Milwaukee Lægtehammer
310 kr.
Læs mere
Stanley lægtehammer 600 gr. STHTO-51311
295 kr.
Læs mere
Hultafors lægtehammer KP 800 g
349 kr.
Læs mere
Hultafors lægtehammer KP 900g
360 kr.
Læs mere
Lægtehammer 600 gram - ergonomisk
85 kr.
Læs mere
Hultafors Lægtehammer, 750g KP 750
236 kr.
Læs mere
PEDDINGHAUS Lægtehammer,hickory, forkromet 750g
1.243 kr.
Læs mere
BATO Lægtehammer M/Sømholder & magnet.
124 kr.
Læs mere
Hultafors Lægtehammer, 650g KP 650
224 kr.
Læs mere
PEDDINGHAUS Lægtehammer, hickorysk.m.magnet 650g
329 kr.
Læs mere
Lægtehammer 900 g HERO 3064-950
99 kr.
Læs mere
Probuilder Lægtehammer 600 Gram
122 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør være opmærksom på hvilke betingelser der gør sig gældende når du shopper online, så du kan undgå problemer med bl.a. returnering. Derfor bør man tjekke virksomhedens regler.
For de fleste er gør-det-selv projekter forbundet med diverse spørgsmål. På grund af det er det fordelagtigt at handle hos et online byggecenter, hvor du bliver tilbudt sparring og vejledning omkring lægtehammer.
Ifald du skal have dine byggematerialer nu og her eller blot vil blive fri for fragtomkostningen, så kan du tænke over at fragte varerne selv. Det er særligt muligt i de store byggemarkeder.
Du vil finde ulighed i salgspriserne på billige lægtehammer alt efter hvor du handler online. En del satser på gode priser, hvorimod andre tilbyder service. Du bør tænke over hvad der er vigtigst for dig.
Flere byggemarkeder fremviser et enormt sortiment, og øvrige har fokus på en specifik varetype. Du skal vide om det er vigtigt for dig at have adskillige varetyper at vælge i mellem, udover bare lægtehammer.
Det er naturligvis utrolig afgørende at vide, hvorvidt de produkter du er på udkig efter online overhovedet er på lager i det pågældende byggemarked. Som alternativ kan du vælge et andet.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggecentre køber varer fra alverdens specialbutikker, og så kan du købe fra et bredt udvalg af lægtehammer online.
De store byggemarkeder er populære og velkendte forretninger, som kan bidrage til øget troværdighed til dig som køber online. Det er noget nogle vil se en fordel i.
De udbredte byggekæder er fysisk til stede i hele landet, og takket være dette har man adgang til at købe online og transportere materialerne selv. Derigennem har man mulighed for at spare fragtgebyret, og ovenikøbet hente varerne straks.

Nichewebshop

Hovedparten af nichefokuserede webshops er ekstraordinært passionerede omkring det produktudvalg de har online, da de kun sælger disse produkter. Ergo forventes det at du får ekstremt anvendelig hjælp fra medarbejdere med ekspertviden i netop lægtehammer.
Majoriteten af nichespecifikke netbutikker er små virksomheder, som oftest er danske, eventuelt ovenikøbet lokalt nær dig. Dem har du mulighed for at hjælpe når du handler lægtehammer online på deres side.
Majoriteten af specialiserede netbutikker styrer selv produktionen af varerne som byggemarkederne sælger. Ved køb direkte igennem de nichefokuserede webshops online kan du muligvis få skarpere priser.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

Davidsen begyndte i 1944, og omfatter i dag flere end 1.000 personer i deres 9 butikker. Davidsen fokuserer på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

lægtehammer silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og udgøres i dag af omtrent 1.000 kollegaer i deres 41 byggecentre. Silvan specialiserer sig i at sælge til private, og afsætter årligt for over 1 milliard kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og beskæftiger i dag over 500 ansatte i forretningens 9 butikker. Johannes Fog har fokus på at sælge til private, og omsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

lægtehammer bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og omfatter i dag i omegn af 1.000 kollegaer i forretningens 17 byggecentre. Bauhaus satser på gode tilbud til private, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og omfatter i dag cirka 2.000 personer i selskabets 72 byggecentre. Stark har specialiseret sig i salg til professionelle, og sælger hvert år for over 7 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og beskæftiger i dag omtrent 2.300 ansatte i deres 56 byggecentre. Bygma satser på at sælge til professionelle, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

lægtehammer harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og beskæftiger nu over 2.000 mennesker i kædens 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer primært på at sælge til private, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og beskæftiger nu ca. 100 kollegaer i kædens 6 butikker. 10-4 fokuserer primært på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for cirka 500 millioner kroner.

lægtehammer jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og udgøres i dag af cirka 2.100 kollegaer i deres 122 butikker. Jem og Fix har specialiseret sig i salg til private, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og omfatter i dag i nærheden af 2.000 medarbejdere i forretningens 104 byggecentre. XL-Byg har fokus på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Potentielt kan det vise sig meningsfuldt at have de nødvendige materialer til rådighed i god tid før du starter håndværket. Du vil med fordel kunne nedskrive en enkel indkøbsliste hvor der bør fremgå hver eneste ting du skal bruge, og så efterse hvert enkelt punkt, således at du sikrer dig at alt er på sin plads.
2Man skal nødig mangle værktøj. Typisk vil det være vigtigt at have grejet tilgængeligt inden du går løs med byggeriet. Det er derudover fordelagtigt at påregne omkostningerne hertil i udgiftsbudgettet for byggeprojektet.
3Det er muligt at hente økonomisk hjælp fra det offentlige til byggeprojekter. Det ydes ifald ombygningen er klimavenligt. Af få tilbud om et bidrag kræver med andre ord at projektet har en positiv effekt på planeten.
4Forud for at du starter byggeprojektet kan det vise sig vildt fornuftigt at sikre sig, at byggeprojektet overhovedet er inden for lovens rammer. Alt efter hvor du bor vil der vise sig fastsatte love som beskriver, hvad du må, og hvad du ikke må.
5Du finder en hel række hjælpeartikler og videoer på internettet som kan være en stor hjælp. Specielt YouTube giver enormt meget almennyttig information, i særlig grad når man bruger den engelske version.
6Det er en god idé at søge en hjælpende hånd til ens byggeprojekt, især når det er vigtige arbejdsopgaver. Omfangsrige opgaver kræver flere personer. Ydermere vil det vise sig mere effektivt og mere socialt at dele arbejdet med andre.
7Der viser sig typisk uventede problematikker i forbindelse med større byggeprojekter, og altså vurderes det essentielt at der afsættes tilstrækkelig tid i kalenderen, således at man er ubekymret om at man når det til siden.
8Du kunne overveje om projektet kan klares alene, eller du må anskaffe assistance fra en professionel til afslutningen af byggeprocessen. Forudsat at du ønsker professionel hjælp er det normalt at indhente uforpligtende tilbud fra flere håndværkere.
9Du må aldrig nogensinde gå på kompromis med sikkerheden, så glem ej sikkerhedsbeklædning bl.a. hjelm og sko som skåner dig med henblik på mulige uheld. Det er klogt at du har styr på dit eget ve og vel i byggeriet, hovedsageligt hvis du ikke har eksperthjælp.
10Typisk vil det vise sig af stor betydning at udfærdige et udgiftsbudget for dit byggeri, så du føler sig sikker på det økonomiske aspekt. Det bør blive en fordel at nedfærdige hver enkelt udgiftspost, og dernæst nedfælde billige priser på dem enkeltvis.
11For udendørs opgaver kan vejret få en afgørende rolle. Af den årsag bør du jævnligt lægge mærke til prognosen for vejret i tiden op til starten på projektet, så du ikke kommer til at opleve at det uden varsel går i gang med at vælte ned i samme sekund som du er ved at færdiggøre dit avancerede projekt.
12Forberedelse vedbliver at være vejen til at nå problemfrit i mål med dit byggeprojekt. Du er nødt til at lave en struktureret plan, der fortæller hvilke opgaver der skal laves på hvilken dag, og som ligeledes indeholder en prioriteringsliste. Husk at være konkret idet du laver din køreplan.
Danskernes foretrukne byggekæder
På Trustpilot har XL-Byg.dk en rating på 4,3 ud af 5, hvilket selvfølgelig er yderst beundringsværdigt. Karakteren tager udgangspunkt i 2.856 anbefalinger, hvoraf hele 59 % kvitterer med maksimum point, og kun 9 % giver bundkarakter. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har en score på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er ekstremt overlegent. Ratingen tager udgangspunkt i 28.109 kommentarer, hvoraf intet mindre end 76 % har givet den højeste karakter, og kun 4 % giver dumpekarakter. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er virkelig flot. Evalueringen er baseret på 11.467 meninger, hvor imponerende 86 % har givet den bedste karakter, og alene 2 % kvitterer med bundkarakter. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
10-4.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som tydeligvis er ekstremt imponerende. Vurderingen er et gennemsnit af 19.208 tilkendegivelser, hvor imponerende 84 % har givet maksimum point, og kun 2 % kvitterer med dumpekarakter. Lige nu har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Brugerne på Trustpilot vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket tydeligvis er virkelig imponerende. Ratingen grundlægges af 23.161 kommentarer, hvor imponerende 69 % har givet maksimum point, og alene 8 % har givet bundkarakter. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsløsning skal jeg vælge?

En række online outlets giver nu til dags diverse billige metoder til levering til lægtehammer. En af de mest populære er nu til dags at få bragt ordren til en pakkeshop, fordi du på den måde nemt kan hente din bestilling når du har tid. Fragtformen er jo usædvanlig let, samt ofte også den billigste form for levering.

Du bør lige så vel foretrække at få pakken leveret til dit hus eller ud til din arbejdsplads. Fragtformen er oftest et hak mere bekostelig, men på den anden side usædvanlig praktisk med lægtehammer online. Den billigste fragtmetode er dog selv at hente produkterne, som desværre stiller krav om at du er lige ved e-firmaets byggemarked, eksempelvis Silvan, Bauhaus, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Fragtperioden på lægtehammer er selvfølgelig usædvanlig essentiel om man behøver varen nu og her, så af den grund er det ret fornuftigt at vi dobbelttjekker den anslåede leveringsdato ved lægtehammer. Mange online virksomheder – herunder Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg og Silvan – yder billig levering på næste hverdag på en lang række af deres varer online, som dog kræver at bestillingen placeres før et angivent klokkeslæt, med det formål at de med sikkerhed kan nå at få varerne pakket forinden lagerpersonalet får fri.

Visse shops på nettet præsterer fragt uden beregning på lægtehammer online, men ofte kun når du bestiller for et fastsat beløb. I øvrigt bør du tage den mest billige leveringsform, der typisk er at få dem til at bringe pakken til et udleveringssted.

En masse byggemarkedskæder frembyder klik-og-hent hvor man handler billig lægtehammer på nettet men selv henter i byggemarkedet. For eksempel Jem og Fix, Bauhaus, Stark, 10-4, Silvan, Harald Nyborg, Bygma, Davidsen og XL-Byg. Byggemarkederne giver eksempelvis afhentning af lægtehammer i disse byer:

Ringsted, Birkerød, Glostrup, Hedehusene, Farum, Haslev, Næstved, Værløse, Nørresundby, Solrød Strand, Lyngby, Varde, Brøndby, Frederiksberg, Korsør, Rønne, Brønshøj, København, Odder, Tilst, Aabenraa, Albertslund, Taastrup, Ballerup, Silkeborg, Ishøj, Lillerød, Vejle, Frederikshavn, Randers, Herlev, Tårnby, Svendborg, Nakskov, Vordingborg, Vanløse, Nykøbing Falster, Haderslev, Aalborg, Nyborg, Middelfart, Rudersdal, Nærum, Thisted, Struer, Hillerød, Holstebro, Højbjerg, Horsens, Holbæk, Hvidovre, Stenløse, Virum, Køge, Rødovre, Hobro, Kokkedal, Dragør, Kalundborg, Vallensbæk, Herning, Brønderslev, Slagelse, Frederiksværk, Åbyhøj, Gladsaxe, Hedensted, Lystrup, Gentofte, Greve, Charlottenlund, Valby, Søborg, Fredericia, Skanderborg, Ikast, Helsingør, Aarhus, Hørsholm, Jyllinge, Kolding, Sønderborg, Grenaa, Brabrand, Roskilde, Odense, Risskov, Skive, Ølstykke, Allerød, Viborg, Hjørring, Frederikssund, og Esbjerg, .

Click-and-collect af lægtehammer er muligt i alle områder af Danmark: Jylland (Sønderjylland, Sydjylland, Midtjylland, Syddanmark, Vestjylland, Nordjylland, Østjylland), Fyn (Vestfyn, Nordfyn, Østfyn, Midtfyn, Sydfyn) og Sjælland (Bornholm, Lolland, Nordsjælland, Midtsjælland, Falster, Sydsjælland, Amager, Østsjælland, Vestsjælland, Hovedstaden).

Når man kigger i søgedata står det klart, at internet shoppere typisk søger efter bl.a. køb lægtehammer og billig lægtehammer. Foruden dette ser man typisk internet shoppere søge efter blandt andet lægtehammer tilbud, lægtehammer priser og lægtehammer online, plus de udbredte byggekæder som Bauhaus, Silvan, Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Stark og Bygma.

Få rabat på lægtehammer

Det er i dag yderst let gængeligt for forbrugerne at finde de laveste priser på billige lægtehammer online på flere e-firmaer, og herved har flere firmaer på nettet ikke kunne lade være med at mindske udsalgspriserne på lægtehammer betydeligt, og endda garantere fragt uden beregning.

Det kan til hver en tid være lønsomt at analysere flere netbutikker efter billige priser på lægtehammer online forud for at du gennemfører din bestilling, så du er skudsikker på at modtage den skarpeste pris. Se ikke blot hos de gængse byggemarkeder som XL-Byg, Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, Davidsen, Bygma og Stark.

Du må alligevel være så påvagt, at i tilfælde af at en e-forretning afhænder billige lægtehammer online til salg for en pris som er urealistisk billig, burde det tit være en varsel om en bedragerisk internet virksomhed. Køb med kort er heldigvis en del af en lovbestemmelse, der beskytter dig som køber imod snydagtige internet webshops.

Generelt tilråder vi køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Som alternativ burde du bruge en afbetalingsløsning fra for eksempel ViaBill, forudsat du higer efter at betale regningen på lægtehammer over en længere periode. Dette tilbydes som regel hos nicheforhandlere, men dog sjældent de velkendte byggekæder som for eksempel 10-4, Stark, Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix og XL-Byg.

Ved indkig i data står det markant, at internetbrugere typisk efterspørger blandt andet lægtehammer online og lægtehammer tilbud. Derudover ser vi tit folk kigge efter fx billig lægtehammer, lægtehammer priser samt køb lægtehammer.

Se nærmere på nuværende kunders oplevelser

Trustpilot fører til i højeste grad udmærkede løsninger til at finde ud af ganske mange tidligere brugeres betragtninger og af den grund foreslår vi, at du tager et kig på internet shoppens anmeldelser forud for at du færdiggør din shopping med billige lægtehammer online.

Facebook medfører også ganske fornemme genveje til at få et kig ind i online shoppens troværdighed. Derudover møder vi nogle internet webshops som gør det muligt at tilkendegive en vurdering af deres købsoplevelse, hvilket ligeledes må drages fordel af til at tage stilling til kundetilfredsheden.

Forud for at folk køber billige lægtehammer online på en e-shop kan de i princippet læse butikkens handelsvilkår, men det er i reglen ikke videre spændende, især med de gængse byggekæder som 10-4, XL-Byg, Silvan, Bygma, Harald Nyborg, Stark, Davidsen, Jem og Fix og Bauhaus.

Et andet alternativ kunne være at tjekke om online forhandleren er e-mærket, da det længe har været en påvisning af at online butikken respekterer dansk lovgivning, udover at internet selskabet jævnligt ses til af fagfolk der har den nødvendige knowhow om lovene på området.

Dette er desuden en god chance for at få bistand, når du bliver udsat for dilemmaer i processen med din bestilling af lægtehammer. Yderligere er det klogt at du er omhyggelig omkring de vigtigste forhold der spiller ind i forbindelse med bestillingen af lægtehammer online, eksempelvis den ombytningsret webbutikken benytter.

I den sammenhæng er det på samme måde afgørende, at man altid sikrer sin ordremail, så man en anden gang vil kunne bekræfte sit køb af lægtehammer, hvad end man handler fra Davidsen, Stark, Bauhaus, Bygma, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg eller Silvan.

Maria C gav 5 stjerner

Det kører bare som det skal.

Birthe S gav 4 stjerner

Varen kommer præcis som ønsket

Per I gav 5 stjerner

Hurtig og korrekt levering.

Erik D gav 5 stjerner

Fornuftigt sted at handle

9 tips til din online shopping
1Trustpilot yder i højeste grad fornemme chancer for at kigge på en hel del aktuelle konsumenters anmeldelser og af den grund er det anbefalelsesværdigt, at du iagttager netbutikkens bedømmelser forud for at du handler billige lægtehammer online. Facebook bringer dig endvidere regulære fremragende muligheder for at få en idé om e-forhandlerens kundetilfredshed.
2Vi anbefaler bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Handler med kort er dækket ind under Indsigelsesordningen, hvilket begunstiger dig som kunde overfor snydagtige e-shops. Alternativt bør du drage fordel af en afdragsordning fra f.eks. ViaBill, når du har til hensigt at dække beløbet over et længere tidsrum.
3Inden folk bestiller billige lægtehammer hos en butik burde man sådan set sætte sig ind i webshoppens vilkår, det er dog oftest et tidskrævende arbejde. Desuden kan det være til hjælp at man er påpasselig med de mest basale retningslinjer der har indvirkning på bestillingen af billige lægtehammer online, som fx hvilken returret e-firmaet har.
4Generelt anbefaler vi at se om internet webshoppen er tilsluttet e-mærket, eftersom det burde være en tilkendegivelse af at e-butikken følger dansk lovgivning, samt at online webshoppen jævnligt overværes af jurister som behersker reglerne på området. Før folk bestiller billige lægtehammer hos en e-forhandler burde man i reglen gennemløbe butikkens forretningsbetingelser.
5De fleste internet outlets udlover på nuværende tidspunkt diverse forskellige billige leveringsmodeller til lægtehammer. Førstevalget hos mange er i øjeblikket levering til en pakkeshop, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente de købte varer når det passer ind i din kalender. Fragttypen er jo ualmindeligt smart, samt ofte også den mest prisbevidste fragtmulighed.
6Visse internet butikker frembyder portofri levering på lægtehammer, men i reglen er det betinget af at du bestiller for et fastslået beløb. Ellers skal du vælge den mindst kostelige leveringsløsning, hvilket oftest vil være at få fragtfirmaet til at bringe din bestilling til en pakkeshop. Fragtmuligheden bliver af og til på den anden side i høj grad smertefri. Den mest billige leveringsudgave kan ikke benægtes at være at hente varerne selv.
7Leveringstidspunktet er naturligvis virkelig vital hvis du står og skal bruge dine nye produkter om få sekunder, og derfor er det altså meningsfuldt at man finder den estimerede leveringstid ved lægtehammer. En masse online webshops yder billig dag-til-dag fragt på en lang række af deres varer, hvilket dog antager at bestillingen indsendes tidligere end et bestemt tidspunkt.
8Den billigste leveringsmulighed vil i de fleste tilfælde være at hente varerne selv, som jo betinges af at du har bopæl nær internet butikkens bopæl. Den mulighed for fragt er selvfølgelig rigtig væsentlig i tilfælde af at du står og skal bruge lægtehammer om et øjeblik. Alternativt så tilbyder en række online firmaer fragt uden omkostninger, men typisk stiller det krav om at du bestiller for et konkret beløb.
9Det er i høj grad problemfrit for alle og enhver at sammenholde priser online på billige lægtehammer hos flere online forretninger, og ergo tilbyder adskillige e-forhandlere levering uden omkostninger. Dog kan det til hver en tid blive udbytterigt at granske nogle få online selskaber efter udsalg og tilbud forinden du handler, sådan at du ikke er i tvivl om at få fat i den mest betalelige pris.