Plus Nostalgi læhegn - 17608-13 Hvid
999 kr.
Læs mere
Plus Bergen Læhegn 180x180cm - Tryk Impr.
549 kr.
Læs mere
Plus Decora læhegn - 17624-13 Hvid
1.399 kr.
Læs mere
Plus Newline læhegn m/espalier 180x180 cm - Tryk Impr.
669 kr.
Læs mere
Plus Decora læhegn - 17628-13 Hvid
999 kr.
Læs mere
Plus Newline læhegn m/espalier 90x180 cm - Tryk Impr.
469 kr.
Læs mere
Plus Newline læhegn m/espalier 180x110 cm - Tryk Impr.
569 kr.
Læs mere
Plus Nostalgi læhegn - 17604-13 Hvid
1.399 kr.
Læs mere
Plus Bergen Læhegn 90x180cm - 2908-1 - Tryk Impr.
449 kr.
Læs mere
Plus Bergen Læhegn 180x150cm - Tryk Impr.
499 kr.
Læs mere
Plus Newline læhegn m/espalier 90x180/110 cm - Tryk Impr.
469 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal kende de betingelser webshoppen udsteder i forbindelse med dit køb online, så du undgår problemer med fx reklamationer. Man bør derfor læse byggeshoppens handelsbetingelser.
Nogle byggekæder præsterer et bredt udvalg af produkter, imens andre er specialiserede i en specifik type af vare. Du skal gennemtænke hvorvidt det er essentielt for dig at du har mange forskellige produkter at vælge i blandt, udover blot læhegn.
Hvis du vil have varerne hurtigst muligt eller blot ønsker at slippe for leveringsgebyret, så kan du tænke over at hente produkterne personligt. Det er navnligt muligt ved de gængse byggekæder.
For nogle er byggeri lig med en stor portion spørgsmål. Hermed bør du vælge et online byggecenter, hvor du bliver tilbudt tips og tricks til valg af læhegn.
Det er absolut utrolig vigtigt at se, om det produkt du vil købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Som alternativ må du finde et andet.
Du vil finde variationer i prisen på billige læhegn fra byggemarked til byggemarked. En del fokuserer på billige priser, imens nogle fokuserer på faglig rådgivning. Du skal reflektere over hvad du foretrækker.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder forhandler varer fra adskillige specialbutikker, og derigennem kan du handle fra et bredt sortiment af læhegn online.
De store byggekæder finder du nær dig, og derigennem har man adgang til at købe online og transportere produkterne på eget initiativ. Derved kan du overveje at slippe for fragtgebyret, samt ovenikøbet få fat i varerne lige nu.
De store byggemarkeder er populære og velkendte forretninger, hvilket kan give en tryghedsfornemmelse når man skal handle online. Det vil nogle se fordele ved.

Nichewebshop

Forskellige webshops med fokus på et smalt varesortiment er opstartsfirmaer, der typisk er danske, givetvis endda lokalt i dit område. Disse kan du hjælpe ved at købe læhegn online på deres side.
Majoriteten af webshops i små nicher har ekstra meget forstand på deres varer, idet de kun sælger disse varer. Altså formår de at yde en høj grad af god rådgivning fra mennesker med ekspertviden i netop læhegn.
Hovedparten af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter står selv for produktion af de produkterne der sælges i de store byggekæder. Når du køber direkte hos nicheforretningerne online bør du få en billig pris.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

Stark blev stiftet i 1896, og udgøres i dag af mere end 2.000 kollegaer i deres 72 varehuse. Stark tilstræber salg til professionelle, og omsætter årligt for ca. 7 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og lønner i dag ca. 2.300 medarbejdere i de 56 varehuse. Bygma satser på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

læhegn jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og udgøres nu af omkring 2.100 mennesker i deres 122 varehuse. Jem og Fix satser på gode tilbud til private, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og beskæftiger i dag cirka 1.000 personer i forretningens 9 byggecentre. Davidsen fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og beskæftiger nu ca. 100 kollegaer i virksomhedens 6 varehuse. 10-4 specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 500 millioner kroner.

læhegn harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og omfatter i dag omkring 2.000 personer i firmaets 33 butikker. Harald Nyborg satser på salg til private, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og udgøres i dag af omkring 2.000 kollegaer i forretningens 104 butikker. XL-Byg satser på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

læhegn bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og udgøres i dag af over 1.000 medarbejdere i selskabets 17 varehuse. Bauhaus er specialiseret i at sælge til private, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og omfatter i dag omkring 500 kollegaer i virksomhedens 9 butikker. Johannes Fog fokuserer primært på salg til private, og afsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

læhegn silvan

Silvan kom frem i 1968, og omfatter i dag ca. 1.000 medarbejdere i virksomhedens 41 varehuse. Silvan fokuserer primært på salg til private, og afsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Du bør tænke over om du selv bør stå for hele projektet, eller du skal investere i eksperthjælp til færdiggørelsen af det. Hvis du skal have hjælp fra en fagmand kan du spare penge ved at at indhente en pris fra en håndfuld virksomheder.
2Det er meningsfuldt at du har de nødvendige bygningsmaterialer parat forud for at du indleder håndværket. Du kunne med fordel nedskrive en simpel indkøbsliste hvor der bør fremgå alt hvad der er nødvendige, og dernæst tjekke listen, så du føler dig tryg ved at alt er som det skal være.
3Godt forarbejde viser sig som metoden til at komme i mål med dit byggeprojekt. Du må lave en velovervejet arbejdsplan, der beskriver hvilke opgaver der laves på hvilke dage, og en tilhørende numerisk orden. Det anbefales at være skarp idet du sammensætter oversigten.
4Du bør på ingen måde nedprioritere din sikkerhed, så glem ej sikkerhedsbeklædning herunder arbejdshjelm som beskyttelse imod eventuelle skader. Det er afgørende at du husker sikkerheden i dit byggeprojekt, specielt såfremt du ikke har eksperthjælp.
5Der præsenterer sig utvivlsomt uforudsete problematikker når det gælder omfattende opgaver, og på grund af det viser det sig værdifuldt at man afsætter rigeligt med tid i agendaen, således at man føler sig selvsikker på at nå det inden ens deadline.
6For byggeprojekter udendørs har eventuelt regnvejr en betydningsfuld rolle. Af den grund skal du løbende tage et kig på vejrforudsigelserne i perioden for arbejdets start, så det ikke med et brag går i gang med at regne nøjagtig som du er midt i dit ellers velplanlagte byggeprojekt.
7Det kan være nyttigt at få en hjælpende hånd til dele af projektet, hovedsageligt ved store byggeopgaver. Store byggeprojekter behøver flere personer. Desuden vil det vise sig bedre og mere interessant at lave arbejdet med andre.
8Inden du påbegynder byggeprocessen kan det være ekstremt centralt med et tilsagn om, at byggeriet ikke er i strid med loven. Alt efter din boligtype vil der være en række retningslinjer for, hvad du gerne må, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
9Det er muligt at hente offentlig støtte til byggeprojekter. Det gives i tilfælde af at projektet gør en forskel for miljøet. Den økonomiske støtte er altså betinget af at byggeprojektet har betydning for klimaet.
10Du må aldrig fattes arbejdsredskaber. Ofte kan det være fordelagtigt at du har grejet disponibelt akkurat som du igangsætter byggeprojektet. Desuden er det afgørende at indkalkulere de her udgiftsposter i det økonomiske overblik.
11Der er vældig mange artikler og videoer via internettet hvor du kan få gratis hjælp. Navnligt YouTube tilbyder dig vældig meget gavnlig information, navnligt ifald man benytter engelske søgeord.
12Ofte vil det vise sig af stor betydning at lave et regnskab for projektet, så du har styr på penge-delen af det. Det kan vise sig at være fordelagtigt at kortlægge alle omkostninger, og bagefter undersøge ens omkostning ved dem én efter én.
Danskernes favorit byggeshops
Bauhaus.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som i særdeleshed er absolut godt arbejde. Evalueringen er regnet ud fra 23.161 ratings, hvor ikke mindre end 69 % har givet maksimum point, og kun 8 % har givet den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
På Trustpilot har 10-4.dk en score på 4,7 ud af 5, som i særdeleshed er fantastisk beundringsværdigt. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 19.208 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 84 % har givet den højeste karakter, og alene 2 % har givet den laveste karakter. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,6 ud af 5, som altså er hamrende overlegent. Karakteren er et gennemsnit af 28.109 bedømmelser, hvoraf imponerende 76 % giver den bedste karakter, og alene 4 % giver 1 stjerne. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, hvilket selvfølgelig er ret så imponerende. Scoren er baseret på 11.467 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 86 % har givet den bedste karakter, og kun 2 % giver 1 stjerne. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som klart er rigtig flot. Scoren er et gennemsnit af 2.856 meninger, hvoraf ikke mindre end 59 % kvitterer med maksimum point, og blot 9 % giver den laveste karakter. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Hvilken leveringsform skal du vælge?

En lang række internet foretagender giver heldigvis et stort udvalg af billige fragttyper til læhegn. En der er meget populær er lige nu at få leveret til et afhentningssted, hvor du selv henter de bestilte produkter når du har tid. Denne er nemlig yderst fremkommelig, samt i mange tilfælde desuden den mest billige leveringsmetode.

Du kan endvidere beslutte dig for at få produkterne bragt hjem til dig privat eller til hvor du arbejder. Denne viser sig gerne en smule mere omkostningsfuld, men desuden i høj grad nem for læhegn online. Den mest betalelige fragtmulighed vil dog altid vise sig at være at du selv henter pakken, men den løsning forudsætter at du bor nær e-forretningens byggemarked, fx Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan eller Jem og Fix.

Antal dages levering på læhegn er selvfølgelig særdeles central forudsat man har brug for ordren øjeblikkeligt, så herved er det forholdsvis klogt at man finder den anslåede leveringstid ved læhegn. En stor portion internet selskaber – for eksempel Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix og Bauhaus – stiller garanti om billig dag-til-dag levering på flere varenumre online, men glem ikke at det står og falder med at bestillingen køres igennem forinden et besluttet tidspunkt, således at de har udsigt til at kunne nå at få pakken sendt afsted forinden pakkepersonalet har fri.

En hel del forhandlere på nettet tilbyder portofri fragt på læhegn online, men ofte kun ifald der erhverves for en fastsat sum. Desuden må man foretrække den mest billige fragtløsning, der gerne vil blive at få dem til at levere bestillingen til et afhentningssted.

En del netbutikker tilbyder afhentning hvor man handler billig læhegn på nettet og afhenter i butikken. Eksempelvis 10-4, Jem og Fix, Bygma, Stark, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, Silvan og Harald Nyborg. De udlover for eksempel klik-og-hent på læhegn i disse områder:

Rønne, Helsingør, Hobro, Brønderslev, Herning, Ballerup, Brøndby, Roskilde, Birkerød, Sønderborg, Svendborg, Rødovre, Jyllinge, Kolding, Nykøbing Falster, Kokkedal, Nærum, Gladsaxe, Silkeborg, Randers, Ølstykke, Greve, Værløse, Slagelse, Højbjerg, Ishøj, Vordingborg, Farum, Hørsholm, Lyngby, Haderslev, Virum, Dragør, Thisted, Struer, Gentofte, Albertslund, Rudersdal, Vallensbæk, Taastrup, Ringsted, Herlev, Fredericia, Holbæk, Tilst, Hvidovre, Charlottenlund, Vejle, Lillerød, Aalborg, Nakskov, Skanderborg, Risskov, Ikast, Nyborg, Allerød, Lystrup, Haslev, Vanløse, Næstved, Hillerød, Køge, Solrød Strand, Grenaa, Odense, Brønshøj, Hedehusene, Tårnby, Brabrand, Holstebro, Valby, Viborg, Aabenraa, Frederikssund, Stenløse, Odder, Nørresundby, Hjørring, Aarhus, Glostrup, Hedensted, Varde, Frederiksværk, Kalundborg, Frederikshavn, Middelfart, Søborg, Åbyhøj, Frederiksberg, Esbjerg, Horsens, Korsør, Skive, og København, .

Klik-og-hent af læhegn er muligt i alle områder af Danmark: Sjælland (Østsjælland, Sydsjælland, Bornholm, Lolland, Nordsjælland, Falster, Midtsjælland, Hovedstaden, Amager, Vestsjælland), Fyn (Vestfyn, Midtfyn, Østfyn, Nordfyn, Sydfyn) og Jylland (Sydjylland, Syddanmark, Midtjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Østjylland, Vestjylland).

Når vi kigger i statistikkerne står det tydeligt, at online shoppere som regel leder efter fx billig læhegn og læhegn priser. Foruden dette ser man som regel online shoppere lede efter fx læhegn tilbud, læhegn online samt køb læhegn, foruden de kendte byggecentre som 10-4, Davidsen, Silvan, Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma og Stark.

Få rabat på læhegn

Det er jo særdeles hensigtsmæssigt for enhver at analysere tilbud på billige læhegn online fra flere firmaer på nettet, og til tak har utallige shops på nettet ikke kunne slippe for at nedsætte priserne på læhegn en hel del, og ydermere garantere billig fragt.

Men det kan stadigvæk blive rentabelt at efterse forskellige webbutikker efter udsalg og tilbud på læhegn online før du gennemfører din handel, således at man er på den sikre side med at få den skarpeste pris. Se ikke kun hos de store byggemarkeder som Silvan, XL-Byg, Stark, Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix og 10-4.

Du bør ikke desto mindre være obs på, at i tilfælde af at en e-butik reklamerer billige læhegn online til salg for en udsalgspris som er ufattelig billig, kan det ofte være en indikator for en uægte shop. Betalinger med kort er i hvert fald omfavnet af en bestemmelse, der passer på køberen overfor uægte online selskaber.

Vi anbefaler generelt kortkøb eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed kunne du overveje en løsning på afbetaling fra fx ViaBill, hvis du hellere vil afdrage beløbet til læhegn af flere omgange. Dette tilbydes typisk i niche netbutikker, men sjældent de kendte byggekæder som fx 10-4, Jem og Fix, Stark, Bauhaus, XL-Byg, Bygma, Davidsen og Harald Nyborg.

Når der ses på tendenserne fremstår det klart, at mennesker jævnligt leder efter eksempelvis læhegn online og køb læhegn. Foruden dette ser vi som regel folk kigge efter eksempelvis læhegn tilbud, billig læhegn og læhegn priser.

Se nærmere på andre menneskers oplevelser

Trustpilot yder adskillige gode chancer for at verificere en hel del forhenværende forbrugeres anmeldelser og herved foreslåes det, at du sonderer internet shoppens ratings forinden du handler billige læhegn online.

Facebook leverer ligeledes ultra solide løsninger til at få et kig ind i webbutikkens kundetilfredshed. Tilmed ser vi en del webbutikker som tilbyder folk at formulere en evaluering af deres køb, hvilket ydermere kan bruges til afvejning af hvor glade kunderne er.

Inden folk køber billige læhegn online hos en e-handler burde de helt sikkert løbe igennem netbutikkens regler, det er dog tit et tidskrævende projekt, især ved de velkendte byggekæder som 10-4, Stark, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus og Bygma.

En nemmere løsning kunne være at se hvorvidt internet firmaet er e-mærke godkendt, hvilket er en angivelse af at internet forretningen respekterer dansk lovgivning, samt at online forhandleren tit overværes af specialister der har indsigt i reglerne på området.

Derudover tilbydes du chance for hjælpende service, når du udsættes for problemer med din bestilling af læhegn. Ligeledes er det klogt at man er på vagt for de primære betingelser der har betydning for købet af læhegn online, til eksempel hvilken ombytningsret e-butikken anvender.

Derfor er det samtidig relevant, at man permanent bibeholder ens købsbekræftelse, således man når som helst kan bevise sin bestilling af læhegn, uagtet om man køber ved Stark, Davidsen, Jem og Fix, 10-4, Bygma, Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg eller Silvan.

Jesper gav 5 stjerner

Hurtig levering uden mangler.

Pia S gav 4 stjerner

Bestilte online

Kirsten Knudsen gav 5 stjerner

Hurtigt og nemt via WEB

Jesper K gav 5 stjerner

Nem og meget fin service

9 tips til køb på nettet
1Det er yderst problemfrit for os alle at finde tilbud online på billige læhegn fra flere internet shops, og af den grund lover flertallet af e-butikker levering uden beregning. Det kan dog til hver en tid vise sig tiden værd at kigge forbi diverse internet shops i Danmark efter tilbud og rabat inden du placerer ordren, således at man er tryg ved at få den skarpeste pris.
2Vi anbefaler bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Handler med kort er omfattet af et reglement, som redder en overfor falske e-firmaer. Som et alternativ burde du overveje en løsning fra for eksempel ViaBill, for så vidt du higer efter at dække pengene over en periode.
3Den mest betalelige form for levering vil altid vise sig at være selv at hente ordren, men dette kræver at du har bopæl nær online shoppens tilholdssted. Den leveringsversion er ultra vigtig om du mangler læhegn inden for kort tid. Alternativt så tilbyder enkelte firmaer på nettet billig fragt, men oftest er det betinget af at der erhverves for en konkret sum.
4Trustpilot byder på sådan set fantastiske løsninger til at inspicere ret mange eksisterende forbrugeres anmeldelser og herved er det prisværdigt, at du kigger på online webshoppens ratings forinden du bestiller billige læhegn online. Facebook frembringer desuden absolut stabile løsninger til at få indsigt i netbutikkens troværdighed.
5Fragtperioden er naturligvis rigtig vigtig om du har behov for ordren inden for få dage, og med det formål er det rigtig klogt at du kigger nærmere på den anslåede leveringstid for læhegn. Temmelig mange internet firmaer yder billig 1 dags fragt på adskillige produkter, men vær påpasselig da det tager udgangspunkt i at bestillingen indsendes før et angivent klokkeslæt.
6Nogle enkelte netbutikker frembyder fragt uden beregning på læhegn, men undertiden under forudsætning af at der købes for et fastsat beløb. I øvrigt må man tage den mest billige type af levering, der oftest vil blive at få fragtfirmaet til at levere din ordre til et udleveringssted. Fragtmuligheden er uheldigvis tillige ualmindeligt let. Den mest prisbevidste løsning til levering vil dog altid være at hente ordren selv.
7Forinden folk handler billige læhegn hos en e-forhandler bør man helt sikkert sætte sig ind i e-shoppens vilkår, det er dog normalt et tidskrævende arbejde. Herudover er det at foretrække at man er klar over de mest aktuelle retningslinjer der indvirker på bestillingen af billige læhegn online, eksempelvis den returneringsret internet forhandleren bruger.
8Generelt anbefaler vi at granske om online shoppen er tilsluttet e-mærket, som længe har været en angivelse af at internet forhandleren imødekommer de opstillede regler, og at den tit undersøges af sagkyndige som kender lovgivningen. Før folk shopper billige læhegn i en online shop kunne man for at være på den sikre side betragte webshoppens regler.
9Temmelig mange netbutikker i Danmark tildeler efterhånden en række forskellige billige leveringsmåder til læhegn. En der er meget almindelig er i øjeblikket at afsende til en pakkeshop, fordi du på den måde nemt kan hente bestillingen på et valgfrit tidspunkt. Fragtløsningen er nemlig temmelig overkommelig, og i mange tilfælde ligeledes den mest prisbevidste metode til levering.