Jeg har fundet 8 webshops der sælger krydsfinerplader, og skrevet deres priser ned for 100 m2 inkl. levering.

Den laveste pris lige nu er 100 m2 for kun 9.146 kr. Det er 60 % billigere end den højeste pris.

Laveste pris for 100 m2 krydsfinerplader inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
9.146 kr.Køb
10.057 kr.Køb
10.248 kr.Køb
12.853 kr.Køb
13.220 kr.Køb
13.261 kr.Køb
14.456 kr.Køb
19.671 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til vægge til indendørs til udendørs til båd til tag til tagpap

Varianter: tykke profilerede tynde vandfaste

Størrelser: 12 mm 25 mm 30 mm 22 mm 10 mm 15 mm16 mm 5 mm 20 mm 40 mm 13 mm 28 mm 19 mm

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Såfremt du skal have byggematerialerne nu og her eller bare gerne vil blive fri for fragtgebyret, så kunne du med fordel fragte materialerne på eget initiativ. Dette er særligt et alternativ ved de udbredte byggecentre.
Det er selvfølgelig super vigtigt at vide, hvorvidt den vare du er på udkig efter online faktisk er på lager i det pågældende byggecenter. Alternativt kan du være tvunget til kigge andetsteds.
For de fleste er byggeprojekter forbundet med en masse spørgsmål. Derfor kan du handle hos et online byggecenter, hvor du tilbydes sparring og vejledning omkring krydsfinerplader.
Du bør vide hvilke retningslinjer webshoppen udsteder i forbindelse med din bestilling online, så du kan slippe for problemer med eksempelvis returnering. Derfor skal man kende firmaets regler.
Der kan være forskel på salgspriserne på billige krydsfinerplader hos de forskellige online byggekæder. En del fokuserer på de bedste tilbud, imens øvrige har faglig rådgivning. Du skal gennemtænke hvad der for dig er det vigtigste.
Nogle byggemarkeder udbyder et bredt udvalg af produkter, imens nogle er specialiserede i en enkelt gruppe af vare. Du bør tænke over hvorvidt det er afgørende for dig at du har mange grupper af varer at vælge fra, udover bare krydsfinerplader.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggemarkeder er fysisk til stede mange steder i landet, og derfor har flertallet mulighed for at handle online og køre materialerne på eget initiativ. Derved kan du vælge at spare fragtgebyret, samt endda skaffe varerne med det samme.
De velkendte byggemarkeder køber varer fra flere leverandører, og dermed kan du bestille fra et bredt udvalg af krydsfinerplader online.
De store byggekæder er etablerede og højtprofilerede firmaer, hvilket kan give ubekymrethed når du skal købe online. Det kan du se som fordelagtigt.

Nichewebshop

Alverdens nichefokuserede webshops er iværksættervirksomheder, der typisk er dansk ejede, gerne endda fra dit lokalområde. Dem hjælper du når du køber krydsfinerplader online på deres hjemmeside.
Forskellige webshops som fokuserer på en enkelt niche har et indgående kendskab til deres online produktkategori, da de fokuserer på et smalt produktsortiment. Pga. dette kan du få en høj grad af kyndig service fra medarbejdere som er specialister i lige præcis krydsfinerplader.
Størsteparten af nichebutikker på nettet er producenter af varerne der sælges i de store byggecentre. Ved køb direkte hos disse nichewebshops online bør du få lavere priser.
Danske byggemarkeder med størst omsætning
krydsfinerplader bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og er nu arbejdsplads for flere end 1.000 medarbejdere i kædens 17 varehuse. Bauhaus fokuserer på salg til private, og sælger årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og omfatter i dag omkring 100 personer i byggemarkedets 6 butikker. 10-4 er specialiseret i salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 500 millioner kroner.

krydsfinerplader silvan

Silvan åbnede i 1968, og beskæftiger nu cirka 1.000 mennesker i virksomhedens 41 varehuse. Silvan specialiserer sig i billige priser til private, og omsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og er nu arbejdsplads for omtrent 1.000 ansatte i de 9 butikker. Davidsen har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og beskæftiger i dag cirka 2.000 ansatte i deres 104 varehuse. XL-Byg specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og lønner i dag over 2.000 ansatte i kædens 72 byggecentre. Stark sætter ind på salg til professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og omfatter i dag i omegn af 2.300 mennesker i kædens 56 butikker. Bygma specialiserer sig i salg til professionelle, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

krydsfinerplader harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og udgøres i dag af i omegn af 2.000 mennesker i deres 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer på salg til private, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

krydsfinerplader jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og er i dag arbejdsgiver for mere end 2.100 ansatte i kædens 122 varehuse. Jem og Fix har fokus på gode tilbud til private, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og omfatter i dag mere end 500 medarbejdere i byggemarkedets 9 varehuse. Johannes Fog har fokus på salg til private, og sælger årligt for over 1 milliard kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Du skal aldrig nogensinde glemme din sikkerhed, så glem ej sikkerhedsbeklædning såsom sikkerhedshjelm der beskytter dig overfor hændelige uheld. Det er fornuftigt med fokus på dit eget helbred i arbejdet, ikke mindst når du ikke får hjælp fra en fagperson.
2Det er essentielt at du har alle materialer til disposition inden du starter projektet. Du kan notere en simpel huskeliste som indeholder hver eneste ting der bliver brug for, og bagefter efterse hver eneste ting, med øje for at du kan føle dig overbevist om at alt er som det skal være.
3Ofte vil det være fornuftigt at udarbejde et budget for byggeprojektet, så du har kontrol over omkostningerne. Det vil være rationelt at beskrive alle udgifter, og så søge sig frem til ens købspris for dem alle sammen.
4Der kan findes en verden af vejledninger og videoer online hvorfra du kan få inspiration. Især YouTube tilbyder rigelig almennyttig viden, i særlig grad ifald man skriver søgeordene på engelsk.
5Forberedelse er metoden til at få en god oplevelse med arbejdet. Du må have en strømlinet strategi, som fortæller hvilke gøremål du vil lave på hvilket tidspunkt, samt en tilhørende numerisk orden. Forsøg at være skarp i sammensætningen af din handlingsplan.
6Du vil for alt i verden ikke fattes grej. Det kan vise sig at være af stor betydning at du har grejet ved hånden forinden du starter byggeprocessen. Glem ikke at påregne disse udgifter i økonomien.
7Man kan søge et bidrag fra det offentlige til ombygninger. Det gives såfremt byggeriet hjælper miljøet. Bidraget kræver dermed at renoveringen har en positiv betydning for planeten.
8Du kan tænke over om du ønsker at klare det hele selv, eller du alternativt bør fremskaffe hjælp fra en ekspert til noget af projektet. Forudsat at du skal have hjælp fra en fagmand er det en god idé at lede efter tilbud fra flere virksomheder.
9Der præsenterer sig uden tvivl uforudsete bump på vejen når det gælder omfattende opgaver, og af den grund kan det vise sig meningsfuldt at man har afsat en god portion plads i tidsplanen, således at man føler sig overbevist om at man når det til siden.
10Forud for at du starter byggeriet er det ubeskriveligt betydningsfuldt at sikre sig, at dit projekt ikke er i strid med loven. Med udgangspunkt i din boligtype kan der vise sig fastsatte regler omkring, hvad du må, og hvad der ikke må laves.
11Ved projekter udenfor kan vejret få en stor rolle. Af den årsag kan du med jævne mellemrum kigge på vejrberetningerne lige før byggeriets begyndelse, så det ikke uden varsel begynder at piske ned nøjagtig som du arbejder hårdt på dit svære byggeprojekt.
12Det kan vise sig at være godt at søge en hjælpende hånd til ens byggeprojekt, hovedsageligt ift. store byggeopgaver. Nogle byggeprojekter skal gerne udføres af flere mennesker. Endvidere bør det være mere produktivt og mere interessant når der er flere der bidrager.
Danskernes foretrukne byggemarkeder
XL-Byg.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er ret så imponerende. Karakteren er baseret på 2.856 ratings, hvoraf imponerende 59 % har givet maksimum point, og kun 9 % kvitterer med dumpekarakter. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er temmelig godt arbejde. Ratingen er baseret på 11.467 ratings, hvoraf intet mindre end 86 % har givet den bedste karakter, og blot 2 % har givet den laveste karakter. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har 10-4.dk en score på 4,7 ud af 5, som i særdeleshed er rigtig betryggende. Vurderingen grundlægges af 19.208 meninger, hvor intet mindre end 84 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 2 % kvitterer med den dårligste rating. Lige nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Bauhaus.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er fantastisk beundringsværdigt. Scoren tager udgangspunkt i 23.161 meninger, hvoraf imponerende 69 % giver maksimum point, og bare 8 % kvitterer med den dårligste rating. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har en rating på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er meget imponerende. Evalueringen er baseret på 28.109 ratings, hvoraf imponerende 76 % har givet maksimum point, og bare 4 % giver dumpekarakter. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsudgave skal du vælge?

De fleste forretninger på nettet yder i vore dage et hav af forskellige billige leveringstyper til krydsfinerplader. En af dem der er mest populær er i dag at afsende til en pakkeshop, hvor det er nemt for dig at hente dine varer når du har lyst. Denne er nemlig usædvanlig fleksibel, samt endda tilmed den billigste leveringsløsning.

Du bør tillige tænke over at få varerne sendt hjem til dig eller til dit arbejde. Løsningen er gerne lidt dyrere, men til gengæld særligt overkommelig med krydsfinerplader online. Den billigste mulighed for fragt vil dog altid vise sig at være at hente pakken selv, som jo nødvendiggør at du bor tæt på internet shoppens byggemarked, for eksempel Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Leveringstiden på krydsfinerplader er ultra vital om man har brug for ordren omgående, så i det øjemed er det aldeles vigtigt at man dobbelttjekker den anslåede leveringstid på krydsfinerplader. Temmelig mange byggeforretninger – herunder Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix og Bauhaus – reklamerer med billig dag-til-dag levering på en lang række varer online, der dog antager at handlen gemmenføres forinden et angivent tidspunkt, så at de garanteret kan nå at få bestillingen skippet afsted før personalet holder fyraften.

En række butikker på nettet sikrer gebyrfri levering på krydsfinerplader online, men typisk kun når du indkøber for et konkret beløb. Alternativt skulle du vælge den billigste leveringsmulighed, som i mange tilfælde vil blive at få kørt din pakke til et afhentningssted.

En række netshops foreslår klik-og-hent hvor du bestiller billig krydsfinerplader hjemmefra og afhenter i byggecenteret. Fx XL-Byg, Stark, 10-4, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen og Silvan. De tildeler eksempelvis afhentning af krydsfinerplader i følgende områder:

Slagelse, Valby, Herlev, Taastrup, Frederikshavn, Ballerup, Struer, Aalborg, Kolding, Vallensbæk, Åbyhøj, Ikast, Frederiksberg, Hobro, Silkeborg, Allerød, Skive, Hjørring, Gentofte, Farum, Varde, Lillerød, Aarhus, Odder, Herning, Viborg, Næstved, Svendborg, Nakskov, Greve, Middelfart, Jyllinge, Værløse, Højbjerg, Randers, Rudersdal, Dragør, Haderslev, Glostrup, Haslev, Køge, Vanløse, Kokkedal, Birkerød, Risskov, Brøndby, Stenløse, Holstebro, Skanderborg, Brønderslev, Esbjerg, Gladsaxe, Lystrup, København, Virum, Albertslund, Hedensted, Hvidovre, Frederikssund, Rødovre, Ringsted, Horsens, Nærum, Vordingborg, Hørsholm, Søborg, Nykøbing Falster, Kalundborg, Aabenraa, Hedehusene, Charlottenlund, Ølstykke, Ishøj, Lyngby, Odense, Hillerød, Nyborg, Vejle, Grenaa, Korsør, Tårnby, Helsingør, Frederiksværk, Nørresundby, Holbæk, Brabrand, Rønne, Roskilde, Tilst, Solrød Strand, Brønshøj, Fredericia, Thisted, og Sønderborg, .

Afhentning ift. krydsfinerplader er tilgængeligt i samtlige dele af Danmark: Fyn (Nordfyn, Sydfyn, Midtfyn, Østfyn, Vestfyn), Sjælland (Østsjælland, Bornholm, Falster, Amager, Nordsjælland, Sydsjælland, Hovedstaden, Lolland, Vestsjælland, Midtsjælland) og Jylland (Østjylland, Sydjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Vestjylland, Nordjylland).

Når der ses på tendenserne står det markant, at internet shoppere ofte søger efter eksempelvis krydsfinerplader tilbud og køb krydsfinerplader. Vi ser desuden som regel mennesker søge efter for eksempel billig krydsfinerplader, krydsfinerplader priser og krydsfinerplader online, plus de kendte byggecentre som XL-Byg, Bygma, Silvan, Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4, Davidsen og Bauhaus.

Gode priser på krydsfinerplader

Det er i dag ret så problemfrit for internetbrugere at finde tilbud på billige krydsfinerplader online i blandt flere e-shops, og derved har langt de fleste online webshops set sig tvunget til at tvinge priserne på krydsfinerplader kolossalt, og endda sikre gratis levering.

Men det kan stadigvæk blive profitabelt at checke indtil flere e-forhandlere efter rabatter og tilbud på krydsfinerplader online forud for at du gennemfører dit køb, således at du er skudsikker på at skaffe sig den prisbilligste pris. Kig ikke blot på de udbredte byggemarkeder som Bygma, Davidsen, Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg og Stark.

Man må alligevel ikke undervurdere, at i tilfælde af at en butik annoncerer billige krydsfinerplader online på tilbud til en pris som anses for uforståeligt fremragende, bør det for det meste være et bevis på en bedragerisk internet handler. Bestillinger med kort er trods alt inkluderet i et lovbud, hvilket begunstiger kunden imod uærlige online butikker.

Vi går generelt ind for køb med betalingskort eller mobilbetaling. Alternativt burde du benytte en afdragsløsning som for eksempel ViaBill, forudsat du higer efter at afbetale beløbet til krydsfinerplader af flere omgange. Dette foreslåes normalt ved nichefokuserede webshops, men dog sjældent de velkendte byggecentre som eksempelvis Bauhaus, 10-4, Davidsen, Bygma, Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix og XL-Byg.

Når man kigger i søgedata står det klart, at internet shoppere jævnligt kigger efter blandt andet krydsfinerplader priser og krydsfinerplader tilbud. Derudover oplever vi ofte mennesker lede efter blandt andet køb krydsfinerplader, billig krydsfinerplader og krydsfinerplader online.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg krydsfinerplader er 7786 kr. Pristjekket er vurderet til 4.4 ud af 5 stjerner baseret på 16 brugeranmeldelser.

God pris og extremt hurlig levering” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

Anvendelse: til tagpap til tag til vægge til båd til indendørs til udendørs

Varianter: tynde profilerede vandfaste tykke

Størrelser: 30 mm 40 mm 19 mm 13 mm 28 mm 12 mm 22 mm 15 mm16 mm 25 mm 10 mm 5 mm 20 mm

Se nærmere på tidligere kunders evalueringer

Trustpilot yder nogenlunde ærlige genveje til at udforske mange forhenværende køberes kritik og derved er det smart, at du analyserer webshoppens anmeldelser før du lægger din bestilling på billige krydsfinerplader online.

Facebook bringer dig lige så vel absolut habile metoder til at få en idé om webbutikkens kundetilfredshed. I øvrigt møder vi endda internet handler hvor kunder kan ytre en omtale af virksomhedens service, som også bør tages i brug til at afveje tilfredsheden hos kunderne.

Forud for at folk handler billige krydsfinerplader online hos en e-handler burde de ideelt set gennemlæse shoppens forretningsbetingelser, det er dog ofte ikke super spændende, i særdeleshed hos de udbredte byggemarkeder som 10-4, Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix, XL-Byg, Silvan, Davidsen, Bygma og Bauhaus.

En anden mulighed kan være at tjekke hvorvidt internet forretningen er e-mærke godkendt, siden det skulle være en tilkendegivelse af at netshoppen efterlever de danske retningslinjer, og at online virksomheden jævnligt undersøges af eksperter som behersker lovgivningen.

Derudover tilbydes du lejlighed til at få bistand, når du skulle få besvær i processen med dit køb af krydsfinerplader. Tilmed er det klogt at du er vidende om de mest basale retningslinjer der gør sig gældende i forbindelse med bestillingen af krydsfinerplader online, for eksempel den returneringsret butikken tilbyder.

I relation til det er det desuden relevant, at man stadig bevarer sin kvitteringsmail, således man en anden gang vil kunne eftervise sit køb af krydsfinerplader, hvad end man køber hos Stark, Davidsen, Harald Nyborg, Silvan, 10-4, XL-Byg, Jem og Fix, Bygma eller Bauhaus.

Martin gav 5 stjerner

Alt var i orden

Mads Larsen gav 4 stjerner

Super god oplevelse og ingen problemer

Kim Knudsen gav 5 stjerner

Fin omgående levering

Ole Christiansen gav 4 stjerner

Alt som det skal være.

9 tips til når du køber online
1Trustpilot byder på sådan set uafhængige muligheder for at kontrollere mange aktuelle kunders iagttagelser og af den grund er det fornuftigt, at du udforsker online forhandlerens vurderinger før du handler billige krydsfinerplader online. Facebook resulterer i lignende temmelig solide chancer for at få kendskab til netshoppens popularitet.
2Forinden folk shopper billige krydsfinerplader på en e-forhandler bør man uden tvivl overveje forhandlerens forretningsaftale, det er dog mange gange ikke særlig sjovt. Udover dette foreslåes det at du er på vagt for de elementære betingelser i forbindelse med købet af billige krydsfinerplader online, fx hvilken ombytningsret internet webshoppen bruger.
3Generelt går vi ind for at tjekke hvorvidt e-forretningen er e-mærket, som ofte er en erklæring om at webbutikken føjer den officielle danske lovgivning, tillige med at e-butikken tit ses til af sagkyndige der er meget bekendte med vedtægterne på området. Forud for at nogen shopper billige krydsfinerplader i en internet forhandler bør de sådan set tyde e-shoppens forretningsaftale.
4Leveringshastigheden er jo virkelig bestemmende ifald vi står og skal bruge varen om få sekunder, så herved er det temmelig væsentligt at man gransker det forventede leveringstidspunkt ved krydsfinerplader. En lang række internet firmaer reklamerer med billig levering på blot en enkelt hverdag på massevis af varer, hvilket regnes ud fra at ordren placeres forinden et besluttet tidspunkt.
5Vi tilråder betalinger med kort eller MobilePay. Køb med betalingskort er indbefattet af en ordning, hvilket støtter en imod snydagtige internet virksomheder. Alternativt kan du drage nytte af en afdragsløsning fra f.eks. ViaBill, for så vidt du har til hensigt at klare regningen over en periode.
6Den mest letkøbte form for levering er uden tvivl selv at hente pakken, som desværre kræver at du lever nær e-handlens arbejdslager. Den løsning til levering kan i nogle tilfælde være virkelig vigtig ifald du behøver krydsfinerplader om kort tid. Alternativt så yder en række firmaer på nettet fragt uden betaling, men for det meste er det forudsat at der handles for en bestemt pris.
7Indtil flere netbutikker tilbyder fragtfri levering på krydsfinerplader, men i mange tilfælde kun hvis du indkøber for en præcis sum. Alternativt bør man udvælge den mest letkøbte metode til levering, som typisk vil blive at få fragtmanden til at bringe dine varer til et afhentningssted. Fragtformen er beklageligvis derudover rigtig praktisk. Den mest betalelige leveringsudgave kan ikke benægtes at være at du selv henter varerne.
8Det er jo efterhånden meget uproblematisk for enhver at sammenligne priser online på billige krydsfinerplader hos flere online forretninger, og til tak tilbyder mange online firmaer billig fragt. Dog kan det imidlertid være tiden værd at inspicere forskellige online outlets efter billige priser forinden du gennemfører din handel, sådan at man ikke er i tvivl om at opnå den mest attraktive pris.
9En hel del webshops i Danmark frembyder efterhånden en lang række forskellige billige leveringsmodeller til krydsfinerplader. En der er meget almindelig er på nuværende tidspunkt at få sendt til en pakkeshop, hvor det er nemt for dig at hente din bestilling når det passer ind i din kalender. Muligheden er nemlig ultra ligetil, og i mange tilfælde desuden den billigste leveringstype.