Husejeren.dk

Kontaktlim

ESSVE kontaktlim GEL - smørbar, løber ikke 750ml
99 kr.
Læs mere
ESSVE Kontaktlim spray SNABB
95 kr.
Læs mere
ESSVE kontaktlim GEL - smørbar, løber ikke 750ml
99 kr.
Læs mere
Dana Kontaktlim 281 250ml
90 kr.
Læs mere
Dana Kontaktlim 281 40Ml
34 kr.
Læs mere
Dana Kontaktlim 281, 1 Ltr
161 kr.
Læs mere
Dana Kontaktlim Spray 283, 200 ml
85 kr.
Læs mere
Dana Kontaktlim 281, 150 ml
68 kr.
Læs mere
Dana Klar Kontaktlim 284 Sp 79
34 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Når du skal bruge produkterne med det samme eller bare gerne vil undvære fragten, så kunne du tænke over at køre varerne på eget initiativ. Det er i høj grad et alternativ hos de udbredte byggekæder.
For de fleste er byggeri lig med en hulens masse spørgsmål. Hermed vil du med fordel kunne bestille ved en webshop, som kan tilbyde rådgivning og sparring omkring kontaktlim.
Nogle byggecentre har et stort sortiment, hvorimod andre er specialiserede i en specifik gruppe af vare. Du bør tænke igennem hvorvidt det er vigtigt for dig at have adskillige grupper af varer at vælge i blandt, udover blot kontaktlim.
Det er selvfølgelig super relevant at se, hvorvidt de produkter du ønsker at købe online overhovedet er på lager i byggemarkedet. Alternativt kan du være tvunget til kigge andetsteds.
Du bør vide hvilke retningslinjer webshoppen udsteder i forbindelse med din bestilling online, så du slipper for problemer med eksempelvis returnering. Derfor bør man tjekke virksomhedens regler.
Du kan finde forskelle i salgspriserne på billige kontaktlim fra byggemarked til byggemarked. Enkelte har fokus på gode tilbud, hvorimod øvrige satser på kompetent sparring. Du må gennemtænke hvad du helst vil have.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggemarkeder udbyder varer fra flere specialbutikker, og så kan du vælge fra et bredt udvalg af kontaktlim online.
De store byggemarkeder er folkekære og kendte forretninger, som bidrager til øget sikkerhed til dig som køber online. Det vil nogle se fordele i.
De kendte byggemarkeder har butikker i store dele af landet, og herigennem har du chancen for at bestille online og hente materialerne på egen hånd. Af den grund har du mulighed for at blive fri for leveringsgebyret, samt sågar have produkterne med det samme.

Nichewebshop

Hovedparten af nicheforhandlere er små familievirksomheder, der typisk har danske ejere, muligvis sågar lokalt fra dit område. Disse støtter du når du handler kontaktlim online på deres webshop.
En masse online nichebutikker står selv for produktion af de produkterne som du kan finde i byggemarkederne. Når du køber direkte fra de nichefokuserede webshops online bør du få lavere priser.
En masse nichebutikker er eksperter i deres varer, idet de fokuserer specifikt på disse varer. På grund af det vil du få super begavet vejledning fra nogle som er specialister i lige præcis kontaktlim.
Danmarks største byggemarkeder

Stark blev grundlagt i 1896, og beskæftiger nu flere end 2.000 mennesker i kædens 72 varehuse. Stark specialiserer sig i salg til professionelle, og afsætter årligt for mere end 7 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og styres dagligt af i nærheden af 500 mennesker i byggemarkedets 9 byggecentre. Johannes Fog specialiserer sig i salg til private, og afsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og udgøres nu af mere end 2.000 medarbejdere i de 104 varehuse. XL-Byg er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

kontaktlim bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 1.000 personer i deres 17 byggecentre. Bauhaus sætter ind på at sælge til private, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og styres dagligt af omtrent 1.000 medarbejdere i deres 9 byggecentre. Davidsen er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.300 medarbejdere i forretningens 56 varehuse. Bygma har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og styres dagligt af mere end 100 ansatte i deres 6 byggecentre. 10-4 satser på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 500 millioner kroner.

kontaktlim jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og lønner i dag flere end 2.100 ansatte i kædens 122 butikker. Jem og Fix er specialiseret i gode tilbud til private, og omsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

kontaktlim harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.000 kollegaer i de 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer på at sælge til private, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

kontaktlim silvan

Silvan begyndte i 1968, og styres dagligt af ca. 1.000 personer i de 41 byggecentre. Silvan sætter ind på salg til private, og omsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Godt forarbejde er kilden til at komme i mål med dit byggeprojekt. Du bør overveje at sammensætte en klar køreplan, som viser hvilke opgaver du vil udføre hvornår, samt en dertilhørende nummerorden. Det anbefales at være realistisk idet du nedskriver din køreplan.
2Du finder en hel del artikler og videoer via internettet hvor du kan få gratis hjælp. Specielt YouTube bringer dig overvældende meget konstruktiv info, specielt hvis man benytter engelske søgeord.
3Ved projekter udenfor kan vejrsituationen få en væsentlig rolle. Derfor må du med jævne mellemrum lægge mærke til prognosen for vejret i dagene op til starten på projektet, så det ikke uanmeldt starter med at vælte ned absolut lige når du er startet på det store projekt.
4Det er muligt at forsøge at få hjælp rent økonomisk til byggeprojekter. Det tilbydes når byggeriet bidrager positivt til miljøet. Af få tilbud om et bidrag beroer altså på at projektet har en positiv effekt på planeten.
5Det er oplagt at få hjælp til dele af projektet, specielt i tilfælde af væsentlige byggeprocesser. Flere ting skal gerne udføres af flere personer. Endvidere bør det være mere effektivt og mere minderigt når man ikke er ene om det.
6Det kan vise sig betydningsfuldt at du har de nødvendige byggematerialer parat forinden du indleder dit arbejde. Du kunne med fordel udarbejde en hurtig oversigt med hver eneste ting du har brug for, og derefter gennemløbe punkterne, hvormed du kan føle dig overbevist om at der ikke mangler noget.
7Du bør på ingen måde gå på kompromis med dit eget helbred, så glem ikke arbejdstøj bl.a. sko og hjelm der hjælper dig mod eventuelle skader. Det er essentielt at du har styr på dit velbefindende i byggeprojektet, navnlig når du ikke skaffer hjælp fra en professionel.
8Typisk vil det være fornuftigt at lave et regnskab for arbejdet, så du ikke er i tvivl om økonomien. Det kan blive fordelagtigt at nedskrive hver enkelt udgift, og efterfølgende tjekke eventuelle tilbud på dem en ad gangen.
9Man skal nødig mangle værktøj. Tit vil det vise sig af stor betydning at have udstyret til rådighed idet du går løs med dit byggeprojekt. Derudover er det vigtigt at medregne disse udgifter i byggeriets budget.
10Længe før du opstarter byggeriet kan det vise sig ekstremt fornuftigt at være sikker på, at byggeprojektet overhovedet ikke er ulovligt. Alt efter hvor du bor kan der vise sig en række regler omkring, hvad du må, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
11Husk at regne på hvorvidt du ønsker at stå for hele projektet selv, eller du må have assistance fra en professionel til delelementer af det. Ifald du sikrer dig assistance fra en fagperson er det en god idé at modtage tilbud fra flere leverandører.
12Der viser sig næsten altid uforudsigelige vanskeligheder i forbindelse med store opgaver, og altså kan det vise sig afgørende at der er afsat rigeligt med tid i planen, som vil medvirke til at man føler sig ubekymret om at man ikke kommer i tidsmangel.
De bedst anmeldte byggemarkeder
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, som altså er kolossalt betryggende. Ratingen grundlægges af 11.467 anmeldelser, hvoraf hele 86 % har givet den højeste karakter, og bare 2 % kvitterer med den dårligste rating. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
XL-Byg.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er absolut flot. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 2.856 bedømmelser, hvor intet mindre end 59 % giver maksimum point, og bare 9 % har givet bundkarakter. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
10-4.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som tydeligvis er hamrende overlegent. Karakteren er et gennemsnit af 19.208 anmeldelser, hvor ikke mindre end 84 % giver toprating, og kun 2 % har givet 1 stjerne. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som altså er temmelig imponerende. Ratingen er baseret på 23.161 anmeldelser, hvoraf hele 69 % har givet topkarakter, og bare 8 % kvitterer med bundkarakter. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en bedømmelse på 4,6 ud af 5, som vel at mærke er enormt godt arbejde. Karakteren er baseret på 28.109 ratings, hvor imponerende 76 % har givet maksimum point, og bare 4 % giver bundkarakter. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
Hvilken mulighed for fragt skal du vælge?

En stor portion online selskaber tildeler nu om dage diverse forskellige billige former for fragt til kontaktlim. Den mest moderne er nu om stunder at få leveret til en pakkeshop, så du selv kan hente de købte produkter lige præcis når det passer ind i din kalender. Fragtmetoden er nemlig ret så fleksibel, samt typisk desuden den mindst kostelige fragtmetode.

Du burde ydermere overveje at vælge at få sendt til din bolig eller til dit arbejde. Fragttypen er gennemsnitligt en tand mere bekostelig, men derudover yderst problemfri ved køb af kontaktlim online. Den mest billige leveringsmåde er dog at du selv henter varerne, som desværre betinges af at du befinder dig tæt på internet webshoppens byggecenter, fx Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg eller Silvan.

Leveringstidspunktet på kontaktlim kan vise sig at være meget afgørende hvis man står og skal bruge dine nye varer om et øjeblik, og i det øjemed er det i sandhed relevant at vi ser nærmere på leveringstidspunktet ved kontaktlim. En række internet firmaer – for eksempel Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus og Silvan – lover billig 1 dags fragt på masser af produkter online, men glem ikke at det er betinget af at du når at bestille inden et konkret klokkeslæt, med hensynstagen til at de har udsigt til at kunne nå at få dit nye produkt klar inden pakkemedarbejderne har fyraften.

Nogle enkelte e-firmaer præsterer gratis levering på kontaktlim online, men i mange tilfælde kun hvis der handles for et bestemt beløb. Derudover kan du udse dig den mest billige form for levering, som oftest vil være at få kørt pakken til et afhentningssted.

De største netbutikker tilbyder click-and-collect hvor man handler billig kontaktlim på nettet men afhenter i byggecenteret. Fx Davidsen, 10-4, Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma, Silvan, Stark og Jem og Fix. De udlover blandt andet klik-og-hent på kontaktlim i disse områder:

København, Lystrup, Skive, Skanderborg, Odder, Tårnby, Solrød Strand, Albertslund, Brøndby, Nykøbing Falster, Thisted, Valby, Holstebro, Vejle, Odense, Middelfart, Vanløse, Hedehusene, Grenaa, Taastrup, Brønshøj, Rødovre, Helsingør, Slagelse, Ølstykke, Herning, Haderslev, Aarhus, Frederiksværk, Kolding, Haslev, Ringsted, Rudersdal, Højbjerg, Allerød, Svendborg, Lyngby, Værløse, Hedensted, Nyborg, Glostrup, Kalundborg, Vordingborg, Nakskov, Viborg, Nørresundby, Risskov, Hvidovre, Horsens, Randers, Korsør, Ballerup, Tilst, Virum, Vallensbæk, Hørsholm, Roskilde, Frederikssund, Ikast, Stenløse, Frederikshavn, Hobro, Hillerød, Sønderborg, Esbjerg, Brabrand, Dragør, Næstved, Herlev, Køge, Fredericia, Lillerød, Aabenraa, Søborg, Birkerød, Brønderslev, Hjørring, Nærum, Silkeborg, Rønne, Gladsaxe, Ishøj, Åbyhøj, Frederiksberg, Farum, Kokkedal, Aalborg, Struer, Varde, Jyllinge, Charlottenlund, Holbæk, Gentofte, og Greve, .

Klik-og-hent af kontaktlim er en mulighed i de fleste dele af landet: Fyn (Vestfyn, Østfyn, Sydfyn, Nordfyn, Midtfyn), Sjælland (Vestsjælland, Nordsjælland, Sydsjælland, Midtsjælland, Lolland, Hovedstaden, Bornholm, Amager, Østsjælland, Falster) og Jylland (Vestjylland, Syddanmark, Østjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Nordjylland, Sydjylland).

Når man kigger i data fremstår det tydeligt, at mennesker mange gange efterspørger fx kontaktlim tilbud og køb kontaktlim. Foruden dette oplever man tit folk søge fx kontaktlim priser, kontaktlim online samt billig kontaktlim, plus de kendte byggemarkeder som 10-4, Stark, XL-Byg, Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen og Bygma.

Den bedste pris på kontaktlim

Det er efterhånden vældig smertefrit for købere at finde de laveste priser på billige kontaktlim online i blandt forskellige firmaer på nettet, og så har flere online firmaer set sig nødsaget til at reducere prisen på kontaktlim drastisk, og i øvrigt love fri fragt.

Derfor kan det ikke desto mindre blive lønnende at undersøge enkelte e-handler efter tilbud på kontaktlim online før du gennemfører din handel, så man er sikret at modtage den bedste pris. Se ikke bare på de gængse byggekæder som Stark, 10-4, Davidsen, Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og Bauhaus.

Du skal trods alt huske på, at hvis en online virksomhed udbyder billige kontaktlim online til en pris som kan ses som utopisk gunstig, burde det mange gange være en indikator for en uoprigtig e-forretning. Betalinger med kort er imidlertid omfavnet af en lovbestemmelse, som begunstiger køberen overfor falske internet butikker.

Generelt slår vi et slag for køb med kort eller MobilePay. Som en alternativ mulighed bør du drage nytte af en billig afdragsløsning som fx ViaBill, for så vidt du ønsker at godtgøre pengene til kontaktlim over tid. Det foreslåes normalt ved specialiserede webshops, i modsætning til de store byggemarkeder som for eksempel Stark, Silvan, Harald Nyborg, Bygma, 10-4, Jem og Fix, Bauhaus og Davidsen.

Ses der på tendenserne står det klart, at netshoppere jævnligt leder efter for eksempel billig kontaktlim og kontaktlim tilbud. Vi ser derudover ofte mennesker søge efter blandt andet kontaktlim online, kontaktlim priser samt køb kontaktlim.

Kig på tidligere køberes erfaringer

Trustpilot byder på immervæk udmærkede muligheder for at betragte en stor portion eksisterende brugeres betragtninger og herved er det en hjælp, at du kigger på webbutikkens kritik inden du shopper billige kontaktlim online.

Facebook fører til for øvrigt relativt passelige løsninger til at få en idé om online shoppens popularitet. Herinde møder vi faktisk e-butikker hvor man kan forfatte en omtale af ordreforløbet, som tilmed burde drages fordel af til afvejning af kundernes tilfredshed.

Forud for at folk handler billige kontaktlim online hos en internet handler behøver de utvivlsomt bese virksomhedens vilkår, det er dog almindeligvis ikke særlig morsomt, især på de store byggemarkeder som Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg, 10-4, Bygma, Stark, Jem og Fix, Davidsen og XL-Byg.

En nem løsning kunne være at se nærmere på om online webshoppen er e-mærket, fordi det længe har været et billede på at online forretningen efterkommer de officielle danske regler, samt at e-handlen en gang i mellem undersøges af specialister som er indført i retningslinjerne.

Derudover giver det dig chance for assistance, når du oplever problemer som følge af din shopping med kontaktlim. Tilsvarende rekommanderer vi at du er omhyggelig omkring de mest basale regler der har indflydelse på købet af kontaktlim online, for eksempel den returrettighed internet firmaet tilsikrer.

I den relation er det virkelig afgørende, at man permanent bevarer ens faktura, så man fremadrettet vil kunne bevidne købet af kontaktlim, uafhængig af om man har købt fra Bauhaus, Silvan, XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma, Stark eller 10-4.

Pia C gav 5 stjerner

Fremragende service

Morten R gav 4 stjerner

Fik varen på under 24 timer

Lene Jørgensen gav 5 stjerner

Super hurtig levering

Anne B gav 4 stjerner

Alt var som aftalt. Nemt og lige til.

9 tips til online indkøb
1Generelt tilråder vi kortkøb eller betalinger med mobilen. Kortbetalinger er en del af en lov, som bistår dig overfor uægte e-handler. Som alternativ burde du drage fordel af en afbetalingsløsning fra fx ViaBill, såfremt du foretrækker at afbetale beløbet senere.
2De fleste online forhandlere yder nu til dags et bredt udvalg af billige leveringsløsninger til kontaktlim. Den mest anvendte er for nærværende at få afleveret pakken hos en pakkeshop, som giver dig fleksibiliteten til at hente de bestilte varer når der er tid til det. Denne er altså ret så overkommelig, og mange gange tilmed den billigste fragtmetode.
3Vi går generelt ind for at se hvorvidt e-firmaet er tilsluttet e-mærket, eftersom det almindeligvis er en indikation om at internet selskabet imødekommer den officielle danske lovgivning, foruden at internet butikken hyppigt besigtiges af sagkyndige som har megen viden om lovgivningen. Forinden nogen handler billige kontaktlim i en shop behøver man ideelt set se på forhandlerens handelsaftale.
4Trustpilot medfører flere pæne løsninger til at gennemrode en lang række tidligere brugeres iagttagelser og derved er det godt, at du bliver klogere på internet virksomhedens omtaler før du shopper billige kontaktlim online. Facebook præsterer ligeledes egentlig pæne metoder til at få indsigt i online webshoppens pålidelighed.
5Forinden nogen køber billige kontaktlim hos en online forretning behøver man for at være sikker læse virksomhedens vilkår, men det er tit ikke super spændende. Dertil er det fornuftigt at køber er opmærksom på de vigtigste regler der har betydning for handlen med billige kontaktlim online, for eksempel den ombytningspolitik shoppen garanterer.
6Leveringshastigheden er naturligvis vældig relevant hvis vi mangler ordren nu og her, og derfor er det rigtig meningsfuldt at vi efterser leveringstiden på kontaktlim. En masse internet handler udlover billig 1 dags fragt på mange af deres varer, som trods alt er forudsat at handlen gemmenføres tidligere end et fast klokkeslæt.
7Indtil flere shops på nettet yder levering uden beregning på kontaktlim, men for det meste afkræver det at du shopper for en fastsat pris. Desuden kan man beslutte sig for den mest letkøbte form for fragt, hvilket typisk vil være at få bragt ordren til en pakkeshop. Leveringstypen bliver gerne ydermere ret gnidningsløs. Den billigste fragtmulighed vil dog til enhver tid være at du selv henter varerne.
8Det er jo efterhånden usædvanlig ligetil for internetbrugere at finde information om priser online på billige kontaktlim på tværs af e-forhandlere, og ergo frembyder masser af shops på nettet gebyrfri levering. Det kan immervæk vise sig rentabelt at inspicere en række internet outlets efter billige priser inden du bestiller, sådan at du er skråsikker på at få den bedste pris.
9Den mest betalelige løsning vil utvivlsomt være at du selv henter varerne, hvilket dog beroer på at du har bopæl tæt på online shoppens lager. Den form for fragt er jo særdeles central i tilfælde af at vi absolut skal bruge kontaktlim fluks. Alternativt så frembyder nogle e-shops i Danmark fragt uden beregning, men typisk er det påkrævet at man handler for et konkret beløb.