Krydsbord SIEG 185x100mm
1.599 kr.
Læs mere
KT 195 Krydsbord
3.410 kr.
Læs mere
Krydsbord Holzmann ZX7020
2.399 kr.
Læs mere
Krydsbord Rotwerk KTF 130
1.649 kr.
Læs mere
KT 330 x 220 krydsbord
3.353 kr.
Læs mere
Krydsbord SIEG 200x90mm
1.449 kr.
Læs mere
KT 165 Krydsbord
2.820 kr.
Læs mere
KT 140 Krydsbord
1.935 kr.
Læs mere
KT 225 x 175 krydsbord
2.813 kr.
Læs mere
KT 90 Krydsbord
1.541 kr.
Læs mere
KT 185 x 100 krydsbord
2.110 kr.
Læs mere
KT 500 x 180 krydsbord
6.356 kr.
Læs mere
Krydsbord Holzmann 640x205
3.898 kr.
Læs mere
KT 150 Krydsbord
2.498 kr.
Læs mere
KT 205 Koordinatbord
5.209 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør vide hvilke retningslinjer butikken udsteder for dit køb online, så du slipper for problemer med eksempelvis reklamationer. Af den grund skal man læse byggeshoppens handelsbetingelser.
Det er naturligvis super afgørende at undersøge, hvorvidt den vare du er på udkig efter online overhovedet er på lager i det pågældende byggecenter. Som alternativ kan du være nødt til at vælge et andet.
For mange er byggeri forbundet med en hulens masse spørgsmål. Dermed kan du overveje at købe fra en online byggeshop, hvor du kan få hjælp til valg af krydsbord.
Du vil finde ulighed i priserne på billige krydsbord fra byggemarked til byggemarked. Enkelte har fokus på de bedste tilbud, hvorimod andre har fokus på kompetent sparring. Du bør vurdere hvad du foretrækker.
Hvis du står og skal bruge varerne nu og her eller blot har lyst til at blive fri for leveringsomkostningen, så kan du med fordel transportere byggematerialerne på egen hånd. Det er særligt et alternativ ved de velkendte byggemarkeder.
Flere byggemarkeder fremviser et enormt sortiment, hvorimod andre har fokus på en bestemt varetype. Du skal gennemtænke om det er betydningsfuldt for dig at have adskillige grupper af varer at vælge i blandt, udover bare krydsbord.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggekæder findes i hele landet, og på grund af det har du tilbuddet om at bestille online og transportere produkterne på eget initiativ. Af den grund er der mulighed for at slippe for fragten, og ovenikøbet hente varerne straks.
De kendte byggecentre forhandler varer fra alverdens leverandører, hvorfor du kan bestille fra et stort sortiment af krydsbord online.
De store byggemarkeder er folkekære og almenkendte virksomheder, hvilket kan bidrage til øget sikkerhed i forbindelse med dit køb online. Det vil nogle se en fordel i.

Nichewebshop

En masse nichespecifikke netbutikker er små familievirksomheder, som tit har danske ejere, muligvis endda lokalt i dit område. Disse understøtter du når du bestiller krydsbord online på deres side.
Størsteparten af specialiserede netshops har en enorm viden om deres online produktudvalg, da de har skarpt fokus på denne lille niche. Derigennem kan du opleve ekstra konstruktiv service fra mennesker med ekspertviden i lige præcis krydsbord.
Forskellige specialiserede netshops producerer selv varerne der kan købes hos de større byggemarkeder. Ved køb direkte igennem nicheforretningerne online vil du få et ekstra godt tilbud.
De største byggemarkeder i Danmark
krydsbord jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.100 mennesker i byggemarkedets 122 varehuse. Jem og Fix har fokus på billige priser til private, og omsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og lønner i dag i nærheden af 2.000 kollegaer i firmaets 72 varehuse. Stark satser på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for ca. 7 milliarder kroner.

krydsbord harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.000 mennesker i virksomhedens 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og omfatter i dag i nærheden af 500 kollegaer i firmaets 9 byggecentre. Johannes Fog har specialiseret sig i at sælge til private, og afsætter årligt for over 1 milliard kroner.

krydsbord bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og beskæftiger i dag ca. 1.000 mennesker i forretningens 17 butikker. Bauhaus fokuserer primært på gode tilbud til private, og sælger årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 1.000 medarbejdere i selskabets 9 varehuse. Davidsen har fokus på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og er nu arbejdsplads for flere end 100 mennesker i selskabets 6 varehuse. 10-4 fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 500 millioner kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og omfatter i dag ca. 2.000 kollegaer i selskabets 104 butikker. XL-Byg satser på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

krydsbord silvan

Silvan startede i 1968, og er nu arbejdsplads for flere end 1.000 personer i byggemarkedets 41 varehuse. Silvan specialiserer sig i billige priser til private, og afsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og udgøres i dag af over 2.300 personer i firmaets 56 butikker. Bygma er specialiseret i salg til professionelle, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Der præsenterer sig altid uforudsigelige problemstillinger ved store byggeprojekter, og som følge heraf kan det vise sig betydningsfuldt at man har afsat nok plads i agendaen, som er vigtigt for at man er overbevist om at man får det færdiggjort.
2Det er fundamentalt at have de relevante bygningsmaterialer disponible forinden du iværksætter projektet. Du bør udfærdige en simpel liste indeholdende det du får brug for, og bagefter granske hvert eneste punkt, så du føler dig tryg ved at du ikke har glemt noget.
3Husk at gennemtænke hvorvidt du selv bør stå for hele projektet, eller du skal skaffe hjælp fra en professionel til områder af arbejdet. Hvis du ønsker hjælp fra en fagmand vil det ofte være fornuftigt at tage imod tilbud fra flere entreprenører.
4Du bør aldrig nogensinde undlade at tage højde for dit eget helbred, så husk påklædning herunder arbejdshjelm der skåner dig overfor hændelige ulykker. Det er klogt at du husker sikkerheden i dit byggeprojekt, specielt ifald du ikke skaffer assistance fra en fagmand.
5Ved udendørs projekter kan vejret få en væsentlig rolle. Således skal du løbende undersøge udsigten ift. vejret i den tid der er op til projektets start, så det ikke med et brag begynder at regne nøjagtig som du er i fuld gang med det svære projekt.
6Det kan vise sig at være betydningsfuldt at nedskrive et budget for byggeriet, så man har kontrol over udgifterne. Det er sundt at nedfærdige samtlige poster, og efterfølgende kortlægge prisen på hver eneste af dem.
7Planlægning vil altid være nøglen til at nå problemfrit i mål med dit byggeprojekt. Du er nødt til at forfatte en velovervejet plan, som beskriver hvilke gøremål der skal udføres hvornår, og som også indeholder en prioriteringsliste. Husk at være skarp når du sammensætter strategien.
8Man skal nødig undvære arbejdsredskaber. Typisk vil det være af stor betydning at have værktøjet disponibelt forinden du indleder byggeprocessen. Desuden er det fordelagtigt at påregne de her omkostninger i budgettet for byggeriet.
9I visse tilfælde kan man spørge om hjælp rent økonomisk til ombygninger. Det kan man få ifald renoveringen er CO2-besparende. Bidraget er altså betinget af at byggeprojektet har en positiv indvirkning på miljøet.
10Du kan finde endeløse guides og videoer på forskellige hjemmesider hvorfra du kan få tips og tricks. I særlig grad YouTube bringer dig enorme mængder gavnlig information, ikke mindst ifald man benytter engelske ord i din søgning.
11Det kan vise sig at være godt at spørge om hjælp til arbejdet, hovedsageligt i tilfælde af omfangsrige projekter. Flere ombygninger stiller krav om mere end en person. Derudover vil det være mere effektivt og mere minderigt når man er flere til at løse opgaven.
12Inden du igangsætter byggeprocessen er det højst vigtigt at være sikker på, at det du vil lave overholder gældende love. Med udgangspunkt i hvor du bor kan der være gældende retningslinjer for, hvad du må, og hvad du ikke kan få lov til.
De bedst vurderede byggekæder
På Trustpilot har 10-4.dk en rating på 4,7 ud af 5, som selvsagt er virkelig flot. Bedømmelsen grundlægges af 19.208 meninger, hvoraf hele 84 % har givet den bedste karakter, og alene 2 % giver 1 stjerne. Nu her har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dk har 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket naturligvis er yderst betryggende. Vurderingen grundlægges af 28.109 bedømmelser, hvoraf hele 76 % giver topkarakter, og alene 4 % har givet bundkarakter. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
Bauhaus.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er utrolig overlegent. Ratingen er et gennemsnit af 23.161 bedømmelser, hvor ikke mindre end 69 % kvitterer med maksimum point, og alene 8 % giver bundkarakter. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, som jo er ret så godt arbejde. Evalueringen er baseret på 2.856 bedømmelser, hvoraf hele 59 % kvitterer med maksimum point, og bare 9 % kvitterer med den dårligste rating. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
DavidsenShop.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er ret så beundringsværdigt. Vurderingen grundlægges af 11.467 meninger, hvoraf hele 86 % giver toprating, og alene 2 % kvitterer med dumpekarakter. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Hvilken fragtform skal jeg vælge?

En masse e-forretninger tilbyder nu om stunder diverse forskellige billige leveringsmetoder til krydsbord. Den mest moderne er nu til dags at få sendt til en pakkeshop, som giver dig fleksibiliteten til at hente dine varer når du har tid. Leveringstypen er jo særligt ligetil, samt oftest ligeledes den mest betalelige leveringsmulighed.

Du burde ydermere planlægge at få varerne leveret til dit hus eller til din arbejdsplads. Leveringsmetoden viser sig typisk en smule mere bekostelig, men ydermere ret hensigtsmæssig ift. krydsbord online. Den billigste fragttype er uden tvivl selv at hente produkterne, som desværre er betinget af at du opholder dig nær online webshoppens butikker, fx Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus eller Jem og Fix.

Leveringstidspunktet på krydsbord er jo vældig vital hvis du behøver produkterne inden for få dage, og derfor er det sandelig meningsfuldt at man undersøger den forventede leveringstid på krydsbord. En masse online firmaer – for eksempel Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg og Bauhaus – lover billig dag-til-dag levering på en masse produkter online, men som ikke desto mindre regnes ud fra at transaktionen gennemføres inden et fastslået klokkeslæt, så de har mulighed for at nå at få produktet på posthuset inden de logistikansatte har fyraften.

Nogle få online webshops præsterer fragtfri levering på krydsbord online, men oftest forudsætter det at man handler for en konkret sum. Desuden kunne man gribe den prisbilligste leveringsform, som typisk vil være at få fragtfirmaet til at bringe din bestilling til et udleveringssted.

En masse byggecentre tilbyder click-and-collect hvor du bestiller billig krydsbord derhjemme og selv henter i byggemarkedet. For eksempel Stark, Bygma, Jem og Fix, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus og XL-Byg. Byggemarkederne udlover blandt andet klik-og-hent på krydsbord i disse byer:

Haslev, Kokkedal, Odder, Albertslund, Farum, Birkerød, Slagelse, København, Skive, Dragør, Brabrand, Nørresundby, Randers, Hedehusene, Vejle, Holstebro, Sønderborg, Ikast, Tilst, Hvidovre, Greve, Nyborg, Rudersdal, Brønderslev, Aarhus, Hillerød, Brøndby, Korsør, Frederikshavn, Thisted, Kolding, Brønshøj, Hørsholm, Solrød Strand, Rødovre, Roskilde, Herning, Charlottenlund, Frederiksberg, Ishøj, Ballerup, Frederiksværk, Svendborg, Lyngby, Søborg, Tårnby, Herlev, Odense, Stenløse, Valby, Silkeborg, Ølstykke, Aalborg, Hjørring, Aabenraa, Åbyhøj, Grenaa, Holbæk, Struer, Haderslev, Skanderborg, Rønne, Helsingør, Glostrup, Lillerød, Horsens, Lystrup, Frederikssund, Taastrup, Gentofte, Ringsted, Højbjerg, Næstved, Køge, Nakskov, Risskov, Varde, Nykøbing Falster, Fredericia, Hedensted, Allerød, Jyllinge, Værløse, Kalundborg, Nærum, Gladsaxe, Esbjerg, Middelfart, Vanløse, Vallensbæk, Virum, Viborg, Vordingborg, og Hobro, .

Afhentning ift. krydsbord er en mulighed i alle dele af Danmark: Fyn (Midtfyn, Nordfyn, Østfyn, Sydfyn, Vestfyn), Jylland (Midtjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Nordjylland, Sydjylland, Syddanmark, Østjylland) og Sjælland (Midtsjælland, Vestsjælland, Bornholm, Sydsjælland, Falster, Amager, Østsjælland, Hovedstaden, Lolland, Nordsjælland).

Når der ses på søgedata fremstår det tydeligt, at online shoppere tit kigger efter bl.a. krydsbord tilbud og billig krydsbord. Foruden dette oplever vi typisk mennesker søge fx køb krydsbord, krydsbord priser og krydsbord online, plus de udbredte byggemarkeder som Bygma, Bauhaus, XL-Byg, 10-4, Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg, Silvan og Stark.

Gode priser på krydsbord

Det er i dag rigtig overkommeligt for almindelige mennesker at kigge efter tilbud på billige krydsbord online hos diverse internet butikker i Danmark, og så har mange online virksomheder set sig nødsaget til at nedbringe priserne på krydsbord helt i bund, og i øvrigt frembyde fragt uden betaling.

Trods dette kan det stadigvæk være tiden værd at prøve indtil flere internet forhandlere efter tilbud og udsalg på krydsbord online før du handler, således at man er på den sikre side med at modtage den billigste pris. Kig ikke bare hos de udbredte byggemarkeder som Stark, Bygma, Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4 og XL-Byg.

Du bør imidlertid være opmærksom på, at i tilfælde af at en butik sælger billige krydsbord online for en pris der er overordentlig god, kan det mange gange være et symbol på en uægte netshop. Kortkøb er ikke desto mindre en del af et regulativ, hvilket redder kunden imod uærlige internet forretninger.

Vi anbefaler generelt betalinger med kort eller mobilbetaling. Som et alternativ kunne du bruge en billig afbetalingsordning fra for eksempel ViaBill, når du ønsker at afbetale omkostningerne til krydsbord af flere omgange. Dette tilbydes typisk ved nichebutikker, i modsætning til de kendte byggecentre som fx Davidsen, Silvan, Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, 10-4 og Jem og Fix.

Ses der på tallene bliver det klart, at netshoppere ofte søger blandt andet krydsbord tilbud og billig krydsbord. Derudover oplever man jævnligt online shoppere efterspørge eksempelvis køb krydsbord, krydsbord priser og krydsbord online.

Gennemsøg tidligere kunders bedømmelser

Trustpilot giver dig fuldkommen fremragende muligheder for at eftergå en stor portion øvrige brugeres omtaler og derfor kan det anbefales, at du gennemgår internet shoppens kritik før du handler billige krydsbord online.

Facebook leverer lige så vel fuldt ud fantastiske chancer for at få kendskab til e-firmaets popularitet. Her ser vi nogle internet webshops som giver kunderne mulighed for at sammensætte en evaluering af deres køb, hvilket lige så vel burde bruges til vurdering af tilfredsheden hos kunderne.

Forud for at folk køber billige krydsbord online på en netbutik behøver man i virkeligheden sætte sig ind i netbutikkens forretningsaftale, dog er det i mange tilfælde et tidskrævende arbejde, særligt med de kendte byggemarkeder som Jem og Fix, 10-4, Bygma, Stark, Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, XL-Byg og Silvan.

Et andet forslag er at finde ud af om netshoppen er medlem af e-mærke ordningen, grundet at det typisk er en tilkendegivelse af at e-forretningen overholder de danske regler, foruden at online shoppen af og til overværes af specialister der har indsigt i retningslinjerne.

Dette er desuden en god lejlighed til en hjælpende hånd, såfremt du får problemer i processen med din ordre på krydsbord. Ydermere kan det anbefales at køber er sat ind i de mest centrale regler der indvirker på købet af krydsbord online, eksempelvis hvilken ombytningsret e-butikken har.

På grund af dette er det ydermere afgørende, at man til enhver tid sikrer ens købsbekræftelse, således man altid vil kunne påvise købet af krydsbord, uafhængig af om man shopper fra Bauhaus, XL-Byg, Stark, Silvan, Jem og Fix, 10-4, Bygma, Davidsen eller Harald Nyborg.

Anders Rasmussen gav 5 stjerner

Hurtigt og enkelt har handlet her mange…

Bente H gav 4 stjerner

Det var godt !

Morten gav 5 stjerner

Nemt at bestille og hurtig levering

Niels E gav 4 stjerner

Lynhurtig levering

9 tips til indkøb via nettet
1Det har vist sig at være særdeles smart for folk at finde de bedste tilbud online på billige krydsbord fra forskellige internet forretninger, og ergo præsterer flertallet af outlets på nettet levering uden beregning. Til gengæld kan det immervæk vise sig profitabelt at analysere diverse online outlets efter tilbud inden du handler, så du er skudsikker på at antage den mest attraktive pris.
2Trustpilot frembyder ultra tiltalende løsninger til at iagttage flere øvrige brugeres observationer og derved er det smart, at du vurderer netbutikkens kritik forinden du bestiller billige krydsbord online. Facebook bringer dig lignende altid uafhængige muligheder for at få en idé om internet butikkens kundefokus.
3Før nogen shopper billige krydsbord hos en internet handler kan man principielt tage stilling til e-butikkens handelsaftale, dog er det bare en omfattende opgave. Udover dette anbefales det at man er obs på de mest essentielle bestemmelser der kan håndhæves i forbindelse med købet af billige krydsbord online, f.eks. den ombytningsret e-shoppen benytter.
4Vi tilråder generelt at kontrollere hvorvidt online shoppen er e-mærket, som typisk er en indikation om at online firmaet adlyder de danske regler, samt at online forhandleren af og til monitoreres af eksperter der forstår de gældende regulativer. Forinden folk shopper billige krydsbord hos en internet shop kunne de faktisk studere e-butikkens forretningsaftale.
5Vi tilråder generelt shopping med kort eller MobilePay. Kortbetalinger er omsluttet af et regelsæt, hvilket passer på dig som køber imod fup online forhandlere. Som alternativ kan du drage nytte af en afbetalingsløsning som for eksempel ViaBill, såfremt du vil klare pengene over et længere tidsrum.
6En lang række forhandlere på nettet frembyder efterhånden flere billige muligheder for fragt til krydsbord. Den mest anvendte er i dag at få afleveret pakken hos en pakkeshop, så du nemt selv kan hente dine varer den dag der passer dig. Leveringsformen er jo ret smertefri, og endda derudover den mest betalelige leveringsmanér.
7Leveringsdygtigheden er særligt væsentlig ifald du har brug for ordren nu og her, og derfor er det øjensynligt aktuelt at vi kontrollerer det forventede leveringstidspunkt ved krydsbord. Mange online forhandlere garanterer billig dag-til-dag levering på deres favorit produkter, men som imidlertid er afhængig af at ordren lægges inden et angivent tidspunkt.
8Nogle få online forretninger sikrer portofri fragt på krydsbord, men i reglen under forudsætning af at du bestiller for en præcis sum. Alternativt skal du overveje den billigste leveringsform, som tit vil blive at få fragtmanden til at bringe din pakke til et afhentningssted. Løsningen bliver beklageligvis derudover ekstremt fleksibel. Den prisbilligste løsning vil dog altid være at du selv henter ordren.
9Den mest letkøbte mulighed for fragt kan ikke benægtes at være at du selv henter ordren, men den mulighed forudsætter at du bor tæt på internet butikkens adresse. Den leveringsmåde er naturligvis ret så udslagsgivende i tilfælde af at du står og skal bruge krydsbord om få sekunder. Alternativt så præsterer en række internet virksomheder gebyrfri levering, men undertiden kræver det at man shopper for en bestemt sum.