Jeg har undersøgt hvor vi som husejere kan købe kompost billigst online. Det var faktisk mere kompliceret end jeg først havde tænkt, både fordi der er mange der sælger det, men også fordi at det varierer hvilken mængde man får for pengene de forskellige steder.

Det jeg har gjort er at notere mængder og priser i en tabel. Og så har jeg kunne udregne hvor vi kan få den laveste literpris inkl. et eventuelt leveringsgebyr.

Lige nu er 0,53 kr. den laveste literpris vi kan få online, nemlig ved at købe 3.000 liter for 1.595 kr. Her sparer vi 33 % ift. den literpris vi kan få hos den dyreste webshop. Så nu skal du bare have regnet ud hvor meget kompost du skal bruge.

Laveste literpris for kompost inkl. fragt*
WebshopMængdePrisLiterpris ↓Link
3.000 liter1.595 kr.0,53 kr./literKøb
1.000 liter995 kr.0,99 kr./literKøb
1.000 liter1.045 kr.1,04 kr./literKøb
1.000 liter1.308 kr.1,30 kr./literKøb
1.000 liter1.349 kr.1,34 kr./literKøb
1.000 liter1.375 kr.1,37 kr./literKøb
1.000 liter1.375 kr.1,37 kr./literKøb
1.000 liter1.375 kr.1,37 kr./literKøb
1.000 liter1.378 kr.1,37 kr./literKøb
1.000 liter1.378 kr.1,37 kr./literKøb
1.000 liter1.378 kr.1,37 kr./literKøb
1.000 liter1.500 kr.1,50 kr./literKøb
1.000 liter1.500 kr.1,50 kr./literKøb
900 liter1.549 kr.1,72 kr./literKøb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus

Anvendelse: til græsplænen til haven til ligusterhæk til landbrug til højbede til roser til hæk til æbletræ til bede til rhododendron til køkkenhave

Mængder: 300 liter 200 liter 2000 liter 3000 liter 80 liter 400 liter 1000 liter 1 m3 500 liter 50 liter

Levering: trailer vognlæs løst leveret afhentning i løs vægt i poser i bigbag i sække hent selv

Brands: Pindstrup Park GreenBio Danmuld Champost

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er absolut utrolig vigtigt at vide, om det produkt du vil købe online faktisk er tilgængelig i byggemarkedet. Hvis ikke kan du være nødt til at kigge andetsteds.
Der er ikke lighed i prisen på billige kompost fra netbutik til netbutik. Nogle satser på de bedste priser, hvorimod øvrige har kompetent rådgivning. Du skal tænke over hvad du foretrækker.
For de fleste er byggeri lig med massevis af spørgsmål. Hermed er det fordelagtigt at handle hos en online byggeshop, hvor du bliver tilbudt information omkring kompost.
Ifald du vil have varerne hurtigst muligt eller blot vil slippe for fragtomkostningen, så kan du tænke over at fragte produkterne personligt. Det er særligt et alternativ ved de gængse byggecentre.
Du bør have fokus på hvilke retningslinjer webshoppen udsteder når du handler online, så du slipper for problemer med for eksempel reklamationer. Derfor bør du undersøge butikkens regler.
Flere byggekæder har et stort sortiment af produkter, hvorimod øvrige er specialiserede i en enkelt varetype. Du skal overveje om det er essentielt for dig at have mange varegrupper at vælge i mellem, udover blot kompost.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggecentre samler produkter fra diverse producenter, og som følge af dette kan du handle fra et stort udvalg af kompost online.
De store byggekæder er etablerede og almenkendte virksomheder, som kan medvirke til ubekymrethed til dig der skal købe online. Det kan du se positivt på.
De store byggemarkeder findes i hele landet, og dermed har kunderne mulighed for at handle online og fragte varerne på eget initiativ. Af den grund kan man undgå leveringsgebyret, samt tilmed få produkterne med det samme.

Nichewebshop

Alverdens webshops som sælger få produkter har en stor passion for deres produkter, da de har skarpt fokus på disse varer. Herved kan du opleve endnu mere konstruktiv vejledning fra mennesker som er specialister i netop kompost.
De fleste nichebutikker på internettet er iværksætterfirmaer, der i de fleste tilfælde er danske, muligvis endda lokalt i dit område. Dem understøtter du når du handler kompost online på deres side.
Flertallet af nichefokuserede netbutikker producerer selv de varer som du kan finde hos byggekæderne. Ved køb direkte hos nichebutikkerne online kan du få billigere priser.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

10-4 blev dannet i 1947, og er nu arbejdsplads for i omegn af 100 kollegaer i deres 6 varehuse. 10-4 fokuserer på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

Stark blev etableret i 1896, og er nu arbejdsplads for cirka 2.000 kollegaer i de 72 butikker. Stark specialiserer sig i salg til professionelle, og afsætter årligt for ca. 7 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.300 kollegaer i selskabets 56 byggecentre. Bygma sætter ind på salg til professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og udgøres i dag af i omegn af 2.000 medarbejdere i de 104 byggecentre. XL-Byg har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og udgøres nu af flere end 1.000 ansatte i byggemarkedets 9 butikker. Davidsen fokuserer primært på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og beskæftiger i dag omtrent 500 medarbejdere i firmaets 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer på at sælge til private, og sælger hvert år for ca. 1 milliard kroner.

kompost jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og beskæftiger i dag omtrent 2.100 mennesker i de 122 varehuse. Jem og Fix satser på billige priser til private, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

kompost bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og er nu arbejdsplads for omtrent 1.000 ansatte i selskabets 17 varehuse. Bauhaus fokuserer primært på billige priser til private, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

kompost harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og styres dagligt af mere end 2.000 kollegaer i virksomhedens 33 byggecentre. Harald Nyborg har fokus på salg til private, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

kompost silvan

Silvan begyndte i 1968, og lønner i dag over 1.000 personer i de 41 butikker. Silvan er specialiseret i billige priser til private, og omsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1I visse tilfælde kan man søge offentligt tilskud til byggeprojekter. Det tilbydes såfremt byggeriet er energi- og miljøvenligt. Af få støtte forudsætter altså at byggeriet har betydning for planeten.
2Potentielt kan det blive meningsgivende at have de nødvendige byggematerialer parat forud for at du påbegynder arbejdet. Du kan udfærdige en enkel oversigt med alt du har brug for, og efterfølgende gennemgå hvert enkelt punkt, hvormed du er overbevist om at der ikke er nogen mangler.
3Du bør regne på om det er muligt at klare det hele selv, eller du alternativt skal tilkøbe eksperthjælp til færdiggørelsen af byggeriet. Såfremt du ønsker professionel assistance kan det være optimalt at modtage forslag fra flere selskaber.
4Det er oplagt at få en hjælpende hånd til ens byggeprojekt, navnlig ved vigtige ombygninger. Nogle byggeprojekter gør krav på flere folk. Samtidig bør det blive bedre og mere minderigt når man ikke er ene om det.
5Forinden du påbegynder byggeprojektet kan det blive ufatteligt værdifuldt med en forsikring om, at byggeprojektet overhovedet overholder gældende love. Alt efter hvorhenne du bor vil der være en række regler for, hvad du må, og hvad der ikke må laves.
6Det er fundamentalt at have et udgiftsbudget for renoveringen, så man har styr på penge-delen af det. Det vil blive rationelt at gennemgå hver enkelt udgiftspost, hvorefter man kunne indsamle ens omkostning ved dem enkeltvis.
7For projekter udenfor har vejrsituationen en essentiel rolle. Derfor kan du tit kigge på vejrudsigten lige før byggeprocessen, så du slipper for at det uden varsel går i gang med at vælte ned når du lige er gået i gang med det komplicerede projekt.
8Du vil ikke fattes værktøj. Det er strategisk at have udstyret klar til brug forinden du begynder på byggeprocessen. I øvrigt er det fordelagtigt at medtage de tilhørende udgifter i dit regnskab for byggeriet.
9Der findes endeløse artikler og videoer på internettet hvorfra du kan få gode råd. Specielt YouTube er formidler af enormt meget nyttig oplysning, i særlig grad hvis du bruger den engelske version.
10Forberedelse er nøglen til succes med dit arbejde. Du kunne overveje at lave en strømlinet agenda, som beskriver hvilke opgaver der skal laves hvornår, og som ligeledes indeholder en prioriteringsliste. Vær konkret i udarbejdelsen af din dagsorden.
11Der viser sig uden tvivl utidige udfordringer i tilfælde med store byggeprojekter, og som følge heraf viser det sig værdifuldt at man afsætter rigeligt med plads i tidsplanen, med det formål at man føler sig selvsikker på at man får det færdiggjort.
12Du må nødig forsømme din sikkerhed, så glem ej arbejdstøj som fx arbejdssko som skåner dig mod potentielle risici. Det er yderst relevant at du har styr på dit eget ve og vel i byggeriet, ikke mindst hvis du ikke har hjælp fra en ekspert.
De mest vellidte byggecentre
Kunderne hos Bauhaus.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er virkelig flot. Ratingen er et gennemsnit af 23.161 kommentarer, hvor intet mindre end 69 % giver topkarakter, og bare 8 % har givet 1 stjerne. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, hvilket jo er ret så betryggende. Evalueringen er regnet ud fra 19.208 kommentarer, hvoraf hele 84 % har givet den bedste karakter, og kun 2 % har givet bundkarakter. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Brugerne på Trustpilot vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som klart er hamrende imponerende. Ratingen er et gennemsnit af 2.856 meninger, hvoraf hele 59 % kvitterer med maksimum point, og bare 9 % kvitterer med bundkarakter. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating er 4,6 ud af 5, som klart er enormt overlegent. Evalueringen er baseret på 28.109 anbefalinger, hvor hele 76 % giver den højeste karakter, og alene 4 % har givet den laveste karakter. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, hvilket selvsagt er absolut beundringsværdigt. Vurderingen er regnet ud fra 11.467 kommentarer, hvor intet mindre end 86 % kvitterer med maksimum point, og alene 2 % giver dumpekarakter. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.

Mest stillede spørgsmål om kompost

 • Hvor meget kompost?
 • Hvordan laver man kompost?
 • Hvad betyder kompost?
 • Hvornår lægger man kompost?
 • Kompost hvor lang tid?
 • Hvad er kompost godt for?
 • Kompost hvad må komme i?
 • Hvor lang tid tager det at lave kompost?
 • Hvordan bruges kompost?
 • Hvordan laver man en god kompost?
 • Kompost hvordan?
 • Hvad må ikke komme i kompost?
 • Kompost hvornår?
 • Kompost hvor hurtigt?
 • Hvordan starter man en kompost?
 • Hvad består kompost af?
 • Hvad bruger man kompost til?
 • Hvad indeholder kompost?
 • Hvad er kompost?
 • Hvornår bruger man kompost?
 • Hvordan starte kompost?
 • Hvilken fragtmetode skal du vælge?

  En lang række internet selskaber giver heldigvis alverdens billige metoder til levering til kompost. En af de mest populære er nu om dage at få bragt ordren til en pakkeshop, så du selv kan hente din ordre lige når det passer dig. Fragtmuligheden er jo ultra fleksibel, samt mange gange derudover den mest billige leveringsmanér.

  Du kan på samme måde beslutte dig for at bestille varerne til levering hjem til hvor du bor eller ud til dit arbejdes adresse. Fragtmetoden bliver mange gange lidt mere pebret, men på den anden side yderst hensigtsmæssig for kompost online. Den prisbilligste fragtform kan ikke benægtes at være at hente pakken selv, men den mulighed er betinget af at du fysisk befinder dig med kort afstand til internet virksomhedens byggecenter, for eksempel Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg eller Bauhaus.

  Fragttiden på kompost er jo super betydningsfuld hvis du har behov for din pakke med det samme, og herved er det rimelig afgørende at vi kontrollerer den forventede leveringstid for kompost. Adskillige online selskaber – eksempelvis Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg og Bauhaus – reklamerer med billig levering på næstkommende hverdag på en lang række produkter online, men vær på vagt da det kræver at bestillingen realiseres tidligere end et fastsat tidspunkt, så de sandsynligvis kan nå at få pakken ekspederet forud for at lagerpersonalet drager hjemad.

  En række online forretninger yder gratis fragt på kompost online, men i de fleste tilfælde kræver det at du køber for en bestemt sum. Desuden må man overveje den mest billige leveringsmetode, der oftest er at få dem til at levere din pakke til en pakkeshop.

  En stor portion webshops giver click-and-collect hvor man bestiller billig kompost online og afhenter i byggemarkedet. Fx Harald Nyborg, Stark, XL-Byg, Silvan, 10-4, Bauhaus, Bygma, Davidsen og Jem og Fix. Byggemarkederne yder for eksempel click-and-collect på kompost i følgende byer:

  Birkerød, Vejle, Herning, Ølstykke, Stenløse, Greve, Herlev, Ringsted, Rudersdal, Brøndby, Esbjerg, Svendborg, Charlottenlund, Albertslund, Lillerød, Sønderborg, Nykøbing Falster, Korsør, Ikast, Taastrup, Søborg, Nærum, Hobro, Højbjerg, Lystrup, Brønderslev, Brabrand, Hedensted, Odder, Brønshøj, Kokkedal, Værløse, Ballerup, Holbæk, Viborg, Slagelse, Fredericia, Silkeborg, Vordingborg, Åbyhøj, Vallensbæk, Gentofte, Helsingør, Horsens, Hillerød, Tilst, Aarhus, Roskilde, Struer, Thisted, Aalborg, Hvidovre, Virum, Vanløse, Skive, Frederiksværk, Lyngby, Frederikssund, Holstebro, Frederikshavn, Glostrup, Rønne, Allerød, Haderslev, Nørresundby, Hedehusene, Randers, København, Kolding, Solrød Strand, Rødovre, Hjørring, Dragør, Nyborg, Frederiksberg, Aabenraa, Næstved, Valby, Hørsholm, Skanderborg, Varde, Køge, Farum, Gladsaxe, Ishøj, Odense, Risskov, Grenaa, Jyllinge, Tårnby, Nakskov, Middelfart, Kalundborg, og Haslev, .

  Klik-og-hent ift. kompost er en mulighed i de fleste dele af landet: Sjælland (Amager, Midtsjælland, Vestsjælland, Østsjælland, Falster, Lolland, Bornholm, Hovedstaden, Nordsjælland, Sydsjælland), Fyn (Vestfyn, Midtfyn, Østfyn, Nordfyn, Sydfyn) og Jylland (Syddanmark, Sydjylland, Midtjylland, Vestjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Østjylland).

  Når der ses på tallene står det tydeligt, at folk tit efterspørger for eksempel kompost tilbud og billig kompost. Foruden dette oplever man mange gange netshoppere kigge efter eksempelvis kompost priser, kompost online og køb kompost, plus de gængse byggecentre som Bauhaus, Bygma, Davidsen, Silvan, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Stark og Jem og Fix.

  Gode tilbud på kompost

  Det er i dag yderst overkommeligt for almindelige dødelige at sammenligne tilbud på billige kompost online i blandt diverse netshops, og på grund af dette har massevis af online selskaber set sig nødsaget til at stampe prisen på kompost enormt, og i øvrigt love levering uden betaling.

  Det kan ikke desto mindre være fordelagtigt at inspicere et par firmaer på nettet efter tilbud og rabatter på kompost online forud for at du bestiller, således at du er velinformeret til at få den mest billige pris. Kig ikke blot på de kendte byggecentre som Bygma, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen og Stark.

  Man bør bare være obs på, at ifald en internet forhandler sælger billige kompost online til en tilbudspris der er mystisk billig, bør det ofte være et symbol på en uærlig e-shop. Køb med gængse betalingskort er imidlertid indbefattet af et regulativ, hvilket dækker køberen overfor uægte internet handler.

  Generelt tilråder vi handler med kort eller mobilbetaling. Som en anden løsning kan du benytte en afdragsløsning fra eksempelvis ViaBill, såfremt du har i sinde at afbetale regningen på kompost over en periode. Det fås normalt i specialiserede netshops, men dog sjældent de udbredte byggekæder som eksempelvis Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan, 10-4, Davidsen, Bauhaus, Bygma og Stark.

  Ses der på data står det tydeligt, at internet shoppere typisk leder efter for eksempel billig kompost og kompost online. Derudover oplever vi typisk online shoppere søge efter blandt andet kompost tilbud, kompost priser og køb kompost.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 liter kg kompost er 1045 kr. Pristjekket er vurderet til 4.1 ud af 5 stjerner baseret på 20 brugeranmeldelser.

  Det kører bare som det skal.” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til bede til højbede til haven til græsplænen til æbletræ til ligusterhæk til hæk til roser til landbrug til køkkenhave til rhododendron

  Mængder: 80 liter 50 liter 500 liter 400 liter 1 m3 2000 liter 300 liter 200 liter 3000 liter 1000 liter

  Levering: løst leveret i bigbag hent selv afhentning i sække i løs vægt vognlæs trailer i poser

  Brands: Pindstrup Danmuld GreenBio Park Champost

  Kig på folks evalueringer

  Trustpilot byder på en lang række passelige løsninger til at betragte mange tidligere konsumenters reflektioner og herved rekommanderer vi, at du evaluerer webbutikkens anmeldelser før du lægger din bestilling på billige kompost online.

  Facebook præsterer desuden relativt solide chancer for at få indblik i e-handlens troværdighed. Foruden det er der faktisk netshops som gør det muligt at tilkendegive en kritik af købsoplevelsen, hvilket også bør drages fordel af til at vurdere tilfredsheden hos kunderne.

  Før nogen bestiller billige kompost online i en netbutik kunne man uden tvivl se på netshoppens handelsvilkår, dog er det oftest et tidskrævende projekt, især med de store byggecentre som Bygma, Davidsen, Jem og Fix, 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus, Stark og Silvan.

  En nem løsning kan derfor være at granske om e-butikken er e-mærket medlem, som længe har været en tilkendegivelse af at internet firmaet understøtter gældende dansk lovgivning, og at internet virksomheden løbende monitoreres af sagkyndige som har megen viden om de gældende regler.

  Det giver dig genvej til at blive hjulpet, hvis du får dilemmaer i forbindelse med din ordre på kompost. Udover dette er det fornuftigt at man er vidende om de primære regler der kan spille ind i forbindelse med købet af kompost online, for eksempel den returrettighed butikken kører med.

  Her er det i øvrigt essesentielt, at man stadig gemmer sin ordrekvittering, således man en anden gang kan bekræfte bestillingen af kompost, ligegyldig om man shopper fra Silvan, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, Stark, Jem og Fix, Bygma eller Bauhaus.

  Poul Olsen gav 5 stjerner

  Bliver leveret til dato

  Pia H gav 4 stjerner

  Nem og hurtig service til gode priser…

  Ole L gav 5 stjerner

  Lynhurtig expedition og forsendelse.

  Jesper gav 4 stjerner

  Handlet meget og handler stadig

  9 tips til når du køber online
  1Trustpilot frembyder stort set troværdige løsninger til at gøre dig bekendt med flere øvrige forbrugeres observationer og derfor foreslåes det, at du tager et kig på internet selskabets kritik inden du handler billige kompost online. Facebook fører til lige så vel forholdsvis værdifulde løsninger til at få indsigt i online forretningens troværdighed.
  2Vi anbefaler generelt at kigge om webbutikken er verificeret af e-mærket, grundet at det almindeligvis er en indikation om at online shoppen opfylder dansk lovgivning, foruden at online forhandleren jævnligt kigges til af eksperter som mestrer bestemmelserne på området. Forud for at nogen shopper billige kompost hos en shop kunne man til hver en tid gennemgå dens handelsbetingelser.
  3De fleste webshops i Danmark udlover på nuværende tidspunkt en række forskellige billige leveringsformer til kompost. Den mest anvendte er for øjeblikket at få bragt ordren til en pakkeshop, hvor det er nemt for dig at hente produkterne når det passer dig. Leveringsformen er jo temmelig nem, samt tit endvidere den mest prisbevidste leveringsmodel.
  4Enkelte e-forhandlere garanterer billig levering på kompost, men oftest afkræver det at du køber for en konkret sum. Desuden kunne du gribe den mest betalelige mulighed for levering, som tit vil være at få fragtmanden til at levere dine produkter til et afhentningssted. Denne bliver gerne også særligt ukompliceret. Den mest prisbevidste fragtmulighed vil dog altid være at hente pakken selv.
  5Leveringstidspunktet kan i nogle tilfælde være temmelig essentiel hvis du står og skal bruge dine nye varer inden for få dage, og derfor er det ret centralt at man besigtiger den anslåede leveringsdato for kompost. Temmelig mange internet selskaber garanterer billig 1 dags fragt på adskillige varenumre, men vær påpasselig da det nødvendiggør at ordren indsendes forinden et konkret tidspunkt.
  6Det er jo efterhånden virkelig problemfrit for folk at vurdere tilbud online på billige kompost fra flere internet selskaber, og til tak præsterer langt de fleste forhandlere på nettet gratis fragt. Dog kan det ikke desto mindre være profitabelt at tjekke visse outlets på nettet efter tilbud og rabat inden du gennemfører dit køb, således at du er usvigeligt sikker på at modtage den bedste pris.
  7Generelt tilråder vi kortkøb eller betalinger med mobilen. Kortbetalinger er omsluttet af et regulativ, der assisterer dig som kunde imod bedrageriske netshops. Som en alternativ mulighed burde du benytte et afbetalingstilbud som eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du higer efter at godtgøre betalingen over flere uger.
  8Inden folk køber billige kompost på en online shop behøver de i reglen gennemløbe shoppens vilkår, men det er typisk ikke super interessant. Desuden er det en hjælp at du er opmærksom på de mest centrale betingelser der kan håndhæves i forbindelse med shopping af billige kompost online, som eksempelvis hvilken byttepolitik internet shoppen kører med.
  9Den billigste slags levering er uden tvivl at hente varerne selv, men den mulighed forudsætter at du opholder dig tæt på internet firmaets hjemsted. Den leveringstype er temmelig aktuel i tilfælde af at man behøver kompost lige om lidt. Alternativt så frembyder en hel del online firmaer gratis levering, men i reglen er det forbeholdt når man shopper for en fastsat pris.