorimod øvrige er specialiserede i en enkelt varetype. Du kan tænke på hvorvidt det er essentielt for dig at du har mange forskellige varer at vælge fra, foruden bare lænestol.
Det er absolut meget vigtigt at vide, om det produkt du vil købe online overhovedet er tilgængelig i byggecenteret. Ellers kan du være tvunget til lede andre steder.
Ifald du skal have byggematerialerne hurtigt eller bare har lyst til at undgå fragtomkostningen, så kunne du med fordel transportere produkterne på eget initiativ. Det er hovedsageligt muligt ved de velkendte byggemarkeder.
Du bør have fokus på hvilke handelsbetingelser der gælder ved din bestilling online, så du kan slippe for udfordringer med eksempelvis reklamationer. Af den grund bør man tjekke byggemarkedets regler.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er populære og anerkendte virksomheder, hvilket kan medvirke til en tryghedsfornemmelse til dig som køber online. Det vil nogle se som fordelagtigt.
De udbredte byggekæder finder du i nærheden af dig selv, og på grund af det har du valget om at bestille online og transportere varerne personligt. Derfor kan du vælge at undvære leveringsgebyret, og samtidig have varerne straks.
De udbredte byggekæder samler varer fra mange producenter, og derigennem kan du købe fra et stort udvalg af lænestol online.

Nichewebshop

En masse webshops som fokuserer på en enkelt niche står selv for produktion af varerne som du kan købe i byggecentrene. Idet du køber direkte hos de nichefokuserede netbutikker online får du gode tilbud.
En masse nichebutikker på internettet er små familievirksomheder, som i de fleste tilfælde drives i Danmark, eventuelt sågar fra dit lokalområde. Disse har du mulighed for at støtte idet du handler lænestol online fra deres webshop.
En masse nichebutikker på internettet er eksperter i deres online produktsortiment, idet de udelukkende sælger disse produkter. Ergo er det forventeligt at du får ekstra god sparring fra personale med ekspertviden i lige præcis lænestol.
De 10 største byggemarkeder
lænestol bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og omfatter i dag omkring 1.000 kollegaer i virksomhedens 17 varehuse. Bauhaus tilstræber at sælge til private, og omsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og lønner i dag i nærheden af 2.000 kollegaer i firmaets 72 varehuse. Stark er specialiseret i salg til professionelle, og sælger hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og omfatter i dag over 2.300 kollegaer i de 56 byggecentre. Bygma tilstræber at sælge til professionelle, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og er i dag arbejdsgiver for over 500 ansatte i kædens 9 byggecentre. Johannes Fog sætter ind på at sælge til private, og sælger årligt for omtrent 1 milliard kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og udgøres nu af over 100 mennesker i firmaets 6 varehuse. 10-4 tilstræber at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 500 millioner kroner.

lænestol harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og lønner i dag i nærheden af 2.000 medarbejdere i selskabets 33 butikker. Harald Nyborg har fokus på salg til private, og afsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og er i dag arbejdsgiver for over 2.000 ansatte i kædens 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og beskæftiger nu i omegn af 1.000 personer i firmaets 9 varehuse. Davidsen fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

lænestol silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 1.000 personer i selskabets 41 varehuse. Silvan sætter ind på billige priser til private, og sælger årligt for over 1 milliard kroner.

lænestol jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og udgøres nu af omtrent 2.100 ansatte i firmaets 122 butikker. Jem og Fix fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Typisk vil det være fornuftigt at lave et udgiftsbudget for byggeriet, så man ikke er i tvivl om økonomien. Det må være fornuftigt at nedskrive samtlige udgiftsposter, og bagefter notere online tilbud på dem alle sammen.
2Der præsenterer sig næsten altid uforudsigelige problemer når det gælder svære projekter, og altså vil det vise sig meningsfuldt at man har afsat betragtelig plads i planen, med det formål at man kan være ubekymret om at komme i mål.
3Glem ikke at du kan forsøge at få støtte fra det offentlige til ombygninger. Det gives i tilfælde hvor renoveringen bidrager positivt til miljøet. Modtagelsen af tilskud forudsætter altså at projektet har en positiv indvirkning på klimaet.
4Forinden du indleder byggeriet kan det vise sig ubeskriveligt fornuftigt at man sikrer sig, at projektet overholder loven. Med udgangspunkt i hvordan du bor kan der være diverse retningslinjer omkring, hvad der er lovligt, samt hvad du ikke må.
5Ved udendørs opgaver har vind og vejr en stor rolle. Af den grund må du hyppigt tage et kig på vejrforudsigelserne i forbindelse med projektets begyndelse, så du slipper for at det mod forventning går i gang med at regne nøjagtig som du er trukket i arbejdstøjet til det store projekt.
6Forberedelse viser sig som nøglen til at nå problemfrit i mål med byggeriet. Du kunne overveje at forfatte en effektiv køreplan, som dikterer hvilke arbejdsopgaver der skal udføres hvornår, inklusiv en rækkefølge. Vær realistisk når du udarbejder tidsplanen.
7Husk at overveje om det er muligt at lave hele projektet selv, eller du hellere burde anskaffe hjælp fra en fagmand til områder af arbejdet. Såfremt du tager imod assistance fra en professionel anbefales det at indhente tilbud fra forskellige firmaer.
8Du bør aldrig nogensinde negligere din sikkerhed, så glem ej sikkerhedstøj som eksempelvis arbejdssko der beskytter dig mod hændelige risici. Det er klogt med fokus på din sikkerhed i dit byggeprojekt, specielt ifald du ikke sikrer dig assistance fra en fagperson.
9Det kan vise sig nyttigt at indhente en hjælpende hånd til dele af projektet, i særdeleshed i tilfælde af vigtige byggeprocesser. Større ting stiller krav om flere personer. Dertil må det blive hurtigere og mere socialt når man ikke er alene om det.
10Du bør ikke på noget tidspunkt fattes udstyr. Typisk vil det vise sig fundamentalt at du har værktøjet til rådighed inden du går løs med byggeriet. Det er derudover godt at inkludere de her omkostninger i regnskabet for byggeprojektet.
11Det viser sig af stor betydning at have de nødvendige materialer tilgængelige på forhånd inden du tager fat på din byggeproces. Du har god gavn af at lave en hurtig note indeholdende alt du får brug for, og derefter gennemløbe hvert eneste punkt, hvormed du føler dig tryg ved at du har husket alt.
12Du kan finde en hel del vejledninger og videoer online hvorfra du kan få inspiration. I særlig grad YouTube tilbyder dig vældig meget nyttig info, særligt hvis du bruger den engelske version.
De bedst anmeldte byggemarkeder
Bauhaus.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket klart er ekstremt betryggende. Evalueringen er baseret på 23.161 kommentarer, hvor hele 69 % har givet toprating, og blot 8 % kvitterer med bundkarakter. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
Trustpilot-brugerne vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som klart er ualmindeligt overlegent. Scoren er baseret på 11.467 meninger, hvoraf imponerende 86 % giver toprating, og blot 2 % har givet den laveste karakter. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som naturligvis er meget beundringsværdigt. Ratingen er baseret på 2.856 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 59 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 9 % kvitterer med dumpekarakter. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating er 4,6 ud af 5, hvilket vel at mærke er yderst godt arbejde. Ratingen er et gennemsnit af 28.109 anmeldelser, hvoraf imponerende 76 % giver maksimum point, og blot 4 % giver dumpekarakter. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
10-4.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, som uden tvivl er absolut betryggende. Karakteren er et gennemsnit af 19.208 anmeldelser, hvor imponerende 84 % giver topkarakter, og kun 2 % har givet den laveste karakter. Nu her har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Hvilken leveringsversion er smartest?

Temmelig mange internet varehuse udlover i vore dage et hav af forskellige billige metoder til levering til lænestol. En der er meget populær er nu om dage at få leveret til et afhentningssted, hvor du selv henter din nyindkøbte vare lige når det passer dig. Fragtmuligheden er jo særligt uproblematisk, og endda tillige den billigste leveringsmetode.

Du burde derudover udse dig at få varerne sendt til din bolig eller ud til dit arbejde. Fragtløsningen viser sig i regelen et hak mere bekostelig, men til gengæld ret smart ved køb af lænestol online. Den mest billige form for fragt vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente produkterne, men den mulighed forudsætter at du fysisk befinder dig tæt på e-forhandlerens byggemarked, for eksempel Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan eller Bauhaus.

Leveringsdygtigheden på lænestol er naturligvis temmelig afgørende ifald vi har brug for varerne om et øjeblik, og i det øjemed er det altså klogt at du undersøger den anslåede leveringsdato for lænestol. En lang række internet virksomheder – fx Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og Bauhaus – udlover billig levering på næstkommende hverdag på en række varenumre online, men husk at det antager at der bestilles før et bestemt klokkeslæt, således at de garanteret kan nå at få varen fikset forud for at lagermedarbejderne har fri.

Enkelte shops på nettet frembyder levering uden omkostninger på lænestol online, men i mange tilfælde under forudsætning af at der bestilles for en fastsat sum. Ellers må du foretrække den billigste mulighed for fragt, der i de fleste tilfælde vil være at få dem til at levere din ordre til en pakkeshop.

Masser af kæder foreslår afhentning hvor du bestiller billig lænestol online men afhenter i byggemarkedet. Fx Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg, 10-4, Silvan og Stark. Byggekæderne yder fx afhentning af lænestol i følgende byer:

Hedehusene, Nyborg, Sønderborg, Søborg, Rudersdal, Jyllinge, Kokkedal, Ishøj, Virum, Ballerup, Allerød, Albertslund, Gladsaxe, Helsingør, Risskov, Skanderborg, Esbjerg, Kolding, Stenløse, Roskilde, Valby, Lystrup, Odder, Herlev, Glostrup, Brabrand, Greve, Grenaa, Varde, Silkeborg, Horsens, Aabenraa, Solrød Strand, Frederiksværk, Tårnby, Hørsholm, Næstved, Farum, Middelfart, Nakskov, Frederikssund, København, Hillerød, Åbyhøj, Nørresundby, Thisted, Tilst, Vejle, Hobro, Hvidovre, Værløse, Højbjerg, Frederiksberg, Haderslev, Slagelse, Vanløse, Randers, Dragør, Køge, Herning, Vordingborg, Svendborg, Rønne, Holbæk, Skive, Lyngby, Brøndby, Taastrup, Kalundborg, Gentofte, Struer, Holstebro, Haslev, Korsør, Birkerød, Nykøbing Falster, Vallensbæk, Aalborg, Charlottenlund, Ikast, Viborg, Hedensted, Brønderslev, Hjørring, Aarhus, Brønshøj, Ringsted, Odense, Rødovre, Fredericia, Nærum, Lillerød, Frederikshavn, og Ølstykke, .

Click-and-collect af lænestol er tilgængeligt i alle dele af landet: Fyn (Vestfyn, Midtfyn, Sydfyn, Nordfyn, Østfyn), Jylland (Vestjylland, Syddanmark, Nordjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Sydjylland, Østjylland) og Sjælland (Nordsjælland, Midtsjælland, Hovedstaden, Vestsjælland, Amager, Falster, Østsjælland, Sydsjælland, Lolland, Bornholm).

Når man kigger i statistikkerne bliver det tydeligt, at online shoppere ofte leder efter eksempelvis billig lænestol og lænestol online. Foruden dette oplever man tit netshoppere søge efter blandt andet køb lænestol, lænestol priser og lænestol tilbud, plus de udbredte byggekæder som XL-Byg, Bauhaus, Davidsen, Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, Bygma og Stark.

Få rabat på lænestol

Det er ultra smart for alle og enhver at finde de laveste priser på billige lænestol online hos flere butikker på nettet, og altså har en hel del e-forhandlere været tvunget til at presse prisen på lænestol eftertrykkeligt, og i øvrigt love fragt uden betaling.

Derfor kan det ikke desto mindre blive lønsomt at granske et par shops på nettet efter billige priser på lænestol online forinden du shopper, så du er velinformeret til at få fat i den mest billige pris. Kig ikke blot på de udbredte byggecentre som Jem og Fix, Silvan, Davidsen, Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg, 10-4 og Stark.

Du må imidlertid være klar over, at ifald en shop på nettet markedsfører billige lænestol online for en pris der kan virke enormt overkommelig, så kunne det tit være et bevis på en snydagtig webbutik. Køb med kort er imidlertid en del af Indsigelsesordningen, som sikrer dig overfor falske online selskaber.

Generelt slår vi et slag for køb med kort eller betalinger med mobilen. Som et alternativ kan du drage nytte af et tilbud som for eksempel ViaBill, såfremt du hellere vil betale betalingen af lænestol af flere omgange. Det foreslåes typisk hos nichefokuserede netbutikker, men sjældent de udbredte byggecentre som eksempelvis XL-Byg, Silvan, Davidsen, Stark, Harald Nyborg, 10-4, Bygma og Jem og Fix.

Når der ses på statistikkerne fremstår det klart, at internet shoppere ofte kigger efter eksempelvis billig lænestol og lænestol online. Foruden dette oplever vi jævnligt mennesker søge efter bl.a. lænestol tilbud, lænestol priser samt køb lænestol.

Tjek nuværende kunders vurderinger

Trustpilot fremskaffer en række gavnlige løsninger til at bese en stor portion forhenværende forbrugeres meninger og derved er det smart, at du tolker webshoppens kritik inden du lægger din bestilling på billige lænestol online.

Facebook frembringer ydermere adskillige fremragende løsninger til at få et kig ind i netshoppens troværdighed. Her ser vi nogle internet webshops som tilbyder folk at notere en evaluering af virksomhedens service, hvilket ydermere burde benyttes til at få et indtryk af tidligere kunders oplevelser.

Forud for at nogen shopper billige lænestol online i en e-handler behøver man for at være sikker studere netshoppens forretningsaftale, men det er for det meste ikke super interessant, især ved de udbredte byggecentre som 10-4, Stark, XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix, Silvan, Bygma, Bauhaus og Harald Nyborg.

En anden løsning kunne være at finde ud af om e-forhandleren er verificeret af e-mærket, som kan være en indikation om at e-forretningen lever op til de danske retningslinjer, tillige med at e-forhandleren hyppigt overværes af specialister som er indført i lovene på området.

Det er en rigtig god genvej til at blive assisteret, såfremt du bliver udsat for dilemmaer i forbindelse med dit køb af lænestol. Yderligere er det prisværdigt at køber er på vagt for de mest basale bestemmelser gældende for bestillingen af lænestol online, eksempelvis den byttepolitik online firmaet anvender.

I den sammenhæng er det tillige essesentielt, at man permanent beholder sin købsbekræftelse, således man når som helst kan vidne om bestillingen af lænestol, uanset om man shopper fra Silvan, XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma, 10-4, Stark eller Bauhaus.

Helle K gav 5 stjerner

Hurtig levering og god service..

Helle Knudsen gav 4 stjerner

Det er et godt sted at handle varerne…

Else Poulsen gav 5 stjerner

Quick expedit

Morten Sørensen gav 4 stjerner

God pris og alt ok

9 gode råd til når du køber online
1Det er jo ualmindeligt bekvemt for alle og enhver at vurdere prisniveauet online på billige lænestol hos flere e-forhandlere, og herved lover masser af internet firmaer billig fragt. Derfor kan det trods alt være rentabelt at prøve en række online selskaber efter udsalg og tilbud forinden du færdiggør din shopping, så du ikke er i tvivl om at skaffe sig den mest attraktive pris.
2Den billigste form for levering er unægtelig at du selv henter pakken, men den løsning beroer på at du bor tæt på internet virksomhedens adresse. Den løsning til levering kan vise sig at være temmelig udslagsgivende ifald du har behov for lænestol nu og her. Alternativt så garanterer flere online butikker fragtfri levering, men i de fleste tilfælde er det under betingelse af at man aftager for en bestemt pris.
3Inden folk køber billige lænestol på en butik på nettet kunne de på en vis måde gennemse e-butikkens forretningsvilkår, dog er det oftest ikke særlig spændende. Udover dette er det en hjælp at køberen er påpasselig med de mest essentielle vilkår der gælder for shopping af billige lænestol online, som for eksempel hvilken returneringsret internet shoppen tilbyder.
4Vi anbefaler generelt køb med betalingskort eller MobilePay. Shopping med kort er omsluttet af en bestemmelse, der dækker dig overfor snydagtige internet varehuse. Som en anden løsning bør du bruge et afbetalingstilbud fra f.eks. ViaBill, for så vidt du higer efter at klare beløbet af flere omgange.
5Trustpilot tilbyder dig aldeles nyttige muligheder for at kontrollere ganske mange andre kunders meninger og på grund af dette støtter vi, at du undersøger e-butikkens omtaler før du handler billige lænestol online. Facebook genererer ligeledes fuldkommen udmærkede genveje til at få et kig ind i netshoppens popularitet.
6Fragttiden kan være ultra udslagsgivende ifald man behøver produkterne nu og her, og i det øjemed er det særdeles relevant at vi dobbelttjekker det anslåede leveringstidspunkt på lænestol. De fleste internet outlets giver løfte om billig levering på blot en enkelt hverdag på mange af deres produkter, men vær obs på at det betinges af at du bestiller før et fastsat klokkeslæt.
7Nogle enkelte internet handler lover levering uden gebyr på lænestol, men tit kræves det at man indkøber for en konkret sum. Desuden kan man gribe den mindst kostelige type af levering, som typisk vil blive at få dem til at køre ordren til et udleveringssted. Fragtmuligheden bliver i regelen lige så vel særdeles uproblematisk. Den mest letkøbte leveringsform vil dog til enhver tid være selv at hente ordren.
8Vi foreslår generelt at kontrollere om e-forhandleren er tilsluttet e-mærket, da det almindeligvis er et fingerpeg om at online forretningen understøtter de officielle danske regler, tillige med at webshoppen regelmæssigt revideres af sagkyndige der har megen viden om de gældende regulativer. Før nogen handler billige lænestol på en internet webshop kan man i princippet sætte sig ind i dens vilkår.
9De fleste internet virksomheder tilbyder nu om stunder alverdens billige former for levering til lænestol. En af de mest benyttede er nu om stunder at få sendt til en pakkeshop, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente dine varer præcis når det passer dig. Den er nemlig yderst uproblematisk, og endda endvidere den mest prisbevidste leveringsmåde.