Koncentratsprøjte Gloria 505 TK Profiline
2.399 kr.
Læs mere
Koncentratsprøjte mesto 3132pr
212 kr.
Læs mere
Koncentratsprøjte mesto 3615f
2.939 kr.
Læs mere
Koncentratsprøjte Gloria 87 - 0,5 ltr
98 kr.
Læs mere
Koncentratsprøjte mesto 3585p
2.007 kr.
Læs mere
Koncentratsprøjte mesto 3132bc
206 kr.
Læs mere
Koncentratsprøjte Mesto 3132NG
314 kr.
Læs mere
Koncentratsprøjte mesto 3595f
2.771 kr.
Læs mere
Koncentratsprøjte Gloria 510 TK Profiline
3.012 kr.
Læs mere
Koncentratsprøjte Mesto 3131P
329 kr.
Læs mere
Koncentratsprøjte mesto 3237pp
570 kr.
Læs mere
Koncentratsprøjte Gloria Pro 5
617 kr.
Læs mere
Koncentratsprøjte mesto 3565p
1.712 kr.
Læs mere
Koncentratsprøjte mesto 3132pp
281 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der er forskel på prisniveauet på billige koncentratsprøjte alt efter hvor du handler online. Nogle satser på de bedste tilbud, og nogle giver service. Du bør vide hvad du helst vil have.
Du bør kende de retningslinjer der gælder i forbindelse med din bestilling online, så du kan slippe for udfordringer med eksempelvis returret. Af den grund skal man kende webshoppens betingelser.
Flere byggekæder præsterer et stort udvalg af varer, hvorimod andre er specialiserede i en bestemt type af vare. Du kan forholde dig til om det er betydningsfuldt for dig at have mange produkter at vælge i mellem, foruden bare koncentratsprøjte.
Såfremt du skal bruge varerne med det samme eller bare har lyst til at slippe for leveringsomkostningen, så kunne du med fordel transportere materialerne på egen hånd. Det er hovedsageligt et alternativ hos de velkendte byggekæder.
Det er naturligvis ekstremt afgørende at tjekke, om den vare du er på udkig efter online overhovedet er på lager hos byggekæden. Ellers må du finde et andet.
For en del er byggeprojekter ens betydende med massevis af spørgsmål. Hermed er det fordelagtigt at købe fra en netbutik, som kan give rådgivning til valg af koncentratsprøjte.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggekæder forhandler varer fra adskillige specialbutikker, hvorfor du kan handle fra et bredt udvalg af koncentratsprøjte online.
De store byggemarkeder er udbredte og bekendte butikker, som kan bidrage til øget tryghed når man skal købe online. Det er noget nogle vil se som fordelagtigt.
De store byggekæder finder du i det meste af landet, og derigennem har folk mulighed for at købe online og fragte materialerne på eget initiativ. Som følge af det har man mulighed for at spare fragtomkostningen, samt ovenikøbet få fat i produkterne på kortere tid.

Nichewebshop

De fleste nichebutikker på internettet har et indgående kendskab til det produktsortiment de har online, idet de ikke sælger andre produkter. Af den grund vil du få endnu mere kyndig assistance fra ansatte med specialistviden i netop koncentratsprøjte.
Flertallet af online nichebutikker er små familiefirmaer, som typisk har danske ejere, gerne endda lokalt fra dit område. Disse bidrager du til når du køber koncentratsprøjte online fra deres webshop.
En masse webshops i små nicher styrer selv produktionen af de varer der sælges i de større byggemarkeder. Ved at købe direkte fra disse nichewebshops online er det muligt at få en billig pris.
Danmarks største byggemarkeder
koncentratsprøjte silvan

Silvan blev etableret i 1968, og beskæftiger i dag flere end 1.000 medarbejdere i selskabets 41 varehuse. Silvan har fokus på billige priser til private, og afsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og lønner i dag i nærheden af 500 medarbejdere i firmaets 9 butikker. Johannes Fog tilstræber at sælge til private, og sælger hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og udgøres nu af mere end 1.000 medarbejdere i de 9 butikker. Davidsen er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og udgøres i dag af mere end 100 personer i de 6 butikker. 10-4 har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 500 millioner kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og beskæftiger nu ca. 2.000 ansatte i virksomhedens 104 varehuse. XL-Byg er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

koncentratsprøjte harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og udgøres nu af cirka 2.000 mennesker i firmaets 33 butikker. Harald Nyborg er specialiseret i at sælge til private, og omsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

koncentratsprøjte bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og er i dag arbejdsgiver for over 1.000 personer i deres 17 varehuse. Bauhaus har specialiseret sig i salg til private, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og styres dagligt af i omegn af 2.000 medarbejdere i selskabets 72 byggecentre. Stark fokuserer primært på salg til professionelle, og omsætter hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

koncentratsprøjte jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og udgøres nu af cirka 2.100 ansatte i firmaets 122 byggecentre. Jem og Fix er specialiseret i gode tilbud til private, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og lønner i dag omtrent 2.300 mennesker i de 56 butikker. Bygma specialiserer sig i at sælge til professionelle, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Det er af stor betydning at have et budget for istandsættelsen, så du føler sig i kontrol med omkostningerne. Det kan vise sig at være en fordel at nedskrive samtlige udgiftsposter, og efterfølgende gennemgå ens udgift ved dem en ad gangen.
2Det kan være nyttigt at indhente en hjælpende hånd til arbejdet, hovedsageligt ift. større byggerier. Nogle ombygninger skal gerne udføres af flere end en enkelt person. Endvidere vil det være hurtigere og mere minderigt når man er flere om opgaven.
3Forud for at du går i gang med byggeriet er det højst afgørende at du sikrer dig, at det du vil bygge er inden for lovens rammer. Alt efter hvordan du bor vil der vise sig mange love omkring, hvad du må, og hvad der er ulovligt.
4Du bør ikke stå uden det nødvendige værktøj. Tit vil det være fordelagtigt at have værktøjet ved hånden inden du iværksætter byggeriet. Det er derudover afgørende at indregne de tilhørende udgifter i dit budget.
5Ved projekter udenfor kan vind og vejr få meget at sige. Således skal du hyppigt tjekke meldingerne om vejret lige før arbejdets start, så det forhåbentlig ikke uden du havde regnet med det begynder at regne netop som du er midt i det store byggeprojekt.
6Der er alle mulige former for guides og videoer på diverse hjemmesider hvor du kan få gratis hjælp. Særligt YouTube tilbyder dig ret så meget gavnlig oplysning, ikke mindst såfremt du kigger på engelsk.
7Måske kan det blive essentielt at du har samtlige byggematerialer disponible forinden du starter dit arbejde. Du får god gavn af at forfatte en hurtig note med det der er nødvendige, og så gennemgå punkterne, med det formål at du er sikker på at der ikke er nogen mangler.
8Du bør gennemtænke hvorvidt projektet er et du kan klare selv, eller du skal fremskaffe hjælp fra en fagperson til noget af byggeprocessen. Hvis du henter eksperthjælp er det lukrativt at notere en pris fra forskellige entreprenører.
9Du må på ingen måde gå på kompromis med sikkerheden, så glem ikke sikkerhedstøj såsom fod- og hovedbeklædning der hjælper dig med henblik på mulige risici. Det er afgørende med fokus på din sikkerhed i byggeprocessen, ikke mindst når du ikke sikrer dig assistance fra en professionel.
10Der viser sig som regel ubelejlige problematikker når det handler om avancerede projekter, og på grund af det vil det være betydningsfuldt at man har afsat rigeligt med tid i agendaen, som er vigtigt for at man kan føle sig sikker på at komme i mål.
11Husk at du kan spørge om offentlig støtte til byggerier. Det får man i tilfælde af at byggeriet gør en forskel for miljøet. Støtten betinger at renoveringen påvirker miljøet.
12Forberedelse vil være vejen til succes med dit arbejde. Du må have en gennemarbejdet dagsorden, som dikterer hvilke arbejdsopgaver du vil klø på med på hvilken dag, og som ligeledes indeholder en kronologisk orden. Det anbefales at være konkret i sammensætningen af oversigten.
De mest folkekære byggekæder
På Trustpilot har 10-4.dk en rating på 4,7 ud af 5, hvilket jo er kolossalt betryggende. Bedømmelsen er regnet ud fra 19.208 meninger, hvoraf hele 84 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 2 % giver dumpekarakter. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
XL-Byg.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er virkelig betryggende. Scoren grundlægges af 2.856 anbefalinger, hvor hele 59 % kvitterer med topkarakter, og kun 9 % har givet 1 stjerne. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som altså er ualmindeligt imponerende. Ratingen er baseret på 11.467 kommentarer, hvor intet mindre end 86 % giver den bedste karakter, og bare 2 % kvitterer med den laveste karakter. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, som altså er utrolig godt arbejde. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 23.161 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 69 % giver den højeste karakter, og kun 8 % giver den dårligste rating. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dks score på Trustpilot er 4,6 ud af 5, som jo er virkelig beundringsværdigt. Evalueringen er et gennemsnit af 28.109 anmeldelser, hvoraf hele 76 % giver den højeste karakter, og kun 4 % kvitterer med dumpekarakter. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken fragttype skal jeg vælge?

Flere online virksomheder tildeler nu om dage alverdens billige metoder til levering til koncentratsprøjte. En favorit er på nuværende tidspunkt afhentningssteder, så du selv kan hente din pakke på et selvvalgt tidspunkt. Fragtløsningen er altså virkelig smertefri, og typisk tillige den billigste fragtmulighed.

Du kan på samme måde prøve at vælge udbringning til din hjemmeadresse eller til dit arbejde. Muligheden bliver i regelen et hak mere bekostelig, men samtidig virkelig smertefri ift. koncentratsprøjte online. Den mindst kostelige mulighed for levering kan ikke modsiges at være at du selv henter produkterne, men det afhænger af at du er med kort afstand til e-shoppens butikker, for eksempel Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus eller Silvan.

Fragtperioden på koncentratsprøjte er jo yderst betydningsfuld såfremt vi behøver varerne med det samme, så i det øjemed er det nemlig væsentligt at du dobbelttjekker tidshorisonten for levering på koncentratsprøjte. En masse online firmaer – fx Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg og Jem og Fix – stiller udsigt til billig levering på næstkommende hverdag på massevis af varer online, som alligevel påkræver at bestillingen fuldbyrdes inden et fastsat klokkeslæt, således at de har en chance for at nå at få dit nye produkt ordnet før de logistikansatte drager hjemad.

Nogle enkelte butikker på nettet lover fragt uden omkostninger på koncentratsprøjte online, men typisk forudsætter det at man handler for et konkret beløb. Som alternativ kunne du snuppe den billigste type af levering, som i de fleste tilfælde er at få fragtfirmaet til at bringe dine produkter til et afhentningssted.

En lang række netshops foreslår click-and-collect hvor man køber billig koncentratsprøjte online og selv henter i byggecenteret. Eksempelvis XL-Byg, Jem og Fix, Silvan, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, Davidsen og 10-4. Byggekæderne frembyder fx click-and-collect på koncentratsprøjte i følgende områder:

Valby, Holstebro, Viborg, Jyllinge, Hillerød, Herlev, Varde, Glostrup, Vanløse, Haderslev, Hjørring, Skive, Farum, Holbæk, Birkerød, Brabrand, Rudersdal, Ishøj, Vallensbæk, Roskilde, Nyborg, Tårnby, Allerød, Frederiksværk, Haslev, Rødovre, Gentofte, Lyngby, Solrød Strand, Frederiksberg, Hedehusene, København, Kokkedal, Skanderborg, Greve, Søborg, Hedensted, Helsingør, Værløse, Brønshøj, Ringsted, Kolding, Randers, Nakskov, Brøndby, Lillerød, Nykøbing Falster, Aalborg, Køge, Esbjerg, Sønderborg, Charlottenlund, Næstved, Svendborg, Brønderslev, Vejle, Gladsaxe, Ølstykke, Aarhus, Taastrup, Korsør, Kalundborg, Hvidovre, Thisted, Grenaa, Vordingborg, Risskov, Hobro, Lystrup, Horsens, Silkeborg, Albertslund, Odense, Herning, Virum, Dragør, Ballerup, Frederikssund, Rønne, Stenløse, Frederikshavn, Slagelse, Middelfart, Tilst, Åbyhøj, Fredericia, Struer, Højbjerg, Hørsholm, Ikast, Nærum, Nørresundby, Odder, og Aabenraa, .

Click-and-collect af koncentratsprøjte er tilgængeligt i alle dele af landet: Sjælland (Amager, Bornholm, Falster, Nordsjælland, Hovedstaden, Østsjælland, Lolland, Sydsjælland, Vestsjælland, Midtsjælland), Jylland (Vestjylland, Nordjylland, Midtjylland, Sydjylland, Østjylland, Sønderjylland, Syddanmark) og Fyn (Vestfyn, Nordfyn, Østfyn, Midtfyn, Sydfyn).

Når man kigger i tendenserne fremstår det markant, at netshoppere mange gange søger efter blandt andet billig koncentratsprøjte og køb koncentratsprøjte. Foruden dette ser man tit netshoppere kigge efter bl.a. koncentratsprøjte priser, koncentratsprøjte online og koncentratsprøjte tilbud, plus de udbredte byggekæder som XL-Byg, Jem og Fix, Silvan, Bauhaus, Davidsen, 10-4, Stark, Bygma og Harald Nyborg.

Tilbud på koncentratsprøjte

Det har vist sig at være i høj grad simpelt for enhver at finde tilbud på billige koncentratsprøjte online på flere forhandlere på nettet, og altså har massevis af internet selskaber i Danmark ikke kunne slippe for at trykke priserne på koncentratsprøjte betydeligt, og ydermere sikre fragtfri levering.

Derfor kan det ikke desto mindre blive nyttigt at eftergå enkelte shops på nettet efter tilbud på koncentratsprøjte online før du handler, sådan at man er sikker på at opnå den mest attraktive pris. Kig ikke kun hos de store byggekæder som 10-4, Silvan, Stark, Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, Bygma og Harald Nyborg.

Man skal dog være årvågen med, at såfremt en internet forhandler tilbyder billige koncentratsprøjte online på tilbud til en salgspris som er urealistisk lav, så burde det tit være et tegn på en uoprigtig online webshop. Betalinger med kort er trods alt omfavnet af en bestemmelse, der begunstiger køber overfor falske internet selskaber.

Vi slår generelt et slag for handler med kort eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed burde du udnytte en afbetalingsordning fra f.eks. ViaBill, hvis du efterspørger at honorere betalingen af koncentratsprøjte over et længere tidsrum. Dette fås som regel i nichefokuserede webshops, i modsætning til de kendte byggekæder som fx Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, Silvan, Bygma, Jem og Fix og 10-4.

Ved kig i statistikkerne står det markant, at internet shoppere jævnligt søger eksempelvis billig koncentratsprøjte og koncentratsprøjte online. Man ser derudover mange gange online shoppere lede efter bl.a. køb koncentratsprøjte, koncentratsprøjte priser og koncentratsprøjte tilbud.

Undersøg tidligere kunders anbefalinger

Trustpilot fremskaffer ret så relevante genveje til at eksaminere forskellige øvrige konsumenters domme og på grund af dette kan det være til hjælp, at du analyserer online firmaets bedømmelser forinden du bestiller billige koncentratsprøjte online.

Facebook frembyder på samme måde en række anstændige løsninger til at få et kig ind i online forretningens popularitet. Her møder vi en del internet virksomheder hvor kunder kan meddele en evaluering af ordreforløbet, hvilket desuden burde drages fordel af til at fornemme hvor tilfredse kunderne er.

Forud for at nogen bestiller billige koncentratsprøjte online i en shop kunne man altid granske webbutikkens forretningsbetingelser, dog er det i reglen en tidskrævende opgave, især med de store byggecentre som Harald Nyborg, Stark, Davidsen, 10-4, Bygma, Silvan, Jem og Fix, XL-Byg og Bauhaus.

Et alternativ kan derfor være at granske hvorvidt e-butikken er medlem af e-mærke ordningen, fordi det længe har været en tryghed om at e-handlen føjer den officielle danske lovgivning, samt at internet butikken regelmæssigt revideres af fagmænd som har indsigt i lovene på området.

Dette er desuden en god anledning til at blive hjulpet, ifald du bliver udsat for vanskeligheder som følge af din shopping med koncentratsprøjte. Herudover foreslåes det at man er på vagt for de grundlæggende vilkår der kan spille ind i forbindelse med købet af koncentratsprøjte online, som fx hvilken byttepolitik online forretningen bruger.

I relation til det er det på samme måde essesentielt, at man stadig bibeholder sin kvitteringsmail, så man i fremtiden vil kunne bevidne bestillingen af koncentratsprøjte, uafhængig af om man bestiller ved Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, 10-4, Bauhaus, Silvan, Davidsen eller Stark.

Niels Knudsen gav 5 stjerner

Hurtigt og nemt via WEB

Birthe gav 4 stjerner

God til prisen

Tina Madsen gav 5 stjerner

Varerne kommer hurtigt og sikkert frem

Jens gav 4 stjerner

Alt var perfekt.

9 gode råd til indkøb via nettet
1Vi anbefaler generelt at tjekke om online butikken er verificeret af e-mærket, siden det ofte er en angivelse af at e-forhandleren opererer i overensstemmelse med dansk lovgivning, samt at internet forretningen jævnligt revideres af specialister der er meget fortrolige bestemmelserne på området. Inden folk handler billige koncentratsprøjte i en butik kunne man i og for sig overveje webshoppens forretningsvilkår.
2Leveringsdygtigheden kan være yderst aktuel i tilfælde af at vi absolut skal bruge varerne straks, så af den grund er det i sandhed afgørende at man undersøger den forventede leveringsdato ved koncentratsprøjte. De fleste e-firmaer i Danmark lover billig dag-til-dag fragt på mange af butikkens produkter, men husk at det forudsætter at ordren aflægges inden et fastsat tidspunkt.
3De fleste butikker på nettet tildeler heldigvis diverse billige leveringsmuligheder til koncentratsprøjte. En af favoritterne er i øjeblikket at få leveret til en pakkeshop, og så skal du blot gå forbi efter din nyindkøbte vare når du har lyst. Den er altså super uproblematisk, samt typisk tilmed den mindst kostelige leveringsmetode.
4Nogle online forretninger sikrer billig levering på koncentratsprøjte, men undertiden afkræver det at man køber for en præcis sum. Derudover skulle du vælge den mest letkøbte leveringsmetode, der oftest vil være at få dem til at levere bestillingen til et afhentningssted. Leveringsmetoden bliver i regelen tillige ualmindeligt ligetil. Den mest billige leveringsform vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente produkterne.
5Vi går generelt ind for kortkøb eller betalinger med mobilen. Bestillinger med kort er omfavnet af en regel, der støtter dig som køber overfor svindlende e-shops. Som en alternativ mulighed burde du drage fordel af en afdragsløsning som fx ViaBill, når du har til hensigt at dække pengene over en periode.
6Trustpilot tilbyder absolut uafhængige muligheder for at udforske en længere række eksisterende køberes anmeldelser og derfor er det at foretrække, at du verificerer e-forhandlerens ratings før du shopper billige koncentratsprøjte online. Facebook fremskaffer desuden fuldt ud strålende muligheder for at få indsigt i online forhandlerens kundetilfredshed.
7Det er efterhånden særligt simpelt for almindelige dødelige at undersøge tilbud online på billige koncentratsprøjte fra flere internet forhandlere i Danmark, og derfor tilbyder masser af online forretninger fragtfri levering. Derfor kan det alligevel blive smart at undersøge diverse online webshops efter tilbud inden du shopper, således at man er skråsikker på at skaffe sig den mindst kostelige pris.
8Inden folk køber billige koncentratsprøjte hos en internet webshop behøver man helt sikkert gennemse netshoppens handelsvilkår, men det er mange gange ikke videre interessant. Tillige tilrådes det at kunden er klar over de elementære reglementer der kan have indflydelse på shopping af billige koncentratsprøjte online, for eksempel hvilken byttepolitik internet forretningen tilbyder.
9Den billigste type af levering vil til enhver tid være selv at hente pakken, hvilket beroer på at du har bopæl i nærheden af internet butikkens bopæl. Den leveringsmåde er usædvanlig vigtig hvis man mangler koncentratsprøjte om et øjeblik. Alternativt så lover enkelte internet firmaer gratis levering, men for det meste kun når man bestiller for et bestemt beløb.