Limit krydslaser 1001 HV-G
1.995 kr.
Læs mere
Limit krydslaser 1001 HV
2.056 kr.
Læs mere
Limit krydslaser 1003 HV
695 kr.
Læs mere
Limit krydslaser og punktlaser 1002 HVP
3.799 kr.
Læs mere
Limit krydslaser 1001 HV + stativ/laserstang
1.595 kr.
Læs mere
Limit Krydslaser 360V2-R
2.095 kr.
Læs mere
Krydslaser Hultafors XL 2
1.998 kr.
Læs mere
Krydslaser 1080
3.750 kr.
Læs mere
Krydslaser/punktlaser Limit 1002HVP
2.698 kr.
Læs mere
Krydslaser Limit 1001-R
1.249 kr.
Læs mere
GeoFennel krydslaser FL 10-Cross selvnivellerende
850 kr.
Læs mere
HULTAFORS Krydslaser 360° Grøn diode H360G
3.995 kr.
Læs mere
HULTAFORS Krydslaser 3x360° H3x360
4.495 kr.
Læs mere
geoFENNEL krydslaser Geo6X KIT
3.244 kr.
Læs mere
Bosch Krydslaser Quigo Iii
450 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
For nogle er byggeprojekter ens betydende med talrige spørgsmål. Dermed kan du handle hos en netbutik, hvor du bliver tilbudt gode råd til valg af krydslaser.
Flere byggecentre fremviser et stort varesortiment, imens øvrige specialiserer sig i en specifik varetype. Du bør afveje om det er afgørende for dig at have mange varer at vælge fra, foruden bare krydslaser.
Du skal kende de retningslinjer webshoppen udsteder for dit køb online, så du slipper for problemer med bl.a. reklamationer. Af den grund bør du læse firmaets regler.
Der vil være forskel på udsalgspriserne på billige krydslaser hos de forskellige online byggemarkeder. Nogle tilbyder de bedste priser, hvorimod øvrige vil have service. Du skal tænke igennem hvad der betyder mest for dig.
Når du vil have byggematerialerne nu og her eller bare har lyst til at undgå leveringsomkostningen, så kan du overveje at fragte materialerne selv. Det er først og fremmest et alternativ i de gængse byggekæder.
Det er selvsagt utrolig afgørende at vide, om den vare du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Alternativt bør du overveje at vælge et andet.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er tilgængelige i det meste af landet, og dermed har de fleste adgang til at bestille online og hente varerne på eget initiativ. Dermed kan du overveje at undvære fragten, og samtidig få fat i varerne med det samme.
De store byggemarkeder er populære og højtprofilerede forretninger, som medvirker til øget troværdighed når man skal handle online. Det kan du se en fordel i.
De store byggecentre udbyder produkter fra alverdens specialbutikker, og som følge af dette kan du handle fra et stort udvalg af krydslaser online.

Nichewebshop

Hovedparten af nicheforretninger på nettet er producenter af produkterne der sælges i de store byggecentre. Ved at købe direkte fra de nichefokuserede netbutikker online får du ekstra gode tilbud.
Diverse nichefokuserede webshops har en stor passion for deres online produktsortiment, idet de udelukkende sælger disse produkter. Herved kan du opleve mere informativ hjælp fra nogle med specialistviden i netop krydslaser.
Majoriteten af webshops med fokus på et smalt varesortiment er opstartsvirksomheder, der oftest er dansk ejede, måske endda lokalt fra dit område. Dem støtter du når du bestiller krydslaser online på deres hjemmeside.
De største byggecentre i Danmark

10-4 startede i 1947, og beskæftiger i dag i omegn af 100 kollegaer i kædens 6 varehuse. 10-4 specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for over 500 millioner kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og udgøres i dag af omkring 2.000 kollegaer i kædens 104 butikker. XL-Byg har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og styres dagligt af omtrent 2.300 personer i deres 56 varehuse. Bygma har sit primære fokus på salg til professionelle, og afsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og er nu arbejdsplads for ca. 2.000 personer i selskabets 72 byggecentre. Stark er specialiseret i at sælge til professionelle, og sælger årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

krydslaser bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og beskæftiger i dag i omegn af 1.000 ansatte i forretningens 17 varehuse. Bauhaus sætter ind på billige priser til private, og omsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

krydslaser silvan

Silvan åbnede i 1968, og lønner i dag flere end 1.000 mennesker i de 41 byggecentre. Silvan tilstræber billige priser til private, og afsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

krydslaser jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og styres dagligt af flere end 2.100 mennesker i kædens 122 varehuse. Jem og Fix har sit primære fokus på gode tilbud til private, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

krydslaser harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.000 personer i byggemarkedets 33 varehuse. Harald Nyborg specialiserer sig i salg til private, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og lønner i dag ca. 1.000 kollegaer i firmaets 9 varehuse. Davidsen har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og omfatter i dag omtrent 500 medarbejdere i kædens 9 butikker. Johannes Fog specialiserer sig i at sælge til private, og afsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

12 tips til dit byggeri
1Du kan finde endeløse hjælpeartikler og videoer via nettet som du kan finde inspiration i. Specielt YouTube yder assistance med utrolig meget konstruktiv viden, særligt forudsat at du benytter engelske søgeord.
2Der præsenterer sig næsten altid ubelejlige vanskeligheder i forbindelse med svære opgaver, og på grund af det er det meningsfuldt at man har afsat en del tid i køreplanen, således at man kan føle sig tryg ved at nå i mål til tiden.
3Glem ikke at du kan forsøge at få økonomisk støtte til ombygninger. Det bliver givet i tilfælde af at projektet er CO2-besparende. Modtagelsen af tilskud betinger at byggeriet forbedrer klimaet.
4Forinden du opstarter byggeprojektet kan det være yderst værdifuldt at man sikrer sig, at projektet er inden for lovens rammer. Alt efter hvorhenne du bor vil der være fastsatte retningslinjer omkring, hvad du gerne må, og hvad du ikke må.
5Det kan vurderes om du ønsker at klare det hele selv, eller du alternativt skal anskaffe hjælp fra en fagperson til færdiggørelsen af projektet. Hvis du henter hjælp fra en ekspert vil det typisk være fordelagtigt at modtage forslag fra en håndfuld virksomheder.
6Det kan være en god idé at indhente hjælp til byggeprojektet, hovedsageligt ift. omfangsrige projekter. Flere ombygninger behøver mere end en person. Endvidere må det være bedre og mere socialt at dele arbejdet med nogen.
7Du skal aldrig nogensinde nedprioritere dit eget ve og vel, så glem ej påklædning herunder arbejdshjelm som beskytter dig mod hændelige ulykker. Det er fornuftigt at du har styr på dit eget helbred i byggeprocessen, navnlig ifald du ikke investerer i hjælp fra en fagmand.
8For udendørs byggeprojekter har vejret en vigtig rolle. Af den årsag bør du hyppigt undersøge vejrvarslen når du nærmer dig byggeriets start, så det forhåbentlig ikke uden du havde regnet med det går i gang med at regne bedst som du arbejder hårdt på det komplicerede byggeprojekt.
9Godt forarbejde bliver metoden til at få en god oplevelse med dit byggeprojekt. Du skal liste en velovervejet køreplan, som dikterer hvilke arbejdsopgaver du vil lave hvornår, som også inkluderer en rækkefølge. Vær skarp når du udarbejder handlingsplanen.
10Det er vigtigt at nedskrive et budget for arbejdet, så man har styr på udgifterne. Det vil blive fordelagtigt at notere samtlige poster, og dernæst dokumentere ens udgift ved dem én efter én.
11Man vil under ingen omstændigheder undvære værktøj. I mange tilfælde kan det vise sig af stor betydning at have værktøjet ved hånden før du går løs med dit byggeprojekt. Det er desuden fordelagtigt at påregne omkostningerne hertil i økonomien.
12Potentielt kan det blive af stor betydning at have de relevante byggematerialer indkøbt i god tid før du iværksætter arbejdet. Du kunne sammensætte en enkel liste som samler de materialer der er nødvendige, og som det næste tjekke hvert eneste punkt, med øje for at du føler dig tryg ved at du har det hele.
De mest populære byggeshops
10-4.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er temmelig overlegent. Karakteren er et gennemsnit af 19.208 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 84 % har givet den højeste karakter, og blot 2 % giver den laveste karakter. Til dato har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en rating på 4,6 ud af 5, som vel at mærke er rigtig overlegent. Vurderingen er et gennemsnit af 28.109 meninger, hvoraf hele 76 % har givet den bedste karakter, og bare 4 % kvitterer med 1 stjerne. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som klart er ekstremt flot. Bedømmelsen grundlægges af 11.467 meninger, hvoraf imponerende 86 % giver 5 stjerner, og bare 2 % kvitterer med 1 stjerne. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, som uden tvivl er temmelig imponerende. Evalueringen er baseret på 2.856 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 59 % giver maksimum point, og kun 9 % kvitterer med 1 stjerne. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, hvilket tydeligvis er yderst beundringsværdigt. Vurderingen er baseret på 23.161 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 69 % har givet den bedste karakter, og bare 8 % kvitterer med den laveste karakter. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
Hvilken type af levering er smartest?

Temmelig mange e-shops yder heldigvis en lang række forskellige billige leveringsmodeller til krydslaser. En af de populære er for nærværende at få sendt til en pakkeshop, som gør at du kan hente din bestilling på et valgfrit tidspunkt. Fragtmuligheden er jo rigtig praktisk, og typisk desuden den mest betalelige form for levering.

Du burde alternativt prøve at bestille produkterne til levering hjem til din privatadresse eller ud til dit arbejdes adresse. Fragttypen er almindeligvis en tak dyrere, men desuden i høj grad bekvem ved køb af krydslaser online. Den billigste mulighed for fragt kan ikke modsiges at være selv at hente produkterne, men dette står og falder med at du fysisk befinder dig i kort afstand af internet forretningens byggecenter, eksempelvis Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus eller Jem og Fix.

Fragtperioden på krydslaser kan i nogle tilfælde være særligt væsentlig såfremt du har behov for din ordre om et øjeblik, og i det øjemed er det tydeligvis essentielt at vi besigtiger leveringstiden for krydslaser. Temmelig mange online forhandlere – fx Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan og Jem og Fix – præsterer billig levering på næste hverdag på en masse varer online, men vær vagtsom da det antager at bestillingen placeres tidligere end et fast klokkeslæt, sådan at de sandsynligvis kan nå at få bestillingen klargjort forud for at medarbejderne får fri.

En række internet outlets præsterer fragt uden betaling på krydslaser online, men i reglen afkræver det at du bestiller for et præcist beløb. Alternativt burde man vælge den mest billige leveringsløsning, som gerne vil være at få dem til at bringe dine varer til et afhentningssted.

De fleste netshops giver klik-og-hent hvor man køber billig krydslaser online og selv henter i butikken. Eksempelvis 10-4, Bygma, Jem og Fix, Bauhaus, Stark, XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan og Davidsen. De tilbyder fx afhentning af krydslaser i disse byer:

Lystrup, Nærum, Nykøbing Falster, Slagelse, Randers, Herning, Korsør, Gladsaxe, Allerød, Lillerød, Dragør, Odense, Valby, Hillerød, Risskov, Nyborg, Grenaa, Frederiksberg, Birkerød, Nakskov, Brønderslev, Greve, Aalborg, Rønne, Viborg, Solrød Strand, Vejle, Helsingør, Hedensted, Fredericia, Esbjerg, Højbjerg, Haderslev, Horsens, Kolding, Næstved, Holbæk, Glostrup, Vallensbæk, Lyngby, Odder, Hørsholm, Skanderborg, Hvidovre, Stenløse, Middelfart, Køge, Hjørring, Frederikssund, København, Roskilde, Thisted, Ishøj, Farum, Jyllinge, Ringsted, Rødovre, Varde, Struer, Værløse, Albertslund, Vanløse, Charlottenlund, Åbyhøj, Ølstykke, Skive, Brønshøj, Brøndby, Rudersdal, Aarhus, Silkeborg, Virum, Herlev, Taastrup, Vordingborg, Tilst, Brabrand, Kalundborg, Sønderborg, Frederiksværk, Gentofte, Søborg, Tårnby, Ballerup, Ikast, Nørresundby, Holstebro, Hedehusene, Kokkedal, Frederikshavn, Haslev, Hobro, Svendborg, og Aabenraa, .

Click-and-collect for krydslaser er muligt i alle områder af landet: Jylland (Vestjylland, Østjylland, Midtjylland, Syddanmark, Nordjylland, Sønderjylland, Sydjylland), Fyn (Nordfyn, Vestfyn, Sydfyn, Østfyn, Midtfyn) og Sjælland (Østsjælland, Hovedstaden, Lolland, Falster, Vestsjælland, Nordsjælland, Midtsjælland, Sydsjælland, Bornholm, Amager).

Når der ses på statistikkerne fremstår det klart, at internetbrugere tit kigger efter for eksempel krydslaser tilbud og krydslaser priser. Man ser derudover som regel folk søge blandt andet billig krydslaser, krydslaser online og køb krydslaser, plus de udbredte byggemarkeder som Jem og Fix, Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4, Bygma, Bauhaus, Davidsen og Stark.

Gode tilbud på krydslaser

Det er i dag ret ukompliceret for folk at finde frem til de bedste priser på billige krydslaser online hos diverse forhandlere på nettet, og til tak har en lang række internet forhandlere været nødt til at nedsætte priserne på krydslaser kolossalt, og derudover garantere billig levering.

Det kan stadigvæk blive rentabelt at eftergå nogle få shops på nettet efter rabatter og tilbud på krydslaser online inden du gennemfører dit køb, sådan at du er på den sikre side med at opnå den billigste pris. Kig ikke kun hos de velkendte byggekæder som Bauhaus, Silvan, Bygma, Stark, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg og Jem og Fix.

Du må blot huske på, at såfremt en e-handler reklamerer billige krydslaser online til salg for en pris der kan ses som utrolig fordelagtig, burde det tit være en indikation på en bedragerisk internet handler. Køb med betalingskort er imidlertid dækket ind under et lovbud, som beskytter os overfor uægte internet forretninger.

Generelt anbefaler vi køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Som alternativ kan du anvende en løsning som for eksempel ViaBill, hvis du agter at afbetale pengene til krydslaser i flere bidder. Det foreslåes typisk hos specialiserede webshops, i modsætning til de store byggecentre som for eksempel Silvan, Bygma, Stark, XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix, 10-4 og Harald Nyborg.

Når der ses på tallene bliver det tydeligt, at online shoppere tit søger bl.a. krydslaser priser og krydslaser tilbud. Derudover oplever vi som regel folk lede efter blandt andet billig krydslaser, køb krydslaser og krydslaser online.

Læs andre menneskers evalueringer

Trustpilot frembyder temmelig fantastiske genveje til at verificere en hel del øvrige forbrugeres opfattelser og derfor kan det anbefales, at du vurderer internet shoppens anmeldelser forud for at du færdiggør din shopping med billige krydslaser online.

Facebook fører til på samme måde fuldt ud relevante genveje til at få indsigt i online firmaets kundetilfredshed. Tilmed er der nogle butikker på nettet som giver folk mulighed for at skrive en evaluering af deres køb, som på samme måde burde anvendes til at vurdere hvor glade kunderne er.

Inden nogen shopper billige krydslaser online i en netbutik behøver de principielt løbe igennem netshoppens handelsaftale, det er dog i reglen ikke videre interessant, især ved de udbredte byggekæder som Davidsen, Jem og Fix, Stark, Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4, Bauhaus og Silvan.

En anden valgmulighed kunne derfor være at kigge om netshoppen er medlem af e-mærket, eftersom det ofte er en sikkerhed for at online firmaet accepterer de danske love, udover at internet butikken lejlighedsvis overvåges af jurister som forstår reglerne på området.

Det giver dig genvej til opbakning, såfremt du bliver udsat for problemer i forbindelse med din shopping med krydslaser. Foruden dette kan det anbefales at man er opmærksom på de primære reglementer der indvirker på købet af krydslaser online, som eksempelvis den returpolitik internet virksomheden bruger.

I relation til det er det i øvrigt afgørende, at man stadigvæk bevarer ens kvittering, så man senere vil kunne vidne om sin bestilling af krydslaser, hvad end man bestiller fra Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen, Silvan, Jem og Fix, Stark eller 10-4.

Mette gav 5 stjerner

Alt var perfekt.

Susanne Kristensen gav 4 stjerner

Stjerneklar service!

Peter Pedersen gav 5 stjerner

God pris og extremt hurlig levering

Else P gav 5 stjerner

Alt var som aftalt. Nemt og lige til.

9 tips til indkøb via nettet
1Det er jo efterhånden yderst fleksibelt for almindelige dødelige at sammenholde priser online på billige krydslaser i blandt diverse online outlets, og af den grund garanterer flertallet af e-firmaer billig fragt. Det kan dog til hver en tid vise sig fordelagtigt at analysere diverse forretninger på nettet efter tilbud og rabat inden du gennemfører dit køb, sådan at du er tryg ved at modtage den mest betalelige pris.
2Forinden folk shopper billige krydslaser på en e-butik bør man uden tvivl gennemse dens regler, men det er ofte ikke videre interessant. I øvrigt slår vi et slag for at du er vidende om de væsentligste regler der har indvirkning på handlen med billige krydslaser online, som fx den returneringsret butikken tilbyder.
3En række internet forhandlere yder nu til dags diverse forskellige billige fragtformer til krydslaser. En der er meget populær er lige nu udleveringssteder, så du selv har mulighed for at hente dine nye produkter den dag der passer dig. Leveringsmetoden er altså rigtig overkommelig, samt desuden ydermere den billigste leveringsversion.
4Trustpilot yder ret fremragende chancer for at fortolke ret mange forhenværende kunders reflektioner og herved rekommanderer vi, at du ser nærmere på netbutikkens omtaler før du bestiller billige krydslaser online. Facebook leverer på samme måde relativt hensigtsmæssige løsninger til at få en idé om webshoppens kundetilfredshed.
5Vi anbefaler bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Shopping med kort er dækket ind under en regel, som hjælper en imod falske netshops. Som en anden løsning kunne du drage nytte af en billig afdragsordning fra eksempelvis ViaBill, forudsat du har i sinde at afbetale beløbet over flere uger.
6Vi slår generelt et slag for at bemærke om internet virksomheden er verificeret af e-mærket, som ofte er en sikring om at online butikken efterlever de gældende danske regler, samt at online firmaet hyppigt kigges til af fagmænd der mestrer vilkårene på området. Før folk handler billige krydslaser i en internet virksomhed kan man uden tvivl have øje for netshoppens vilkår.
7Leveringstidspunktet er selvfølgelig meget bestemmende hvis du absolut skal bruge din pakke om et øjeblik, så derfor er det forholdsvis centralt at du undersøger den estimerede leveringstid ved krydslaser. En lang række e-forhandlere giver billig 1 dags fragt på de fleste varer, som er afhængig af at bestillingen indsendes forinden et angivent klokkeslæt.
8Den billigste leveringsmetode vil altid være selv at hente produkterne, hvilket nødvendiggør at du er i kort afstand af e-forhandlerens adresse. Den fragtform er jo ekstremt udslagsgivende ifald vi absolut skal bruge krydslaser nu og her. Alternativt så præsterer indtil flere internet forretninger gratis fragt, men i mange tilfælde kun såfremt man handler for en konkret sum.
9Flere internet forretninger sikrer levering uden betaling på krydslaser, men for det meste stiller det krav om at man shopper for en konkret sum. Alternativt må man overveje den mindst kostelige fragtmetode, som ofte vil blive at få fragtfirmaet til at levere din pakke til et afhentningssted. Fragtformen er beklageligvis desuden rigtig fleksibel. Den mest betalelige leveringsmetode er utvivlsomt at hente ordren selv.