Wiha Låseringstangsæt 90 gr. EVA 1/3.
487 kr.
Læs mere
BATO Låseringstangsæt 90gr. EVA 1/3.
495 kr.
Læs mere
BATO Låseringstangsæt Kraft 90gr udv/indv. EVA 1/3.
974 kr.
Læs mere
Wiha Låseringstangsæt lige. EVA 1/3.
487 kr.
Læs mere
BATO Låseringstangsæt Kraft Spids Lige udv/indv. EVA 1/3.
975 kr.
Læs mere
BATO Låseringstangsæt lige. EVA 1/3.
474 kr.
Læs mere
BATO Kabelskotangsæt. EVA 1/3.
861 kr.
Læs mere
Låseringstang 180 mm Knipex 4411J2
175 kr.
Læs mere
Låseringstang 140 mm Knipex 4621A11
199 kr.
Læs mere
Låseringstang bøjet 140 mm Knipex 4421J11
189 kr.
Læs mere
Låseringstang 180 Knipex 4621A21
218 kr.
Læs mere
Låseringstang 140 Knipex 4611A1
180 kr.
Læs mere
Låseringstang 140 mm Knipex 4411J1
166 kr.
Læs mere
Låseringstang bøjet 180 mm Knipex 4421J21
199 kr.
Læs mere
Låseringstang 180 Knipex 4611A2
200 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal vide hvilke retningslinjer der gælder når du handler online, så du kan slippe for udfordringer med eksempelvis returret. Derfor bør du læse netbutikkens regningslinjer.
Det er selvfølgelig ekstremt relevant at se, om de varer du er på udkig efter online overhovedet er på lager i byggecenteret. Alternativt kan du være tvunget til finde et andet.
Når du står og skal bruge dine byggematerialer med det samme eller blot ønsker at blive fri for leveringsgebyret, så kan du med fordel transportere byggematerialerne selv. Det er specielt et alternativ i de velkendte byggekæder.
For nogle er gør-det-selv projekter lig med en stor portion spørgsmål. Hermed kan du overveje at vælge et online byggecenter, som giver hjælp til valg af låseringstang.
Flere byggecentre har et enormt sortiment, imens andre har fokus på en enkelt type af vare. Du kan tænke igennem hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have mange varegrupper at vælge fra, udover blot låseringstang.
Du vil finde ulighed i prisniveauet på billige låseringstang hos de forskellige online byggemarkeder. Enkelte tilbyder lave priser, og andre tilbyder faglig sparring. Du skal beslutte hvad du vurderer er vigtigst.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggekæder køber varer fra en lang række forskellige nichebutikker, og dermed kan du bestille fra et stort udvalg af låseringstang online.
De store byggekæder findes i store dele af landet, og hermed har du valget om at købe online og køre varerne personligt. Herigennem kan man undgå leveringsomkostningen, og samtidig få varerne på kortere tid.
De store byggecentre er udbredte og højtprofilerede butikker, hvilket bidrager til øget sikkerhed i forbindelse med dit køb online. Dette kan du se fordele i.

Nichewebshop

Mange specialiserede webshops er mindre firmaer, der i de fleste tilfælde er dansk ejede, gerne tilmed lokalt nær dig. Disse kan du hjælpe ved at handle låseringstang online på deres hjemmeside.
De fleste nicheforretninger på nettet producerer selv produkterne der forhandles i de store byggecentre. Når du køber direkte fra niche netbutikkerne online kan du muligvis få lavere priser.
Størsteparten af små butikker har ekstremt meget forstand på deres online produktudvalg, idet de ikke sælger andre varer. Ergo vil du modtage super informativ hjælp fra mennesker som er eksperter i netop låseringstang.
Danmarks største byggemarkeder

Johannes Fog blev dannet i 1920, og udgøres nu af mere end 500 mennesker i selskabets 9 byggecentre. Johannes Fog sætter ind på at sælge til private, og afsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

låseringstang jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og beskæftiger i dag omtrent 2.100 personer i deres 122 byggecentre. Jem og Fix specialiserer sig i billige priser til private, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

låseringstang harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og beskæftiger i dag over 2.000 mennesker i selskabets 33 butikker. Harald Nyborg er specialiseret i salg til private, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

låseringstang silvan

Silvan blev dannet i 1968, og styres dagligt af omkring 1.000 mennesker i forretningens 41 byggecentre. Silvan satser på salg til private, og sælger hvert år for cirka 1 milliard kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.000 medarbejdere i selskabets 104 butikker. XL-Byg er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og omfatter i dag omkring 100 mennesker i deres 6 byggecentre. 10-4 specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og omfatter i dag mere end 2.300 personer i byggemarkedets 56 byggecentre. Bygma fokuserer primært på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og er nu arbejdsplads for over 1.000 kollegaer i byggemarkedets 9 byggecentre. Davidsen har fokus på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og styres dagligt af i nærheden af 2.000 kollegaer i de 72 butikker. Stark sætter ind på salg til professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 7 milliarder kroner.

låseringstang bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og udgøres i dag af i omegn af 1.000 kollegaer i kædens 17 butikker. Bauhaus specialiserer sig i billige priser til private, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1For udendørs byggeprojekter kan vejret få en afgørende rolle. Af den grund må du regelmæssigt tjekke meldingerne om vejret i dagene op til byggeriets start, så du undgår at det ganske ubelejeligt starter med at stå ned i stænger nøjagtig som du vil påbegynde dit svære byggeprojekt.
2Du bør tænke over om byggeriet kan klares alene, eller du alternativt burde sikre dig hjælp fra en ekspert til dele af byggeriet. Når du anskaffer eksperthjælp kan det være en god idé at notere en pris fra forskellige selskaber.
3Før du starter arbejdet kan det vise sig ret fundamentalt at du sikrer dig, at byggeriet er lovligt. Afhængigt af hvordan du bor kan der vise sig fastsatte retningslinjer omkring, hvad du må, samt hvad der er ulovligt.
4Man kan indhente økonomisk hjælp fra det offentlige til byggerier. Det kan man få såfremt byggeriet gør en forskel for klimaet. Den økonomiske støtte betinger at byggeriet har betydning for klimaet.
5Typisk vil det vise sig fornuftigt at lave et regnskab for dit projekt, så du ikke er i tvivl om økonomien. Det bør blive fornuftigt at kortlægge samtlige udgiftsposter, og dernæst nedfælde omkostningen ved dem en ad gangen.
6Det er oplagt at spørge om en hjælpende hånd til dele af projektet, navnlig i tilfælde af omfattende ombygninger. Store opgaver kræver flere end en enkelt person. Samtidig bør det blive hurtigere og mere socialt at udføre arbejdet med andre.
7Du bør ikke fattes arbejdsredskaber. Jævnligt kan det være yderst relevant at du har udstyret parat idet du går løs med byggeprojektet. Desuden er det afgørende at medtage de medfølgende udgifter i dit økonomiske overblik.
8Du skal nødig negligere dit velbefindende, så glem ej sikkerhedstøj såsom hoved- og fodbeklædning der skåner dig overfor hændelige uheld. Det er essentielt at du har styr på dit velbefindende i byggeprocessen, i særdeleshed når du ikke køber hjælp fra en ekspert.
9Du finder mange instruktioner og videoer fra alverdens hjemmesider hvorfra du kan få inspiration. Især YouTube er anvendeligt med enorme mængder brugbar viden, specielt når man benytter engelske ord i din søgning.
10Muligvis vil det vise sig meningsfuldt at du har de presserende materialer klar inden du begynder dit arbejde. Du bør udfærdige en overskuelig note hvoraf der fremgår alt hvad som er nødvendige, og så gennemgå hver enkelt ting, så du føler dig overbevist om at alt er klar.
11Der præsenterer sig typisk uventede problemstillinger når det gælder krævende byggeprojekter, og altså vil det vise sig afgørende at man har afsat en god portion plads i handlingsplanen, som gør at man kan føle sig afslappet omkring at nå det til den planlagte tid.
12Planlægning vil altid være metoden til at lykkes med dit byggeprojekt. Du må forfatte en effektiv køreplan, der dikterer hvilke gøremål du planlægger at løse hvornår, og en tilhørende prioriteret rækkefølge. Det anbefales at være konkret idet du laver tidsplanen.
De bedst anmeldte byggeshops
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en score på 4,7 ud af 5, som tydeligvis er utrolig overlegent. Bedømmelsen er regnet ud fra 11.467 anbefalinger, hvoraf hele 86 % har givet 5 stjerner, og kun 2 % kvitterer med 1 stjerne. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, hvilket altså er meget flot. Karakteren grundlægges af 28.109 anbefalinger, hvor hele 76 % giver toprating, og bare 4 % giver 1 stjerne. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, hvilket vel at mærke er usædvanligt overlegent. Vurderingen grundlægges af 23.161 meninger, hvoraf imponerende 69 % har givet topkarakter, og bare 8 % giver 1 stjerne. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
XL-Byg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket altså er ultra overlegent. Vurderingen er regnet ud fra 2.856 ratings, hvoraf ikke mindre end 59 % kvitterer med toprating, og bare 9 % har givet bundkarakter. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
10-4.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er utrolig overlegent. Vurderingen er regnet ud fra 19.208 anbefalinger, hvor intet mindre end 84 % giver toprating, og blot 2 % kvitterer med 1 stjerne. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Hvilken fragtmulighed skal jeg vælge?

En del internet foretagender yder til alt held en række forskellige billige leveringsmidler til låseringstang. Den mest benyttede er efterhånden levering til en pakkeshop, fordi du så nemt kan hente dine nye produkter præcis når det passer dig. Leveringsformen er jo ultra ligetil, samt typisk ydermere den mest billige leveringsmodel.

Du bør omvendt planlægge at bestille ordren til levering hjem til din privatadresse eller ud til dit arbejdes adresse. Løsningen bliver mange gange en tand mere omkostningsfuld, men på den anden side ultra let med låseringstang online. Den billigste leveringstype er utvivlsomt selv at hente pakken, hvilket afhænger af at du befinder dig med kort afstand til internet selskabets byggecenter, fx Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Fragtperioden på låseringstang er jo usædvanlig relevant når vi har behov for ordren inden for kort tid, og i det øjemed er det komplet aktuelt at du ser nærmere på det estimerede leveringstidspunkt ved låseringstang. En del online webshops – eksempelvis Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus og Jem og Fix – reklamerer med billig dag-til-dag levering på utallige varenumre online, hvilket dog betinges af at ordren placeres inden et besluttet klokkeslæt, med det formål at de har mulighed for at nå at få bestillingen på posthuset forinden logistikmedarbejderne tager hjem.

En række online firmaer yder fragt uden omkostninger på låseringstang online, men i mange tilfælde kræves det at der købes for en bestemt sum. Desuden skulle du beslutte sig for den mest betalelige leveringsløsning, der mange gange vil være at få dem til at køre varerne til et udleveringssted.

Flere webbutikker frembyder klik-og-hent hvor du bestiller billig låseringstang på nettet men selv henter i byggecenteret. For eksempel XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, Davidsen, Bygma, Jem og Fix, Silvan og Stark. Byggekæderne udlover bl.a. klik-og-hent på låseringstang i disse byer:

Kokkedal, Albertslund, Nyborg, Middelfart, Holstebro, Lyngby, Charlottenlund, Rønne, Haslev, Hedehusene, Frederikssund, Grenaa, Roskilde, Allerød, Aarhus, Esbjerg, Frederiksberg, Struer, Lystrup, Silkeborg, Åbyhøj, Skanderborg, Dragør, Skive, Holbæk, Vejle, Højbjerg, Glostrup, Fredericia, Vanløse, Køge, Vordingborg, Hedensted, Frederiksværk, Valby, Stenløse, Værløse, Herning, Farum, Brabrand, Hørsholm, Virum, Tårnby, Rødovre, Greve, Helsingør, Odense, Odder, Ringsted, Risskov, Thisted, Ikast, Slagelse, Horsens, Kalundborg, Ballerup, Haderslev, Kolding, Solrød Strand, Hvidovre, Nærum, Brønderslev, Hobro, Aalborg, Birkerød, Svendborg, Ishøj, Herlev, Rudersdal, Nørresundby, Næstved, Nykøbing Falster, Brønshøj, Frederikshavn, Sønderborg, Ølstykke, Korsør, Randers, Nakskov, Tilst, Jyllinge, Hjørring, Vallensbæk, Varde, Søborg, København, Gladsaxe, Gentofte, Viborg, Brøndby, Lillerød, Hillerød, Aabenraa, og Taastrup, .

Klik-og-hent for låseringstang er en mulighed i alle områder af Danmark: Sjælland (Hovedstaden, Midtsjælland, Sydsjælland, Vestsjælland, Østsjælland, Nordsjælland, Lolland, Bornholm, Amager, Falster), Fyn (Sydfyn, Østfyn, Nordfyn, Midtfyn, Vestfyn) og Jylland (Østjylland, Nordjylland, Midtjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Syddanmark).

Når man kigger i statistikkerne fremstår det tydeligt, at internet shoppere ofte søger efter eksempelvis billig låseringstang og låseringstang tilbud. Vi ser derudover tit online shoppere søge efter blandt andet køb låseringstang, låseringstang priser samt låseringstang online, plus de velkendte byggekæder som Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg, Silvan, 10-4, Bygma, Davidsen, Stark og Harald Nyborg.

Priser på låseringstang

Det er i dag i høj grad bekvemt for alle og enhver at søge sig frem til priser på billige låseringstang online fra flere online outlets, og på grund af dette har de fleste online forretninger set sig nødsaget til at reducere salgspriserne på låseringstang betragteligt, og derudover garantere billig fragt.

Det kan dog immervæk vise sig fordelagtigt at sammenligne enkelte internet shops i Danmark efter rabatter og tilbud på låseringstang online før du gennemfører dit køb, sådan at man er på den sikre side med at modtage den mest billige pris. Kig ikke blot på de store byggemarkeder som Bauhaus, Silvan, Jem og Fix, Bygma, Stark, Davidsen, Harald Nyborg og 10-4.

Man skal lige meget hvad ikke overse, at i tilfælde af at en netshop udlover billige låseringstang online til en tilbudspris som er himmelråbende billig, kunne det for det meste være en indikator for en uægte online butik. Kortkøb er dog indbefattet af en lov, der begunstiger køberen overfor fup internet butikker.

Vi foreslår generelt kortkøb eller mobilbetaling. Som en anden løsning kunne du anvende en billig afdragsløsning som for eksempel ViaBill, såfremt du har til hensigt at afdrage omkostningerne til låseringstang over en periode. Dette tilbydes normalt ved nichefokuserede netbutikker, men dog sjældent de store byggemarkeder som fx Jem og Fix, 10-4, Silvan, Davidsen, Bygma, Bauhaus, XL-Byg og Harald Nyborg.

Når man kigger i statistikkerne står det klart, at mennesker ofte kigger efter eksempelvis køb låseringstang og låseringstang priser. Foruden dette oplever vi mange gange netshoppere lede efter for eksempel låseringstang tilbud, låseringstang online samt billig låseringstang.

Gennemsøg folks anbefalinger

Trustpilot bringer dig aldeles fordelagtige genveje til at fortolke ret mange nuværende brugeres vurderinger og derfor anbefales det, at du tolker online virksomhedens kritik forinden du bestiller billige låseringstang online.

Facebook tilbyder dig også tilpas fantastiske chancer for at få en idé om online butikkens kundetilfredshed. Her er der nogle e-firmaer hvor man kan nedfælde en evaluering af virksomhedens service, hvilket på samme måde burde udnyttes til at få et indtryk af tilfredsheden hos kunderne.

Forud for at folk handler billige låseringstang online hos en internet webshop kan man uden tvivl gennemlæse dens handelsbetingelser, dog er det tit en tidskrævende opgave, i særdeleshed ved de velkendte byggecentre som Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4, Stark, Jem og Fix, Silvan og Bygma.

Et andet forslag kan derfor være at undersøge om e-handlen er e-mærket medlem, som kan være en sikring om at internet virksomheden accepterer de officielle regler, foruden at online webshoppen af og til revurderes af specialister som er indført i vilkårene på området.

Desuden giver det dig lejlighed til hjælpende service, for så vidt du skulle få dilemmaer i processen med dit køb af låseringstang. Endvidere stiller vi forslag om at man er klar over de mest betydningsfulde betingelser der spiller ind i forbindelse med bestillingen af låseringstang online, som for eksempel hvilken returrettighed e-shoppen tilbyder.

I relation til det er det ligeledes afgørende, at man til enhver tid sikrer sin kvittering på e-mail, således man i fremtiden vil kunne vidne om bestillingen af låseringstang, uanset om man bestiller ved Stark, Bygma, XL-Byg, Silvan, Jem og Fix, Davidsen, 10-4, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Poul J gav 5 stjerner

Alt ok

Christian Petersen gav 4 stjerner

Udmærket

Camilla Christensen gav 5 stjerner

Hurtig og korrekt levering.

Christian V gav 5 stjerner

Som altid hurtig og smidig levering.

9 tips til køb på nettet
1Det har vist sig at være temmelig problemfrit for alle og enhver at tjekke tilbud online på billige låseringstang hos flere internet foretagender, og altså lover masser af online varehuse gratis levering. Det kan dog til hver en tid blive fordelagtigt at kontrollere et par forskellige e-forhandlere efter tilbud og rabat forud for at du bestiller, så man er garanteret at få fat i den laveste pris.
2En hel del online forretninger frembyder fragt uden gebyr på låseringstang, men oftest afkræver det at du køber for en fastsat pris. Som alternativ skal du udse dig den mest billige leveringsløsning, hvilket typisk er at få fragtfirmaet til at køre ordren til et udleveringssted. Metoden er typisk endvidere yderst overkommelig. Den mest betalelige fragtmetode vil dog utvivlsomt være at du selv henter ordren.
3Vi går generelt ind for køb med betalingskort eller MobilePay. Kortkøb er en del af en foranstaltning, som assisterer køberen overfor uoprigtige online webshops. Som en anden løsning kunne du vælge en løsning på afbetaling som eksempelvis ViaBill, hvis du gerne vil honorere beløbet i flere bidder.
4Trustpilot frembyder absolut hæderlige chancer for at eksaminere en hel del eksisterende køberes ratings og på grund af dette er det godt, at du eksaminerer e-handlens ratings forinden du handler billige låseringstang online. Facebook yder endvidere ret så fine løsninger til at få kendskab til online virksomhedens kundetilfredshed.
5Leveringshastigheden er naturligvis temmelig vigtig om du står og skal bruge produkterne nu og her, og herved er det uden tvivl passende at man ser nærmere på den anslåede leveringstid for låseringstang. Flere online webshops stiller udsigt til billig levering på næstkommende hverdag på deres favorit varenumre, men vær opmærksom på at det er forudsat at orden realiseres forud for et besluttet klokkeslæt.
6Vi slår generelt et slag for at efterse om e-forhandleren er e-mærke tilsluttet, siden det almindeligvis er en indikation om at internet butikken lever op til den officielle danske lovgivning, udover at butikken løbende gennemses af eksperter som har indsigt i retningslinjerne. Forud for at folk bestiller billige låseringstang i en online forretning behøver man for at være på den sikre side betragte forhandlerens handelsbetingelser.
7Den mest prisbevidste form for fragt er utvivlsomt at du selv henter varerne, men dette kræver at du lever i kort afstand af online forhandlerens adresse. Den form for levering er naturligvis yderst aktuel om du absolut skal bruge låseringstang med det samme. Alternativt så sikrer nogle forretninger på nettet portofri fragt, men i reglen gælder det kun hvis der handles for et fastsat beløb.
8Forud for at nogen shopper billige låseringstang på en internet forhandler bør de for at være sikker læse webbutikkens handelsvilkår, det er dog undertiden et tidskrævende arbejde. Tillige tilråder vi at man er vaks omkring de grundlæggende regler der har indvirkning på købet af billige låseringstang online, f.eks. den bytteret virksomheden anvender.
9En række internet webshops foreslår i øjeblikket mange forskellige billige former for fragt til låseringstang. En af de mest moderne er nu om stunder pakkeshops, og så kan du blot hente din nyindkøbte vare når du har mulighed for det. Leveringsformen er jo ultra fremkommelig, samt ofte tillige den mest letkøbte leveringsmåde.